Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 44 45 46 47 48 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 29.3.2024

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE Friday Night SmackDown 29.3.2024
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,132
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,129
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-30-2024, 04:07 AM
[Image: 20240322_SD_JadeCargill_FC_fri--a13d6e96...4f7fae.jpg]

פריטי דדלי ניצחו את רנדי אורטון וקווין אואנס, לקראת סוף הקרב פריטי דדלי ורנדי רבים מחוץ לזירה, השופט עסוק בהם, אלוף ארה"ב לוגאן פול מופיע משום מקום ונותן לקווין אואנס נוקאוט בעזרת האגרופן, פריטי דדלי מצמידים את אואנס לניצחון. אחרי הקרב רנדי עצבני על אואנס על ההפסד, רנדי רואה על המסך מה שלוגאן עשה לאואנס. הקהל מסמן לרנדי שלוגאן מתחת לזירה, רנדי מוציא את לוגאן ומתחיל לתקוף אותו, רנדי מנסה להעיף את לוגאן על שולחן השדרנים אך פריטי דדלי עוזרים ללוגאן. פריטי דדלי בזירה מנסים לתקוף את רנדי ואואנס, אואנס ורנדי נותנים להם סטאנר ו-RKO. אחר כך רנדי רודף אחרי לוגאן מאחורי הקלעים, לוגאן נכנס לרכב שרואה ונוסע מהאולם.
[Image: 1.jpg] [Image: 2.jpg]

משודר סרטון על אלופת ה-WWE של הנשים איו סקיי, איו אומרת שביילי התחילה את דמג' קונטרול בגלל שהייתה אבודה ולא בגלל טאלנט חדש. היא אומרת שביילי רצתה את הספוטלייט ושכולן יצליחו בשביל שהיא תיקח את הקרדיט. היא אומרת שביילי שיחקה את הקורבן וזה מעצבן אותה, איו מודה שביילי עזרה לה להפוך לאלופה אבל היא זאת שהפכה את ביילי להיות רלוונטית. היא אומרת שהיא ודקוטה שמרו על ביילי עד שנמאס להן. איו אומרת שהייתה תקופה שהיא ראתה בביילי כחברה והיא מצטערת על כך. איו אומרת שביילי בדיחה לחברה. איו אומרת שהיא מקווה אחרי רסלמניה לא לראות את ביילי יותר. איו מסיימת את הראיון, ביילי מופיעה ומתחילה לתקוף אותה, השניים נכנסות לברול מאחורי הקלעים עד שמגיעים להפריד אותן.

ניק אלדיס בזירה, אלדיס אומר שהמטרה שלו זה להפוך את סמאקדאון לתוכנית מספר אחת בשביל הצופים וההחתמה הבאה תקרב אותו עוד צעד לשם. אלדיס מזמין את המתאבקת החדשה של סמאקדאון : ג'ייד קארגיל. קארגיל חותמת על החוזה, קארגיל אומרת שהגיע הזמן, קארגיל אומרת שיש ל-WWE את רוסטר הנשים הכי טוב בעולם... אבל הן לא ג'ייד קארגיל. קארגיל מכריזה שהסערה הגיעה.
[Image: 4.jpg]

קיילה ברקסטון מראיינת את דמג' קונטרול מאחורי הקלעים, דקוטה קאי אומרת שג'ייד קארגיל לא עשתה כלום ב-WWE, דקוטה אומרת שהיא תיפטר מביאנקה בלאייר, היא אומרת שאם ביאנקה הייתה חכמה היא לא הייתה מתערבת בעסקים שלהן. 

ניק אלדיס מאחורי הקלעים, אלבה פייר ואיילה דאון מופיעות, איילה דאון מנסה לדבר עם אלדיס אך אלבה פייר לוקחת אותה משם. ניק אלדיס ממשיך לרדת ופוגש את AJ סטיילס, סטיילס אומר לאדליס שהוא מקווה שאל איי נייט לא נמצא כאן הערב, אלדיס עונה לו שהוא ביקש מנייט לא להופיע, סטיילס אומר לאדליס שהוא היה צריך להגיד לו את זה.

בובי לאשלי, בי פאב והסטריט פרופטס מאחורי הקלעים, לאשלי מדבר עם הסטריט פרופטס על הקרב שלהם נגד וולר ות'אורי, הוא אומר להם שהם ינצחו ויגיעו לרסלמניה. בי פאב אומרת להם שהשמפניה כבר מוכנה.

קרב ההעפלה לקרב לסולם על אליפות הזוגות המאוחדת ברסלמניה
גרייסון וולר ואוסטין ת'אורי ניצחו את הסטריט פרופטס, לקראת סוף הקרב מונטז פורד עולה לטופ רופ בניסיון לפרוג ספלאש, על המסך רואים את בובי לאשלי מחוסל מאחורי הקלעים, קאריון קרוס וסקארלט עומדים מעליו. דוקינס עושה את דרכו אל מאחורי הקלעים לראות מה קרה, פורד מנסה פרוג ספלאש על ת'אורי אך ת'אורי פוגע בו, ת'אורי מצמיד את פורד לניצחון ברולאפ. אחרי הקרב AOP תוקפים את הסטריט פרופטס, קאריון קרוס, סקארלט ופול אלרינג עושים את דרכם לזירה, AOP נותנים לסטריט פרופטס פאוורבומב. בובי לאשלי יוצא החוצה ותוקף את קרוס, AOP תוקפים את לאשלי, הם מחזיקים אותו וקרוס מוריד אותו בקרוס האמר. קרוס אומר ללאשלי שעכשיו אף אחד מהם לא יגיע לרסלמניה.
[Image: 033-SD-03292024-RF-76868-cfa581d4759f419...924319.jpg]

לגאדו דל פנטזמה יוצאים החוצה, אסקובר אומר שהוא שונא להיות האיש הזה... הוא מזכיר שהוא אחראי לפציעה של ריי מיסטריו. אסקובר מדבר על הניצחון שלו על ריי בשבוע שעבר, אסקובר אומר שריי היה הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים עד שהוא הפך להיות חכם יותר ממנו וכל מה שהיה צריך לעשות זאת שיחה אחת למישהו ששונא את ריי כמוהו. דומיניק מיסטריו יוצא החוצה, אסקובר מודה לו לפני שמתנצל ואומר לו שבהתחלה הם לא הסתדרו אך הוא צדק. דומיניק אומר שהוא יעשה הכל כדי שהחיים של ריי יהיו גיהנום. LWO יוצאים החוצה, ריי אומר שזאת בושה והוא חשב שהוא הפסיק לריב עם דומיניק אך אסקובר גרר אותו פנימה. ריי אומר שעכשיו יש לו את ההזדמנות להכות את שניהם, ריי מאתגר את אסקובר ודומיניק לקרב זוגות ברסלמניה נגדו ונגד שותף שיבחר. דומיניק יורד על LWO ושואל מי זה יהיה... ריי מציג את החבר החדש ב-LWO וזה דרגון לי, דרגון לי יוצא החוצה והוא יהיה השותף של ריי ברסלמניה. אחר כך מתפתח ברול בין כולם עד ש-LWO מעיפים את לגאדו דל פנטזמה מהזירה.
[Image: 044-SD-03292024-RF-77113-4a98ea848b4995e...8af70a.jpg]

ביאנקה בלאייר בלוקר רום מתכוננת לקרב שלה, נעומי מגיעה, נעומי מאחלת לביאנקה בהצלחה בקרב שלה הערב נגד דקוטה קאי. נעומי אומרת לביאנקה שהיא הגב שלה בדיוק כמו שהיא הייתה בשבילה במידה ודמג' קונטרול יתערבו. ביאנקה אומרת שזה לא קשור לביילי והן ביחד בזה. נעומי אומרת שדמג' קונטרול לא ירצו כלום מהן.

יום הדין מאחורי הקלעים, יום הדין מופתעים מדומיניק מיסטריו ומה שעשה מוקדם יותר. דומיניק מופיע ומתנצל בפני כולם, הוא אומר להם שהוא רצה לדאוג לעסקים ולגרום לכולם להיות גאים בו, מקדונה מלווה את דומיניק לחדר הרופא. דמיאן פריסט אומר שרסלמניה חשובה להם לא רק כקבוצה, אלא גם בנפרד לכל אחד. ריפלי שואלת אותו אם יש לו משהו להגיד להם...

קרב ההעפלה לקרב לסולם על אליפות הזוגות המאוחדת ברסלמניה
פיט דאן וטיילר בייט ניצחו את לגאדו דל פנטזמה, דאן ובייט הצמידו את אנג'ל לניצחון אחרי בורנינג האמר.
[Image: 054-SD-03292024-RF-77563-71f4734e33f8a36...8f6198.jpg]

פול היימן מאחורי הקלעים, היימן אומר שרוק תקף את קודי רודס אחרי הוראה של רומן ריינס. ג'ימי אוסו אומר שבגלל ההוראות של ריינס ג'יי לא יגיע לרסלמניה, סולו סיקואה אומר שהוא יראה את ג'יי בשבוע הבא.

AJ סטיילס יוצא החוצה, סטיילס אומר לקהל שהם הסיבה שאל איי נייט הגיע לבית שלו בשבוע שעבר ותקף אותו. הוא אומר שהוא היה צריך לגרום לו להיכנס לכלא אך יש לו תוכניות גדולות יותר בשבילו. סטיילס אומר שהוא רוצה את הספוטלייט על אל איי נייט ברסלמניה בשביל לחשוף אותו. סטיילס אומר שהוא יודע שנייט כן נמצא כאן הערב. נייט לא יוצא, סטיילס חושב שאולי נייט הצלם אבל זה לא הוא, אוהד פורץ פנימה וסטיילס יוצא לבדוק מי זה וזה מישהו אחר. סטיילס שואל אם המשחקים נגמרו ואומר שברסלמניה הוא לא ישחק משחקים. המצלמה מתרחקת ורואים איש אבטחה עומד ליד סטיילס והוא נחשף כ-אל איי נייט, אל איי נייט מתחיל לתקוף את סטיילס, סטיילס בורח דרך הקהל. נייט עומד על שולחן השדרנים ואומר שברסלמניה סטיילס ידע של מי המשחק הזה... אל איי נייט - יההההה.
[Image: 062-SD-03292024-HM-20999-0ab0b22e7059191...65094d.jpg]

משודר וידאו פאקאג' על טיפאני סטראטון.

מוכרז לשבוע הבא - רסלמניה סמאקדאון :
- באטל רויאל לזכר אנדרה הענק.
- קווין אואנס שואו : קווין אואנס מארח את רנדי אורטון.
- סולו סיקואה נגד ג'יי אוסו.
- אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר נגד טיילר בייט ופיט דאן.
- אלקטרה לופז נגד זלינה וגה.

ביאנקה בלאייר ניצחה את דקוטה קאי, ביאנקה הצמידה את דקוטה לניצחון אחרי KOD.
מיד אחרי הקרב אלופות זוגות הנשים של ה-WWE לוחמות הקאבוקי נכנסות לזירה ותוקפות את ביאנקה. נעומי יוצאת החוצה ועושה את ההצלה, דמג' קונטרול מנצלות את המספרים ותוקפות אותן, ג'ייד קארגיל יוצאת החוצה ומחסלת לבד את דקוטה קאי, אסקה וקיירי סיין. התוכנית מסתיימת בפייסאוף בין ג'ייד, ביאנקה ונעומי לדמג' קונטרול.
[Image: 20240329-SD-Final-FC-9c49816812e8aa55bc1...372c23.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • avramdogs100, Hard2Reach, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
03-30-2024, 04:34 AM
תוכנית מעולה של סמאקדאון גם השבוע, דעות :

- למה תוכנית מעולה ? כי למרות שה-כוכבים גדולים כמו ריינס, רוק, קודי ורולינס לא הופיעו השבוע... התוכנית סיפקה בנייה מעולה לכל שאר הפיודים לקראת רסלמניה, דברים קיבלו מספיק זמן והתוצאות היו נהדרות.

- פריטי דדלי מצליחים להרוויח כאן ניצחון גדול על רנדי ואואנס, אבל הם כמובן לא ההייליט של הקרב הזה. המשך הפיוד הנהדר של לוגאן פול, רנדי אורטון וקווין אואנס. לוגאן מופיע בהפתעה ומנקנק את אואנס בעזרת האגרופן וגורם להם להפסיד. רנדי כמעט נדלק על אואנס עד שגילה את הסיבה האמיתית להפסד. רנדי רודף אחרי לוגאן שעושה GTA ונכנס לרכב הראשון שהוא רואה ובורח מהאולם. קלאסי לוגאן.

- הראיון של איו סקיי והתקיפה של ביילי עליה אחר כך הייתה מעולה. אני מאוד נהנה מהפיוד הזה והשבוע הן סוף סוף קיבלו את הספוטלייט רק עליהן, שבוע שעבר זאת הייתה איו שתקפה את ביילי מאחורי הקלעים. הפעם ביילי מחזירה לה, הן נכנסות לברול עד שמגיעים להפריד אותן.

- גרייסון וולר ואוסטין ת'אורי מעפילים לרסלמניה אחרי שמנצחים את הסטריט פרופטס. מעולה. זאת ההחלטה הנכונה.
הפיוד של טים קרוס נגד טים לאשלי ממשיך וכנראה הולך להסתיים כצפוי ברסלמניה, קרוס דפק עבודה בזמן האחרון והוא נראה בכושר מעולה, הוריד את הכרס הקטנטנה שהייתה לו והנה הקוביות חזרו. תקיפה מעולה של טים קרוס על טים לאשלי. קרוס אומר ללאשלי שעכשיו שניהם לא יהיו ברסלמניה... קרב קבוצות בדרך אני מניח ? סבבה, זורם לי.

- סגמנט מעולה של לגאדו דל פנטזמה, דומיניק מיסטריו ו-LWO. אסקובר עשה עבודה טובה על המיקרופון, דומיניק מיסטריו פשוט לא יכול לדבר וקיבל היט אדיר מהקהל. ריי יוצא החוצה לפופים גדולים, קרב זוגות ברסלמניה... דרגון לי החבר החדש ב-LWO, החלטה מאוד טובה. ריי מיסטריו ודרגון לי נגד סאנטוס אסקובר ודומיניק מיסטריו ברסלמניה. W מבחינתי. ריי ודרגון לי יתנו הצגה וידליקו את הקהל.

- פיט דאן וטיילר בייט מעפילים לרסלמניה אחרי שניצחו את לגאדו דל פנטזמה. עוד החלטה נכונה.
הקרב סולם על אליפות הזוגות המאוחדת ברסלמניה סגור, חתיכת מאצ'אפ יש לנו פה, טאגים מעולים, יש הייפ, הולך להיות טירוף ברסלמניה.

- עוד סגמנט נהדר של AJ סטיילס ואל איי נייט.

- הסגמנט הקצר של הבלודליין מאחורי הקלעים היה טוב, כל ההחלטות מגיעות מלמעלה... ראש השבט הוא זה שקובע.

- הוידאו פאקאג' של טיפאני סטראטון... תודה שזכינו.

- ביאנקה בלאייר נגד דקוטה קאי היה קרב מרכזי טוב מאוד. כל מהלך התוכנית היה ברור מאוד, היה ידוע בדיוק לאן הם מכוונים והתוצאה הייתה מושלמת. קודם כל אתן מילים טובות לביאנקה ודקוטה שנתנו יופי של קרב, דקוטה נראית טוב בזירה והיו פה כמה ספוטים לא קלים בכלל. ביאנקה כמובן מנצחת, דמג' קונטרול מנצלות את המספרים מול ביאנקה ונעומי... ואז ג'ייד קארגיל יוצאת החוצה. ככה מציגים מישהי חדשה לקהל. קודם כל הכניסה שלה בסגמנט הקודם הייתה מטורפת, חתיכת כניסה נתנו לה. יש פשוט הילה סביב המתאבקת הזאת, היא מרגישה גדולה. הביטדאון שלה לסיום התוכנית היה פשוט גדול, היא פירקה את דמג' קונטרול כמו שצריך וכל ספוט היה פצצה. פייסאוף גדול לסיום ואנחנו בדרך לקרב שלשות ברסלמניה.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
03-30-2024, 05:20 AM
(03-30-2024, 04:34 AM)lidoradir כתב:  דמג' קונטרול מנצלות את המספרים מול ביאנקה ונעומי... ואז ג'ייד קארגיל יוצאת החוצה.
כמו שאתה חזית, נעמי לא קשורה לבלודליין והיא לא מעורבת בסטוריליין, כי היא נמצאת בסטוריליין של סטייבל אחר.
לדעתי קצת מוזר שזה ככה, אבל מה אני אגיד... אם זה מה שHHH חושב שיביא יותר כסף מי אני שאגיד אחרת
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 590
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-30-2024, 07:11 AM
פרק טוב
הגב

•
חפש
הגב
Mr kross מנותק
The Last Needle Mover
*
תגובות: 298
Likes Given: 9
הצטרף בתאריך: Dec 2022
03-30-2024, 09:15 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-30-2024, 09:21 AM על ידי Mr kross.)
כמו שחשבתי פרק בינוני פאקינג 8 ימים לפני רסלמיניה אף כוכב כבד לא הופיע

הנקודה החיובית ביחידה היא שגרייסון ותאורי העפילו

אני בטוח שאני לא היחידי הקארד של רסלמיניה לא וואו למה אין קרב כלוב למה אין קרב בלי חוקים
ACKNOWLEDGE THE ORIGINAL TRIBAL CHIEF
1,316
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,912
Likes Given: 1,376
03-30-2024, 09:34 AM
(03-30-2024, 09:15 AM)Mr kross כתב:  אני בטוח שאני לא היחידי הקארד של רסלמיניה לא וואו למה אין קרב כלוב למה אין קרב בלי חוקים

הקרב של רסלמניה וואו לגמרי גם בלי קשר לסטיפיולציות. אני בהחלט חושב שנייט AJ צריך להיות ללא חוקים, ממילא חצי מהברולים שלהם עם כיסא. אבל הקארד הוא אחד החזקים של השנים האחרונות.
ואני דווקא שמח שחוץ מרוק (שהבנייה לשם אדירה והוא מופיע פול טיים) אנחנו לא רואים קרבות של כוכבים. זו הרסמלניה של הפול טיימרים.
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
03-30-2024, 11:41 AM
(03-30-2024, 09:15 AM)Mr kross כתב:  כמו שחשבתי פרק בינוני פאקינג 8 ימים לפני רסלמיניה אף כוכב כבד לא הופיע
אני בטוח שאני לא היחידי הקארד של רסלמיניה לא וואו למה אין קרב כלוב למה אין קרב בלי חוקים

הכוכבים הכבדים יופיעו בראו הקרוב. הבנייה לקרבות המרכזיים של רסלמניה כבר סגורה וגם ככה מטורפת, שאר הפיודים היו צריכים לקבל את הבמה.
ואתה בין היחידים שחושב ככה, הקארד של רסלמניה מטורף, לא סתם כולם מדברים על כך שהולכת להיות אחת הרסלמניות הכי גדולות אי פעם, אתה לא סתם דוחף קרב כלוב או קרב בלי חוקים לרסלמניה רק בשביל להגיד 'הנה קחו סטיפולציה'. רק שיש סיפור מתאים בשביל זה.

לוגאן-רנדי-אואנס על הנייר קרב משולש בלי חוקים, על הנייר הם יכולים להשתמש במה שבאלהם.
הגב

•
חפש
הגב
TheFallenAngel מנותק
Low-Card
תגובות: 782
אשכולות: 1
Likes Given: 700
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-30-2024, 11:50 AM
נועמי היא הדבר הכי מיותר שיש בסמאק
באסה שנראה אותה ברסלמניה..משעממת ככ
הגב

•
חפש
הגב
Hard2Reach מנותק
זוכה ראמבל WIL השני
**
תגובות: 396
אשכולות: 24
Likes Given: 1,399
הצטרף בתאריך: Aug 2021
03-30-2024, 11:55 AM
תודה על התוצאות

אחלה סמאקדון קיבלנו.
אהבתי את ההתפתחויות והרווי עלילה שקיבלנו.
מודה שבהתחלה הייתי בקבוצה שחשבה שילכו על ג'ייד נגד שביאנקה אחרי הפייסאוף שלהן בראמבל
אבל כרגע נראה שהולכים על שלשות. אולי אחרי זה יהיה טרן של ביאנקה שיבנה נגד ג' ייד הייתי שמח לראות את הקרב הזה שביאנקה היל.

חוץ מזה כל השאר היה מעולה. הפיוד של אורטון אואנס לוגאן זהב. כל אחד פה עושה את התפקיד שלו מצוין.

קצת מבואס שאין לנו ריי נגד דומיניקני אחד על אחד אבל גם הזוגות יהיה מעולה עם הרבה סטארפטוור בזירה
[Image: 555.png]

KEEP CHASING YOUR DREAMS
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,246
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
03-30-2024, 01:07 PM
תוכנית משעממת שהורצה ב5 דקות... יותר מדי האבקות של בוצ'ות (מתי כבר יתנו להן תוכנית נפרדת? מי שרוצה שיצפה מי שלא לא), שום דבר מעניין או משמעותי לא היה השבוע.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 03:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר