Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 14.3.2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 14.3.2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-15-2023, 05:56 AM
[Image: 20230314_NXT_BronCarmelo_FC_Clean--5807a...0d5b04.jpg]

ג'וני גרגאנו פותח את התוכנית, גרגאנו מדבר על הפעם האחרונה שהוא היה בזירה והותקף על ידי גרייסון וולר, הוא אומר לקהל שיזהירו אותו במידה וזה יקרה שוב. גרגאנו אומר שבפעם האחרונה הוא אמר שהוא ילמד את הבן שלו להיות האיש הכי טוב שהוא יכול להיות, גרגאנו אומר שבשביל שזה יקרה הוא צריך לסיים את מה שהתחיל, גרגאנו אומר שזאת עונת רסלמניה ויש הרבה דיבור על 'לסיים את הסיפור שלך', גרגאנו אומר שהוא פה כדי לסיים את הסיפור שלו, הוא אומר שלפני 15 חודשים הסיפור שלו הסתיים בקליף האנגר, הוא אומר שהוא הגיע לראו באוגוסט וזה הרגיש כאילו חסר ממנו חסר. גרגאנו אומר שבפעם האחרונה שהוא היה פה הוא שכב על שולחן השדרנים וגרייסון וולר עמד מעליו. גרגאנו אומר שוולר לקח ממנו את את הסגירת מעגל. גרגאנו אומר שהוא שונא להגיד את זה אבל הוא מכבד את זה, גרגאנו אומר שהוא נתן לוולר מתנה בכך שהוא חיכה, הוא רצה לראות מה הוא יעשה עם זה. גרגאנו אומר שהאחרון שתקף אותו היה תומאסו צ'אמפה והוא הפך לאחד מאלופי NXT הכי גדולים בכל הזמנים, גרגאנו אומר שהוא צפה בוולר והוא שואל אותו מה הוא עשה, גרגאנו אומר שהיה לוולר 2 קרבות על אליפות NXT והוא נכשל, אחר כך הוא בכה והתלונן והאשים את כולם חוץ מעצמו. גרגאנו אומר שהוא האשים את הקהל, לוקר רום ואת NXT. גרגאנו אומר שהרבה השתנה ב-15 חודשים האחרונים אבל דבר אחד לא ישתנה וזה לא משנה באיזה בראנד הוא... NXT היא הבית שלו. גרגאנו אומר לוולר שלא מתעסקים עם הבית שלו. השדרן ויק ג'וזף קם משולחן השדרנים וקורא לג'וני גרגאנו, הוא מראה לו בפלאפון שלו שגרייסון וולר בלייב באינסטגרם והוא נמצא מחוץ לבית של ג'וני גרגאנו. ג'וני גרגאנו עוזב את הזירה בריצה.

מוקדם יותר אלוף צפון אמריקה ווס לי מגיע לאולם, אקסיום מגיע ואומר לווס לי שהוא יעקוב אחריו כל היום כדי לענות ראשון לאתגר הפתוח שלו, ווס לי אומר לאקסיום שהקרב עוד 8 שעות ומה הוא יעשה בכל הזמן הזה, אקסיום עונה לווס לי שהוא יעשה מה שהוא רוצה, ווס לי שואל אותו אם הוא רעב והם הולכים ביחד.

לפני מספר דקות מקנזי מיטשל מנסה לראיין את ג'וני גרגאנו שמדבר בפלאפון עם אשתו קנדיס לריי, ג'וני אומר לה שלא תפתח את הדלת, גרגאנו נכנס לרכב שלו ונוסע אל ביתו.

קרב על אליפות הזוגות של NXT
גאלוס ניצחו את פריטי דדלי ושמרו על אליפות הזוגות של NXT, פריטי דדלי מנסים ספילט מילק אך וולפגאנג מעיף את אלטון פרינס מעבר לחבלים, גאלוס הצמידו את קית' וילסון לניצחון אחרי קומבו של ראנינג ני & TKO.

פאלון הנלי וג'וש בריגס מתגנבים למשרד של קיאנה ג'יימס, פאלון מוצאת חוזה של קיאנה לקרב ההעפלה לקרב סולם בסטאנד & דליבר על אליפות הנשים של NXT, פאלון הנלי מוצאת את המחברת של קיאנה ג'יימס ובפנים רשום 'מבצע חבר', 'להיות בטאג עם פאלון הנלי', 'להתקשר הביתה ולדבר עם אמא וזאק', 'שתייה עם סבסטיאן וארוחת ערב', אחר כך הם מוצאים מכתב מסבסטיאן שמודה לקיאנה על הדייט שלהם ושזה היה לילה ובוקר בלתי נשכח. 

על המסך מופיעים ציוצים של שון מייקלס אשר מעדכן בנושא אלופת הנשים של NXT רוקסן פרז :
''רוקסן פרז שוחררה מבית החולים ביום שישי בבוקר, אחרי סדרת בדיקות מצבה הרפואי עדיין בסימן שאלה, סטאנד & דליבר עוד פחות מ-3 שבועות וזאת חובתי להודיע שאנחנו אולי נצטרך להכתיר אלופה חדשה.''
בתוכנית הלילה יערכו קרבות העפלה כאשר המנצחות יעפילו לקרב סולם בסטאנד & דליבר על אליפות הנשים של NXT.

קרב ההעפלה לקרב סולם על אליפות הנשים של NXT בסטאנד & דליבר
זואי סטארק ניצחה את סול רוקה, סטארק הצמידה את רוקה לניצחון אחרי ני ליפט.

משודר סרטון על סקריפטס שאומר שהמבט שלו נמשך כלפי בן אדם אחד.

קרב N1C לאליפות זוגות הנשים של NXT בסטאנד & דליבר
איילה דאון ואלבה פייר ניצחו את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ואת אייבי נייל וטייטום פקסלי, לקראת סוף הקרב אייבי נייל מנסה לתת טאג לטייטום פקסלי אך פקסלי עוזבת אותה לבד, פקסלי צועקת על נייל שהן לעולם לא היו טאג. פקסלי בועטת בנייל מחוץ לזירה. איילה דאון נותנת לאייבי נייל באקברייקר, אלבה פייר נותנת לאייבי נייל סואנטון ומצמידה אותה לניצחון.

אלוף NXT ברון ברייקר מאחורי הקלעים, טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו מגיעים, לורנזו מציע לברייקר שהם יתקפו בשבילו את כרמלו הייז, ברייקר אומר להם שהוא מעריך את זה אבל הוא מסתדר והולך. דאנג'לו אומר ללורנזו שהגיע הזמן להשיג זהב למשפחה, לורנזו שואל את דאנג'לו אם הוא רוצה להיות נגד המנצח של ברייקר-הייז, דאנג'לו עונה שלא. לורנזו שואל את דאנג'לו אם הוא מתכנן על האתגר הפתוח של ווס לי, דאנג'לו עונה שלא. דאנג'לו מדבר על אליפות הזוגות של NXT, הם מתחבקים.

איליה דרגונוב יוצא לזירה, דרגונוב אומר שהקריירה שלו ב-WWE שינתה לו את החיים ולמשפחה שלו. דרגונוב אומר שבכל צעד שהוא עושה נמצא מתחתיו JD מקדונה, דרגונוב אומר שלא נשארה לו ברירה וכדי להמשיך ב-NXT הוא צריך לסיים את מקדונה אחת ולתמיד. JD מקדונה יוצא החוצה, מקדונה אומר לדרגונוב שהם יותר דומים מאשר שונים, דרגונוב עונה לו שהאובססיה שלו מולו תוביל... מקדונה אומר לדרגונוב שהוא זה שעקב אחריו מ-UK, מקדונה אומר לדרגונוב שבגללו שניהם נכשלו במה שקשור לאליפות NXT. דרגונוב אומר שכאב גורם לו להרגיש חי והוא בוחר בחיים האלה. מקדונה אומר לדרגונוב שהוא חושב שהוא בשליטה על החיים שלו וזה לא עובד ככה, מקדונה אומר לדרגונוב שזאת הסיבה שהוא עומד בזירה בלי אליפות. מקדונה אומר שלא ימאס לו לגרום לדרגונוב לסבול, דרגונוב מבטיח שזה יסתיים בשבוע הבא ושלא יהיה יותר JD מקדונה. מקדונה מסכים. מקדונה מנסה לנגוח בדרגונוב אך דרגונוב מתחמק והשניים נכנסים לברול בתוך הזירה ואחר כך מחוץ לזירה עד שהם יוצאים מהאולם.

מקנזי מיטשל מראיינת את פריטי דדלי מאחורי הקלעים, פריטי דדלי לא מאמינים שהם הפסידו לגאלוס, הם אומרים שהם לא צריכים את סטאנד & דליבר, הם אומרים שסטאנד & דליבר צריכים אותם, הם אומרים שהם יכולים להיות התוכנית, פריטי דדלי אומרים שהם יהיו המנחים של סטאנד & דליבר.

אלוף צפון אמריקה ווס לי הולך מאחורי הקלעים, שופטים מפרידים ברול בין איליה דרגונוב ו-JD מקדונה, ווס לי מזהיר את מקדונה, מקדונה דוחף את ווס לי, ווס לי נותן אגרוף למקדונה, מפרידים את כולם.

טיילר בייט ות'יאה הייל עושים מדיטציה מאחורי הקלעים, דוק הדסון מאחוריהם. אנדרה צ'ייס מגיע לדבר עם הדסון, צ'ייס אומר להדסון שהם יותר מהמאזן שלהם, צ'ייס אומר להדסון שזה מקום שהוא מרגיש שייך, צ'ייס אומר להדסון איפה הוא היה לפני כן, הוא מזכיר לו שהוא היה משחק פוקר ושגילחו לו את הראש. צ'ייס אומר להדסון שאולי הם עשו בשבילו יותר מאשר כל דבר אחר בחיים שלו, צ'ייס הולך. אווה מגיעה ומניחה ליד הדסון את המסיכה שלהם.

משודר סרטון מהטוויטר של גרייסון וולר, הוא נמצא מחוץ לבית של ג'וני גרגאנו.

אתגר פתוח על אליפות צפון אמריקה
אלוף צפון אמריקה ווס לי יוצא לזירה, הרוסטר יוצא מיד אחריו והם רבים כאשר שופטים מנסים להפריד אותם, אקסיום מצליח להכנס ראשון לזירה אך מיד משום מקום סקריפטס קופץ עליו ותוקף אותו, JD מקדונה נכנס לזירה מצד שני ונותן קלוזליין לווס לי. דרגונוב מיד מגיע וממשיך לתקוף את מקדונה. ווס לי קופץ על כולם מחוץ לזירה והברול ממשיך.

מקנזי מיטשל מראיינת את דרגון לי מאחורי הקלעים, דרגון לי אומר שהוא מתרגש להגיע ל-NXT, הוא אומר שהוא רוצה להראות לעולם שהוא מיוחד, דרגון לי מדבר על מה שראה באתגר הפתוח ואומר שהוא יאהב להיות כאן.

מקנזי מיטשל מראיינת את ג'ייסי ג'יין מאחורי הקלעים, יש לג'ייסי ג'יין קיבוע על יד ימין. ג'ייסי אומרת שג'יג'י דולין לא עשתה כלום נגדה, מקנזי אומרת לה שהיא הפסידה לה ברואדבלוק. ג'ייסי אומרת שדקה לתוך הקרב ג'יג'י דולין הוציאה לה את הכתף מהמקום כי היא לא יכולה לנצח אותה כאשר היא 100 אחוז. ג'ייסי אומרת שהיא בקושי יכולה להרים את היד שלה, ג'ייסי אומרת שברגע שהיא תחזור היא תבטיח לשבור לג'יג'י את הלב והפרצוף שוב.

דאבה קייטו ניצח את אפולו קרוז, לקראת סוף הקרב קייטו נתן לקרוז צ'וקסלאם על המדרגות, קרוז מתאושש לאט ונכנס לזירה בשנייה האחרונה לפני שנספר בחוץ, קייטו מרים את קרוז ונותן לו סיטאאוט צ'וקסלאם פאוורבומב ומצמיד אותו לניצחון.

משודר סרטון מחשבון הטוויטר האנונימי, מראים את שון מייקלס מדבר עם אלוף צפון אמריקה ווס לי, מייקלס אומר לווס לי שהוא אוהב אותו אבל האתגרים הפתוחים האלה גורמים לכיאוס כל שבוע. מייקלס אומר לווס לי שהוא לא צריך להוכיח את עצמו, ווס לי לא מסכים ואומר שהוא חייב להוכיח את עצמו. ווס לי אומר למייקלס שהוא רוצה את ה-10 המתאבקים הכי טובים בסטאנד & דליבר, מייקלס אומר שהוא לא יכול לתת 10 ושהוא יכול לתת חצי מזה. מייקלס אומר לווס לי שיהיה קרב מחומש בסטאנד & דליבר והוא בעצמו יבחר את היריבים שלו. השניים לוחצים ידיים.

קיאנה ג'יימס וברוקס ג'נסן בלוקר רום, קיאנה לא מצליחה לתפוס את פאלון הנלי בפלאפון.

קרב ההעפלה לקרב סולם על אליפות הנשים של NXT בסטאנד & דליבר
ג'יג'י דולין ניצחה את קיאנה ג'יימס, דולין הצמידה את ג'יימס לניצחון אחרי אבדומינל סטרץ' סנאפ. אחרי הקרב איילה דאון ואלבה פייר מופיעות ומוציאות את קיאנה ג'יימס מהזירה ותוקפות אותה עד שברוקס ג'נסן יוצא לעשות את ההצלה.

ג'וני גרגאנו מגיע לבית שלו, גרייסון וולר מפתיע את גרגאנו והשניים נכנסים לברול מחוץ לכניסה לבית, וולר מעיף חול לפנים של גרגאנו, גרגאנו מעיף פח זבל על וולר, הם רבים על המדרגות לפני הכניסה לבית, קנדיס לריי פותחת את הדלת ומחזיקה את הבן שלהם. השניים ממשיכים לריב ולהעיף אחד את השני לקירות, וולר שובר מגרפה על הגב של גרגאנו, קנדיס לריי אומרת לוולר שיעצור. וולר בועט בגרגאנו פעם נוספת. וולר שואל את קנדיס אם הם גאים באיש הזה, וולר הולך. קנדיס מגיעה לבדוק את ג'וני גרגאנו.
[Image: Screenshot-1.png]

קיאנה ג'יימס וברוקס ג'נסן בלוקר רום, פאלון הנלי וג'וש בריגס מגיעים. קיאנה שואלת את פאלון איפה היא הייתה, פאלון אומרת לקיאנה שהיא אפילו לא אמרה לה שיש לה קרב ההעפלה, קיאנה עונה שהיא לא מוותרת על הזדמנות לקרב על אליפות NXT. קיאנה מודיעה לפאלון שיש להן קרב בסטאנד & דליבר נגד איילה דאון ואלבה פייר. הן ממשיכות להתווכח.

חתימת חוזה בין כרמלו הייז ואלוף NXT ברון ברייקר לסטאנד & דליבר - כרמלו הייז יוצא ראשון לזירה לצד טריק ויליאמס, אלוף NXT ברון ברייקר יוצא שני. הם שואלים אם צריך להיות פה מישהו אחראי על זה, הייז אומר שכמה שיותר מהר הם יחתמו על החוזה ככה הם יגיעו יותר מהר לאלוף חדש. פריטי דדלי יוצאים החוצה ואומרים שבתור המנחים של סטאנד & דליבר הם יהיו אחראים על חתימת החוזה. הייז אומר לברייקר שהוא סחב את אליפות NXT וכל המשקל שמגיע איתה ביחד וצריך להכיר בו. הייז אומר שמרגישים את שינוי המשמרות והוא לוקח את אליפות NXT יותר רחוק ממה שהוא עשה בדיוק כמו שהוא הפך את אליפות צפון אמריקה ועשה אותה ה-A צ'מפיון. הייז אומר לברייקר שבסטאנד & דליבר הוא יהיה שני. ברייקר אומר להייז שבראש שלו הוא הפך את אליפות צפון אמריקה לאליפות הראשית כי בראש שלו הוא ידע שהוא לא מוכן לאליפות NXT. ברייקר אומר להייז שהוא רוצה לפגוש את המלו שניצח את ריקושט ואפולו קרוז, הוא רוצה שהוא יהיה מוכן. ברייקר אומר להייז שהוא מדבר על זה שהוא לא מחטיא... ברייקר אומר שב-1 באפריל תיהיה פעם ראשונה לכל דבר. הייז אומר לברייקר שהוא רוצה את הברון ברייקר שרץ דרך קירות, שניצח בוור גיימס, שהכניע את תומאסו צ'אמפה. הייז אומר לברייקר שהוא הבחור הזה הוא בלתי ניתן לעצירה וזה יהיה יותר מתוק שהוא יתן לו הכל וזה לא יהיה מספיק. הייז אומר שזאת האמת, הייז אומר שהוא... הוא. ברייקר אומר להייז שהוא מאמין לו אך הוא צריך להראות לו את זה ושזה לא סתם משפט שהוא הוסיף לדמות שלו, ברייקר אומר להייז שזה נבנה 18 חודשים ויש לזה פוטנציאל להיות הקרב הכי גדול בהיסטוריה של NXT, הייז אומר שזה יהיה. ברייקר אומר להייז שהוא איחד אליפויות, הייז אומר לברייקר שהוא איחד אליפויות, הייז אומר לברייקר שהוא כמעט שנתיים מחזיק באליפות הזאת, ברייקר אומר להייז שהוא יודע מזה להחזיק בריין ארוך. הייז אומר שזה גדול, זה הקרב המרכזי הכי צעיר בהיסטוריה של סופש רסלמניה, הייז אומר שיש הרבה לחץ עליהם והרבה עיניים, הייז אומר שזה לא חדש להם, הייז אומר שבסטאנד & דליבר הוא יראה מה הוא מסוגל לעשות והוא רוצה לוודא שגם ברון יעשה זאת. השניים חותמים על החוזה. פייסאוף בין הייז וברייקר והם לוחצים ידיים. פריטי דדלי מבקשים מהם דרמה ושצריך לראות משהו, ברייקר והייז מורידים את החולצות שלהם ואז ביחד מעיפים את פריטי דדלי על השולחן והוא נשבר. התוכנית מסתיימת בפייסאוף בין כרמלו הייז ואלוף NXT ברון ברייקר.
[Image: 75-NXT-03142023-BR-10212-be8c7af606e2274...0b3a7e.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
03-15-2023, 06:37 AM
יא אללה, ג'וני גרגאנו בNXT זה כמו קני אומגה בNJPW - משהו שם פשוט מתחבר ועובד.
ממליץ לכולם לראות גרגאנו/וולר, גרגאנו סוף סוף חוזר להיות מישהו מעניין, גרייסון וולר ממשיך להיות המתאבק עם היריבויות הכי מעניינות בNXT והפרוספקט השני הכי גדול שלהם. סגמנט מצוין, קצת עלילה - לא מזיק לאף אחד. 

הייז/ברייקר היה אחלה לדעתי.
פריטי דדלי היו כל כך מעצבנים, הייתי משוכנע שהם בונים לזה ששניהם פשוט יחטפו מתישהו בסגמנט. 
אני חושב שברייקר יהיה פלופ, הוא לא פרומו טוב כל כך, הוא לא מרגיש כמו כוכב ענק על המיק'. מי יודע, זה דבר שאפשר ללמוד לרמה מסוימת, אבל בסופו של דבר הייז הוא הכוכב שלהם וזה בלתי נמנע. קצת חבל שאין פה משהו אישי ושהם השקיעו כל כך הרבה זמן בלהחמיא אחד לשני, אבל שיהיה, זו כן יריבות גדולה מאוד שנבנתה המון זמן - הם שני הטאלנטים הגדולים ביותר ברוסטר, רק הגיוני שהם יפגשו ברסלמניה ונגלה מי הוא הטוב מבניהם (כמובן שהייז). 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Asaf
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
03-15-2023, 04:19 PM
כל מה שהלך בפרק בין גרגאנו לוולר היה נהדר והסיום בבית של גרגאנו היה מצויין, הייפ ענק לS&D.

גאלוס ופריטי דדלי היה מצויין, ממש נהנתי מהקרב. אני אוהב את גאלוס ופריטי דדלי גם מאוד מבדרים והם סיפקו קרב נהדר. עכשיו טוני דאנג'לו ולורנזו באים לאליפות הזוגות וזה יכול להיות ענק לראות אותם מול גאלוס.

מעניין ההחלטה בנוגע לרוקסן, אני מרגיש שבסוף היא תחזור ותשתתף בקרב בכל זאת וזה רק תירוץ כדי להוסיף לקרב כמה אנשים שרק אפשר.

סטארק נגד סול רוקה היה טוב ושמח שסטארק ניצחה, היא מצויינת בזירה ומגיע לה הספוט הזה.

הקרב זוגות נשים משולש לא היה משהו אבל קיבלנו התפתחות בין פקסלי לאייבי נייל שהיא בגדה בא בסוף, אם זה היה תלוי בי הייתי משאיר אותן ביחד יותר אבל מקווה שזה יוביל לפוש של פקסלי אבל זה בטח לא יקרה.

דרגונוב ומקדונה הולך להיות ענק. מפתיע שהקרב שבוע הבא, הנחתי ששומרים את זה לS&D אבל נראה מה יקרה, בראול מצויין שלהם.

כל הקטע עם אליפות צפון אמריקה היה ענק למרות שהנחתי בגלל שבוע שעבר שאקסיום יהיה מגד ווס לי וזה לא כמו בדרך כלל אבל זה לא משנה. קרב מחומש בS&D זאת החלטה מעניינת, לדעתי כרגע ווס לי צריך פיוד טוב של אחד על אחד כדי להוכיח את עצמו יותר מקרב מרובה משתתפים אבל עוד פעם זה בטח רק כדי שיוכלו לתת במה לכמה שיותר מתאבקים, מקווה שיהיה טוב.

דאבה קייטו נגד אפולו היה טוב מאוד, קייטו השתפר בזמן שלא ראינו אותו, זה הרגיש כמו קרב גדול וגם סיפק את הסחורה. הספוט של הקרב בשבילי היה האולימפיק סלאם של קרוז על קייטו, מדהים כמה כח יש לקרוז. הופתעתי קצת מהניצחון של קייטו, מעניין לראות לאן יתקדמו מפה.

ג'יג'י נגד קיאנה ג'יימס לא היה טוב. הקהל מאוד אוהב את ג'יג'י וזה טוב בשבילה אבל היא פשוט לא טובה בזירה וגם קיאנה עדיין ירוקה אז זה לא עוזר בכלל. לדעתי ג'יג'י צריכה להחליף פיניש, הוא לא טוב וזה לא נראה כמו מהלך שצריך לגמור קרב.

החתימת חוזה הייתה נהדרת, כמובן סיום צפוי עם זה שריסקו את פריט דדלי על השולחן אבל זה היה מאוד כיף לצפייה. הייז הוא היל אבל זה פעם ראשונה שהייז נגד מישהו וזה נראה שזה קרב של כבוד בין שני המתאבקים אז זה שינוי מאוד מרענן, הייפ ענק לקרב ביניהם ב S&D.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,913
אשכולות: 0
Likes Given: 1,377
03-15-2023, 11:17 PM
כל הקטע עם רוקסן זה וורק?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-16-2023, 12:24 AM
(03-15-2023, 11:17 PM)Orton כתב:  כל הקטע עם רוקסן זה וורק?

לדעתי כן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-16-2023, 04:20 AM
וואלה פרק מעולה והבנייה לסטאנד & דליבר חזקה. דעות :

- גאלוס נגד פריטי דדלי על אליפות הזוגות של NXT היה מעולה, לא חשבתי שנקבל פה אלופים חדשים אבל חייב שוב לציין שפריטי דדלי פשוט עושים עבודה מעולה בתקופה האחרונה, מתאים להם להיות המנחים של סטאנד & דליבר. החלטה נהדרת להכניס את טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו לאליפות הזוגות. גאלוס נגד דאנג'לו ולורנזו יהיה חזק. דאנג'לו ולורנזו אהובים על הקהל ולראות אותם אלופי הזוגות יהיה מגניב.

- זואי סטארק נגד סול רוקה היה תענוג, יופי של קרב. סול רוקה פשוט משוגעת, איזה קצב בקרב, כל ספוט נהדר, השיפור שלה מדהים ולמרות כל זה התוצאה של הקרב נכונה, זואי סטארק מעפילה בצדק לקרב סולם. זואי סטארק מעולה. הביצוע של הפיניש בקרב הזה היה פשוט מושלם. על הדרך בונים פה גם אחלה סיפור ובסופו של דבר סול רוקה תצליח להשיג ניצחון על זואי.

- משולש זוגות היה ממש ממש טוב אבל קצר ראבק, הקרב הזה היה חייב לקבל עוד כמה דקות. היל טרן טוב של טייטום פקסלי על אייבי נייל. השילוב של איילה דאון ואלבה פייר ביחד מעולה ויאלה שישמו עליהן את אליפות זוגות הנשים של NXT. בטח ובטח אחרי שנראה שהפירוק של קיאנה ג'יימס ופאלון הנלי מתקרב.

- הסגמנט של איליה דרגונוב ו-JD מקדונה היה מצוין, אני בהייפ מטורף לקרב שלהם בשבוע הבא רק ההחלטה הזאת הפתיעה אותי ממש כי הייתי בטוח שהולכים לשמור את הקרב הזה לסטאנד & דליבר, אולי זה עוד יקרה בסטיפולציה אחרת... נמתין.

- כל האתגרים הפתוחים של ווס לי פצצה, ווס לי בכללי פצצה ומתאבק אש. אני תמיד זוכר שהיה דיבור בפורומים על אתגרים פתוחים ותמיד הייתה נשאלת השאלה ''איך מישהו מגיע לאתגר פתוח ? הוא פשוט מגיע ראשון ויוצא החוצה ?'' אז כן, זאת הפאקינג תשובה ו-NXT עושים מזה זהב, כל פעם באתגר פתוח של ווס לי יש כיאוס ופיצוצים על מתאבקים על מי יהיה הראשון שיכנס לזירה ויענה לאתר, אני ממש אוהב את זה.

- דאבה קייטו נגד אפולו קרוז היה טוב, מצטרף ל-ANYS ודאבה קייטו אכן השתפר ונראה הרבה יותר טוב. שניהם נתנו יופי של הופעה, קרב פיזי, הספוט על המדרגות היה נהדר וגם האנגל סלאם, ניצחון מפתיע של דאבה קייטו.

- הברול של ג'וני גרגאנו וגרייסון וולר היה מצוין, פשוט כיף לראות את ג'וני גרגאנו ב-NXT, פה הוא מרגיש פאקינג מלך. הפרומו שלו בפתיחת התוכנית היה מעולה, הקטע שג'וני גרגאנו בזירה והוא מגן על הבית שלו NXT ואז גרייסון וולר מופיע בבית של ג'וני גרגאנו... הצגה. הברול מחוץ לבית היה חזק, וולר מפוצץ את גרגאנו וקנדיס לריי והבן שלהם צופים בזה. הפיוד הזה פשוט תענוג אחד גדול.

- הסגמנט של ברון ברייקר וכרמלו הייז מעולה כצפוי, אין הייפ יותר גדול מקרב של השניים האלה, אהבתי כל שנייה בסגמנט הזה שהם פשוט פרגנו והרימו אחד לשני, הם יודעים שהם המתאבקים הכי גדולים ב-NXT, הם יודעים שכולם חיכו לקרב הזה תקופה ארוכה, הם יודעים שהם מרכז העיניינים וכל העיניים יהיו עליהם בסטאנד & דליבר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 04:58 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר