Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 49 50 51 52 53 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 09.01.2024

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 09.01.2024
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-10-2024, 02:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-10-2024, 02:49 PM על ידי Jon_M0xley.)
[Image: 20240108-NXTDusty-Cup-MATCH-Axiom-Frazer...125x57.jpg]

מראים סרטון הייליט משבוע שעבר.

ניקיטה ליונס בדרך לאולם, בלייר דבנפורט קופצת עליה בחניה והן נכנסות לברול, הברול ממשיך לזירה.
קרב 1:
בלייר דבנפורט נגד ניקיטה ליונס
המנצחת: לקראת הסוף בלייר מתחמקת מבעיטה של ניקיטה מחוץ לזירה, ניקיטה פוגעת בעמוד עם הברך שנפצעה, ניקיטה נכנסת לזירה ובלייר נותנת לה כסף בברך הפצועה ואז נותנת לה קאמיגוי ומצמידה לניצחון.
[Image: image.jpg]

מאחורי הקלעים רואים את טריק ומלו, מלו בטלפון ומנתק. מלו אומר שהוא משך כמה חוטים ויש לו הצעה לטריק. טריק אומר שהוא לא יודע אם מלו יעמוד במילים שלו או יגיד משהו ויעשה ההפך. מלו מסביר לטריק שטריק פנה אליו לעזרה והוא עושה מה שהוא יכול כדי לעזור לטריק להצליח. מלו ואמר שהוא פה לקחת אליפויות ואומר שהוא הצליח להכניס אותם כטאג לדאסטי קאפ. טריק לא נראה מרוצה ואומר שהוא רוצה להתעסק כרגע רק עם דגרגונוב, מלו אומר לטריק שלא ידוע מתי דרגונוב יחזור ובנתיים צריך להשאיר את טריק במשחק וחד, מלו אומר שהם יכנסו לטורניר ויזכו בו ואז יזכו באליפות הזוגות. מלו אומר שהוא יכנס לרשימה של המתאבקי הטריפל קראון של NXT ואחרי שטריק ינצח את דרגונוב יקראו לו 2belts Trick. טריק אוהב את איך שזה נשמע והוא מסכים.

קרב 2:
סיבוב ראשון בדאסטי קאפ
גאלוס(ע' ג'ו קופי) נגד בארון קורבין וברון ברייקר
המנצחים: קורבין וברייקר, לקראת הסוף ברייקר מחסל את גאלוס בזירה ואז מתכונן לספיר אך קורבין נותן לו טאג. ברייקר צוחק ונותן ספיר לוולפגנג ואז קורבין נתן EOD לשני ומצמיד לניצחון.
אחרי הקרב ברייקר וקורבין צוחקים ביחד וחוגגים.

חלק ראשון של העבודות של טיפאני בחווה, טפאני מגיעה.
[Image: 411068338-1056767952295571-3709576913747551652-n.jpg]

ליירה וואלקריה בזירה, ליירה אומרת כפי שראיתם בתחילת התוכנית, בלייר ואני קרענו אחת את השנייה בשבוע שעבר. ליירה אומרת שלמרות שהיא במחלקת הנשים העמוקה ביותר שיש ל-WWE להציע, היא די בטוחה שאני הולכת לסיים את 2024, בדיוק כפי שהתחלתי אותה... בתור אלופת הנשים שלנו ב-NXT. ליירה אומרת שהעניין עם בלייר הוא שהיא יודעת שבאלייר לא הולכת לשום מקום והיא יודעת לאן שלא תלך עם התואר הזה, בלייר תעקוב אחריה. ליירה אומרת שהשאלה לעת עתה היא, מול מי היא עומדת להתמודד בעוד ארבעה שבועות ב-NXT Vengeance Day ואת התשובה כולנו הולכים לגלות בשבוע הבא. ליירה אומרת שהיא דיברה עם אווה היום ונקבע לשבוע הבא קרב של באטל רויאל עם 20 נשים אבל עם טוויסט. כשהבאטל רויאל יגיע לארבעת המתחרות האחרונות, הוא הופך לקרב מרובע והזוכה בקרב המרובע תפגוש את ליירה באירוע על האליפות.
לולה וייס יוצאת עם אלקטרה לופז ואומרת לליירה שהיא רק עומדת בזירה הזו, כי החברה המוזרה שלה טאטום פרסלי הצילה את התחת שלה בשבוע שעבר. וייס אומרת שלרוע המזל של ליירה, עדיין יש לה את החוזה שלה, מה שאומר שהיא יכולה לפדות את התינוק הזה מתי שהיא רוצה.
ליירה ולקיריה אומרת שהיא באמת חשבה, כשלולה הגיע לכאן עם רקע ה-MMA שלה, וכל ההייפ שהיה לה, שהיא הולכת להיות זאת שתהפוך את המקום הזה. ליירה אומרת שוכל מה שהיא רואה שלולה עושה זה לדבר, ולדבר ולדבר על מה שהיא הולכת לעשות. ליירה שואלת את לולה אם היא מבולבלת ואולי היא לא בטוחה מה לעשות. ליירה אומרת שהיא לא כדי לראות את לולה מנענעת את התחת שלה באינסטגרם, היא כאן כי היא רוצה להילחם בלולה וייס, הcage fighter. ליירה אומרת שהאנשים רוצים לראות את הקרב קורה.
לולה וייס אומרת שהאנשים האלה הם כמו כבשים, הם עוקבים אחרי כל צעד שלה, אבל היא לא יכול להאשים אותם, הם אוהבים את הלטינה היט שלה.
ליירה שואלת את לטינה היט? איפה זה, כי הלטינה ההיט היחידה שהיא רואה מגיע מאלקטרה לופז, האישה שהחזיקה יחד את לגאדו דל פנטסמה. ליירה אומרת שהיא תעזור לה ושיביאו לכאן שופט כדי שהקרב אליפות יצא לדרך.
לופז תוקפת את ליירה, לולה ולופז ממשיכות לתקוף אבל טאטום פרסלי מגיעה להצלה והפייסיות מעיפות את ההיליות מהזירה.

מטה פור לוקחת קרדיט על התפרקות של הטאג של ג'וש בריגס. בריגס מגיע ואומר שאלמלא קפטן סיידקיק (אורו מנשה), הוא היה אלוף גביע המורשת. הוא חושב שמגיע לו קרב חוזר. נועם דר אומר לבריגס ללכת לחלק האחורי של התור. בריגס מאתגר את מנשה לקרב מאוחר יותר הערב.

לוקה מראה לאווה תמונות שמראות שהרגל שלו הייתה מתחת לחבל התחתון ולפי החוקים זה רופ ברייק. אווה אומרת שהיא רואה אבל היא לא שופטת ואין לה מה לעשות, היא אומרת שהיא מחכה למשהו אבל היא תתעסק בזה אחר כך. לוקה אומר שזה בסדר והולך. דרגון לי מגיע ואומר לאווה שהוא מצטער על זה שהוא לא הגיע שבוע שעבר אבל LWO טיפלו בזה, דרגון לי אומר שהבעיות ויזה שלו טופלו ושהוא מוכן להתחרות. לקסיס קינג מגיע עם חוזה שיש עליו כוכב, קינג אומר שהוא הולך לפדות את חוזה ה-NXT Breakout שלו עכשיו ושדרגון לי לא יצטרך לחכות ליריב שלו בזירה אלא הוא צריך לחתום על החוזה כאן ועכשיו. דרגון לי חותם על החוזה והולך.

קרב 3:
ג'וש בריגס נגד אורו מנשה(ע' מטה 4)
המנצח: בריגס אחרי קרוזליין, אחרי ההצמדה יש פייסאוף בין נועם לבריגס.

מראים סרטון של טיפאני עושה מטלות בחווה.
[Image: 418358178-255024984139723-4988901907383864097-n.jpg]

קרב 4:
קרב על אליפות הזוגות של NXT
OTM(ע' סקריפט) נגד המשפחה (א')(ע' אדריאנה ריזו)
לקראת הסוף OTM תופסים את טוני וסקריפט מתכנן לקפוץ עליו מהטופ רופ, ריזו דוחפת את סקריפט מהטופ רופ על נימה. סטאקס קופץ על נימה מחוץ לזירה.
המנצחים: המשפחה אחרי הפינישר של טוני על פרינס. המשפחה שומרים על אליפות הזוגות.

מראים סרטון מהטוויטר האנונימי של NXT, ג'יסי ג'יין עם ת'יאה הייל מדברת לסטודנטיות של אוניברסיטת צ'ייס שהיא לוקחת על עצמה את התפקידים הלאה. ג'סי אומרת שיש לה תוכנית להציל את המקום ומחלקת לכל אחת תפקיד.

קלי קינקייד בראיון מאחורי הקלעים עם אובה פמי. אובה אומר שכל מתאבק ברוסטר ימעך כמו שהוא מעך את היריבים שלו בטורניר פריצה. אובה אומר שהוא יהיה אלוף NXT בעזרת החוזה. לקסיס קינג מגיע ואומר שאלמלא טריי בארהיל, הוא היה מנצח את אובה בגמר. קינג אומר לאובה להמשיך להסתגר והוא קורא לעצמו הפנים של ליל שלישי. קינג אומר שאובה בעזרת החוזה שלו יהיה אלוף NXT והוא בעזרת החוזה שלו יהיה אלוף צפון אמריקה החדש, הוא אומר לאובה לעקוב אחרי המאיין איבנט והולך. אובה שואל אם הקרב היום וקלי ואמרת שכן. אובה מסתכל על החוזה.

רידג' הולנד נתקל בגאלוס מאחורי הקלעים. לג'ו קופי הייתה הזדמנות לראות את הראיון האישי העמוק שלו בשבוע שעבר. רידג' אומר שג'ו לא צריך לדאוג לגבי מה שקורה איתו. ג'ו לא מפחד מרידג' ועכשיו כשהוא חוזר ל-NXT, אולי גאלוס ירחיקו את ה-Brawling Brute לתמיד. גאלוס הולכים והולנד אומר שהם יתרעו בהמשך.

קרב 5:
קורה ג'ייד נגד ג'יג'י דולין
המנצחת: ג'ייד אחרי דאבל אנדרהוק DDT.

מראים את OTM הולכים עם סקריפט, הם נתקלים בג'יידן פארקר. היא אומרת שהם נפלו בפח ונכנסו לקרב כשלאלופים יש יתרון ביתיות. היא אומרת להם לעקוב אחרי כי יש לה רעיון והם הולכים אחריה.

קרב 6:
סיבוב ראשון בדאסטי קאפ
האנק וולקר וטנק לדג'ר נגד אקסיום ונייתן פרייזר
המנצחים: אקסיום ופרייזר אחרי שאקסיום נותן להאנק סופר קיק ואז דרופ קיק ללדג'ר הוא נותן טאג לפרייזר שנותן ללדג'ר פיניקס ספלאש לניצחון.

מראים את טיפאני מסיימת את המשימות, היא יורדת על פאלון ועל המקום שלה. טפאני אומרת שביא עשתה כל מה שצריך והיא הולכת עכשיו. טיפאני דורכת על גוש חרא של סוסים ונופלת לתוך גיגית מים, פאלון וכולם צוחקים עלייה וטיפאני צורחת בגיגית.
[Image: 411039360-216370374862820-8769186194624540077-n.jpg]

מוכרז לשבוע הבא:
המשך סיבוב ראשון של הדאסטי קאפ: הייז וטריק נגד מאליק בלייד ואנדריס אנופה, LWO נגד צ'ייס U.
20 נשים באטל רויאל, הזוכה מקבלת קרב אליפות.

קרב 7:
קרב על אליפות צפון אמריקה
לקסיס קינג נגד דרגון לי(א')
המנצח: דרגון לי אחרי דרגון אופריישן.
אחרי הקרב אובה פאמי יוצא עם שופט והחוזה, מכריזים שאובה פודה את החוזה שלו על אליפות צפון אמריקה. דרגון לי קופץ על אובה מחוץ לזירה והם נכנסים לברול אל תוך הזירה והשופט מצלצל בפעמון.
קרב 8:
קרב פדייה של החוזה פריצה על אליפות NXT
אובה פימה נגד דרגון לי(א')
המנצח: אובה אחרי פאוורבומב והוא אלוף צפון אמריקה החדש.
אובה חוגג עם האליפות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 4 users Like Jon_M0xley's post:
  • Bam Bam Bigelow, lidoradir, NoamRR, Triple T
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,071
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,119
01-10-2024, 03:48 PM
(01-04-2024, 12:42 AM)lidoradir כתב:  אובה פמי הזה הולך לעשות צרות לשאר המתאבקים בעתיד... הוא חתיכת מפלצת. רק בן 22. ביסט.

[Image: 20240109_NXT_FC--19407ef7bd8caeeb0b40062d43f1630a.jpg]

well...
העתיד כבר כאן, פדייה אדירה של אובה פמי והוא זוכה באליפות צפון אמריקה בגיל 22, אלוף צפון אמריקה הכי צעיר עד היום.
הכה בברזל בעודו חם - זה בדיוק המקרה שהיה פה, אובה פמי להט מתחילת טורניר הפריצה, לא חיכו איתו ושמו עליו מהר זהב.
החלטה מעולה של שון מייקלס.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 921
אשכולות: 2
Likes Given: 2,220
הצטרף בתאריך: Jul 2021
01-10-2024, 05:46 PM
ברייקר נתן הופעה מטורפת
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
01-11-2024, 10:25 AM
לא יודע… לא אהבתי את הסגמנטים של טיפאני.
היא מעולה, ולהכניס אותה לתבנית של מנדי רוס זה לעשות לה עוול.

טורניר הזוגות הוא מעולה, אבל אשמח לקבל עוד שילובים, כי כרגע זה מרגיש כמו קורבין וברייקר ועוד 7.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
01-11-2024, 05:25 PM
טורניר הזוגות סחב את התוכנית בשבילי. אחלה קרבות.
ברייקר כרגיל מנצל כל שנייה שלו בTV כדי להפגיז. אהבתי את השילוב עם קורבין. גם פרייזר הוא סוג של דראו בNXT בשבילי כי כל עוד הוא מופיע אז אני צופה.
לא הכרתי את האנק וטנק והם נתנו אחלה הופעה, בשבוע הבא נראה לראשונה את באלדה ואנופה.

לקסי קינג הצליח להוציא מדרגון לי קרב סתמי ולא מעניין. האיש הזה מאסטר של קרבות אפורים.
רשמתי את אובה פאמי כאחד מהמתאבקים שהרשימו אותי בטורניר הברייקאאוט, איזה מהלך כיפי שמוסיף המון עניין ויכול להקפיץ את הקריירה שלו קדימה.
האם הוא מוכן לזה? לא יודע, אבל זאת בדיוק הפלטפורמה בשביל לנסות לטעות ולהצליח.
זאת המהות של NXT מבחינתי הרבה יותר ממיינאיבנטים של רוד וסמואה ג'ו על האליפות הראשית.

תודה על התוצאות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 08:11 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר