Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 24 25 26 27 28 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 18.3.2025

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 18.3.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,065
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-19-2025, 02:32 PM
[Image: 20250311_NXT_Match_TrickEddy_16x9_tonigh...996952.jpg]

קרב על אליפות ארה"ב לנשים
צ'לסי גרין ניצחה את סול רוקה ושמרה על אליפות ארה"ב לנשים, לקראת סוף הקרב סול נתנה לצ'לסי ג'אמפינג DDT והצמידה אותה אך אלבה פייר הניחה לצ'לסי את הרגל על החבלים כאשר השופט לא ראה. זאריה הגיעה ונתנה לפייר ספיר, ניבן העיפה את זאריה, סול קפצה על ניבן, בזירה צ'לסי מנסה לתת לסול אנפריטייר, סול מתחמקת לרולאפ ואז מנסה סול סנאצ'ר אך צ'לסי מפילה אותה בזמן. צ'לסי נותנת לסול אנפריטייר ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 007-NXT-03182025-EJ-27654-af1d9092db2ab6...acb5ea.jpg]

טריק ויליאמס בלוקר רום. ג'בון אוונס מגיע לדבר איתו, הוא אומר לו שהוא רואה על מה הוא מדבר... בשבוע שעבר הוא השיג את הניצחון הכי גדול בקריירה שלו על אית'ן פייג' ואז הסטייבל החדש קפץ עליו, הוא מבין אותו עכשיו. ג'בון אומר שאף אחד לא בטוח וזה הנקסטי שלהם. טריק אומר לו שהוא לא מבין... הם לא ביחד... הוא הולך לחזור לאובה פמי ואליפות NXT שלו. טריק אומר לו שבגלל שהם נראים אותו דבר הם אמורים להיות חברים ? טריק אומר לג'בון שהוא בחיים לא יהיה אלוף והולך. לקסיס קינג מופיע ואומר לג'בון שיראה את הנקודה שלו... הוא לעולם לא יהיה אלוף כמו טריק ובטח לא אלוף גביע המסורת כמוהו. ג'בון נותן לו אגרוף והולך.

משפחת דאנג'לו מאחורי הקלעים. טוני דאנג'לו מגיע ושואל אותם אם הם מוכנים. לורנזו אומר לטוני שישאר מאחורי הקלעים. קרוספינו שואל למה. לורנזו אומר ששון ספירס יהיה נואש וירצה לעשות הכל כדי להחזיק באליפות שלו, הם צריכים שהדון יהיה 100 אחוז לקראת הקרב החוזר שלו. לורנזו אומר לטוני שהוא למד מההכי טוב. טוני מסכים.

אלופת הנשים של NXT ואלופת צפון אמריקה סטפני ואקר יוצאת לזירה, סטפני אומרת שזה קשה בשבילה כי אנגלית זאת לא השפה הראשונה שלה אך רסלינג... זאת השפה הראשונה שלה. היא יכלה ללכת לכל ארגון אך בחרה ב-NXT בגלל שרצתה לעשות היסטוריה במחלקת הנשים הכי טובה בעולם. שבוע שעבר היא הוכיחה למה היא הראשונה. היא מחזיקה בשתי אליפויות וזה הופך אותה לטובה שבטובות. ועכשיו היא מחכה לאישה שתכנס לזירה, תסתכל לה בעיניים ותרגיש את האש... ג'ורדן גרייס יוצאת החוצה, גרייס מברכת אותה על הניצחון שלה, גרייס אומרת לה שהיא לא היחידה שהשיגה משהו שבוע שעבר, היא ניצחה את רוקסן פרז, אישה שהרימה את אחת מהאליפויות שהיא מחזיקה לרמה אחרת. ג'יידה פרקר מופיעה בהפתעה ותוקפת את גרייס מחוץ לזירה, היא נותנת לה היפ אטאק לתוך הברקייד. פרקר אומרת שזה לא עובד ככה וגרייס לא הראשונה... התור מתחיל אחריה. פרקר נכנסת לזירה ואומרת שהיא לא מחכה עד לסטאנד & דליבר כדי להוכיח את הנקודה שלה. היא מברכת את סטפני ואומרת לה שתהנה מהזמן שלה כאלופה כפולה כי זה לא ימשך הרבה זמן.
[Image: 013-NXT-03182025-EJ-14837-af66a27f5c3e7e...8597d7.jpg]

האנק ווקר וטנק לדג'ר בלוקר רום. הם נזכרים במה שההארדיז אמרו להם לפני כמה שבועות, לתת הכל. הם מתכוננים לקרב שלהם.

ג'וש בריגס ויושהיקי אינהמורה ניצחו את האנק ווקר וטנק לדג'ר, בריגס נתן לטנק לריאט, אחר כך אינהמורה הצמיד את טנק לניצחון אחרי ספלאש.
[Image: 022-NXT-03182025-EJ-27731-5258b82988827b...e18f02.jpg]

אדי ת'ורפ ורידג' הולנד בלוקר רום. אדי אומר לו שיש להם דברים במשותף... לא משנה מה הם עושים השאר לא מקבלים אותם. הולנד אומר לו שהוא אוהב את הגישה שלו. הם מביאים צעצוע חדש כמו ריקי סיינטס כאשר הוא מתאבק שנים בחברה הזאת. אדי אומר שסיינטס הוא מתאבק בידורי... כמו טריק ויליאמס. הולנד אומר לו שהוא יטפל בשלו... והוא יעשה זאת גם.

דה קולינג ניצחו את משפחת דאנג'לו, טוני דאנג'לו צופה בקרב מאחורי הקלעים. לקראת סוף הקרב משפחת דאנג'לו משתלטת על הקרב,
הסטייבל החדש תוקף את טוני דאנג'לו מאחורי הקלעים, הם מכים אותו בעזרת כיסא ואז נותנים לו פאוורבומב על שולחן שנשבר. זה מסיח את דעתם של משפחת דאנג'לו בזירה, ניקו ואנס מנצל זאת ומצמיד את לוקה קרוספינו לניצחון.
[Image: 031-NXT-03182025-AK-27766-5bd11eb323734c...b550df.jpg]

אווה וסטפני ואקר מדברות במשרד שלה. אווה אומרת לסטפני שהיא רצתה אתגר והיא קיבלה אותו... בשבוע הבא היא תגן על אליפות הנשים של NXT נגד ג'יידה פרקר. פאלון הנלי מגיעה ושואלת את אווה איפה הקרב החוזר שלה על אליפות צפון אמריקה לנשים. סטפני אומרת לאווה שתיתן לה את הקרב שלה. פאלון רוצה את זה בשבוע הבא, אווה אומרת שיש לסטפני כבר קרב. פאלון אומרת שזאת לא הבעיה שלה שהיא רוצה להיות אלופה כפולה. ספטני מסכימה.

ג'ייסי ג'יין ניצחה את כרמן פטרוביץ', לקראת סוף הקרב אשאנטי די אדוניס לוקח כיסא ונותן אותו לכרמן, כרמן מסרבת להשתמש בו ומחזירה לו אותו. ג'ייסי הצמידה את כרמן לניצחון אחרי ספינינג באק אלבו.
[Image: 038-NXT-03182025-EJ-27882-4aa4558a8acc28...3c5da1.jpg]

האנק ווקר וטנק לדג'ר בלוקר רום מדברים על ההפסד שלהם, הם לא יודעים מה לעשות. ווס לי, טייסון דופונט וטייריק אייגוה מופיעים. ווס לי יורד עליהם ואומר להם לא משנה איזה מידע הם מקבלים מטאג אגדי... אם אין להם את זה... אין להם את זה. הם יורדים על האנק וטנק ואומרים להם שיתמידו במה שהם טובים וזה נראה כמו תחרות אכילה.

ג'ייד פרקר יוצאת מהמשרד של אווה, פרקר אומרת שבשבוע הבא הקרב שלה נגד סטפני ואקר על אליפות הנשים של NXT רשמי. היא אמרה שהיא לא מחכה לסטאנד & דליבר. היא אמרה שג'ורדן גרייס גילתה שאף אחת לא תעמוד בדרך שלה. פרקר אומרת שהיא תכנס ללאס וגאס לסטאנד & דליבר בתור אלופת הנשים של NXT.

ריקי סיינטס ניצח את רידג' הולנד, סיינטס הצמיד את הולנד לניצחון אחרי רושמבו.
[Image: 046-NXT-03182025-RC-56717-bbabe544087fc6...6620ac.jpg]

הסטייבל החדש יוצא מהאולם ומגיעים לראיין אותם. הם אומרים שכולם רוצים לדעת מה יש להם להגיד, הם אומרים שהם שמעו שב-NXT צריך להרוויח את המקום שלך וזה מעצבן אותם, הבולשיט של 'אנחנו NXT'. לחכות לא לקח אותם לשום מקום. הם לא בנויים לשבת בצד, הם משנים משחק, עושים שינוי, הם עובדים לפי הדרך שהם רוצים. הם אומרים שכאשר דארקסטייט מכים אף אחד לא בטוח והכאוס ימשיך... הם הצהירו... הם עוצרים ואומרים שהם עדיין לא הבינו את זה... הם חוזרים לאולם.

קלי קינקייד מראיינת מאחורי הקלעים את ריקי סיינטס. ריקי אומר שאנחנו בעונת סטאנד & דליבר וכל ניצחון חשוב, כל רגע משנה. הוא הולך להעביר כל הבטחה שאמר ברגע שהגיע לכאן וזה מתחיל במהפכה החדשה שלו... דה קולינג מופיעים. ניקו אומר לו שהמהפכה מופיעה מול העיניים שלו, מה שהם עשו למשפחת דאנג'לו... ריקי אומר להם שהם הפילו את טוני רק בגלל המספרים. איזי אומרת לריקי שיש לו ביטחון של איש גדול יותר, הכריזמה והכוח שלו מהטובים בעולם אך לא נראה שהוא לא עומד בציפיות. ריקי אומר לאיזי שהיא צריכה לעשות בדיקת עיניים, דבר אחד לגבי ריקי סיינטס... הוא תמיד עומד בציפיות במקומות הנכונים. ספירס מסתכל על ריקי והולך.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על אליפות הנשים של NXT : ג'יידה פרקר נגד סטפני ואקר.
- קרב על אליפות צפון אמריקה לנשים : פאלון הנלי נגד סטפני ואקר.
- קרב על אליפות גביע המסורת : ג'בון אוונס נגד לקסיס קינג.

קרב אנדרגראונד
טריק ויליאמס ניצח את אדי ת'ורפ, בסוף הקרב טריק פגע באדי בטריק שוט ואז התנפל עליו באגרופים לפנים, טריק ניצח את הקרב בנוקאוט. אחרי הקרב טריק לוקח את המיקרופון, טריק אומר לאדי שכדאי לו ללמוד איך לריב. טריק אומר שהוא מוכן לעונת סטאנד & דליבר, הוא מזמין את אובה פמי החוצה. אלוף NXT אובה פמי יוצא החוצה, אובה יוצא החוצה, מוריד את החולצה, נכנס לזירה לפייסאוף מול טריק. חושך באולם, דארקסטייט יוצאים החוצה דרך הקהל, הם עומדים בתוך הקהל ומסתכלים אל הזירה. ג'בון אוונס מגיע, ג'בון מנסה להפריד את טריק ואובה כדי שיתרכזו בדארקסטייט. טריק מעיף את ג'בון, אובה תוקף את טריק וברול מתפתח בין שלושתם. המתאבקים מסביב לזירה נכנסים פנימה ומנסים להפריד אותם אך לא מצליחים, אובה וטריק מחסלים אותם, ג'בון קופץ על הגב של אחד מהם ונותן קאטר לאובה. התוכנית מסתיימת בפייסאוף של טריק וג'בון כאשר אובה שוכב ודארקסטייט מסתכלים עליהם מהקהל.
[Image: 20250318_NXT_still--b7e62e47344fe820b083...8890bd.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-19-2025, 02:41 PM
פרדיקשן אפשרי :
טריק ויליאמס הוא המנהיג של דארקסטייט.

שינוי הגישה שלו, וייבים של היל, דארקסטייט עדיין לא תקפו אותו, הם כן תקפו בעבר את ג'בון אוונס ואובה פמי, זה יכול להיות מטורף, נראה אם זה נכון.
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
03-19-2025, 02:43 PM
תכנית מצוינת של NXT, באמת שאין משהו שלילי להגיד.

אולי הדבר היחיד זה שה-WWE יכלו לקרוא לסטייבל "דיפסטייט" כדי להתכתב עם כל מה שקורה בפוליטיקה המקומית ב-US וגם בעולמית.
חבל שלא הלכו על זה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Asaf
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-19-2025, 02:52 PM
פרק סבבה לגמרי.

*קרב פתיחה נהדר בין רוקה לגרין. מדהים כל פעם מחדש כמה גרין אנדרייטד בזירה. מה שהיא עושה
עם אליפות ארה"ב ואיך היא מרימה חגורה שלא הייתה קיימת וחסרת היסטוריה זה פשוט מדהים.
לדעתי צריכה לעשות ריצה בלתי מנוצחת עד רסלמניה הבאה ושם להפיל אותה ואז לתת לה אליפות ראשית.
יש לה פאקשיין שבנוי בדיוק בשבילה של בנות מוכשרות בזירה שלא יכולות להצליח לבד אולי להוסיף אחת נוספת וזהו.

*המהירות שבא וואקר השתלטה על מחלקת הנשים והקלות שזה קרה מראה למה הWWE הסכימו לאפשר לה לבחור
להגיע ישר לראשי. היום היא נשמעה הרבה יותר טוב באנגלית ואם היא תמשיך להשתפר באנגלית הבחורה תהיה אגדה בראשי.
כי נוכחות וכריזמה יש לה בכמויות.

*ג'וש בריקס הזה נראה לי פרוספקט מעניין מאוד. גם היפני שאיתו יש להם כימיה מצויינת. אבל לדעתי הבחור יכול להיות כוכב ביחידים
יש לו גודל מושלם לפאוור האוס. הוא בסדר על המייק (צריך לתת לו להשתפשף) ולדעתי אפשר לעשות איתו יותר מאשר ריצה במחלקת הזוגות.

*ריקי מנסה להיות רוקי הקטן וזה די ברור שהוא ההשראה שלו. לבחור יש כריזמה שמספיקה לגדוד. לדעתי חייב למצוא את הגימיק
שישב בול על הפרסונה שלו וכמובן פינשר שהוא יכול לעשות על כולם כי הנוכחי מאוד בעייתי. אין ספק שיכול להצליח בראשי כי כריזמה
זה לא משהו נרכש וכמו שאמרנו לריקי לא חסר מזה.

*בוא נתחיל מזה אני יודע שהוא מאוד האהוב כאן. יש לו כריזמה יש לו את המראה הוא אתלטי ואין סיבה שלא יהיה כוכב על גם בראשי.
אבל טריק במצב הנוכחי פשוט בלתי נסבל על סף הבלתי ניתן לצפייה. השדרנים לאורך כל הקרב מנסים למכור אותו כדמות מתפתחת.
(הם אשכרה אומרים טריק מתפתח לנו זה טריק אחר) בפועל זה פשוט טריק מתוסכל יותר עם טנטרום גדול יותר. החגורה שלו זה כל הגימיק
אז מה אם הוא הפסיד אותה, הוא רוצה את החגורה חזרה. חס וחלילה שיהיה לו סיפור שלא יחזיר אותו חזרה לחגורה הראשית במסלול מהיר
כמובן. על כל 3 הזדמנויות על החגורה של טריק מתאבק אחר ראשי לנסות לקבל הזדמנות, זאת ההרגשה. שוב אני יגיד אם זה יקרה בראשי
יקיאו אותו יותר מהר מריינס ולא בטוח שהוא חזק מנטאלית כמו OTC כדי לשרוד ביט-דאון כזה מהקהל.
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מחובר
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
03-19-2025, 03:45 PM
פרק טוב של NXT.

קרב טוב של צ׳לסי גרין וסול רוקה, בכנות קצת חבל שהגענו למצב שמחפשים לצ׳לסי מאתגרות ב-NXT(אפילו אם זה הגיוני עלילתית) אבל זה כבר לא קשור והן נתנו קרב נהדר אז אשאיר לבינתיים את התלונות שלי על הריין של צ׳לסי בצד.

סוף סוף פרומו של סטפני והיא עשתה עבודה טובה בשביל פרומו הצהרת כוונות. אני שמח לראות שהיא מגנה על שתי האליפויות בנפרד ועוד יותר שהיא מגנה עליהם באותו יום, ככה לדעתי זה צריך להיות אם אלופים כפולים. כמובן לא חובה כל הזמן אבל אני שמח שלא נמנעים מזה או גורמים לה להגן על שתי האליפויות יחד, הדבר היחיד שאני יכול להתלונן עליו זה שבשבוע הבא הקרב אליפות הראשית הוא הפותח ולא המיין אבנט.

אני אוהב את הסטייבל של ספירס, הייתי רוצה שהם יהיו מוצגים מעט טוב יותר מזה אבל זה בעיות קטנות. הקרב בין הקולינג של משפחת דאנג׳לו היה טוב מאוד. אם היה לי ספק בנוגע להופעות של קרוספינו באיבולב עכשיו אני בטוח שהוא לא צריך להיות שם, הוא מקבל מספיק ב-NXT. אני מאוד אוהב את ואנס ואיזי ומקווה שהם יוצגו חזק יותר בהמשך.

ג׳ייסי וקרמן היה קרב קצר כצפוי והיה טוב בשביל מה שהיה, אין לי הרבה מה להרחיב פה מעבר לזה שאני לא אוהב את השילוב של אשאנטי וקרמן.

באמת שניסיתי להתרכז בקרב של רידג׳ נגד ריקי סיינטס כי זה הקרב יחידים הראשון של ריקי ב-NXT אבל רידג׳ כל כך משעמם ובחלקים שכן הצלחתי להתרכז זה פשוט היה נראה רע.

טריק נגד אדי ת׳ורפ היה מהיר מדי. רציתי לבדוק משהו על דארקסטייט אז נכנסתי ליוטיוב וראיתי שיש את הקרב המלא של טריק ואדי, יודעים כמה זמן הסרטון? 4:32 דקות. אני לא יודע מה הסיבה שזה היה כל כך קצר אבל זה לא היה צריך לקרות לדעתי וזה גרם לאדי, שהיה בלתי מובס בסטיפולציה הזאת להראות ממש רע לדעתי.

אם כבר העלתי את דארקסטייט אני כבר אעלה את זה פה ותקנו אותי אם אני טועה אבל אחד מהם נראה כמו מישהו מ-LFG(האחד שהחליף את BJ), זה אותו אחד? אני מקווה שלא כי אם כן זה מרגיש לי רע שהוא נמצא שם ובתכנית שנלחמים בה כביכול על חוזה ב-NXT באותו זמן. בכל מקרה נראה שסוף סוף הם מתחילים לקבל כיוון וסוף סוף הם מתחילים לדבר ואני מקווה שזה לא משהו חד פעמי ובקרוב כבר נראה אותם בזירה.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orsade256 מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 40
03-19-2025, 04:36 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-19-2025, 04:39 PM על ידי orsade256.)
(03-19-2025, 03:45 PM)ANYS כתב:  אם כבר העלתי את דארקסטייט אני כבר אעלה את זה פה ותקנו אותי אם אני טועה אבל אחד מהם נראה כמו מישהו מ-LFG(האחד שהחליף את BJ), זה אותו אחד? אני מקווה שלא כי אם כן זה מרגיש לי רע שהוא נמצא שם ובתכנית שנלחמים בה כביכול על חוזה ב-NXT באותו זמן.

כן זה אותו אחד, קאטלר ג׳יימס

[Image: GNTxt-Jz-Wo-AAS2za.jpg]
[Image: can-you-dig-it-sucka.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
03-19-2025, 05:14 PM
אני אוהב את זה שהאלופה מגנה על 2 האליפויות בנפרד ולא ביחד. ככה אלוף כפול צריך לעשות.

טריק הלא מדליק לא ידליק גם.
אני רק רואה אותו יש לי חלחלה בגוף ואני מריץ.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,212
אשכולות: 4
Likes Given: 52
03-19-2025, 09:43 PM
לא הבנתי מה קורה פה טריק המנהיג של הסטייבל החדש?אם כן הוא היל?
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-19-2025, 10:06 PM
תוכנית טובה של NXT השבוע.

- צ'לסי גרין נגד סול רוקה על אליפות ארה"ב לנשים היה אופנר נהדר לתוכנית. שניהן נתנו יופי של קרב, קצב טוב, הקהל היה מאוד פעיל ובעיקר בעד צ'לסי, אפילו בוקר טי קם בתחילת הקרב והצטרף לקהל והצדיע לה. התוספת של אלבה פייר לצ'לסי וניבן ממש טובה. עכשיו יהיה לא קל לקחת מצ'לסי את האליפות שיש לה גיבוי רציני בצד.

- סגמנט מעולה של סטפני ואקר, ג'ורדן גרייס וג'יידה פרקר. סטפני נשמעה מעולה באנגלית והדיבור זרם לה כמו שצריך. בזמן כל כך מהר היא הפכה להיות ה-פנים של מחלקת הנשים, היא פשוט מצוינת. ג'ורדן גרייס יוצאת החוצה לתגובה גדולה אך מהר מאוד מקבלת פיצוצים מג'יידה פרקר. תקיפה מצוינת של פרקר על גרייס ואחר כך פרומו חזק של פרקר. ג'יידה פרקר מעולה, יש לה את זה. סטפני הולכת להגן על כל אליפות בנפרד... החלטה מעולה.

- ראיתי את קרב הזוגות רק בגלל ג'וש בריגס ויושהיקי אינהמורה. זה היה אחלה של קרב זוגות. אין לי כח להאנק וטנק וכל סטוריליין האקסטרים שלהם.

- דה קולינג נגד משפחת דאנג'לו היה MOTN. קרב שלשות מעולה ברמה גבוהה. היה פה אקשן בלי הפסקה, קרב בלי רגעים משעממים, כולם פה נתנו הופעה מעולה ואני אבחר להתייחס לנשים שמבחינתי היו ההייליט כאן. אדריאנה ריזו ואיזי דיים הפציצו, כל הספוטים שלהן היו חזקים ויצאו כמו שצריך, הן מראות שהן שייכות לרמות הגבוהות, שיחקו אותה. התקיפה של דארקסטייט על טוני דאנג'לו מאחורי הקלעים הייתה חזקה.

- ג'ייסי ג'יין נגד כרמן פטרוביץ' היה קרב קצר אך עשה את העבודה. היה קטע קצר מאחורי הקלעים שראו את כרמן מתעצבנת על אדוניס והולכת, אני מקווה שזה באמת יוביל לכך שהם יפרדו כי כרמן לא צריכה את זה בכלל, היא מעל זה. צריך לדבר על ג'ייסי ג'יין... מבחינתי היא מעולה כבר הרבה מאוד זמן, היא נותנת הופעות טובות, היא מעבירה יותר מדי זמן בבראנד הפיתוח וחבל.

- ריקי סיינטס נגד רידג' הולנד היה קרב טוב. באסה לגמרי שהיריב של ריקי היה הולנד, ביאס את רוב הקרב, לקח אותו לקצב איטי משלו. גם ריקי מכר הרבה את הגב. ברור לכולם שריקי יתחיל לדפוק באנגרים על ימין ועל שמאל שהוא יקבל יריבים יותר איכותיים. אבל צריך לעבור גם כאלה... והוא עשה את זה כמו שצריך והשיג את הניצחון. קיבלנו גם טיזינג לשון ספירס-ריקי סיינטס וזה כבר מאצ'אפ הרבה יותר חם.

- חבל שהקרב אנדרגראונד בין טריק ויליאמס ואדי ת'ורפ לא קיבל מספיק זמן כי היה פה פוטנציאל לבאנגר. סיימו את זה מהר וטריק כמובן משיג ניצחון דומיננטי, זה היה ברור. הסיום של התוכנית היה לדעתי מדהים והרגיש כמו סצנה מסרט. טריק מאתגר את אובה שישר יוצא החוצה, מוריד את החולצה ונכנס לפייסאוף גדול. כמו שרשמתי בעבר מלא פעמים... זה המאני פייט של NXT. דארקסטייט יוצאים החוצה וממשיכים לגרום לכיאוס, ג'בון יוצא החוצה ויש לנו פה ברול גדול ביניהם. ג'בון מצליח להפיל את את אובה... זה היה ענק. גם הפייסאוף של טריק וג'בון היה גדול. אין לי מושג אם הם ילכו על אובה-טריק בסטאנד & דליבר או משולש אל אובה-טריק-ג'בון. שיבחרו מה שבאלהם כי המאצ'אפים האלה יהיו מטורפים. רשמתי בהודעה הראשונה פרידקשן שאני חושב שטריק ויליאמס יתגלה בתור המנהיג של דארקסטייט, כל הסימנים מובילים לזה. אבל... אני משאיר פה פתח קטן שיכול להיות שיעשו לנו סוורב ובסוף יתגלה שג'בון אוונס הוא המנהיג שלהם והוא זה שתכנן הכל, כולל התקיפות עליו כדי לא לעורר חדש. עונת סטאנד & דליבר כאן... הייפ ענק.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-19-2025, 10:09 PM
[Image: Screenshot-1.png]

מת.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 11:53 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר