05-03-2023, 07:06 PM
![[Image: 20230428_NXT_WomensTag_FC_Tues--59e57727...e662b3.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/all/2023/05/20230428_NXT_WomensTag_FC_Tues--59e57727c6c7a4a8f072eefb80e662b3.jpg)
קרב על אליפות צפון אמריקה
ווס לי לצד טיילר בייט ניצח את דרו גולאק לצד צ'ארלי דמפסי ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב דרו גולאק מסיח את דעתו של השופט, צ'ארלי דמפסי מעיף את ווס לי מחוץ לזירה, טיילר בייט מהמדרגות על צ'ארלי דמפסי. ווס לי נותן לדרו גולאק אפרקט מחוץ לזירה, ווס לי נכנס לזירה ומצמיד את דרו גולאק לניצחון אחרי קארדיאק קיק. אחרי הקרב ווס לי מרים את אליפות צפון אמריקה, טיילר בייט מסתכל על האליפות.
משודר סרטון על אלופות זוגות הנשים של NXT אלבה פייר ואיילה דאון, הן אומרות שהכיוון שלהן הוא סמאקדאון, הן אומרות שזה הלילה האחרון שלהן ב-NXT אך נותר להן דבר אחד לעשות וזה לנצח את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס. הן אומרות שהן לוקחות את אליפות זוגות הנשים של NXT לסמאקדאון וישנו את הגורל של כל הבראנדים.
טריק ויליאמס בזירה, טריק אומר שכולם ראו מה היה שבוע שעבר עם ברון ברייקר, טריק אומר שברון ברייקר שלח את כרמלו הייז לבית חולים. טריק אומר ששבוע שעבר הוא הזיז את כרמלו מהדרך כדי לקבל את הספיר וזה היה טבעי והוא לא חשב על זה. טריק אומר שהוא יעשה זאת שוב במידה והוא יצטרך, טריק אומר שהוא וכרמלו כמו שאק וקובי, טריק אומר שכולנו יודעים שכרמלו לא מפספס... אבל שהוא כן טריק נמצא שם לריבאונד. ברון ברייקר יוצא החוצה, ברייקר אומר שאנחנו יודעים מי הכי קשוח בצמד של טריק וכרמלו. ברייקר אומר לטריק שהוא נתן לו ספיר ושם אותו ברקליינר והוא עדיין כאן. ברייקר אומר שהוא נתן לכרמלו ספיר דרך הסטייג' ושלח אותו לבית חולים. ברייקר אומר שנראה שבאטלגראונד יהיה יותר קל משהוא חשב. טריק שואל את ברייקר אם הוא מסכים לאתגר של כרמלו לקרב בבאטלגראונד. ברייקר אומר שהדבר האחרון שהוא רוצה לעשות זה לייצג את הקהל המפגר. ברייקר אומר שהוא לא אוהב את הרעיון שכרמלו מחזיק באליפות NXT, ברייקר אומר שיהיה לו הזדמנות להביך את כרמלו בעיר שלו מול המעריצים שלו, החברים שלו והמשפחה שלו. ברייקר אומר לטריק שיעביר לו את המסר הזה. ברייקר הולך אך טריק עוצר אותו ואומר לו שהוא הפתיע גם אותו שבוע שעבר, טריק מאתגר את ברייקר לעשות את זה כמו גברים, ברייקר אומר שיש רק גבר אחד בזירה הזאת והוא שם את כרמלו בבית חולים והוא לא ירצה לעשות זאת גם לדובר שלו. טריק יורד על ברייקר ומאיים לפגוע בו, ברייקר אומר לטריק שלא אכפת לו מה הוא והקהל רוצים, ברייקר אומר שהם יעשו זאת בשבוע הבא. ברייקר אומר לטריק שהוא ישבור אותו לחצי.
מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את JD מקדונה, מקנזי מברכת את מקדונה על המעבר בדראפט לראו. מקדונה אומר שהוא חיכה 21 שנה כדי להיות מאנדיי נייט מקדונה, אלוף גביע המסורת נועם דר מופיע, דר אומר למקדונה שהוא צריך טובה ממנו ושיפגע בדרגון לי כדי שלא יתקרב לגביע המסורת שלו. מקדונה אומר לדר שכל מה שאכפת לו זה גביע המסורת ובגלל זה הוא מעולם לא נתן לו קרב. מקדונה מזהיר את דר שלא יתקרב אליו אחרת הוא יקח את גביע המסורת לראו.
ג'ייסי ג'יין ניצחה את ג'יג'י דולין, אח של ג'יג'י דולין יושב בשורה הראשונה בקהל. לקראת סוף הקרב דולין דופקת לג'יין את הראש במדרגות ופותחת לה אותו, ג'ייסי ג'יין מדממת. לקראת סוף הקרב ג'יין מעיפה את דולין לטרן באקל ואחר כך מצמידה אותה לניצחון אחרי טויסטינג ביג בוט. אחרי הקרב ג'ייסי ג'יין מחסלת את ג'יג'י דולין מחוץ לזירה, מעיפה אותה על המדרגות מספר פעמים וממשיכה לתקוף אותה ליד אח שלה עד ששופטים מגיעים להפריד אותה.
אקסיום ניצח את סקריטפס, אקסיום הצמיד את סקריפטס לניצחון אחרי גולדן ראשיו. אחרי הקרב אקסיום רוצה ללחוץ את ידו של סקריפטס, סקריפטס נותן אגרוף לאקסיום, אקסיום מחזיר לסקריפטס אגרוף ומוריד ממנו את המסיכה שלו וחושף את רג'י.
פאלון הנלי, ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן נמצאים בבר, ג'נסן מתנצל על מה שעשה, הנלי ובריגס מקבלים את זה. ג'נסן מודה להם שקיבלו אותו בחזרה. פאלון הנלי מסתכלת על החשבונות שלה, ג'נסן אומר שהוא למד כמה דברים מקיאנה ג'יימס ומסביר לפאלון הנלי איך אפשר להרוויח עוד כסף. 2 נשים מגיעות ומציעות לג'נסן לבוא לשתות ביחד, ג'נסן דוחה אותן ונשאר עם בריגס והנלי.
JD מקדונה ניצח את דרגון לי, במהלך הקרב אלוף גביע המסורת נועם דר יוצא החוצה. לקראת סוף הקרב מקדונה נותן לדרגון לי ספניש פליי ובריינבאסטר אך דרגון לי מתחמק מזה. מקדונה מנסה דוויל אינסייד אך דרגון לי מתחמק ונותן לו קנדיאן דסטרויר ומקדונה עף מהזירה. דרגון לי מחזיר את מקדונה לזירה, נועם דר מנסה לתת אגרוף לדרגון לי אך דרגון לי מתחמק ונותן לו סופרקיק. דרגון לי חוזר לזירה, מקדונה נוגח בו ונותן לו דוויל אינסייד ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב סטנדינג אוביישן ל-JD מקדונה וצ'אנטים של 'תודה לך מקדונה'. דרגון לי תוקף את נועם דר אל מאחורי הקלעים.
קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס בלוקר רום, קאטאנה אומרת שטאג מראו יפגוש טאג מסמאקדאון לקרב על אליפות זוגות הנשים של NXT, היא אומרת שזה מעולם לא קרה. קיידן אומרת שאלבה פייר ואיילה דאון לא יקחו את אליפות זוגות הנשים של NXT לסמאקדאון. קאטאנה אומרת שהן טאג כבר 4 שנים ומחזיקות בריין הכי ארוך בהיסטוריה. קיידן אומרת שזה הלילה האחרון שלהן ב-NXT והן הולכות לזכות באליפות זוגות הנשים של NXT, השניים מתחבקות.
הסקיזם מאחורי הקלעים, הם צופים בג'ו קופי מתאמן. ג'ו גייסי אומר לדיאד שהוא יתן את הגוף שלו הערב בשביל הסקיזם, הדיאד אומרים שהם ינצחו את הגאלוס ויזכו באליפות הזוגות בשביל הסקיזם. אווה אומרת לגייסי שאחרי שהוא יעשה את זה בשביל הדיאד הוא צריך לעשות משהו בשביל עצמו.
משודר סרטון של כל התקיפות מאחורי הקלעים של ניקיטה ליונס, ונדי צ'ו וסול רוקה.
אם ג'ו גייסי מנצח הדיאד יקבלו קרב על אליפות הזוגות של NXT נגד גאלוס
ג'ו גייסי לצד הסקיזם ניצח את ג'ו קופי לצד אלופי הזוגות של NXT גאלוס, לקראת סוף הקרב ג'ו מתכונן להצמיד את גייסי אך הדיאד מניחים את הרגל של גייסי על החבלים, גאלוס רודפים אחרי הדיאד ונכנסים לברול קצר מחוץ לזירה, אווה נכנסת לזירה ומזייפת מכה שקיבלה מג'ו קופי, ג'ו גייסי מנצל זאת ונותן לג'ו קופי לאריאט ומצמיד אותו לניצחון. האחים קריד צופים בתוצאה מאחורי הקלעים ולא מרוצים.
דני פאלמר מתכוננת לקרב שלה מאחורי הקלעים והיא מדברת בפלאפון עם סול רוקה, בהמשך מגיעים טנק לדג'ר והאנק ווקר ואומרים לה שהיא מוכנה, דני פאלמר הולכת לקראת הקרב שלה, אובה פמי מגיע וחולף על פניהם של ווקר ולדג'ר.
מוקדם יותר היום אדי ת'ורפ מתאמן ב-PC, ת'ורפ מדבר על האימון שעשה עד שדמון קמפ מגיע, קמפ זורק לת'ורפ בקבוק מים ריק ואומר לו שיזרוק את זה לזבל בשבילו. קמפ אומר לת'ורפ שהוא הבחור החדש כאן, ת'ורפ מתעצבן, קמפ אומר לו להרגע. קמפ אומר לת'ורפ שמצחיק שהוא חושב שהוא יכול להיות איתו בזירה, ת'ורפ מאתגר את קמפ לקרב. קמפ אומר לת'ורפ שהוא אוהב אותו ושלא יגרום לו לסיים את ההייפ שלו לפני שהתחיל.
דני פאלמר ניצחה את טייטום פקסלי, קרב הדביוט של דני פאלמר. פאלמר הצמידה את פקסלי לניצחון אחרי פרוג ספלאש.
האוניברסיטה של אנדרה צ'ייס, ת'יאה הייל שואלת איפה אנדרה צ'ייס ושהוא לעולם לא מאחר, ת'יאה מקבלת הודעה ואומרת שאנדרה צ'ייס ביטל את השיעור כי הוא לא מרגיש טוב אחרי הקרב שלו משבוע שעבר נגד ברון ברייקר. דוק הדסון אומר שהוא יודע מה אנדרה צ'ייס ירצה שהוא יעשה, דוק הדסון נעמד ואומר שהוא יעביר את השיעור, הדסון מדבר על הדראפט הראשון שנערך ב-2002. תלמיד שואל את הדסון אם אין בוחן פתע, הדסון מבקש מכולם להרים את הדפים שלהם ולקרוע אותם, הדסון אומר שאין יותר בוחן פתע בצ'ייס U.
ואן ואגנר ומר. סטון צופים באלבום תמונות ישן שלו, ואגנר מדבר על אבא שלו וקרב הזוגות שהיה לו בסאמרסלאם 1992 באיצטדיון וומבלי. סטון שואל את ואגנר אם הוא עצבני שהם הפסידו, ואגנר עונה שהוא עדיין לא נולד. סטון רואה תמונות של ואן ואגנר בתור תינוק ושהוא עבר ניתוח ראש, סטון שואל את ואגנר לגבי לזה, ואגנר עונה שהוא לא רוצה לדבר על זה. סטון אומר לואגנר שהוא פרי אייג'נט והוא יכול לקבל שיחה מראו או סמאקדאון בכל רגע, סטון שואל אותו לגבי התמונה שוב, ואגנר לא רוצה לענות ואומר שזה מספיק להערב.
קרב על אליפות זוגות הנשים של NXT
אלבה פייר ואיילה דאון ניצחו את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ושמרו על אליפות זוגות הנשים של NXT, לקראת סוף הקרב קיידן וקאטאנה נתנו לפייר דאבל ספניש פליי, אחר כך קיידן וקאטאנה ניסו את הנקברייקר & 450 ספלאש אך איילה דאון הפריעה וקאטאנה קפצה עליה. פייר העיפה את קיידן לחבלים, פייר תפסה את קאטאנה והעיפה אותה על קיידן. אלבה פייר ואיילה דאון נתנו לקאטאנה צ'אנס פינישר ביחד והצמידו אותה לניצחון.
![[Image: 081-NXT-05022023-MP-24819-0c6ecc0f711943...a0993e.jpg]](https://i.ibb.co/3STjFns/081-NXT-05022023-MP-24819-0c6ecc0f7119438ffe35136157a0993e.jpg)
דייג'אק מאחורי הקלעים, דייג'אק מדבר על איליה דרגונוב, הוא מדבר על כך שהזהיר אותו לא להגיע לאולם שבוע שעבר אך הוא עשה זאת ובגלל זה הוא תקף אותו. דייג'אק אומר לדרגונוב שהוא לא היה נראה משוגע שהדלת הייתה עליו כאשר שהוא שכב על הריצפה. דייג'אק אומר לדרגונוב לא לדאוג כי הוא השאיר חלק קטן ממנו כדי שיחסל אותו בשבוע הבא. דייג'אק אומר שהוא ישבור את דרגונוב.
טריק ויליאמס עוזב את האולם, אפולו קרוז מגיע. טריק מברך את קרוז על העברה בדראפט לראו, אפולו אומר לטריק שהוא יודע שהם רבו בעבר אך הוא רואה בו פוטנציאל להשתלט על המקום הזה, אפולו אומר שעכשיו הספוטלייט על כרמלו הייז ומגיע לו, אפולו אומר לטריק שהוא כוכב, אפולו אומר לטריק שימשיך לקרוע את התחת ובשנה הבאה הוא יגיע לראו או סמאקדאון. טריק מודה לו.
מוכרז לשבוע הבא :
- דייג'אק נגד איליה דרגונוב.
- קרב על אליפות הזוגות של NXT : הדיאד נגד גאלוס.
- טריק ויליאמס נגד ברון ברייקר.
אלופת הנשים של NXT אינדי הארטוול יוצאת לזירה, אינדי יוצאת לזירה כאשר היא נעזרת בקב ויש לרגל ימין שלה תמיכה אחרי הפציעה שלה משבוע שעבר. אינדי מקבלת צ'אנטים של 'מגיע לך', אינדי אומרת שלפני 1330 ימים היא נכנסה ל-PC בפעם הראשונה, היא הייתה בת 23 והיה לי תקווה וחלום, היא אומרת שהיא הייתה מעריצה של עידן שחור-זהב, נשים כמו ביילי, שארלוט ואסקה שהצליחו, אגדות שעזרו לבנות את המחלקה למה שהיא היום, נשים שגרמו לאליפות הנשים של NXT להיות אחת מהאליפויות הכי חשובות ב-WWE. אינדי אומרת שאף אחד לא חשב שהיא תזכה באליפות הזאת, אינדי אומרת שפיקפקו בה עד שהיא מצאה את הדרך, משפחה לצד ג'וני, קנדיס, אוסטין וסקסי דקסי שלה. אינדי מדברת על הקשר שלה איתם והקהל, אינדי אומרת שהיא התחנה בזירה הזאת, חתונה ב-WWE בלי הפרעות. אינדי אומרת שהיא לא האמינה שהיא עלתה על הסולם וזכתה באליפות הנשים של NXT בסטאנד & דליבר. אינדי אומרת שהרבה מדברים על כך שהם רוצים להיות פייטינג צ'מפיון אך לא תמיד יש את האפשרות להוכיח זאת, אינדי אומרת ששבוע שעבר היא טופלה בחדר של הרופאים בדרך להיות מחוץ לקרב אך הרימה את התחת שלה בחזרה לזירה נגד 2 מהמתאבקות הכי טובות במחלקה, אינדי אומרת שהיא לא יכלה לתת לריין שלה להסתיים אצל הרופאים. צ'אנטים של 'אינדי רסלינג'. אינדי מדברת על סמאקדאון האחרון ושהיא עברה בדראפט לראו. צ'אנטים של 'מגיע לך'. אינדי מודה לקהל. אינדי אומרת שהיא עדיין לא מאמינה וב-8 במאי הבית החדש שלה יהיה ראו. אינדי אומרת שכמו בגיל 23... הדבר הכי חשוב זה NXT והאליפות הזאת. אינדי אומרת שהחל משבוע הבא יערך טורניר להכתרת אלופת נשים חדשה של NXT, הגמר יערך באירוע באטלגראונד. אינדי מאחלת בהצלחה לשאר הנשים. אינדי מסיימת במשפט : אל תבכו כי זה נגמר, חייכו כי זה קרה. אינדי מנשקת את אליפות NXT ומניחה אותה באמצע הזירה. אינדי שואלת איך היא עכשיו הולכת לצאת מהזירה, דקסטר לומיס מופיע משום מקום ממתחת לזירה, דקסטר לומיס מרים את אינדי הארטוול והשניים הולכים.
![[Image: 088-NXT-05022023-MP-24893-d81a1c7966321a...f52d54.jpg]](https://i.ibb.co/mXbcbBP/088-NXT-05022023-MP-24893-d81a1c7966321a5bb6b706072ef52d54.jpg)
המצלמה חוזרת לאליפות הנשים של NXT בזירה, אנחנו רואים יד שמרימה את האליפות, המצלמה מתרחקת וזאת טיפאני סטראטון, קורה ג'ייד מגיעה ומחזיקה את האליפות מהצד השני, ליירה ואלקיריה מגיעה ונותנת להן קלוזליין, כל רוסטר הנשים של NXT מגיע ומתחיל בברוק ענקי, שופטים מגיעים לזירה לנסות להפריד, התוכנית מסתיימת בברול, בשבוע הבא יתחיל טורניר על אליפות הנשים של NXT.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)

![[Image: giphy.gif]](https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExNmZlNWQxOTZiZjM3NzgyMGJlMmJlNWY1ZmQ2YmVhN2Y4NjYwMmFjYyZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZzX2dpZklkJmN0PWc/RQrUEk6d1qCUum6b4f/giphy.gif)