Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 59 60 61 62 63 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 19.6.2023

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 19.6.2023
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,202
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,966
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-20-2023, 02:40 PM
[Image: 20230612_RAW_Seth_FC_mon--0bcf0391dcea58...23e983.jpg]

אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס פותח את התוכנית, רולינס בזירה לקראת האתגר הפתוח שלו אך פין באלור מגיע משום מקום ותוקף אותו, באלור מעיף את רולינס על שולחן השדרנים ואחר כך לרינג פוסט, באלור ממשיך לתקוף את רולינס בלי הפסקה עד שאדם פירס, שופטים ואנשי הנהלה מגיעים לעצור אותו, באלור בורח מהם ונותן לרולינס קופ דה גראס מהמדרגות, אחר כך באלור נותן לרולינס קופ דה גראס משולחן השדרנים, באלור הולך אך חוזר ונותן לרולינס קופ דה גראס שלישי מהמדרגות.
סת' רולינס הולך מאחורי הקלעים לצד אדם פירס ושואל איפה פין באלור, באלור מגיע ותוקף את רולינס, באלור מעיף את רולינס על שולחנות מאחורי הקלעים ומעיף אותו על חפצים, באלור מניח את הרגל שלו על הפנים של רולינס ומחזיק באליפות העולם במשקל כבד, באלור אומר שהוא חיכה לזה 7 שנים ושזה יגיע ב-MITB.

מיז בזירה, מיז אומר שמספיק מהבעיות של סת' רולינס והוא רוצה לדבר על שלו. מיז אומר שרולינס הבטיח אתגר פתוח אך לא קיים זאת, מיז אומר שהוא רצה לענות לאתגר ולהפוך לאלוף העולם במשקל כבד, מיז אומר שהוא אלוהים בעיר הזאת והוא רצה לתת לאנשים הזדמנות לראות אחד מהם זוכה באליפות אך זה לא יקרה, מיז מציב אתגר פתוח משלו : תומאסו צ'אמפה עושה את החזרה שלו ונענה לאתגר, זה מוביל לקרב הבא.

תומאסו צ'אמפה ניצח את מיז, צ'אמפה הצמיד את מיז לניצחון אחרי פייריטייל אנדינג.
[Image: 021-RAW-06192023-RF-43079-d829294c960a58...2af578.jpg]

יום הדין יוצאים החוצה, פין באלור פונה לסת' רולינס ואומר לו שהאתגר הפתוח שלו מבוטל בגללו, באלור אומר שהוא היחידי שיקח ממנו את אליפות העולם במשקל כבד, באלור אומר לקהל שהם אוהבים לשיר שירים ושהם ישירו בלוויה של רולינס. אלופת העולם לנשים ריה ריפלי מדברת על MITB, ריפלי אומרת שבאלור יחזיר את אליפות העולם במשקל כבד הביתה ליום הדין, ריפלי אומרת שהיא שולטת במחלקת הנשים והיא הכי דומיננטית ב-WWE, ריפלי אומר שדמיאן פריסט יזכה ב-MITB, ריפלי אומרת שדום דום יפיל את קודי רודס, פריסט אומר שב-MITB המזוודה תחזור איתו הביתה ועל החוזה בפנים יהיה השם שלו. פריסט פונה לדומיניק ואומר לו שקודי אמר לו שהוא לא יכול לנצח אותו, פריסט מזהיר את קודי, דומיניק פונה לקודי ואומר לו שהוא יראה מה הוא יעשה לו ב-MITB, דומיניק מאתגר את קודי רודס למצוא טאג לקרב שלשות הערב נגד יום הדין.

ביירון סקסטון מראיין מאחורי הקלעים את אלופי הזוגות המאוחדים סמי זיין וקווין אואנס, אואנס מתעצבן שזיין נשאל על הבלודליין, זיין אומר לאואנס שיש לו בעיית עצבים, זיין אומר לאואנס שאם הוא יעבור את כל שאר הערב בלי להתעצבן הוא לא יעלה יותר את הנושא הזה. זיין אומר לאואנס שאם הוא כן יתעצבן הוא יצטרך להודות שמשהו לא בסדר.

קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ניצחו את צ'לסי גרין וסוניה דוויל, קיידן וקאטאנה הצמידו את סוניה לניצחון אחרי האפטר פארטי.

קת'י קלי מזמינה את קודי רודס החוצה, קודי רודס מדבר על יום הדין, הוא אומר שריה ריפלי דומיננטית, שאולי פריסט יזכה ב-MITB, אולי באלור יזכה באליפות העולם במשקל כבד ויש את דום... קודי מתייחס לאתגר את דומיניק מוקדם יותר לקרב שלשות, קודי מסכים.

אינדוס שר ניצחו את סדריק אלכסנדר ושלטון בנג'מין, סקוואש של אינדוס שר.

קווין אואנס וסמי זיין הולכים מאחורי הקלעים, מישהו נתקע באואנס ושופך עליו מים, אואנס אומר שהכל בסדר וממשיך ללכת. אואנס וזיין פוגשים את מאט רידל, אואנס מתבאס, רידל מתחיל לדבר בלי הפסקה, נראה שאואנס מתעצבן אך הוא נעצר ומאחל לרידל בהצלחה בקרב שלו הערב.

לוגאן פול בזירה, לוגאן יושב על סולם מתחת למזוודות, לוגאן אומר שטוב לחזור לאוהיו, לוגאן אומר שהוא ראה הרבה ילדים שמוכנים להגיע לגדולה כמו שהוא עשה. לוגאן אומר שהאנשים הכי טובים בעולם מגיעים מקליבלנד, לוגאן אומר להם שיש להם את לברון ג'יימס, ג'רי לולר והוא. לוגאן אומר שהוא חשב על הרגע שעשה אותו גדול וזה היה כשהוא עזב את קליבלנד. לוגאן ממשיך לרדת על הקהל ואומר שהם לא מפסיקים להפסיד, אח שלו הפסיד בקרב האגרוף האחרון שלו, הוא הפסיד לרולינס ברסלמניה ומיז הפסיד הערב. לוגאן אומר שהיום זה היום שהם סיימו להפסיד, לוגאן אומר שהוא יחזיר את הכבוד לשם של העיר הזאת. לוגאן אומר בגלל שהוא יכול... הוא התקשר להנהלה וקיבל הזמנה מיוחדת... לוגאן פול מכריז שהוא יתחרה בקרב MITB ב-1 ביולי בלונדון. לוגאן אומר שהוא ינצח את הקרב ויפדה את המזוודה ויהפוך לאלוף מתי שהוא ירצה. אחד אחרי השני יוצאים ריקושט, שינסקה נקאמורה, אל איי נייט וסאנטוס אסקובר. כל אחד מהם אומר שהוא יזכה ב-MITB. בוץ' יוצא אחרון וישר תוקף את לוגאן פול ומתפתח ברול בין כולם. לוגאן פול קופץ על אסקובר וריקושט. לוגאן פול חוזר לזירה, מטפס על הסולם ומחזיק את המזוודה.
[Image: 1.jpg]

מאט רידל ניצח את לודוויג קייזר, רידל הצמיד את קייזר לניצחון אחרי ברודרק. אחרי הקרב האלוף הביניבשתי גונת'ר נכנס לזירה ותוקף את רידל, קייזר עוזר לגונת'ר, קייזר מחזיק את רידל, גונת'ר דורך לרידל על הרגל כמה פעמים.
אחרי הפרסומות מאט רידל מנסה ללכת מאחורי הקלעים אך סובל מכאבים באיזור הרגל, מלווים אותו לחדר הרפואה.

קווין אואנס וסמי זיין מאחורי הקלעים, האלוף הביניבשתי גונת'ר ולודוויג קייזר מופיעים, אואנס מתחיל להתעצבן, קייזר שואל אותם אם הם ראו מה קרה לרידל מוקדם יותר, קייזר מזהיר אותם שאותו הדבר יקרה להם במידה והם לא יזהרו. אואנס מתחיל להתעצבן, זיין מקבל הודעה בפלאפון ומראה אותה לאואנס, הם הולכים.

הוייקינג ריידרס ניצחו את אלפא אקדמי, מוקדם יותר מראים את גייבל מלמד את מקסין דופרי לתת סופלקס. לקראת סוף הקרב ולהאלה עולה על האפרון ומסיחה את דעתו של גייבל, מקסין דופרי מגיעה ומורידה אותה משם ונותנת לה סופלקס. גייבל מתלהב, אוטיס ומקסין חוגגים מחוץ לזירה, אריק מנצל את זה ומצמיד את גייבל לניצחון אחרי ברכיה לראש שלו.

יום הדין בעמדת הגורילה, דומיניק אומר שלא משנה במי קודי יבחר כי הם לא ברמה שלהם. ריפלי שואלת אותם אם הם בסדר, הם עונים שכן, פריסט אומר שהבעיה שלהם לא אחד מול השני והם בסדר. ריפלי אומרת להם שהיא מחכה לראות אותם מלמדים את קודי לקח על שכך דיבר רע עליהם, ריפלי אומרת שיש לה לטפל בעסקים נגד נטליה.

קת'י קלי מראיינת את נטליה בעמדת הגורילה, נטליה אומרת שהיא הפסידה מהר ובצורה דומיננטית לריה ריפלי ב-NOC, היא אומרת שהערב זאת הזדמנות שנייה בשביל להוכיח לריה שהיא שייכת... ולהוכיח לעצמה שהיא עדיין שייכת.

אלופת העולם לנשים ריה ריפלי נגד נטליה לא יצא לדרך - ריה ריפלי תקפה את נטליה במהלך הכניסה שלה כשהיא הייתה על האפרון. ריפלי תוקפת את נטליה מחוץ לזירה ומעיפה אותה לברקייד ואחר כך למדרגות, ריפלי נוגחת בנטליה, מחזירה אותה לזירה ונותנת לה ריפטייד.

בעמדת הגורילה ראקל רודריגז מסתכלת על המסך ורואה את מה שריפלי עשתה לנטליה, קת'י קלי מגיעה לראיין אותה, ראקל אומרת שזה תמיד כבוד להכנס לזירה מול טריש, ראקל אומרת שהיא מכוונת ל-MITB אבל היא מציינת שמה שריפלי עשתה לנטליה זה לא בסדר. ראקל אומרת שאחרי שהיא תזכה ב-MITB היא תפדה על ריה ריפלי כדי להזכיר לה שהיא לא הדג הכי גדול... ריה ריפלי מגיעה, ראקל אומרת לה שתקווה שהיא לא תנצח הערב כי היא לא מוכנה לפגוש אותה.

קודי רודס מתאמן מאחורי הקלעים, אקירה טוזואה מגיע ואומר לו שאם הוא מחפש שותף הוא האיש שלו, קודי מעריך את זה ואומר לו שהוא יחשוב על זה. אלופי הזוגות המאוחדים קווין אואנס וסמי זיין מגיעים, זיין אומר לקודי שהוא קיבל את ההודעה ממנו, הוא אומר לו שאם יש לו בעיה מול יום הדין אז גם להם יש. זיין אומר לקודי שהם לא שכחו שהוא עזר להם בדרך לרסלמניה ומתי שהוא צריך עזרה הם פה.

קרב ההעפלה MITB - נשים
טריש סטראטוס ניצחה את ראקל רודריגז בפסילה
, לקראת סוף הקרב טריש מסיחה את דעתה של השופטת, זואי סטארק מחוץ לזירה תוקפת את ראקל רודריגז. בקי לינץ' מגיעה ותוקפת את זואי, בקי מעיפה את זואי על הברקייד, טריש יוצאת מהזירה ומנסה לתקוף את בקי, בקי מצליחה להעיף את טריש על הברקייד והקרב נפסל. טריש מנצחת בפסילה ומעפילה לקרב MITB. 

קת'י קלי מראיינת מאחורי הקלעים את ברון ברייקר, ברייקר אומר שבטח רולינס לא ישתמש במה שקרה לו הערב כתירוץ לא להגיע ל-NXT ולפגוש אותו, ברייקר מדבר על רולינס שהוא סוס העבודה מאז שהפך לאלוף, ברייקר אומר שהוא חיכה להזדמנות הזאת. ברייקר אומר שאם חשבנו שמה שבאלור עשה לרולינס היה רע... עוד לא ראינו כלום כי הוא הולך לפגוע ברולינס מאוד רע. ברייקר אומר שיצטרכו להתרגל לראות את הפנים שלו בימי שני כי הוא יהפוך לאלוף העולם במשקל כבד.

ביירון סקסטון מראיין את בקי לינץ' מאחורי הקלעים, בקי אומרת שהיא דפקה את עצמה... או שלא. היא אומרת שעכשיו טריש תיהיה בקרב איתה, היא אומרת שיש לה אויבים בדמג' קונטרול, טריש סטראטוס, זואי סטארק והיא בקושי חברה של זלינה וגה. בקי אומרת שזה או שהיא תטפס על הסולם ותנצח או שהיא נופלת אך לוקחת את טריש וזואי איתה.

ברונסון ריד ניצח את שינסקה נקאמורה, במהלך הקרב ריקושט יצא החוצה וישב ליד שולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב ריד מנסה להעיף את נקאמורה על ריקושט אך ריקושט זז בזמן ונקאמורה מתיישב על הכיסא. ריקושט בועט בכיסא ונקאמורה פוגע בריד. אחר כך ריד מעיף את ריקושט על המדרגות, בזירה נקאמורה מתכונן לקינשאסה אך ריקושט עולה על האפרון, ריד מעיף את נקאמורה על ריקושט. ריד מצמיד את נקאמורה לניצחון אחרי צונאמי.

אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס מופיע במרפאה, רולינס אומר שלא אכפת לו מה הרופאים אומרים לו, הוא לא עוצר ולא מתרץ, רולינס פונה לברון ברייקר ואומר לו שהוא יהיה מחר ב-NXT ויפגוש אותו לקרב על אליפות העולם במשקל כבד. רולינס עובר לדבר על פין באלור, הוא אומר שזה הבחור שניצח אותו לפני 7 שנים, הוא מברך אותו על החזרה שלו. רולינס אומר שהוא מחכה ל-MITB.

קודי רודס ואלופי הזוגות המאוחדים קווין אואנס וסמי זיין ניצחו את יום הדין, במהלך הקרב ריה ריפלי עוזרת כמה פעמים ליום הדין, לקראת סוף הקרב דומיניק מנסה לתת 619 לקודי אך זיין תוקף אותו. זיין נותן לדומיניק הלובה קיק, אואנס נותן לדומיניק סטאנר, קודי מצמיד את פריסט לניצחון אחרי קרוס רודס. 
[Image: 20230619_Raw_Final_(1)--132d6f8b9c68cac4...f4346e.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, NoamRR
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 801
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-20-2023, 04:45 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-20-2023, 04:59 PM על ידי StavHen.)
תודה רבה על התוצאות!

טוב נתחיל מהסוף
בין קרבות השלשות הטובים שיצא לי לראות, הכל היה פה טוב, גם יום הדין וגם קודי קווין והעזתי, פשוט מעולים!
הכל היה על הילוך גבוה, סוף צפוי אבל פשוט מצוין!

הפיוד המשולש של ריד ריקושט ושינסקה לא מצליח להתרומם , כאילו זה מאוד מרגיש חוזר על עצמו ונראה לאן הם מתקדמים מפה

מאט רידל נגד לודוויג קייזר, היה קרב טוב , אם לא הקרב שלשות הוא היה מנצח, קרב מצוין של השניים, הפיוד של ג'אנתר ורידל תופס תאוצה ונהיה מעניין

אז לוגאן פול בMITB , טוב, אני מאוד מאוד ומאוד מקווה שלא יתנו לו את המזוודה כי כמו שקראתי כבר ב"לקראת ראו" זו תהיה יריקה בפנים של המתאבקים האחרים שקורעים את התחת כל השנה, אבל אני כן שמח שהוא יהיה בשביל לתת ספוטים מטורפים.
אגב אם היה לפרומואים של סטון קולד ודה רוק ילד, זה היה LA KNIGHT.

התקיפה של באלור לרולינס נראתה ממש ממש אישית, אהבתי את זה.

בסה"כ פרק טוב של הבראנד האדום
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,054
אשכולות: 212
Likes Given: 1,365
06-20-2023, 06:42 PM
פרק גדול ונראה שראו לוקחת כיוון שונה לגמרי מסמאק.
אם בסמאקדאון יש מעט מאד רסלינג לאחרונה ויותר התרכזות בסגמנטים מקדמי עלילה, בראו המצב מאז רסלמניה די הפוך, יש המון קרבות איכותיים שמקבלים את מרבית זמן המסך והפרומואים לרוב הם רק הכנה לקראתם.

אני מאמין שאת מרבית תשומת הלב כאן יקבלו המועמדים הטבעיים כמו קודי, צ'אמפה, רידל ולוגאן פול אז אני אעדיף לתת זרקור לשני קרבות שאישית נהנתי מהם מאד-

אלפא אקדמי - ויקינג ריידרס:
השינוי ביחס שלי כלפי מקסין דופרי מתחיל להזכיר לי את השינוי שאני חווה עם דומיניק, מגימיק שמייצג את כל מה שרע בWWE אני פתאום נמצא בהייפ כל שבוע מחדש לראות מה גייבל ואוטיס ילמדו אותה הפעם, קצת בדומה למה שקורה עם ת'יאה הייל והצמד של גולאק את דמפסי בנקסט למי שצופה. הקרב עצמו היה אחלה וגייבל מצליח להיות אובר גם לצד דמות שקשה להאפיל עליה כמו של אוטיס. הריידרס סופסוף אוספים ניצחון ועצם זה שהם בתחתית המחלקה של ראו מעיד על כמה היא חזקה כשמביאים בחשבון גם את סמיקווין, אינדוס שר ואימפריום.

טריש - ראקל:
קיבל קצת יותר זמן ממה שצפיתי, חשבתי שזואי תמהר להתערב ובקי תגיע מיד אבל כל זה קרה בשלב יחסית מאוחר ואיפשר לראקל להציג דומיננטיות מרשימה. היא עדיין צריכה ללמוד כמה מהלכי היאבקות חדשים אבל זה נראה כמו הדבר היחיד שמונע ממנה להפוך להצלחה כבירה בקרב הקהל ולקבל את הפוש שכל הזמן נגדע באמצע. טריש נתנה עבודה טובה עם קאונטרים יפים וברגעים הנכונים ובעיקר מכרה מצוין עבור ראקל.
יהיה מעניין לראות אם ראקל תצטרף בסופו של דבר כמתאבקת שביעית גם לMITB של הנשים עכשיו כשפול יצר את התקדים, היא הייתה בדרך לנצח וגם מופיעה על הפוסטר. אני חושב שאני רואה גם את טיגן נוקס על הפוסטר וזה מסתדר עם הקרבת קורבן לקהל הבריטי אבל אני לא רואה עכשיו תסריט הגיוני שיכניס אותה לתמונה, אולי אם בסמאק דמג' קונטרול יתקפו את שוטזי לקראת קרב ההעפלה שלה מול ביילי והיא תעלה במקומה.

אלה פשוט שני קרבות לא ארוכים שבמסגרת הזמן שקיבלו סיפקו את הסחורה גם מבחינת רסלינג וגם מבחינת סטוריליין וזה האידיאל מבחינתי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
06-20-2023, 06:47 PM
אחלה פרק, הקהל היה גם אש.
- תקיפה טובה של באלור, שמח שהם לא מביאים פה את דימון כי באלור יכול להיות איום גם בלי איפור. אהבתי את ה'ופ דה גראס מהמדרגות זה היה ענק.

- no one will survive יששששששששששששששששששששששששששששששששששש איך שמחתי לשמוע את השיר ולראות את צ'אמפה יוצא. הקרב היה אחלה, צ'אמפה נראה אחלה וזז טוב בזירה. מיז חייב להפסיק לבוא עם החולצה של הביצים גדולות, חלאס זה רק פוגע בו. עכשיו רק חסר את גרגאנו וזהו.

- לוגאן לוגאן לוגאן, אני מקווה שהוא לא ינצח אבל כנראה הוא כן. התלבטתי על מי להמר, נייט או פריסט(יותר פזלתי לפריסט) אבל עכשיו אני יודע על מי להמר ינעל דינק.
מעניין איך LA נייט כזה אובר, הוא לא מקבל הרבה זמן מסך ועדיין הוא אובר ברמות, יפה יפה. כשבוץ' יצא ידעתי שהוא יקפוץ על משהו חחחחח אחלה בוץ' אבל תביאו לי את פיט דאן.

- גייבל מעולה בשבועות האחרונים, מקסין באה בתלבושות שתהיה בריאה. כיף לראות שמאקסין עם האלפא אקדמי זה מוסיף ומרענן אותם. הריידרס צריכים להיות יותר אכזריים, למה הם מוצגים ככה...

- חבל שזה לא היה עוד סקוואש זה יכל להיות מצחיק חחחח אבל אחלה תקיפה.
ראקל צריכה להזהר במילים שלה, לא אהבתי את זה שהיא זאת שניצחה את ריפלי על אליפות הנשים של NXT ושמח שהפעם ריפלי לא תפיל לה.

- ברייקר היה ענק, לא התרגש, לא התבלבל, לא שכח. הוא בא עם ביטחון אמר מה שרצה והלך. מקווה שזה ישאר ככה גם כשהוא יעלה לראשי בעתיד. הייפ לקרב שלו נגד רולינס.

- אני דווקא אוהב את הפיוד של ריד- נקאמורה- ריקושט, מעניין הדינמיקה בין נקאמורה לריקושט ונראה מה יתפתח שם. ריד עם ניצחון טוב.

- כל הקטעים עם זיין ואואנס היו מצחיקים, אואנס מנסה לא להשתגע כל פעם היה ענק.
קודי חייב להוריד את הגבס, זה שאתה לא מוכר פציעה של יד שבורה זה משהו אחד אבל זה שאתה מתאבק כאילו יש לך יד שבורה זה אידיוטי ולא מציאותי בכלל. עוד ראו אותו מתאמן מאחורי הקלעים עם היד השבורה חחחחחחחחחח מה שהוא רוצה אם הוא עושה משהו עם יד שבורה באמת.
הקרב עצמו היה מעולה, נהנתי לראות. חשבתי שזה יגמר באיזה ברול כולל כי אף אחד שם תכלס לא יכול להפסיד כי לכולם יש קרב וזה יפגע להם במומנטום אבל בסוף בחרו בפריסט. הקהל היה פה אש, כנתנו טאג לאואנס הקהל השתגע. דום דום מכר טוב את הסטאנר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
06-20-2023, 08:17 PM
לפי הדיווחים התכנון המקורי היה שסת' רולינס יפתח את התוכנית באתגר פתוח על אליפות העולם במשקל כבד, תומאסו צ'אמפה היה אמור לקבל את האתגר, זה שונה ברגע האחרון, לפי בוזר טריפל לא רצה שצ'אמפה יפסיד בקרב החזרה שלו.
לפי מלצר וינס מקמהן שינה את ה-30 הדקות הראשונות בתוכנית וממש רצה את האנגל של סת' רולינס ופין באלור.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
06-20-2023, 09:40 PM
(06-20-2023, 08:17 PM)lidoradir כתב:  לפי הדיווחים התכנון המקורי היה שסת' רולינס יפתח את התוכנית באתגר פתוח על אליפות העולם במשקל כבד, תומאסו צ'אמפה היה אמור לקבל את האתגר, זה שונה ברגע האחרון, לפי בוזר טריפל לא רצה שצ'אמפה יפסיד בקרב החזרה שלו.
לפי מלצר וינס מקמהן שינה את ה-30 הדקות הראשונות בתוכנית וממש רצה את האנגל של סת' רולינס ופין באלור.
יצא טוב.
ככה סת' מגיע לברון ברייקר כשהוא לא מאה אחוז, והכל יכול להיות. וזה בונה גם את הקרב שלהם לMITB
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
06-20-2023, 10:55 PM
(06-20-2023, 08:17 PM)lidoradir כתב:  לפי הדיווחים התכנון המקורי היה שסת' רולינס יפתח את התוכנית באתגר פתוח על אליפות העולם במשקל כבד, תומאסו צ'אמפה היה אמור לקבל את האתגר, זה שונה ברגע האחרון, לפי בוזר טריפל לא רצה שצ'אמפה יפסיד בקרב החזרה שלו.

וואלה הפעם 2 החלטות טובות.
האנטר אוהב את צ'אמפה, הוא ישמור עליו קרוב(מקווה שגם את גרגאנו).
וינס עם החלטה נכונה, שימשיך כך, תקיפה מעולה של באלור.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
06-20-2023, 11:45 PM
באמת שאנחנו בתקופה אדירה כבר הרבה זמן. מסכים עם אורגיבור וזה היה פרק גדול. דעות :

- הסגמנט הפותח של התוכנית היה פשוט מצוין, לא באמת אכפת לי אם טריפל שינה את זה או וינס מקמהן שינה את זה... זה פשוט עבד. באלור הגיע בגישה שונה ופשוט חיסל את רולינס, נקנק אותו מחוץ לזירה ואז דפק לו 3 קופ דה גראס שכל אחד מהם היה אש, המשיך לתקוף אותו מאחורי הקלעים והעיף אותו על חפצים, בסוף שם לו את הרגל על הפנים והחזיק את האליפות. ככה פותחים תוכנית.

- תומאסו צ'אמפה חוזר זה הייפ, תומאסו צ'אמפה חוזר ב-No One Will Survive זה הייפ ענק. התגעגעתי אליו. צ'אמפה קיבל תגובות מעולות מהקהל, היה נראה ממש טוב בזירה, חד, כל ספוט היה נהדר. מיז זה היריב האולטימטיבי ברסלינג, הוא תמיד יוציא את היריב שלו זהב.

- הפרומו הקצר של יום הדין היה מעולה, כל אחד מהם בתורו נתן הייפ לקראת הקרב שלו ב-MITB. דומיניק ממשיך להיות ההיל מספר 1 בכל עולם ההאבקות ואני אמשיך לרשום את זה כל שבוע, הוא מקרב תמיקרופון לפה והקהל רוצה לרצוח אותו, מדהים.

- קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס נגד צ'לסי גרין וסוניה דוויל היה טוב לזמן שזה קיבל, זה היה קרב קצר אך סיפק את העבודה. צ'לסי גרין וסוניה דוויל אנדרייטד, הן טאג נהדר. קיידן וקאטאנה משיגות את הניצחון הראשון שלהן ברוסטר הראשי, הן פשוט מעולות וחייבות להופיע כל שבוע.

- אינדוס שר בעוד סקוואש קליל.

- סגמנט MITB גברים היה מצוין, לוגאן פול בפאקינג קרב MITB, איזה כיף. ידעתי שהוא יופיע בסאמרסלאם... לא ידעתי אם הוא יופיע בלונדון, אשכרה נזכה לראות את לוגאן פול בלייב בקרב סולם, אמאלה. עכשיו אתייחס לסגמנט המצוין... הפרומו של לוגאן פול היה חזק, היל אדיר, הצחיקה אותי ממש השורה שהוא אמר שהוא הצליח רק אחרי שהוא יצא מקליבלנד, נתנו לו חתיכת היט. לוגאן פול נכנס לקרב MITB בלי קרב ההעפלה כי... הוא לוגאן פול, הוא כוכב ענק ומגיע לו. כל השאר יצאו אחד אחרי השני ועשו את העבודה שלהם אך כמובן צריך להתייחס בנפרד למגה סטאר אל איי נייט שקיבל פופים פסיכים מהקהל, ואוו. הפרומו של נייט היה אדיר והוא חיסל את לוגאן מהר מאוד על המיקרופון, הברול היה חזק ולוגאן מוסיף עוד קפיצה נהדרת.
לוגאן פול הוא תוספת א-ד-י-ר-ה לקרב הזה, אני עדיין לא מאמין שהם הכניסו אותו לקרב הזה, תודה שזכינו.

- מאט רידל נגד לודוויג קייזר היה קרב פנטסטי, צריכים לדבר על הקרב הזה יותר. הופעה פנטסטית של שניהם פה, קצב מעולה לקרב, ספוטים ממש טובים, היו פה 2 ספוטים שהוציאו ממני 'דאמ' כי לא עושים אותם הרבה ב-WWE. לודוויג קייזר פשוט נהדר והקרב הזה מוכיח שהוא גם מתאבק סינגלס ברמה מאוד גבוהה. רידל כמובן מנצח והרינג גנרל מחסל לו את הרגל. תכריזו על הקרב כבר ללונדון ינבלות.

- מצטרף לכל מה שרשמו על צ'אד גייבל, הוא זהב. לאט לאט צ'אד גייבל הופך להיות בראו מה שאל איי נייט בסמאקדאון, הוא מקבל פופים חזקים בכניסה שלו, הקאצ'פרייז שלו תופס, הקהל ממש מאחוריו ומעודד אותו בלי הפסקה, אני פשוט נהנה ממנו. אני גם נהנה מאוטיס ומקסין דופרי, השילוב הזה עובד כמו שצריך.

- הורג אותי כל הפרומואים העצובים של נטליה ואז ריה ריפלי שוב מחסלת אותה מהר ובצדק. הפייסאוף של ריה ריפלי וראקל רודריגז הרגיש לי גדול וזה קרב שמעניין אותי ואני רוצה לראות אותו בקרוב.

- טריש סטראטוס נגד ראקל רודריגז היה טוב מאוד, יופי של קרב. הדעה שלי על ראקל רודריגז ידועה ואני מחזיק ממנה כמתאבקת פנטסטית, היא נתנה פה הופעה ממש טובה. טריש סטראטוס זהב ומדהים לראות את זה בגיל הזה, אשכרה היא בעוד ריצה גדולה. הספוט הזה שראקל תפסה את טריש בחיבוק וניערה אותה ואז הפילה אותה היה מדהים, טריש מוכרת נהדר. חשבתי כמו KB לפני הקרב שבקי תעלה לטריש והיא תפסיד. שמח מאוד על התוצאה הזאת, לא חשבתי בחיים שאזכה לראות את טריש סטראטוס מתאבקת בלייב.
לוגאן פול וטריש סטראטוס בתוכנית אחת... תודה לכם WWE, בחירות אדירות. תודה לך טריש.

- ברון ברייקר ענק.

- רשמתי את זה בשבועות האחרונים ואני נהנה מהפיוד המשולש הזה של ברונסון ריד-שינסקה נקאמורה-ריקושט.

- קודי רודס, קווין אואנס וסמי זיין נגד יום הדין היה קרב מרכזי אדיר, MOTN בקלילות. לא מזמן נפתח פה אשכול על אואנס וזיין והתגובות שהם מקבלים ושנגמר ההייפ וכו'. וזה פשוט לא נכון... אואנס וזיין ממשיכים לקבל תגובות אדירות בכניסות שלהם ובקרבות בכל שבוע מחדש. הקרב הזה היה פצצת אנרגיה, לא יודע איך הקהל היה כזה ערני בסוף התוכנית. כל הוט טאג פה היה פסיכי... אואנס קיבל שם טאג לקראת הסוף ואז גם קודי והקהל פשוט איבד את זה. קרב שלשות מצוין ברמה מאוד גבוה.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
06-20-2023, 11:47 PM
(06-20-2023, 09:40 PM)karusi כתב:  יצא טוב.
ככה סת' מגיע לברון ברייקר כשהוא לא מאה אחוז, והכל יכול להיות. וזה בונה גם את הקרב שלהם לMITB

(06-20-2023, 10:55 PM)Jon_M0xley כתב:   וואלה הפעם 2 החלטות טובות.
האנטר אוהב את צ'אמפה, הוא ישמור עליו קרוב(מקווה שגם את גרגאנו).
וינס עם החלטה נכונה, שימשיך כך, תקיפה מעולה של באלור.

מסכים. החלטות מעולות.
התקיפה של באלור על רולינס הייתה מעולה, צ'אמפה חזר ונתן יופי של הופעה נגד מיז והשיג ניצחון.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 909
אשכולות: 2
Likes Given: 2,189
הצטרף בתאריך: Jul 2021
06-21-2023, 02:01 AM
ראו אדיר!

ככה עושים אנגל פתיחה בשביל להעביר מסר, לא ברול עם 10 מתאבקים שקופצים אחד אחרי השני, אף אחד מJD לא מתערב נגד רולינס זה נטו באלור, באלור היה הכי חזק ואמין שלו מאז ההיל טרן בNXT, אם זה לא היה הפיוד הראשון של רולינס על האליפות אני בהחלט הייתי מאד סקרן לגבי התוצאה של הפיוד הזה, אבל עדיין זה פיוד נהדר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 02:10 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר