Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 59 60 61 62 63 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 18.7.2023

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 18.7.2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-19-2023, 05:00 PM
[Image: 20230710_NXT_LeeDom_FC_tues--84bf1d9af64...d28a12.jpg]

אלוף NXT כרמלו הייז וטריק ויליאמס פותחים את התוכנית, טריק אומר שאנחנו רחוקים שבועיים מ-GAB, הוא מציג את אלוף NXT כרמלו הייז. הייז מדבר על שבוע שעבר, טריק אומר שהם היו צריכים לנצח אך ריה ריפלי ודומיניק הפריעו להם. הייז אומר שיום הדין היו 4 נגד 2, הוא אומר שהם היו רחוקים שניות מלנצח את הקבוצה הכי דומיננטית ב-WWE יום הדין... אך אז ה-N1C החליט שהוא רוצה לעזור לו. איליה דרגונוב יוצא החוצה, דרגונוב אומר להייז שיש משהו שהוא לא מבין וזה שאם פריסט היה משתמש במזוודה הוא לא רק היה מפסיד את הקרב... אולי גם את אליפות NXT. דרגונוב אומר שהוא רצה למנוע מצב שיקחו את אליפות NXT לרוסטר הראשי, דרגונוב אומר להייז שהוא איבד שליטה שבוע שעבר אחרי הקרב, הייז אומר שהכל בשליטה והוא מוכן לקרב הזה. הייז אומר שהוא מנסה להבין איך דרגונוב שומר על המהירות שלו בקרבות, דרגונוב עונה שיש דבר אחד שהוא עושה יותר מכולם והוא תמיד נותן הכל שהוא נכנס לזירה, הוא אומר שזה אומר משהו לקהל, הם מרגישים משהו, דרגונוב אומר להייז שהוא יגרום לו להרגיש ב-GAB הפסד. הייז אומר שהוא מרגיש את המשקל של אליפות NXT, הוא מרגיש הכל. הייז אומר שתיהיה מלחמה וכולם יודעים זאת, הייז אומר לדרגונוב שהוא מתכנן ריצה ארוכה כאלוף וב-GAB הוא ירגיש אותו, מר. PLE, הייז אומר שהוא יכה שונה. דרגונוב אומר להייז שהוא יצטרך להכות שונה... וחזק יותר מתמיד כי אם לא השושלת שלו תיפול. דרגונוב אומר להייז שלא משנה עד כמה הוא חושב שהוא אלוף טוב... ב-GAB המתאבק הכי אינטנסיבי ב-NXT ירק עליו אש שהוא לא יכול לשלוט בה. הייז עונה שהוא יכבה את האש ולאחד מהם יהיה רק שמפניה ולשני ישאר רק כאב. (באנגלית נשמע יותר טוב המשפט)
[Image: 1.jpg]

אלוף צפון אמריקה ווס לי בלוקר רום, מוסטפה עלי מגיע לדבר איתו ושואל אותו על מה הוא חשב ואם הוא באמת הולך להגן על אליפות צפון אמריקה הערב נגד דומיניק מיסטריו. ווס לי אומר שיהיה בסדר, עלי עונה לו שהדיו מהחוזה שלהם לקרב ב-GAB עדיין לא התייבש. עלי אומר לווס לי שהוא רוצה לפגוש אותו ולא את דומיניק. ווס לי אומר לעלי שנשמע שהוא לא חושב שהוא יכול לנצח את דומיניק. עלי אומר שיש סיבה שקוראים לו דירטי דום ובטח ריה ריפלי תיהיה לידו... ווס לי אומר שיהיה בסדר. עלי אומר שהוא רוצה לפגוש את אלוף צפון אמריקה הכי גדול אי פעם ב-GAB, ווס לי עונה שהוא יהיה שם. עלי עונה שהוא יהיה שם ואומר לווס לי שהוא צריך להגיע לשם...

מוקדם יותר מראים את טוני דאנג'לו משתחרר מהכלא, צ'נינג לורנזו מחכה לו מחוץ לכלא והם נוסעים משם.

אלוף גביע המסורת ניית'ן פרייזר ודרגון לי ניצחו את לוס לות'וריוס, דרגון לי הצמיד את אנג'ל גארזה לניצחון אחרי טויסטינג נקברייקר. אחרי הקרב לוס לות'וריוס מתווכחים מחוץ לזירה, הומברטו קאריו מעיף את אנג'ל גארזה, קאריו צועק על גארזה שזאת הייתה אשמתו.
[Image: 2.jpg]

משודר סרטון המשך משבוע שעבר על בארון קורבין, קורבין מגיע למקום ביער ורואה לפידים, ברקע קורבין שואל את עצמו לאן הוא הכניס את עצמו למה הוא לא יכל להסתפק במה שהיה לו, היה לו קל, נוח ובטוח. קורבין אומר שהוא שרף הכל ובשביל מה ? קורבין אומר להתפתח או למות... להתפתח למה ? קורבין אומר שהוא לא יעשה משהו שהוא לא, הוא צריך שיכבדו אותו ולהיות אלוף. קורבין ניגש למישהו שמוריד את הקפוצ'ון ומסתובב אליו... וזה הוא. קורבין אומר שהוא יעשה זאת כעצמו.
[Image: Screenshot-1.png]

משודר סרטון מחשבון הטוויטר האנונימי של NXT, בוקר טי מדבר עם רוקסן פרז על בלייר דבנפורט.

קיאנה ג'יימס ניצחה את ג'יג'י דולין, לקראת סוף הקרב קיאנה לוקחת את התיק שלה ומנסה להכות את ג'יג'י, ג'יג'י תופסת את התיק ומנסה להכות אותה אך השופט תופס את התיק, קיאנה נותנת לג'יג'י 401K על התיק ומצמידה אותה לניצחון.

משודר ראיון משבוע שעבר של אקסיום וסקריפטס, ברונקו נימה ולוסיאן פרייס מופיעים. אקסיום אומר להם שהוא לא מעריך את זה שהם מפריעים להם, סקריפטס מרגיע אותם ואומר שנראה שהם מחפשים את הקרב הראשון שלהם ב-NXT, זה מוביל לכך שנקבע להם קרב זוגות.

אייבי נייל מטפסת על סולם ומורידה את השלט של דיימונד מיין.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את אדי ת'ורפ, מטה פור מופיעים וזה מוביל לכך שנקבע קרב בין אורו מנסה ואדי ת'ורפ.

ברונקו נימה ולוסיאן פרייס ניצחו את אקסיום וסקריטפס, לקראת סוף הקרב סקריפטס מתהפך על אקסיום ותוקף אותו, נימה ופרייס ניצלו זאת והצמידו את אקסיום לניצחון אחרי קראשינג ביג בוט. נימה, פרייס וסקריפטס עזבו ביחד אחרי הקרב. 
[Image: 3.jpg]

החזרה של טוני דאנג'לו מהכלא - בזירה נמצאים המשפחה וחברים של טוני דאנג'לו, צ'נינג לורנזו מזמין את טוני דאנג'לו החוצה. דאנג'ו נכנס לזירה ומחבק/מנשק את המשפחה והחברים שלו. דאנג'לו ולורנזו מתחבקים. דאנג'לו לוקח את המיקרופון ומודה ללורנזו, הוא אומר שהוא לא היה עומד פה בלעדיו, דאנג'לו אומר שללורנזו הייתה תוכנית גאונית ולגאלוס לא היה מושג. דאנג'לו מראה על המסך מה היה לפני חודשיים וחושף את התוכנית. חוזרים לזירה, אלופי הזוגות של NXT גאלוס יוצאים החוצה, ג'ו קופי אומר להם שהם חלאות, ג'ו מבטיח לדאנג'לו שיותר בטוח לו בכלא מאשר בחוץ. דאנג'לו יורד על ג'ו קופי ואומר שאין לו שליטה יותר, לורנזו אומר להם שהם יאבדו את אליפות הזוגות של NXT נגדם ב-GAB. דאנג'לו אומר להם לצחצח את אליפות הזוגות של NXT כי הם יקחו את מה שהיו צריכים לקחת בסטאנד & דליבר. גאלוס אומרים להם שהם לא יגיעו ל-GAB, הם נכנסים לזירה וג'ו קופי מוציא מחבט, כל המשפחה והחברים של טוני דאנג'לו מוציאים כלי נשק. מתפתח ברול בזירה, דאנג'לו לורנזו מעבירים את מארק קופי דרך שולחן אוכל. דאנג'לו ולורנזו מרימים את אליפות הזוגות של NXT.
[Image: 6.jpg]

אלוף NXT כרמלו הייז וטריק ויליאמס הולכים מאחורי הקלעים והם פוגשים את הסקיזם. הייז אומר להם שהם מוזרים, גייסי אומר להם שאין צורך להכניס שליליות למשפחה שלהם, אווה אומרת להם שהם עובדים ביחד אחד בשביל השני, גייסי אומר להייז שהוא יפסיד את אליפות NXT... איליה דרגונוב מגיע, הייז אומר לדרגונוב שזאת הפעם השלישית שהוא עושה זאת. הם ממשיכים לדבר עד שאחד מהסקיזם דוחף את גייסי על הייז ומתפתח ברול מאחורי הקלעים.

ת'יאה הייל ניצחה את אלקטרה לופז, ת'יאה הצמידה את אלקטרה לניצחון בקימורה לוק. אחרי הקרב ת'יאה אומרת שהיא מרגישה שאי אפשר לעצור אותה, היא אומרת שהיא הכניעה את אלקטרה לופז כמו שעשתה לטיפאני סטראטון. ת'יאה אומרת שהיא רוצה עוד הזדמנות על אליפות הנשים של NXT, אלופת הנשים של NXT טיפאני סטראטון יוצאת החוצה, טיפאני אומרת לת'יאה שהיא יכולה לקרוא לה החוצה ושהיא יותר טובה ממנה בהכל, טיפאני אומרת לת'יאה שהיא למדה מהלך אחד ועכשיו היא חושבת שהיא יכולה לכבוש את כל העולם. טיפאני מסכימה לקרב חוזר, היא אומרת שזאת תיהיה ההגנה הכי קלה כי היא כבר ניצחה אותה. ת'יאה אומרת לטיפאני שהיא רוצה שהקרב יהיה קרב הכנעות, טיפאני לא מסכימה, ת'יאה מכניעה את טיפאני בקימורה לוק, היא לא משחררת אותה עד שטיפאני צורחת שהיא מסכימה לקרב הכנעות ב-GAB.
[Image: 4.jpg]

דומיניק מיסטריו וריה ריפלי מאחורי הקלעים, משפחת דאנג'לו פוגשים אותם. טוני דאנג'לו אומר לדומיניק מיסטריו שבני מהחצר מוסר שלום, דומיניק מחייך ואומר שבני אחלה בחור. דאנג'לו מאחל לדומיניק בהצלחה הערב. ליירה ואלקיריה מגיעה, ריפלי אומרת שהיא סיפרה לכולם שהיא קשוחה ואז היא נותנת לג'ייסי ג'יין לכסח אותה ולקרוע לה את הג'קט... ריפלי שואלת את ליירה אם היא טעתה. ליירה עונה שלא, ריפלי אומרת לה שכדאי לה להראות לה את זה. ליירה אומרת שבפעם הבאה שהיא תכנס לזירה עם ג'ייסי ג'יין היא תעשה זאת.

אורו מנסה ניצח את אדי ת'ורפ, לקראת סוף הקרב לאש לג'נד מרימה את נועם דר המתוסכל מהכסא גלגלים ומכניסה אותו לזירה, השופט מנסה להוציא את דר מהזירה, ת'ורפ מחזיר לזירה את מנסה, דייג'אק מגיע משום מקום ונותן לת'ורפ ביג בוט והולך. השופט מתחיל ספירה, ת'ורפ חוזר לזירה בשנייה האחרונה... מנסה נותן לו רולינג קיק ומצמיד אותו לניצחון.

משודר סרטון על דנה ברוק וקלאני ג'ורדן, ג'ורדן אומרת שהיא עצבנית בגלל ההפסד שלה לקורה ג'ייד בשבוע שעבר, דנה ברוק אומרת לג'ורדן שהיא רק התחילה פה... ג'ורדן עונה שהיא צודקת. הן עוברות להתאמן ולבצע תרגילי התעמלות. עוברים לקורה ג'ייד בלוקר רום שצפתה בהן, קורה צוחקת על התרגילי התעמלות ואומרת שדנה חושבת שזה מה שיעזור לה בשבוע הבא.

ויק ג'וזף משולחן השדרנים מראיין את רוקסן פרז ובלייר דבנפורט - פרז אומרת שבוקר טי נתן לה כמה עצות כי הן הולכות להפגש שוב ב-GAB. דנבפורט מזכירה לה איך היא ניצחה אותה ואומרת לה שהיא תצטרך לעשות זאת שוב מול החברים והמשפחה שלה. דבנפורט אומרת שהמחלקה הזאת מלאה בנשים מבוגרות ולא ילדות קטנות, היא אומרת לפרז שהיא לא שייכת לכאן יותר. פרז אומרת שמאז שהיא איבדה את אליפות NXT יש בה זעם ודבנפורט רק מוסיפה לזה. פרז אומרת שכדי לנצח את דבנפורט היא תראה צד ש-WWE לא ראו. דבנפורט אומרת לפרז שהיא לא מאמינה לה, דבנפורט אומרת שהפעם היא תפגע בה, היא אומרת לה שאוסטין מרחק קצר מלורדו אז אחרי שהיא תסיים איתה שתחזור הביתה ולא תחזור לאורלנדו כי היא לא שייכת לכאן יותר, פרז עוזבת את הראיון.

מוכרז לשבוע הבא :
- הסקיזם נגד אלוף NXT כרמלו הייז, טריק ויליאמס ואיליה דרגונוב.
- קרב קינדו סטיק : קורה ג'ייד נגד דנה ברוק.
- גייבל סטיבסון יחליט לגבי העתיד שלו.

קרב על אליפות צפון אמריקה
דומיניק מיסטריו ניצח את ווס לי וזכה באליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב ווס לי קופץ על דומיניק מהטופ רופ, משום מקום פין באלור מגיע ומסיח את דעתו של השופט, מר. MITB דמיאן פריסט נכנס לזירה מצד שני ומנסה להכות את ווס לי בעזרת אליפות צפון אמריקה, ווס לי מתחמק ונותן לפריסט קארדיאק קיק. ווס לי מתכונן לקארדיאק קיק על דומיניק אך ריה ריפלי דופקת לו בפנים את אליפות העולם לנשים. דומיניק זוחל לעבר ווס לי ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 5.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-19-2023, 05:01 PM

[Image: 31744c06e0dc51351eb011c9f3af52f6.gif]

ה-GOAT עושה זאת, ההיל מספר 1 בביזנס. דומיניק מיסטריו הוא אלוף צפון אמריקה החדש !
הו בייבי  Heart
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
07-19-2023, 05:02 PM
אז ריה עם אליפות, דום דום עם אליפות, פריסט עם מזוודה ואולי גם אליפות, ורק באלור הולך להישאר בלי כלום ולהיזרק מהסטייבל בקרוב מאוד
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
07-19-2023, 05:12 PM
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח​חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח​חחחחחחחחחחחחחחח אל עליון אתה חייב לעשות גיפים של הקהל אחרי שדומיניק זכה אני מתתתתתת
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
07-19-2023, 05:13 PM
זה שדומיניק זכה באליפות צפון אמריקה זה ביזיון אחד גדול.
ואני אוהב את זה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
07-19-2023, 05:22 PM
וואלה ראיתי את התוכנית בשביל לראות אם דומיניק ינצח או לא וגם סיימתי את המבחנים ואין לי מה לעשות.
- הייז ודרוגונוב עם אחלה סגמנט פותח, שניהם יצאו מעולים ואמרו את שלהם.
הקרב יהיה מעולה מקווה שדרגונוב ינצח.

- קורבין מאז שהוא חזר לNXT ממש מעולה, מעניין וכיף לראות אותו. מעניין מה הוא יעשה עכשיו.

- מחכה לראות מתי האחרים קריד יחשפו שהם שם עם המסיכות הצהובות.

- הייל אחלה, היא צריכה להרגע כשהיא צורחת כי לא כזה מבינים. אחלה פייסיתף טיפאני פצצה, משחקת את היל טוב מאוד. מצד אחת זה פוגע בה שהיא נכנעת ומסכימה לקרב הכנעות מצד שני זה היה מעולה אז בסדר.

- כל הקטע עם עלי וווס לי בהתחלה היה מעולה, שעלי רוצה להלחם בו אבל ווס חושב שעלי חושב שווס לא יכול לנצח את דומיניק זה הוסיף למתח של הקרב.
דומיניק מיסטיריו בהופעה די רעה, הקהל צעק לו שהוא לא מוכן וחלק קטן צעק שהוא כן(בטח צעקו בכוונה). היה שם בוצ' קטן של דומיניק שבמזל ווס לא נפצע, מזלו שהוא קל ולא כבד. מזלו שהוא מקבל כזה היט ובסטייבל מעולה כמו JD כי אני בחיים לא הייתי שם עליו אליפות ואם כן והייתי רואה את ההופעה שלו פה הייתי מחליף באמצע הקרב שווס לי זוכה.דומיניק לא מוכן, אין לו את ה בזירה תראו את ההשואה בינו לווס לי בקרב... ווס לי אוכל אותו בלי מלח.
שברו אותי מצחוק התגובות של הקהל חחחחחח כמה צחקתי, אפילו לחגוג הוא לא יודע... עמד שם כמו שוקיסט ובאלור הרים לו את היד.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-19-2023, 05:43 PM
(07-19-2023, 05:12 PM)Jon_M0xley כתב:  חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח​חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח​חחחחחחחחחחחחחחח אל עליון אתה חייב לעשות גיפים של הקהל אחרי שדומיניק זכה אני מתתתתתת

[Image: 1.gif]

[Image: 2.gif]

Cool
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Jon_M0xley, NoamRR
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,048
אשכולות: 14
Likes Given: 1,297
07-19-2023, 06:15 PM
(07-19-2023, 05:43 PM)lidoradir כתב:  [Image: 1.gif]

[Image: 2.gif]

Cool

עכשיו חסר לי גיף של היימן ולסנר בשבירת הסטריק רק עם הראש של דומיניק במקום הראש של לסנר Cool
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
07-19-2023, 07:05 PM
וואלה אמנם הקארד היה די חלש חוץ מהמיין אבנט וויתרתי על רוב הקרבות אבל הפרק כן היה גדוש בהחלטות בוקינג מעולות והסגמנטים היו מוצלחים ברובם.
כמובן שההחלטה הכי חשובה בפרק היא להוריד את האליפות מווס לי ולשים אותה על דירטי דומיניק. טוב לשים פיגורה קצת שונה עם האליפות הזאת ולא להעניק אותה לאחד מהמידקארדרים המצוינים של נקסט שבסופו של דבר היו מרגישים כמו עוד מאותו הדבר. הריין של ווס לי היה מדהים אבל הוא ארוך גם ככה ולסיים אותו עם שמות כמו בייט, עלי, דר או פרייזר למשל היה מרגיש כמו המשך ישיר לריין וצריך מישהו שישבור את השגרה. גם הטיימינג מאד מעניין, לעשות את זה בפרק שבועי, רגע לפני GAB ואחרי שכבר נקבע קרב על האליפות לאירוע זה גם משהו חדש ומגניב.
הקרב עצמו לא באמת משנה כאן, דום לא נצץ במיוחד לעומת ווס לי שכן נתן עוד הופעה גדולה כאן, ההשלכות של הקרב הן הדבר המעניין פה.

החלטה נוספת שאהבתי היא לבחור בסטיפולציה של קרב הכנעות לאליפות הנשים, כל הסטוריליין הזה נהדר, השלטים של "את נכנעת", הקימורה שת'יאה למדה עוד מגולאק ודמפסי והשימוש בה כדי לקבוע את הקרב לGAB, ענק.

קורבין אשכרה מצליח להתעורר כמו עוף החול וליצור עניין יש מאין, ההכרה בזה ששום גימיק מהמאות שהיו לו לא החזיק מים והניסיון להשליך את הכל לים איכשהו מעוררת אצלי אמפתיה. יאאלה קורבין אני נותן לך צ'אנס נוסף אבל אני נשבע שזה האחרון.

ההחלטות לפרק את לוס לות'ריוס ואת אקסיום מסקריפטס גם מעניינות, קאריו וגארזה לא הספיקו לעשות כלום וכבר מתפצלים אבל אני יודע ששניהם יכולים להיות מתאבקי סינגלס טובים מאד כשניתנת להם ההזדמנות אז למה לא? גארזה - דומיניק זה מאצ'אפ שאשמח לקבל בעתיד. מחלקת הזוגות קצת נפגעת פה כשלוקחים בחשבון גם את ה"עזיבה" של האחים קריד ונצטרך לראות אם הטאגים החדשים שעלו מהפיתוח יצליחו לפצות על זה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
07-19-2023, 07:07 PM
(07-19-2023, 05:00 PM)lidoradir כתב:  הם ממשיכים לדבר עד שאחד מהסקיזם דוחף את גייסי על הייז ומתפתח ברול מאחורי הקלעים.

מי שדחף את גייסי היה ג'וליוס קריד במסכה, שבוע שעבר הוא וברוטוס היו עם מסכות וג'קטים בסגמנט של הסקיזם ואייבי נייל.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 02:32 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר