Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 70 71 72 73 74 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.1.2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 13.1.2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,074
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-14-2023, 03:51 PM
[Image: 20221202_SD_MatchPreview_KOSami_FC_tonig...a5ef06.jpg]

קרב על האליפות הביניבשתית
גונת'ר ניצח את ברון סטרומן ושמר על האליפות הביניבשתית, במהלך הקרב גונת'ר מזייף פציעה והשופטת בודקת אותו, חברי אימפיריום לודוויג קייזר וג'יובאני וינצ'י חוזרים לזירה ותוקפים את סטרומן, סטרומן מסתדר ומעיף אותם בקלוזליין. לקראת סוף הקרב גונת'ר וסטרומן על הטופ רופ, גונת'ר מצליח לתת לסטרומן צ'ופ ואז דופק לו את היד בטרן באקל, גונת'ר נותן לסטרומן פאוורבומב ומצמיד אותו לניצחון.

סמי זיין הולך מאחורי הקלעים ודופק על הדלת של הבלודליין, פול היימן יוצא משם. סמי זיין רוצה להכנס לדבר על אסטרטגיה מול כולם, היימן אומר לסמי שאף אחד לא פה. סמי אומר להיימן שאיך זה יתכן כי הוא דיבר איתם מוקדם יותר היום. היימן מדבר על שבוע שעבר שהוא הציע את הקרב לריינס והציע לו שאחר כך האוסוס וסולו יופיעו ויעזרו לו, היימן אומר שריינס ענה לו שהוא טעה ואיך הוא יראה את האהבה שלו לסמי במידה והוא לא יתן לו לעשות את זה לבד. היימן אומר לסמי שמתוך אהבה ראש השבט רוצה שהוא יעשה זאת לבד הערב. סמי אומר להיימן שיגיד לריינס שהוא עשה את ההחלטה נכונה והוא יפתור את הבעיה הזאת הערב.

ריי מיסטריו יוצא לזירה, ריי אומר שהוא תמיד אמר שהחגים מרגשים וחשובים לו במיוחד שהוא נמצא בדרכים כל כך הרבה שנים, הוא אומר שמעריכים את הזמן לצד המשפחה בתקופת חג המולד, ריי מדבר על מה שקרה לו בחג המולד עם הבן שלו דומיניק, הוא אומר שהוא ניסה להרוס את הדברים שוב ועכשיו הוא מסתובב כאילו הוא פושע. ריי אומר שבתור אבא זה שובר לו את הלב. ריי אומר שנמאס לו מהבולשיט הזה. ריי אומר שהוא הגיע לסמאקדאון בשביל התחלה חדשה והוא לא יתן לדומיניק להתגרות בו, ריי יודע מה הוא צריך לעשות כדי לחזור למסלול וזה להכנס ולנצח את קרב הרויאל ראמבל. קאריון קרוס וסקארלט יוצאים החוצה, קרוס אומר לריי שמישהו כמוהו צריך מטרות אחרת הוא לא יודע איך הוא קם כל יום מחדש, קרוס מדבר על הרויאל ראמבל ואומר שכולם זוכרים מה היה לפני 17 שנה כאשר ריי זכה בראמבל, הקהל נותן פופים וקרוס אומר להם להירגע ושזה היה לפני 17 שנה. קרוס אומר לריי שזה היה רגע מיוחד בשבילו ובטח בשביל הבן שלו דומיניק. קרוס אומר שהוא בטוח שזה היה רגע מיוחד בשביל ריי ובשביל הבן שלו דומיניק, קרוס שואל את ריי למה הוא מסתכל עליו ככה ואז אומר שהוא לא יודע אם זה באמת היה רגע מיוחד בשבילו בגלל שהוא אף פעם לא היה ליד דומיניק שהוא היה ילד. ריי מתעצבן, קרוס שואל את ריי את מי הוא שונא יותר... את הבן שלו דומיניק שלא גדל להיות כמוהו או את עצמו על כך שנכשל בלגדל את דומיניק בניסיון שיהיה כמוהו. ריי תוקף את קרוס בעזרת המיקרופון, ריי מנסה 619 אך סקארלט תופסת לו את הרגל, קרוס מכניע את ריי בקרוס ג'קט עד שהוא מתעלף, סקארלט מחזיקה בקלף של ריי מיסטריו.

ליב מורגן, אמה ומקסין דופרי בלוקר רום. אמה אומרת לליב שלהכנס לראמבל ראשונה זאת לא הדרך הכי טובה להגיע לרסלמניה, מקסין אומרת שזה הרעיון הכי גרוע שהיא שמעה בחיים שלה, מקסין אומרת לליב שזה לא משנה מתי היא תכנס לראמבל כי אין לה סיכוי. ראקל רודריגז מגיעה ואומרת לליב שהן אומרות נקודות טובות, ראקל אומרת לליב שיש לה רוח לחימה כדי לפגוש 29 מתאבקות, ראקל אומרת שהכי טוב להכנס אחרונה ושלמישהי בגודל של ליב יהיה יותר סיכוי להצליח, ראקל אומרת שהיא מתרגשת לקראת הראמבל וזאת תיהיה ההופעה הראשונה שלה והיא מרגישה שהוא בנויה בשביל לנצח. ליב מורגן מראה לראקל את כף היד שלה ואז נותנת לה סטירה, ליב מאתגרת את ראקל לקרב הערב, ראקל אומרת שנמאס לה שכולם שוכחים שהיא הכי גדולה וחזקה פה, ראקל מסכימה.

טיגן נוקס ניצחה את זאיה לי, נוקס הצמידה את לי לניצחון אחרי שיינייסט וייזרד.

משודר סרטון בו מראים את הוייקינג ריידרס וולהאלה, ולהאלה אומרת שהאלים מדברים והיא מקשיבה, וייקינג ריידרס אומרים שהם מבצעים, ולהאלה אומרת את השמות דרו מקנטייר ושיימוס, וייקינג ריידרס אומרים שהסבל מחכה להם.

דרו מקנטייר ושיימוס מדברים עם אדם פיר מאחורי הקלעים, מקנטייר אומר לפירס שהם יעשו את העבודה שלו קלה ושהם רוצים את הוייקינג ריידרס הערב, שיימוס אומר שזה יכול לחכות כי הוא רוצה את האוסוס עכשיו. מקנטייר ושיימוס אומרים שזה הזמן לריב ולא לסיפורים, אדם פירס אומר שבשבוע הבא יהיה טורניר זוגות בו המנצחים יפגשו את האוסוס לקרב על אליפות הזוגות של סמאקדאון. מקנטייר ושיימוס מרוצים אבל אומרים שזה חצי מהפיתרון... אדם פירס אומר להם שהם בטורניר ובסיבוב הראשון הם יפגשו את הוייקינג ריידרס. מקנטייר ושיימוס מרוצים והם מחבקים את אדם פירס ואומרים בנגר אפטר בנגר אפטר בנגר.

משודר טיזר קצר לקראת בריי וייאט ומראים קוד, אחרי שסורקים את הקוד רואים סרטון קצר של בריי שהוא אומר 'נתראה בגיהנום, תן לי להכנס', אחר כך הוא הופך להיות הפינד ואז חוזר לעצמו.

בריי וייאט יוצא לזירה, בריי מתיישב על כיסא עץ מתנדנד, בריי פונה לקהל ואומר שהם פה וצוחק. בריי אומר שלפעמים אנחנו שוכחים מי אנחנו ומה עשה אותנו מההתחלה, הוא אומר שכל מה שצריך זאת דחיפה קלה בכיוון הנכון. בריי אומר שזה חוזר אליו, הוא זוכר את כל הדברים שהוא איבד, הוא זוכר שהוא צבע אדום בעולם שמלא בשחור ולבן. הוא אומר שהוא אוכל העולמות, הוא הדוד האודי והוא הוא. בריי אומר שהוא הכל. בריי אומר שברויאל ראמבל זאת תיהיה התחייה שלו, בריי עובר לדבר על אל איי נייט ואומר לו שידע שהאורות יכבו הוא צריך לברוח.

קיילה ברקסטון מראיינת את קווין אואנס מאחורי הקלעים, סמי זיין מגיע ושואל אותו אם הוא שמח לגבי כל זה ומה שהוא מכריח אותו לעשות. סמי אומר לאואנס שהוא לא יכל להשאיר אותו לסמאקדאון ושהוא בעצמו ישאר בראו. אואנס אומר שהוא היה בראו אבל הבלודליין הגיעו לשם כל שבוע, אואנס אומר שהוא החליט להוריד את הבלודליין ואם הוא רוצה להיות חלק מהם זאת החלטה שלו. אואנס אומר שהוא לא ביקש את הקרב הזה הערב ולא את הקרב הזוגות לצד סינה, אואנס אומר שריינס זה ששם את סמי במצבים האלה כי הוא משתמש בו. סמי אומר שלא משתמשים בו, סמי מדבר על הפעמים שריינס מחבק אותו בזירה. סמי אומר לאואנס שהוא לא מבין, סמי אומר שהוא צריך לטפל בעסקים והוא גאה לעשות זאת הערב.

קיילה ברקסטון מראיינת את אימפיריום מאחורי הקלעים, גונת'ר מניח קרח על הצוואר שלו, קייזר ווינצ'י אומר שגונת'ר מראה דוגמא לאלוף אמיתי. גונת'ר אומר שזה יום גדול כי הוא עבר את האתגר הכי גדול שלו עד עכשיו. גונת'ר אומר שהוא ניצח את ברון סטרומן. גונת'ר אומר שהגיע הזמן להמשיך לרויאל ראמבל ולהעיף את כולם מהזירה שלהם ולהגיע לאן שהרינג גנרל שייך... לקרב המרכזי ברסלמניה.

ראקל רודריגז ניצחה את ליב מורגן, במהלך הקרב ליב מניחה את ראקל על שולחן מחוץ לזירה ומנסה לקפוץ עליה מהטופ רופ אך ראקל קמה מהשולחן ונכנסת לזירה בזמן. ליב קופצת על ראקל איך הוא הודפת אותה, ראקל מצמידה את ליב לניצחון אחרי טהאנה בומב.

סוניה דוויל מדברת עם אדם פירס מאחורי הקלעים, סוניה חוזרת על זה שהיא רוצה קרב חוזר נגד שארלוט פלייר על אליפות הנשים של סמאקדאון, אדם פירס אומר לה שהוא מבין אותה אך הוא לא יכול לתת לה קרב כי הפסידה וזה לא עובד ככה. אדם אומר לה ששארלוט עשתה את מה שהיא עשתה רק שההבדל זה ששארלוט ניצחה את רונדה והיא הפסידה לשארלוט. סוניה אומרת לאדם פירס שהוא בטח רוצה שהיא תכנס לראמבל רק כדי לחזור לנקודה הזאת, אדם פירס עונה לה שכן. סוניה אומרת לו שהיא תמצא דרך לגרום לקרב החוזר להיות רשמי.

אחרי הפרסומות ברול מאחורי הקלעים בין סוניה דוויל לאלופת הנשים של סמאקדאון שארלוט פלייר, השניים מעיפות אחת את השנייה על חפצים מאחורי הקלעים, שופטים מגיעים להפריד אותן אך הברול ממשיך כמה פעמים, אדם פירס גם מגיע ובסופו של דבר הם מצליחים להפריד אותן.

מוכרז לשבוע הבא :
- קווין אואנס ואלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד רומן ריינס חותמים על חוזה לקרב שלהם ברויאל ראמבל.
- טורניר N1C לאליפות הזוגות של סמאקדאון, סיבוב ראשון : הוייקינג ריידרס נגד דרו מקנטייר ושיימוס.

מוכרז לעוד שבועיים :
- קאריון קרוס נגד ריי מיסטריו.

קווין אואנס ניצח את סמי זיין בפסילה, לקראת סוף הקרב סמי זיין נותן לאואנס אקספלודר, סמי זיין מתכונן להלובה קיק אך האוסוס וסולו סיקואה נכנסים לזירה ותוקפים את קווין אואנס, סמי זיין בהלם בפינה של הזירה. האוסוס נותנים 1D לאואנס, ג'יי מרים את סמי, סמי שואל אותם מה הם עושים פה, אואנס מצליח להכנס מכה לאוסוס אך סולו סיקואה נותן לו סופרקיק, האוסוס מחזיקים את אואנס וסולו סיקואה נותן לו סמואן ספייק, האוסוס מניחים את אואנס על שולחן השדרנים, סמי זיין עדיין נראה בהלם, האוסוס אומרים לו שזה בשבילו. האוסוס מרימים את האצבע למעלה... סמי זיין לוקח את הזמן אבל בסוף גם עושה זאת. סולו סיקואה רץ מהברקייד וקופץ על אואנס בספלאש על שולחן השדרנים שנשבר. האוסוס וסולו סיקואה עומדים מעל האואנס, המבט של סמי זיין עדיין מוזר, האוסוס קוראים לזיין לבוא לעמוד לידם. האוסוס מרימים את האצבע למעלה, סמי מסתכל על האוסוס ומרים את האצבע שלו גם. 
[Image: 059-SD-01132023-DG-26695-ded357ed572d4c0...1b9772.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
01-14-2023, 05:07 PM
אחלה קרב על הביניבשתית.
ממתין בקוצר רוח לקרב של בריי.
לא יודע כמה בא לי שדרו ייכנס לרסלמניה כאלוף הזוגות, בכל מקרה כנראה לא ייקרה.
אחלה עניין שהאוסוס וסולו הגיעו.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 589
הצטרף בתאריך: Feb 2021
01-14-2023, 06:22 PM
פרק טוב
הגב
The following 1 user Likes avramdogs100's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
01-14-2023, 07:11 PM
סטרומן קשה לצפייה, אם הוא מפלצת אז הוא קרוב יותר למפלצת מלוך נס כי מלבד סרטונים שלו מרים דברים כבדים אין לי שום הוכחה שהוא מתאבק. גונת'ר שרד אותו והוציא את המיטב מהמצב, רק מאחל שזה נגמר ביניהם.

התגעגעתי לריי, הוא עדיין מהטובים ביותר בסמאקדאון, פרומו נחמד שלו, פרומו רע של קרוס וגם תקיפה די אנמית יחסית למישהו שחיכה כל כך הרבה לפגוש את ריי בשר ודם.

נוקס וזאיה קצר מכדי לקבל יחס.

די נהנתי מראקל וליב, גם הסגמנט בלוקר רום הצחיק אותי, קצת מעצבן אותי שפתאום כשמתקרבים לרויאל ראמבל זה נהיה כל כך חשוב להוכיח שאתה יכול להעיף את היריב מעל החבל העליון גם אם מדובר בקרב רגיל אבל בסך הכל אהבתי את המאצ'אפ ואני כן מקווה שיש תוכניות להחזיר את ליב לתמונת האליפות בעתיד.

בריי וויאט כבר מרגיש כמו עול על התוכנית, עד שהוא לא נכנס לזירה אני לא מתכוון להתייחס לשום מסר שהוא מנסה להעביר.

מיין אבנט מעולה, הם הספיקו לשחרר קצת צרורות לפני הפסילה שמקובלת עליי. פסילה עדיפה במצב כזה על חשבון ניצחון נקי של אואנס או ניצחון מלוכלך של זיין. התגובה של זיין נפלאה, הוא אשכרה עמד לנצח והגיב בהתאם עד שהתאפס על עצמו ונזכר שהם המשפחה האמיתית של רומן.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
01-14-2023, 09:00 PM
סמאקדאון ממשיכה להיות תוכנית הרסלינג הכי טובה בטלוויזיה, הפרק עף לי בטיל בלייב, פרק מעולה. דעות :

- גונת'ר נגד ברון סטרומן כצפוי היה מצוין, הקרב הזה עמד בהייפ שלו ובגדול. ביג פייט פיל, סטרומן בהופעה מצוינת, פיזי, זז טוב בזירה, אובר ברמה אחרת הקהל פשוט מת עליו. גונת'ר ממשיך להיות מפלצת רסלינג, אחד ממתאבקי הזירה הכי טובים שיש היום, כל מכה שלו לג'יט מרגישה כואבת, כל ספוט יותר חזק מהשני. אני לא יודע עד לאן רוצים להמשיך איתו אבל אני הייתי נותן לו לשבור את השיא של הונקי טונק מן. כנראה שטריפל H עדיין מחליט בקריאטיב כי וינס מקמהן בטוח היה נותן לסטרומן לזכות פה.

- הסגמנט של ריי מיסטריו וקאריון קרוס היה נהדר, קודם כל תמיד כיף לראות את ריי מיסטריו האגדי, כיף לראות את האהבה שהוא מקבל מהקהל במשך כל כך הרבה זמן. איך הקהל נתן פופים שריי אמר שהוא נכנס לראמבל... זה מדהים. אבל ההייליט פה ללא ספק היה קאריון קרוס שממשיך את התקופה הטובה שלו, הפיוד הזה עושה טוב לקאריון קרוס, הפרומו שנתן מול ריי לפני כמה שבועות כאשר ריי נבדק אצל הרופא היה טוב וגם השבוע קרוס היה נהדר, אני שמח לראות שגם בטוויטר יותר ויותר אנשים אומרים עליו דברים טובים, יש לו עוד הרבה עבודה. התקיפה של קרוס על ריי הייתה טובה והדבר הכי חשוב זה הקרב בעוד שבועיים.

- אני יודע שטיגן נוקס הייתה צריכה את הניצחון הזה אבל חבל שזה מגיע על חשבונה של זאיה לי הנהדרת.

- האוסוס הולכים להפיל את אליפות הזוגות של ראו/סמאקדאון בקרוב, בראו היה לנו גאונטלנט בו יום הדין ניצחו ויקבלו קרב על אליפות הזוגות של ראו. עכשיו יש לנו טורניר על אליפות הזוגות של סמאקדאון. החלטה טובה.

- סגמנט קצר וטוב של בריי וייאט, בעיקר מעיפים עלינו טיזינג להרבה דברים, הפינד הופיע בקוד, בריי אומר שהוא צבע אדום וכו'. בעיקר מחכה לקרב שלו נגד אל איי נייט ברויאל ראמבל ובכללי אני רוצה כבר לראות את בריי וייאט מתאבק על בסיס קבוע.

- ראקל רודריגז נגד ליב מורגן היה ממש טוב לזמן שזה קיבל, אני אישית הייתי נותן להן עוד כמה דקות אבל הן נתנו יופי של הופעה. קודם כל ליב מורגן הייתה מצוינת בתוכנית הזאת, נראה שיש פה איזה שינוי בדמות והיא יותר משוגעת ואני אוהב את זה, ליב נתנה לראקל חתיכת סטירה בלוקר רום... אשכרה הרגשתי את זה, הדביקה לה אותה מכל הלב. וגם בקרב ליב כמעט שלטה בכולו ואפילו לא היה אכפת לה שהקרב יפסל כאשר ניסתה להשתמש בשולחן... בסוף ראקל כמובן מנצחת וזה בסדר. ליב העבירה את הנקודה שלה וזה שמישהי בגודל שלה יכולה להדיח מישהי גדולה כמו ראקל.

- הברול של סוניה דוויל ושארלוט פלייר היה טוב, עד עכשיו בוקינג מצוין לגדולה מכולן.

- קווין אואנס נגד סמי זיין היה מדהים, בנגר כמובן בקלילות. לא משנה כמה פעמים השניים האלה יפגשו הם יפציצו, הם לא מסוגלים להביא לנו משהו פחות מזה. הם נכנסו שם לקצב ונתנו ספוטים גדולים אחד אחרי השני והקהל השתגע, איזה קרב גדול. סמי זיין נותן לאואנס אקספלודר ואז אואנס קם מהר וסמי נותן לו אקספלוד שני... ואוו. סמי קרוב להלובה קיק אך משום מקום האוסוס וסולו סיקואה מגיעים. מאסטרפיס של סמי זיין מהרגע שהפריעו לקרב... המבטים שלו, הרגש שהוא מעביר, זה מטורף. האוסוס וסולו סיקואה מחסלים את אואנס ורואים שזה קשה לסמי זיין שבכח מרים את היד איתם למרות שראו שלא רצה. הסטוריליין הזה פשוט גדול ואני לא יכול לחכות להמשך ולפייס טרן של סמי והאיחוד עם אואנס. פאק. ועוד מילה על סולו סיקואה לסיום... איזה ספלאש ענק מהברקייד, דאמ.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
01-14-2023, 09:02 PM
[Image: 060-SD-01132023-DG-26740-4a12e75a5a151c9...52144d.jpg]

מאסטרפיס.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,437
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
01-14-2023, 09:48 PM
אחלה תוכנית.
- אליפות בין יבשתית: איך שמחתי שגות'ר שלח ישר את איפריום למאחורי הקלעים, ועוד יותר טוב זה שהוא לא שיחק אותה מפחד וניסה לברוח כל הקרב. בתחילת הקרב כשהוא יצא מזירה החלקתי כי מפלצת כמו סטרומן צריך תוכנית מראש אבל מאז הוא בא ונתן פייט כמו שהוא היה אמור להיות מההתחלה. שמח שגונת'ר ניצח נקי בלי רמאויות(נכון שאימפריום התערבו לקראת הפרסומות אבל זה לא השפיע על הניצחון). אם גונת'ר מפיל את האליפות אני מקווה שזה יהיה בצ'יימבר ככה הוא לא יפגע מזה ואז ילך על לסנר למניה.

- היה מצחיק הסגמנט של שיימוס ומקנטייר עם פירס. בראו יש את יום הדין עך אליפות הזוגות של ראו ועכשיו יהיה טוענים לאליפות זוגות של סמאק, ביג לייק מקווה שזה יהיה ככה גם עם האליפויות של ריינס. הקרב הראשון אמור להיות באנגר, וואר ריידרס נגד מקנטייר ושיימוס הווו בייביייייי אני מחכה.

- בריי עם הכיסא והמשפט עם הRUN מחזיר אותי אחורה ל2014-2015 מעניין מה מתפתח פה. פינד, איטר אוף וורלדס אני מסוקרן.

- איזה סטירה של ליב מורגן, היא ממש השתפרה במשחק מול המצלמה מאחורי הקלעים. ראקל לא מעניינת אותי, חבל שניצחה.

- סוניה דוויל = דנה ברוק = לייסי אוונס = בארון קורבין, לא משנה איזה גימיק או שינוי יעשו להם עדיין הם יכשלו ולא יעניינו. מיציתי את דוויל חבל שלא הלכה עם מנדי.

- כל מה שהיה עם זיין ואונס לאורך התוכנית היה מעולה, זיין אומר לאואנס למה הוא לא יכל להשאר בראו ולעזוב אותו פה בשקט ואז ריינס זורק לו את כל האמת בפנים. ריינס שולח אתכם לראו, הוא לא רצה את הקרב זוגות אלא ריינס רצה וגם הקרב הזה הגיע מריינס. זיין עדיין מכחיש אבל כנראה ילכו על זה יותר לעומק בדרך למניה אולי באיזור הצ'יימבר.
הקרב עצמו היה מעולה, היו פה מהלכים שהם זרקו אחד על השני(במיוחד זיין) שהרבה זמן לא ראיתי מהם. זיין נתן פה אחלה הופעה, נתן יותר מהלכים מהארסנל הפייסי שלו והיה כיף לראות שהוא עדיין יכול לבצע אותן ושהפציעות כתפיים שלו לא מגבילים אותו. נהנתי מהקרב והסוף היה זהב. זיין מוביל, מתכונן לפינישר ואז הבלאדליין מגיעים ותוקפים את אואנס, ההפעות פנים של זיין היו מעולות. פה הוא כבר הבין שלא באמת היה לריינס אכפת מימנו אלא הם פשוט רצו להוריד את KO וזה מה שהם עשו. איך שהוא התסכל עלייהם מחסלים את אואנס ואז האוסוס מדברים איתו עד שג'יי התעצבן עליו וזיין זרם איתם למרות שלא רצה. מחכה להמשך.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,244
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
01-15-2023, 10:45 AM
גונתר מנצח את סטרומן עם הפאוור בומב הכי עלוב שנראה בזמן האחרון... לפחות הוא היה מרים אותו לעוד פאוור בומב מיד אחרי כדי שזה יראה אמין, חבל על הסיום המגוחך כי הקרב עצמו היה טוב.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 01:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר