Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 39 40 41 42 43 130 הבא »

תוצאות | WWE Clash at the Castle: Scotland 2024

עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Clash at the Castle: Scotland 2024
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,078
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-15-2024, 11:05 PM
[Image: 5.png]

קרב 'אני פורש' על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת
קודי רודס ניצח את AJ סטיילס ושמר על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת, במהלך הקרב סטיילס אוזק את קודי ואז מתגרה באמא שלו שישבה בשורה הראשונה, אמא של קודי סטרה לסטיילס מספר פעמים. לקראת סוף הקרב קודי מצליח להשתחרר מהאזיקים, קודי נותן לסטיילס 3 קרוס רודס ברציפות השלישי על כיסא, אחר כך קודי אוזק את סטיילס לחבלים ומכה אותו בעזרת כיסא בלי הפסקה, סטיילס לא פורש, קודי יוצא מהזירה ולוקח את המדרגות, קודי מרים את המדרגות ומאיים על סטיילס בפינה של הזירה אזוק לחבלים, סטיילס פורש ומפסיד את הקרב. אחרי הקרב קודי ממשיך להחזיק את המדרגות ומסתכל על אמא שלו ושואל אותה אם לעשות את זה, היא אומרת לו כן. קודי דופק את המדרגות על סטיילס.
קודי חוגג את הניצחון שלו באיזור של הכניסה, סולו סיקואה נעמד לידו ומוחא לו כפיים, פייסאוף בין קודי וסולו. טאמה טונגה וטאנגה לואה מגיעים ותוקפים את קודי, רנדי אורטון וקווין אואנס יוצאים החוצה ועושים את ההצלה. קודי, רנדי ואואנס מרחיקים את הבלודליין אל מאחורי הקלעים.
[Image: image.png]

קרב על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE
איילה דאון ואלבה פייר ניצחו את ביאנקה בלאייר וג'ייד קארגיל ואת שיינה בייזלר וזואי סטארק וזכו באליפות זוגות הנשים של ה-WWE, לקראת סוף הקרב בייזלר כמעט ומעפלת את קארגיל בקרפודה קלאץ', ביאנקה נותנת לבייזלר 450 ספלאש על הגב, זואי מנסה לקפוץ על ביאנקה שנותנת לה ספיינבאסטר. ביאנקה וקארגיל נותנות לבייזלר את הפינישר שלהן, קארגיל מנסה להצמיד את בייזלר אך איילה דאון נכנסת לזירה ונותנת לה סופלקס, דאון מצמידה את בייזלר לניצחון כאשר פייר מחזיקה את ביאנקה מחוץ לזירה.
[Image: 4.png]

קרב על האליפות הביניבשתית
סמי זיין ניצח את צ'אד גייבל ושמר על האליפות הביניבשתית, במהלך הקרב גייבל נותן למקסין להחזיק את האליפות הביניבשתית, אחר כך בזירה הוא מסיח את דעתו של השופט ומסמן למקסין להכות את זיין, היא חושבת על זה אך לא עושה זאת. גייבל מתעצבן עליה כאשר היא על האפרון, זיין מנסה הלובה קיק אך גייבל זז, זיין כמעט פוגע במקסין אך נעצר, גייבל נותן לו כיאוס ת'אורי ומצמיד אותו אך זיין משתחרר. גייבל יוצא מהזירה ומתעצבן על מקסין, אוטיס נעמד ביניהם, זיין מנסה לקפוץ על גייבל אך גייבל מזיז את אוטיס והוא פוגע בו. בהמשך גייבל וזיין רבים מחוץ לזירה, גייבל מנסה להכניע את זיין באנקל לוק, זיין מעיף את גייבל שפוגע במקסין. אוטיס מתעצבן על גייבל שחוזר לזירה, אוטיס מסתכל על זיין ושוקל לתקוף אותו, אוטיס בסוף מרים את מקסין והולך איתה אל מאחורי הקלעים, גייבל מסתכל עליהם ומתעצבן, זיין נותן לו הלובה קיק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 6666666666666.png]

קרב על אליפות ה-WWE של הנשים
ביילי ניצחה את פייפר ניבן ושמרה על אליפות ה-WWE של הנשים, במהלך הקרב ביילי רצה לחבלים וצ'לסי גרין תופסת אותה מחוץ לזירה, אחר כך ביילי דורכת לה על היד. צ'לסי עולה לאפרון ומתלוננת בפני השופט ומזיזה אותו, השופט מרחיק אותה. לקראת סוף הקרב צ'לסי חוזרת החוצה כאשר היא חובשת מסיכה של לוצ'דור, ביילי תוקפת אותה מחוץ לזירה ומעיפה אותה לברקייד. בהמשך ביילי מנסה רוז פלנט בפעם השנייה אך פייפר מתחמקת ונוגחת בה, ביילי קופצת על פייפר בקרוספיקס דרייבר ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 55555555555.png]

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
דמיאן פריסט ניצח את דרו מקנטייר ושמר על אליפות העולם במשקל כבד, במהלך הקרב פריסט מנסה לקפוץ על מקנטייר מעבר לחבלים ולא מצליח, הרגל שלו נתקעת בחבל ונראה שהוא נפצע. לקראת סוף הקרב מקנטייר מזיז את פריסט לפינה של הזירה והשופט עומד שם, השופט קופץ החוצה מהזירה על מנת לא להיפגע. אחר כך פריסט מרים את מקנטייר, השופט חוזר לאפרון, מקנטייר מתחמק ומעיף את פריסט שפוגע בשופט. מקנטייר מנסה קליימור אך פריסט תופס אותו לפאוורבומב, פריסט מנסה SOH, מקנטייר מתחמק ונותן לו קליימור, מקנטייר מצמיד את פריסט אך אין שופט. שופט חדש מגיע לזירה וסופר 1-2 ונעצר. המצלמה מסתובבת והשופט הוא CM פאנק, מקנטייר מתעצבן ותופס את פאנק, פאנק נותן למקנטייר לואו בלו, מעיף אותו אחורה ויוצא מהזירה והולך, השופט המקורי מתאושש ונכנס לזירה, פריסט נותן למקנטייר SOH ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 8.png]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Hard2Reach, NoamRR, אברהם שי אביטל
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
06-15-2024, 11:09 PM
האמת סיום מאכזב. פריסט נשאר אלוף? עוד יותר מוריד בעיניי את המניה של האליפות הזאת שגם ככה היא האליפות עולם הכי פחות חשובה של איזשהו ארגון אבר, ועכשיו גם שהוא נפצע (שיהיה בריא) זה עוד יותר גרוע. פאנק ודרו בסוף פיוד נפרד מהאליפות? ואללה, מאכזב.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The_Phenomenal_One מנותק
Rookie
*
תגובות: 43
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2024
06-15-2024, 11:12 PM
השאלה עד כמה הפציעה של פריסט חמורה כי אני לא רואה מישהו שיהיה אלוף במקומו עכשיו בהנחה ודרו ופאנק בפיוד נפרד, גונתר לא יכול כי הוא מלך הזירה, ג׳יי הולך לMITB.
עולה לי בראש רק באלור ואולי חלום שלי מעבר של סטיילס לRAW
הגב

•
חפש
הגב
Mr kross מנותק
The Last Needle Mover
*
תגובות: 298
Likes Given: 9
הצטרף בתאריך: Dec 2022
06-15-2024, 11:12 PM
בא לי להקיא לדמיאן פריסט על הפנים
ACKNOWLEDGE THE ORIGINAL TRIBAL CHIEF
1,316
הגב
The following 1 user Likes Mr kross's post:
  • hbk
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
06-15-2024, 11:14 PM
אירוע לא טוב הפעם.
התחיל מצוין עם קודי-סטיילס. שניה חבר'ה מוכשרים שיודעים לספק את הסחורה ולקחו את הסטיפולציה המעצבנת של I Quit לקרב טוב.
כל מה שאזכור מהקרב זוגות זה הבוצ'ים של קרגיל והחגיגה המרגשת של הסקוטיות. מגיע להן, חבל שקרגיל הרסה.
המחבל ניצח וכל השטויות מסביב היו סופר קרינג'. אין לי כוח לפיוד של גייבל-אוטיס. אפשר היה גם לתת פה את האליפות לגייבל ושבראו הוא יגיד שהוא השיג את זה לבד או משהו ואז היינו מקבלים את הפירוק והפיוד הקצר ביניהם.
דילגתי על ניבן ביילי אז אני לא אביע דעה. מאוד שמחתי כשביילי לקחה את האליפות במניה, אבל מאז הבוקינג שלה נוראי והריין ממש רע.
וכמובן למיין אבנט - שודדים פעם שנייה את מקנטייר מול הקהל שלו. עם כל הכבוד לאנגל היפה של פאנק, מאכזב מאוד שמקנטייר הפסיד פה. האנטר עשה את הטעות של להבטיח קרב אליפות לזוכי KOTR בסאמרלסאם. זה כפה את גונתר על כל הסיפור ובגלל שמקנטייר-פאנק נבנה חודשים אז מקנטייר נפל פה עם הפסד נוסף.

כמו שחברים אחרים אמרו פה, האנטר מתחיל לקבל החלטות בוקינג לא טובות לאחרונה. מקווה שהדברים ישתפרו לקראת סאמרסלאם.
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,355
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
06-15-2024, 11:16 PM
וואלה לא ראיתי את האירוע כי היה יורו וכדורסל...
לפי התוצאות אני גם שמח שלא ראיתי... אחכה לראות תוצאות מלאות לשמוע אם היו הפרעות או משהו מיוחד.

לא סומך יותר על טריפל H שיעשה את העבודה זה אירוע שהוא נכשל בו.

יאללה עברתי לTNA כי הארדי שם (לא באמת)
הגב

•
חפש
הגב
TheFallenAngel מנותק
Low-Card
תגובות: 781
Likes Given: 700
הצטרף בתאריך: Nov 2023
06-15-2024, 11:23 PM
קלאש אוף דה בוצ'ים

ללא ספק פתיחה מצויינת
ומשם ירידה
הקרב של המחבל והתוצאה הנוראית הזאת הורידו ואז מיין איוונט עם תוצאה פשוט לא נכונה
כמה פעמים עוד יזמברו את מקנטייר
והפעם בבית שלו..סעמק.
הגב

•
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
*
תגובות: 259
Likes Given: 171
הצטרף בתאריך: Aug 2023
06-15-2024, 11:27 PM
הקרב הפותח היה מעולה. סטיילס וקודי ביחד זה פשוט עובד והיה כיף.
זוגות נשים - החלטה טובה להיפטר מהצמד של ביאנקה-קרגיל כי זה פשוט לא עובד ואני אשמח לראות אותן אחת מול השנייה אולי נראה קצת יותר מג׳ייד.
גייבל נגד המחבל כרגיל רסלינג די טוב שאתה מצפה לקבל באיזה שלב באירוע מעבר ומילא את התפקיד שלו ללא ספק, חייב לעשות את ההתהפכות של אוטיס בקרוב לפני שזה יהפוך להיות מעיק. אנחנו די בגבול.
ביילי מעניינת לי את התחת.
המיין איבנט - הקרב נפתח בקצב גבוה, כן היה בוץ׳ אבל אני חושב שדרו ניהל את זה מעולה. ״אני לא יכול להיות אלוף אם הוא קשור״. יש כאן באמת שני מתאבקים ברמה מאוד גבוהה בזירה במיוחד עם כל הגודל של שניהם. ה3 דק׳ האחרונות, ככה צריך להיגמר קרב במיין-איבנט.
לגבי ההחלטה שפריסט ממשיך עם האליפות, אני חושב שהניסיון למתג את הריצה שלו בתור ריצה שכן העלתה את המעמד שלו מאיפה שהוא היה עם המזוודה, ואנחנו נקבל ממנו עוד קרב אחד ולדעתי זה יגמר בזכיה של ג׳ונתר בסאמר-סלאם.

דרו יקבל את הרגע שלו, הוא יהיה אלוף למשך המון זמן לדעתי האישית ולכן לא ממהרים אם זה. הבחור לא טרנד חולף והוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה כבר המון זמן. מושכים אותנו לעבר זה ואני מאמין שניצחון על פאנק וזכייה באליפות אחר כך עוד יותר יגדיל את הרגע שלו ויהפוך אותו לעוד יותר בלתי נשכח. ומשם ניראה ריצה ארוכה שלו.

בסה״כ היה בסדר גמור. מחכה להמשך העלילה וזה הכי חשוב.
הגב

•
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
*
תגובות: 259
Likes Given: 171
הצטרף בתאריך: Aug 2023
06-15-2024, 11:28 PM
דרך אגב - לדעתי אני מקום שני בהימורים אחרי בדיקה קצרה.. אחרי משתמש בשם BIG LB שהיה על גבול נביא.
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,049
אשכולות: 14
Likes Given: 1,297
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-15-2024, 11:48 PM
מקינטייר השתגע על השופט ועל השדרנים אחרי שהאירוע ירד משידור
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 02:13 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר