Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 17 18 19 20 21 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 5.8.23

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Collision 5.8.23
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-06-2023, 03:25 PM
[Image: 3cec22dc8386445939e264feb1ca95b6.png]

קרב 1:
קרב על אליפות הזוגות של AEW
FTR (א') נגד ביג ביל ובריאן קייג'
מנצחים:
FTR אחרי שאטר מאשין על בריאן קייג'.
אחרי הקרב FTR לוקחים מיקרופון, הם מדברים על המורשת שלהם ואומרים שיש דבר אחד שהם עוד לא סיימו איתו - היאנג באקס. FTR מאתגרים את היאנג באקס לקרב באול אין באצטדיון וומבלי.

טוני שובאני נמצא עם ג'וס רובינסון והתמונה של ג'יי וויט מאחורי הקלעים. לאחר כמה רגעים ג'יי וויט מגיע והורס את התמונה שלו, רובינסון מתבאס ועוזב את המקום ביחד עם התמונה. ג'יי וויט יחד עם הגאנס מתבדחים על טוני שובאני.

קרב 2:
קרב על אליפות TBS
קריס סטטלנדר (א') נגד מרצדס מרטינז
מנצחת:
קריס סטטלנדר ע"י רולאפ.
מיד אחרי הקרב מרטינז תוקפת את סטטלנדר, עד שדיאמנטה יוצאת החוצה. זה נראה שהיא הולכת להציל את סטטלנדר, אך בסופו של דבר תוקפת אותה יחד עם מרטינז. ווילו נייטנגל יוצאת בכדי לבצע את ההצלה.

טוני שובאני נמצא עם טוני סטורם מאחורי הקלעים. סטורם מוציאה את העצבים והתסכול שלה על טוני שובאני, מסיימת איתו את הראיון ואומרת לו לסתום.

קרב 3:
סמואה ג'ו נגד סרפנטיקו
מנצח:
סמואה ג'ו בסקוואש.
אחרי הקרב ג'ו לוקח מיקרופון ומדבר על כך שאין לו יריב לאול אין בוומבלי. הוא מדבר על CM פאנק ומזכיר את ההפסד שלו בקרב בניהם. ג'ו אומר שזה לא העניין של ההפסד, אלא איך הוא הפסיד, ורולאפ זאת לא דרך להפסיד. ג'ו מאתגר את פאנק לקרב באול אין ונותן לו שבוע אחד לענות לאתגר.

מוקרן ראיון מוקלט של טוני שובאני עם האקליימד, בו הם מדברים על ההחלטה של בילי גאן לתלות את המגפיים.

קרב 4:
קרב על אליפות השלשות של AEW - קרב בחוקי "בית פתוח"
האוס אוף בלאק (א') נגד דאריוס מרטין, אקשן אנדרטי ולי ג'ונסון

ג'וליה הארט מורחקת מהזירה
מנצחים: HOB והם עדיין האלופים.

טוני שובאני נמצא עם פאוורהאוס הובס מאחורי הקלעים. QT מארשל מגיע ומציע לו להוביל אותו לניצחון הכי גדול שלו בקריירה, הובס מסרב.

טוני שובאני נמצא עם כריסטיאן קייג', לוצ'זאורוס והבת של כריסטיאן לצידו.
כריסטיאן מסביר למה הילדה שלו נמצאת כאן ואומר שבתור אלוף TNT, הוא משמש מודל לחיקוי לילדים בכל רחבי העולם. כריסטיאן מתחיל לדבר על דארבי אלן, עד שהבת שלו עוצרת אותו ושואלת אם היא יכולה את חגורת האליפות שלו. כריסטיאן שואל אותה אם היא זכתה באליפות הזאת. הוא אומר לה שאף אחד לא נוגע באליפות הזאת חוץ ממנו, ושולח אותה לחפש את אמא שלה. כריסטיאן קורא לאבטחה להוציא אותה מהאולם. כריסטיאן מסיים ואומר שהוא אלוף TNT עכשיו ולתמיד.

קרב 5:
ג'יי וויט (ע' בולט קלאב גולד) נגד גרן מטאליק
מנצח:
ג'יי וויט אחרי הבליידראנר.

מוכרז לדינמייט הקרוב:
- קרב על אליפות FTW בחוקי FTW: ג'ק פרי (א') נגד RVD
- קרב על אליפות הנשים של AEW: היקארו שידה (א') נגד אנה ג'יי
- MJF ואדם קול יופיעו
- ההארדיז נגד היאנג באקס
- פגישה מלאה של כל חברי JAS
- לוצ'ה ברוס נגד בלאקפול קומבט קלאב (ג'ון מוקסלי וקלאודיו קסטניולי)

מוכרז לקוליז'ן הבא:
- קרב על אליפות השלשות של AEW: האוס אוף בלאק (א') נגד CM פאנק וFTR
- מרצדס מרטינז ודיאמנטה נגד קריס סטטלנדר ו-ווילו נייטנגל
- האקליימד יהיו בפעולה

קרב 6:
קרב על "אליפות העולם האמיתית"
CM פאנק (א') נגד ריקי סטארקס

ריקי סטימבוט בתור עוזר שופט מיוחד
במהלך הקרב סטארקס פוגע בטעות בשופט, לאחר מכן מנסה להצמיד את פאנק עם רגליים על החבלים, אך סטימבוט מגיע ומוריד לו את הרגליים מהחבלים.
סטארקס מתעצבן ולא מבין מה קורה, CM פאנק מנצל את זה, לוקח אותו לרולאפ ומצמיד ל3 בעזרת ספירת שופט של סטימבוט.
מנצח: CM פאנק והוא עדיין האלוף.
אחרי הקרב סטימבוט מניף את היד של פאנק בתור המנצח ומגיש לו את האליפות שלו. ריקי מגיע ומעיף את סטימבוט על פאנק. ריקי סטארקס תוקף את סטימבוט, מוציא ממנו את החגורה שלו ומתחיל להצליף בו. פאנק מנסה לעזור, אך ריקי מכה גם אותו. ריקי ממשיך להכות את סטימבוט עד שפאנק מגיע עם כיסא ומבריח את סטארקס מהזירה.
CM פאנק ואיש צוות בודקים לשלומו של סטימבוט ועוזרים לו להתאושש בזמן שהתוכנית יורדת מהאוויר.

[Image: 38cb084d578d43bd2a37ca412073a757.png]
[Image: main-large.gif]
הגב
The following 5 users Like Breakker's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 195
הצטרף בתאריך: Jul 2023
08-06-2023, 03:50 PM
תודה על התוצאות פרק מעולה קוליזן ממשיכים להיות על הגל!!
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
08-06-2023, 07:31 PM
עוד פרק מעולה לאוסף,

אליפות ה-TBS היה קרב מצוין, מרסדס מרטינז היא הצנצנת התורנית שמוצאים על המדף ואחרי שניקו ממנה קצת את האבק אפשר להיזכר איזה אגרטל יפהפה היא הייתה כשקיבלנו אותה במתנה מהדודה בחג, וואלה לא אכפת לי לקבל קרב נוסף ביניהן בוומבלי, יש להן כימיה גבוהה.
כדי לפרש את התקיפה את דיאמנטה אולי צריך לחזור יומיים אחורה לפרק של ROH שם היא לקחה את את'נה עד הקצה בקרב אליפות גדול שבסופו את'נה בצורה לא אופיינית לא תקפה את דיאמנטה. בראיון אחרי הקרב אצל לקסי נייר את'נה אמרה שהיא רואה בדיאמנטה גרסה צעירה של עצמה אבל כדי להיות באמת משהו בתעשייה הזאת היא צריכה לפעול ולא להסתכל מהצד.

הקרב על האליפות האמיתית היה קצת פחות טוב מהמפגש הקודם ביניהם שבעצמו לא הציב רף בשמיים, היה נדמה שהם מחפשים יותר את הרולאפ מאשר את הפינישר, גם אם זה מגיע כתגובה ישירה לפרומו של ג'ו ולשבועות הקודמים זאת כבר מגיפה שחייבת להיעצר, לא הייתה כאן בדיוק הרגשה של קרב מיין אבנט על אליפות העולם ועדיין, זאת הדרך הנכונה ואלה הקרבות שאני רוצה שיסגרו את הפרקים.

הפרומו של ג'ו היה מוצלח, באופן אישי פאנק-ג'ו בוומבלי זאת כנראה משאלת הלב הגדולה ביותר שלי במצב הרוסטר הנוכחי וזה מעיף אותי מעל הגג.
צריך לראות איך פאנק יצליח לרקוד כאן על 2 החתונות עם ג'ו וסטארקס, אני רואה כאן 3 אפשרויות שכנראה האחרונה היא הריאלית מכולן וגם האופציה המועדפת עליי: פאנק יסיים את ההתעסקות עם סטארקס עוד לפני אול-אין, זה קצת פחות הגיוני בהתחשב בזה שהוא אמור להיענות לג'ו בשבוע הבא. האופציה השנייה היא שמכוונים לקרב משולש באול-אין, לא מחבב מדי את האפשרות הזאת כי אין אפילו קשר רופף בין ג'ו לסטארקס. האופציה השלישית היא שג'ו מיועד להיות היריב באול-אין וסטארקס מיועד לפגוש את פאנק באול-אאוט, סיטואציה שתוציא את כולנו מרוצים.

לגבי ההכרזה על FTR-באקס, אני חייב להודות שאני כרגע לא חם מדי על הבאקס, בדרים-קארד שלי שיבצתי את הBCC למשבצת הזאת אבל אם אשים אותם בצד אז זה באמת קרב הזוגות הכי טוב שאפשר לקבל מהרוסטר כרגע, טוב אולי גם לאוזי-אופן יש קייס. אני לא רוצה להיות מאלה שמקבלים סינטה ומתלוננים למה לא אנטריקוט, אנחנו מקבלים קרב בין 2 מהזוגות הטובים ביותר בעסק עם בסיס שכבר קיים, הבאקס כן נראו טוב בB&G ויקבלו הזדמנות נוספת להעניק לי טעימה ממה שמצפה בוומבלי כבר ברביעי הקרוב מול ההארדיז אז קצת חבל שכתבתי את הפסקה הזאת מלכתחילה אבל בנקודה הזאת כבר יותר קצר עבורי ללחוץ על "פרסם תגובה" מאשר למחוק אותה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, KB24
חפש
הגב
CreAtiv3 מנותק
Rookie
*
תגובות: 54
אשכולות: 0
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Aug 2022
08-06-2023, 09:37 PM
פרק טוב היו קרבות טובים יחסית לTV .
קצת פחות נותן מתח לקראת הפרק הבא מאשר פרקים קודמים שכן סיפקו אבל סהכ קוליז'יין היא התוכנית המדויקת של AEW.

לדעתי היה בוץ' מטורף של ריקי סטימבוט בסיום...
הוא כאילו "תפס" את סטארקס מחזיק בחוטים בהצמדה , אבל הוא היה מחוץ לזירה משום מה... הוא היה אמור לספור בזירה ואז לעצור בספירת 2 כשהוא תופס את סטארקס...
מה שגרם לסטארקס לצאת נקניק בסיום כי הוא הוצמד ברול אפ כל כך הרבה זמן שזה היה קצת מביך... בגלל שריקי היה בכלל מחוץ לזירה...

אני קצת מאוכזב שAEW כן מכירים ב"אליפות האמיתית" של פאנק. ציפיתי אולי לקונפליקט בינו לבין ההנהלה,לכאורה, בעניין...
רעיון כלשהו שטוני קאהן מנסה להחזיר את האליפות הזו אליו או משהו בסגנון... ופאנק יוצא נגד AEW משם לפיוד פאנק+FTR נגד האליט...

FTR יותר מידי בזירה, קשה כבר להתלהב מהם, הם הראו הכל כבר בשנה האחרונה.
הבעיה שבמיק/סטוריליין הם על הפנים, אז מתאר שזאת הסיבה.
חושב שציוות לפאנק יהיה מדהים מבחינתם.

ג'ו נתן פרומו מעולה, רואים שיש לו את הניסיון הזה לתת פרומו ברמה.
קשה לי להתלהב מסמואה ג'ו נגד פאנק באול אין כי זה לא מרגיש לי מלוטש, וקצת קיבלנו מזה לפני כמה שבועות.
אני יותר מתלהב מסיטואציה שפאנק מרכיב סביבו סטייבל כמו שציינתי למעלה, ופחות נמצא ביחידים. ואגב לAEW יש פאטיש על הרכבת סטייבלים כאלו אז אני כן רואה את זה קורה .
אני חושב שזה קצת יחזיר לו את הסטאר פאוור שאבד לו.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
08-06-2023, 11:10 PM
כריסטיאן קייג' הוא הטופ היל של הספורט ב2023.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 4 users Like Coquina Clutch's post:
  • Asaf, HandsomeDevil, RoeeHardy, SwitchBlade
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
08-07-2023, 09:18 AM
(08-06-2023, 09:37 PM)CreAtiv3 כתב:  פרק טוב היו קרבות טובים יחסית לTV .
קצת פחות נותן מתח לקראת הפרק הבא מאשר פרקים קודמים שכן סיפקו אבל סהכ קוליז'יין היא התוכנית המדויקת של AEW.

לדעתי היה בוץ' מטורף של ריקי סטימבוט בסיום...
הוא כאילו "תפס" את סטארקס מחזיק בחוטים בהצמדה , אבל הוא היה מחוץ לזירה משום מה... הוא היה אמור לספור בזירה ואז לעצור בספירת 2 כשהוא תופס את סטארקס...
מה שגרם לסטארקס לצאת נקניק בסיום כי הוא הוצמד ברול אפ כל כך הרבה זמן שזה היה קצת מביך... בגלל שריקי היה בכלל מחוץ לזירה...

אני קצת מאוכזב שAEW כן מכירים ב"אליפות האמיתית" של פאנק. ציפיתי אולי לקונפליקט בינו לבין ההנהלה,לכאורה, בעניין...
רעיון כלשהו שטוני קאהן מנסה להחזיר את האליפות הזו אליו או משהו בסגנון... ופאנק יוצא נגד AEW משם לפיוד פאנק+FTR נגד האליט...

FTR יותר מידי בזירה, קשה כבר להתלהב מהם, הם הראו הכל כבר בשנה האחרונה.
הבעיה שבמיק/סטוריליין הם על הפנים, אז מתאר שזאת הסיבה.
חושב שציוות לפאנק יהיה מדהים מבחינתם.

ג'ו נתן פרומו מעולה, רואים שיש לו את הניסיון הזה לתת פרומו ברמה.
קשה לי להתלהב מסמואה ג'ו נגד פאנק באול אין כי זה לא מרגיש לי מלוטש, וקצת קיבלנו מזה לפני כמה שבועות.
אני יותר מתלהב מסיטואציה שפאנק מרכיב סביבו סטייבל כמו שציינתי למעלה, ופחות נמצא ביחידים. ואגב לAEW יש פאטיש על הרכבת סטייבלים כאלו אז אני כן רואה את זה קורה .
אני חושב שזה קצת יחזיר לו את הסטאר פאוור שאבד לו.

בשבוע הבא הטריוס מוגנת נגדם בדיוק, לדעתי קצת מהר מידי ומשהו אומר לי שהתוצאה בקרב הזה תהיה לא טובה לא משנה מי ייקח, אבל בוא לא נתלונן על זה כל עוד זה לא עוד סאגה מבית היוצר של האליט (דת' טריאנגל/BCC/ג'ריקו וחבריו, כמה אפשר סדרת קרבות מרובי משתתפים).
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
08-07-2023, 03:56 PM
ראיתי היום את כל התכנית וכמובן שבקרוב תהיה תגובה אמיתית על הכל,

רק רוצה לחזק את דבריו של עומר ולהפריד בין התגובה הזאת לכל השאר:
כריסטיאן קייג' > אדג' רשמית החל מיום שבת בקוליז'ן, 5.8.2023.

כשהוא גירש אותה מהראיון גיחכתי, ברגע שהוא עצר לשנייה ואז אמר "security" צחקתי בקול. הריין שלו על האליפות הזאת צריך להיות ארוך יותר מהריין של ריינס. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
08-07-2023, 04:30 PM
(08-07-2023, 03:56 PM)SwitchBlade כתב:  ראיתי היום את כל התכנית וכמובן שבקרוב תהיה תגובה אמיתית על הכל,

רק רוצה לחזק את דבריו של עומר ולהפריד בין התגובה הזאת לכל השאר:
כריסטיאן קייג' > אדג' רשמית החל מיום שבת בקוליז'ן, 5.8.2023.

כשהוא גירש אותה מהראיון גיחכתי, ברגע שהוא עצר לשנייה ואז אמר "security" צחקתי בקול. הריין שלו על האליפות הזאת צריך להיות ארוך יותר מהריין של ריינס. 

איך סלביק לא פה כדי לראות את זה
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
08-07-2023, 05:20 PM
(08-07-2023, 04:30 PM)master of doom כתב:  איך סלביק לא פה כדי לראות את זה

כשהוא יחזור אני אכחיש. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
08-08-2023, 05:19 AM
אם תסתכלו טוב (ומקווה שאני לא מטעה), הבת של כריסטיאן היא אותה ילדה שג'ק פרי התחבא מאחוריה מRVD.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 02:39 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר