Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 30 31 32 33 34 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 15.11.2024

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 15.11.2024
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,463
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-16-2024, 01:59 PM
[Image: 20241108_SD_Match_NiaNaomi_16x9_friday--...fb0561.jpg]

אלוף ה-WWE קודי רודס פותח את התוכנית, קודי אומר שאואנס חצה את הקו, הוא מזמין אותו החוצה. אואנס לא יוצא, קודי צועק עליו שיצא החוצה אך במקומו יוצא ניק אלדיס. אלדיס אומר שהם כולם עצבניים, רנדי אורטון, אחד הגדולים בכל הזמנים פצוע אחרי שכבר היה בחוץ שנה וחצי. אלדיס אומר שאואנס השתמש בפיילדרייבר ויש סיבה למה המהלך הזה אסור, הם לא רוצים שהדור הזה יהיה על כיסא גלגלים בעוד 20 שנה. אלדיס אומר שאואנס חצה את הקו ועד שהם יבינו את זה... הוא לא יכול שהוא יופיע בתוכנית. קודי אומר לאלדיס שהוא נותן לאואנס מה שהוא רוצה, הוא פוגע לו בארנק וזה מישהו שנוהג על למבורגיני... הוא לא יודע עד כמה המסר יעבוד. קודי רוצה לטפל בזה ואומר שאואנס מני... אלדיס עוצר אותו. אלדיס אומר שאואנס לא יכול להופיע עד שהמצב הזה יפתר אחת ולתמיד. קודי אומר לאלדיס שישים את עצמו בנעליים שלו, להיות באמבולנס ולהתקשר לאשתו של רנדי ולהגיד לה שהוא לא יודע אם הצוואר שלו שבור, לענות להם על השאלה למה. ואואנס אומר לכולם שזה בגללו(קודי). קודי מדבר על רסלמניה 40 כאשר הוא היה על הכתפיים של רנדי, קודי מספר שרנדי אמר לו שהוא גאה בו, זה רגע שהוא יזכור לכל החיים כי זה כמה רנדי חשוב לו. רנדי עכשיו בחוץ וזה בגללו. קודי אומר שאם הוא לא יכול לטפל בעסקים שלו בזירה... מה הוא רוצה שהוא יעשה ? שיגיע לבית של אואנס ויפרק אותו בחצר ? קודי אומר לאלדיס שלא ככה הוא רוצה שהאלוף ייצג אותו. הוא אומר לו שהכדור אצלו והוא לא יחכה הרבה.
[Image: 111111111111111111111.png]

ג'ימי אוסו הולך מאחורי הקלעים, הוא פוגש את ג'יי אוסו וסמי זיין. ג'יי שואל אותו אם מי הוא דיבר בפלאפון, ג'ימי עונה שזה היה ריינס שיגיע בקרוב. הוא רוצה שכולם יפגשו באותו חדר כדי לדבר על התוכנית בוור גיימס. ג'יי עונה שהם עדיין צריכים מתאבק חמישי, זיין אומר שיש לו עוד מישהו אחד שהוא יכול לשאול וזה שווה את הניסיון. הוא הולך.

טורניר אליפות ארה"ב לנשים - סיבוב ראשון
ביילי ניצחה את בי פאב ואת קנדיס לריי, ביילי הצמידה את בי פאב לניצחון ברולאפ.
[Image: 22222222222222222222.png]

סמי זיין מדבר עם אלוף ארה"ב אל איי נייט מאחורי הקלעים.

הסטריט פרופטס ובי פאב מדברים מאחורי הקלעים, הם אומרים לה לדאוג לגבי התוצאה שלה מקודם, הם מדברים על הקרב שלהם והולכים. צ'לסי גרין ופייפר ניבן מגיעות ויורדת על בי פאב וההפסד שלה. צ'לסי אומרת שכאשר הן יהפכו לאלופות ארה"ב לנשים הן יתנו לה להחזיק את החגורה. בי פאב אומרת להן שרק אחת יכולה להחזיק באליפות... ומה יקרה במידה והן יגיעו לגמר אחת מול השנייה ? מיצ'ין מגיעה ושואלת אם יש כאן בעיה. צ'לסי וניבן הולכות.

אלוף ארה"ב אל איי נייט יוצא לזירה, נייט אומר שכולם רוצים את אליפות ארה"ב. הוא שמר על האליפות שלו בקראון ג'ול ועכשיו סמי זיין ביקש ממנו להצטרף למלחמה של הבלודליין, נייט אומר שזה לא הקרב שלו, הוא לא צריך את זה, לא רוצה את זה, הוא אומר שהוא בסדר שהם כולם יפרקו אחד את השני. נייט אומר שזה לא התוכנית של לוגאן פול והוא לא הולך להגן על האליפות הזאת פעמיים בשנה. נייט אומר שהגיע הזמן לאתגר פתוח.
לגאדו דל פנטזמה יוצאים החוצה, אסקובר יורד על הקהל ואומר לנייט שהגיע הזמן להשתיק אותו, הוא אומר שיש לאלקטרה לופז הזדמנות להפוך לאלופת ארה"ב לנשים והוא חשב למה לא להביא גם את אליפות ארה"ב למשפחה שלו. נייט קוטע אותו, נייט אומר לו שהוא מעריך את האמביציה שלו אבל הוא מרגיש שברטו מסתכל לו לתוך הנשמה, נייט אומר לאסקובר שהוא כבר ניצחו אותו, נייט אומר לברטו שהוא יכול לתת לו את ההזדמנות של החיים שלו. זה מוביל לקרב הבא.

קרב על אליפות ארה"ב
אל איי נייט ניצח את ברטו ושמר על אליפות ארה"ב, נייט הצמיד את ברטו לניצחון אחרי BFT. אחרי הקרב נייט חוגג את הניצחון שלו על הטופ רופ, נייט מסתובב ובזירה מופיע בהפתעה שינסקה נקאמורה שעושה את החזרה שלו, נקאמורה מוריד את נייט במרפק לפנים ואז נותן לו קינשאסה.
[Image: 3333333333333333333.png]

האוסוס וסמי זיין בחדר של רומן ריינס מחכים להגעה שלו, ריינס מגיע, זיין שואל מי יספר לו... זיין אומר לו שהם היו בראו וסמאקדאון... אין מישהו שהם לא הפילו... אין מישהו שרוצה להיות איתם. אין להם מתאבק חמישי. ג'יי אומר לריינס שהוא צריך לעשות את השיחה... הוא צריך להתקשר...
על המסך רואים את הבלודליין יוצאים לזירה, ריינס, האוסוס וזיין גם יוצאים מהחדר. סולו פונה לקהל ואומר להם להכיר בו. ריינס, האוסוס וזיין יוצאים החוצה והם נכנסים לברול. סולו מתכונן לתת לזיין סמואן ספייק אך ריינס מציל את זיין ונותן לסולו ספיר. זיין קופץ על הטאנגות מעבר לחבלים. בזירה פייסאוף בין ריינס ופאטו... ברונסון ריד מופיע משום מקום ותוקף את ריינס. ריד ופאטו מפרקים את ריינס, OG בלודליין מנסים לעשות את ההצלה אך הבלודליין וריד מנצלים את המספרים. פאטו נותן מונסולט לזיין, ריד נותן לג'ימי צונאמי. בהמשך ריינס מתאושש ומוריד את את הטאנגות, נותן סופרמן פאנץ' בזירה לפאטו וריד, סולו תופס את ריינס ונותן לו סמואן ספייק, פאטו נותן לריינס מונסולט, ריד נותן לריינס צונאמי. הבלודליין וריד עומדים מעל ריינס ועוזבים את הזירה. ריינס וג'יי מתאוששים, ג'יי אומר לריינס שיעשה את השיחה.
[Image: 44444444444.png]

משודר סרטון של קווין אואנס מחשבון הטוויטר שלו, אואנס אומר שהוא הגיע לאולם מוקדם יותר ואמרו לו שהוא צריך לעזוב בגלל מה שהוא עשה לרנדי אורטון בשבוע שעבר, אואנס אומר שהוא עשה את העבודה שלו, הוא עשה מה שמבקשים ממנו, הוא אומר שרנדי הזמין אותו לזירה... הוא הגיע לזירה ועכשיו הוא בבעיה בגלל שפצע את רנדי, זה לא הוגן. אואנס אומר שהוא קיבל שיחה מאלדיס שביקש ממנו להגיע לסמאקדאון בשבוע הבא ולמה ? בגלל שהגולדן בוי קודי רודס רוצה אותו שם. אואנס אומר שהוא לא צריך להגיע אך הוא יעשה זאת, הוא יגיע בשביל עצמו, אואנס אומר שכולם צריכים לזכור שכאשר הוא יגיע בשבוע הבא... הוא יעשה מה שכולם רוצים שהוא יעשה. את העבודה שלו.
[Image: Screenshot-1.png]

קרב על אליפות הזוגות של ה-WWE
MCMG נגד הסטריט פרופטס נגמר בפסילה, לקראת סוף הקרב מונטז פורד על הטופ מתכונן לבלוקבאסטר, תומאסו צ'אמפה מופיע בהפתעה ומפיל אותו, צ'אמפה מעיף את דוקינס לרינג פוסט וממשיך לתקוף את פורד. אלכס שלי מזיז את צ'אמפה, ג'וני גרגאנו מגיע ועומד ביניהם. גרגאנו מרגיע את המצב, צ'אמפה מעיף את גרגאנו והולך. גרגאנו הולך אחריו. בזירה MCMG עוזרים לסטריט פרופטס לקום, דוקינס נותן אגרוף לשלי, הפרופטס הולכים.
[Image: 55555555555.png]

נעומי מאחורי הקלעים, ביילי מגיעה לדבר איתה. ביילי אומרת לה שהיא מתרגשת לראות אותה זוכה באליפות ה-WWE לנשים. נעומי מברכת אותה על הניצחון שלה מוקדם יותר. ביילי אומרת שהיא ראתה מה היה בראו ומזהירה אותה לגבי איו סקיי ומה שהיה בעבר. אלופות זוגות הנשים של ה-WWE ביאנקה בלאייר וג'ייד קארגיל מופיעות, ביאנקה מדברת על אמון... היא אומרת שהיא לא תכנס לזה. הן אומרות לנעומי שהן ישמרו עליה.

מוכרז לשבוע הבא :
- קווין אואנס ואלוף ה-WWE קודי רודס יפגשו FACE-TO-FACE.
- טורניר אליפות ארה"ב לנשים, סיבוב ראשון : בלייר דבנפורט נגד צ'לסי גרין נגד ביאנקה בלאייר.

קרב על אליפות ה-WWE לנשים
ניה ג'קס ניצחה את נעומי ושמרה על אליפות ה-WWE לנשים, לקראת סוף הקרב ניה מחוץ לזירה, נעומי קופצת עליה מהטופ רופ. המצלמה עוברת אל מאחורי הקלעים שם אנחנו רואים את אלופת העולם לנשים ליב מורגן וראקל רודריגז מחסלות את ביאנקה בלאייר וג'ייד קארגיל. נעומי מחזירה את ניה לזירה, השופט בודק את ניה, טיפאני סטראטון מופיעה והיא תוקפת את נעומי ומחזירה אותה לזירה, אחר כך ניה ונעומי על הטופ רופ, ניה מחזיקה את נעומי ומנסה להפיל אותה אך נעומי מתחמקת כאשר היא מתהפכת באוויר והיא מפילה את ניה, מצמידה אותה אך ניה משתחררת. טיפאני עולה על האפרון כדי להסיח את דעתו של השופט, נעומי מנסה לתקוף אותה אך טיפאני יורדת בזמן. ביילי מגיעה והיא תוקפת את טיפאני ומעיפה אותה לברקייד, נעומי מעיפה את ניה לרינג פוסט, נותנת לה ספליט לגד מונסולט ומצמידה אותה אך ניה יוצאת גם מזה. נעומי עולה לטופ רופ, קנדיס לריי מגיעה ומעיפה את ביילי לרינג פוסט, ניה נותנת לנעומי סמואן דרופ מהסקנד רופ, אינהיילטור ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 77777777777777.png]

רומן ריינס יושב בחדר שלו, ריינס מחזיק בפלאפון שלו ואומר : להתקשר... לאיש החכם. הקהל נותן פופים אדירים, אנחנו שומעים את ההודעה הבאה בה נאמר שהמספר לא בשירות. ריינס בהלם, מפיל את הפלאפון שלו והתוכנית מסתיימת.
[Image: Screenshot-2.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 6 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, Hard2Reach, hbk, NoamRR, Triple T
חפש
הגב
Baturina מנותק
Rookie
*
תגובות: 1
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Nov 2023
11-16-2024, 02:08 PM
האם התקשר לפול היימן והוא יחזור עם ברוק לסנר???
הגב
The following 1 user Likes Baturina's post:
  • Lioz32
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,288
אשכולות: 0
Likes Given: 228
11-16-2024, 02:11 PM
הנה זה מתקרב, החזרה הגדולה ביותר למתאבק הכי גדול בכל הזמנים, שובר השיאים, מחזיק האלופים, הפה של הביזנס....
פול..... היימן!!!

עכשיו ברצינות, נהנתי מהפרק הזה ממש, מעניין מה הרייטינג שלו כשהוא התחרה בהיאבקות של נטפליקס...

בלאדליין ממשיך להיות הסיפור של wwe , שעכשיו זה מה 4 שנים?

כאילו חשבתי שזה ייגמר עם הסיפור של קודי, אבל הוא בעצם רר היה פרק בתוך הבלאדליין, לאף אחד לא אכפת שקודי מחזיק באליפות כרגע וזה מטורף...

יהיה מעניים לראות לאן יקחו את זה השבוע, כי הפרק של ראו מוקלט ושם אין קשר לרולינס שיצטרף אליהם...

נאקמורה חזר ולא מעניין, שיקח את האליפות מאל איי נייט ואני לא ארגיש שינוי האליפות לא מעניינת אצל שניהם
הגב
The following 2 users Like תנולהיותאורח's post:
  • Bensh, Hard2Reach
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,859
אשכולות: 1
Likes Given: 1,326
11-16-2024, 02:19 PM
(11-16-2024, 02:11 PM)תנולהיותאורח כתב:  עכשיו ברצינות, נהנתי מהפרק הזה ממש, מעניין מה הרייטינג שלו כשהוא התחרה בהיאבקות של נטפליקס

הקרב המרכזי ובתכלס היחיד שמעניין בנטפיקס התחיל איזה שעתיים אחרי שסמאקדאון נגמר ככה שזו לא באמת הייתה תחרות (וגם לא באמת היה אפשר לראות את הקרב בנטפליקס)
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
11-16-2024, 02:29 PM
סמאק נהדר מאוד נהנתי ממנו.
תודה על הקישור ומחכה כבר בקוצר רוח שיגיע לנטפליקס, אני מאמין שהם ישפרו את השידורים שלהם
יש להם מספיק כאלו להתאמן עד שWWE יגיע אליהם.

הסיפור של הבלודליין ממש לרתוח יותר ויותר כל פעם שחשבנו שראינו שיא מגיע שיא חדש.
השילוב של רייד כל כך נכון כאן במיוחד שהגימיק שלו אני ירמוס כל אחד בשביל הזדמנות במיין איבנט
וטבעי לגמרי שהוא יסכים להזדמנות כזאת כי מלבד הזדמנות על החגורה הראשית אין פסגה גבוהה יותר
מהפיוד של הבלודליין. עכשיו מחזירים את היימן וצריך לראות איך רולינס ישתלב כאן.

שכחתי כמה טוב אוואנס כהיל. היו רגעים שפחדתי שהשנאה לארגון אמיתית ולא רק משחק.
ולמורות שהיה קרב ביניהם אוואנס כאחד שהולך על לפגוע ביריב שלו לא רק לנצח כן מהווה איום על קודי.

מחלקת הזוגות רותחת גם גברים גם נשים.

חגורת ארצות הברית לנשים לפחות לפי הטורניר מסתמנת כשל סמאק בלבד.
אולי אחרי שהיא תקבל את הספוט שלה יחשפו חגורה לראו?.
ביילי היא קונטנדרית ראשית לחגורה הזאת כאחת שעשתה הכל בחברה ואחת שיכולה
להיות אלופה זמנית שתרים אותה לקראת האלופה הבאה.

רק אני קיוותי שבקרב הפתוח של נייט יכנס אובה וירמוס אותו?.

מיין איבנט נהדר ואני לא מאמין שאני אומר את בקרב של נאומי וניה.
ניה פשוט נהדרת אי אפשר כבר להסתיר את זה לא משנה סלידת העבר ממנה.
אלופה נהדרת ואני מאמין שאם יעשו את זה נכון טיפי תקבל רגע היסטורי מבחינתה שתפדה ותעבור את
המכשול שהוא ניה.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
11-16-2024, 02:57 PM
(11-16-2024, 02:29 PM)gilam כתב:  סמאק נהדר מאוד נהנתי ממנו.
תודה על הקישור ומחכה כבר בקוצר רוח שיגיע לנטפליקס, אני מאמין שהם ישפרו את השידורים שלהם
יש להם מספיק כאלו להתאמן עד שWWE יגיע אליהם.

הסיפור של הבלודליין ממש לרתוח יותר ויותר כל פעם שחשבנו שראינו שיא מגיע שיא חדש.
השילוב של רייד כל כך נכון כאן במיוחד שהגימיק שלו אני ירמוס כל אחד בשביל הזדמנות במיין איבנט
וטבעי לגמרי שהוא יסכים להזדמנות כזאת כי מלבד הזדמנות על החגורה הראשית אין פסגה גבוהה יותר
מהפיוד של הבלודליין. עכשיו מחזירים את היימן וצריך לראות איך רולינס ישתלב כאן.

שכחתי כמה טוב אוואנס כהיל. היו רגעים שפחדתי שהשנאה לארגון אמיתית ולא רק משחק.
ולמורות שהיה קרב ביניהם אוואנס כאחד שהולך על לפגוע ביריב שלו לא רק לנצח כן מהווה איום על קודי.

מחלקת הזוגות רותחת גם גברים גם נשים.

חגורת ארצות הברית לנשים לפחות לפי הטורניר מסתמנת כשל סמאק בלבד.
אולי אחרי שהיא תקבל את הספוט שלה יחשפו חגורה לראו?.
ביילי היא קונטנדרית ראשית לחגורה הזאת כאחת שעשתה הכל בחברה ואחת שיכולה
להיות אלופה זמנית שתרים אותה לקראת האלופה הבאה.

רק אני קיוותי שבקרב הפתוח של נייט יכנס אובה וירמוס אותו?.

מיין איבנט נהדר ואני לא מאמין שאני אומר את בקרב של נאומי וניה.
ניה פשוט נהדרת אי אפשר כבר להסתיר את זה לא משנה סלידת העבר ממנה.
אלופה נהדרת ואני מאמין שאם יעשו את זה נכון טיפי תקבל רגע היסטורי מבחינתה שתפדה ותעבור את
המכשול שהוא ניה.

*מדלג לסוף *
רואה את הפסקה על מייל איוונט אדיר בין ניה ונעומי*
חושב לעצמי שזה בטוח לידור
זה לא...
עכשיו אני צריך לראות את זה באמת Confused
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,895
אשכולות: 4
Likes Given: 32
11-16-2024, 03:10 PM
סמקדאון אחלה ראיתי בלייב בערוץ 58.
החזרה של נאקמורה טובה הוא שוב היל.
הבלודליין ברול ענק אף אחד לא מופתע שברנסון ריד הופיע אחרי מה שהיה בראו.
צאמפה מפוצץ את הקרב ניה מנצחת מלוכלך.
הסוף לא ברור ריינס היה צריך לצלצל לרולינס לא להיימן.
אני מניח שסולו או דה רוק אחראים על זה שהמספר לא בשירות.
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,793
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
11-16-2024, 03:20 PM
(11-16-2024, 01:59 PM)lidoradir כתב:  - טורניר אליפות ארה"ב לנשים, סיבוב ראשון : בלייר דבנפורט נגד צ'לסי גרין נגד ביאנקה בלאייר.

וואו, כבר זורקים את בלייר להיות אוכלת הצמדות?
זה היה מהר

הגב

•
חפש
הגב
ItzGil מנותק
Watch Me
**
תגובות: 394
אשכולות: 1
Likes Given: 36
הצטרף בתאריך: Mar 2024
11-16-2024, 03:32 PM
תוכנית טובה אני חושב שהאיש החכם צריך לדבר עם רולינס בשביל לשכנע אותו להצטרף לבלאדליין המקורי.
האמת שאליפות ארצות הברית לא מעניינת אותי כל כך שתשב על נייט או נאקמורה זה לא מעניין עם כבר אז הספוט של אסקובר להיות הצאלנג׳ר לאליפות ארצות הברית יכולה לשבת יותר מעניין מהשתיים האלה.
לגבי המיין איוונט… נחמד אבל כבר נמאס מהמשעממות של נעומי וביילי הרצתי את הקרב אז לא כל כך עניין אותי.
ועוד דבר לגבי אליפות הנשים של ארצות הברית יש עוד חודש עד שנקבל את הקרב על החגורה, לא יודע למה יש לי הרגשה שהקרב הזה יהיה ביאנקה-קרגיל זה כמובן במידה והפירוק שלהן יגיע על החגורה הזאת…
Heart Women's World Championship Heart
[Image: 047-RAW-04202026-GD-66881.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,463
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
11-16-2024, 04:11 PM
ברון סטרומן חזר אתמול אחרי חודש וחצי שהיה בחוץ והתאבק בקרב חושך אחרי התוכנית.
למי שלא זוכר, סטרומן נפצע בקרב מי שעומד אחרון נגד ברונסון ריד וסבל מקרע במפשעה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 09:23 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר