Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 61 62 63 64 65 ... 131 הבא »

דיון| קווין וסמי, לאן ? *מכיל ספויילרים מראו*

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
Arielדיון| קווין וסמי, לאן ? *מכיל ספויילרים מראו*
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-14-2023, 06:44 PM
שלום לכולם

אני רוצה לדון על זוג מתאבקים - קווין אוואנס וסמי זיין.

בראו האחרון היינו עדים לניצחון נוסף של הצמד ושמירה על התואר.

מאמין שכולנו זוכרים את הסטורלין של קווין וריינס, סטורלין שהתחיל אי שם בתחילת הריין של ריינס, משם התפתח והתפתח עד שידו של ריינס יצאה עליונה.
מאמין גם שכולנו זוכרים את הסטורלין האחרון של האוסו הנבחר - סמי זיין, בן משפחה שפשוט לא הצליח להיכנס למשפחה, תמיד עמד במבחנים ותמיד צבר חוסר אמון.

ברסולמניה היה הייפ מטורף לקרב על אליפות הזוגות, הקהל פשוט השתגע בכניסה של הצמד ועוד יותר השתגע אחרי הקרב המטורף שלהם.
סמי וקווין פשוט היו דומיננטיים בכל רגע אפשרי, דומיננטיים עד ש..
לטעמי מהרגע שהצמד זכו באליפות הזוגות, הייפ נגמר, הרלוונטיות נגמרה,הפיודים הטובים והמעניינים נגמרו, הקהל כבוי ומבחינתי הם פשוט לא מעניינים.

לטעמי כצמד, סמי וקווין פשוט גרועים, יותר מזה ?
אני לא חושב שאף אחד מהם הולך להתאושש בזמן הקרוב, אני לא רואה את קווין בתמונת האליפות הראשית, אני בטוח שסמי לא הולך להריח אותה בזמן הקרוב, אולי במקסימום אליפות משנית לקווין.

כמו שרשמתי שאחד הדיונים האחרונים:
קווין כמתאבק סינגלס - אחלה מתאבק
סמי בסינגלס - סביר +
שניהם כצמד - זוועה

לדעתכם, מה העתיד צופן להם ?
פרידה, בגידה של קווין, בגידה של סמי או שדווקא נמשיך את המגמה והם יחזיקו הרבה זמן כאלופי הזוגות ?

במידה והם יפסידו, למי הייתם רוצים שהם יפסידו ?
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב
The following 2 users Like Ariel's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
06-14-2023, 07:54 PM
קווין אוואנס וסמי זיין לאן?

אני מת.

המבין יבין.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
06-14-2023, 08:20 PM
אני חושב שאתה בוחן את ההצלחה של קווין וסמי בהשוואה לא נכונה, אתה לוקח את רגע השיא של כל אחד מהם בשנים האחרונות ופשוט אומר שהם לא שם עכשיו, מן הסתם שמהמקום הכי גבוה אפשר רק לרדת.
עכשיו כשהם רצים כטאג - תשווה אותם לטאגים אחרים במחלקה, עולה לך לראש אחד שעושה עבודה טובה יותר מהם כרגע? לי לא, למרות שאהיה מוכן לקבל את אוטיס וגייבל כתשובה.
עכשיו כשהם אלופי הזוגות - תשווה אותם לאלופים אחרים בWWE, עולה לך לראש אלופים אחרים מהתקופה האחרונה שעודדו אותך יותר לצפות בהם? לי לא, למרות שאהיה מוכן לקבל את אוטיס וגייבל כתשובה.
האוסוס אולי היו נראים כאלופים טובים יותר כי עבורם לא היה רגע שיא שהאפיל עליו, עכשיו כשהם מעורבים במשהו גדול יותר יש מישהו שהיה רוצה לראות אותם מחזיקים פעם נוספת באליפות?
אולי ההשוואה הכי טובה שאפשר לעשות לקווין וסמי כרגע היא לאורטון ורידל, כולם התלהבו כשהם זכו באליפות ומהרגע שירדו קצת הלהבות רק חיכו לטריגר שיוביל לפירוק שלהם, רידל ואורטון היו טאג נהדר שטוב שלא אולץ להתפרק, קווין וסמי הם טאג נהדר שאין שום סיבה לאלץ אותם להתפרק כי כמו שבעצמך ציינת אין שום דבר טוב יותר שממתין להם באופק.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
06-14-2023, 09:57 PM
בכנות?
אני לא אוהד של שניהם. את סאמי אני לא מחבב, קווין אוונס לדעתי הוא טאלנט מנופח (לא תרתי משמע) והערך האמיתי שלו הוא בערך מאית ממה שמוצג לאורך הראן שלו בWWE.
באמת, קווין אוונס הוא הפלופ הכי נסתר אי פעם. בטח ביחס למה שהיה מצופה ממנו.

האידיאל לדעתי הוא ממש לא איזו עלילת בגידה-היל-טרן כלשהי. נטו ירידה טבעית בקארד, של שניהם, עד שטאג אמיתי וחם ינצח אותם. משם אני מקווה שהם ימשיכו לרדת בקארד ויפנו את מקומם לטאלנטים טובים יותר, כפי שטאלנטים פחות טובים צריכים לעשות. היה להם את הרגע הנכון הזה ברסלמניה, אבל אני מקווה שזה יהיה דומה לרגע של קופי קינגסטון ברסלמניה - פשוט רגע נכון, ולא איזו אשליה שהם טובים יותר ממה שהם באמת.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
06-14-2023, 10:32 PM
שיפסידו לDIY בקרב 2 מתוך 3.
דווקא אני נהנה לראות אותם ביחד בראן הזה(נכון זה לא כמו שדימיינתי אבל מלא שנים חיכיתי שהם יחזרו להיות טאג ויזכו באליפות).
בקשר לבגידה לא הייתי רוצה לראות, שיפרידו בניהם בדראפט או משהו.

בנתיים אין טאג שהיה במעמד לקחת לאוסוס את האליפות והם דווקא כן מהנים(מבחינתי) לצפייה, הם רק צריכים משהו רציני ולא סתם להסתובב בלי כיוון.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,762
אשכולות: 11
Likes Given: 1,732
06-15-2023, 07:38 AM
אל תשכח שהם בסבב הופעות ברחבי המדינה. אתה כצופה טלויזיה יושב בבית ורואה אותו דבר
יש אנשים שראו אותם בטלויזיה במשך שנה שלמה בונים את הסטוריליין וסוף סוף הוא מופיעים במרחק נסיעה מהם והם סוף סוף הולכים לשם.

אבל כן המומנטום שלהם ירד. אני מאמין שברגע שהסבב הופעות הנוכחי כולל אירופה ייגמר- יתחיל סטוריליין חדש.
בינתיים הWWE מוכרים את הPAYOFF הנוכחי
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
06-15-2023, 10:07 AM
(06-14-2023, 09:57 PM)SwitchBlade כתב:  בכנות?
אני לא אוהד של שניהם. את סאמי אני לא מחבב, קווין אוונס לדעתי הוא טאלנט מנופח (לא תרתי משמע) והערך האמיתי שלו הוא בערך מאית ממה שמוצג לאורך הראן שלו בWWE.
באמת, קווין אוונס הוא הפלופ הכי נסתר אי פעם. בטח ביחס למה שהיה מצופה ממנו.

האידיאל לדעתי הוא ממש לא איזו עלילת בגידה-היל-טרן כלשהי. נטו ירידה טבעית בקארד, של שניהם, עד שטאג אמיתי וחם ינצח אותם. משם אני מקווה שהם ימשיכו לרדת בקארד ויפנו את מקומם לטאלנטים טובים יותר, כפי שטאלנטים פחות טובים צריכים לעשות. היה להם את הרגע הנכון הזה ברסלמניה, אבל אני מקווה שזה יהיה דומה לרגע של קופי קינגסטון ברסלמניה - פשוט רגע נכון, ולא איזו אשליה שהם טובים יותר ממה שהם באמת.  

קצת חורה לי שאתה מדבר ככה על קווין ואני ממש רוצה לסתור אותך אבל קצת קשה לי.
הוא מתאבק מושלם בעיניי וטוטאל פאקאג׳, באמת, פשוט כקווין סטין.
כאוונס הוא עדיין מתאבק מעולה אבל בלי כל מה שעשה אותו מיוחד לפני ה-WWE, האגרסיביות, הברוטליות, הגועל..
מרגיש לי שהוא על הילוך נקאמורה רק מעודן יותר, יש לו את היכולות פשוט לא ראינו אותן.
עדיין מעדיף אותו על הרבה מתאבקים אחרים ברוסטר אבל בהחלט טאלנט שיכול להוציא מעצמו הרבה יותר מזה.

אני בטוח במאה אחוז שהשיא שלו היה אפילו לפני הדביוט.
אם הכוונה ל״טאלנט מנופח״ כטאלנט מאז ומתמיד אז אני ממש לא מסכים.
ואני אוהב אותו לא מעט יחסית, גם כאוונס.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,485
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-15-2023, 02:07 PM
כרגע אין מקום אחר שהייתי מעדיף את שניהם,
כאילו אולי את קווין חזרה בNXT זה יכול להיות נחמד מאוד,
ואת סמי..בעזה, אבל בסדר.

לצערי הטאג היחידי שאני יכול להאמין שינצח אותם זה אימפריום, יש להם כ"כ הרבה פוטנציאל להצליח
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
06-15-2023, 03:11 PM
(06-15-2023, 10:07 AM)NovemberMan כתב:  קצת חורה לי שאתה מדבר ככה על קווין ואני ממש רוצה לסתור אותך אבל קצת קשה לי.
כאוונס הוא עדיין מתאבק מעולה אבל בלי כל מה שעשה אותו מיוחד לפני ה-WWE, האגרסיביות, הברוטליות, הגועל..
מרגיש לי שהוא על הילוך נקאמורה רק מעודן יותר, יש לו את היכולות פשוט לא ראינו אותן.
עדיין מעדיף אותו על הרבה מתאבקים אחרים ברוסטר אבל בהחלט טאלנט שיכול להוציא מעצמו הרבה יותר מזה.

מסכים איתך. ההייפ שהייתי בו כשקווין סטין כמעט חתם בAEW היה לא רגיל. אני חושב שהיינו מקבלים ממנו הרבה הרבה יותר בריצה של שנתיים - שלוש בAEW מכל מה שהספיק לעשות בקריירה שלו בWWE עד היום. 
אני חושב שהוא טאלנט מעולה שפשוט התאים את עצמו למערכת שלא מכבדת את רוב הדברים שעשו אותו כל כך מעולה מלכתחילה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • NovemberMan, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
06-15-2023, 07:05 PM
(06-15-2023, 10:07 AM)NovemberMan כתב:  קצת חורה לי שאתה מדבר ככה על קווין ואני ממש רוצה לסתור אותך אבל קצת קשה לי.

אני מדבר ככה על קווין אוונס.

בוא נגיד ככה - יש דרו גאלווי ויש דרו מקנטייר ; יש ג'ון מוקסלי ויש דין אמברוס ; יש קווין אוונס ויש קווין סטין.
אני משווה בין גרסת האינדיז של מתאבק לבין גרסת הWWE שלו ואני שופט, בין היתר, עפ"י ההבדל. 

אני לא חושב שמאז ומתמיד הוא היה טאלנט מנופח, אבל גילוי נאות אני לא מכיר את הרוב המוחלט של הקריירה שלו לפני WWE. אני בעיקר מכיר את ההיילייטס וגם זה בקושי, אבל מכיר טוב מאוד את קווין סטין בתור הבטחה עצומה לNXT בתקופה בה הוא הגיע. וכשהוא הגיע, לקח לו פחות מחודש להפוך את סאמי זיין לדמות הטראגית ביותר בהיסטוריה של הארגון, ועד היום היריבות הקצרה בניהם שם מגיעה לטופ 3 בהיסטוריה של NXT, ללא ספק טופ 1 אם מנרמלים אפקטיביות/זמן. לתחושתי, קווין סטין זה יצור לא אסתטי בויזואליות ובעיקר במהות שלו, זה הרושם שלי.

אני יכול לתת איזו מטאפורה מזלזלת ולומר שקווין אוונס נוצר מכך שלוקחים את קווין סטין ומסרסים אותו מבחינה מנטלית, אבל גם זה לא יעשה צדק להבדל בניהם. אני חושב שיותר ממה שWWE עשו למנטליות של אוונס, הוא בעצמו החליט בכוונת תחילה פשוט להפסיק להיות מי שהוא. זה לגמרי מגיע ממנו. הוא לא מדוכא ע"י WWE, הוא מדוכא ע"י קווין אוונס. הפער בין אוונס לבין סטין הוא גדול כמו הפער בין ג'ון מוקסלי לבין דין אמברוס, רק הפוך מבחינת מגמת השיפור לאורך הזמן. מוקסלי התעורר ונלחם כדי להפוך את עצמו למי שהוא, אוונס נרדם ונלחם כדי לא להיות אותו אחד שהפך אותו למפורסם ולאגדה באינדיז. אני לא כועס או משהו, אבל אני פשוט חושב שהקיום של קווין סטין בעבר של הבן אדם גורע מקווין אוונס של היום, שהוא בפני עצמו מתאבק ללא שום תבלינים וללא שום עניין. אני בכנות חושב שהוא מתאבק לא מעולה, אפילו לא טוב-מאוד, אני יכול למצוא כל כך הרבה אנשים בWWE שגם בגרסת הWWE שלהם יש להם יותר תיאבון מקווין אוונס, לכן אני כרגע אהיה סנגור של כל מתאבק כזה שרוצה לקחת את הספוט של אוונס. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-29-2026, 01:44 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר