Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite - Beach Break 14/05/25

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite - Beach Break 14/05/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,045
אשכולות: 211
Likes Given: 1,361
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-15-2025, 04:41 PM
[Image: 01-aew-dynamite-results-5-15-2025-beach-break.jpg]

קרב 1 – אדם פייג' ווויל אוספריי נגד קונוסקה טקאשיטה וג'וש אלכסנדר(ע' דון קאליס)
מנצחים: פייג' ואוספריי
עם קומבינציה של באקשוט לריאט והידן בלייד.
אחרי הקרב טקאשיטה ואלכסנדר תוקפים את פייג' ואוספריי ואוספריי פוגע בטעות בפייג' בניסיון להתגונן מה שמוביל להחלפת מילים ביניהם.
[Image: image.jpg]

וידאו של מוקסלי לקראת המיין אבנט.

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם טופ פלייט.
הם כועסים על התקיפה של MJF בשבוע שעבר ואומרים שהם עדיין מכוונים לאליפות הזוגות.
דסטין רודס וסאמי גווארה נכנסים לתמונה ודסטין אומר שהוא אוהב את הצליל של זה ומאחל להם בהתחלה.

קרב 2 – ריקושט נגד זאק גואן
מנצח: ריקושט
עם ספיריט גאן.
אחרי הקרב ריקושט ממשיך לתקוף את זאק עד שמארק בריסקו יוצא לעשות את ההצלה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם MJF.
רנה שואלת אותו מה זה אומר עבורו להיות חלק מההארט סינדיקייט, הוא עונה שהם יהיו בלתי מנוצחים והזכייה השנייה שלו באליפות העולם תהיה בלתי נמנעת.
רנה שואלת אותו אם הוא חשב מה יקרה אם הם יגידו לו לא.
ההארט סינדיקייט מגיעים ו-MVP אומר שאחרי הקרב שלהם הערב זה יהיה הכרחי שהוא יגיע לזירה.

קרב 3 – קרב אלימינייטור לאליפות הזוגות – ההארט סינדיקייט(שלטון בנג'מין ובובי לאשלי)(א')(ע' MVP) נגד טופ פלייט(דנטה ודריוס מרטין)(ע' ליילה גריי)
מנצחים: HS
עם הארט-לוק של בובי על דנטה.
אחרי הקרב בובי ממשיך באחיזה עד שדסטין רודס וסאמי גווארה יוצאים החוצה ודסטין אומר שהם מכוונים לאליפות הזוגות שלהם.
הקרו יוצאים החוצה ואומרים שגם הם רוצים את האליפות.
MVP מציע שהם יערכו קרב N1C בקוליז'ן והמנצחים יפגשו אותם בDON.

חוזרים מהפסקה וההארט סינדיקייט עדיין בזירה כדי לתת את תשובתם ל-MJF.
MVP קורא לו החוצה, המוזיקה שלו נשמעת אבל הוא לא יוצא, MVP שולח את שלטון בנג'מין לחפש אותו והוא מוצא אותו מתחבא מאחורי טוני קאהן בעמדת הגורילה אחרי שהאחרון מסגיר אותו.
שלטון גורר את MJF לזירה וההארט סינדיקייט נערכים להצבעה.
MVP – אגודל למעלה.
שלטון בנג'מין – אגודל למעלה.
אחרי קצת טיזינג גם בובי לאשלי – אגודל למעלה.
MJF חוגג את הצטרפותו להארט סינדיקייט ו-MVP מכריז שבשבוע הבא הם יערכו חתימת חוזה.

קרב 4 – קרב אלימינייטור לאליפות הנשים – טוני סטורם(א') נגד AZM נגד מינה שיראקווה נגד סקיי בלו
מנצחת – מינה
ברולאפ על טוני.
אחרי הקרב מרסדס מונה יוצאת לתקוף את אזומי ונועלת אותה בסטייטמנט-מייקר אבל ג'יימי הייטר יוצאת לתקוף את מרסדס ושוב נעצרת, הפעם על ידי האבטחה, לפני שמספיקה לפגוע בה עם הלריאט.

טריביוט קצר לסאבו עם כמה מילות הספד של טאז.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם MJF ו-MVP.
MJF אומר שהוא מתרגש ועכשיו הוא רק צריך לעבור על החוזה עם עורך הדין שלו מארק סטרלינג.
MVP לא מרוצה מכך אבל מסכים שאלה רק עסקים ולוחץ ל-MJF את היד.

טוני שיאובני בזירה עם נייג'ל מקגינס.
נייג'ל אומר שהוא מתנצל בפני טוני על כך שהוא עשה בדיוק את מה שהוא לו לא לעשות – להיכנס לזירה בתור שדרן, הבן אדם השני שהוא רוצה להתנצל בפניו הוא דניאל גרסיה.
דניאל גרסיה יוצא לזירה.
נייג'ל מתנצל בפניו על כך שנתן לרגשות שלו להשתלט עליו ועלה לו בקרב בקוליז'ן ואומר שמקומו בשולחן השדרנים לצד טוני שיאובני.
דניאל אומר שישמור את ההתנצלות לעצמו כי הוא עשה בדיוק מה שהוא אמור לעשות, FTR זלזלו בו והוא עמד על שלו, הם ניסו לסיים את הקריירה שלו ושל אדם קופלנד ואם תינתן להם ההזדמנות הם ינסו לסיים גם את הקריירה של נייג'ל. הוא אומר שהוא מתכוון להילחם ב-FTR איתו או בלעדיו וזה יהיה כבוד עצום עבורו אם נייג'ל ילחם לצידו.
סטוקלי האת'וואי יוצא החוצה.
הוא אומר ש-FTR לא נמצאים כאן הערב והם שלחו אותו לדבר בשמם. הוא שואל את נייג'ל מה הבעיה שלו.
נייג'ל אומר שהבעיה שלו היא שכשמישהו שם את הידיים עליו הוא שולח ידיים חזרה ועל זה הוא מצטער.
סטוקלי אומר שההתנצלות הזאת לא אומרת כלום עבורם והוא צריך לדעת שלמעשים שלו יש השלכות והם החליטו מה העונש שלו יהיה – להיכנס לזירה עם FTR בקרב רשמי ככה שהם לא יוכלו להיקנס, להיות מושעים או לשאת באחריות למה שהם יעשו לו או לגרסיה.
נייג'ל אומר שזאת בדיוק הסיבה שהוא לא רוצה להתאבק בהם, הוא אומר לגרסיה ש-FTR יהרגו אותם.
גרסיה אומר שיכול להיות שהם באמת יהרגו אותם אבל שניהם נלחמו כנגד כל הסיכויים במשך כל הקריירות שלהם אז למה שהם לא יתנו לקהל משהו שהם אף פעם לא חשבו שהם יקבלו – נייג'ל מקגינס לצד דניאל גרסיה נגד FTR.
סטוקלי אומר שנייג'ל לא חייב להתאבק והוא ימשיך להיות האל באנדי של AEW ולשבת מאחורי שולחן השדרנים ולהמשיך לדבר בכל שבוע על ימי התהילה שלו, הוא באמת חושב שהוא יכול לנצח את FTR? הוא בקושי ניצח את דלקת הכבד.
נייג'ל מתעצבן ומתכוון להגיב פיזית אבל הוא וגרסיה מותקפים מאחור על ידי FTR שנותנים שאטר מאשין לגרסיה ומתכוונים לתת פיילדרייבר לנייג'ל עד שמאט מנארד יוצא עם לום להבריח אותם.

קרב 5 – קרב כלוב על אליפות העולם – ג'ון מוקסלי(א')(ע' מרינה שפיר) נגד סמואה ג'ו
בשלב מסוים בקרב גם קלאודיו קסטאניולי, ווילר יוטה, וויל הובס וווילו נייטינגייל מצטרפים לצד הכלוב.
מנצח: ג'ון מוקסלי אחרי ברול בין כל המעורבים לצד הזירה שמאפשר לגייב קיד להגיע ולהגניב את המזוודה של מוקסלי לתוך הכלוב ולמוקסלי להצמיד אחרי מכה עם המזוודה לפני של ג'ו.
אחרי הקרב הדת' ריידרס וקיד ממשיכים לתקוף את הפייסים.
היאנג באקס יוצאים לזירה ורוצים ללחוץ את היד של מוקסלי אבל המוזיקה של קני אומגה נשמעת והוא יוצא לתקוף את ההילים עד שאוקדה מגיע לעצור אותו ולהכניס אותו לזירה.
מייק ביילי מגיע ומבריח את אוקדה בבעיטות בזמן שהיאנג באקס מורידים עם שלט את הכלוב על כל הנוכחים בזירה וממשיכים לתקוף את אומגה וג'ו.
סוורב סטריקלנד יוצא החוצה, מטפס על הכלוב וקופץ על כולם.
הבאקס מרימים את הכלוב ונסוגים יחד עם הדת' ריידרס וגייב קיד.
סוורב אומר שבפעם הקודמת שהוא היה בעיר הזאת ובכלוב הזה הוא קיבל כיסא למוח ודרכו עם לבנה על הראש שלו ואם חשבתם שהוא לא ירצה לדרוך במקום הזה שוב לעולם אז הנה הוא כאן ואם הם חושבים שהוא מפחד ממשהו הוא הבין שהוא הפחד והאיש המסוכן ביותר בAEW ומאתגר אותם לקרב אנרכיה בארנה בDON.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 5 users Like orgibor's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Nisan5454, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
05-15-2025, 05:04 PM
אנשים מקשרים את זה שהבאקס הלכו לNJPW קודם לחזרה שלהם לכך שהביאו את גייב קיד ושעוד לא שמענו כלום מג'ק פרי. מעניין אם באמת יש קשר
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,986
אשכולות: 12
Likes Given: 1,094
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-15-2025, 05:42 PM
*קרב פתיחה מעולה. 4 מתאבקים בחסד שנתנו את קרב הערב (אני מדלג על הקרבות של מוקסלי אם אני רואה שהוא ניצח, כי התסריט לא משתנה) הקרב הזה מבחינתי הבליט את אנגמן כמתאבק יותר שלם מאוספריי. אוספריי מתאבק זירה בחסד עליון, מעטים בתעשייה יכולים
לטעון שהם ברמה שלו, מעטים פחות יכולים לטעון שהם טובים ממנו (גם אז אם בכלל זה אחוזים בודדים). אבל בעוד אוספריי מרגיש כמו אומן
שהגיע לתת הופעה. אנגמן מגלם דמות שכל הזמן מתפתחת בעקבות האנשים שאיתם היא באה במגע והניסיון שהיא צוברת.

לדעתי AEW מפספסים בענק עם משפחת קאליס. הם בקלות יכלו להיות הNWO של AEW. הסטייבל שפשוט גדול מדי ומוכשר
מדי כדי להתמודד מולו. סטייבל רצחני שרוצה את כל התארים ורומס כל אחד שעומד בדרכם גם אם בטעות. במקום זה מקבלים
חבורה סופר מוכשרת שסובלת מאפ ודאון של כל אחד לחוד והחבורה בכללי.

מישהו יכול להסביר לי למה כל החתמה חדשה סובלת מהפסדים ואפילו בשרשרת? למה לא בונים מתאבקים חדשים שרק מגיעים
בטח כאלו שמגיעים כהחתמה גדולה.

*סקיי בלו חוזרת לזירה, בבית שלה כאשר AEW סגרו בשיקגו מספר הופעות. הייתי בטוח שאנחנו בדרך לסדרת קרבות בינה לבין טוני.
בפועל זה היה קרב נהדר אבל מופע של מינה וטוני כאשר השתיים האחרות היו לא מיותרות אבל בלט במיוחד מה הסיפור של הקרב הזה.
בלט עוד יותר שדיברו על משולש האהבה שהשתיים היו בו בלי להזכיר ברמז את הצלע השלישית בחבורה (שמבחינתי זה מצוין כי אני רוצה
אותה בWWE).

*MJF עובר סדרת חינוך? מאוד מוזר לי כל הסיפור שלו עם הארטס. לוקחים מתאבק שחצי מהגיל שלהם וכפול מהם בכשרון והופכים
אותו לבדיחה חסרת עמוד שדרה שעושה הכל להתחבב עליהם רק כדי שבסוף הם יתהפכו עליו וירמסו אותו. לא אוהב את הסטורי הזה בכלל.
הבן אדם הוא המתאבק הכי שלם שיש לAEW להציע והוא בירידה תלולה כבר די הרבה זמן יחסית.

*את המין איבנט לא ראיתי. אבל מאוד מוזר לי ההחלטה של כולם מחרבנים על הריין של מוקסלי בו נמשיך בדיוק באותו סגנון קרב
רק נערב בקרב יותר דמויות ונהפוך את הסטייבל שלו ליותר דומננטי בכך שנחבר אותם עם העלית.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
05-15-2025, 07:51 PM
(05-15-2025, 05:04 PM)Coquina Clutch כתב:  אנשים מקשרים את זה שהבאקס הלכו לNJPW קודם לחזרה שלהם לכך שהביאו את גייב קיד ושעוד לא שמענו כלום מג'ק פרי. מעניין אם באמת יש קשר

גייב קיד הוא חלק מהוור דוגס, ג'ק פרי הוא חלק מהאוס אוף טורצ'ר.
אחרי כל העלילה לאחרונה, זה מעניין.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
05-15-2025, 08:16 PM
(05-15-2025, 05:42 PM)gilam כתב:  *קרב פתיחה מעולה. 4 מתאבקים בחסד שנתנו את קרב הערב (אני מדלג על הקרבות של מוקסלי אם אני רואה שהוא ניצח, כי התסריט לא משתנה) הקרב הזה מבחינתי הבליט את אנגמן כמתאבק יותר שלם מאוספריי. אוספריי מתאבק זירה בחסד עליון, מעטים בתעשייה יכולים
לטעון שהם ברמה שלו, מעטים פחות יכולים לטעון שהם טובים ממנו (גם אז אם בכלל זה אחוזים בודדים). אבל בעוד אוספריי מרגיש כמו אומן
שהגיע לתת הופעה. אנגמן מגלם דמות שכל הזמן מתפתחת בעקבות האנשים שאיתם היא באה במגע והניסיון שהיא צוברת.

לדעתי AEW מפספסים בענק עם משפחת קאליס. הם בקלות יכלו להיות הNWO של AEW. הסטייבל שפשוט גדול מדי ומוכשר
מדי כדי להתמודד מולו. סטייבל רצחני שרוצה את כל התארים ורומס כל אחד שעומד בדרכם גם אם בטעות. במקום זה מקבלים
חבורה סופר מוכשרת שסובלת מאפ ודאון של כל אחד לחוד והחבורה בכללי.

מישהו יכול להסביר לי למה כל החתמה חדשה סובלת מהפסדים ואפילו בשרשרת? למה לא בונים מתאבקים חדשים שרק מגיעים
בטח כאלו שמגיעים כהחתמה גדולה.

*סקיי בלו חוזרת לזירה, בבית שלה כאשר AEW סגרו בשיקגו מספר הופעות. הייתי בטוח שאנחנו בדרך לסדרת קרבות בינה לבין טוני.
בפועל זה היה קרב נהדר אבל מופע של מינה וטוני כאשר השתיים האחרות היו לא מיותרות אבל בלט במיוחד מה הסיפור של הקרב הזה.
בלט עוד יותר שדיברו על משולש האהבה שהשתיים היו בו בלי להזכיר ברמז את הצלע השלישית בחבורה (שמבחינתי זה מצוין כי אני רוצה
אותה בWWE).

*MJF עובר סדרת חינוך? מאוד מוזר לי כל הסיפור שלו עם הארטס. לוקחים מתאבק שחצי מהגיל שלהם וכפול מהם בכשרון והופכים
אותו לבדיחה חסרת עמוד שדרה שעושה הכל להתחבב עליהם רק כדי שבסוף הם יתהפכו עליו וירמסו אותו. לא אוהב את הסטורי הזה בכלל.
הבן אדם הוא המתאבק הכי שלם שיש לAEW להציע והוא בירידה תלולה כבר די הרבה זמן יחסית.

*את המין איבנט לא ראיתי. אבל מאוד מוזר לי ההחלטה של כולם מחרבנים על הריין של מוקסלי בו נמשיך בדיוק באותו סגנון קרב
רק נערב בקרב יותר דמויות ונהפוך את הסטייבל שלו ליותר דומננטי בכך שנחבר אותם עם העלית.

רק לגבי MJF - יש דיבור על זה שהוא אמר באיזה פרומו את המילה פינאקל - הסטייבל שלו עם FTR (ובזמנו שון ספירס וורדלו אם אני לא טועה), זה הצית שמועות שMJF מכניס את עצמו להארט ביזנס כדי לבגוד בהם ולשים את החגורות על FTR. לאחד את הפינאקל ושהם יעזרו לו להגיע לאליפות העולם. אבל זה הכל ספקולציות כרגע
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,152
אשכולות: 9
Likes Given: 478
05-15-2025, 08:23 PM
אני חושב שזו הפעם השלישית או הרביעית שאני מנסה להתחיל לצפות ב-AEW ואני לא ממש יודע למה לצפות.

האובר-בוקינג של המיין אבנט קצת הוציא לי את האוויר בסוף, אבל יתר התכנית דיי זרמה.
MJF בהארט סינדקט? לא קונה את זה לרגע, מקווה שזה לא יהיה גרוע. לא מצליח להבין למה לקחו את הסטייבל של לאשלי ו-MVP מה-WWE ופשוט הרכיבו אותו מחדש ב-AEW, למה לא לתת ללאשלי לרוץ לבד ולהיות מפלצת כמו שהוא יכול?

ריקושט נגד בחור עם רגל תותבת - WTF ראיתי עכשיו? מישהו יכול להסביר לי את הסטוריליין הזה בבקשה?

אין לי איזו מגילת חפירות, מניח שזה יגיע עם הזמן אם אצליח להתמיד.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 2 users Like The Visionary's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,986
אשכולות: 12
Likes Given: 1,094
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-15-2025, 08:34 PM
(05-15-2025, 08:16 PM)Coquina Clutch כתב:  רק לגבי MJF - יש דיבור על זה שהוא אמר באיזה פרומו את המילה פינאקל - הסטייבל שלו עם FTR (ובזמנו שון ספירס וורדלו אם אני לא טועה), זה הצית שמועות שMJF מכניס את עצמו להארט ביזנס כדי לבגוד בהם ולשים את החגורות על FTR. לאחד את הפינאקל ושהם יעזרו לו להגיע לאליפות העולם. אבל זה הכל ספקולציות כרגע

נקווה שזה באמת הכיוון. כרגע זה נראה רע מאוד ולא מוסיף לו כבוד.
לצידם הוא צריך פאוור האוס. הייתי הופך אותו לשחצן עם קבלות זה תפור עליו.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
05-15-2025, 09:24 PM
המהות של קרב כלוב זה שאי אפשר להתערב.
בגלל זה יש כלוב.
קרב כלוב. כלוב סגור!
ואז עושים HIAC אבל גם את זה פותחים. אז מה הטעם. דיי נחנקנו עם התערבויות והסחות דעת דייי

ריקושט מול זאק היה מאוד כיפי וטיפשי וזה קרב שאני אוהב לצפות בו.

פייג' אוספריי כמובן נותנים הצגה. תענוג.
אירוע מהנה סה''כ. טוני סטורם היית צריכה לנמחח אבל בטח לא רוצים להאכיל אותה לסשה The Botch . אבל מצד שני היא אכלה רול אפ. למה? היא ליטרלי זהב טהור
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 605
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
05-15-2025, 10:36 PM
(05-15-2025, 08:23 PM)ser duncan the tall כתב:  ריקושט נגד בחור עם רגל תותבת - WTF ראיתי עכשיו? מישהו יכול להסביר לי את הסטוריליין הזה בבקשה?

זה זאק גאוון, מתאבק שהתפרסם ב-2003 ב-WWE כשותף של האלק הוגאן ויריב של וינס מקמהן. הוא היה שם מעט זמן.

וכן, יש לו רגל תותבת, זה היה הקטע שלו. האמת שהיה מאכזב, הוא הציל מתאבק מריקושט וקבעו להם קרב וזה היה סתם סקוואש, וחוץ מזה גאוון לא כזה כוכב גדול.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
05-16-2025, 02:07 AM
(05-15-2025, 04:41 PM)orgibor כתב:  [Image: 01-aew-dynamite-results-5-15-2025-beach-break.jpg]

קרב 1 – אדם פייג' ווויל אוספריי נגד קונוסקה טקאשיטה וג'וש אלכסנדר(ע' דון קאליס)
מנצחים: פייג' ואוספריי
עם קומבינציה של באקשוט לריאט והידן בלייד.
אחרי הקרב טקאשיטה ואלכסנדר תוקפים את פייג' ואוספריי ואוספריי פוגע בטעות בפייג' בניסיון להתגונן מה שמוביל להחלפת מילים ביניהם.

אין שום וידאו פאקאג' בשלב הזה. 

אלישיה אטוט בבאקסטייג' עם טופ פלייט.
הם כועסים על התקיפה של MJF בשבוע שעבר ואומרים שהם עדיין מכוונים לאליפות הזוגות.
דסטין רודס וסאמי גווארה נכנסים לתמונה ודסטין אומר שהוא אוהב את הצליל של זה ומאחל להם בהתחלה.

קרב 2 – ריקושט נגד זאק גואן
מנצח: ריקושט
עם ספיריט גאן.
אחרי הקרב ריקושט ממשיך לתקוף את זאק עד שמארק בריסקו יוצא לעשות את ההצלה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם MJF.
רנה שואלת אותו מה זה אומר עבורו להיות חלק מההארט סינדיקייט, הוא עונה שהם יהיו בלתי מנוצחים והזכייה השנייה שלו באליפות העולם תהיה בלתי נמנעת.
רנה שואלת אותו אם הוא חשב מה יקרה אם הם יגידו לו לא.
ההארט סינדיקייט מגיעים ו-MVP אומר שאחרי הקרב שלהם הערב זה יהיה הכרחי שהוא יגיע לזירה.

קרב 3 – קרב אלימינייטור לאליפות הזוגות – ההארט סינדיקייט(שלטון בנג'מין ובובי לאשלי)(א')(ע' MVP) נגד טופ פלייט(דנטה ודריוס מרטין)(ע' ליילה גריי)
מנצחים: HS
עם הארט-לוק של בובי על דנטה.
אחרי הקרב בובי ממשיך באחיזה עד שדסטין רודס וסאמי גווארה יוצאים החוצה ודסטין אומר שהם מכוונים לאליפות הזוגות שלהם.
הקרו יוצאים החוצה ואומרים שגם הם רוצים את האליפות.
MVP מציע שהם יערכו קרב N1C בקוליז'ן והמנצחים יפגשו אותם בDON.

חוזרים מהפסקה וההארט סינדיקייט עדיין בזירה כדי לתת את תשובתם ל-MJF.
MVP קורא לו החוצה, המוזיקה שלו נשמעת אבל הוא לא יוצא, MVP שולח את שלטון בנג'מין לחפש אותו והוא מוצא אותו מתחבא מאחורי טוני קאהן בעמדת הגורילה אחרי שהאחרון מסגיר אותו.
שלטון גורר את MJF לזירה וההארט סינדיקייט נערכים להצבעה.
MVP – אגודל למעלה.
שלטון בנג'מין – אגודל למעלה.
אחרי קצת טיזינג גם בובי לאשלי – אגודל למעלה.
MJF חוגג את הצטרפותו להארט סינדיקייט ו-MVP מכריז שבשבוע הבא הם יערכו חתימת חוזה.

קרב 4 – קרב אלימינייטור לאליפות הנשים – טוני סטורם(א') נגד AZM נגד מינה שיראקווה נגד סקיי בלו
מנצחת – מינה
ברולאפ על טוני.
אחרי הקרב מרסדס מונה יוצאת לתקוף את אזומי ונועלת אותה בסטייטמנט-מייקר אבל ג'יימי הייטר יוצאת לתקוף את מרסדס ושוב נעצרת, הפעם על ידי האבטחה, לפני שמספיקה לפגוע בה עם הלריאט.

טריביוט קצר לסאבו עם כמה מילות הספד של טאז.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם MJF ו-MVP.
MJF אומר שהוא מתרגש ועכשיו הוא רק צריך לעבור על החוזה עם עורך הדין שלו מארק סטרלינג.
MVP לא מרוצה מכך אבל מסכים שאלה רק עסקים ולוחץ ל-MJF את היד.

טוני שיאובני בזירה עם נייג'ל מקגינס.
נייג'ל אומר שהוא מתנצל בפני טוני על כך שהוא עשה בדיוק את מה שהוא לו לא לעשות – להיכנס לזירה בתור שדרן, הבן אדם השני שהוא רוצה להתנצל בפניו הוא דניאל גרסיה.
דניאל גרסיה יוצא לזירה.
נייג'ל מתנצל בפניו על כך שנתן לרגשות שלו להשתלט עליו ועלה לו בקרב בקוליז'ן ואומר שמקומו בשולחן השדרנים לצד טוני שיאובני.
דניאל אומר שישמור את ההתנצלות לעצמו כי הוא עשה בדיוק מה שהוא אמור לעשות, FTR זלזלו בו והוא עמד על שלו, הם ניסו לסיים את הקריירה שלו ושל אדם קופלנד ואם תינתן להם ההזדמנות הם ינסו לסיים גם את הקריירה של נייג'ל. הוא אומר שהוא מתכוון להילחם ב-FTR איתו או בלעדיו וזה יהיה כבוד עצום עבורו אם נייג'ל ילחם לצידו.
סטוקלי האת'וואי יוצא החוצה.
הוא אומר ש-FTR לא נמצאים כאן הערב והם שלחו אותו לדבר בשמם. הוא שואל את נייג'ל מה הבעיה שלו.
נייג'ל אומר שהבעיה שלו היא שכשמישהו שם את הידיים עליו הוא שולח ידיים חזרה ועל זה הוא מצטער.
סטוקלי אומר שההתנצלות הזאת לא אומרת כלום עבורם והוא צריך לדעת שלמעשים שלו יש השלכות והם החליטו מה העונש שלו יהיה – להיכנס לזירה עם FTR בקרב רשמי ככה שהם לא יוכלו להיקנס, להיות מושעים או לשאת באחריות למה שהם יעשו לו או לגרסיה.
נייג'ל אומר שזאת בדיוק הסיבה שהוא לא רוצה להתאבק בהם, הוא אומר לגרסיה ש-FTR יהרגו אותם.
גרסיה אומר שיכול להיות שהם באמת יהרגו אותם אבל שניהם נלחמו כנגד כל הסיכויים במשך כל הקריירות שלהם אז למה שהם לא יתנו לקהל משהו שהם אף פעם לא חשבו שהם יקבלו – נייג'ל מקגינס לצד דניאל גרסיה נגד FTR.
סטוקלי אומר שנייג'ל לא חייב להתאבק והוא ימשיך להיות האל באנדי של AEW ולשבת מאחורי שולחן השדרנים ולהמשיך לדבר בכל שבוע על ימי התהילה שלו, הוא באמת חושב שהוא יכול לנצח את FTR? הוא בקושי ניצח את דלקת הכבד.
נייג'ל מתעצבן ומתכוון להגיב פיזית אבל הוא וגרסיה מותקפים מאחור על ידי FTR שנותנים שאטר מאשין לגרסיה ומתכוונים לתת פיילדרייבר לנייג'ל עד שמאט מנארד יוצא עם לום להבריח אותם.

התכנית יורדת מהאוויר עם מאט מנרד, ודניאל גרסיה בזירה. 

תודה גיבור, ערכתי את התוצאות לתוצאות ללא מוקסלי. 
מרגיש כמו תכנית ממש מצוינת שאצפה בה מחר. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 11:01 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר