Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 10 11 12 13 14 ... 37 הבא »

AEW Full Gear 2024

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  AEW Full Gear 2024
Coquina Clutch מחובר
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-24-2024, 03:04 PM
[Image: 01-aew-full-gear-mox-cassidy.jpg]

ביי-אין:

קרב סינגלס
אנה ג'יי נגד דיאונה פוראזו

המנצחת: אנה ג'יי אחרי רול אפ

קרב מרובע
ק ו מ א נ ד ר נגד הביסט מורטוס נגד באדי מת'יוז נגד דנטה מרטין

המנצח: באדי מת'יוז אחרי קרב סטומפ למרטין.

קרב סינגלס
QT מארשל נגד ביג בום AJ

המנצח: ביג בום AJ אחרי ספיר מביג ג'סטיס ופאוורבומב מביג בום AJ.

הקארד המרכזי:

קרב זוגות מרובע על אליפות העולם לזוגות של AEW
פרייבט פארטי (א') נגד האאוטראנרס נגד הקינגס אוף דה בלאק ת'רון נגד האקליימד

המנצחים: ועדיין אלופי הזוגות, פרייבט פארטי אחרי ג'ין אנד ג'וס על מקס קאסטר.

קרב סינגלס
רודריק סטרונג נגד MJF

המנצח: MJF אחרי סולט אוף דה ארת' שמכניע את סטרונג. אחרי הקרב MJF לוקח כיסא ותוקף את היד של סטרונג, אדם קול, מייק בנט ומאט טייבן יוצאים וMJF בורח, גם קייל אוריילי יוצא והוא מתעצבן על קול ומאשים אותו.

קרב סינגלס על אליפות TBS
מרסדס מונה (א') נגד קריס סטטלנדר

המנצחת: ועדיין אלופת TBS, מרסדס מונה אחרי רול אפ ממרסדס כקאונטר לטומבסטון.

קרב סינגלס
האנגמן אדם פייג' נגד סוויצ'בלייד ג'יי ווייט

המנצח: סוויצ'בלייד ג'יי ווייט אחרי בלייד ראנר

קרב סינגלס
וויל אוספריי נגד קייל פלטשר (ע' דון קאליס)

המנצח: קייל פלטשר אחרי בריינבאסטר על הקורה.

חגיגת האליפות של מריה מיי עם מינה שירקאווה
הן חוגגות, מריה קוראת למינה החברה היחידה שלה, הן רוקדות, מריה מנסה לתקוף את מינה שמתחמקת ומעבירה את מריה דרך שולחן ואז מנשקת למריה את הראש עם שפתיים מדממות.

קרב סינגלס על אליפות TNT
ג'ק פרי (א') נגד דניאל גרסיה

המנצח: ואלוף TNT החדש, דניאל גרסיה בהכנעה עם שארפשוטר.

קרב סינגלס על האליפות הבינלאומית
קונוסקה טקאשטה (א') (ע' דון קאליס) נגד ריקושט

המנצח: ועדיין האלוף הבינלאומי, קונוסקה טקאשטה אחרי פאוורבומב מהחבלים.

קרב סינגלס
סוורב סטריקלנד (ע' פרינס נענע) נגד בובי לאשלי (ע' MVP ושלטון בנג'מין)

המנצח: בובי לאשלי אחרי ספיר דרך הבריקייד, אחר כך ספיר בזירה ואז הכנעה עם ההארט לוק עד שסוורב מאבד הכרה.

קרב סינגלס על אליפות העולם של AEW
ג'ון מוקסלי (א') (ע' מרינה שאפיר) נגד אורנג' קאסידי

המנצח: ועדיין אלוף AEW, ג'ון מוקסלי בהצמדה אחרי דת' ריידר. במהלך הקרב הגיעו שאר הדת' ריידרס בלי ווילר יוטה, טומוהירו ישיי וקייל אוריילי יוצאים כדי להתמודד איתם, ווילו נייטינגייל יוצאת לריב עם מרינה שאפיר, לבסוף מגיע ווילר יוטה ומסיח את דעתו של קאסידי שמוביל לניצחון של מוקסלי. אחרי הקרב, מוקסלי ויוטה ממשיכים לתקוף את אורנג' קאסידי, האנגמן אדם פייג' מגיע לזירה עם כיסא ומוריד את יוטה, הוא עומד להילחם במוקסלי אבל כריסטיאן קייג' מגיע מאחורה ומוריד את מוקסלי עם אנפריטייר, האנגמן הולך ומשאיר את כריסטיאן שישלים את המלאכה, הוא עומד לפדות את החוזה שלו אבל ג'יי ווייט מגיע ומוריד את קייג' עם בלייד ראנר, קלאודיו ופאק מספיקים לחזור ולהוריד את ג'יי ווייט. מאחורי הקלעים רואים שהרכב של הדת' ריידרס נהרס כי התנגש בו רכב אחר, הדת' ריידרס משיגים טרמפ אחר ובורחים בזמן שרואים שמי שפגע להם ברכב זה דארבי אלן שממשיך להשמיד להם את הרכב עם הסקייטבורד שלו.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 5 users Like Coquina Clutch's post:
  • Asaf, hbk, KB24, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,746
אשכולות: 9
Likes Given: 3,908
11-24-2024, 05:18 PM
כל האירוע כולל זירו האוור היה כ5 וחצי שעות.

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,054
אשכולות: 212
Likes Given: 1,365
11-24-2024, 06:01 PM
אירוע מצוין, היו קרבות ממש טובים והיו קרבות פושרים אבל לא היו קרבות רעים.
אני קצת מתלבט מאיפה לתקוף קודם אז נראהלי שאחלק את התגובה לחלקים בתקווה שבאמת אגיע לכתוב חלק שני.
הקרב הראשון שאתייחס אליו הוא קרב הערב - פלטשר - אוספריי. באמת שלא האמנתי שזה יכול לקרות, גם כשגיא דיבר על האפשרות הזאת אתמול לא דמיינתי תסריט שפלטשר מנצח את אוספריי, נקי. כמו שעומר חזה היה כאן סיפור שהוא הרבה מעבר לוורקרייט, כל פייסאוף ביניהם גרר תגובות אדירות מהקהל שהיה די מת לאורך הערב ורק יחידי סגולה כמו השניים האלה הצליחו לדובב אותו. גם אם הפיוד הזה לא מסתיים כאן, גם אם אוספריי בסופו של דבר כן יצא עם ידו על העליונה, אף אחד לא יוכל לקחת מקייל פלטשר את פול גיר 2024, הרגע הכי גדול בקריירה שלו.
וכשאין סיפור עמוק מספיק והקהל מושך במקום לדחוף אז גם קרב נהדר כמו של מג'ף-סטרונג לא יכול להתרומם. כנראה אשכח אותו עד שבוע הבא וחבל כי בזמן אמת הוא לגמרי עבד ואולי אם הייתי שם אותו על מיוט ושם מוזיקה במקום האווירה המתה הוא גם היה נשאר איתי לאורך יותר זמן.
באופן מפתיע אחת מאלו שכן הצליחו לעורר תגובות חזקות הייתה מרסדס מונה שעם כמה שהיא בלתי נסבלת בכל אספקט אחר היא תמיד מצליחה לכפר על זה בין פעמון לפעמון. קריס סטטלנדר היא הגו-טו-גירל של AEW, לטעמי המתאבקת הטובה ברוסטר אם משמיטים את את'נה והיא תמיד מספקת את הסחורה כשהם צריכים מישהי שתמלא את החורים שהם ממשיכים ליצור ואני בטוח שעוד ממתין לה באופק ריין מכובד עם אליפות הנשים. קרב גדול שהצית את האש הראשונית לאירוע הזה.
אסגור את החלק הראשון עם קצת מרירות על האופנר שאולי זאת גם הייתה טעות לשבץ אותו לפתוח את האירוע. הקרב היה נחמד מאד אבל האקליימד שבכלל התבאסתי שהעפילו על חשבון LFI השתלטו מהר מאד על כל המתרחש וזה הפך להיות ההצגה שלהם, הפירוק שלהם קרוב ומתבקש אבל להגיד לכם שאני מחכה לריצת סינגלס של אחד מהם? לא ממש.

על שאר הקרבות אשתדל להגיב בהמשך אבל רק אתייחס לתגובות של קארוסי וגיל על אוברבוקינג ופינישר-ספאם, הדעה הזאת לדעתי יכולה לתפוס רק למיין אבנט של האירוע הזה וגורמת לי לתהות אם צפיתם בשאר, כל הקרבות למעט האחרון הסתיימו 100% נקי, PP, מג'ף, גרסיה, מרסדס, לאשלי, וויט ופלטשר כולם הסתפקו בפינישר אחד כדי לסגור את הסיפור, רק טקאשיטה-ריקושט התנהל קצת אחרת ופחות עבד ואני חושב שדווקא כאן הם יכלו להרוויח מהתערבות של קאליס אבל זה כבר לחלק 2.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, Tblack
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,998
אשכולות: 12
Likes Given: 1,097
הצטרף בתאריך: Nov 2023
11-24-2024, 06:18 PM
אירוע לא טוב הפעם.

*קרב הזוגות היה ללא ספק הקרב של הערב מכאן זה רק התדרדר.
חובה לציין את ההזיה של 2 מתאבקים של אותו הצמד חוקיים בזירה ואחד נותן לשני
להצמיד אותו השופט זורם עם זה.

*הקרב המאכזב הראשון שראיתי מMJF בגלל חוסר ההיכרות עדיין עם הרוסטר
נוטה להאשים את המתאבק השני שהיה נטול כריזמה ודי משעמם מבחינתי.

*מרסדס מונה גורמת עונג רק לעצמה. עושה רושם שכולם חוץ ממנה רוצים לראות אותה מפילה את התואר
(שעד עכשיו לא הבנתי מה הוא מייצג) קרב לא רע אבל חד צדדי מדי לטעמי וזה חזר הרבה באירוע הזה.

*אדם פייג' אחד המתאבקים עם הגימיק היותר מעניין בארגון ממשיך להיקבר אחרי הקרב שלו מול סוורב שגם אוכל מרורים.

*יחזור ויגיד, אם היה טיפת שכל בארגון הזה אוספריי היה הפנים של הארגון במיין איבנט מחזיק בחגורה הראשית
ונותן הצגות. במקום זה קיבלנו קרב כמעט חד צדדי של כמעט הוצאה להורג עם סיום שעושים שרוצים להוציא מישהו
מהמסך לכמה חודשים או לתמיד.

*המתאבקת הכי טובה בארגון (אחרי שטוני סטורם החליטה שכבר 4 חודשים היא לא חוזרת) לא מקבלת קרב בקארד
הדי בינוני הזה. רק סגמנט מביך של ספק זוג ספק חברות הכי טובות שנופלות על השולחן הלא נכון ומחליקות לשולחן שבור מראש.
שאחרי זה במקום נשיקה על המצח היא מורחת את הדם על מריה מיי ומראה לנו שאין בכלל חתך או פציעה.

*דילגתי על הקרב של גרסיה. חגורה שמייצגת תוכנית שכבר החליטו שירדה מהאוויר לא מעניינת אותי.

*טקאשטה מחזיק לדעתי בחגורה בעלת הפאר הכי גדולה בארגון (למוקסלי יש פאקינג מזוודה שלדעתי בכלל ריקה).
ריקושט מצליח לשעמם אפילו בפרומו מוקלט (הבן אדם פשוט לא טוב במשחק ועל המיק והוא צריך להשלים עם זה).
קרב טוב אפילו טוב מאוד. טקאשטה היה ב2 דרגות מעל ריקושט בקרב הזה הבחור פשוט נותן הצגות מאז הזכייה שלו
ואפילו גם לפניה מתאבק נהדר לדעתי.

*אחד המתאבקים הבכירים שהארגון הזה בנה ניתן על מגש של כסף למתאבק כמעט בן 50 ועל מה?
אפילו את איבוד ההכרה עשו בשנייה וחצי במקום למשוך את זה ולהציג אותו כאחד שלא נכנע.
המנג'ר שלו דמות ממש גרועה דרך אגב.

*מוקסלי הוא סדיסט דוחה ובריון. הבן אדם 90 אחוז מהמכות שחוטף לא טורח למכור בכלל.
כל קרב שלו זה פתיחת ראשים ודימום כבד והיום גם ראינו אותו מקיז דם בשריטות חולניות בגב
ולקינוח להשקות את הקורבן בנוזל כלים. בזמן הקצר שראיתי כל מתאבק שהיה נגדו פשוט איבד רלוונטיות.
סטורי שהתחיל כמעניין עם רמזים על משיהו גדול שמושך בחוטים מאחורי הקלעים התברר כשלטון על של מוקסלי
ו3 אנשים ובחורה (שמכסחת גברים בקלות אבל מתאבקת בשרשרת הפסדים גוברת עליה) מכסחים רוסטר שלם.
מילא היו מפרקים אחד אחד זה עוד מסתדר. אבל הם מפרקים את כולם בבת אחת וכמעט לא מזעים בדרך.

*לדרבי אלן יש חלום למות בשידור חי ומה שיותר מפריע כאן זה במקום להעניק לו עזרה או לכפות עליו להפסיק
מעודדים אותו בתקווה שזה יביא רייטינג.

פשוט עצוב שמכל כך הרבה כשרון וכסף זה מה שמצליחים להוציא ורק בגלל קבלת החלטות רעה.
הגב
The following 2 users Like gilam's post:
  • Bam Bam Bigelow, TheRedScarf
חפש
הגב
Coquina Clutch מחובר
אימפקט רסלינג לנצח
11-24-2024, 06:40 PM
מחזק מאוד את אורגיבור על סטט-מונה. קרב פנטסטי, מרסדס נתנה הופעה מעולה וסטטלנדר מתחילה להתחרות בווילו בתור הפנים הבאות של דוויזיית הנשים.

האנגמן הוא המתאבק הכי טוב בעולם, כל מאונני רומן/פאנק/קני/דניאלסון יכולים ללכת לחפש, האנגמן אדם פייג' יסיים את הקריירה שלו בתור המתאבק הכי טוב בדורו.

מניח שנקבל לרסלדרים האנגמן-סוויצבלייד-כריסטיאן קייג'-מוקסלי, אולי גם דארבי ייכנס לסיפור הזה?

כמה טאלנט יש בAEW זה לא נורמלי.
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
11-24-2024, 07:32 PM
(11-24-2024, 06:01 PM)orgibor כתב:  אוברבוקינג

שמע גיבור,
רק מקריאה (באם באם מעדיף לצפות בקרבות של מרסדס מונה מבקרבות של מוקסלי) המיין אבנט ניצח את המיין אבנט של רסלמניה בכמות האוברבוקינג.
באם באם בטוח שאם נעמיק נבין מה יש לווילו נגד מרינה שאפיר (ניצחה אותך בדארק בשנת 2022) או למה לסוויצבלייד להגן על מוקסלי אם מייד הוא חוטף מכות מחבורתו (התשובה היא בבאטל אוף דה בלטס, ששודר אחרי רמפייג׳). קיצר - באלגן גדול.

דבר נוסף (מקריאה כן? אני אשתדל לצפות בפייג׳-וויט ואוספרי-פליישר) - כמו שגיל כתב - לא רואה שום הצדקה לשעמום ושמו לאשלי לנצח את סוורב.
מצוטט או שנית - למה מחכים עם אוספרי? למה לעזאזל לו נותנים למיין אבנט קרב בין פייג׳-וויט/פייג׳-אוספרי/מג״פ-וויט או כל ערבוב אחר של הצעירים?

(11-24-2024, 06:18 PM)gilam כתב:  (שעד עכשיו לא הבנתי מה הוא מייצג)

אף אחר לא.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • gilam, karusi
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,505
אשכולות: 72
Likes Given: 2,467
11-24-2024, 09:41 PM
לא מהאירועים המוצלחים של הארגון אחרי רצף של אירועים טובים
קרב זוגות בתור אופנר לא ממש עבד בשבילי בטח שהתוצאה ידועה מראש.
HOB עדיפים בהרבה על PP ואני מקווה שהם יקחו להם את האליפות בהמשך.
כמו שאור גיבור כתב אין לי שום הייפ לראות ריצת סינגלס של אף אחד מהאקליימד.

(11-24-2024, 06:18 PM)gilam כתב:  *קרב הזוגות היה ללא ספק הקרב של הערב מכאן זה רק התדרדר.
חובה לציין את ההזיה של 2 מתאבקים של אותו הצמד חוקיים בזירה ואחד נותן לשני
להצמיד אותו השופט זורם עם זה.

אני שמח על ההחלטה שרוב הקרבות ייגמרו נקי והמשך הסיפור יהיה אחרי הקרב כמו בקרב של MJF - סטרונג.
הפיוד הזה לא ממש מצליח להתרומם ואני לא חושב שכניסה של אוריילי לפיוד זה מה שיעלה אותו למעלה.

(11-24-2024, 06:40 PM)Coquina Clutch כתב:  האנגמן הוא המתאבק הכי טוב בעולם, כל מאונני רומן/פאנק/קני/דניאלסון יכולים ללכת לחפש, האנגמן אדם פייג' יסיים את הקריירה שלו בתור המתאבק הכי טוב בדורו.

מבחינתי וויל אוספריי מקבל את הכבוד של המתאבק הטוב בעולם אבל האנגמן הוא הדמות הכי טובה שיש לעולם ההאבקות להציע.
וויל אוספריי הוא פשוט נכס לארגון וההחלטה שלו להוציא מתאבקים אחרים אובר היא לא מובנת מאליה בכלל. 
אל תדאגו, אוספריי עוד יזכה באליפות העולם ויהיה הפנים של הארגון.
בחזרה להאנגמן, אני פשוט נהנה מכל מה שהוא עושה והופתעתי שהוא הפסיד את הקרב הזה.
יש פה שילוב מעניין עם כריסטיאן שאני לא יודע לאן הוא מוביל אבל זה שילוב מסקרן.
האם ג'יי בדרך לפוש רציני? נחכה לראות אותו בטורניר בדינמייט.

גרסיה זוכה באליפות מג'ק זאת גם החלטה שהפתיעה אותי. היה נראה שג'ק בדרך לפיוד עם קני על האליפות אבל הוא הפסיד אותה, הבאקס ירדו מהמסך וקני בכלל עשה את החזרה שלו ביפן.
אני מנחש שקופלנד הולך לחזור בקרוב ולהמשיך את הסיפור שלו מול גרסיה, בטח שהוא מעולם לא הפסיד את האליפות שלו.

מודה שדילגתי על מרסדס - קריס מחוסר זמן

קונוסקה טקאשטה הוא כוכב בהתהוות ואני מבין לגמרי למה הם רוצים לדחוף אותו. בבקשה שלא יהיה מעורב בהרבה בולשיט של דון קאליס.

לאשלי - סוורב די הרצתי

לא היו לי ציפיות מהקרב המרכזי - קאסידי לא מתאים לקרב על אליפות העולם ומוקסלי לא מצליח להעביר את הסיפור שלו לשלב הבא.
מוקסלי שאמור להיות המתאבק הכי חזק ברוסטר צריך התערבות של ווילר יוטה בשביל לנצח את קאסידי? מה פאק וקלאודיו השיגו מזה שהם הצטרפו אליו?
לפי הדיווחים מוקסלי קיבל חופש יצירתי מוחלט בכל מה שקשור לסטוריליין שלו וכרגע זה לא נראה טוב במיוחד.
כדאי שדארבי יתחיל לנצח קרבות עם משמעות במקום סתם לעשות ספוטים מסוכנים אם רוצים שהוא יהיה זה שייקח ממוקסלי את האליפות בסופו של דבר.

בסך הכל אירוע בינוני לגמרי וזה נראה ששומרים את הדברים הגדולים לאירועים בהמשך (אולי באוסטרליה/יפן).
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
11-24-2024, 09:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-24-2024, 10:10 PM על ידי karusi.)
(11-24-2024, 06:01 PM)orgibor כתב:  על שאר הקרבות אשתדל להגיב בהמשך אבל רק אתייחס לתגובות של קארוסי וגיל על אוברבוקינג ופינישר-ספאם, הדעה הזאת לדעתי יכולה לתפוס רק למיין אבנט של האירוע הזה וגורמת לי לתהות אם צפיתם בשאר, כל הקרבות למעט האחרון הסתיימו 100% נקי, PP, מג'ף, גרסיה, מרסדס, לאשלי, וויט ופלטשר כולם הסתפקו בפינישר אחד כדי לסגור את הסיפור, רק טקאשיטה-ריקושט התנהל קצת אחרת ופחות עבד ואני חושב שדווקא כאן הם יכלו להרוויח מהתערבות של קאליס אבל זה כבר לחלק 2.
אמרתי רמאות? אמרתי שטיקים? לא. אמרתי אובר בוקינג וקצב לא הגיוני של קרבות. שבו אין משמעות למהלכים, והם ממשיכים עם הקרב עד הזמן שבו צריך לסיים אותו.
בשבילי פיילדרייבר על המדרגות זה האמ-אמ-אמא של הפינישרים
טקשיטה - ריקושט : היו שם מהלכים הם שווי ערך לפינישרים שהיו צריכים לסיים את הסיפור. לדעתי זה הקרב השחור של הערב כי עוד כמה כאלו וריקושט על האלונקה

וויאט - פייג' בשבילי קרב הערב

האקליימד הראו את הספוט של 2 מתאבקים מצמידים אחד את השני באותה קבוצה, כל הזמן אני תוהה למה זה לא קורה. . פרייבט פארטי לא מעניינים.

רודריק סטרונג לא מעניין, ג'ק פרי הגמד לא מעניין, mjf מעניין אבל הוא בסטורי לא מעניין. מרסדס מונה לא מעניינת אותי דילגתי על הקרב אבל נראה שאהבו אותו כאן.

לאשלי-סוורב- קרב סבבה אבל לאשלי שולח אותו לישון נקי באמצע הזירה... או שלא שלי הולך למונסטר כאן, או שסוורב נכנס בו ונכנסים לפיוד. אבל שהנצחון הזה לא יהיה חסר משמעות בחזרה

ווילר יוטה = קליפת השום. מיותר מיותר מיותר.
למה מוקסלי צריך כל כך הרבה התערבות כדי לנצח. זה רק מוציא אותו גרוע.

סה''כ הרבה ספוטים מעניינים והאירוע היה נחמד האירוע aew אבל היה חסר לי הגיון בקרבות ונמאס לי לראות קרבות כל כך מסוכנים אחד אחרי השני.
אני שונא מתאבקים שנפצעים
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מחובר
אימפקט רסלינג לנצח
11-24-2024, 10:00 PM
דרך אגב שכחתי לציין, האנגמן נתן לקייג' את החוזה ועזב כי כריסטיאן קייג' הבטיח לו קרב אליפות ראשון אחרי שהוא יזכה.
[Image: Screenshot-2024-11-24-21-59-13-66-0b2fce...d60efb.jpg]
הגב
The following 3 users Like Coquina Clutch's post:
  • KB24, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,054
אשכולות: 212
Likes Given: 1,365
11-25-2024, 12:57 AM
חלק 2 - שובו של אורגיבור:

המיין אבנט – מוקסלי הוא טעם נרכש, הקרב התנהל דומה מאד לקרב מול דארבי, דומיננטיות מוחלטת של מוקס ובשלב הזה כל אחד שעומד מולו יודע שהוא יצטרך לצאת למלחמה. זה הוביל לפרישה של דניאלסון, לשינוי גישה אצל OC, למוטיבציה בלתי נגמרת אצל דארבי, להססנות תמידית אצל כריסטיאן ולמתאבקים שנאלצים לחשוב פעמיים אם קרב על אליפות העולם שווה את הויה דולורוזה, בקיפייב – זאת בדיוק המטרה של מוקסלי בכל הארק הזה.
היו 2 רגעים שבאמת חשבתי שהאליפות עשויה להחליף ידיים פה ובסוף התקבלה ההחלטה הנכונה. הקרב היה טוב אבל לא יותר מהקרבות מול דארבי ודניאלסון ובעיקר לא שונה מהם, היה יכול היה להרוויח מעוד אופנס לקאסידי. וכן, ברור שהיה כאן אוברבוקינג, ברור שהיה כאן פינישר-ספאם, מה שניסיתי להגיד בתגובה הקודמת שזה הקרב היחיד בקארד שסבל מזה ואם אתחבר למה שכתבתי אתמול באשכול לקראת האירוע זה גם היה צפוי וכתבתי שכולם מחכים רק לראות מה יקרה אחרי הצלצול. יש כאן המון לעכל ובאמת הרבה יותר עדיף לסיים אירוע שבע ולא מפוצץ כמו שקורה כאן ועדיין גם מהכאוס הזה יש דברים חיוביים להפיק: נחמד לראות את ג'יי וויט בתור האיש האחרון לעזוב את האולם, נכנסה כאן הזדמנות להופעה ראשונה בזירה למרינה שאפיר עם הגימיק החדש ויהיה מגניב לראות קרב מרובע בWE אם לשם אנחנו פונים כמו שעומר מציע אני רק חושב שכריסטיאן יעדיף לשבת בצד ולפנות את המקום לדארבי בקרב כזה ומצד שני צריך לזכור שעד WE יש עוד את ספיישל "החורף מגיע" ושבוע אחרי WE יש את רסלדיינאסטי ככה שיכול להיות שהיריבים של מוקס הולכים להתפזר על פני האירועים האלה.

לאשלי - סוורב היה פחות טוב מהפוטנציאל שלו ועדיין לא רע בכלל. אני יודע שהרבה משתמשים לא מתלהבים כל כך מלאשלי אבל עבורי הוא אחד המתאבקים שמשכו אותי לתוך עולם הרסלינג מלכתחילה ואני לנצח אתלהב כמו ילד קטן לראות אותו. הדמות שלו כרגע די משעממת אבל הוא יכול להיות מפלצת מדהימה אם מתגרים בו מספיק וסוורב היה ממש קרוב הפעם להעיר את הדוב, כל הרגש של הקרב נפל עליו אבל צריך שניים לטנגו. אני מרוצה שזה כנראה לא מסתיים כאן, סוורב לאט לאט שובר את הקרח החום והוא האיש הנכון למשימה הזאת.

ריקושט - טקאשיטה היה הקרב המאכזב ביותר ביחס לציפיות והחלש ביותר בקארד אחרי הזוגות ועדיין, אלה ריקושט וטקאשיטה, זה ממש לא היה רע. זה עוד אחד מהקרבות שסבלו מהשקט של הקהל ודווקא דון קאליס היה המפתח להציל את המצב כאן, מהרגע שהוא התקרב לזירה גם הקהל וגם הקרב העלו הילוך. ריקושט עדיין מחפש את עצמו, לא ברור לי למה הוא ממשיך להשתמש בגרסה המוזרה הזאת של ההידן בלייד, עדיף לו כבר לחזור לריקויל או שפשוט יאמץ את הSSP, לא עולה לי מתאבק פעיל שמשתמש בזה כרגע. הוא פרומו רע, נשמע כמוני בכיתה ב' מתרגל פרומואים של מר.קנדי מול המראה והפיתרון שלי לזה הוא כרטיס הביקור שקיבל מההארט סינדיקייט ונראה מתלבט עליו, הוא גם ככה הופיע בNJPW כהיל גמור ויצטרך לפגוש את ZSJ עוד חודש באותה הדמות אז שיצדיק את זה לפני האירוע המשותף כדי שנדע איך לאכול אותו. טקאשיטה עשה את שלו בקרב פשוט היה חסר כאן רגש, ללאשלי לפחות היה את סוורב, לטקאשיטה לא היה סלע להישען עליו.

התגובה הזאת התרכזה בעיקר בקרבות הפחות טובים בקארד, החלק השלישי אמור להיות מתוק יותר עם פייג'-וויט ופרי-גרסיה.

(11-24-2024, 09:51 PM)karusi כתב:  אמרתי רמאות? אמרתי שטיקים? לא. אמרתי אובר בוקינג וקצב לא הגיוני של קרבות. שבו אין משמעות למהלכים, והם ממשיכים עם הקרב עד הזמן שבו צריך לסיים אותו.
בשבילי פיילדרייבר על המדרגות זה האמ-אמ-אמא של הפינישרים
טקשיטה - ריקושט : היו שם מהלכים הם שווי ערך לפינישרים שהיו צריכים לסיים את הסיפור. לדעתי זה הקרב השחור של הערב כי עוד כמה כאלו וריקושט על האלונקה

גם הזכרת שהפיילדרייבר הזה כן גמר את הקרב, פלטשר ניצח ואוספריי לא באמת התאושש ממנו.
עם טאקשיטה - ריקושט בגדול הסכמתי איתך למעלה, אני פשוט לא קורא לזה אוברבוקינג וכן חושב שצריך להיות הבדל בין קרב TV לקרב PPV.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 10:31 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר