Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 61 62 63 64 65 ... 129 הבא »

חדשות| החזרה של CM פאנק, תוכניות לLA נייט, עדכוני פציעות ועוד

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| החזרה של CM פאנק, תוכניות לLA נייט, עדכוני פציעות ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-13-2023, 07:43 PM
[Image: 9bcf4ca95c775c4730378eed86305ddd56d4f682.gifv]

- החזרה של CM פאנק לAEW הולכת ומתקרבת. לפי מספר דיווחים, ההכרזה הגדולה של טוני קהאן בשבוע הבא צפויה להיות ההוספה של תוכנית נוספת לAEW בימי שבת, קוליז'ן, שצפויה להיות הבית החדש של פאנק.
הרעיון כרגע הוא שהתוכנית הראשונה תתקיים ביונייטד סנטר בשיקאגו בתאריך ה17/6 ותהיה ספיישל עם הכותרת "The Second Coming". מלצר ציין שהתוכנית החדשה הייתה יוצאת לפועל עם CM פאנק או בלעדיו ולא מדובר על משהו שנוצר במיוחד בשבילו, אבל WBD מאוד רצו שפאנק יהיה מעורב.
בנוגע ליחסים של CM פאנק והאליט - לפי דייב מלצר, נכון לעכשיו נאסר על שני הצדדים ליצור שום קשר אחד עם השני. מלצר ציין שאדם אחד בקרב האליט רצה להתנצל בפני פאנק כבר זמן מה, אך נאסר עליו ליצור קשר. מלצר שמע מאדם נוסף בצד של האליט שגם מאמין שאנשים צריכים להתנצל ולפתור את הסיטואציה, אבל חושב שפאנק צריך להיות הראשון שיתנצל בפניהם.
לפי שון רוס סאפ, פאנק דוחף מאוד חזק בחודש האחרון שהוא מעוניין לעבוד עם סמואה ג'ו כחלק מהחזרה שלו, אם כי כרגע לא ברור אם פאנק מעוניין בפיוד נגד ג'ו או קרב אחד בלבד.

- לפי בוזר 666, WWE תכננו לסמאקדאון סגמנט שבו LA נייט יחפש שותף חדש, אך הסגמנט בוטל מסיבה כזו או אחרת.
בוזר מדווח שהתוכנית כרגע היא טאג זמני של LA נייט וריק בוגז שיתפרק אחרי כמה שבועות כשאחד מהם יתהפך על השני. 

- במהדורה האחרונה של דיינמייט, אלופת הנשים לשעבר ת'אנדר רוסה עשתה את חזרתה למסך לאחר שנעדרה מאז חודש אוגוסט. לפי דייב מלצר, למרות ההופעה שלה בדיינמייט, רוסה עדיין לא קרובה להיות כשירה לחזור לזירה וככל הנראה תזדקק לניתוח גב.
בידיעה חיובית יותר - ההחלמה של מאט ג'קסון מפציעת הבייספס שלו הלכה מהר מהצפוי, ומאט נמצא כשיר לחזור לזירה כבר השבוע - כמה שבועות מוקדם מהמועד המשוער. 

- לפי דייב מלצר, AEW מתכננים לאחד את קייל אוריילי עם אדם קול ורודריק סטרונג לאחר שהוא יחזור מפציעת הצוואר שלו, אם כי נכון לעכשיו אין מועד משוער לחזרתו של קייל.

- לפי WRKD, לWWE היו תוכניות להעלות את ברון ברייקר לרוסטר הראשי לפני הדראפט, אך לאחר שהתרשמו מאוד מהעבודה שלו כהיל התקבלה ההחלטה להשאיר אותו בNXT לעוד מספר חודשים במטרה לפתח את הדמות שלו. נכון לעכשיו, עדיין יש תוכניות להעלות את ברייקר לרוסטר הראשי לאחר סאמרסלאם. 

- ווייד קלר ציין בפודקאסט שלו השבוע שהוא שמע שיש מספר אנשים ברוסטר של WWE ששמחים מהעובדה שוינס מקמה'ן מעורב שוב בקריאטיב. קלר הבהיר שברוב המקרים מדובר באינטרסים אישיים של אנשים שמאמינים שהם יקבלו פוש משמעותי יותר תחת וינס מאשר תחת טריפל H.
קלר אמר שהוא שמע מאדם אחד ברוסטר שמרגיש שוינס מקמה'ן ממוקד יותר בלבנות פייסים, בזמן שטריפל H מעוניין הרבה יותר בבניה של הילים.

- בצעד הבא בתהליך המכירה של WWE לחברת Endeavor והמיזוג שלהם עם UFC, החברה המאוחדת צפויה לקבל שם חדש. השם הזמני שהוגדר כרגע לפי רישום ע''י WWE הוא New Whale Inc, אם כי זה צפוי להשתנות.
בנוסף, כעת ידוע שצוות ההנהלה של החברה החדשה יכלול 11 אנשים, כאשר חמישה מהם מגיעים מWWE ושישה מחברת Endeavor. כרגע ידוע שוינס מקמה'ן וארי עמנואל יהיו חלק מהצוות.

- לפי שון רוס סאפ, החוזה הנוכחי של טריניטי באימפקט רסלינג הוא דיל לטווח קצר בלבד - עד לסוף הקיץ. העתיד שלה מעבר לנקודה הזאת נמצא כרגע בסימן שאלה. 

- לאחר שסיימה רשמית עם WWE אחרי 17 שנה בחברה, אלישיה פוקס חשפה בלייב באינסטגרם שלה שהיא מתכוונת לחדש את קריירת הרסלינג שלה. פוקס חשפה את שם הזירה החדש שלה - ויקס קרואו (Vix Crow), השמיעה שיר כניסה חדש ואמרה שהיא תהיה מעוניינת לעבוד באימפקט או בAEW.

- טופ 10 מוכרי המרצ'נדייז המובילים בWWE השבוע (לפי רסלנומיקס):
1. באד באני
2. LWO
3. קודי רודס
4. סת' רולינס
5. הבלאדליין
6. ריה ריפלי
7. דמיאן פריסט
8. סטיב אוסטין
9. ברון סטרומן
10. AJ סטיילס

- טופ 10 מוכרי המרצ'נדייז המובילים בAEW השבוע (לפי רסלנומיקס):
1. FTR
2. בריט בייקר
3. אדי קינגסטון
4. אורנג' קאסדי
5. ג'ון מוקסלי
6. ווילו נייטינגייל
7. דנהאוזן
8. אדם קול
9. קני אומגה
10. האליט
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 10 users Like KillSwitch's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, DarkArts, HandsomeDevil, NoamRR, NovemberMan, ParadigmShift, RVD, SwitchBlade, Triple T
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
05-13-2023, 08:15 PM
(05-13-2023, 07:43 PM)KillSwitch כתב:  התוכנית כרגע היא טאג זמני של LA נייט וריק בוגז שיתפרק אחרי כמה שבועות כשאחד מהם יתהפך על השני.
האם השכירו את שירותי הבוקינג של טוני קהאן לLA נייט?
מדובר ביהלום
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
05-13-2023, 08:35 PM
רעיון מאוד רע לאחד את אדם קול עם החבורה מנקסט. איך אמר פעם יהודי חכם? ״אי שפיות היא לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה.

יש מספר אנשים ששמחים שוינס חזר והמספר הזה הוא 2: ריינס וקודי.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
05-13-2023, 09:34 PM
- וואלה מחכה לפאנק, התגעגעתי. מקווה שיהיה חלוקה טובה בתוכניות כי כנראה אצפה בתוכנית של פאנק.
פאנק נגד ג'ו? תביאו לי את זה, מקווה שזה קרב אחד וזהו לא יודע כמה זה יעבוד כפיוד.

- נייט אם הוא נכנס לטאג זה אמור להיות לדעתי עם גרייסון וולר, וולר ונייט הם חדים על המיק וזה יכול לעזור לוולר להשתפשף בראשי יותר חלק. אין לי כח לבוגס.

- קלאסי להראות את רוזה למרות שהיא לא כשירה וצריכה לעבור עוד ניתוח חחחחחח טימטום.

- התגעגעתי אלייך אוריילי, דווקא אהבתי את הטאג של אוריילי וסטרונג בNXT. 

- פאק יו וינס

- מקווה שטריני תשאר רחוקה מהWWE, טוני תציל אותי.

- 
(05-13-2023, 07:43 PM)KillSwitch כתב:  - טופ 10 מוכרי המרצ'נדייז המובילים בAEW השבוע (לפי רסלנומיקס):
  9. קני אומגה
10. האליט
מחכה תגובה של גיא על זה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,645
אשכולות: 19
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-13-2023, 10:03 PM
מצטרף ללידור מוקסלי, פאנק היה חסר מאוד ב-AEW וכן, התגעגעתי. הדמות הכי מעניינת ב-AEW. מקווה שהוא יישאר סוליקו ולא ייצמד לסטייבל מאוס שיוריד ממנו כמו מוקסלי או אומגה.

זה פשוט מגוחך להחזיר את ת'אנדר רוזה ל-TV אם היא עדיין פצועה. טמטום זאת לא מילה כדי לתאר את זה.

לדעתי הרעיון להשאיר את ברייקר ב-NXT חכם. חבל לעצור את ההתקדמות שלו, הוא מעולה, נראה מפחיד, אין טעם להעלות אותו כשהוא בדיוק תופס קצב. חוץ מזה הוא גם בחור צעיר, אני לא דואג לגביו.

מקווה שטריפל H ימשיך להיות ראש הקריאייטיב ושלוינס תהיה כמה שפחות השפעה.

זה קורע מצחוק לראות ששני המוכרים ביותר ב-WWE הם פארטיימר זמר וסטייבל של ג'וברים. אני אוהב את שניהם כמובן והייתי קונה מרצ' שלהם, אבל זה עדיין מצחיק. ב-AEW בכלל הזייה, ווילו נייטנגל לפני אדם קול, קני אומגה והאליט, אדי קינגסטון לפני מוקסלי, מישהו יודע איפה ג'ריקו? חחח

תודה על החדשות סלביק.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
05-13-2023, 11:06 PM
(05-13-2023, 10:03 PM)master of doom כתב:  זה קורע מצחוק לראות ששני המוכרים ביותר ב-WWE הם פארטיימר זמר וסטייבל של ג'וברים. אני אוהב את שניהם כמובן והייתי קונה מרצ' שלהם, אבל זה עדיין מצחיק. ב-AEW בכלל הזייה, ווילו נייטנגל לפני אדם קול, קני אומגה והאליט, אדי קינגסטון לפני מוקסלי, מישהו יודע איפה ג'ריקו? חחח

בגלל שזו רשימה של 7 ימים אחורה סך הכל (משישי עד שישי), זה לא בהכרח מראה תמונה מלאה. זו רשימה שממש משתנה משבוע לשבוע.

סתם לצורך העניין, רשימות משבוע שעבר --
WWE:
1. סטיב אוסטין
2. קודי רודס
3. אדי גאררו
4. LWO
5. הבלאדליין
6. ריה ריפלי
7. ג'ון סינה
8. NWO
9. סת' רולינס
10. פין באלור

AEW:
1. דנהאוזן
2. AEW (מרץ' שהוא רק עם הלוגו של החברה)
3. קני אומגה
4. אדי קינגסטון
5. אדם קול
6. FTR
7. בריט בייקר
8. CM פאנק
9. ההארדיז
10. סטינג

השבוע היה PPV שהשפיע על המכירות - הקפיץ את באד באני למקום ראשון, העלה את LWO (למרות שהם היו במקום הראשון במשך 3 שבועות רצופים לפני זה), הקפיץ את דמיאן פריסט לתוך הרשימה. רולינס קיבל בוסט חזק כנראה בגלל שהוא מסומן בתור אלוף העולם הבא.
השבוע יצאה חולצה חדשה של ווילו. זה הקפיץ אותה ואני מתאר לעצמי ששבוע הבא היא כבר תיפול בחזרה. אותו דבר עם ברון סטרומן. יש לו חולצה חדשה שאנשים קונים. 

הגב
The following 2 users Like KillSwitch's post:
  • master of doom, NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
05-13-2023, 11:21 PM
תודה על החדשות סלביק!

- אני חושב שכשפאנק חוזר כולנו מרוויחים. טוני קאהן עדיין מארק שלו, כך שיש תקווה שהמילים של פאנק יחזרו לאוזן של הבוס. כל דבר שיכול להחליש את ג'ריקו הוא מבורך. גם אם פאנק הולך להתפוצץ שוב בעוד 8 חודשים, לפחות קיבלנו 8 חודשים של רסלינג טוב + שיטשואו כמו שרק פאנק יודע לעשות. הבחור הזה הוא רכבת הרים ואני בהייפ. 
בנוגע לחוסר הדיבור בינו לבין האליט.. אני חושב שהאליט הם חבורה של mean girls עם גישה מאוד לא נעימה כלפי כל העניין הזה. אבל אני לא מופתע, זה ידוע לכולם. הבאקס מחזיקים ברקורד די מכובד של אנשים שלא אוהבים אותם ואת ההתנהגות שלהם. 

הבאקס לא יכלו יותר להימנע מFTR במחלקת הזוגות, אז מה הם עשו? יצרו את מחלקת השלשות ושתו את כל מחלקת הזוגות מתוכן. חייב לתת להם את זה, הם טובים בפוליטיקה. רק מזכיר להם שמאט הארדי ואדג' עבדו ביחד ב2005. אני שמח אבל לדעת לפחות שפאנק לא יצטרף ליריבות מול האליט או ג'ריקו. גם אם זה במחיר של לוקר-רום מפוצל.

- הידיעה על וינס מקמהן מגעילה כרגיל. כמה אינטרסנטים מברכים את החזרה של המשמר הישן כי זה מועיל להם. 

- אלישיה פוקס תהיה תוספת מצוינת למחלקת הנשים של AEW. ברגע שאלישיה פוקס תגיע, זו תהיה המחלקה עם הכי הרבה טאלנט בהיסטוריה של רסלינג. 

[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
05-14-2023, 08:35 AM
סלביק, איך הגעת מרפטייל לפיצה רוקדת?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,645
אשכולות: 19
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-14-2023, 11:19 AM
(05-14-2023, 08:35 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  סלביק, איך הגעת מרפטייל לפיצה רוקדת?

פיצה רוקדת זה המאכל האהוב ביותר ע"י קינג רפטייל, מלך הזוחלים.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
05-14-2023, 11:56 AM
(05-14-2023, 08:35 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  סלביק, איך הגעת מרפטייל לפיצה רוקדת?

אין לי כוח לחשוב על סדרה חדשה לגיפים, אז אתם מקבלים שיט רנדומלי.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 08:54 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר