Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Collision 30/03/24

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Collision 30/03/24
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,367
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-31-2024, 11:07 AM
אנסה להוסיף קצת תמונות כשהם יעלו אותן לאתר שלהם

[Image: image.png]

אדם קופלנד פותח את התוכנית.
הוא אומר שהוא סגר את הסיפור של כריסטיאן קייג' והוא כאן להילחם ומחזיר את האתגר הפתוח שלו רק שהפעם הוא גם יהיה על אליפות TNT.

קרב 1 – קרב על אליפות TNT – אדם קופלנד נגד מאט קרדונה
מנצח: קופלנד
עם הספיר
אחרי הקרב האורות נכבים וכשהם נדלקים מלאכי בלאק נמצא במרכז הזירה.
בזמן שהם בוחנים אחד את השני באדי מת'יוז מגיח מאחור ותוקף את קופלנד, מארק בריסקו יוצא ומנסה לעשות את ההצלה אך נהדף גם הוא, לבסוף אדי קינגסטון יוצא ומצליח להבריח את השניים.

מאחורי הקלעים FTR מדברים לקראת הקרב שלהם בהמשך הערב

טוני שיאובני בזירה עם בילי גאן והאקליימד.
גאן מדבר על התקיפה של ג'יי וויט עליו ועל הסגמנט מראמפייג' בו BCG פלשו לו לבית והוא מאתגר את ג'יי וויט לקרב בדיינמיט הקרוב. מקס קאסטר פונה לגאנז ואומר להם לא להתערב בקרב ומבטיח שגם הם לא יפריעו, הוא אומר שאם הם מאמינים בג'יי וויט לא תהיה להם בעיה עם זה. אנתוני בואנס אומר שכשכל הסאגה הזאת תיגמר הם ישארו עדיין אלופי השלשות.

קרב 2 – רבע גמר הטורניר לאליפות הזוגות – האינפנטרי(שון דין וקרלי בראבו) נגד FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)
מנצחים: FTR
עם שאטר מאשין על קרלי.

לקסי נייר מראיינת את ריקי סטארקס וביג ביל.
הם מדברים לקראת הקרב שלהם בהמשך ואיך הם הולכים לזכות בטורניר ושוב באליפות הזוגות.

סגמנט מאחורי הקלעים בו אדם קופלנד, מארק בריסקו ואדי קינגסטון מאתגרים את האוס אוף בלאק לקרב בדיינאסטי.

קרב 3 – קייל אוריילי נגד JD דרייק
מנצח: אוריילי
בהכנעה עם ארמבאר.
אחרי הקרב סטרונג והקינגדום מגיעים להניף את אוריילי ולחגוג את הניצחון שלו.

קרב 4 – רבע גמר הטורניר לאליפות הזוגות – ריקי סטארקס וביג ביל נגד טופ פלייט(דנטה ודריוס מרטין)
מנצחים: טופ פלייט
עם טורנדו DDT של דריוס על ריקי.

כריסטופר דניאלס בבאקסטייג' מאתגר את מלאכי בלאק לקרב בראמפייג'.

קרב 5 – ת'אנדר רוסה נגד ליידי פרוסט
מנצחת: רוסה
עם הטיחואנה בומב.

מאחורי הקלעים רנה פאקט נמצאת עם טוני סטורם, מריה מיי ולות'ר.
רנה אומרת שבדיינמיט הקרוב 2 המדורגות ראשונות ת'אנדר רוסה ומריה מיי יפגשו לקרב כשהמנצחת תרוויח קרב אליפות עתידי.
טוני שואלת את מריה אם זאת הייתה התוכנית שלה לכל אורך הדרך, מריה נלחצת אבל טוני מיד מנשקת אותה ואומרת שהיא גאונה ושהיא רואה בה את עצמה.

קרב 6 – קאטסויורי שיבאטה וה-BCC(בריאן דניאלסון וקלאודיו קסטאניולי) נגד לאנס ארצ'ר והרייטצ'ס(דאצ' ווינסנט)
מנצחים: שיבאטה וה-BCC
עם PK של שיבאטה על וינסנט.

מוכרז לדיינמיט:
- ת'אנדר רוסה נגד מריה מיי
- וויל אוספריי נגד וויל הובס
- כריס ג'ריקו קורא החוצה להוק
- בילי גאן נגד ג'יי וויט
- חצי גמר הטורניר לאליפות הזוגות – היאנג באקס נגד אורנג' קאסידי וטרנט בארטה
- חתימת חוזה בין סמואה ג'ו וסוורב סטריקלנד
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 7 users Like orgibor's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Breakker, hbk, KB24, NoamRR, ParadigmShift
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,367
03-31-2024, 11:20 AM
לא יודע פתחתי כי ממש נהנתי מהפרק הפעם.
הפתעה נהדרת לראות את מאט קרדונה יוצא וגם נותן קרב רציני ואתגר אמיתי לקופלנד.
קרב השלשות לדיינאסטי לא כזה מזמין מן הסתם אבל אם זה מוביל לבלאק - קופלנד בהמשך אז אני אעלה על הרכבת הזאת, גם אחרי שראינו את בלאק מקבל קרב סינגלס מול בריאן קית' עכשיו הוא מקבל עוד אחד מול כריסטופר דניאלס שזה גם צעד בכיוון הנכון.

קרב הזוגות של האינפנטרי ו-FTR היה MOTN מכיוון לא צפוי. קרב מצוין מהצד של האינפנטרי ו-FTR כמובן היו הסלע להישען עליו, קצת חבל לי שסיפור הסינדרלה נגמר פה ואני עוד יותר חושש מזה שאנחנו מתקרבים בצעדי ענק לגמר שיפגיש פעם נוספת את FTR עם הבאקס, מארבעת הזוגות שנשארו אצטרך לתמוך עכשיו בבסט פרינדס.
גם ריקי וביג ביל מפסידים באפסט אבל פה אני מקווה שזה פשוט סימן שמחזירים את ריקי לסצינת הסינגלס.

אחלה של קרב הפעם גם במחלקת הנשים, ת'אנדר רוסה מרשימה אותי יותר לאחרונה מאשר לפני הפציעה אז היא לא ממש עניינה אותי אבל למרות זאת ועם כל הרצון הטוב אני עדיין אול-אין על מריה מיי והקרב הבלתי נמנע בינה לבין טוני סטורם זה מה שאני באמת מחכה לו.

לא יכול להסביר כמה כיף זה לראות את קייל אוריילי מתאבק.

מיין אבנט נחמד אבל חסר טריגר שבאמת יתן לי דרייב לצפות בו, קרב שלשות שמנותק מכל עלילה שהיא ועוד מקבל את הספוט של המיין אבנט, זה גם לא שהיה איזה פולואו-אפ לניצחון של שיבאטה וה-BCC, סתם קרב ראווה שלא משנה כמה טוב הוא יהיה הוא עדיין תחת ההגדרה של משחק ידידות.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,342
אשכולות: 92
Likes Given: 1,238
03-31-2024, 01:07 PM
[Image: 6df0f09e2d6602a45b6ca49ec0a32b6c.png]

גדול.
אנחנו כבר למודי ניסיון לאן קרבות מרובי משתתפים הולכים ב-AEW, אבל אם קמצוץ קטן מזה יצליח לדחוף קדימה את בלאק/מת'יוז - אני רוצה לתת לזה צ'אנס.
כל השאר לא באמת מעניין אותי.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
אשכולות: 0
Likes Given: 76
03-31-2024, 02:19 PM
הפתעה נעימה בהתחלה ואחרי זה אין מה להרחיב, וכמי שלעג לכיוון של הארגון וחשב שאדג' מוביל את עצמו לאבדון היריבות מול כריסטיאן הסתיימה בקרב אדיר, רק לא ברור איך ג'ו אלוף ראשי ואדג' משני, נראה שהכוונה שלו היתה להימנע מלקחת את המקום לטאלנטים צעירים מה שאומר שההפסד של MJF אולי לא היה מתוכנן מראש, נוצר מצב של מאיין איבנט לא איכותי מספיק ולא משכנע, ועוד אחרי ההפסד של וורדלו... והקינגדום איבדו... לאן בדיוק הם ממשיכים מכאן?
טופלייט הצמידו בבוצ' או שזה פינישר עד כדי כך חלש? הנערים האבודים האלו חייבים גימיק. וסטראקס קצת כמו ג'יי וייט עשה 2 טרנים בזמן מהר מידי ואיבד את הרלוונטיות שלו, זה היה בשביל הפיוד מול פאנק אבל אז קרה מה שקרה.
קרב דארק לסיום, יכלו לתת משהו יותר מעניין, בריאן בכלל לא מבין את הקטע שלו פעם לוחץ את היד ונותן כבוד ליריב שלו פעם מסרב, שכחנו אבל מדובר בדמות הרבה יותר מעניינת עם כל הכבוד להתמקדות בזירה.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,220
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
03-31-2024, 02:27 PM
לא מבין איך נתנו לוורדלו שהיה במומנט אדיר להפסיד לג'ו שלא מעניין אף אחד
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
Likes Given: 90
04-01-2024, 09:08 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-01-2024, 09:09 AM על ידי WhoIsYourHero.)
בכל כמה חודשים יש לבלאק פייסאוף מגניב שאחרי זה לא מוביל לכלום.
מירו, בלאק, הובס, סטארקס, וורדלו... הקריירה שלהם מתה כל עוד הם בAEW. חבל על הציפיות שלכם.

אור'יילי כמו כולם תקוע בסטוריליין הבלתי נגמר של הפייס שחבר של סטייבל של הילים עד שהם מתהפכים עליו. עוד אחד שכבר 6 שנים (ואם נחשיב את התקופה באינדיז, אז 10 שנים) אנחנו אומרים שאוטוטו הוא פורץ. כבר לא יקרה.
אני רוצה להיות בעד קופלנד שמגיע לעבוד ולא לעבודה בריצה הזאת בAEW אבל הוא ממש חייב להתחיל לפגוש פרצופים חדשים.
זה שיש את ה300-400 אלף צופים לתוכנית הזאת זה הישג מדהים של קהאן. בזבוז זמן טוטאלי.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,299
אשכולות: 8
Likes Given: 10,936
04-01-2024, 10:53 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-01-2024, 01:05 PM על ידי NoamRR.)
כמות הפעמים שקראו למלאכיי - אליאסטר בפרק  Big Grin
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • karusi
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 05:11 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר