Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 60 61 62 63 64 ... 129 הבא »

נבחרי חצי שנה בהאבקות שנת 2023

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,501
אשכולות: 72
Likes Given: 2,464
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-04-2023, 03:10 PM
חצי שנה של האבקות כבר מאחורינו וזה הזמן שלכם לבחור את המצטיינים שלכם בכל קטגוריה, מוזמנים להוסיף קטגוריות משלכם

[Image: wrestling-logos.jpg]

מתאבק חצי שנה :

מתאבק חצי שנה :

רגע החצי השנה :

טאג טים של החצי השנה :

יריבות חצי שנה :

קרב חצי שנה :

אירוע חצי שנה:

דביוט חצי שנה:

המתאבק השנוא חצי שנה:

מאכזב חצי שנה:

[Image: komander-roh.gif]
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
06-04-2023, 03:18 PM
חצי השנה היא בסוף יוני, כרגע עברנו חמישה חודשים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,645
אשכולות: 19
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-04-2023, 04:27 PM
(06-04-2023, 03:18 PM)KillSwitch כתב:  חצי השנה היא בסוף יוני, כרגע עברנו חמישה חודשים.

[Image: giphy.gif]
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
06-04-2023, 04:43 PM
(06-04-2023, 03:18 PM)KillSwitch כתב:  חצי השנה היא בסוף יוני, כרגע עברנו חמישה חודשים.

[Image: 0__0647ca2cab5db1.jpg]

אין ספק שהעייפות עושה את שלה

לינקיית AEW:
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
06-04-2023, 04:51 PM

אכזרי.

אני תומך באשכול הזה, בזמן הזה. 
בקרוב ניתן את נבחרי חצי השנה - תחילת יוני. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
06-05-2023, 07:08 AM
לא אכפת לי שעכשיו תחילת יוני או אמצע אפריל, אני תומך באשכול של KB.

מתאבק חצי שנה : כאילו, אני פשוט אומר את זה. למרות שזה כואב לי ולא מתאים לי ואני לא תומך בזה, אורנג' קאסידי. 
בפועל, אולי מישהו שהוא כרגע אלוף זוגות אמור לקבל את זה, אבל לא, לא קורה. 
הריין של אורנג' קאסידי רחוק מלהיות היסטורי, גדול או מיוחד - אבל בתור מישהו שרואה דינמייט, ומכריח את עצמו לראות דינמייט גם כשקשה (ולאחרונה היה ממש קשה), קאסידי כפה עליי להתעניין בקרבות שלו, וזה לא כזה נורא. אפילו טוב. בדומה למישהו אחר שמשתמש בסופרמן פאנץ', אורנג' קאסידי מוכנס חזק לגרון של האוהדים, וזה קצת מצליח לאחרונה. היו לו קרבות מעולים ואפילו הייטר כמוני לא יכול להכחיש את זה, כשהוא יעביר את התואר לסוורב, הוא יסגור ריין מאוד מוצלח עם אליפות שהוא בנה מאפס. 

מתאבקת חצי שנה : אני פשוט אתן תשובה כוללת בשם כל הפורום - ריה ריפלי. 
היא המתאבקת הכי טובה בעולם. 
מחכה כבר ל2026 כשריפלי היא אגדה מבוססת, שארלוט כבר פרשה, ואולי טיפאני תהיה במקום של ריפלי עכשיו. 

רגע החצי השנה : [Image: codysikoareigns.0.jpg]

WWE מוכיחים לי שהם לעולם לא יתגברו על ההתמכרות שלהם לרומן ריינס, גם כשזה הכי מתאים בעולם. החלטת הבוקינג הגרועה של השנה אחרי סוויצ'בלייד מול לוצ'אדור מסוים שאת שמו לא נציין כרגע. 

טאג טים של החצי השנה : היאנג בא-- 
כמובן שהאוסוס.
הסגמנט האחרון של סמאקדאון היה פשוט מושלם וזהו, בלי ביקורת.
סאמי וקווין לא מתקרבים לרמה הזאת, מצטער. קווין אוונס הוא כלום ושום דבר ברסלינג ב2023.

יריבות חצי שנה : טוני קאהן מול רסלינג. בראמפייג' האחרון יש רמיזות לקרב של אוברי אדווארדס מול קארן ג'ארט, מבחינתי זו הכרזת מלחמה על רסלינג. 
אבל ברצינות - אומגה/אוספריי. 
אני חושב שהקרב הבודד שלהם + הבנייה לקראת הקרב + העובדה שקני אומגה חטף ציפיות בשמיים בWK ועדיין הצליח להתעלות עליהן + ההתבגרות של אוספריי והקרב המצופה עכשיו. מבחינת יריבות הסטטוס של המאצ'אפ הזה בשמיים ואוספריי נמצא על דרך המלך.

קרב חצי שנה : אני מתלבט מאוד בין מיין איבנט רסלמניה לילה 1, לבין האיירון מן, לבין אומגה-אוספריי.
אני חושב שבעיניי זו החלטה קלה, אומגה-אוספריי WK17. 
לדעתי מבחינת תשוקה זה הקרב שפשוט הוציא הכי הרבה רגש, אהבה לרסלינג, התרגשות, הכל. מאז שקני הלך בWK13, התחושה הזו לא באמת הצליחה להעתיק את עצמה לAEW. לראות את קני בבמה שמתאימה לו, ולעד תתאים לו יותר מכל במה של AEWWE, פשוט הכה אקורד שלא שמעתי שנים רבות מידי. אני מדבר על הקרב הזה ומאוד שמח שהוא קרה, בו זמנית כואב לי להיות כל כך מורעב מקני אומגה של NJPW, ובאופן כללי תור הזהב של NJPW היה תקופת שיא לרסלינג רציני, טוב ואיכותי. חבל שנגמר. 

אירוע חצי שנה: אם הייתי יכול להפריד את רסלמניה מלילה 1 ללילה 2, אז רסלמניה לילה 1. פשוט home run מוחלט. אבל לילה 2 היה הנפילה הכי גדולה שלי כאוהד רסלינג בשנים האחרונות - יחד עם ההסתערות של וינס מקמהן חזרה לWWE, המכירה של הארגון, הניצחון של ריינס, הבריחה של סוויצ'בלייד מWWE ברגע האחרון, האירוע הזה ייזכר כתקופה שחורה משחור לרסלינג - גם אם הרבה מנבואות הזעם לא התממשו, זה היה שבוע שפשוט הרגשתי כאילו חטפתי אגרוף בבטן שוב ושוב ושוב וכל הטוב שהיה בWWE בתקופה האחרונה נלקח ממני. 
רבולושן היה מוצלח וכפי שאמרתי - האירוע היחיד שראיתי אי פעם עם 100% החלטות בוקינג נכונות. אבל לא, לAEW לא מגיע את זה, במיוחד עם הבנייה שלהם לאירוע. שמח שDON נכשל כל כך חזק.
אני אתן את זה לBacklash. זה אירוע משני שאני פשוט אזכור. אירוע מיוחד, חם, עירני ופשוט מוצלח ב100%. הצלחה מסחררת של WWE. 

דביוט חצי שנה: אני לא אתן את זה לסוויצ'בלייד.. 
לא באמת היו דיביוטים חזקים בתקופה האחרונה. אבל עדיין קל לי מאוד לתת את זה למלך של WWE, גרייסון וולר.

[Image: graysonwaller.png]

הפרומו ההילי שהוא חתך כשהוא עלה לראשי, מאחורי מתאבקי NXT שנתנו לו פופ שוט על ההעלאה, והדרך שלו להתהפך על כל החבר'ה שלו מפיתוח - החלטה גאונית של מתאבק שהצליח לבנות את עצמו מ0 ל3,000 בעשר אצבעות. מלך. הוא הולך להשתלט על כל בראנד בו ישימו אותו. גם אם ישימו אותו בתפקיד שולי, הוא ימצא דרך לתפוס את מרכז הבמה. אף אחד לא תכנן לבנות את NXT סביב גרייסון וולר, ועדיין הוא הכריח את כולם להבין שהוא טופ-טאלנט, יותר מברייקר הטיפש, ואפילו יותר מהייז. 

המתאבק השנוא חצי שנה: 

[Image: aHR0cHM6Ly9zMy5zdXBlcmx1Y2hhcy5jb20vMjAy...TAwMi5qcGc]

מי. הולך. על. החבלים. בבאטל.רויאל. אידיוט. 
פאקינג קומאנדר. 

אני אפילו לא הולך להחמיא לו על ההיי-פליינג. מצטער סלביק.
זה טראש רסלינג מה שהוא מייצג, ואני מתנגד לזה. 
וכן רועי, יש לי bias אדיר לטובת סוויצ'בלייד. 

מאכזב חצי שנה: 

[Image: 6158559c671bdca20376815bcca48741]

תהיה יותר טוב, טוני. 

כמיטב המסורת, קטגוריות משלי:

- המתאבק המכוער של חצי השנה:
חייב לתת את זה להומברטו קאריו.

- הרגע המצחיק של חצי השנה:

[Image: wwe-cody-rhodes-rubber-chicken-wrestlemaina.jpg] למאו קודי. 

- המתאבקת הגרועה של חצי השנה:
ש*רלוט פלייר.

- המתאבק המדמם של חצי השנה:
[Image: FpnqoRaXgAEw9HI.jpg]

- המתאבק שהכי וויתרתם עליו בחצי השנה:
אדם קול זה אתה. 
מיין איבנטר כבר לא תהיה חח. 

- הלוגו הכי מיותר של WWE באמצע אליפות של חצי השנה:

[Image: 3789536-1558402453.jpg?itok=HKxRn3Gs]

- המתאבק הכי פיכח של חצי השנה:

[Image: 4594c6bd5f9d4dd78ac77c1fbf1ffa72_xl.jpg] מלך.

מקווה לעוד חצי שנה מוצלחת של רסלינג וכמובן לאשכול סיכום השנה באמצע אוקטובר. 

[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 6 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, KillSwitch, NoamRR, NovemberMan
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
06-05-2023, 08:39 AM
קייבי, אנחנו בעידן הפוסט-אמת.
אל תשבר, כל מי שאומר לך שמסכמים בסוף יוני, תתקוף אותו ותגיד שהוא לא מבין.

אז קדימה, תחילת יוני הגיע, וכמו תמיד הגיע הזמן לסיכום החצי שנתי.
חשוב לציין שאנחנו מסתכלים בדיוק 6 חודשים אחורה, עד תחילת ינואר, ומשתדלים לא לתת לאפקט האחרונות להשפיע עלינו.

לכן, מתאבק החציון חייב להיות סאמי. הסיבה היחידה שפתחתם טלוויזיה. מחייה הבלאדליין, הדמות שבעזרת ג׳יי וג׳ימי יצאו מהשבלוניות שלהם, מזיז המחט האמיתי. תזכרו את כמות הרעש שהיה בקנדה, בלתי נתפס. מתאבק נהדר ודמות אדירה.

מתאבקת השנה: פנלופה פורד. ואחריה ריה ריפלי.

רגע החצי שנה: טריפל H משיק חגורה חדשה ומודיע בפומבי על חוסר היכולת שלו לגרום לריינס להפסיד. חבל.

טאג טים: לא טאג, אבל סטייבל - JD. מדהים איך החבורת לוזרים הזאת הפכה להיות הדבר המעניין השני בWwe, אחרי הבלאדליין.
קייבי, חייב להוסיף את הקטגוריה הבאה:

משתפר השנה: דומיניק מיסטירייו. מאז אלדין לא היה שדרוג כה רציני בכל כך מעט זמן. יאללה, תנו לו חגורה.

יריבות חצי השנה: ג׳וליה הארט- אנה ג׳יי. הקרב היחידי בפורום שבאם באם ניצח. הידד!

קרב חצי השנה: אליפות הזוגות, רסלמניה.

אירוע חצי השנה: קייבי זה שלך, וילסמניה. אני לא יכול להפרחד בין הלילות של רסלמניה, ושאר האירועים נעו בין מספר קרבות טובים לתהיות למה אני עדיין צופה בזה.

דביוט חצי השנה: איפה אהרון????
כנראה שנלך על נועם דר.

הסטייבל השנוא: בב״ק. מעולם לא היה מרחק כל כך גדול בין השלם לסכום חלקיו.

מאכזב חצי השנה: הבוקרים. טוני קאהן איבד שליטה על הספינה ממזמן, טריפל H בנתיים נמצא בשטח הפקר, כי אנחנו מאמינים שאולי הפעם רומן יפיל לג׳יי. אבל לבאם באם יש חשש שזה לא יהיה, כי גם הפעם טריפל יפחד לעשות את הצעד המתבקש. אז טוני במקום הראשון, טריפל בשני.

בוקר החצי שנה: שון מייקלס. אחריו קייבי.

המתאבקת הגרועה של החצי שנה: סורי גיא, אתה לא יכול לציין את ריפלי בלי לתת קרדיט לשארלוט. אז באם באם בוחר ברונדה ראוזי.

החגורה המיותרת של החצי שנה: TBS.

המנהג המגונה של החצי שנה : להוסיף עוד מתאבק לפיוד חסר עניין.

המנהג האהוב של החצי שנה: לפתוח סיכום חצי שנה בתחילת יוני.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • KB24, KillSwitch
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
06-05-2023, 09:42 AM
(06-05-2023, 07:08 AM)SwitchBlade כתב:  מקווה לעוד חצי שנה מוצלחת של רסלינג וכמובן לאשכול סיכום השנה באמצע אוקטובר. 

(06-05-2023, 08:39 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  המנהג האהוב של החצי שנה: לפתוח סיכום חצי שנה בתחילת יוני.

KB תמיד הקדים את זמנו

לינקיית AEW:
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
06-05-2023, 01:03 PM
טוב, שיהיה.
נבחרי 5 החודשים הראשונים של שנת 2023.

מתאבק 5 החודשים: וולטר.
אני לא מאמין שגיא אמר אורנג' קאסדי כשוולטר ממש שם, ואני תומך של אורנג'. באופן כללי, אני חושב שאנחנו בעידן זהב של אליפויות משניות - וולטר, ווס לי, אורנג' קאסדי, טריי מיגל, סת' רולינס...
אבל אף אחד כרגע לא יכול על וולטר. הוא היה בטופ 10 מתאבקים בעולם כבר שנים. עכשיו הוא פשוט עושה את אותו דבר על במה גדולה, אז הוא כבר לא בטופ 10 - הוא במקום הראשון.

מתאבקת 5 החודשים: האמת שיש לי שלוש מועמדות. ריה ריפלי היא כמובן הבולטת בניהן. אני לא חושב שיש צורך להרחיב. היא סוף סוף המגה סטאר שהיא נועדה להיות.
חוץ ממנה, אני חושב שיש קייס למרצדס מונה ולמאשה סלאמוביץ'. מרצדס זה בעיקר מתוך כבוד - היא לא הייתה חייבת לעשות את מה שהיא עושה כרגע. היא לא הייתה חייבת לתת קרב של כמעט חצי שעה נגד קאירי בחזרה שלה. היא ברמה שהיא יכולה להרשות לעצמה להכנס לזירה ל10 דקות, לעשות את הספוטים שלה וללכת הביתה. היא לא הייתה חייבת לשים את ווילו נייטינגייל אובר, היא ברמה שהיא יכולה לסרב לעשות את הג'וב ואף אחד לא יגיד מילה. נכון להיום - היא מתאבקת הנשים הגדולה בכל הזמנים. אולי ריפלי תעקוף אותה.
מאשה סלאמוביץ' היא פשוט כוכבת בהתהוות. היא כל כך טובה. היא יודעת להיות טכנית, היא יודעת להיות ברולרית, היא טובה בהארדקור - והיא רק הולכת ומשתפרת. היא כולה בת 24, השיא שלה עוד לפניה ולא יפתיע אותי אם בסיכום 5 החודשים של 2024 היא כבר תהיה במקום הראשון אצלי.

רגע 5 החודשים: סמי זיין מתהפך על רומן ריינס.
ההמשך יכל להיות טוב יותר, ואני לא חושב שהסטוריליין העלה את זיין ואואנס בסופו של דבר, אבל הרגע הזה שווה את הכל.

טאג טים 5 החודשים: האוסוס.
אני חושב שזאת הפעם הראשונה מזה 6-7 שנים שאני יכול להסתכל על הקטגוריה הזאת ולא להגיד שזה היאנג באקס או FTR. האוסוס תמיד היו טובים, אבל רק עכשיו אני יכול להסתכל עליהם ולהגיד שהם הכי טובים. להביא את אליפות הזוגות למאין אבנט של רסלמניה זה ביג דיל.

יריבות 5 החודשים: בואקום - סטינריקו נגד הבלאדליין. אני חושב שריינס עדיין כושל בקידום של טאלנטים אחרים. עובדה שסטינריקו ניצחו את הפיוד באופן חד משמעי, והם עדיין מרגישים כמו אקט של מידקארד שפשוט הולך לרחף שם בזמן שהסטוריליין המרכזי עדיין הולך לעסוק במפסידים.
אבל אין ספק שהפיוד הזה סיפק כמה מהרגעים הכי טובים של השנה.

קרב 5 החודשים: וויל אוספריי נגד קני אומגה. ההייפ היה אמיתי ומטורף והם עמדו בו.

אירוע 5 החודשים: באטלגראונד. אולי זה בגלל שהאירוע עדיין טרי לי, אבל זה הזכיר לי את טייקאובר בימים הטובים של הבראנד.

דביוט 5 החודשים: מארק בריסקו בAEW. רגע מרגש, קרב מצויין.
מארק נורא אנדרייטד - הוא מתאבק טוב, הוא תותח בפרומואים, הוא יודע להעביר רגש והוא חתיכת דמות. חבל שאלה הנסיבות, אבל אני שמח שהוא מקבל במה בTV.

המתאבק השנוא של 5 החודשים: לייסי אוונס.
היא לא המתאבקת הכי גרועה - זה יהיה טופ דולה או ברודוס קליי. אבל את לייסי אוונס אני מתעב. אני לא מאחל לאף אחד לאבד את העבודה שלו, אבל אני אשמח ביום שהשם שלה יהיה ברשימת המשוחררים.

מאכזב 5 החודשים: טוני קהאן.
יש פשוט אווירה שחורה סביב AEW כבר תקופה, והוא האשם הבלעדי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 715
06-05-2023, 02:00 PM
מתאבק חצי שנה : סת' רולינס.
אין הרבה מה להסביר פה, הבחור פשוט כל מה שהוא נוגע הופך לזהב. אפילו מול אומוס הוא הוציא קרב טוב וכמובן גם הקרב הנהדר שלו ברסלמניה מול לוגאן פול, הוא פשוט מצויין.

מתאבקת חצי שנה : שיורי.
הרוב פה לא צופים בסטארדום אבל לדעתי אין היום מתאבקת טובה ממנה. כל קרב שלה הוא נהדר ובסטארדום קשה להישאר רלוונטית אם את לא אלופה אבל שיורי פשוט שונה, אני רק מחכה שיתנו לה קרב חוזר על האליפות.

רגע החצי השנה : ג'ימי בועט ברומן קל, סטוריליין מצויין שמבוצע נהדר וזה היה רגע שנעשה מושלם. חבל לי שאני לא יכול לרשום פה שיימוס אלוף בין יבשתי אבל זה לא כזה נורא, גונת'ר מצויין.

טאג טים של החצי השנה : אוסוס קל, אין לי מה להוסיף פה.

יריבות חצי שנה : רומן נגד סמי.
אין משהו שאני יכול להגיד על הפיוד הזה שלא נאמר קודם, פיוד מצויין.

קרב חצי שנה : זה מאוד קשה לי, יש כמה מועמדים מאוד חזקים אבל בשבילי זה יהיה הקרב של ג'וליה נגד מאיה יוקיהי באירוע של גמר הטריאנגל דרבי בפברואר.
הקרב הזה היה מאוד ברוטלי ביחס לסטארדום ושתיהן פשוט יצאו למלחמה ונתנו הופעה.

אירוע חצי שנה: Stardom Supreme Fight.
האירוע הכי שלם שראיתי של סטארדום, כמעט כל קרב שירת מטרה מסויימת והאירוע שלהם שהכי נהנתי ממנו.

דביוט חצי שנה: זה קשה כי לא היה דביוטים טובים שאני זוכר השנה, הייתי אומר ג'יי ווייט אם הוא היה מקבל בוקינג טוב. בכל אופן אני אבחר בצ'יהירו האשימוטו בסטארדום, היא אמנם עשתה שם רק שלושה קרבות אבל כל אחד היה בצבע והיא מתאבקת פשוט מצויינת, כל כך חבל שהיא לא מתאבקת קבועה של סטארדום והיא באה רק לריצה קצרה מאוד.

המתאבק השנוא חצי שנה: פוקיגן דת', דמיינו כמה שגיא שונא את קומנדר ותקבלו כמה אני שונא את פוקיגן דת' פחות אחד כי לא נראה לי זה אפשרי לשנוא משהו כמו שגיא שונא את קומנדר.

מאכזב חצי שנה: כל AEW מסיבות ברורות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 06:01 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר