Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 65 66 67 68 69 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE NXT 28.2.2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 28.2.2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,163
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-01-2023, 10:54 PM
[Image: 20230221_NXT_BateCarmelo_FC_Clean--c13ee...f7ae69.jpg]

התוכנית נפתחת בברול מאחורי הקלעים כאשר מתאבקים רוצים להגיע ראשונים לכניסה ולענות לאתגר של ווס לי לקרב על אליפות צפון אמריקה, מאליק בלייד ואדריס אנופה מגיעים ביחד אך דאבה קייטו מעיף אותם ומתקדם, אפולו קרוז מגיע ומתחיל לתקוף את דאבה קייטו, נייתן פרייזר עושה את החזרה שלו, קופץ מעליהם ונכנס לזירה וזה מוביל לקרב הבא.

קרב על אליפות צפון אמריקה
ווס לי ניצח את נייתן פרייזר ושמר על אליפות צפון אמריקה, לי הצמיד את פרייזר לניצחון אחרי קארדיאק קיק.

משודר סרטון על JD מקדונה, מקדונה מדבר על איליה דרגונוב, מקדונה אומר שדרגונוב יסבול ושהוא ישבור את הכח שלו וישלח אותו הביתה לתמיד.

ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן מאחורי בלוקר רום, ג'נסן מבואס לגבי המצב עם קיאנה ג'יימס, בריגס אומר לג'נסן שהמצב שלו יסתדר ושימשיך הלאה.

מקנזי מיטשל מראיינת את האנק ווקר מאחורי הקלעים, ווקר אומר שהוא רוצה להוכיח לכולם שהוא שייך ל-NXT, אקסיום מגיע ומתלונן על כך שווקר בעט בו בברול בתחילת התוכנית, ווקר מתנצל ואומר שהוא כיוון לדרו גולאק, השניים מתווכחים וזה מוביל לכך שנקבע להם קרב.

אינדוס שר ניצחו את ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן, במהלך הקרב ברוקס ג'נסן לא מרוכז ומפספס מהלך משותף עם בריגס, ויר מאהן הצמיד את ברוקס ג'נסן לניצחון אחרי קלוזליין. אחרי הקרב ג'ינדר מאהל ואינדוס שר בזירה, ג'ינדר מאהל מאתגר את האחים קריד לקרב שלשות ברואדבלוק כדי לסיים את זה.

רופא בודק את נייתן פרייזר מאחורי הקלעים, קאטאנה צ'אנס מגיעה ואומרת לרופא שהם צריכים אותו דחוף בחוץ כי קרה משהו לונדי צ'ו. המצלמה עוברת אל החניה שם רואים את ונדי צ'ו שוכבת פצועה ולא יודעים מי תקפה אותה.

ג'יג'י דולין יוצאת לזירה, ג'יג'י אומרת שהחיים שלה השתנו לפני 3 שבועות כאשר ג'ייסי ג'יין בעטה לה בראש דרך הדלת. ג'יג'י אומרת שזה לא הפעם הראשונה שבעטו לה בראש על ידי מישהו שהיא בטחה בו ושהוא משפחה. ג'יג'י אומרת שהיא הבינה מי היא, ג'יג'י אומרת שג'ייסי תמיד רוצה את הכסף, תהילה וכל מה שטוקסיק אטרקשן היו. ג'יג'י אומרת שעמוק בפנים היא רק רצתה לשרוד, היא אומרת שהיא שיתפה הכל עם ג'ייסי. ג'יג'י אומרת שהבנאדם האחרון שבגד בה והרביץ לה הייתה אמא שלה, היא אומרת שהיא השתמשה בה כשק אגרוף שנים עד שהיה לה אומץ לברוח מהבית. ג'יג'י אומרת שהיא רצתה להוכיח לאח שלה הקטן שהיא יכולה להגיע ל-WWE כדי שהוא יוכל לברוח מהכאב והסבל. ג'יג'י אומרת לג'ייסי שהיא לא יודעת מה עבר עליה, ג'יג'י אומרת שהיא תמיד קמה, ג'יג'י מאתגרת את ג'ייסי לקרב ברואדבלוק, היא אומרת לה שתביא כל מה שהיא יכולה וזה לא יספיק לה, ג'יג'י אומרת שהיא תכניס את המסמר האחרון בארון הקבורה של טוקסיק אטרקשן.

האוניברסיטה של אנדרה צ'ייס, דוק הדסון מתנצל בפני ת'יאה הייל על איך שדיבר כלפיה בשבוע שעבר. אנדרה צ'ייס מתכונן לדבר אך על המסך מופיעים הסקיזם, ג'ו גייסי פונה לכל התלמידים ואומר להם שיעשו את הצעד הראשון לחיים טובים יותר תחת העץ של הסקיזם. הם שורפים חולצה של צ'ייס U.

משודר סרטון על דייג'אק, דייג'אק מסכים לאתגר של טוני דאנג'לו לרואדבלוק.

מייקו סאטמורה ניצחה את זואי סטארק, אלופת הנשים של NXT רוקסן פרז בשולחן השדרנים, סאטמורה הצמידה את סטארק לניצחון אחרי סקורפיו רייזינג. אחרי הקרב רוקסן פרז נכנסת לזירה לפייסאוף מול מייקו סאטמורה.

על המסך מופיעה הודעה מהטוויטר של שון מייקלס, שון מייקלס מסכים להיות האורח בגרייסון וולר אפקט בשבוע הבא ברואדבלוק.

ונדי צ'ו נבדקת על ידי רופא מאחורי הקלעים כאשר קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס לידה, מקנזי מיטשל עומדת מחוץ לחדר, טיפאני סטראטון מגיעה ואומרת שונדי צ'ו תיהיה בחוץ אחרי שהותקפה, קיידן וקאטאנה יוצאות מהחדר ואומרות שזה לא נראה טוב. טיפאני אומרת שלאף אחד לא אכפת מונדי צ'ו. טיפאני רומזת שאולי אלה קיידן וקאטאנה שתקפו אותה, זה מוביל לכך שנקבע קרב בין קאטאנה וטיפאני.

האחים קריד מאחורי הקלעים, הם אומרים שאין להם שותף שלישי לקרב בשבוע הבא, הם מגיעים לדבר עם דמון קמפ, ג'וליוס אומר לקמפ שהוא עדיין איש רע אבל זה מה שהם צריכים כדי לנצח את אינדוס שר, דמון קמפ לא מסכים והולך. אלוף NXT ברון ברייקר מופיע ושואל את האחים קריד אם הם צריכים מישהו שלישי... הם מסכימים.

סול רוקה ניצחה את אלקטרה לופז לצד ולנטינה פרוז, לקראת סוף הקרב אלקטרה לופז מחפשת אגרופן מתחת לטרן באקל אך לא מוצאת, האגרופן נמצא אצל ולנטינה פרוז מחוץ לזירה, אלקטרה מבקשת ממנה אך היא לא מביאה לה. סול רוקה מצמידה את אלקטרה לופז לניצחון אחרי סול סנאצ'ר. אחרי הקרב אלקטרה לופז דוחפת את ולנטינה, ולנטינה מניחה את האגרופן על היד שלה ונותנת אגרוף לאלקטרה לופז.

מוקדם יותר אלופי הזוגות של NXT גאלוס משחקים ביליארד, מארק קופי מדליק את וולפגאנג על מה שפריטי דדלי עשו להם, בנאדם נוסף בטעות פוגע בוולפגאנג, וולפגאנג מחסל אותו ושובר עליו כוס זכוכית. מארק קופי אומר שהם מוכנים.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את פריטי דדלי, פריטי דדלי מדברים על התקיפה שלהם על גאלוס משבוע שעבר, הם אומרים שהם יזכו באליפות הזוגות של NXT. מקנזי מראה על המסך ציוץ מדרו מקנטייר שמדבר על גאלוס ואומר שהם יחזירו לפריטי דדלי. פריטי דדלי יורדים על סקוטלנד, הם אומרים שהם יפגשו בשבוע הבא את גאלוס כדי לדבר על הקרב הבא שלהם.

טיפאני סטראטון ניצחה את קאטאנה צ'אנס, לקראת סוף הקרב איילה דאון ואלבה פייר יוצאות החוצה ומסיחות את דעתה של קאטאנה צ'אנס, טיפאני סטראטון הצמידה את קאטאנה צ'אנס לניצחון אחרי מונסולט. אחרי הקרב טיפאני אומרת שהיא הוכיחה שהיא המתאבקת הכי טובה ב-NXT, היא אומרת שכולם מרוצים מזה אבל לא היא, היא אומרת שהיא לא רוצה שיקראו לה הכי טובה, היא רוצה שיקראו לה אלופת הנשים של NXT. טיפאני אומרת שלא אכפת לה מי תנצח בשבוע הבא בקרב בין רוקסן פרז ומייקו סאטמורה כי האליפות הזאת שייכת לה.

ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן מאחורי הקלעים, ג'נסן מתנצל על מה שהיה מוקדם יותר, בריגס מציע לג'נסן שהוא יעזור לו וידבר עם קיאנה, ג'נסן מודה לו.

אקסיום ניצח את האנק ווקר, אקסיום הצמיד את ווקר לניצחון אחרי גולדן ראשיו. אחרי הקרב אקסיום חוגג ורואים את סקריפט מסתכל עליו מהכניסה.

גרייסון וולר מעביר מסר דרך הטוויטר שלו, גרייסון וולר נמצא בתוך בריכה, וולר אומר שבשבוע הבא ברואדבלוק הוא יראיין את שון מייקלס והם ידברו על סטאנד & דליבר, וולר שואל איזה שון מייקלס נקבל, וולר מבקש שמייקלס יראה לו כבוד, וולר פונה למייקלס ואומר שלא יגרום לו לשים אותו במצב שהוא אמר שהוא לא יהיה בו בחיים.

כרמלו הייז ניצח את טיילר בייט, לקראת סוף הקרב טיילר בייט עולה לטופ רופ, טריק ויליאמס עולה לאפרון אך בייט בועט בו ומפיל אותו. בייט קופץ על הייז אך הייז זז בזמן. כרמלו הייז נותן לטיילר בייט קודברייקר ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי האקס קיק. אחרי הקרב כרמלו הייז מסתכל על המצלמה ואומר שאין רואדבלוק בינו לסטאנד & דליבר, כרמלו הייז אומר שנשאר רק איש אחד וזה הוא.
[Image: Screenshot-2.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
03-01-2023, 11:04 PM
(03-01-2023, 10:54 PM)lidoradir כתב:  ג'יג'י דולין יוצאת לזירה, ג'יג'י אומרת שהחיים שלה השתנו לפני 3 שבועות כאשר ג'ייסי ג'יין בעטה לה בראש דרך הדלת. ג'יג'י אומרת שזה לא הפעם הראשונה שבעטו לה בראש על ידי מישהו שהיא בטחה בו ושהוא משפחה. ג'יג'י אומרת שהיא הבינה מי היא, ג'יג'י אומרת שג'ייסי תמיד רוצה את הכסף, תהילה וכל מה שטוקסיק אטרקשן היו. ג'יג'י אומרת שעמוק בפנים היא רק רצתה לשרוד, היא אומרת שהיא שיתפה הכל עם ג'ייסי. ג'יג'י אומרת שהבנאדם האחרון שבגד בה והרביץ לה הייתה אמא שלה, היא אומרת שהיא השתמשה בה כשק אגרוף שנים עד שהיה לה אומץ לברוח מהבית. ג'יג'י אומרת שהיא רצתה להוכיח לאח שלה הקטן שהיא יכולה להגיע ל-WWE כדי שהוא יוכל לברוח מהכאב והסבל. ג'יג'י אומרת לג'ייסי שהיא לא יודעת מה עבר עליה, ג'יג'י אומרת שהיא תמיד קמה, ג'יג'י מאתגרת את ג'ייסי לקרב ברואדבלוק, היא אומרת לה שתביא כל מה שהיא יכולה וזה לא יספיק לה, ג'יג'י אומרת שהיא תכניס את המסמר האחרון בארון הקבורה של טוקסיק אטרקשן.

אם למישהו היה ספק כשזה נוגע לפיוד ביניהן, צריך לראות את הפרומו הזה.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-01-2023, 11:11 PM
(03-01-2023, 11:04 PM)DarkArts כתב:  אם למישהו היה ספק כשזה נוגע לפיוד ביניהן, צריך לראות את הפרומו הזה.

פרומו אדיר שלה, היא הפציצה.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
03-02-2023, 12:17 AM
הפרומו של ג'יג'י היה טוב. 
לא הייתי אומר 'טוב מאוד', אבל כנראה הכי טוב בקריירה שלה.
נחמד, היא בפער טובה ויותר מיוחדת מהאחרת, אז שיהיה. מניח שהיא מנצחת ועוברת הלאה.

טיילר בייט מול כרמלו הייז היה נחמד.
בייט מתאבק סביר אך קצת בנאלי.
הייז ממשיך להיות כוכב שNXT קטנים עליו בכמה מידות.
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,630
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-02-2023, 01:19 AM
טיפאני סטראטון נגד רוקסן פרז, HERE WE GO!
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-02-2023, 08:23 PM
זה היה פרק מדהים, אחד הטובים עד עכשיו של השנה. דעות :

- ווס לי נגד נייתן פרייזר היה מטורף, MOTN שלי והייתה תחרות קשה מאוד מול הקרב המרכזי. אחזור על מה שרשמתי לא מזמן... הרוסטר של NXT מטורף ואיכותי, החזרה של נייתן פרייזר בוצעה מצוין ומאוד הופתעתי, חזר משום מקום אחרי 4 חודשים. הקרב עצמו היה פשוט מדהים, 2 מתאבקים אדירים שזורקים הכל על השני.. הקצב היה פסיכי, הקהל היה חם, פשוט תענוג. הריין של ווס לי אדיר והוא דופק קרבות מצוינים אחד אחרי השני.

- אינדוס שר אוספים ניצחון קליל על בריגס וג'נסן, קרב שלשות בשבוע הבא שלהם וג'ינדר נגד ברון ברייקר והאחים קריד נשמע מעולה.

- הפרומו של ג'יג'י דולין היה פשוט אדיר, היא פשוט הפציצה והקהל מתחיל להיות מאחוריה.

- מייקו סאטמורה נגד זואי סטארק היה מעולה, קיבלו יחסית הרבה זמן ונתנו יופי של הופעה. זואי סטארק ממשיכה לתת הופעות טובות בזירה והיא סוס עבודה, היא גם עבדה בכל הלייב איבנטים האחרונים של הרוסטר הראשי ולפי הדיווחים מרוצים ממנה. מייקו סאטמורה פשוט לג'יט, אני לא חושב שראיתי אי פעם קרב לא טוב שלה, הייפ גדול לרוקסן פרז-מייקו סאטמורה.

- סול רוקה בעוד הופעה נהדרת נגד אלקטרה לופז, סול רוקה בדרך הנכונה והעתיד שלה נראה מצוין. הפינישר שלה סול סנאצ'ר פשוט אדיר. אהבתי לראות את ולנטינה פרוז מתהפכת על אלקטרה לופז ודופקת לה תאגרופן בפנים.

- טיפאני סטראטון נגד קאטאנה צ'אנס היה טוב, היה חסר לקרב הזה עוד כמה דקות, טיפאני נתנה הופעה טובה והמונסולט יצא טוב חוץ מהנחיתה שהייתה לכיוון הרגלים. בשעה טובה טיפאני אומרת שהיא רוצה את אליפות הנשים של NXT, טיפאני סטראטון נגד רוקסן פרז בסטאנד & דליבר או משולש עם קורה ג'ייד נשמע פנטסטי.

- אקסיום מעולה.

- כרמלו הייז נגד טיילר בייט היה מדהים, אני חושב שבכל שבוע אחר הקרב הזה קל היה מקבל MOTN אבל בתוכנית הזאת האופנר פשוט לקח את זה. המשפט הקצר הזה שכרמלו הייז אמר למצלמה בסוף התוכנית היה גדול. תכריזו כבר על הייז-ברייקר לסטאנד & דליבר ותנו לי לארגן את הקרם אינעל העולם.
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 713
03-02-2023, 09:21 PM
ווס לי ופרייזר היה מצויין, שמח שפרייזר חזר ומקווה שעכשיו גם באופן רצוף יותר, אשמח שהוא יפסיק להיעלם מהמסך.

אינדוס שר עם ניצחון קליל על בריגס וג'נסן וממשיכים עם הטלנובלה, לא ממש אוהב את זה אבל זה גם לא גרוע, חבל שאליפות הזוגות של nxt מתבזבזת על זה.

ג'יג'י עם פרומו נחמד אבל אני אחזור על זה שלא משנה כמה הפרומואים טובים כל עוד בזירה הן לא יוכלו לספק את הסחורה אז אין לי הייפ לזה ועד עכשיו אף אחת מהן לא הוכיחה שיש לה מה להציע בזירה.

אני לא יודע מה לחשוב על הפיוד של צ'ייס U והסקיזם. מצד אחד אני מחבב את שני הצדדים בפיוד אבל מצד שני הפיוד הזה נסחב יותר מדי אז קצת נמאס. אני יודע שאני כבר נשמע כמו תקליט שבור בנוגע לזה אבל עם אווה ריין לא נכנסת לזירה מה בעצם היא עושה פה? יכלו להמתין עם הדביוט שלה למתי שהיא באמת תהיה מוכנה. גם על המיקרופון היא לא טובה לדעתי, זה או זה או שסתם הצד האפל זה תפקיד שלא יושב עליה טוב.

סאטמורה וזואי סטארק מצויין כצפוי. סטארק היא באמת הסוס עבודה של מחלקת הנשים של nxt ותמיד עושה עבודה מצויינת וכמובן גם מסאטמורה אי אפשר לצפות לפחות, הייפ לרואדבלוק לקרב של סאטמורה ורוקסן.

סול רוקה עם ניצחון נחמד, אלקטרה ופרוז לא מעניינות אותי, עוברים הלאה.

טיפאני וקאטאנה עם אחלה קרב וניצחון טוב של טיפאני למרות שההתערבות לא הייתה הכרחית. הייפ לטיפאני-רוקסן בS&D(כי בוא נהיה כנים, אין סיכוי שסאטמורה מנצחת). אין לי בעיה אפילו שרוקסן תפסיד לטיפאני את האליפות, נכון לכרגע זאת נראת כמו הבחירה הכי טובה למי שתיקח לה את האליפות.

אקסיום והאנק ווקר היה טוב, הקרב הזה בעיקר בהתחלה הרגיש לי פשוט כמו בראול ואהבתי את זה והרגיש שהם פשוט באו לריב. אחלה קרב, כיף לצפייה.

כרמלו ובייט עם אחלה קרב והרגשתי שהם לא נתנו את כל מה שיש להם אבל עדיין אין תלונות, קרב טוב. רק חבל שהיה צריך התערבות של וויליאמס פה, מיותר. כמובן שהייפ לכרמלו הייז נגד ברון ברייקר בS&D.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 01:04 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר