Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 52 53 54 55 56 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Fastlane 2023

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Fastlane 2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,444
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,021
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-08-2023, 04:51 AM
[Image: F6-8-O-LW0-AADaoa.png]

קרב על אליפות הזוגות המאוחדת
קודי רודס וג'יי אוסו ניצחו את יום הדין(דמיאן פריסט ופין באלור) וזכו באליפות הזוגות המאוחדת, לקראת סוף הקרב ג'יי נותן לפריסט ספיר, ג'יי עולה לטופ רופ לאוסו ספלאש אך ריה ריפלי ודומיניק מיסטריו מגיעים. דומיניק מנסה לתקוף את ג'יי אך ג'יי מתחמק ונותן לו סופרקיק. בהמשך באלור נותן לג'יי קופ דה גראס ומצמיד אותו אך קודי שובר את ההצמדה. מקדונה מופיע משום מקום אך ג'יי תוקף אותו. אחר כך באלור מצמיד את ג'יי ברולאפ, ג'יי עף לחבלים וריפלי דופקת לו את המזוודה בראש. באלור מצמיד את ג'יי אך הוא משתחרר מזה. פריסט עומד על שולחן השדרנים ומנסה לתקוף את קודי, מקדונה לוקח את המזוודה ומנסה להכות את קודי, קודי זז ומקדונה פוגע בטעות בפריסט. קודי נותן לפריסט קרוס רודס על שולחן השדרנים. ג'יי קופץ על באלור ומקדונה מחוץ לזירה. ג'יי נותן לבאלור סופרקיק, אחר כך קודי וג'יי נותנים ביחד דאבל טים קודי קאטר לבאלור. קודי נותן לבאלור קרוס רודס ומצמיד אותו לניצחון. קודי רודס וג'יי אוסו אלופי הזוגות המאוחדים החדשים.
[Image: 1.jpg]

LWO(אלוף ארה"ב ריי מיסטריו, סאנטוס אסקובר וקרליטו) ניצחו את בובי לאשלי והסטריט פרופטס, הקרב התחיל כקרב האנדיקאפ 3 על 2, לקראת סוף הקרב ריי זוחל לעבר אסקובר בניסיון לטאג, מונטז פורד מגיע ומפיל את אסקובר מהאפרון לפני שהוא מצליח לתת טאג לריי. פורד צוחק, זלינה וגה נותנת לו מיטיאורה מהאפרון. ריי נותן DDT לדוקינס, ריי זוחל לפינה לטאג אך אין לו למי לתת, פורד מנסה לתקוף את ריי שמצליח להעיף אותו מהזירה. ריי שוב זוחל לפינה... קרליטו יוצא החוצה. קרליטו עושה את החזרה שלו והוא השותף המיסתורי של LWO. קרליטו נותן טאג לריי ותוקף את לאשלי והסטריט פרופטס, קרליטו נותן דרופקיק לפורד, קרליטו מעיף את דוקינס מהזירה בקלוזליין, ריי קופץ על דוקינס, לאשלי נותן לריי ספיר מחוץ לזירה, אסקובר קופץ על לאשלי, קרליטו הצמיד את פורד לניצחון אחרי באקסטבר.
[Image: 2.jpg]

מוקדם יותר רכב מגיע לאולם, ג'ייד קארגיל יוצאת ממנו, טריפל H מגיע, השניים לוחצים ידיים והולכים.
[Image: 20231007-Fastlane-HHH-9a1762408fcefe85e2...ddc076.jpg]

קרב על אליפות ה-WWE של הנשים
איו סקיי ניצחה את אסקה ואת שארלוט פלייר ושמרה על אליפות ה-WWE של הנשים, לקראת סוף הקרב אסקה נתנה לאיו קודברייקר, שארלוט נתנה לאסקה ספיר והצמידה אותה אך אסקה השתחררה. ביילי מגיעה ובודקת את איו, ביילי מחזירה את איו לזירה, שארלוט נותנת לאיו ביג בוט ומעיפה אותה החוצה. אחר כך שארלוט מנסה להכניע את אסקה באמצע הזירה בפיגר אייט, ביילי מסיחה את דעתו של השופט, אסקה נכנעת, איו סקיי נותנת מונסולט לשארלוט פלייר ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 3.jpg]

ג'ון סינה ואל איי נייט ניצחו את ג'ימי אוסו וסולו סיקואה, פאט מקאפי היה אורח בשולחן השדרנים. לקראת סוף הקרב סינה ניסה לתת לסולו AA אך ג'ימי נתן לו סופרקיק, סולו מנסה לתקוף את נייט אך נייט מתחמק וסולו עף החוצה מהזירה, נייט נותן לג'ימי סופרפלקס מהטופ רופ, סינה נותן לג'ימי פייב נאקל שאפל ועל הדרך אגרוף לסולו שניסה לחזור לזירה. נייט נתן לג'ימי BFT והצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב סינה ונייט לוחצים ידיים, סינה מתכונן להרים את ידו של נייט... נייט עוצר אותו... נייט מרים את ידו של ג'ון סינה. השניים חוגגים בזירה.
[Image: 4.jpg]

יום הדין מאחורי הקלעים, באלור לפריסט שהלילה זה לא הלילה, הרגל שלו פצועה, הוא פגוע ולא יוכל לתמוך בו. פריסט אומר שמה שקרה קרה והוא לא הולך לצאת מכאן בידיים ריקות. פריסט אומר שזה חייב להיות הערב ומראה את המזוודה. פריסט צולע, ריה ריפלי מופיעה, ריפלי אומרת לפריסט שהוא זה שאמר שהוא לא רוצה למהר ושהוא צריך להיות מוכן, היא אומרת לו שהוא לא מוכן, היא אומרת לו שיעשה זאת בלילה אחר... לא הלילה. היא מבקשת ממנו את המזוודה, הוא מביא לה אותה ומתיישב לנוח, באלור שם לו קרח על הרגל.

קרב מי שעומד אחרון על אליפות העולם במשקל כבד
סת' רולינס ניצח את שינסקה נקאמורה ושמר על אליפות העולם במשקל כבד, במהלך הקרב נקאמורה הניח את רולינס על שולחן מחוץ לזירה ואז קפץ עליו מהסקנד רופ והשולחן נשבר, בהמשך רולינס הניח את נקאמורה על שולחן השדרנים וטיפס על סולם, נקאמורה קם מהר וטיפס על הסולם מצד שני, נקאמורה מפתיע את רולינס ויורק עליו מיסט ומעיף אותו על שולחן השדרנים שנשבר, רולינס קם בשנייה האחרונה. אחר כך נקאמורה מפיל את רולינס על כיסא ונותן לו קינשאסה דרך שולחן נוסף שנשבר, בשנייה האחרונה סת' רולינס יוצא מהזירה ונעמד על הרגליים. השניים עברו לריב באיזור של הקהל, רולינס נתן פדגרי לנקאמורה, אחר כך רולינס נתן לו סטומפ, אחר כך רולינס נתן לנקאמורה פלקון ארו על 2 שולחנות שנשברו. השופט מתחיל את הספירה, רולינס מצליח לקום בשנייה האחרונה, נקאמורה לא. סת' רולינס עדיין אלוף העולם במשקל כבד.
[Image: 5.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 6 users Like lidoradir's post:
  • ANYS, Asaf, avramdogs100, NoamRR, orgibor, Triple T
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
10-08-2023, 12:21 PM
תודה על התוצאות. אנחנו נמצאים בתקופה הכי אכזרית בהיסטוריה שלנו וקצת רסלינג יכול לעזור להתנתק לרגעים קצרים מהמציאות הקשה. מקווה שכולם בסדר וממשיכים לשמור על עצמם.
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
10-08-2023, 01:01 PM
(10-08-2023, 12:21 PM)HeartBreakKid כתב:  תודה על התוצאות. אנחנו נמצאים בתקופה הכי אכזרית בהיסטוריה שלנו וקצת רסלינג יכול לעזור להתנתק לרגעים קצרים מהמציאות הקשה. מקווה שכולם בסדר וממשיכים לשמור על עצמם.

צודק, בדיוק מה שעבר לי בראש

תודה על התוצאות, היה אירוע טוב, מיין אוונט מצויין, חבל שדמיאן לא פדה

חברים תשמרו על עצמכם, ימים קשים לפנינו
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מחובר
Low-Card
תגובות: 911
אשכולות: 2
Likes Given: 2,193
הצטרף בתאריך: Jul 2021
10-08-2023, 02:35 PM
המאיין איבנט היה הקרב הכי טוב של נאקמורה עד כה בwwe ומהטובים של רולינס.

ככה עושים את זה ששתי הצדדים יוצאים טוב פה.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
10-08-2023, 05:01 PM
בגלל התקופה הראש שלי לא היה 100% באירוע, כל פעם חשבתי על סרטונים מזוויעים שראיתי ובעיקר איך מוחקים את עזה מהמפה. לא הצלחתי להנות פה ממשהו כמו שאולי הייתי יכול ביום רגיל.

- אליפות זוגות: לא כל כך הבנתי למה יום הדין הפילו עכשיו... ואם כן למה דווקא לקודי וג'יי?
חשבתי זה יהיה לdiy אבל לדעתי קודי וג'יי לא יהיו אלופים הרבה זמן.

- לא אוהב שמתחילים קרב ואז השותף מגיע בסוף. הסטריט פרופטס משעממים אותי ואני לא מסוגל לראות אותם כבר.
אחלה קארליטו חבל לא קיבל יותר זמן בזירה.

- נשים הרצתי.

- זוגות 2: סינה סוף סוף מנצח קרב ב5 שנים האחרונות באירוע. הם מרחו יותר מידי את הטאג לנייט. סינה מכר כמו משוגע לסולו. ג'ימי היה אחלה, הצחיק אותי שלפני שהקרב התחיל הוא בא לתת לסולו כיף אבל סולו הסתובב והלך. ידעתי שהם יפסידו וג'ימי יהיה מי שיוצמד. נייט עם הוט טאג מצויין הקהל עף.

- מאיין איבנט: היה מצויין, רולינס בא חד וניסה לחסל את נקאמורה(עם המדרגות ונשקים). רולינס מכר כמו מלך את הגב והיו כמה פעמים שחשבתי שזהו ואז רולינס קם. נקאמורה הביא הופעה טובה מאוד והרגע עם האסקה מיסט ואז שזרק את רולינס עם הגב על השולחן של השדרנים פה הייתי מופתע והייתי בטוח שזהו נגמר. הסוף היה מוזר כי זה היה כזה פדיגרי סטומפ ופאלקון ארואו על שולחן וזה מה שגורם לנקאמורה לא לעמוד? חשבתי יהיה משהו יותר אכזרי כמו איזה 5 קונצ'רטו רצוף.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 581
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-08-2023, 06:23 PM
תודה על התוצאות
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
אשכולות: 0
Likes Given: 90
10-08-2023, 08:53 PM
זה לא היה אירוע השנה ואני לא חושב שהם כיוונו לזה גם, אבל בסה"כ נהניתי מהרסלינג ובעיקר מהאסקפיזם.
הייתה צפייה קלילה וכמו בתקופה האחרונה גם כאן היה אחלה PPV.

סינה היה נהדר ואהבתי לראות שהוא עשה את ההוט טאג לנייט ולא להפך. הם מתנהלים נכון שהם לא ממהרים עם נייט, הייתי מחכה אפילו עד אחרי רסלמניה איתו.
האופנר והמיינאיבנט היו מצוינים. לא מת על הסטיפולציה של LMS בטח בWWE כשהקרבות יותר דרמטיים ומרוחים אבל כאן זה עבד בעיקר בזכות שינסקה שהיה הMVP של האירוע מבחינתי. אחרי האירוע האנטר אמר שזה הנקאמורה שהוא רוצה לראות ואני איתו.

תודה על התוצאות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
10-08-2023, 09:59 PM
אני חושב שזה מה שאפשר להגדיר בתור "אירוע נחמד".
לא היה בו שום דבר רע, אבל גם לא שום דבר שהתעלה לרמות גבוהות במיוחד, אבל הוא כן בא בטוב היום.

JD נגד קודי רודס וג'יי אוסו היה MOTN בשבילי, למרות שבחצי הראשון זה הרגיש מאוד כמו מאין אבנט של ראו בלי הפרסומות. בדקות האחרונות זה מאוד השתפר. 
ג'יי וקודי זה שילוב משונה ואני לא צופה להם ריין ארוך, למרות שמהמעט שראיתי ממסיבת העיתונאים אחרי האירוע יש להם כימיה מצויינת.

אני לא אוהב קרבות שבהם השותף המסתורי מגיע לקראת הסוף. זה פשוט בוקינג מעאפן לצורך ההפתעה ובלי הגיון מאחוריו. כולם ידעו מה ההפתעה וזה היה ברור שהקרב לא יסתיים לפני שקרליטו יגיע, אז מה שקרה לפני הרגיש כמו פילר. 
אם הקרב הקודם הרגיש כמו קרב TV בהתחלה - זה הרגיש ככה מהתחלה ועד הסוף. אפשר היה לשים את זה בסמאקדאון.

לא אהבתי את ההופעה הקצרה של ג'ייד קארגיל.
בואו נודה בזה, זה היה סגמנט שנועד לשים את טריפל H אובר, לא את ג'ייד. לתת לו את הקרדיט על כך שהוא הביא כוכבת גדולה. אני בכלל לא הייתי מעלה אותה על המסך לפני שמגיע הרגע לתת לה דביוט דומיננטי.

ממש נשמתי לרווחה כששארלוט לא יצאה עם האליפות מהקרב המשולש. כמובן שאף אחת אף פעם לא בטוחה כשהיא בשטח.
מאוד קיוויתי שהספוט של המיסט בפתיחת הקרב יוציא אותה מהקרב הזה לגמרי. מאוד התאכזבתי כשהיא חזרה והייתה מגושמת כמו תמיד. מונסולט מכוער עם מרפק ישר לפרצוף של איו, קרוסבאדי זוועתי, צ'ופים של גרייט קאלי, מכירות על הפנים. 
הקרב היה מעולה כל זמן שאיו ואסקה היו בזירה והפוקוס היה עליהן. בכל פעם ששארלוט נכנסה הרמה צנחה. 

הקהל סחב את קרב הזוגות. 
יש להם המון מזל שהמוצר חם, שLA נייט רותח ושג'ון סינה היה שם, כי קרב כזה מול קהל פחות חם היה פשוט מתייבש ומת. 
הופתעתי שLAK היה זה שקיבל את ההוט טאג. אני חושב שלכולנו צרוב בראש האימג' המנטלי של ג'ון סינה עומד על האפרון ומחזיק בחבל ברוב קרבות הזוגות שלו. לראות את התפקידים מתהפכים היה מעניין. 
אני לא חושב שזה היה צריך 17 דקות, אבל זה מה שאנחנו מקבלים כשהPPV מאוד ריק מבחינת הקארד.

נקאמורה-רולינס בכל סטיפולציה אחרת, עם כמה מהספוטים שהם הריצו פה - הייתי אומר שזה שיפור משמעותי מהקרב הבינוני שלהם בPPV הקודם.
נקאמורה-רולינס בקרב LMS כשהם נחים בין ספוט לספוט בשביל שהשופט יצעק "SEVEN!"? לא בשבילי.
אישתו של סת' מביישת אותו שוב, היה לה קרב הארדקור הרבה יותר מגניב רק לפני שבוע. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,723
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-08-2023, 11:15 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-09-2023, 11:17 AM על ידי master of doom.)
(10-08-2023, 09:59 PM)KillSwitch כתב:  אני חושב שזה מה שאפשר להגדיר בתור "אירוע נחמד".

אני חושב שזה מה שאפשר להגדיר בתור טיזינג לאברהם כלבים מצטרף לסלביק קלאב.

#בוקינג_לטווח_ארוך
#הייפ_לסלביק_ואברהם_כלבים_בראמבל
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow, KillSwitch
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,792
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
10-09-2023, 12:30 AM
(10-08-2023, 11:15 PM)master of doom כתב:  אברהם כלבים מצטרף לסלביק קלאב

Slavic Club War Dogs.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 04:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר