Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 17 18 19 20 21 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Evolve 18.6.2025

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Evolve 18.6.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-19-2025, 05:36 PM
[Image: Screenshot-1.png]

אלופת הנשים של איבולב קאלי ארמסטרונג ונטליה ניצחו את זיידה סטיל וניקיטה ליונס, במהלך הקרב קאלי ונטליה נותנות אחת לשנייה טאג בלי הסכמה, בסוף הקרב קאלי נותנת לזיידה קאלי קונקשן ותוך כדי נטליה נותנת לה טאג, נטליה מכניעה את זיידה לניצחון בשארפשוטר. אחרי הקרב נטליה מסתכלת על אליפות הנשים של איבולב.
[Image: Screenshot-2.png]

סטיבי טרנר במשרד שלה עם שון לגאסי וטימותי תאצ'ר. לגאסי לא מבזבז זמן ואומר שהוא רוצה להיות הראשון שיקבל הזדמנות נגד ג'קסון דרייק על אליפות איבולב. סטיבי אומרת שהיא כבר קיבלה כמה פניות בנושא. לגאסי אומר שהוא מוכן לעשות כל דבר כדי לקבל את ההזדמנות, אפילו לעבור גאונטלנט מול ואניטי פרוג'קט. סטיבי אוהבת את הרעיון והופכת אותו לרשמי.

צ'ואי מרטינז מראיין מאחורי הקלעים את מרקוס מאת'רס ואת ג'ורדן אואסיס לקראת הקרב שלהם הערב. ג'ורדן מספר על הדרך שעבר, הוא ירד באוטובוס באורלנדו וחשב על ג'קסון דרייק שהיה פעם גם הוא חלק מתוכנית WWE ID והיום הוא אלוף איבולב הראשון אי פעם. הוא אומר שהוא לא שם את כל הקילומטרים האלה בנעליים שלו רק כדי להגיע עד לפה. עבורו המסע אל אליפות איבולב מתחיל הלילה. מרקוס מאת'רס לא נשאר חייב ומזכיר שזה הקרב הראשון שלו באיבולב. לשניהם יש את אותן שאיפות, אבל רק אחד מהם יגיע ראשון. מרקוס בטוח בעצמו לגמרי שזה הולך להיות הוא.

עוברים ללוקר רום של הנשים. מייסן הולידיי וליילה דיגס מנסות להבין מי עומדת מאחורי התקיפות המסתוריות במחלקת הנשים. הן מתחילות להאשים את זארה זאקר. זארה מכחישה וטוענת שלא היה לה שום קשר לזה. היא אומרת שאם למישהי יש בעיה איתה שתבוא לפתור את זה בזירה. קנדל גריי שומעת את זה ומקבלת את ההצעה של זארה לקרב.

מרקוס מאת'רס ניצח את ג'ורדן אואזיס, מרקוס הצמיד את אואזיס לניצחון אחרי 450 ספלאש. אחרי הקרב השניים לוחצים ידיים. קיאנו קארבר מופיע בהפתעה בזירה ותוקף אותם, הוא מעיף אותם החוצה. אחר כך קיאנו לוקח את המיקרופון ואומר שנדרשו שני ליצנים מ־WWE ID כדי למנוע ממנו להפוך לאלוף הראשון של איבולב. עכשיו ? הוא מתכוון לעבור על כולם אחד אחד עד שיתחננו לחזור לאותם אולמות בינגו שמהם הגיעו. הוא אומר שהוא הולך להשמיד את כל התוכנית הזאת.
[Image: Screenshot-3.png]

משודר וידאו פאקאג' על טייט ווילדר שיגיע בקרוב לאיבולב.

משודר וידאו על קיילי ריי. קיילי מדברת על ונדי צ'ו : ונדי, את התעסקת איתי ועם המשפחה שלי. האמת ? הפחדת אותי. אבל לא עוד. אני סיימתי להיבהל ממך. אז תודה ל  ונדי כי את עוררת בי משהו. אין לי ספק... את הולכת לפרק אותי אבל אני אקום כל פעם מחדש ואמשיך את המלחמה הזאת… עד שאני אהיה האישה האחרונה שנשארת עומדת.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב מי שעומדת אחרונה : קיילי ריי נגד ונדי צ'ו.
- קנדל גריי נגד זארה זאקר.

קרב גאונטלנט
שון לגאסי ניצח את ריקי סמוקס, לגאסי הצמיד את סמוקס לניצחון אחרי שאמבלס.
שון לגאסי ניצח את בראד ביילור, ביילור נתן ללגאסי סופרפלקס מהסקנד רופ אך מיד אחר כך לגאסי הצמיד אותו לניצחון ברולאפ.
ברייס דונובן ניצח את שון לגאסי, איך שהקרב מתחיל דונובן נותן ללגאסי ביג בוט ומצמיד אותו לניצחון.
המנצחים : ואניטי פרוג'קט.

אחרי הקרב אלוף איבולב ג'קסון דרייק תוקף את לגאסי, ואניטי פרוג'קט מצטרפים אליו. ג'קסון לוקח את המיקרופון ואומר שואניטי פרוג'קט שולטים באיבולב, הוא האלוף וזה אומר שהם קובעים מה יהיה, הם עושים מה שהם רוצים, מתי שהם רוצים, איך שהם רוצים. לינסה דוראדו רץ לזירה כאשר הוא מחזיק כיסא, ואניטי פרוג'קט נסוגים, דוראדו אומר שזה לא הולך לעבוד ככה באיבולב, ואניטי פרוג'קט מקיפים אותו, דוראדו אומר שהוא לא הגיע לבד...
LWO יוצאים החוצה, LWO ודוראדו תוקפים את ואניטי פרוג'קט ומעיפים אותם מהזירה.
[Image: Screenshot-4.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
06-19-2025, 08:01 PM
צפייה ישירה :

[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,267
אשכולות: 7
Likes Given: 10,891
06-20-2025, 05:09 AM
כבר קשוח לי לעקוב אחרי המוצר, אולי זה המחסור בקהל אמיתי, אולי זה ברוח התקופה. עדיין זה פסיכי בעיניי שאתה פותח תוצאות כל שבוע לפרקים, תודה רבה נשמה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 02:18 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר