Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

Blast From the Past: אשכול סיקורים של אירועי עבר.

עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
Blast From the Past: אשכול סיקורים של אירועי עבר.
WWFWCW מנותק
Rookie
*
תגובות: 137
אשכולות: 1
Likes Given: 75
הצטרף בתאריך: Jul 2024
03-02-2025, 06:12 PM
שלום לכולם,
בנוסף לזה שהפורום מתעסק בכל מה שקשור להווה למוצר הנוכחי ובכלל הפורום עוסק בכל מה שהולך כיום בעולם הרסלינג העכשווי, בנוסף לזה, באשכול זה, אני רוצה לתת במה ולתת מבט לשנים הקודמות ולתקופות שונות ברסלינג,
האשכול הזה יהיה אשכול סיקורים על אירועים ותוכניות מן העבר,
באשכול הזה אשתף חוויות, דעות תוצאות ואתן סקירה באופן כללי מהצפייה שלי ומהזווית שלי על אירועי רסלינג מהעבר, כמובן אתם גם מוזמנים להצטרף ולשתף מהחוויות שלכם במידה ויצא לכם להשלים תוכניות ואירועים מהתקופות האלה

אני באופן אישי אקפיץ את הפוסט הזה במידת הצורך כשיהיה לי מה לחדש ובמה לשתף,

אז נתחיל:
הגב
The following 9 users Like WWFWCW's post:
  • Bam Bam Bigelow, Breakker, Cenation, DarkArts, KB24, NoamRR, orgibor, SaHBK, בחוק
חפש
הגב
WWFWCW מנותק
Rookie
*
03-02-2025, 06:13 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-03-2025, 01:57 AM על ידי WWFWCW.)
סאמרסלאם 1999.
אחלה אירוע.
הייתי מחלק אותו ל2 חלקים, יש חלק שהיה על מי מנוחות ולא משהו יוצא דופן ויש חלק שהיה אדיר.

דילו נגד ג'ארט קרב על אליפות הבין יבשתית והאירופאית,
קרב נחמד מאוד, דילו היה לוהט פה, הופעה טובה שלו, הקהל היה פעיל ועמד מאחוריו, בסיום הנרי חברו הטוב של דילו מופיע בהפתעה מוחלטת עושה עליו היל טרן ודופק לדילו בגב את הגיטרה של ג'ארט, ג'ארט פעם נוספת מחזיר לעצמו את האליפות הבין יבשתית בתוספת האליפות האירופאית, מסתבר שג'ארט דברה והנרי בישלו איזו מזימה שהצליחה.

קרב זוגות בסגנון הדחות, כל זוג יכנס בתורו, האחרונים שישארו בסוף הקרב הם המנצחים והם יהיו הN1C על אליפות הזוגות,
סך הכל קרב נחמד אם אני מתייחס לאקשן שהתחולל בזירה, באופן כללי זאת לא סטיפולציה טובה, זה נמרח ונמשך כמו סיפור, כמו הגדה של פסח, כנראה הWWF חשבו איך לדחוף את כל אלה באירוע במשבצת של רבע שעה. בקיצור הקרב נפתח עם ההארדיז נגד אדג' וכריסטיאן, היה פשוט תענוג, 2 צמדים שכיף לראות, אדג' וכריסטיאן נתנו הופעה גדולה בזירה בקרב הזה, רסלינג נהדר, גם הקהל הגיב להם, הם הדיחו את ההארדיז, הדיחו את ויסרה ומידאון את דרוז ואת אלברט עד שלבסוף בראדשו ופארוק הקשוחים והסוסים הדיחו אותם וגם את הארדקור וקראש הולי והם שוב הN1C על אליפות הזוגות.

אל סנואו נגד בוסמן על אליפות הארדקור,
קרב מגניב לאללה, אל סנואו המתין לו מהתפאורה למעלה כדי שבוסמן יכנס ואז סנואו הפתיע אותו בקפיצה, זה היה קורע, משם הם עברו לבאקסטייג', הגיעו לרחוב הסמוך לאולם, נכנסו למן פאב כזה, קפצו שם לשירותים של המקום, כיסחו אחד את השני, הגיעו אפילו לחדר סנוקר של המקום הזה ואז לבסוף אל סנואו ניצח והוא שוב אלוף הארדקור, יש לומר בצדק, מתאבק מצויין, מהאלופי הארדקור הטובים בעידן הזה, לא מפחד להקריב את הגוף שלו, יודע להתאבק ואיך לעבוד בזירה ותמיד הופך קרבות למעניינים.

סטיב בלאקמן נגד שמרוק בקרב Lion's Den בתוך כלוב סגנון UFC כזה, הקרב שאפיין מדי פעם את שמרוק בשנים האלה,
בדומה לקרב שלהם מאירוע הקודם ממש בהמשך ישר אליו גם פה גם הפעם הקרב היה מאכזב לדעתי, היה פה הרבה פוטנציאל שהתפספס, לא היה בו שום דבר מיוחד או משהו יוצא דופן כדי שיזכרו ממנו, אין זה פשוט לא עובד בניהם, אם זה היה תלוי בי הייתי מוסיף דם שהיה תורם לפסיכולוגיית קרב ולאווירה הכללית של סביבת הכלוב, במיוחד שהפיוד בניהם היה לא רע ואינטנסיבי, הם היו צריכים לכסח אחד את השני הרבה יותר ולקבל יותר זמן, מאכזב.

טסט נגד שיין מקמהן, אם טסט מנצח שיין עוזב אותו ואת סטפני במנוחה, אם שיין מנצח טסט לא מתקרב יותר לסטפני,
הסיפור הוא כזה - לא מוצא חן בעיני שיין שטסט וסטפני בזוגיות שהם מנהלים מערכת יחסים, לפני הקרב במהלך הפרקים של RAW טסט הצליח לפצוע כל אחד מהחבר'ה של שיין, ניכר לראות באירוע שהם לא בדיוק פצועים הם לא כל כך מכרו את זה חחח
לטעמי היה אחד הקרבות הטובים והמלהיבים של הערב, אחלה שואו, הצגה טובה,
טסט בקרב בעל פרופיל גבוה, הקרב הכי חשוב וגדול בקריירה הקצרה שלו, פיוד שנבנה מצויין, צפיתי לקרב כי כיום ב2025 במבט לאחור כולם יודעים ששיין נתן הופעות שלא מביישות אפילו מתאבק ברמה גבוהה אז צפיתי לראות מה היה שם בזמנו, תוך כדי הקרב הם העבירו את זה יפה שזה לא הולך להיות קרב רסלינג קלאסי אלא מלחמה, לכסח אחד את השני נטו, היה הרבה מתח לכל אורך הקרב, כמה וכמה ניר פולס, היה את הספוט הקלאסי והמטורף של שיין שהוא קפץ על טסט מהזירה מהחבל העליון ישר עם המרפק אל תוך שולחן השדרנים תוך כדי שטסט שוכב שם ומתרסק, השולחן מתפרק וJR ברקע צורח וגורם לרגע הזה להיות ענק.
לאורך הקרב החבורה של שיין ניסו לעזור לו כצפוי אבל זה לא הצליח כי בסוף פטרסון ובריסקו הופיעו ועזרו לטסט לנטרל אותם, הוא נשאר בזירה עם שיין אחד על אחד וטסט מנצח אחרי הפינישר שלו פאמפ הנדל סלאם, סטפני שמחה יוצאת לחבק אותו כשברקע כל הקהל מריע... ככה בונים מתאבקים, היה מהנה.

קרב על אליפות הזוגות, אחד הצמדים הכי מלהיבים שראיתי - אקס פאק שמוציא רגשות ואנושיות מקיין נגד ביג שואו וטייקר שמאחדים כוחות בחודש האחרון,
קרב מצויין, הקהל היה בטירוף כמו שקורה תמיד כשאקס פאק וקיין מופיעים כצמד, היה קרב קצבי עם הרבה אקשן, לבסוף כצפוי קיין לא היה יכול לשמור על אקס פאק ולהגן עליו כל הזמן כמו בייביסיטר מפני שתי המפלצות האלה.. אקס פאק נשאר איתם לבד בזירה הוצמד אחרי טומבסטון ואליפות הזוגות הולכת לשואו וטייקר.

בילי גאן נגד דה רוק, המפסיד מתחייב לנשק תחת בסיום הקרב,
לפני שהקרב יצא לדרך בילי הכין הפתעה, הוא הביא לזירה אישה שמנה ולא כל כך מושכת כדי שרוק ינשק לה את התחת בסיום,
קרב מעולה מפתיע ומהנה, אווירה נהדרת, כל הקהל מאחורי רוקי, הכל התנהל מצויין בקרב, היה קצב טוב, בשלב מסויים בילי קורא לאישה השמנה לעלות לזירה והיא חושפת את הישבן שלה, בילי רוצה לדחוף לשם את הראש של רוקי אבל לפתע רוק מתנגד דוחף לשם את הראש של בילי, רוק מנצל את זה מבצע רוק בוטום + פיפלס אלבו ומנצח, סיום נהדר הקהל בטירוף. בקיצור כ-ו-כ-ב.
גם כל הקטע עם האישה היה מקורי יצירתי ומבדר.

המיינאיבנט הגדול של הערב,
מנקיינד נגד אוסטין נגד טריפל H בקרב משולש על אליפות הWWF כשג'סי ונטורה האגדי מתאבק לשעבר ומושל מינוסטה הנוכחי הוא השופט המיוחד,
היה קרב טוב, הוא הכיל מכות כיסא, ברול בקהל, אינטרקציה בין כל השלושה כמו שצריך להיות בקרב משולש,
אהבתי איך שונטורה עמד על שלו בתור שופט, היה דומיננטי ואפילו גירש את צ'יינה,
בסיום פולי זוכה באליפות, הלם! ממש לא ציפיתי לזה, הייתי בטוח שמי שלוקח זה או אוסטין או האנטר, מטורף, במיוחד כשפולי נדחף לקרב הזה ממש ברגע האחרון כשהוא חזר למסך לפני שבוע אחרי פציעה.
היו לאוסטין הופעות יותר גדולות מזו, הרגיש לי מוזר הלכתי לחקור וממה שהבנתי הוא סוחב פה פציעה, טריפל H ניהיה מאוד אגרסיבי מאז שעושה צעדים במיין איבנט ומאז שניהיה בגימיק של "THE GAME", אני אוהב את זה, מחכה מאוד להמשך ולהתפתחות העניינים, המוצר לוהט.
הגב
The following 4 users Like WWFWCW's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, Mad King, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,027
אשכולות: 210
Likes Given: 1,349
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-02-2025, 07:31 PM
אלוף אתה.
השלמתי עכשיו את אליפות ההארדקור והמיין אבנט.
קרבות מעולים בקצב גבוה, לא הרגשתי שאוסטין סוחב פציעה אלא רק מוכר את התקיפה של האנטר, כן הייתי בכיף מוסיף כאן עוד איזה 5 דקות כי נגמר לי די בפתאומיות.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • WWFWCW
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,885
אשכולות: 44
Likes Given: 607
03-03-2025, 02:35 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-03-2025, 02:46 AM על ידי Cenation.)
רעיון אדיר, מוריד את הכובע
רוצה לשתף פה על אירוע שכמובן צפיתי בלייב ושאני לא אשכח לעולם מהתקופה שהייתי צופה הדוק שהייתי ילד קטן :

MITB 2011 - אירוע ששינה את הWWE, אחד האירועים הטובים בכל הזמנים מחוץ לרסלמניה :

Money in the Bank (סמאקדאון) – קרב סולמות :
משתתפים:
דניאל בריאן, קיין, וייד בארט, שיימוס, סין קארה, ג'סטין גבריאל, הית' סלייטר וקודי רודס
הזכייה הזאת של בריאן לא הייתה סתם זכייה, זה היה רגע שהתחיל להכניס אותו לקדמת הבמה, וכמובן הוא לא היה פייבוריט אז זאת הייתה הפתעה גדולה לפתיחת האירוע. הזכייה הזאת גם סימנה סוג של שינוי מגמה ב-WWE – מתאבקי אינדי קטנים יותר החלו לקבל הזדמנויות. זה היה קרב פתיחה מצוין עם ספוטים נהדרים שאחד מהם כמובן היה הספוט האייקוני ששיימוס מחסל את סין קארה עם POWERBOMB מטורף על הסולם.

ביג שואו נגד מארק הנרי :
קרב פיזי וחזק של שני הענקיים המובילים של אותה תקופה ושניים מהאייקונים בכל הזמנים. הקרב עצמו היה יחסית קצר אבל בנה את הדמות של הנרי בדרך מצוינת, קשה לשכוח את הרגע האדיר שבו מארק הנרי מרסק לביג שואו את הרגל עם הכיסא בסוף הקרב, רגע ענק

Money in the Bank (ראו) – קרב סולמות :
משתתפים: אלברטו דל ריו, ריי מיסטריו, קופי קינגסטון, אלכס ריילי, דה מיז, R-Truth, אוון בורן וג'ק סוואגר
עוד קרב סולמות פשוט מצוין שלא אכזב בכלל, זוכר שלא אהבתי בכלל שדל ריו זכה במזוודה כי שנאתי אותו באותה תקופה ודווקא רציתי שקופי יזכה במזוודה, אבל כל הקרב עצמו היה נהדר. היה קצב מהיר, ספוטים לא רעים בכלל (במיוחד הספוט של אוון בוןר) הבנייה של הסיפור במהלך הקרב גם הייתה ממש טובה.

הקרב המרכזי – ג'ון סינה נגד CM PUNK - אחד הקרבות הגדולים ביותר בתולדות הWWE :
אמאלה אמאלה אמאלה. אחד מהקרבות האהובים עליי בכל הזמנים, טופ 3 קליל.
לא אשכח לעולם את רמת ההייפ שהייתה לי לקרב הזה באותה תקופה, הייתי מעריץ שרוף של סינה בתור ילד קטן וחיכיתי לקרב הזה כמו משוגע, צפיתי בלייב עם עוד חבר ואני לא אשכח את הערב הזה לעולם.

מהכניסות עד הרגע שהאירוע הסתיים כל שנייה הייתה 11/10. האולם פשוט בער והקהל היה חולני, לא זוכר קהל כל כך ביתי וחד צדדי למתאבק בשום קרב שהיה מאז.
פאנק היה הגיבור של הקהל, הם קיבלו אותו בצורה פשוט מטורפת כשהוא נכנס לזירה זה היה מטורף, לא משנה כבר פעמים אצפה מחדש בכל הקרב (ועשיתי את זה עשרות פעמים) אני אקבל צמרמורות מהכניסה שלו. רגע פשוט אייקוני וענק.

בתור ילד קטן כמובן שרציתי בטירוף שסינה ינצח למרות שבזכות הקרב הזה הפכתי להיות מעריץ גם של פאנק שעד היום הוא המתאבק השני הכי אהוב עליי בכל הזמנים, וזה אירוני שהאהבה וההערצה האמיתית שלי אליו התחילה בעקבות הקרב הזה, כשהוא נלחם נגד המתאבק האהוב עליי בכל הזמנים שכל כך רציתי שינצח.

הקרב עצמו היה פשוט מטורף והאווירה של הקהל הייתה בלתי נשכחת, כל מהלך של סינה לווה בקריאות בוז, וכל מהלך של פאנק זכה לפופ עצום, זה היה פסיכי!
סינה הראה הרבה יותר יכולות טכניות מאשר מה שהוא היה רגיל להראות בקרבות שלו באותה תקופה, ושניהם הפגינו יכולת שיא באותה קרב, השילוב של זה עם האווירה המטורפת מהקהל יצר רגע קסום וקרב בלתי נשכח שכל שנייה בו הייתה חווית צפייה היסטורית עבור מעריצי הWWE

אחד הרגעים הכי זכורים ואהובים עליי בקרב היה שסינה כבר היה על סף ניצחון עם הSTF, ואז פאנק משום מקום הגיב במהירות וביצע התחמקות גאונית לאנקונדה וויס. זה היה רגע שהכניס את הקהל לשיגעון מוחלט והראה עד כמה הקרב היה מאוזן ומתוכנן בצורה מושלמת של קרב ברמה הכי גבוהה שאפשר להגיש לצופה.

וכמובן הסוף הההיסטורי - וינס ולורנייטיס הגיעו וניסו לבצע Montreal Screwjob 2.0, אבל אז סינה מגיח משום מקום ומעיף את לורנייטיס לרצפה. לא אשכח איך הייתי בשוק באותו רגע ואת רמת המתח המטורפת שהגעתי אליה באותן דקות. ואז GTS של פאנק מיד כשסינה חוזר לזירה - ONE TWO THREE - והשאר היסטוריה...!

פאנק לוקח את האליפות, בורח מהזירה, קופץ לקהל ויוצא עם החגורה דרך האולם, ס-י-נ-י-מ-ה
לא אשכח שבכיתי אחרי שסינה הפסיד, זה שבר לי את הלב אבל לא ידעתי שזה הולך להיות הרגע שבו אני אתאהב ואעריץ את CM PUNK, שכאמור עד עצם היום הזה הוא המתאבק השני האהוב עליי בכל הזמנים אחרי סינה.

מסוג הקרבות והבניות שיהיה בלתי אפשרי לשחזר שוב פעם, עם שניים מהכוכבים הכי גדולים בכל הזמנים. עם כל הטירוף והבנייה שהייתה סביב פאנק באותה תקופה, עדיין הקרב הזה היה סוג של 50/50 ולא באמת היה אפשר לדעת מי הולך לנצח פה, וזה מה שהפך את זה לכזה מטורף.
כנראה המיין איוונט הגדול ביותר של העשור הקודם בWWE (מהטופ שבהם בוודאות), ואף הקרב הגדול ביותר של העידן המודרני בWWE אם מסתכלים על כל הקטגוריות - סיפור, קהל, כוכבים, בנייה, איכות הקרב

הרגע שבו פאנק ניצח ועזב יחד עם האליפות לא היה רק סיום של קרב היסטורי – זה היה ממש רגע של מהפכה. בעיניי זה היה רגע המפתח ששינה את איך שWWE רואים את הקהל שלהם, ובסבירות גבוהה הוביל גם בסופו של דבר ל-YES Movement ולשינוי כללי בתעשייה ובארגון. אז זה לא היה סתם קרב גדול – זה היה רגע של שינוי אמיתי

לסיכום :
אחד האירועים הגדולים ביותר בWWE מחוץ לרסלמניה עם רגעים בלתי נשכחים שכלל קרב שלדעת רבים הוא טופ 5/ טופ 3 קרבות בכל הזמנים בWWE
קהל מטורף ונדיר לאותה תקופה, וזכייה גדולה של דניאל בריאן שהתחילה לשנות את המעמד שלו בחברה שהוביל אותו עם הזמן לאחד מהמתאבקים האהובים ביותר בכל הזמנים
היסטורי, מפתיע, אגדי, דרמטי - בלתי נשכח.
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • NoamRR, WWFWCW
חפש
הגב
WWFWCW מנותק
Rookie
*
03-04-2025, 08:23 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-04-2025, 08:35 AM על ידי WWFWCW.)
(03-02-2025, 07:31 PM)orgibor כתב:  אלוף אתה.
השלמתי עכשיו את אליפות ההארדקור והמיין אבנט.
קרבות מעולים בקצב גבוה, לא הרגשתי שאוסטין סוחב פציעה אלא רק מוכר את התקיפה של האנטר, כן הייתי בכיף מוסיף כאן עוד איזה 5 דקות כי נגמר לי די בפתאומיות.
כן זה רק מראה על הגדולה שלו שעם כל הפציעות בקריירה עדיין הקרבות שלו יוצאים טוב.
שמע אני כבר מכיר אותו מצויין, עוקב אחריו כבר כמעט שנתיים בהשלמה של פרקים וידעתי שמשהו מוזר פה, מתברר שהוא נפצע בירך לא מזמן לפני האירוע ובגלל זה הקרב הפך למשולש עם מנקיינד (שחזר מניתוח בברך) כדי שאוסטין לא יעשה הרבה לבד עם האנטר.

ובנימה זו, בדיוק סיימתי לראות את RAW שאחרי סאמרסלאם 99, פרק נהדר, בעזרתו של שיין מקמהן כשופט טריפל H זוכה פה באליפות עולם הראשונה שלו! יש להם מוחות חריפים בתקופה הזאת, זה באמת הרגיש לא כל כך הגיוני ולא הרגיש מתקבל על הדעת שהאנטר יצמיד את אוסטין באירוע כדי לזכות, זה לא התבשל מספיק, באמת יותר מתקבל שבשלב זה בקריירה שלו ובצעדיו הראשונים במיין איבנט זה הרגיש יותר שעדיף שהוא יצמיד את פולי כדי לזכות.

וסמאקדאון בהופעת בכורה ב26.8.99 עולה לאוויר כתוכנית שבועית קבועה בTV הנה אני מגיע..
הגב
The following 2 users Like WWFWCW's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,245
אשכולות: 7
Likes Given: 10,851
03-05-2025, 12:38 PM
(03-03-2025, 02:35 AM)Cenation כתב:  [size=medium]

היה פה גם אורטון כריסטיאן על אליפות העולם אם אני לא טועה שהיה גם סטוריליין מצויין וגם קרבות מעולים.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 555
Likes Given: 20
הצטרף בתאריך: Jul 2021
03-05-2025, 01:07 PM
מת על אשכולות כאלו, תמשיך!
אשמח בעתיד אם תוכל לעשות סיקור על הוגאן-סטינג בסטארקייד
הגב
The following 1 user Likes xXRed4EverXx's post:
  • WWFWCW
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-05-2025, 03:57 PM
אשכול מעולה! חיכיתי לכזה.
כנראה שלא תקבל פה יותר מדי תגובות כי אנשים לא רואים את האירועים איתך אבל שזה לא יוריד לך את המוטיבציה להמשיך.
חד משמעית הולך לקרוא ולעקוב, תמיד מעניינת אותי פרספקטיבה של אוהדי רסלינג ב-2025 על המוצרים מהניינטיז.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 2 users Like NovemberMan's post:
  • NoamRR, WWFWCW
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,245
אשכולות: 7
Likes Given: 10,851
03-05-2025, 04:05 PM
(03-05-2025, 03:57 PM)NovemberMan כתב:  אשכול מעולה! חיכיתי לכזה.
כנראה שלא תקבל פה יותר מדי תגובות כי אנשים לא רואים את האירועים איתך אבל שזה לא יוריד לך את המוטיבציה להמשיך.
חד משמעית הולך לקרוא ולעקוב, תמיד מעניינת אותי פרספקטיבה של אוהדי רסלינג ב-2025 על המוצרים מהניינטיז.

תפנק אותנו בסיקורי ECW?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-05-2025, 04:34 PM
(03-05-2025, 04:05 PM)NaRRative כתב:  תפנק אותנו בסיקורי ECW?

הייתי יותר משמח אם היה ביקוש אבל מנסיונות עבר זה לכתוב שעות בשביל 8 צפיות ותגובה אחת...
לצערי אין לי מספיק זמן פנוי לדבר נישתי כזה ואין טעם לדברים שהם יותר מיינסטרים כי יש פה כאלו שיעשו את זה טוב יותר.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 2 users Like NovemberMan's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-26-2026, 01:08 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר