Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 50 51 52 53 54 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 14.11.2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 14.11.2023
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,185
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,960
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-16-2023, 04:57 PM
[Image: 20231107_NXT_LeeCorbin_FC_Tonight--5400e...c33ffc.jpg]

מוקדם יותר צ'ייס U עושים את דרכם לאולם, עיתונאים מגיעים לראיין אותם, אנדרה צ'ייס עונה שהוא משתף פעולה עם החקירה אך הערב עסקים כרגיל והם צריכים להגן על אליפות הזוגות של NXT בהצלחה.

קרב על אליפות הזוגות של NXT
משפחת דאנג'לו ניצחו את צ'ייס U וזכו באליפות הזוגות של NXT, במהלך הקרב בקהל אחד אחרי השני תלמידים מצ'ייס U עוזבים בגלל החקירה של אנדרה צ'ייס. משפחת דאנג'לו הצמידה את צ'ייס לניצחון אחרי באדה בינג באדה בום.
[Image: 1.jpg]

אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו הולך מאחורי הקלעים ופוגש את בארון קורבין. קורבין מדבר על הניצחון של יום הדין מראו האחרון, דומיניק אומר לקורבין שנראה שגם הוא הולך להשיג זהב בקרוב. השניים עוברים לדבר על ווס לי, דומיניק אומר שהוא יצפה בקרב שלו ואם הוא צריך עזרה שידבר איתו, קורבין מודה לו.

סופר נובה סשנס - אלוף גביע המסורת נועם דר ומטה פור מזמינים את האורחים שלהם : אלפא אקדמי. טוזואה אומר שהוא היה זוכה באליפות גביע המסורת אם מטה פור לא היו מפריעים. כולם מתווכחים, דר אומר שאף אחד לא יכול לנצח אותו. דר אומר ששבוע הבא הוא יפגוש מישהו... אלפא אקדמי רומזים שזה יהיה אוטיס אך בסופו של דבר זה גייבל. דר מתעצבן. דר מנסה לתת אגרוף לגייבל, גייבל מתחמק ונוגח בו.
[Image: 2.jpg]

קרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' - נשים
לאש לג'נד ניצחה את רוקסן פרז, לקראת סוף הקרב ג'קרה ג'קסון מסיחה את דעתו של השופט, קיאנה ג'יימס מגיעה מצד שני ומחזיקה את רוקסן פרז, לאש לג'נד נותנת לה ביג בוט ואז מצמידה אותה לניצחון אחרי פאוורבומב.
[Image: 3.jpg]

מחלקת הזוגות של NXT מדברים מאחורי הקלעים על אליפות הזוגות של NXT. אלופי הזוגות של NXT משפחת דאנג'לו מגיעים, הם אומרים שהם עסוקים בשבוע הבא כי המשפחה צריכה לחגוג. אחר כך יש דחיפות בין גארזה וקאריון לבלייד ואנופה אך מפרידים אותם.

טקס תה לוחמים - זאיה לי מזמינה את אלופת הנשים של NXT ליירה ואלקיריה. זאיה נותנת לליירה תלבושת מיוחדת, השניים מתיישבות אחת מול השנייה, זאיה אומרת שהטקס חשוב לה וזה איך שהמשפחה שלה נתנה כבוד ליריבים שלהם לפני הקרבות. זאיה אומרת לליירה ששבוע הבא היא תפגוש אותה לקרב על אליפות הנשים של NXT. זאיה מוזגת תה לליירה, זאיה אומרת לליירה ששבוע הבא היא תשבור אותה. ליירה לא שותה את התה, זאיה אומרת לה שהיא לא תראה לה רחמים בגלל זה. ליירה אומרת שהלוחמת היותר חזקה תנצח.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את טריק ויליאמס וכרמלו הייז, טריק אומר שהייז יודע שהאגרוף בשבוע שעבר לא היה בכוונה. טריק אומר שתאונות קורות... הייז אומר שהוא לא תקף את טריק, הייז אומר שתאונות קורות... טריק אומר שלקסיס קינג יקבל את שלו. הייז אומר לטריק שהערב הוא צריך להעפיל לאיירון סורבייבר צ'אלנג'. הייז אומר לטריק שהוא יהיה הגב שלו נגד גאלוס.

לפני מספר דקות בלוקר רום של הנשים קיאנה ג'יימס מופיעה ואומרת שהשנה רוקסן פרז לא תנצח את קרב איירון סורבייבר צ'אלנג'... כי היא לא העפילה בגללה. חלק מהנשים מתווכחות, אריאנה גרייס אומרת לכרמן פטרוביץ' שהיא עדיין לא התנצלה על מה שעשתה לה בשבוע שעבר. ג'יג'י דולין ואריאנה גרייס מדברות ונקבע להן קרב.

מקנזי מיטשל מראיינת את ברון ברייקר מאחורי הקלעים, ברייקר אומר שהוא לא מצטער על מה שעשה לואן ואגנר, ברייקר אומר שזה הדבר הכי טוב שהוא עושה... לפגוע באנשים. ברייקר אומר שהוא שובר את כולם. דייג'אק מגיע ושואל את ברייקר מה העתיד שלו. דייג'אק אומר שהוא היה עסוק בלהעפיל לאיירון סורבייבר צ'אלנג'. ברייקר אומר לו שהם לא נפגשו בעבר... ברייקר אומר לדייג'אק שהוא לא רוצה אותו בקרב הזה. דייג'אק עונה שכן כי הוא היחידי שהוא לא יכול לשבור. ברייקר אומר שאם הוא יעפיל לקרב... כדאי לו לא לעמוד בדרכו אחרת הוא יגרום לו להתחנן לרטרביושן.

קרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' - גברים
טריק ויליאמס ניצח את ג'ו קופי, במהלך הקרב חברי גאלוס מפריעים לטריק, וולפגאנג עומד על האפרון, טריק מגיע להכות אותו אך הייז מפיל את וולפגאנג מהאפרון ובכך טריק עף החוצה. הייז עוזר לטריק לקום, ג'ו קופי קופץ על טריק מחוץ לזירה, הייז ראה את זה ובחר לזוז כדי לא להיפגע. טריק הצמיד את קופי לניצחון אחרי ג'אמפינג ני.
[Image: 4.jpg]

ווס לי הולך מאחורי הקלעים ופוגש את אלוף NXT איליה דרגונוב, ווס לי מברך אותו על הזכייה. דרגונוב מברך את ווס לי על החזרה שלו. ווס לי מדבר על הקרב שלו הערב נגד בארון קורבין, דרגונוב אומר שהוא יצפה בקרב מקרוב ואומר לווס לי שישאיר לו חתיכה ממנו. ווס לי אומר לדרגונוב שישים לב לכולם... דרגונוב שואל אותו לגביו... ווס לי עונה שיש לו דברים אחרים לטפל בהם.

בארון קורבין בלוקר רום, לקסיס קינג מגיע לדבר איתו. קורבין אומר לקינג שככה הוא עושה שם לעצמו אחרי מה שעשה לטריק ויליאמס. לקסיס אומר שהוא תמיד ידע שהוא יהיה שחקן חשוב ועכשיו נראה שכולם מסכימים איתו. קורבין שואל אותו איך הוא תקף את טריק ולא נתפס, לקסיס אומר שזאת שאלת המיליון דולר. לקסיס מאחל בהצלחה לקורבין בקרב המרכזי והספוטלייט ואומר שהוא יצפה בו.

הברולינג ברוטס ניצחו את OTM, הברולינג ברוטס הצמידו את OTM לניצחון אחרי דאבל DDT.
[Image: 6.jpg]

ג'ו גייסי נמצא על הגג של ה-PC, גייסי אומר שהוא מרגיש כמו בנאדם אבוד במדבר שמחפש טיפה אחרונה של מים שלא קיימת. גייסי אומר שהוא כמו רוח שמחפשת את המקום והמטרה שלו. גייסי אומר שאף אחד לא מכיר אותו, הוא לא מתאים... פה הוא אמיתי, הוא לא כאן כדי לשרוף ספינות, להיות הכלב הכי גדול ולבקש צדק. גייסי אומר שכאן זה יתחיל ויסתיים... אולי פה הוא ישחרר... ואולי לא...  גייסי זורק את המצלמה מהגג.

ג'יג'י דולין ניצחה את אריאנה גרייס, לקראת סוף הקרב גרייס ניסתה להצמיד את דולין לניצחון כאשר שמה את הרגליים שלה על החבלים אך השופט ראה אותה, דולין הצמידה את גרייס לניצחון אחרי טויסטינג סלאם.
[Image: 5.jpg]

משודר וידאו פאקאג' על מערכת היחסים של ואן ואגנר ומר. סטון.

אנדרה צ'ייס עוזב את האולם וישר עיתונאים מגיעים לראיין אותו, צ'ייס אומר שהוא מאוכזב על איבוד אליפות הזוגות של NXT, הוא אומר שאין לו מה להגיב חוץ מזה. ממשיכים לשאול אותו שאלות, ג'ייסי ג'יין מגיעה ברכב שלה, צופרת לו ואומרת לו להיכנס, צ'ייס נכנס לרכב והם נוסעים מהמקום.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על אליפות הנשים של NXT : זאיה לי נגד ליירה ואלקיריה.
- קרב על אליפות גביע המסורת : צ'אד גייבל נגד נועם דר.
- צ'ארלי דמפסי נגד אדי ת'ורפ.
- אנג'ל גארזה והומברטו קאריו נגד מאליק בלייד ואדריס אנופה.
- קרבות ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג'.

בארון קורבין ניצח את ווס לי, לקראת סוף הקרב אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו מגיע. ווס לי מנסה לקפוץ על קורבין אך פוגע בדומיניק, ווס לי ממשיך לתקוף את דומיניק מחוץ לזירה, ווס לי חוזר לזירה... קורבין נותן לו EOD ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב קורבין ממשיך לתקוף את ווס לי, אלוף NXT איליה דרגונוב יוצא לעשות את ההצלה. דרגונוב נותן לקורבין סופלקס, דרגונוב מתכונן לטורפדו מוסקה אך קורבין תופס אותו ונותן לו EOD. קורבין מחזיק את אליפות NXT ומניח אותה על דרגונוב. דרגונוב מתאושש ואומר לקורבין שהוא עשה טעות גדולה ועכשיו הוא יקבל את ההשלכות. דרגונוב אומר לקורבין שהוא יקבל קרב על אליפות NXT נגדו בדדליין.
[Image: 1.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
11-16-2023, 06:08 PM
הקליטו גם את הפרק של שבוע הבא, בגלל חג ההודיה.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
11-16-2023, 07:42 PM
(11-16-2023, 06:08 PM)DarkArts כתב:  הקליטו גם את הפרק של שבוע הבא, בגלל חג ההודיה.

אפתח בהמשך.
וואלה לקח לי הרבה זמן להוציא את האשכול הזה, התעצלתי.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
11-17-2023, 06:00 PM
רייטינג :
700 אלף צופים.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
11-17-2023, 06:12 PM
תוכנית סבבה של NXT השבוע. דעות :

- משפחת דאנג'לו נגד צ'ייס U על אליפות הזוגות של NXT היה אופנר טוב לתוכנית. וואלה מפתיע השינוי הזה... משפחת דאנג'לו שוב זוכים באליפות הזוגות. צ'ייס U מפסידים את אליפות הזוגות של NXT אחרי ריין קצר, כמובן שהדבר העיקרי פה זה הסטוריליין המיסתורי של אנדרה צ'ייס, הוא מקבל היטים מהקהל, התלמידים שלו עוזבים אותו. מה הוא מסתיר מאיתנו ?

- הסופר נובה סשנס היה אחד המצחיקים, אוטיס נדלק שם על לאש לג'נד והתגובה שלה לזה.. חזק. גייבל נגד נועם דר בשבוע הבא ? תודה רבה.

- לאש לג'נד נגד רוקסן פרז בקרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' נשים היה טוב, זה היה קרב קצר אבל וואלה אני יכול להגיד שסוף סוף שהצלחתי להנות מקרב של לאש לג'נד, נראה שהיא השתפרה. אולי זה בגלל שרוקסן פרז המצוינת הייתה היריבה שלה... אבל זרם לי הקרב לגמרי. התוצאה של הקרב זה אחד הדברים הכי מפתיעים היו לאחרונה ב-NXT... לאש לג'נד מעפילה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' ? דאמ. אולי רוקסן תקבל הזדמות שנייה.

- סגמנט תה לוחמים או איך שלא קוראים לזה בין ליירה ואלקיריה וזאיה לי היה סבבה, אני בהייפ לקרב שלהן בשבוע הבא ומקווה שיתנו קרב טוב.

- טריק ויליאמס נגד ג'ו קופי בקרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' גברים היה טוב, טריק ויליאמס ממשיך להיות אובר בקטע לא נורמלי, איזה פופים חזקים הוא מקבל בכניסה שלו והשירה של הקהל + בוקר טי ביחד... השילוב המושלם. כרמלו הייז מנסה לעזור לטריק במהלך הקרב אך רואים שהוא לא באמת מנסה... למרות כל זה טריק מצליח לנצח את הקרב. המבטים של הייז אחרי הקרב לתמונה של קרב האיירון סורבייבר צ'אלנג'... הוא לא מרוצה שטריק הצליח להעפיל לשם.

- הברולינג ברוטס נגד OTM היה בסדר, לא היה פה משהו מיוחד, קרב זוגות רגיל לחלוטין, היה עוזר להם לקבל עוד כמה דקות. נגמר מהר מדי.

- ג'יג'י דולין נגד אריאנה גרייס היה אחלה, עוד קרב בתוכנית שהיה קצר אבל פה זה מתאים. ג'יג'י ממשיכה את מגמת השיפור שלה, אריאנה גרייס ממשיכה לקבל זמן ב-TV והיא פשוט כל כך טובה בדמות הזאת שלה. כיף לראות אותה.

- בארון קורבין נגד ווס לי היה קרב מרכזי מעולה, ווס לי חוזר להתאבק ב-NXT לראשונה מאז ה'עזיבה' שלו והוא תמיד און פייר בזירה. בארון קורבין ב-NXT פשוט אדיר, הוא נמצא בריצה פנטסטית. דומיניק מיסטריו מגיע להפריע לווס לי והפיוד שלהם הולך להמשיך. קורבין כמובן משיג את הניצחון אחרי EOD מעולה. אלוף NXT איליה דרגונוב מגיע אחרי הקרב... תוקף את קורבין בסופלקס מצוין. מנסה טורפדו מוסקבה אך קורבין תופס אותו ומחסל אותו בעוד EOD מצוין. קורבין-דרגונוב בדדליין הולך להיות להיט.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 12:54 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר