Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 19/03/25

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 19/03/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,045
אשכולות: 211
Likes Given: 1,361
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-20-2025, 05:03 PM
[Image: 01-aew-dynamite-live-tonight-logo-1140x570.jpg]

קרב 1 – N1C לאליפות הבינלאומית – ריקושט נגד מארק דייויס נגד אורנג' קאסידי נגד מייק ביילי
מנצח: ביילי וריקושט
כששניהם מצמידים יחד את דייויס.
ב06.04.25 בדיינאסטי זה יהיה קרב משולש בין קני אומגה, ריקושט ומייק ביילי על האליפות הבינלאומית.
[Image: image.png]

קרב 2 – קרב על אליפות TBS – מרסדס מונה(א') נגד בילי סטארקז
מנצחת: מרסדס
בהכנעה עם הסטייטמנט-מייקר.

פרומו של MJF בבאקסטייג'.
הוא אומר שהקהל מנסה להמר מי יהיה אלוף העולם הבא אבל כואב להם להודות שהם מסתכלים עליו. הוא אומר שהוא בחן את הכרטיס שהביא לו MVP וכדי להתמודד עם ג'ון מוקסלי והדת' ריידרס יכול להיות שהוא באמת יצטרך קליקה משלו אבל בפעם הקודמת שהיה לו שותף הוא נכווה קשה. הוא מתכוון לתת תשובה בשבוע הבא ואומר שהוא הפסיק לבכות על חלב שנשפך ובקרוב יחייך על שמפניה שנפתחת.

קרב 3 – קרב רחוב על אליפות העולם של AEW – ג'ון מוקסלי(א') נגד קופ
במהלך הקרב התערבו לטובת מוקס: ווילר יוטה, קלאודיו קסטאניולי, פאק, מרינה שפיר, קיפ סביאן, ניק ווין והחות'ים.
התערבו לטובת קופ: דקס הארווד, קאש ווילר וווילו נייטינגייל.
מנצח: מוקסלי בהכנעה עם הבולדוג אחרי וויינ'ס וורלד של ניק על קופ.
אחרי הקרב קופ מושיט יד לעזרה לדקס הארווד שמסרב ועוזב את הזירה.

פרומו של בנדידו בבאקסטייג'.
הוא אומר שהוא לא יסלח לג'ריקו על מה שעשה לאחיו ואימו.
ג'וני TV מתערב ומאתגר אותו לקרב בקוליז'ן, בנדידו מסכים.

קרב 4 – וויל אוספריי נגד AR פוקס
מנצח: אוספריי
עם הידן בלייד.

רנה פאקט מראיינת בבאקסטייג' את אדם פייג'.
הוא אומר שהוא נשבע שסוורב לעולם לא יהיה אלוף עולם שוב והוא איש של המילה שלו.
הוא מצהיר על עצמו לטורניר לזכרו של אואן הארט.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם מרסדס מונה.
מרסדס אומרת שבילי ילדה טובה אבל צריך יותר מלב כדי לנצח אותה. היא שואלת מי אימן אותה ואומרת שאם היא הייתה מאמנת אותה אולי היה לה סיכוי נגדה.

קרב 5 – קריס סטטלנדר נגד מייגן ביין(ע' פנלופה פורד)
טוני סטורם
בשולחן השדרנים.
מנצחת: ביין עם פייט'ס דיסנט.
אחרי הקרב טוני סטורם נכנסת לברול עם מייגן עד שאבטחה מפרידה ביניהן, טוני אומרת שיש להן דייט בדיינאסטי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, gilam, KB24, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
03-20-2025, 05:45 PM
פרק גדול של היאבקות, כשוויל אוספריי נותן את הקרב החלש של הערב זה מעיד יותר על השאר מאשר על עצמו.
לא יכולתי להחליט את מי אני מעדיף מול קני, ביילי או ריקושט אז פשוט נותנים לי את שניהם אחרי קרב מרובע מצוין.
בילי סטארקז סופסוף מעלה עוד נוסעים מלבדי על רכבת ההייפ שלה ונתנה הופעה ענקית, מרסדס לא יכלה לעשות את זה ברור יותר לגבי היריבה הבאה שלה עם הפרומו בהמשך ואני מקבל נימולים בגוף רק מלחשוב על זה.
הקהל של אומהה היה מדהים ולא האמנתי למשמע הפופים שקיבלו קופ, FTR וווילו, הקהל היה 100% בקרב וזה לא שקיבלנו איזה תיקון מרבולושן, הלקח היחיד שנלמד הוא שזה לא מצדיק מיין אבנט ומלבד זה חזרנו לאותו אוברבוקינג שהורגלנו אצל מוקס וזה אפילו לא היה לטובת הטרן של ג'יי וויט כמו שהייתי כל כך בטוח אז אני לא ממש מבין את הסיבה לחזור על דבר מקולקל, הדחייה של דקס אמורה להוביל לאנשהו? בסופו של דבר, אם מצליחים לנטרל את כל הרעשים שמסביב ומתייחסים לזה רק כקרב שלישי בקארד של חמישה בפרק טלוויזיה אז זה דווקא אחלה מתנה לצופים ומפרק כל כך משובח כולם מדברים רק על הספוט החולני שאני אישית אהבתי עם ספייק.
אוספריי - פוקס קרב חמוד, אני כן מארק של פוקס ואוהב לראות אותו מופיע אבל בקארד כזה היה אפשר לוותר על הקרב הרנדומלי ולתת כאן איזה אנגל בזירה שהיה די חסר הפעם, מצד שני זה הקל עליי המון לשכתב את התוצאות.
ביין - קריס היה קרב מדהים, בעיקר קיבלתי תזכורת מקריס לאיזה וורקרית אדירה היא וזה פתח לי את התיאבון דווקא לטוני - קריס אבל גם ביין נתנה את הקרב הטוב ביותר שלה מאז הדביוט המחודש והיא כן מוצגת כביג-דיל כרגע, היא ממש לא צריכה את פנלופה לצידה ואין מושלמת מטוני כדי לתת קצת צבע לדמות שלה מעבר לכתום של השיזוף.
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
03-20-2025, 06:13 PM
כל אחד צריך את פנלופה פורד לצידו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,986
אשכולות: 12
Likes Given: 1,094
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-20-2025, 07:10 PM
*קרב הפתיחה היה נהדר. ביילי חוץ מזה שהוא חדש כנראה עילוי, כי לא מובן לי החתמה מהסוג שיש לAEW
בכמויות (דווקא חסר להם יותר פאוור האוסים ומתאבקים טכניים) ריקושט עשה את הדברים טוב ממנו וקאסידי
היה מבדר ממנו. את ההצגה גנב מי שהיה הדבק ועמוד השדרה של הקרב הזה מארק דיוויס. בשלב מסוים של הקרב
עשיתי טרן מקאסידי (הג'יי אוסו של AEW) למארק דיוויס הבחור פשוט הכניס בשר ועומק לקרב שלא היה שם בלעדיו.

*שוב המשכנו לעוד קרב נהדר. בילי מעולה בזירה ואנחנו יודעים שמרסדס גם כזאת (הבעיה איתה שהיא לא מוכנה להפסיד
או לשחרר חגורות או לפחות לאחד אותם) קרב נהדר פשוט שהסתיים עם המנצחת הלא נכונה אבל אני יכול לחיות עם זה.

*לא מסכים עם אור פה לצערי. מוקסלי לא מצליח להוציא תגובות מהקהל אלא רק בפעולות קיצוניות. קופ הוציא הרבה יותר
תגובות אבל גם הוא מתאבק שהיה צריך להשאיר את אחת הפרישות שלו לקבועה. קרב שנאלץ בכל ספוט כמעט להשתמש בחפץ
והתערבות כבדה זה קרב של מתאבקים שיודעים שאחרת לא יוכלו להוציא קרב טוב בצורה רגילה. שהפנים של החברה שלך הוא במרכז
הקארד אפילו לא קרב פותח וכולם חושבים שזה החלטה נכונה אז אתה במצב שאם תיקח ממנו את החגורה תזרוק באוויר ומישהו מהרוסטר
יתפוס אותה הוא יהיה בחירה טובה ממנו. קחו את הפאקשיין של מוקסלי, תנו להם טרן עליו ומנהיג חדש כמו MJF או כל אחד אחר
ויש לכם סיפור מרענן וטוב יותר.

*אני דורש הסברים. הלהיבו אותי כאן על FTR אמרו לי שמדובר בצמד אגדי בטח במונחים של כאלו שמחוץ לWWE.
אניי מחכה לראות אותם בזירה כצמד ואתמול אני מקבל פירוק שלהם? למה לפרק את אחד הצמדים היותר טובים שיש לך
להציע אלא אם אחד מהם מקבל פוש ענקי לאליפות ראשית כמו סקוט סטיינר או ג'יי אוסו וכ"ו.

*קרב טוב כמובן של אוספריי, אבל מבחינת טעם אישי הרגיש יותר מדי כמו ריקוד לאורך חלקים לא קטנים של הקרב.
לא שהמהלכים האלו לא מהנים אבל צריך לעשות אותם במידה ובטח שלא הגו טו מוב בכל קרב עם מתאבק מהסגנון הזה.
בטח אוספריי שיודע לתת גם קרבות טכניים שלא לדבר על פיזיים.

*קרב נשים?! (השדרן התייחס אליהם כגברים ואכלתי על זה סרט כל הקרב) קרב נהדר ופיזי מאוד. חשבתי שיגנו יותר על ביין
אבל נתנו לשתיים להפציץ וזה יצא נהדר. סטורם בשלבים מסויימים גנבה את ההצגה שלא באשמתה עם תיאורים מאוד גרפיים
כאשר בסוף הקרב נתנה תיאור מאוד ציורי ופורוגרפי לגבי מה היא תעשה לה בדייט שלהם (נראה שביין לא קיימת על המיק)
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
03-20-2025, 09:08 PM
(03-20-2025, 05:03 PM)orgibor כתב:  קרב 3 – קרב רחוב על אליפות העולם של AEW – ג'ון מוקסלי(א') נגד קופ
במהלך הקרב התערבו לטובת מוקס: ווילר יוטה, קלאודיו קסטאניולי, פאק, מרינה שפיר, קיפ סביאן, ניק ווין והחות'ים.
התערבו לטובת קופ: דקס הארווד, קאש ווילר וווילו נייטינגייל.
מנצח: מוקסלי בהכנעה עם הבולדוג אחרי וויינ'ס וורלד של ניק על קופ.
אחרי הקרב קופ מושיט יד לעזרה לדקס הארווד שמסרב ועוזב את הזירה.

אני לא סבלתי כל דקה של הקרב הזה, הספוט הספציפי הזה גרם לי כמעט להקיא.
מזל טוב AEW, אתם מוכיחים שזה באמת ראן אליפות כושל.

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
03-20-2025, 09:09 PM
(03-20-2025, 05:45 PM)orgibor כתב:  מדברים רק על הספוט החולני שאני אישית אהבתי עם ספייק.

כי לא בטוח שהנשק אפילו עבר חיטוי לפני זה, מה למען השם עבר בראש שלהם? Huh

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
03-20-2025, 09:59 PM
(03-20-2025, 09:09 PM)DarkArts כתב:  כי לא בטוח שהנשק אפילו עבר חיטוי לפני זה, מה למען השם עבר בראש שלהם? Huh

למה אתה חושב שהנשק לא עבר חיטוי? הIWC כעס כשדארבי נתן לג'ק פרי כיסא לראש, כשדארבי קפץ מסולם על זכוכיות, כשפייג' הזריק לסוורב מחט לפה וכו' וכו', זה חלק מהנוף של AEW ואף אחד מהספוטים האלה לא גרם להיעדרות או פציעה של מתאבק כי אני בטוח שעברו עליהם מספיק פעמים כדי למצוא את הדרך הבטוחה ביותר לבצע אותם.
זה קרב רחוב, זה ג'ון מוקסלי, זה AEW, היה ברור שספוט כזה יגיע.
KB פירסם בדיבורים סרטון שמתמצת את זה מעולה.
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, Tblack
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,501
אשכולות: 72
Likes Given: 2,464
03-21-2025, 10:00 AM
(03-20-2025, 05:03 PM)orgibor כתב:  רנה פאקט מראיינת בבאקסטייג' את אדם פייג'.
הוא אומר שהוא נשבע שסוורב לעולם לא יהיה אלוף עולם שוב והוא איש של המילה שלו.
הוא מצהיר על עצמו לטורניר לזכרו של אואן הארט.

פנטזי בוקינג:
סוורב מנצח את מוקסלי בדינסטי, האנגמן ואוספריי מסיימים את הגמר של הטורניר ללא הכרעה ואנחנו מקבלים קרב משולש שלהם באול אין
פייג' מצמיד את אוספריי כדי שסוורב יוכל לשחק על זה בהמשך שפייג' אף פעם לא הצמיד אותו (הניצחון שלו על סוורב היה בקרב לא רשמי).
אני רוצה לראות את אוספריי סוגר את אול אין 2026 בוומבלי בתור אלוף עולם, בזמן הזה הוא יכול להחזיק באליפות TNT עם אתגר פתוח כל שבוע.
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,279
אשכולות: 8
Likes Given: 10,903
03-21-2025, 07:44 PM
דעות ומחשבות בזמן הקרבות הגדולים של הפרק, יצאנו לדרך. ספויילר, באמצע התגובה אני נהיה שיכור -

המרובע הפותח התחיל חזק מאוד, כל מתאבק הרגיש ייחודי ועשה את הקטע שלו. הייתה כימיה מעולה. שווה צפייה וקליל. ריקושט בעבודה מעולה כהיל, מרגיש שזה יושב עליו בול. קאסידי גיוון (לפחות בעיניי) עם רוח השטות שלו והצליח להצחיק אותי. ספידבול עם מובסט מהפנטים ודיוויס היה הדבק שחיבר את הכל בצורה טובה. ההצמדה הכפולה הייתה מפתיעה ורעיון מעולה. הייתי בטוח שילכו לאחד על אחד שבוע הבא על הזכות לאתגר את קני. מה שכן, הפריע לי שזה לא הוכרז על ידי ההנהלה וזה פשוט הוחלט על ידי השופט.

תודה ללידור שגרם לי לראות את מוקסלי-קופ. מצחיק כמה הערכנו אותם מחוץ לAEW. שימו לב שהם בנו פה יריבות והם אף פעם לא קיבלו את הבמה המרכזית בקרבות שלהם. רבולושן נגמר עם סוורב מבחינתי ולפני זה קבלנו את כריסטיאן (הם לא רקדו טנגו לבד הכוונה נו). גם בפרק הזה, הם באמצע הקארד. במהלך הקרב נזכרתי באדג׳-פולי שבו פולי קידם את אדג׳. פה זה לא הסיטואציה בכלל כי שניהם זקנים מבחינתי. מוקסלי התחיל את הריין הזה מעניין עם משפט אחד שקנה אותי "אני לא יכול להסביר את זה עכשיו" והוא לא הסביר עדיין. או שהוא כן הסברתי באחד מתוך עשרות הפרומואים שהרצתי? במידה וכן הסביר, זה משהו שצריך להתנוסס על כל קרב גדול שלו, שנבין את הדמות שלו. בנתיים זה יותר כמו מה המקריח הזה שעשה לאמברוז שאני אוהב? כנ"ל לגבי מוקסלי של תחילת AEW שהרגיש כמו אוסטין המודרני. קופ הוא עוד פספוס בעיניי, בזמנו סלביק הציע בכמה פלטפורמות גימיק לאדג׳ אחרי שהוא חזר מניתוח ששינה את הקריירה שלו - הוא מבוגר והוא מתחרט על הדברים הרעים שעשה בתור היל, הוא בא להילחם בהילים הצעירים כגאולה. יכלנו לקבל את זה כאן בתור קופ שלמד מטעויות עבר ורוצה למשוך את הקריירה שלו כמה שיותר בלי כל ההארדקור נגד מוקסלי הרוצח אבל לא. שימו לב כמה אני מזיין פה ת'שכל ושום מילה על הקרב, בזמן שהקרב רץ ברקע.

נשתדל להתייחס קצת לקרב עצמו. הקטע עם זריקת הכיסא על מוקסלי שעומד על הטופ רופ היה חביב. אני כנראה אשמע כמו אוהד צמא דם AEW טיפוסי אבל זה מאוד מוזר שבאמצע קרב עם סטיפולציה כזאת הם מחליטים ללכת לאגרוף אגרוף (או במקרה הזה מרפק מרפק). בשלב הזה יצא הנשק המדובר מהגיפ המדובר. בשלב הזה אני יצאתי מהבית להביא לי ליטר בירה. באתי להגיד שהספוט המדובר הוא סטייל נפילה על נעצים ועל מה כל הבלאגן אבל פאק. זה היה נראה אכזרי. הבירה לא ריככה את זה, זה היה נראה כואב מאוד. ואז אובר בוקינג. ובאסה שמתאבקים טובים, אלופי השלשות מתעסקים בחרא וסטוריליין מזעזע. כתבתי חרא וFTR הגיעו. מה אני אגיד לכם, ממשיכים לשעמם אותי. אבל לפחות הגיע איזון הכוחות מהר מאוד. ספיר על שולחן אמור להיות צעד אסטרטגי חכם מצד קופ. הגב של מוקסלי צריך להגיד הגומל אחרי מה שהוא עבר. אבל לא, עדיין יש התערבויות. ואז החבר'ה של כריסטיאן בצעד מטומטם כל כך וחסר היגיון. אבל זה אשמתי ואשמת לידור שצפיתי בקרב.

לפחות הסיום מוצדק, מוקסלי הכניע את כריסטיאן ועכשיו את קופ. קופ מתפנה לכריסטיאן. מוקסלי מתפנה לבא בתור. עצם זה שהקרב היה בדינמיט כחלק מהבנייה לאירוע הבא, אמור ללמד אותנו שסוורב אמור לעשות את שיעורי הבית שלו נכון וללמוד לדלג את הטלנובלה של הסטייבל של מוקסלי ולעשות את מה שצריך כדי לקחת את האליפות. אבל כולנו יודעים שזה לא מה שיקרה ואוספרי הוא האחד לקחת את זה באירוע הגדול של השנה. זה גורם לי לחשוב מי יהיה האיש שיפריע לסוורב במאיין איבנט של דיינסטי ואז יפגוש אותו בALL In. השוט של החבר'ה של מוקסלי עושים אצבע שלישית הצחיק אותי. אני לוקח את זה אישית בתור צופה ומרגיש שזה מכוון אליי. מוקסלי עושה לנו בכוונה. אחרי כל מה שמוקסלי עבר בקרב, קופ הוא זה שצריך שיעזרו לו לקום? באמת? אהה רגע, טלנובלה נוספת. טוב, אסור לי להתרגש מזה. בלי הבירה ולידור, לא הייתי אמור לראות את זה בכלל.

טוב זה מספיק להיום, אשלים הכל מהתוצאות.

מג׳פ מסקרן לקראת שבוע הבא, מקווה שינהיג סטייבל וזו גם אמורה להיות החלטה מושכלת שלו לאחר שנכווה משותף.

על הנייר, ג׳וני נגד בנדידו נשמע כמו קרב מטורף. על המסך? ג׳וני מבוגר ובנדידו נפצע בסגמנט החזרה שלו. נקסט.

אוספרי עכשיו בעונת הפילר שלו, מתחשק לי שיבוא היל ויעשה לו חיים קשים. פנטזי בוקינג? גיי וויט. מה יקרה בפועל? כל שבוע היל מיד קארדר אחר יבוא ויקדם את הקרב של שבוע הבא.

פייג׳ שוב פעם שם את השם של סוורב בפה שלו. הוא יהיה האחד שיפגע לסוורב בקרב האליפות ומשם מפגש בAll In? אני דווקא רואה אותם כטאג כמו שאמרתי שבוע שעבר, לדעתי זה יותר מעניין.

ניכר (בגלוי אפילו) שבונים למונה-את'נה. אני לא עוקב אחרי האבקות נשים בכלל, אבל לפי הדעות בפורום זה נשמע כמו קרב גדול אז נשמע כמו החלטה טובה.

שורה תחתונה, AEW מעבירה אותי רכבת הרים של רגשות. פעם למעלה, פעם למטה, פעם אני עלול להקיא כמו דארקארטס שלנו. בתור אוהד חכם, הבחירה בידיים שלי, אני יכול לראות 5 דקות מהפרק ואני יכול לראות הכל. ב2025 שיש לנו המון תוכן, אתה צריך להיות חכם. ואם אתה רואה הכל וסובל, הבעיה היא אצלך.

שורה עוד יותר תחתונה, תראו את המרובע לכיף ואת הקרב של מוקסלי לצחוקים.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, orgibor
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,986
אשכולות: 12
Likes Given: 1,094
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-21-2025, 08:12 PM
(03-21-2025, 07:44 PM)NaRRative כתב:  מג׳פ מסקרן לקראת שבוע הבא, מקווה שינהיג סטייבל וזו גם אמורה להיות החלטה מושכלת שלו לאחר שנכווה משותף.

2 אפשרויות לMJF מבחינתי. אחד הוא משתלט על הפאקשיין של מוקסלי שעושים עליו טרן אכזרי.
MJF הופך לטופ היל של החברה מוקסלי יוצא לחופשה ארוכה שתגרום לקהל להתגעגע אליו ויחזור כפייס.

אפשרות שנייה FTR (שאמרו לי פה שהם אגדות) ונראה שמתחיל טרן אצלם. ואולי סוויץ' בלייד שהבנתי שגם עשה טרן על קופ.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 08:30 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר