Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 26 27 28 29 30 ... 129 הבא »

סיכום ראיון: ג'ף הארדי בפודקאסט INSIGHT

מצבי תצוגת אשכול
סיכום ראיון: ג'ף הארדי בפודקאסט INSIGHT
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,171
אשכולות: 9
Likes Given: 484
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-15-2025, 09:58 AM
אז אחרי ההצלחה הגדולה של הראיון של סת' רולינס, החלטתי להיות נדיב ולתרגם עבורכם גם את הראיון ששוחרר אתמול בערב בפודקאסט Insight של כריס ואן ולאייט.
הפעם המרואיין הוא לא אחר מאשר כוכב הרסלינג הכי גדול בכל הזמנים, האיש שהכריזמה שלו שנייה רק לזו של לידור, האיש שכל קרב שלו הוא 5 כוכבים ולצערנו הרב, האיש שהקריירה שלו הלכה לעזאזל רק בגלל שני אנשים - CM פאנק, והוא עצמו. אני מדבר כמובן על ג'ף הארדי.

הפעם החלטתי לא לתרגם עבורכם את הטקסט שהועלה לאתר של INSIGHT, אלא ממש לתרגם לכם את כל השעה שבה ג'ף דיבר. זה לא יהיה מילה במילה, אלא תרגום חופשי, מכיוון שיש חלקים שלא עוסקים ברסלינג ולא הכי עניינו אותי להתעמק בהם, מוזמנים להאזין לפודקאסט המלא:

על החזרה האחרונה שלו ל-TNA ולשמוע את המוזיקה של ההארדיז שם פעם נוספת:
"היו לי המון רגעים טובים בריצה הקודמת שלי ב-TNA, המון זיכרונות. מצחיק איך שזה התגלגל הפעם. אפילו לא ידעתי שמאט הולך לחזור ל-TNA. פשוט איזה בוקר אני סיימתי אימון, עליתי במדרגות ואשתי אומרת לי 'ידעת שמאט הולך בחזרה ל-TNA?', אמרתי לה שלא היה לי מושג. ואז צפיתי בזה, ושאלתי אותו איך זה הרגיש. זה היה ביזארי איך שהדברים הסתדרו. החוזה שלי ב-AEW התארך בגלל שבר באף, אבל הוא הסתיים יום לפני שנכנסתי בחזרה ל-TNA והצלתי את מאט."

על המוזיקה של ההארדיז: (מסתבר שהוא שיר חינמי לחלוטין שנמצא ברשת אגב)
"אהבתי אותו יותר מאת השיר הקודם שהיה לנו. הייתה לנו מוזיקה אחרת בהתחלה, לא יודע אפילו מה זה היה אבל אני זוכר שאהבתי ממש את השיר הזה כששמנו אותו. הריקוד המיוחד שלי הגיע מהאבא שלנו בעולם ההיאבקות מייקל הייז. בתקופה שלו ב"פרי בירדס" הוא היה עושה הליכת ירח ומזיז את היד שלו כדי לעשות טאג, אז אימצתי את זה. אולי יום אחד עוד אעשה את הליכת הירח, אבל את תנועות הידיים אימצתי לעצמי. ראיתי גם אנשים מייבשים את הידיים שלהם בתנועה הזו כשאין נייר, זה מוזר".

על הדרך שבה הוא עזב את ה-WWE בפעם האחרונה
"הפעם האחרונה שראיתי את אבא שלי בריא הייתה ב-2017, ברסלמניה. אחר כך התחלתי לטפל באבא שלי, אמא שלי נפטרה בגיל מוקדם. ידעתי שאם אבא שלי צריך אותי, אני אעשה הכל כדי לגרום לו להתלהב מהחיים פעם נוספת, אבל הוא התחיל להתכנס בעצמו, הוא כבר לא רצה בזה יותר. במקום הזה גם השתייה שלי הלכה והחריפה. ב-2021, אני פספסתי את רסלמניה בגלל שהוא רק נפטר. זה היה צירוף מקרים מאוד מוזר, הוא נפטר ב-6 באפריל, ביום ההולדת של אשתי. בעיית השתייה שלי נהייתה מוגזמת והייתי צריך שמשהו קיצוני יקרה. חבל לי שזה קרה כמו שזה קרה, אבל סירבתי ללכת לגמילה ובסוף יצא שישבתי בחוץ 90 יום עד שיכולתי ללכת ל-AEW. וגם שם דפקתי לעצמי את הריצה. אני מתחרט על זה שדפקתי גם לאחי מאט את המקום שבו הוא היה, עכשיו ב-TNA אני מרגיש שאני יכול להחזיר לו על מה שעשיתי לו במקומות האלו".

על ההתמכרויות שלו:
"היו זמנים שהייתי קם בבוקר ושואל את עצמי 'אלוהים אדירים מה אני עושה?', אבל כל הזמן הייתי ממשיך ואומר לעצמי שאין לי בעיה. אף פעם לא הייתה לי איזו רגרסיה פיזית בגלל שהפסקתי לשתות, אז אמרתי לעצמי שאם אין את זה - אין לי בעיה ואני לא אלכוהליסט. הייתי יכול לסחוב בלי אלכוהול שבועות והכל היה בסדר ואז הייתי חוזר לזה. הכל הפסיק כמובן כשהתחילו לי בעיות עם נהיגה תחת שכרות. שם, כשהצרות התחילו, הבנתי באיזו בעיה עמוקה אני נמצא ובאיזו הכחשה הייתי. אף פעם לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד, אז רק המחשבה על זה שיכולתי לפגוע במישהו שנמצא על הכביש? אני ממש מתחרט על זה, ואני מתנצל במיוחד עבור מי שנפגעו בתאונות כאלו ועבור מי שאיבד אנשים בתאונות מהסוג הזה. אבל הייתי חייב שמשהו קיצוני יקרה וזה קרה. הלכתי לתקופה ארוכה לגמילה, וזה בדיוק מה שהייתי צריך. חוויתי שם הארה, הבנתי שאני חווה שם משהו מיוחד בכך שאני נישאר פיקח. חוויתי את אותה החוויה ב-2012, בריצה הקודמת שלי ב-TNA. הייתי נקי כל השנה הזו וזו הייתה שנה מצוינת שלי בקריירה. עכשיו אני כבר כמעט שלוש שנים נקי, אני מאוד מתרגש להמשיך לעשות את התהליך הזה".

על הגישה שלו לרסלינג כרגע:
"אני מתרגש לפני כל קרב. עכשיו אנחנו מתכוננים לקרב שלנו בג'נסיס, אני צופה שוב בקרבות משנות ה-80, אני מרגיש שוב שאני יכול לעשות את הדברים שהם עשו שם מגניבים שוב. אני מתרגש כל פעם לחזור לזירה. לוקח זמן לחזור לכושר קרב, אבל זה מרגש. אני כבר לא עושה את ה-POETRY IN MOTION כמו פעם, אבל אני עדיין עושה את זה. יש דברים שאני כבר לא יכול לעשות, למשל ה-SHOOTING STAR PRESS, אבל גם ככה לא עשיתי את זה מזמן. גם פיניקס ספלאש ועוד כל מיני מהלכים שגם ככה אף פעם לא הצלחתי לבצע ל-100%. הייתי עושה את ה-450, כבר לא. הסוואנטון אבל מרגיש שוב טוב. עכשיו אני מסתכל על רסלינג ויותר חושב על איך לעשות קאונטרים מגניבים, פחות מהלכים חדשים משלי".

"ג'ף הארדי כמתאבק כרגע:
"אני כבר לא מרגיש כמו ה'כריזמטיק אניגמה', יותר כמו ה"אנלייטנד אניגמה". אני מודה על מתנת החיים שלי. נולדתי להיות מתאבק, זה מטורף איך הדברים התגלגלו. יכולתי להיות כוכב על בשנות ה-20 שלי, אבל הדברים הלכו אחרת. אם לא הייתי נופל למקום האפל של סמים ואלכוהול, הכל היה אחרת. אבל יש לי עוד תחביבים אחרים כמו אופנועים, מוזיקה. אף פעם לא יכולתי להתחייב לפרו רסלינג ב-100% וזה פגע לי בקריירה. אבל זה גם מה שגורם לי להיות אדם מעניין".

את מי איכזב הכי הרבה לדעתו:
"ככל הנראה את האוהדים שלי ואת מאט. תמיד הרגשתי רגע שאני מאכזב אותם, אבל זה מוזר. אני תמיד מסתכל על 2008-2009, הייתי בפסגת העולם בקריירה שלי. אני מסתכל על זה עכשיו ואומר לעצמי שהייתי יכול להיות כוכב על, אבל זה התחרבן בצורה דיי פומבית. בחרתי באלכוהול וסמים על פני קריירה היסטורית. זה המקום שבו הייתי. אני לא יכול להתעכב על זה יותר, זה גם למה אני במקום טוב עכשיו, שרדתי את הרע ויש לי הזדמנות קצרה מאוד לעשות שינוי, במיוחד כשאני מתקרב לגיל 50. עכשיו אני בדיוק במקום שאני צריך להיות. עכשיו התחלתי לכתוב ספר, אני מרגיש שהוא יהיה עוצמתי, זה יהיה קשוח אבל הצבתי לעצמי מטרה. אני כן יודע שאסתכל אחורה על הקריירה שלי ואהיה גאה במה שעשיתי".

על צבעי הפנים שלו:
"זה אחד הדברים שאני הכי אוהב לעשות. אחד הדברים הכי יפים שעשיתי היה הטריביוט לפינד בריי וויאט. זו הייתה הפעם הראשונה שניסיתי גם לצייר שיניים על הפנים שלי. הפינד היה דמות מדהימה. האהבה שהוא קיבל, האדם שהוא היה בכלל. אני צופה עדיין באיזו סצנה שעשינו מאחורה הקלעים, הייתי אמור להיות עם פין באלור וסת' רולינס, עשינו איזה קטע מול וויאט ומאט. זה עדיין מדהים אותי. צבעי הפנים הם 'פני הזר' שלי. אין לי איזו תכנית, זה קנבס ריק ואני צובע. מתישהו הבנתי שהקטע שלי זה לצבוע את העפעפיים שלי, כמו הבירות של סטון קולד. אני עם עיניים עצומות ואנשים מצטלמים איתי ומדברים איתי וזה מדהים את הקהל ואותי. מי שלימד אותי לעשות את זה הוא אומגה, ראיתי אותו ערב אחד צובע את הפנים במרקרים מיוחדים, עד אז השתמשתי בכל מיני חומרים, וזה שינה לי את כל החוויה".

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQNRvMCT9LfeTxZJbJ8mVO...&s]

על תאונת האופנוע ב-2015 שגמרה לו את קריירת האופנועים:

"הפציעה הכי גרועה הייתה הפעם הראשונה בחיי שבה לא יכולתי לקום מעצמי.ה רגע זכינו באליפות זוגות העולם של TNA, ולעולם לא אשכח שחבר שלי היה שם. הוא צילם את זה והוא בא אלי ואמר: 'אוי, אתה יכול לקום ותהיה בסדר' לא, אני לא יכול. אני לא יכול לקום. חשבתי ששתי הרגליים שלי שבורות. ההשפעה הייתה כל כך עוצמתית. אשתי באה לשם ואמרה: 'אלוהים, האם אני צריכה להתקשר לדיקסי?' (דיקסי קרטר) אמרתי: 'כן". החבר שלי התקשר לאמבולנס ואז כמובן שדיקסי הייתה צריכה לדעת מה קרה. אני חושב שהיא אפילו אמרה לי לפרסם וידאו, וזה היה חכם, פשוט כי זה אמור לקחת זמן רב עד שאחלים. עברה כשנה עד שהייתי יכול פשוט לשפוט. הקרב ההוא כשמאט זכה באליפות מ-EC3, הייתי השופט. אבל הרגל שלי עדיין הייתה מזעזעת כל כך. לקח לי שנה טובה לחזור מזה וזה היה הרבה יותר גרוע מכל פציעה אחרת".

הפציעה הכי גרועה שלו בזירה:
"אין פציעה גרועה שחטפתי בזירה. וזה משוגע כשחושבים על הדברים שעשיתי. אבל אני חושב שאבחר בפציעה מול RVD. הערצתי אותו ואת סאבו ב-ECW. רציתי לעשות משהו ייחודי, שמנו את השולחן אנכי במקום רוחבי ואז צנחתי עליו. השולחן התנפץ, הגב שלי נגמר שם. סחבו אותי על אלונקה החוצה, זה הכי הרבה כאב שהרגשתי בזירה אי פעם".

"הסוואנטון בומב הכי משוגע שהוא עשה אי פעם:
"באונד פור גלורי 2005. הריצה הראשונה שלי ב-TNA. הקרב שלי היה נגד אביס ונגד ריינו. היה אזור קטן, לא אמרתי לאף אחד שאני הולך לעלות לשם בכלל. וראיתי שהוא גבוה יותר בערך במטר ממה שחשבנו וזה יהיה מרשים. זה היה מרחק ענק אבל זינקתי מעל המנג'ר שהיה שם, ג'ים מיטשל, ונחתתי. חשבתי לעצמי באותו רגע שגמרתי את הקריירה. עוד אחר כך חזרתי לזירה לקבל פאוור דרייבר מריינו מהחבלים. זה הכי הרבה שפחדתי בקריירה שלי, הרגע הזה"

על איך המשפחה שלו עוזרת לו לעבור זמנים קשים:
"תמיד יהיו מי שיפקפקו בי, יש לי מערכת יחסים מסובכת עם הקהל וזה חשוב. בלי הבנות שלי ואשתי, לא הייתי פה. הן הקיום שלי בעולם. מדי פעם אני אפול חזרה לתגובות של האנשים, אבל הן שם איתי אז אני אשרוד".

:על השילוב בין חייו המקצועיים לחייו האישיים על המסך ועל הפיוד עם CM פאנק:

"זה מוזר גם, כי החיים האישיים שלי הפכו איכשהו לחיים המקצועיים שלי כבר ב-2008-2009. הרבה אנשים חשבו שזה מוזר, שאני הולך להכניס את כל הבעיות שלי ל-TV. אבל במידה מסוימת, אני חושב שזה עזר לי, אבל גם, כשאני מסתכל על זה עכשיו, אני שואל את עצמי, 'אלוהים, האם זה היה הדבר הנכון לעשות?' זה מאוד מעניין.
הסטוריליין עם CM Punk היו פשוט מדהימים, וזה איכשהו עזר להפוך את זה לכזה, כי היינו מנוגדים לחלוטין. אבל כן, אין באמת הבדל בין ג'ף הארדי. זו הסיבה שאני נרגש גם כן. יש לי אלטר אגו, אלטר נירו שלי בשם ווילו, והוא הופיע ב-TNA, בריצה האחרונה שלי ב-TNA. יש כאן מסכה חדשה עם לוח פנים חדש לגמרי. עדיין לא ניסיתי אותה, אבל כשאקח אותה ואם היא תתאים לי ממש טוב, אני בטוח שאהיה נרגש מהאפשרויות עם צד אפל הרבה יותר של ג'ף הארדי, או דמות הרבה יותר רוחנית, חדשנית, שווילו מעולם לא היוותה בעבר. הרעיון המקורי עם ווילו הוא שכלום לא הגיוני, כי הוא לא אנושי. הוא פשוט איזה חייזר, והוא אלוהים של הדמיון שלי. זה איכשהו המקום שבו הכל התחיל. אבל כדי שיהיה הנוסע החשוך שלי ואיכשהו יכוון את ג'ף הארדי לאזור שונה בעולם ההתאבקות המקצועית, אני חושב שיש כאן משהו די עוצמתי ברעיון הזה."

מכת הכיסא העוצמתית בהיסטוריה של הרסלינג - לברוק לסנר:
"חטפתי במשך תקופה ארוכה ממנו שלושה פאוור בומבים מדי ערב. ידעתי שזו ההזדמנות שלי. מאט הכניס מכת כיסא עוד אחרי, אבל התהודה שהייתה באולם באותו ערב גרמה למכה הזו להישמע מיוחדת. מאט הכניס את המכה שלו ואז ברוק יצא מהזירה. הוא לא קרס אפילו לרצפה, הוא מפלצת האיש הזה. אחר כך גיליתי, לדעתי דרך פול היימן, שזו הייתה מכת הכיסא הראשונה שברוק לסנר חטף לראש. אני לא חושב שהייתי פועל אחרת אם הייתי יודע, אבל אני כנראה מצטער על זה".

"האם אתה חושב כבר על סיום הקריירה?"[u][/u]
"ממש לא. לפני כמה זמן התבדחתי, ההומור שלי שונה אז אנשים לא הבינו אותה. אמרתי שאני יכול להמשיך עד גיל 50, לחזור רק אז ל-WWE ולהפריש את CM פאנק ולהיכנס להיכל התהילה. אנשים חשבו שהייתי רציני, אני לא. אנשים לקחו את זה כאילו זו התכנית שלי - להפריש את פאנק. אבל לא, רק ניסיתי להצחיק. אבל במציאות זה באמת יכול לקרות. אני עוד מקבל מחמאות על הפיוד ההוא. אנשים שגדלו על הפיוד הזה והיום מבוגרים ועוד מדברים עליו. גם ב-AEW היה איזה רגע שחשבתי שאולי נוכל לעשות משהו יחד, לצערי זה לא יצא לפועל, אבל אני חושב על לחזור על הפיוד הזה. CM פאנק הוא סופר פאוור בעולם ההיאבקות, אבל אם ג'ף הארדי הפיקח יכול לגרום לו להיראות כמו אסהול? לעלות נגד האחד והיחיד CM פאנק? למה לא?".

האם ההארדי בויז יכולים למצוא את עצמם ב-WWE עוד השנה כחלק מהשותפות עם TNA?
"כן. אף פעם לא הייתה ריצה אמיתית של ג'ף הארדי כהיל. ב-AEW אני אכזבתי את כולם בהתנהגות שלי שם. עוד לפני ששברתי את האף, ניסיתי להיות היל בסושיאל מדיה, זה הוציא לי שלושה קרבות. הרגשתי בהם גם טוב, אבל אז שברתי את האף והכל התחרבן. אני שמח להיות שוב ב-TNA. הם נתנו לי שוב תעסוקה ותמיכה. גם ב-2009, גם אחרי שאיכזבתי אותם ב-2011".

ויקטורי רואד 2011:
"סטינג היה הגיבור שלי. ומה לעזאזל עשיתי שם? אני זוכר שיצאתי לזירה, אני זוכר שסטינג השתולל עלי וריתק אותי למזרן כי זה מה שאמרו לו לעשות. כל מי שצפה בזה יכול היה לראות שלא הייתי שם בכלל. סטינג דיבר על איזה ספוט מסוכן שהייתי אמור לעשות, פחדתי שאני הולך לשבור את הצוואר. בכל מקרה, אני זוכר שג'ף ג'ארט והוגאן ידעו שאני חייב לעוף הביתה ולהתאזן. כשחזרתי, ברוס פריצ'ארד שלח אותי ללוקר רום להתנצל בפני כולם, פחדתי כמו שלא פחדתי בחיים אבל הייתי חייב לעשות את זה. התנצלתי והתקדמתי. זה היה זמן אפל, אני שמח שהתקדמתי משם. סטינג מאוד תמך בי, הוא פשוט בחור טוב".

החזרה הנוכחית שלו ל-TNA:

"זו הסיבה שאני כל כך מודה ל-TNA ואני חושב שהכל התגבש בדיוק כפי שזה היה אמור, עם היכולת לחזור לשם. היה אפילו רגע שבו גיליתי שמאט חזר ל-TNA, צפיתי בקטע וחשבתי, 'אלוהים, אולי אני צריך להישאר ב-AEW כדי להמשיך ולהוכיח את עצמי וליהנות מכמה מהקרבות הקטלניים האלה, כמה מהמתאבקים האלה נמצאים ברמה אחרת עם הקרבות האלה.' אבל אז אמרתי, 'חכה רגע, מה?' הייתה לי ריצה כה טובה ב-TNA בפעם האחרונה. התחלתי לצייר את העפעפיים וכל זה היה כל כך טוב בפעם האחרונה ב-TNA. היו כל כך הרבה "באמפיים" חדשניים שעשיתי במהלך הריצה ההיא ואמרתי, 'לא, זה בדיוק כמו שזה אמור להיות.' אז באופן טבעי, התקשרתי למאט והסכמתי להופיע. אבל כן, הפעם אני שמח שלא ניסיתי לרוץ ולעשות את התנועות שלי בו זמנית. אני עדיין לא מבין למה הייתי מנסה לעשות את זה ולרוץ כדי להציל את אחי בפעם הראשונה שלי ב-AEW, זה היה כל כך מוזר. אפילו תרגלתי את זה מאז כדי לראות אם זה אפשרי ואני לא חושב שזה אפשרי, זה בכלל לא זורם בצורה חלקה."

הספוט המטורף של קרב ה-TLC הראשון בסאמרסלאם:
"גם בקרב הסולם הראשון שלנו אני זוכר שחשבתי על הספוט הזה ואם בן אדם בכלל יכול לעשות דבר כזה. באותו לילה אישרו לנו לעשות את זה. דיבון ואני נתלים שם על החגורות. הדיבון ואני מחזיקים שם, ודיבון לוקח באמפ מטורף ובצורה מאוד נקייה הוא נופל אחרי שאני בועט בו. זה היה אמנותי. אני ממשיך להיתלות שם ואז אדג' וכריסטיאן מגיעים עם הסולם שלהם. אבל זה היה רגע מטורף ודיבון צורח עלי 'די תפסיק, אני לא מוכן עדיין' ואני נתלה שם בכל הכוח ובועט בו".

הספוט המטורף של רסלמניה 17, ג'ף הארדי נתלה על חגורות הזוגות:
"ידעתי שזה יהיה מפחיד, אבל החלק המפחיד באמת היה כל הסיבובים עם החגורות. ואז לקחו מתחתיי את הסולם, נתנו לי מומנטום להגיע לאדג', הוא קופץ ושנינו עפים למטה. ריק פלייר החמיא מאוד על הספוט הזה. גם בנטפליקס, בתכנית הראשונה של RAW, הכניסו ספוט שלי, חשבתי שזה יהיה הספוט הזה, אבל זה היה הספוט עם ריינו. שמחתי להיות בזה".

[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 18 users Like The Visionary's post:
  • ANYS, Asaf, Bam Bam Bigelow, Breakker, DarkArts, Hard2Reach, hbk, JayJayDimaggio, karusi, KB24, lidoradir, Liorton, Mad King, NoamRR, orgibor, roar13, SwitchBlade, Tblack
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
01-15-2025, 10:59 AM
מת על ג'ף אבל הוא בקושי זז בזירה היום.
אני לא יודע איך הוא חושב שהוא יכול לעשות וויספר אין דה ווינד כי הוא עושה את זה כל כך לאט שלראות אותו עושה את זה בעבר נראה כאילו זה על הילוך מהיר.

אני מקווה שהוא יבוא כהפתעה בראמבל עכשיו כשהוא בtna.
מקווה שיצליח וישאר פיקח כי יש לו משפחה וחלאס הוא כבר בן 50 תכף.

תודה על התרגום ימלך Heart
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
אשכולות: 0
Likes Given: 90
01-15-2025, 12:46 PM
היה לג'ף ראיון מעולה עם אוסטין לפני כמה שנים וזה נשמע שהוא במקום טוב בחיים, כמה שבועות לאחר מכן הוא שוחרר מה-WWE.
זה שהוא עדיין מתאבק בגיל 47 זה נס רפואי, גם אם הוא רחוק מהשיא. האמת זה שעדיין יש לו משפחה והוא חי חיים נורמטיבים זה לא מובן מאליו ביחס לטלטלות שעברו עליו ב20 שנה האחרונות.
מהמעט שראיתי ממנו ב-AEW זה נראה רע ועדיין לא אתנגד שהוא יקבל ריצה אחרונה ב-WWE. מגיע לו.
תודה על התרגום!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
01-15-2025, 01:47 PM
הוא וסאבו הם מהמתאבקים שהקריבו הכי הרבה את הגוף שלהם (יש עוד)
מדהים לשמוע כמה הוא עבר כל השנים ועדיין המשיך

תודה על התרגום
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
01-15-2025, 07:07 PM
ב2009 הוא היה המתאבק הכי רותח בעולם, חבל שהבחירות האישיות שלו הרסו לו את הקריירה
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Hard2Reach מנותק
זוכה ראמבל WIL השני
**
תגובות: 396
אשכולות: 24
Likes Given: 1,397
הצטרף בתאריך: Aug 2021
01-15-2025, 08:57 PM
תודה רבה על האשכול אחי. עבודה מדהימה שלך מעריך מאוד.

גם פה - ראיון מעניין ברמות ממליץ מאוד להאזין בכל מקרה.
[Image: 555.png]

KEEP CHASING YOUR DREAMS
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
01-15-2025, 10:45 PM
מרגש לשמוע שהוא כמעט שלוש שנים נקי. זה לא מובן מאליו ונשמע מהדברים שלו שגם הוא מבין את זה.

היה מעניין מאוד לקרוא, תודה רבה על התרגום.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
01-16-2025, 07:27 PM
קודם כל תודה על התרגום.

הארדי הוא דמות מרתקת. איכשהו בעולם ההאבקות יש דגם מאוד ספציפי של המתאבק שעומד בחזית, והדגם הזה הוא סופר משעמם.

אם מסתכלים טיפה אחורה ולצדדים נמצאים הדמויות המעניינות באמת, והארדי, כמו שלא ניתן להוריד ממנו את העיניים בזירה, ככה אי אפשר להפסיק לשמוע אותו. הוא סופר מעניין וייחודי.

אני רק מציין שאני לא תופס את הקריירה שלו כבזבוז. אני לא בטוח שקרבות הארדקור וקרבות הטאג טים היו היום אותו הדבר בלעדיו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,324
אשכולות: 8
Likes Given: 11,028
01-17-2025, 08:14 PM
ראיון מעולה ונתן תקווה וחשק לראן אחרון נורמלי בWWE כמאיין איבנטר.
ניב תודה רבה על ראיון עומק שני בכלום זמן כפרה עלייך.
פירקתי אותו לחלקים וקראתי אותו בכיף שלי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 02:09 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר