Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 53 54 55 56 57 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 6.10.2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 6.10.2023
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-07-2023, 02:44 PM
[Image: 20231002_SD_BalorPriestCodyJey_FC_Tonigh...3fb91b.jpg]

אל איי נייט פותח את התוכנית, נייט מתחיל לדבר אך מיד יוצאים החוצה פול היימן, ג'ימי אוסו וסולו סיקואה. היימן אומר שיש לו תדמית במשך עשורים לגלות את הדבר הבא בעסק הזה, היימן אומר שהוא יודע מי יהיה המגה סטאר הבא והוא... אל איי נייט. היימן אומר שלנייט יש את כל המומנטום שבעולם והוא הרוויח את הכבוד שלו. היימן אומר לנייט שאחרי שהוא הרוויח את תשומת הלב שלו הבלודליין צריכים לעשות משהו לגבי זה. נייט אומר להיימן שהוא מעריך את המילים הטובות ומוציא קבלה מהכיס ואומר שהוא לא קונה את הבולשיט. ג'ימי משתיק את נייט ואומר לו שהוא לא יגיע לפאסטליין. ג'ימי וסולו עולים על האפרון, ג'ון סינה יוצא החוצה ומאזן את הכוחות. ג'ימי וסולו נסוגים, נייט אומר להם שלא היה להם רשות מראש השבט הקטן... נייט מאתגר את ג'ימי לקרב הערב, היימן צועק לא, ג'ימי מסכים, היימן וג'ימי מתווכחים.
[Image: 1.jpg]

יום הדין מגיעים לאולם, הם פוגשים את JD מקדונה. דמיאן פריסט מתעצבן ואומר 'עוד פעם הבחור הזה' ושואל למה הוא פה, ריה ריפלי עונה שמקדונה פה בגלל שהיא אמרה לו להיות כאן, ריפלי אומרת שהם פה ויש סיבה לזה.

שארלוט פלייר ואסקה ניצחו את דמג' קונטרול(ביילי ואלופת ה-WWE של הנשים איו סקיי), לקראת סוף הקרב שארלוט מנסה לפגוע בביילי בביג בוט אך ביילי זזה ושארלוט פוגעת באסקה שנופלת מהאפרון. ביילי מנסה להכניע את שארלוט בפיגר אייט, שארלוט מתחמקת ומעיפה את ביילי על איו סקיי שנופלת מהאפרון, שארלוט מצמידה את ביילי לניצחון אחרי נטורל סלקשן.
[Image: 2.jpg]

פול היימן, ג'ימי אוסו וסולו סיקואה הולכים מאחורי הקלעים, היימן אומר לג'ימי שאי אפשר לאשר כלום בלי אישור מראש השבט, ג'ימי אומר שראש השבט צריך להיות כאן כדי לאשר דברים וזה לא קורה. ג'ימי אומר שהוא כאן. הם נכנסים ללוקר רום שלהם שהיה פתוח, יום הדין יושבים בפנים ומחכים להם, ג'ימי אומר להם שנראה שהם בלוקר רום הלא נכון, באלור מחייך ועונה שהם בדיוק במקום שהם צריכים להיות. פרסומות.

אחרי שחוזרים מפרסומות חוזרים ללוקר רום שם יום הדין והבלודליין נמצאים בפייסאוף, ריה ריפלי אומרת לכולם לצאת כי היא ופול היימן צריכים לדבר, אחד אחרי השני כולם יוצאים, האחרונים שנשארים בפייסאוף הם פריסט וסולו סיקואה, ריפלי אומרת לפריסט שהיא תסתדר, פריסט יוצא, היימן מודה לסולו, סולו יוצא. ריה ריפלי ופול היימן מסתכלים אחד על השני, ריה ריפלי אומרת לו שהגיע הזמן לדבר.

בובי לאשלי ניצח את אלוף ארה"ב ריי מיסטריו, לקראת סוף הקרב פייסאוף מחוץ לזירה בין הסטריט פרופטס ו-LWO, לאשלי העיף את אסקובר מעבר לברקייד, ריי נתן ללאשלי 619 ועלה לטופ רופ, מונטז פורד עולה לאפרון להפריע לו, קרוז דל טורו מוריד את פורד ותוקף אותו, דוקינס מגיע ומעיף את קרוז דל טורו על המדרגות, הסטריט פרופטס מחסלים את חואקין ווילד מחוץ לזירה. ריי קופץ מהאפרון על הסטריט פרופטס, ריי חוזר לזירה... בובי לאשלי נותן לו ספיר ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 3.jpg]

חוזרים ללוקר רום לשיחה בין ריה ריפלי ופול היימן, ריפלי אומרת להיימן שהוא האיש החכם אז שיעשה החלטות חכמות. ריפלי אומרת לו שהם חזקים ביחד : יום הדין והבלודליין. היימן עונה שהוא אוהב את זה, הוא עצבני שהוא בעצמו לא חשב על זה. היימן אומר שזה טוב, ממש טוב והוא צריך לעשות שיחה כדי לאשר את זה, היימן מתכונן להתקשר אך ריפלי מורידה את הפלאפון. היימן אומר שראש השבט צריך לאשר את זה, ריפלי אומרת שהיא מבינה והיא אומרת שזה מאושר. היימן עונה שליום הדין זה מאושר... לבלודליין זה יכול להיות מאושר אך ורק על ידי ראש השבט. ריפלי אומרת להיימן להכיר בה. היימן עונה לה שהיא לא בלוקר רום הנכון להגיד דבר כזה, ריפלי אומרת להיימן שהוא יכיר בה כמו שהבחור שלו לשעבר ג'יי אוסו הכיר בה בראו... אחרת הם יגלו מי יותר חזק : יום הדין או הבלודליין. ריפלי אומרת להיימן שעכשיו יש לו אישור לעשות את השיחה שלו. ריפלי הולכת. היימן מתקשר לרומן ריינס.

משודר סרטון נוסף על איילה דאון ואלבה פייר, הן אומרות שהקללה תתפשט עד שהן יקבלו מה שהן רוצות, מה שמגיע להן.

דרגון לי ניצח את אוסטין ת'אורי, בתחילת הקרב גרייסון וולר יוצא החוצה, לקראת סוף הקרב דרגון לי קופץ על וולר ות'אורי ביחד, דרגון לי מחזיר את ת'אורי לזירה, דרגון לי מנסה להיכנס לזירה אך וולר דופק לו את הראש בזירה ואז מכניס אותו פנימה. ת'אורי מרים את דרגון לי ל-ATD, קמרון גריימס מגיע משום מקום ומעיף את את וולר לרינג פוסט, דרגון לי מתחמק לרולאפ ומצמיד את ת'אורי לניצחון.
[Image: 4.jpg]

ריה ריפלי וג'ימי אוסו מדברים מאחורי הקלעים.

אלוף ארה"ב ריי מיסטריו יוצא מחדר הרופא, בחוץ מחכים לו סאנטוס אסקובר וזלינה וגה, ריי אומר להם שאין מצב שהם(חואקין ווילד וקרוז דל טורו) יתאבקו מחר בפאסטליין. זלינה וגה שואלת מה הם יעשו כי זה 2 נגד 3, אסקובר שואל מה הם יעשו כי הקרב מחר ואין זמן. ריי אומר להם שהוא יעשה שיחה.

משודר וידאו פאקאג' לקרב מי שעומד אחרון בין סת' רולינס ושינסקה נקאמורה, אחרי הסרטון מראים את מר. MITB דמיאן פריסט צופה בזה.

מוכרז לשבוע הבא - Season Premiere :
- אלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד רומן ריינס חוזר.
- טריפל H יופיע.
- פריטי דדלי נגד הברולינג ברוטס.

אל איי נייט ניצח את ג'ימי אוסו בפסילה, לקראת סוף הקרב נייט מתכונן לתת לג'ימי BFT אך סולו נכנס לזירה ותוקף אותו. ג'ון סינה יוצא החוצה, סינה מעיף את סולו מהזירה. פייסאוף בין סינה ונייט לג'ימי וסולו שמחוץ לזירה. יום הדין ו-JD מקדונה יוצאים החוצה, פול היימן וריה ריפלי לוחצים ידיים. פול היימן אומר שזה מאושר. יום הדין, JD מקדונה, ג'ימי אוסו וסולו סיקואה עולים על האפרון מול סינה ונייט, ג'יי אוסו יוצא החוצה ונעמד לצד סינה ונייט. קודי רודס יוצא החוצה ונעמד ליד סינה, נייט וג'יי. היימן מסמן לסולו לרדת מהאפרון והוא עושה זאת. בזירה מתפתח ברול גדול בין כולם, קודי קופץ עליהם מעבר לחבלים, אחר כך ג'יי עושה זאת, סינה רוצה גם לעשות זאת אך סולו חוזר לזירה לפייסאוף מולו. סינה וסולו מתחילים לריב, סולו נותן לסינה סופרקיק. נייט נכנס לזירה, סולו מנסה לתת לו סמואן ספייק אך נייט מתחמק ומעיף אותו החוצה. JD מקדונה מנסה לתקוף את נייט אך לא מצליח, נייט נותן למקדונה BFT, ג'יי נותן למקדונה סופרקיק, סינה נותן למקדונה פייב נאקל שאפל ואז AA, קודי נותן למקדונה קרוס רודס. ג'ון סינה, קודי רודס, ג'יי אוסו ואל איי נייט חוגגים בזירה לסיום התוכנית.
[Image: 20231006_SD_FC--23261c8b85d860a4523b0ed4bb66f3b1.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • avramdogs100, NoamRR, Triple T
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
10-07-2023, 03:31 PM
קרב חושך אחרי התוכנית :

ג'ון סינה, קודי רודס, ג'יי אוסו ואל איי נייט נגד יום הדין והבלודליין

תבכו
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 581
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-07-2023, 05:19 PM
תודה על התוצאות
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
10-07-2023, 05:19 PM
(10-07-2023, 05:19 PM)avramdogs100 כתב:  תודה על התוצאות

רגע לא היה פרק טוב?
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Hard2Reach מנותק
זוכה ראמבל WIL השני
**
תגובות: 396
אשכולות: 24
Likes Given: 1,398
הצטרף בתאריך: Aug 2021
10-07-2023, 05:22 PM
תודה על התוצאות גם ביום כזה.
בטוח שזה עוזר גם לי וגם לעוד אנשים לברוח שנייה מהמציאות ולהתעסק בדברים שעושים לנו טוב.
תוכנית מעולה של סמאק.
[Image: 555.png]

KEEP CHASING YOUR DREAMS
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
10-07-2023, 06:30 PM
(10-07-2023, 05:22 PM)Tomerxy כתב:  תודה על התוצאות גם ביום כזה.
בטוח שזה עוזר גם לי וגם לעוד אנשים לברוח שנייה מהמציאות ולהתעסק בדברים שעושים לנו טוב.
תוכנית מעולה של סמאק.

זאת בדיוק המטרה.
גם לי לקח הרבה זמן עד שהחלטתי לפתוח את האשכול הזה בסופו של דבר, שעה ו-20 לברוח מהמציאות הזאת לתוך רסלינג.
תבכו
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • HeartBreakKid, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
10-09-2023, 03:49 AM
תוכנית מעולה של סמאקדאון, דעות :

- שארלוט פלייר ואסקה נגד דמג' קונטרול(ביילי ואלופת ה-WWE של הנשים איו סקיי) היה קרב זוגות נשים טוב, קיבלו זמן יפה וניצלו את זה כמו שצריך, התוצאה הייתה לי ברורה מראש, ביילי כמובן סופגת את ההצמדה ופייסאוף משולש לקראת פאסטליין.

- בובי לאשלי נגד ריי מיסטריו היה מעולה, אשכרה מתאבק בן 47 נגד מתאבק בן 48 וזה פשוט לא מרגיש ככה. אם מישהו שלא מכיר אותם היה רואה את הקרב הזה הוא בחיים לא היה חושב שזה הגיל שלהם... כימיה נהדרת לשניהם ביחד, הם זזים בקצב נהדר, הזוי שהשניים האלה בקושי נפגשו במהלך הקריירה שלהם. הספיר בסוף של לאשלי על ריי היה מטורף, פירק אותו.

- אוסטין ת'אורי נגד דרגון לי היה תענוג, איזה יופי של קרב. אשכרה קיבלנו ככה משום מקום העלאה של דרגון לי לרוסטר הראשי. דרגון לי היה מצוין ב-NXT, נתן קרבות מצוינים וראו שהוא כבר מוכן. שאני חושב על זה אני לא זוכר קרב לא טוב שלו, הבחור אנרגטי חבל על הזמן, מתאבק בקצב מהיר ונותן יופי של ספוטים, ת'אורי כמובן כוכב והיה יריב מושלם, הפאוורבומב של דרגון לי פשוט מצוין. דרגון לי משיג ניצחון בקרב הראשון שלו. קמרון גריימס מופיע שבועיים רצוף בטלוויזיה שזה טוב ומקווה שתיהיה לזה המשכיות.

- אל איי נייט נגד ג'ימי אוסו, לא כזה היה אכפת לי מהקרב כי היה לי ברור מראש שהוא לא הולך להסתיים נקי. כל מה שהיה במהלך התוכנית בין יום הדין לבלודליין היה אדיר. השיחה של ריה ריפלי ופול היימן הייתה פנטסטית, ריפלי אומרת להיימן להכיר בה... היימן אומר שכל דבר שקשור אליהם צריך לקבל אישור מראש השבט, הסיום של התוכנית היה ענק, לחיצת היד ויום הדין והבלודליין עולים לאפרון... ואז הטופ פייסים של הארגון יוצאים אחד אחרי השני... הקהל מפציץ כל אחד מהם בפופים. ג'ון סינה-אל איי נייט-ג'יי אוסו-קודי רודס. ענק ענק ענק.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,729
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-09-2023, 11:31 AM
השילוב של ג'יי אוסו וקודי רודס היה מיותר. אני אשמח שלא תהיה אינטראקציה בין ג'יי לבלאדליין בקרוב כדי למכור כמה שהוא פגוע מהם, חבל שהם הורסים את זה.

חוץ מזה פרק די פרווה, ממשיכים לבנות יריבויות ומתאבקים (כמו לאשלי והפרופיטס בגימיק הזה), התאם לתקופה זה בסדר.

הניצחון של לאשלי על ריי היה מעולה והגיוני, ניסו להוציא את ריי חזק עם ההפרעה למרות שלדעתי לא היה צריך. ריי מיסטיריו זה מתאבק שיכול לאכול 200 הפסדים ברצף ועדיין להיראות אמין כשהוא מנצח את הקרב ה-201, הוא בנה את הרזומה הזה ביושר. בכל מקרה, ההפרעה הזאת לא כל כך מפריעה לי. העיקר שלאשלי נראה אמין וחזק כמו תמיד, יש לו עדיין דברים להשיג ב-WWE.

ג'ימי אוסו היה מעולה הפרק, שוב. אני אוהב את זה שהוא משוחרר ומכניס את הבלאדליין לכל מיני פינות, שם *** על ריינס בניגוד לפעם, זה הגיוני לי. יש לי הייפ למפגש בינו לבין ריינס בסמאק הבא, לראות מה התגובה של ריינס לזה שג'ימי מחליט דברים עבור הבלאדליין.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
10-09-2023, 12:01 PM
https://www.wwe.com/superstars/dragon-lee

דרגון לי מופיע ברשימת המתאבקים של סמאקדאון. ביג W.
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
10-09-2023, 02:39 PM
(10-09-2023, 12:01 PM)lidoradir כתב:  https://www.wwe.com/superstars/dragon-lee

דרגון לי מופיע ברשימת המתאבקים של סמאקדאון. ביג W.

הקרב שלו נגד דומיניק היה קרב של "תעלו אותי, עכשיו", לא קרב של מישהו שסתם שמח להיות פה ולקבל הזדמנות.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 12:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר