Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 19 20 21 22 23 ... 37 הבא »

STARDOM Supreme Fight 2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  STARDOM Supreme Fight 2023
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 715
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-05-2023, 03:09 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-05-2023, 05:35 PM על ידי ANYS.)
קרב 1:
נאניווה רולטה

חוקים:
בזירה כל פעם 2 מתאבקות שנבחרות על ידי הרולטה, כל קרב הוא עם טיים לימיט של 5 דקות.
אפשר לנצח את הקרב על ידי הצמדה, הכנעה או הוצאה מעל החבל העליון.
במקרה שנגמר הזמן שתי המתאבקות יוצאות מהקרב.
המתאבקת שנשארת אחרונה מנצחת.
מנצחת: סאקי קשימה והיא יכולה לאתגר אלופה לבחירתה לקרב אליפות(היא בחרה בקרב על אליפות ההיי ספיד)
סדר הדחות:

1.מאיו איוואטני הצמידה את וואקה טסוקימה אחרי דראגון סופרפלקס.
2. מאיו איוואטני הכניעה את מומו קוהגו.
3. מאיו איוואטני הכניעה את מיו אמאסקי אחרי סטנדינג דרגון סליפר.
4. מאיו איוואטני וטאם נקאנו הודחו לאחר תיקו בסיום הטיים לימיט של 5 דקות.
5. מינה שירקאווה ונאטסופוי הודחו לאחר תיקו בסיום הטיים לימיט של 5 דקות.
6. מריה מיי הדיחה את מאי סקוראי אחרי Happily Ever After.
7. טקלה ומריה מיי מודחות אחרי ששתיהן יצאו מהזירה.
8. נטסוקו טורה ומומוקה הנאזונו הודחו אחרי ששתיהן יצאו מהזירה.
9. ביליקן דסו(פוקיגן דת') הצמידה את יונה מיזומורי ברול אפ.
10. סאקי קשימה הצמידה את ביליקן דסו אחרי Kishikaisei(רול אפ עם שם).

קרב 2:
טריאנגל דרבי
קלאסמייטס(האזוקי, קוגומה וסאיה אידה) נגד יוניק גלייר(סטארלייט קיד, רואקה והרוקה אומסאקי).
מנצחות:
קלאסמייטס, קוגומה הצמידה את סטארלייט קיד אחרי קומה רול(עוד רול אפ עם שם)

קרב 3:
קווין קווסט(אוטאמי היאשישיטה, ליידי C וAZM) נגד גוד'ס איי(שיורי, אמי סוראי וקונאמי) .
מנצחות: 
גוד'ס איי, קונאמי הכניעה את ליידי C עם טריאנגל לאנסר.

קרב 4:
מיראי נגד צ'יהירו האשימוטו.
מנצחת:
 צ'יהירו האשימוטו אחרי ג'רמן סופרפלקס. אחרי הקרב האשימוטו איתגרה את שיורי לקרב במופע הגדול הבא של סטארדום, שיורי הסכימה.

קרב 5:
אליפות הזוגות של סטארדום
7Upp(ננאה טקהאשי ויו)© נגד מאיקה והימקה.
מנצחות: 
7Upp, ננאה טקהאשי הצמידה את הימקה כדי לשמור על האליפות. אחרי הקרב נטסוקו טורה ורואקה מאתגרות את 7Upp לקרב אליפות.

קרב 6:
אליפות הוונדר אוף סטארדום
סאיה קמיטאני© נגד מומו וואטאנבה
מנצחת: 
סאיה קמיטאני אחרי פיירבירד ספלאש והיא שוברת את שיא ההגנות על החגורה הלבנה עם 14 הגנות.

מיין איבנט:
קרב על אליפות העולם של סטארדום
ג'וליה© נגד סוזו סוזוקי.
מנצחת: 
ג'וליה אחרי נורת'ן לייט בומב.

[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 7 users Like ANYS's post:
  • aharon1994, Asaf, Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
02-05-2023, 03:17 PM
אגיב מאוחר יותר כי התעייפתי מפתיחת האשכול, באמת כל הכבוד ללידור אדיר שכותב תוצאות לכל התכניות של הWWE כל שבוע וכמובן גם לכל שאר האנשים שפותחים תוצאות. זאת פעם ראשונה שאני פותח תוצאות אז מתנצל אם זה לא נראה מושלם אבל מקווה שזאת לא תהיה הפעם האחרונה.
ומי שקורא ולא ראה את האירוע שילך עכשיו לצפות. התחלתי לצפות רק לפני שנה בעקבות האשכול של ג'נריקו על סטארדום וזה האירוע הטוב ביותר שלהם עד עכשיו לדעתי(בתקופה שראיתי כמובן, לא יודע כלום על לפני).
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,045
אשכולות: 211
Likes Given: 1,361
02-05-2023, 04:26 PM
תותח אתה נימרוד שאפו על ההשקעה.
כמוני כמוך התחלתי לצפות רק בעקבות האשכול של נדב, לא יודע אם זה האירוע הכי טוב שראיתי אבל היה מעולה ללא ספק, צפיתי רק בשלושת הקרבות האחרונים, קצת מתחרט על שויתרתי על האופנר כי נשמע מעולה בדיעבד.

בקרב הזוגות היה סטוריטלינג מושלם, הימקה נפצעת בברך ובאמת לא ידעתי אם תוכל להמשיך, מאותו הרגע מאיקה לקחה את האחריות על עצמה והכוח הפיזי שלה פשוט לא ייאמן, מרימה את יו כאילו הייתה צמר גפן מתוק. השת"פ של ננאה ויו בסופו של דבר גבר על רוח הלחימה של מאיקה ובדיוק ברגע הזה הימקה חוזרת משום מקום ונותנת את כל מה שהגוף שלה מאפשר לה. לרגעים האמנתי שהאליפות הולכת לחזור אליהן, כל כך הרבה נירפולס שהקפיצו אותי מהכיסא, כל הכבוד גם לננאה ויו על הגנה ראשונה מוצלחת במיוחד, מול נטסוקו ורואקה כבר יהיה קשה להרים קרב ברמה הזאת.

סאיה ומומו סיפקו את הקרב הפחות טוב מבין השלושה אבל עדיין הרמה הייתה גבוהה. מומו מסתמכת על אואדו טאי בידיעה שזאת הדרך היחידה שלה להתמודד מול סאיה. סאיה סבלה מאד לאורך הקרב ועדיין ידעה כל פעם לקום מחדש ולקחת את השליטה חזרה, פאקינג הגנה 14, אני לא יודע מי יכולה לעצור אותה.

אני מת על סוזו סוזוקי, בחירה נהדרת בתור המאתגרת הראשונה של ג'וליה. קרב פיזי מאד, סוזו ללא שום רגשי נחיתות אבל יש סיבה שג'וליה על תמונת הפרופיל שלך, היא כרגע המתאבקת הטובה בעולם ונתנה פה עוד הופעה מרשימה עם מהלכים יצירתיים וארסנל שלא נגמר, V ראשון מיני רבים עתידיים.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • ANYS, Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
02-05-2023, 05:18 PM
(02-05-2023, 03:09 PM)ANYS כתב:  10. סאקי קשימה הצמידה את ביליקן דסו אחרי Kishikaisei(רול אפ עם שם).

המהלך הכי מוגן ברסלינג כרגע.

הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
02-05-2023, 07:43 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-09-2023, 12:04 PM על ידי ANYS.)
אוקי, עכשיו דעות על אירוע מצויין של סטארדום.

למרות אירוע מצויין מבחינתי הקרב הראשון בזבז לי את הזמן כי הוא היה ארוך מדי. בערך שעה לקח עד שנגמר הקרב הפותח שזה הרבה מיני קרבות שרוב הזמן לא מספקים את הסחורה בזמן שניתן להם.
מאיו מצמידה כמה ג'ובריות ואז מגיע לפייסאוף מול טאם וזה נגמר תוך 5 דקות ששתיהן בחוץ? לא אהבתי. פוקיגן דת' משנה גימיק והיא עדיין אנטי דראו בשבילי. מידע רנדומלי שגיליתי תוך כדי כתיבת התוצאות זה שביליקן שזה השם שנתנו עכשיו לפוקיגן דת' זאת אלת המזל הטוב והברכה של אוסקה וזאת גם הדמות שהייתה על הרולטה.
אני כן רוצה להזכיר מינה שירקאווה שנתנה הופעה מצויינת למרות שהיו לה רק 5 דקות ולדעתי אולי האנדרייטד הכי גדול בסטארדום.
והייפ לסאקי קשימה נגד AZM, זה יהיה בטוח קרב טוב.

קלאסמייטס נגד יוניק גלייר גם היה טוב. קודם כל האזוקי כל כך אובר והתגובות שקיבלה מהקהל היו מדהימות, איזה כיף שהקהל יכול להרעיש שוב. גם קוגומה למרות שאני לא אוהב אותה ואת גימיק הדוב שלה קיבלה אחלה תגובות. הרוקה אומסאקי היא אחת המתאבקות המהנות ביותר בסטארדום בשבילי כרגע. קרב ראשון שלה שראיתי היה מול סאיה קמיטאני על החגורה הלבנה והיא קנתה אותי לגמרי וגם כאן היא לא מורידה הילוך, מתאבקת מצויינת. רוצה לציין שקצת תמוהה בעיני ההחלטה להצמיד דווקא את סטארלייט אבל בסך הכל אין לי בעיה עם זה. קצת יותר מפריע לי זה הסיום ברול אפ כי זה שנותנים לרול אפ שם לא הופך את זה לפחות מעפן.

גם קווין קווסט וגוד'ס איי עם אחלה הופעה. כשהתחלתי לצפות קונאמי לא הופיע מהסיבות שלה שלא אפרט ועכשיו היא דיי פארט טיימרית אבל כל פעם אני מתפעל מכמה שהיא טובה בזירה. אין הרבה מה לקחת מהקרב הזה חוץ מההופעה האדירה של קונאמי שפשוט כיף לצפות בה.

עכשיו לשני הקרבות הטובים של הערב.
קודם כל אני רוצה להגיד שמעולם לא התחברתי למיראי וצ'יהירו השימוטו זאת מתאבקת שלא ראיתי אותה בזירה לפני.
עכשיו לדעתי הקרב הזה היה כמעט הדבר הקרוב ביותר שאפשר לשלמות. בתור התחלה צ'יהירו השימוטו מצויינת בזירה, באמת התעלתה על כל הציפיות שלי אבל הסיפור של הקרב הזה מבחינתי הוא מיראי. מבחינתי הקרב התחיל כבר בכניסה של מיראי. מיראי בכניסות שלה בדרך כלל שמחה וחייכנית אבל הפעם היא הייתה רצינית והייתה מאה אחוז מרוכזת ביריבה שלה. ממה שראיתי הם ביססו את זה על קרב שכבר היה פעם ביניהן בו צ'יהירו ניצחה אותה ומיראי באה לפה להוכיח שהפעם היא יכולה לעשות את זה. הקרב התחיל כשמיראי לא מצליחה לעשות כלום לצ'יהירו, קרב פיזי? צ'יהירו לוקחת בקלילות. מאבק טכני? גם כאן מיראי לא מסוגלת לעשות כלום. אחד הדברים שאהבתי בקרב הזה שכל פעם שצ'יהירו בצעה הכנעה כאשר היא ראתה שמיראי קרובה לחבלים היא מיד שחררה ובצעה עליה מהלך אחר. בכל מקרה ביצוע נהדר שגרם לי בפעם הראשונה להיות מאחורי מיראי ולתמוך בה ועכשיו אני אתן למיראי את הצ'אנס שלא נתתי לה קודם ואני מחכה לראות מה הלאה איתה. כמובן הייפ גדול לצ'יהירו נגד שיורי.

עכשיו לקרב הערב, הקרב הקודם היה קרוב לשלמות? פה זה באמת היה שלמות. עכשיו אני חושב מה להגיד אבל אורגיבור תאר בצורה מושלמת את הקרב וכל דבר שאגיד יהיה חסר ערך עכשיו כי באמת אין לי יותר מה להוסיף. מה שכן אגיד זה קודם כל שמאיקה היא מפלצת, אולי המתאבקת זירה הטובה בסטארדום, אם היא תזכה עכשיו באליפות העולם אני אקנה אותה לגמרי. דבר שני זה בנוגע לאלופות 7Upp שכעסתי מאוד שהן זכו באליפות כי הן לא היו צריכות להביס את מילטיר לדעתי אבל הקרב הזה גרם לי לקנות אותן בתור אלופות. כמובן כמו שאורגיבור אמר לפני כנראה הן לא יוכלו להרים קרב באותה רמה מול טורה ורואקה אבל אני בטוח אתן להם יותר קרדיט עכשיו.

סאיה קמיטאני ומומו וואטאנבה לא התעלה לרמה שציפיתי שיעלה אבל עדיין קרב טוב של שתיהן. הספוט על השולחן היה חזק והכי חשוב שסאיה עושה היסטוריה בדרך להיות עם ריין האליפות הגדול בהיסטוריה של סטארדום.

המיין איבנט היה ענק, מהרגע שראיתי סטארדום בפעם הראשונה היה 2 מתאבקות שתפסו לי את העין ישר: ג'וליה וטאם נקאנו(מצחיק שדווקא שתי היריבות הגדולות האלה אבל מה לעשות שהן הכי טובות).
ג'וליה עם מנגינת כניסה חדשה, מעדיף את הישנה אבל שיהיה. הקרב עצמו בהחלט מאוד פיזי, שתיהן הלכו ישר על היד הפצועה של היריבה שלהם. חיכיתי כבר מזמן הפיוד של פרומינסס עם DDM לקרב גדול בין סוזו סוזוקי שהיא אולי המתאבקת עם הפוטנציאל הגבוה ביותר בסטארדום היום נגד ג'וליה, אחת המתאבקות הטובות בעולם היום וכמובן שהן סיפקו את הסחורה. בטיאטרון של סוזו היה רשום CRAZY GIRL והיא לגמרי הראתה למה, אם היא לא תהיה אלופת עולם מתישהו זה פשע, כבר עכשיו היא הרבה יותר טובה מהמנהיגה של הסטייבל שלה לדעתי. על ג'וליה אין מה להרחיב, רק מקווה שלא יהיו הרבה קרבות שיעשו לה בהם קיקאאוט לגלוריוס דרייבר כי זה פיניש מעולה.

בכל מקרה אירוע מצויין, לכו תצפו.
הגב
The following 6 users Like ANYS's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, DarkArts, NoamRR, orgibor, SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 08:00 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר