Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 51 52 53 54 55 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 1.12.2023

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 1.12.2023
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,067
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-02-2023, 09:39 PM
[Image: 20231128_SD_Orton_FC_Tonight--8121fdd3b2...20e4a3.jpg]

ביאנקה בלאייר פותחת את התוכנית, ביאנקה מדברת על הניצחון של הקבוצה שלה בוור גיימס ומודה לבקי לינץ', שוטזי ושארלוט פלייר. ביאנקה אומרת שהמלחמה שלה מול דמג' קונטרול לא הסתיימה כי היא עדיין רוצה את אליפות ה-WWE של הנשים שלה בחזרה מאיו סקיי.
דמג' קונטרול יוצאות החוצה ללא ביילי, דקוטה מדברת בשם איו ואומרת שהיא כבר ניצחה אותה פעמיים אז אם היא רוצה עוד הזדמנות היא תצטרך לעבור את כל דמג' קונטרול, ביאנקה מסכימה ושואלת מי רוצה להיות ראשונה. שארלוט פלייר ושוטזי יוצאות החוצה, שארלוט אומרת שלא רק ביאנקה רוצה את איו, היא אומרת שהיא גם תשמח לעבור את כל דמג' קונטרול, שוטזי אומרת שיש מספיק דמג' קונטרול לכולן, מתפתח ברול קצר בזירה כאשר ביאנקה, שארלוט ושוטזי מעיפות את דמג' קונטרול החוצה.
[Image: 2.jpg]

אחרי הפרסומות דמג' קונטרול הולכות מאחורי הקלעים, הן פוגשות את ביילי. איו שואלת את ביילי איפה היא הייתה, ביילי עונה שאף אחד לא אמר לה כלום ואם היא הייתה יודעת זה היה נגמר אחרת. דקוטה אומרת שלקיירי יש קרב הערב נגד ביאנקה וקיירי מאוד תעריך את העזרה שלה.

בובי לאשלי ניצח את בוץ', לפני הקרב לאשלי לוקח את המיקרופון ואומר לבוץ' שכאשר הוא ביקש ממנו שיעשה שם לעצמו... הקהל נותן צ'אנטים של 'בובי', לאשלי אומר לבוץ' שזה שם. לאשלי אומר לו שלא יעשה את זה איתו, לאשלי אומר לבוץ' שהוא ישבור אותו לחתיכות ושואל אותו אם הוא מוכן לזה. לאשלי הצמיד את בוץ' לניצחון אחרי ספיר.
[Image: 3.jpg]

ניק אלדיס במשרד שלו, פול היימן מגיע. היימן שואל את אלדיס אם הוא הזמין את רנדי אורטון לסמאקדאון הערב. אלדיס עונה שכן ואומר שהוא מתכנן להחתים אותו לחוזה בלעדי בסמאקדאון הערב. היימן מתעצבן ושואל אם ראש השבט יודע על זה. אלדיס אומר שבתזכורת שלו מופיע שכל תקשורת לרומן ריינס יעבור דרך פול היימן. אלדיס מודיע להיימן שהוא יחתים את רנדי ואם הוא יצטרך להציע לו את כל הבלודליין בשביל שזה יקרה... הוא יעשה זאת. אלדיס שואל את היימן מה הוא יעשה לגבי זה. היימן עונה : כל מה שצריך.

בוץ' הולך מאחורי הקלעים וקיילה ברקסטון מגיעה לראיין אותו, בוץ' עונה שהוא צריך להתמקד בעצמו והוא יריב נגד כל אחד. פריטי דדלי מגיעים ואומרים לו שלא יהיה עצוב ושילמד מזה, לפעמים אפשר למצוא את עצמו אחרי שהוא נשאר לבד. אפילו אם הדרך הזאת כמו הקריירה שלו הגיעה לסוף. בוץ' תוקף אותם, פריטי דדלי בסופו של דבר מתגברים עליו. פריטי דדלי אומרים לבוץ' שהוא לבד, לבד והוא תמיד יהיה לבד.

קת'י קלי מראיינת את סאנטוס אסקובר בעמדת הגורילה, אסקובר אומר שהוא מנסה לסיים את מה שריי התחיל, ריי בגד ב-LWO לפני הרבה זמן כאשר הוא בחר את קרליטו על פניו. אסקובר אומר שעכשיו אחים שלו חואקין ווילד וקרוז דל טורו מסונוורים על ידי הגיבור שלהם והם לא יכולים לראות שהוא יעשה להם את אותו הדבר. אסקובר אומר שקרוז עדיין מחלים ואם חואקין לא יכול לראות את האמת... הוא ישים אותו בצד עכשיו.

סאנטוס אסקובר ניצח את חואקין ווילד, אסקובר הצמיד את ווילד לניצחון אחרי פנטם דרייבר. אחרי הקרב אסקובר ממשיך לתקוף את ווילד, דרגון לי יוצא החוצה לעשות את ההצלה, אסקובר מיד יוצא מהזירה, אסקובר חוזר מצד שני ותוקף את דרגון לי, ברול מתפתח ביניהם ודרגון לי מצליח להתגבר על סאנטוס אסקובר.
[Image: 4.jpg]

ניק אלדיס במשרד שלו מחזיק בחוזה לרנדי אורטון, אדם פירס מופיע ואומר לו שיגיד לו שהשמועה ששמע לא נכונה שהוא מנסה להחתים את רנדי אורטון מתחת לאף שלו. אלדיס אומר שרנדי פריי אייג'נט והוא כן ינסה להחתים אותו בזירה ערב, אדם פירס אומר שהוא יצטרף אליו ומראה חוזה משלו.

אלוף ארה"ב לוגאן פול יוצא לזירה, לוגאן פונה לכל חבר שבגד בו, לכל הייטר שהתפלל לנפילה שלו... יש לו שאלה.... איפה הם עכשיו ? לוגאן מרים את אליפות ארה"ב. לוגאן אומר שככל שיותר אנשים מקווים שהוא יפול, ככה הוא עובד קשה יותר, ככל שהוא עובד קשה יותר, הוא מנצח יותר. כאשר הוא מנצח יותר הוא יכול לעמוד בזירה ולצעוק. לוגאן פונה למתאבקים הקנאים מאחורי הקלעים שכועסים עליו בגלל שהם עושים את זה כל החיים שלהם והוא הכוכב הזורח הכי מהיר בהיסטוריה של ה-WWE. לוגאן אומר שהם רוצים את אליפות ארה"ב. לוגאן אומר שריי מיסטריו פצוע אז הוא לא יכול לקבל את הקרב החוזר שהוא רצה לתת לו. לוגאן אומר שיש לו חדשות טובות, הוא דיבר עם ניק אלדיס והם קבעו טורניר בשביל לגלות מי ה-N1C.
לוגאן אומר שהטורניר יתחיל בשבוע הבא ויכיל 8 מתאבקים : סאנטוס אסקובר, דרגון לי, קאריון קרוס, בובי לאשלי, גרייסון וולר, אוסטין ת'אורי, קווין אואנס ומתאבק מ-NXT. לוגאן אומר שמי שינצח את הטורניר זה יהיה סיוט בשבילו... קווין אואנס יוצא החוצה, אואנס מדבר על סיוט ואומר ללוגאן שזה שהוא בזירה שלו... זה סיוט. אואנס אומר ללוגאן שהפעם הראשונה שהוא ראה אותו הייתה לפני 10 שנים באפליקיציה Vine ולקח לו 6 שניות לגלות שהוא ג'קאסס. אואנס יורד על המשקה של לוגאן, אואנס אומר שהוא בטורניר וזה אומר שהימים שלו ספורים בתור אלוף. לוגאן אומר לאואנס שהוא היה בזירה מול המתאגרף הכי טוב בעולם ואם הם היו רבים... 6 שניות זה 5 יותר ממה שהוא צריך כדי לתת לו KO. אואנס אומר ללוגאן שהוא חכם אך זה עולם אחר, אואנס אומר שבזירה הזאת ב-WWE זה העולם שלו. גרייסון וולר ואוסטין ת'אורי יוצאים החוצה, וולר אומר שאואנס טרול, ת'אורי אומר לאואנס שהוא אוהב לתת לאנשים אגרוף בפנים ושהוא עומד בזירה עם לוגאן פול... האיש שמפיל אנשים. ת'אורי אומר שאחרי שלוגאן יסיים אותו הימים שלו שבהם הוא נתן לאחרים אגרוף בפנים יסתיימו. אואנס נותן לת'אורי אגרוף לפנים. פייסאוף בין לוגאן פול וקווין אואנס, זה מוביל לקרב הבא.
[Image: 5.jpg]

קווין אואנס ניצח את גרייסון וולר, אלוף ארה"ב לוגאן פול בשולחן השדרנים, במהלך הקרב ת'אורי דורך לאואנס על היד שהייתה על המדרגות ופוצע אותו כאשר השופט לא רואה. בהמשך וולר ממשיך לעבוד לאואנס על היד, בסוף הקרב וולר מכניס לאואנס את היד לפד של טרן באקל, הוא מנסה לבעוט בו אך אואנס זז בזמן ומצמיד אותו לניצחון ברולאפ.
[Image: 6.jpg]

דמג' קונטרול בעמדת הגורילה, דקוטה שואלת את ביילי אם היא בסדר, ביילי עונה שכן ואומרת 'קדימה' לקיירי סיין. איו סקיי עוצרת את ביילי ואומרת לה להישאר בעמדת הגורילה הערב.

ביאנקה בלאייר ניצחה את קיירי סיין, במהלך הקרב שארלוט פלייר תפסה את הרגל של קיירי סיין, השופט הרחיק את שארלוט ושוטזי. אסקה נכנסה לזירה, השופט הרחיק את אסקה, איו סקיי ודקוטה קאיי. לקראת סוף הקרב ביאנקה מנסה לחזור לזירה אך ביילי מופיעה משום מקום ומושכת לה את השיער ומפילה אותה. קיירי עולה לטופ רופ לאלבו דרופ, ביאנקה מפילה אותה ונותנת לה KOD ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 7.jpg]

מוכרז לשבוע הבא - SmackDown Tribute to the Troops  :
- CM פאנק יופיע.
- טורניר אליפות ארה"ב, סיבוב ראשון : קאריון קרוס נגד בובי לאשלי.
- טורניר אליפות ארה"ב, סיבוב ראשון : סאנטוס אסקובר נגד דרגון לי.
- אסקה נגד שארלוט פלייר.

ה-GM של ראו אדם פירס וה-GM של סמאקדאון ניק אלדיס בזירה והם מזמינים את רנדי אורטון החוצה, אדם פירס מתחיל לדבר אך מיד ניק אלדיס קוטע אותו ואומר לו שלא יפריע לו בתוכנית שלו. פירס אומר לרנדי שהוא אגדה של ימי שני והוא שייך לראו, פירס אומר לרנדי שיחתום על החוזה והוא יתן לו את המנצח מהקרב של סת' רולינס וג'יי אוסו על אליפות העולם במשקל כבד. אלדיס אומר לרנדי שיחתום בסמאקדאון והוא יתן לו את האיש שפצע אותו.
פול היימן יוצא החוצה, היימן מציג את עצמו ואומר שהוא משרת כאיש החכם של אלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד רומן ריינס. היימן אומר שאחרי 18 חודשים בחוץ תודות לרומן ריינס והבלודליין... רנדי אורטון חזר הביתה במטרה לנקום. היימן אומר שלא יהיה RKO הערב, לא תיהיה שום החלטה של רנדי הערב בגלל שהבלודליין יחליטו בשבילו. סולו סיקואה וג'ימי אוסו יוצאים החוצה, סולו וג'ימי תוקפים את רנדי, רנדי מחזיר להם אך הם משתלטים עליו.
אל איי נייט יוצא החוצה, נייט תוקף את סולו וג'ימי. נייט וסולו רבים אל מאחורי הקלעים. בזירה רנדי נותן לג'ימי DDT ו-RKO. רנדי לוקח מפירס ואלדיס את החוזה שלהם, רנדי מעיף את החוזה של ראו, רנדי חותם על החוזה של סמאקדאון, רנדי מניח את החוזה על ג'ימי. רנדי לוקח את המיקרופון ואומר להיימן שהוא יכול להתקשר לרומן ריינס ולהגיד לו שדאדי חזר. אלדיס נכנס לזירה ומרים את ידו של רנדי, רנדי נותן RKO לניק אלדיס, רנדי חוגג לסיום התוכנית כאשר היימן מתקשר לרומן ריינס.
[Image: 078_SD_12012023EJ_27378--ac5bf1f728baa58...ea95f8.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
12-02-2023, 09:39 PM
[Image: Screenshot-1.png]

[Image: dj-khaled-another-one.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
סולו דולו
תגובות: 6,214
אשכולות: 4
Likes Given: 52
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-02-2023, 10:46 PM
כבר אני רואה ברויאל ראמבל 2 קרבות

לוגאן פול נגד אוואנס
ריינס נגד אורטון
צפוי שריינס ולוגאן שומרים על האליפות

הפייס טרן של ביילי מתקרב המרתי במניה היא נגד איו ואגב שוב הנשים לוקחות את הפוקס בתוכנית סוף סוף גימי אוסו וסוחו סיקואה מופיעים אז רנדי סופית בסמקדאון יופי אי אפשר שגם מקנטייר גם אורטון גם פאנק גם רולינס יהיו בראו אני לא יודע למה מביאים לבובי לאשלי יריבים כאלה הוא חייב להיות בטופ אם ריינס לא מופיע שילך ללוגן פול
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
12-02-2023, 10:55 PM
בסה"כ סמאק די פרווה. המחסור בסטארפאוור מורגש אבל המוצר במצב טוב, אז אי אפשר לומר שהיה סמאק גרוע.

דמג' קונטרול הן המיינאבנט של סצנת הנשים כרגע בסמאק, ואני סבבה עם זה. אין לי הייפ, אבל אני כן רוצה לראות מה הם יבנו בשבועות הקרובים עם ביילי והיפניות. במצב אופטימלי הקהל יתחיל לעודד את ביילי בקרוב, וזה ייצור סיפור דומה לזיין והבלאדליין שיכול לעבוד טוב, נראה.
איו סקיי מתאבקת אדירה אבל הדמות שלה חסרת עומק וזה בעייתי. סתם עוד יפנית גנרית.

הטורניר על אליפות ארה"ב נחמד, זה ייתן סיבה לקרבות טובים שאני מקווה שכולם יסתיימו בצורה נקייה, הופתעתי ש-LA נייט לא בטורניר. אני מניח שקווין אואנס יזכה בטורניר, למרות שבובי לאשלי שם והוא בלבל יותר גבוה מכל השאר שם. אני מקווה שגם סנטוס אסקובר יתקדם בטורניר, הוא צריך לבנות את עצמו ויש לו אחלה פוטנציאל כהיל. גם ת'אורי ו-וולר אמנם מוצגים כג'וברים כרגע, אבל אני חושב שבעתיד יהיה אפשר לבנות פיוד מעולה ביניהם. זה לא הזמן הנכון פשוט.

רנדי לסמאק זה מתבקש, ראו מפוצצת כבר בטופ טאלנטים ואין מה להכניס לשם גם את רנדי. פאנק בשבוע הבא זה טוב, הייתי שמח אם גם ריינס היה מזיז את תחת הצ'יף שלו לפייסאוף אחרי 10 שנים (ריינס גם האחרון להצמיד את פאנק ב-WWE). אבל בסדר, גם פאנק בפייסאוף עם LA נייט זה מעולה. הפופ ל-LA נייט היה עצום למרות שהוא מקבל 2 דקות מסך לקראת הסוף, זה מדהים כמה הוא אובר. אני באמת לא יודע מה הם יעשו איתו, לתקוע אותו סתם ככה במידקארד זה פשע ובסוף הוא יתקרר. לאליפות ארה"ב הוא לא ילך בקרוב, הייתי שמח אם היו נותנים לו להדיח את גונת'ר. הוא גם היה משיג ניצחון גדול על אליפות עם ערך גבוה, וגם גואל את גונת'ר מהריין שכבר לא מועיל לו. הבעיה היא ההפרדה בין הבראנדים, אבל אפשר למצוא דרך לעקוף את זה (נייט גם הופיע בראו כדי לקדם את הפיוד עם מיז). אני חשוב שסיכוי קלוש ביותר שזה יקרה לצערי.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,433
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
12-02-2023, 11:40 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-02-2023, 11:41 PM על ידי Jon_M0xley.)
יאאלה בוץ תחזור להיות פיט דאן ותתחיל להראות אישיות כמו בnxt. יש לי תחושה שדאן יעלה את בייט לראשי והם ירוצו בתור טאג.

אמרתי שמה שיכול למלא את סמאק זה אורטון ופאנק טו אחד מהם והינה זה קורה. הייתי שם גם את פאנק עד אחרי הראמבל לפחות היה מוסיף שם עניין כי ראו במצב מעולה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
אמיגוס מנותק
Rookie
*
תגובות: 19
אשכולות: 1
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-03-2023, 12:01 AM
לא אוהב אורטן פייס(מקווה שאחרי שהוא לוקח ,אורטן היל!)
גם לא חושב שהוא מקבל ישר קרב על התואר נראה לי קודם קרב נגד סולו באירוע הקרוב
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
12-03-2023, 12:15 AM
(12-03-2023, 12:01 AM)אמיגוס כתב:  לא אוהב אורטן פייס(מקווה שאחרי שהוא לוקח ,אורטן היל!)
גם לא חושב שהוא מקבל ישר קרב על התואר נראה לי קודם קרב נגד סולו באירוע הקרוב

האירוע הקרוב זה הרויאל ראמבל שבסוף ינואר.
הם כן יכולים לתת רנדי-סולו באחת התוכניות של סמאקדאון בדרך לשם.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • אמיגוס
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
12-03-2023, 12:33 AM
[Image: 2.gif]

RKO אדיר של רנדי אורטון על ניק אלדיס.
הגב

•
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
12-03-2023, 12:43 AM
רנדי נכנס בדיוק למשבצת החסרה של הטופ פייס של סמאקדאון לעתיד הקרוב.
רנדי-ריינס לראמבל זה מאצ׳אפ מעולה וצפוי להיות חזק. בעתיד היותר רחוק רנדי יעשה היל טרן ויילך נגד קודי כשיהיה אלוף סוף סוף.
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
12-03-2023, 12:51 AM
(12-02-2023, 10:55 PM)master of doom כתב:  בסה"כ סמאק די פרווה. המחסור בסטארפאוור מורגש אבל המוצר במצב טוב, אז אי אפשר לומר שהיה סמאק גרוע.

דמג' קונטרול הן המיינאבנט של סצנת הנשים כרגע בסמאק, ואני סבבה עם זה. אין לי הייפ, אבל אני כן רוצה לראות מה הם יבנו בשבועות הקרובים עם ביילי והיפניות. במצב אופטימלי הקהל יתחיל לעודד את ביילי בקרוב, וזה ייצור סיפור דומה לזיין והבלאדליין שיכול לעבוד טוב, נראה.
איו סקיי מתאבקת אדירה אבל הדמות שלה חסרת עומק וזה בעייתי. סתם עוד יפנית גנרית.

הטורניר על אליפות ארה"ב נחמד, זה ייתן סיבה לקרבות טובים שאני מקווה שכולם יסתיימו בצורה נקייה, הופתעתי ש-LA נייט לא בטורניר. אני מניח שקווין אואנס יזכה בטורניר, למרות שבובי לאשלי שם והוא בלבל יותר גבוה מכל השאר שם. אני מקווה שגם סנטוס אסקובר יתקדם בטורניר, הוא צריך לבנות את עצמו ויש לו אחלה פוטנציאל כהיל. גם ת'אורי ו-וולר אמנם מוצגים כג'וברים כרגע, אבל אני חושב שבעתיד יהיה אפשר לבנות פיוד מעולה ביניהם. זה לא הזמן הנכון פשוט.

רנדי לסמאק זה מתבקש, ראו מפוצצת כבר בטופ טאלנטים ואין מה להכניס לשם גם את רנדי. פאנק בשבוע הבא זה טוב, הייתי שמח אם גם ריינס היה מזיז את תחת הצ'יף שלו לפייסאוף אחרי 10 שנים (ריינס גם האחרון להצמיד את פאנק ב-WWE). אבל בסדר, גם פאנק בפייסאוף עם LA נייט זה מעולה. הפופ ל-LA נייט היה עצום למרות שהוא מקבל 2 דקות מסך לקראת הסוף, זה מדהים כמה הוא אובר. אני באמת לא יודע מה הם יעשו איתו, לתקוע אותו סתם ככה במידקארד זה פשע ובסוף הוא יתקרר. לאליפות ארה"ב הוא לא ילך בקרוב, הייתי שמח אם היו נותנים לו להדיח את גונת'ר. הוא גם היה משיג ניצחון גדול על אליפות עם ערך גבוה, וגם גואל את גונת'ר מהריין שכבר לא מועיל לו. הבעיה היא ההפרדה בין הבראנדים, אבל אפשר למצוא דרך לעקוף את זה (נייט גם הופיע בראו כדי לקדם את הפיוד עם מיז). אני חשוב שסיכוי קלוש ביותר שזה יקרה לצערי.

תודה על התוצאות.

לגבי LA נייט, למה לא אליפות ארה"ב בעצם?
עם כמה שיש סביבו הייפ, הוא לא ברמה של להחזיק אליפות ראשית כרגע לפני רסלמניה, בטח לא להצמיד את רומן ריינס
וזה לא מרגיש שאליפות ארה"ב "קטנה" עליו. דווקא לדעתי לבנות לפיוד של לוגאן פול-LA נייט לרסלמניה יכול להיות ממש אחלה
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 04:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר