Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 17 18 19 20 21 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamtie 27/07/23

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamtie 27/07/23
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-27-2023, 12:18 PM
לידור קצת התעייף לאחר הצפייה בלייב ושאל אם אוכל לפתוח תוצאות במקומו:

[Image: aew-dynamite-072623-splash.jpg]

משודר סרטון של דארבי מרים ל-AR פוקס לקראת הקרב הפותח.

קרב ראשון- קרב על האליפות האטלנטית – אורנג' קאסידי(א') נגד AR פוקס
מנצח: OC
עם המאוס טראפ
אחרי הקרב פוקס שובר את המשקפיים של קאסידי ונותן לו אגרוף, אחר כך נראה שהוא מתחרט ועוזב, דארבי יוצא להתעמת מולו בדרכו לרמפה, בינתיים בזירה מוקסלי מגיע משום מקום לתקוף את OC.
[Image: image.jpg]

רנה פאקט מראיינת בבאקסטייג' את דון קאליס וכריס ג'ריקו.
קאליס מציע לג'ריקו להצטוות לקונוסקה טאקשיטה לקרב זוגות, ג'ריקו מסכים, אח"כ קאליס אומר שהיריבים שלהם יהיו דניאל גארסיה וסאמי גווארה, ג'ריקו מהסס אבל קאליס משכנע אותו להסכים ושזה לטובתם, לסיום קאליס מוסר לג'ריקו במתנה תמונה ממוסגרת שלהם מהימים ב-WCW, ג'ריקו אומר שהיא גדולה מדי ואין לו מקום לתלות אותה, קאליס אומר שהוא מכיר את המקום המושלם.

וינייט של כמה שניות של הוק יושב בתחנת רכבת

ווילר יוטה וקלאודיו קסטאניולי בבאקסטייג', קלאודיו מזהיר את פאק לא להתעסק עם עם הBCC, מוקסלי מצטרף לתמונה ואומר שמה שעשה קודם זה מה שקורה שמתעסקים עם החברים שלו כשהוא אפילו לא בבניין(מתייחס לPPV של ROH בשישי האחרון).

טוני שיאובני מזמין את ג'ק פרי לזירה.
הוא יורד קצת על אליפות ה-FTW, על טאז ועל האלופים הקודמים, ג'רי לין יוצא ואומר שבלי ECW לא היה ג'אנגל בוי, לין רוצה להילחם בפרי אבל ג'ק אומר שהוא לא לבוש לקרב ויראה אותו בשבוע הבא.

רנה פאקט עם בריט בייקר בבאקסטייג' להייפ קצר לקראת הקרב שלה מול טאיה בהמשך הערב.

קרב שני – פאק נגד גראביטי
מנצח: פאק
בהכנעה עם הברוטאלייזר

רנה פאקט מראיינת את מג'ף ואדם קול בבאקסטייג'.
מג'ף מדבר על קרב אליפות הזוגות בקוליז'ן, אדם קול אחר כך אומר שכל מה שעניין אותו בהתחלה היה אליפות הזוגות אבל מג'ף הפך לאחד החברים הכי טובים שלו וזה כל מה שחשוב לו כרגע, הוא אומר לו שאין לו מה לדאוג לגבי אליפות העולם כי החברות שלהם חשובה לו יותר, מג'ף אח"כ אומר שלא משנה איך יסתיים הקרב בקוליז'ן הוא מתכנן להעניק לאחריו לאדם קרב חוזר על אליפות העולם. רודריק סטרונג מתערב ומתעצבן על מג'ף, אדם קול מבקש ממג'ף לעזוב כדי לדבר עם רודריק, הוא אומר לרודריק שהוא אוהב אותו אבל הוא מתנהג באובססיביות והוא צריך להבין שיש לו חברים אחרים מלבדו.

רנה פאקט מראיינת את FTR בבאקסטייג', הם מדברים על זה שהם מכבדים את אדם קול אבל שונאים את מג'ף.

קרב שלישי – סוורב סטריקלנד(ע' פרינס נענע) נגד דארבי אלין(ע' ניק ווין)
מנצח: סוורב סטריקלנד
עם JML דרייבר אחרי תקיפה של AR פוקס מאחורי הגב של השופט.
אחרי הקרב פוקס ממשיך לתקוף את דארבי וניק ווין עם סקייטבורד ומצטרף למוגול אמבאסי.

רואים את ג'ריקו מזמין את חברי הJAS מאט מנארד, אנג'לו פארקר, אנה ג'יי וטאי מלו ללוקר רום שלו, התמונה שקאליס הביא לג'ריקו מוקדם יותר תלויה שם, JAS עושים לג'ריקו שטיפה ואומרים שעד שג'ריקו לא יעריך אותם הם לא יכולים לתת לו 100% ועוזבים את הלוקר רום.

קרב רביעי – ד"ר בריט בייקר D.M.D נגד טאיה ואלקירי
מנצחת: בייקר
בכנעה עם הלוקג'ו

מוכרז לראמפייג':
טאג טים באטל רויאל ל-N1C לאליפות הזוגות
סקורפיו סקיי נגד קיפ סביאן
הקינגדום בפעולה
היקארדו שידה נגד ניילה רוז
מוכרז לקוליז'ן:
קרב על אליפות הזוגות בין FTR למג'ף ואדם קול
קרב סולם בין באדי מאתיוז לאנדראדה אל אידולו על המסיכה של אנדראדה
הל היחו דל ויקינגו, אקשן אנדרטי ודאריוס מרטין נגד ג'וס רובינסון והגאנז
מוכרז לשבוע הבא – מהדורת ה200 של דיינמיט:
כריס ג'ריקו וקונוסקה טאקשיטה נגד דניאל גארסיה וסאמי גווארה
ג'ק פרי וג'רי לין פנים אל פנים

קרב חמישי – קרב זוגות משולש – בסט פרינדס(צ'אק טיילור וטרנט בארטה) נגד הלוצ'ה ברוס(פניקס ופנטה אל זירו מיידו) נגד הBCC(ג'ון מוקסלי וקלאודיו קסטאניולי)
מנצחים: הלוצ'ה ברוס
עם פיר פאקטור של פנטה על טרנט, לקראת סוף הקרב OC הגיע לתקוף את הBCC
אחרי הקרב הברול בין כולם נמשך

מוכרז לדיינמיט שבוע הבא:
קרב "הכל הולך" – ג'ון מוקסלי נגד טרנט בארטה נגד פנטה
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, Breakker, SwitchBlade, Triple T
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
07-27-2023, 01:16 PM
תודה על הסיקור נהניתי מרוב הפרק אחלה דינמיט
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 921
אשכולות: 2
Likes Given: 2,220
הצטרף בתאריך: Jul 2021
07-27-2023, 01:39 PM
תודה על התוצאות, פרק סביר מאד
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
07-27-2023, 02:32 PM
(07-27-2023, 12:18 PM)orgibor כתב:  סקורפיו סקיי נגד קיפ סביאן

סקורפיו סקיי נפצע במהלך החימום לקרב, מי שהחליף אותו היה קומאנדר.

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
07-27-2023, 03:31 PM
ראיתי את התכנית, בגדול בסדר גמור חוץ מהג'ריקו וג'ון מוקסלים, אני כמובן אפרט כשיהיה לי כוח עוד מעט.

חשוב לי לומר שאור מלך והוא הגיבור שלי,
הרבה יותר טוב מלידור האפס שנכשל פעם נוספת, הפעם בלפתוח אשכול תוצאות דינמייט כפי שהתחייב.

בגדול הסגמנטים של ג'ריקו איומים ונוראיים, במיוחד, במיוחד הסגמנט עם 2.0 ועם הסאמי גווארות. 
משום מה האנטי שלי לטאי קונטי גווארה הוא מאוד גדול, ואני חושב שג'ריקו לקח טאג מצוין והפך אותם לסמרטוטים נטו כדי להאריך לעצמו את הקריירה, ועכשיו כשהוא מזהה שזה הפסיק לעבוד, הוא לוקח את הסטארפאוור שלו הלאה ומשאיר אותם לבד. זה 1 ל1 מה שקרה עם LAX שהפכו לגרסה המגוחכת שלהם - PnP. הם לא ידעו להתמודד עם מה שג'ריקו עשה להם והתהפכו אחד על השני. פשוט עצוב. 
האליט ללא ספק למדו מג'ריקו - הם לקחו את DO כשהיה מה לסחוט מהם, סחטו עד הסוף, ועכשיו הם מערבים אותם כשצריך רענון וכמה אנשים לספוג הצמדה. ככה חונקים טאלנט. 
אני זוכר את הימים בהם אנג'לו פארקר ומאט מנארד קיבלו שבחים על הפרומואים שהם חתכו אחרי B&G, פשוט יוצא מן הכלל. את הימים בהם ג'ון סילבר היה אחד האקטים הכי אובר ברסלינג. אבל כנראה שג'ריקו חושב שעדיף לרסלינג להקריב את 2.0 בשביל ג'ריקו בשנה ה30 לקריירה שלו. 

בכל אופן, סתם יצא לי ראנט רנדומלי. 
בגדול תכנית טובה, אהבתי את קאסידי/פוקס, למרות שבעיניי הם יכלו למתוח את ההיל טרן שלו על פני 3 שבועות, ולא על פני שעה וחצי. הרי זה היה ברור מידי אחרי הקרב עם קאסידי, שבקרב הצפוי של דארבי AR פוקס יתערב לטובת האמבסי. הבוקינג של AEW פה היה ברור ומובן מקילומטר. הייתי שמח לראות משהו קצת יותר עדין. 
משום מקום AR פוקס מקבל וינייט משלו עם דארבי בתחילת התכנית, קרב אליפות, היל טרן, ומקום בסטייבל הילי. אני יכול לראות את המחשב מאחורי הקופסה, אני יכול לראות את טוני קאהן נזכר בפוקס ופשוט מעכשיו לעכשיו מחליט לעשות איתו משהו גדול, נטו בשביל השוק וואליו. אני גם יכול לראות אותם שוכחים ממנו לגמרי החל משבוע הבא, ועד ל2025. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
07-27-2023, 11:14 PM
אני באמת לא מבין את הכיוון של רוב הרוסטר כרגע, כולם מסוכסכים עם כולם, את התפקיד של סטינג מאייש עכשיו ילד בן 18, הקונטרה לג'ק פרי היא פאקינג ג'רי לין ולמוטיב של הפרק בכלל בוחרים להשתמש ב-AR פוקס שאיכשהו מצאו אותו בבוידעם ובוחרים לצרף אותו לסטייבל שהמנהיג האמיתי שלו בכלל רועה בשדות זרים ומתפתח משהו לא ברור בינו לבין ביג ביל.
עכשיו, אני בדרך כלל אוהב בלאגן, סטוריליינז לא צריכים להיות לינאריים וזה מעולה שיש להם נקודות ממשק גם עם קווים אחרים אבל כל הזמן קופץ לי לראש שאנחנו חודש מאול-אין ואין לי מושג מה אקבל שם. עדיין לא נקבע אפילו קרב אחד ומלבד קול - מג'ף אין לי גם איזשהן השערות לגבי השאר, לאול-אאוט לצורך ההשוואה כבר נקבע לפחות קרב ראשון ואני יכול לחשוב על מה יהיו האחרים.
הקרבות של OC ודארבי היו מוצלחים אבל את הקרדיט צריכים לקבל היריבים שלהם, המיין אבנט ממשיך לבלבל אותי, הלוצ'ה ברוס מקבלים את הניצחון? אז כן בונים עליהם אחרי הפסד האליפות בשישי? או שזה רק כחלק מהדת' טריאנגל ואנחנו בפתחו של עוד קרב סטייבלים מייגע? כי כמו שזה נראה המניע של אף אחד מהם כרגע הוא לא אליפות הזוגות, אז מה האנדגיים כאן? קרב אליפות לפאק? מאתגר אמיתי ל-OC? אליפות השלשות? סטאדיום סטאמפיד לייט?
מה שזה לא יהיה אל תשאירו אותי על החכה עד לרגע שאעלה על המטוס.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
07-27-2023, 11:23 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-27-2023, 11:24 PM על ידי Jon_M0xley.)
אני מחכה שמוקסלי יקח לקאדיסי את האליפות.

פרידמן תמיד מצליח לבלבל אותי כשהוא משחק את הפייס, האם הוא עושה את זה כדי לסכסך בין קול לסטרונג ואז יעשה טרן על קול או שזה משהו זדוני אחר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
07-28-2023, 01:58 AM
(07-27-2023, 11:14 PM)orgibor כתב:  למוטיב של הפרק בכלל בוחרים להשתמש ב-AR פוקס שאיכשהו מצאו אותו בבוידעם ובוחרים לצרף אותו לסטייבל שהמנהיג האמיתי שלו בכלל רועה בשדות זרים

השיא של האשכול הזה.

זה בדיוק העניין, העלילה השבוע עם AR פוקס הייתה חסרת תחכום.

בכל אופן, כבר יש ספוילר קטן לקרב גדול באול-אין, מסומן בשורה הבאה בלבן:
אוספריי-ג'ריקו

אני בכנות ממליץ לכם לצפות בפרומו של ג'ק פרי השבוע.
כן כן, אני יודע.
אני פשוט חושב שיש ערך בידורי גדול בלראות בחור כזה אומלל פשוט גורר את הדמות החדשה שלו בבוץ. זה היה אסון רכבות, כישלון מפואר, הבחור מגיע כמו ביג דיל עם כל השטיקים האפשריים - היט עם טאז, חולצה מיוחדת, אליפות חדשה, הוא אכל סטריק של שנה+, הכל הכל הכל. ומה הוא עושה עם זה? מתרסק ישר על הפרצוף במהירות של 343 קמ"ש. בידור אמיתי.
אני בכנות חושב שבשלב הזה AEW צריכים להתנצל בפניו על ההתעללות הזאת. הם שמו אותו בתור אחד מה4 פילרס, הבטיחו לו את העולם, ושכחו לציין בפניו שהוא לא יוכל בחיים לגבות את זה. פרי נכנס כמו הבחור הכי שנוא בעולם, וקיבל.. 0 תגובות מהקהל. 0 עגול. אולי איזה ברנש אחד צעק לו שהוא מניאק נטו מתוך רחמים. זהו.
בכנות חשבתי שבשנייה שהם שמו עליו משקפי שמש - הוא יהפוך באופן פתאומי למגניב ואדג'י, אבל הוא משום מה ממשיך לפשל. באמת מבאס בשביל הבחור הזה, אני גם חושב שמעבר לכל זה, הוא בוודאות חזר לעמדה של טוני וכולם אמרו לו כמה טוב הוא היה. tone def. 
אני באופן אישי חושב שזה באמת מבדר, נהנתי מהסגמנט. 

חלק מהתגובות של אוהדי AEW בערוץ היוטיוב, לפרומו הזה:

מארק כבד של AEW כתב:
From Jungle Boy to Jungle Man. I’m loving this heel run of Jack Perry so far. And Somewhere, Christian Cage would be looking on proud of him loving this new side of him.

בוט של טוני כתב:
Jungle Heel has been a ton of fun! Really excited to see what’s next to come!

מעריץ שרוף של בסט פרינדס כתב:
Jack being heel has grown on me like fungus. I never would have guessed he would be this entertaining as a bad guy after his Jungle Boy gimmick.

גוליה מסטארדום כתב:
His heel character is better imo. He's mad petulant and it seems authentic.

אורי כתב:
Jack actually goes hard as a heel, ngl I actually dig that run
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 921
אשכולות: 2
Likes Given: 2,220
הצטרף בתאריך: Jul 2021
07-28-2023, 03:26 AM
(07-28-2023, 01:58 AM)SwitchBlade כתב:  השיא של האשכול הזה.

זה בדיוק העניין, העלילה השבוע עם AR פוקס הייתה חסרת תחכום.

בכל אופן, כבר יש ספוילר קטן לקרב גדול באול-אין, מסומן בשורה הבאה בלבן:
אוספריי-ג'ריקו

אני בכנות ממליץ לכם לצפות בפרומו של ג'ק פרי השבוע.
כן כן, אני יודע.
אני פשוט חושב שיש ערך בידורי גדול בלראות בחור כזה אומלל פשוט גורר את הדמות החדשה שלו בבוץ. זה היה אסון רכבות, כישלון מפואר, הבחור מגיע כמו ביג דיל עם כל השטיקים האפשריים - היט עם טאז, חולצה מיוחדת, אליפות חדשה, הוא אכל סטריק של שנה+, הכל הכל הכל. ומה הוא עושה עם זה? מתרסק ישר על הפרצוף במהירות של 343 קמ"ש. בידור אמיתי.
אני בכנות חושב שבשלב הזה AEW צריכים להתנצל בפניו על ההתעללות הזאת. הם שמו אותו בתור אחד מה4 פילרס, הבטיחו לו את העולם, ושכחו לציין בפניו שהוא לא יוכל בחיים לגבות את זה. פרי נכנס כמו הבחור הכי שנוא בעולם, וקיבל.. 0 תגובות מהקהל. 0 עגול. אולי איזה ברנש אחד צעק לו שהוא מניאק נטו מתוך רחמים. זהו.
בכנות חשבתי שבשנייה שהם שמו עליו משקפי שמש - הוא יהפוך באופן פתאומי למגניב ואדג'י, אבל הוא משום מה ממשיך לפשל. באמת מבאס בשביל הבחור הזה, אני גם חושב שמעבר לכל זה, הוא בוודאות חזר לעמדה של טוני וכולם אמרו לו כמה טוב הוא היה. tone def. 
אני באופן אישי חושב שזה באמת מבדר, נהנתי מהסגמנט. 

חלק מהתגובות של אוהדי AEW בערוץ היוטיוב, לפרומו הזה:

הדרך היחידה להציל את ההיל טרן הזה הוא לעשות אותו היל שחצן וליצני בסגנון של דומניק, אם לא זה אז אפשר לקרוא קדיש עליו.
הגב

•
חפש
הגב
CreAtiv3 מנותק
Rookie
*
תגובות: 54
אשכולות: 0
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Aug 2022
07-28-2023, 08:14 AM
תוכנית נוראית. משעממת. שום אופק או כיוון להמשך. הנשים זוועה שלא צריכה להיות בטלוויזיה. יותר מידי ג'וברים שמקבלים יותר מידי זמן מסך.
פרומואים נוראים וקשים לצפייה, אני מתמלא בקרינג'יות מטורפת כל פעם שיש פרומו בארגון הזה. אם זה בזירה או מוקלט.

חודש בול ל ALL IN ו0 בנייה לקרב מרכזי שאמור לעניין אותנו.
כמו שזה נראה כרגע יכריזו איזה קני אומגה נגד אוספרי הזה בקרב שאת 90 אחוז מהקהל לא מעניין, במיוחד שאין בילד. ואף אחד לא טורח להציג לנו מה הקטע שלהם ולמה מביאים כל פעם מתאבקים יפנים במקום לתת את הספוט לפאקינג אחד מה200 מתאבקים שיש לך ברוסטר.

אם WWE אומרים, אנחנו עושים אירוע באותו יום באצטדיון אחר בלונדון (באמיריות למשל), אני מאוד אתפלא אם יגיעו לאול אין 3000 איש.

ועוד הם רוצים לעשות PPV נוסף שבוע אחרי... אויי התמימות אויי החוסר מודעות...
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 05:03 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר