01-01-2023, 03:17 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-01-2023, 03:28 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
התוכנית נפתחת כאשר באם באם מופיע על הזירה:
באם באם: ״אני לא באמת על הזירה, התוכנית לא נפתחת כאשר אני עומד על הזירה. בגדול, עברתי מהעולם לפני 20 שנה פחות או יותר, וכעת אני רק ניק ניים של משתמש בפורום האבקות. אז הרי לא הגיוני שאני בזירה, ועצם כך שלא הגיוני שאני בזירה לא צריכה לפגוע בחווית הקריאה שלכם. אז כן, אם אתם רוצים לקרוא תוצאות ללא תיבול ושמחת חיים, אתם מוזמנים לעבור לתגובה הראשונה. אם כיף איתכם במסיבות, אתם מוזמנים להשאר.״
באם באם יורד מהזירה לקול תרועות הקהל (באם באם לא באמת ירד מהזירה, כי הוא אף פעם לא עלה לזירה)״
קרב 1:
אליפות הבין אטלנטית:ֿ
אורנג׳ קאסידי (עם צ׳אק טיילור) נגד טרנס ברטה (עם דנהאוזן)
במהלך הקרב פנאלופה פורד עולה לבמה, מסיחה את דעתו של ברטה ובאם באם ביגלו, אורנג׳ קאסידי מנצל זאת ומבצע את הפינישר שלו ומנצח.
המנצח: אורנג׳ קאסידי.
לאחר הקרב מראים את פנלופה פורד וכולם שמחים.
סטינג הגדול וסטינג הקטן מתראיינים. סטינג הקטן אומר שהוא התחיל להתאמן, כולם פקפקו בו כי הוא היה קטן מאוד. הוא הקשיב להם ומת מבפנים, אבל ברגע שהפסיק והקשיב לעצמו - הוא הפך לחי, והפך לאלוף. אלין לא יודע אם בסיאטל יתמכו בו, ושואל את סטינג אם הוא תומך בו, ואם לא - אז סטינג הגדול הוא כמו כולם. סטינג מפסיק לרגע למצוץ לאלין את הקריירה ואומר שמה שחשוב זה לא מה שאחרים חושבים על סטינג הקטן, מה שחשוב הוא מה שסטינג הקטן חושב (ואם אפשר שיחשוב ליד סטינג הגדול ויתן לו עוד זמן מסך, מה טוב).
קרב 2
פאנלופה פורד (עם קיפ סביאן, שהוא למעשה, על הזירה) מול (דארק)
מנצח: קיפ סביאן לאחר אורנג׳ פאנץ. סקווש.
מראיינים את פרו פליגרוסו מאחורי הקלאים. פרו פליגרוסו (הלא הוא 10, הלא הוא פרסטון ואנס) אומר שעד עכשיו הוא לבש מסיכה מטופשת, כעת יש לו שם מטופש.
הוא שואל מול מי הוא מתאבק שבוע הבא, בתכלס זה לא כל כך אכפת...
מוקסלי בזירה ואומר שהעימות בינו ובין פייג׳ היה בלתי נמנע. הוא נגמר בכך שאחד ישן במיטה, ואחד בבית חולים. מועדון הקרב של בלאקפול תמיד מצליח ולא אכפת לו לפצוע אחרים. הרופאים אומרים שבגלל שכואב לפייג׳ הוא לא כשיר? למוקסלי כואב כבר שנים. פייג׳ צריך לדעת שזה עסק לאנשים גדולים.
ג׳יי ליטל מאחורי הקלעים - באם באם מריץ
קרב 3 על אליפות TNT
ג׳ייד קארגיל (עם הבאדיז) מול קיירה הוגאן
במהלך הקרב וולוט גריי מונעת מג׳ייד קארגיל לסתור לקיירה.
המנצחת: ג׳ייד. כרגיל.
סרטון על הייטר. היא אומרת שהיא קשוחה מאוד. ולא משנה את מי סארייה תביא, הייטר תפגע בה קשה, והיא ובריט ינצחו.
מארק הנרי מראיין את מועדון הקרב ואת סוורבי סוורב והקעקועים. יוטה אומר שהוא לא צריך עזרה בקרב כמו סוורבי סוורב, ומבקש ממוקסלי וקסטיולני לא לעלות לזירה.
מוכרז לדינמיט:
אליפות TNT - סמואה ג׳ו מול סטינג הקטן
אליפות הזוגות: האקליימד מול ג׳ף גארט וליטל ג׳יי.
מג׳ף חייב להופיע על פי חוזה
בריאן דנילסון מול טוני נס.
ג׳ייד קארגיל ורד וולוט מול קארה הוגן וסקיי בלו
ג׳ריקו מול סטארקס
עדכון על האנגמן פייג׳.
מוכרז לבאטל אוף דה בלטס:
אליפות בין אטלנטית: קיפ סביאן מול אורנג׳ קאסידי
קרב 4
ווילר יוטה מול סוורבי סוורב (עם הקעקועים)
לקראת סוף הקרב סוורבי מתעופף, יוטה מתחחפף, והשופט חוטף.
סוורבי מנצל את המצב, נותן ליוטה מכה בשמוקס, ומנצח לאחר הפינישר שלו.
המנצח:
סוורבי סוורב.
באם באם: ״אני לא באמת על הזירה, התוכנית לא נפתחת כאשר אני עומד על הזירה. בגדול, עברתי מהעולם לפני 20 שנה פחות או יותר, וכעת אני רק ניק ניים של משתמש בפורום האבקות. אז הרי לא הגיוני שאני בזירה, ועצם כך שלא הגיוני שאני בזירה לא צריכה לפגוע בחווית הקריאה שלכם. אז כן, אם אתם רוצים לקרוא תוצאות ללא תיבול ושמחת חיים, אתם מוזמנים לעבור לתגובה הראשונה. אם כיף איתכם במסיבות, אתם מוזמנים להשאר.״
באם באם יורד מהזירה לקול תרועות הקהל (באם באם לא באמת ירד מהזירה, כי הוא אף פעם לא עלה לזירה)״
קרב 1:
אליפות הבין אטלנטית:ֿ
אורנג׳ קאסידי (עם צ׳אק טיילור) נגד טרנס ברטה (עם דנהאוזן)
במהלך הקרב פנאלופה פורד עולה לבמה, מסיחה את דעתו של ברטה ובאם באם ביגלו, אורנג׳ קאסידי מנצל זאת ומבצע את הפינישר שלו ומנצח.
המנצח: אורנג׳ קאסידי.
לאחר הקרב מראים את פנלופה פורד וכולם שמחים.
סטינג הגדול וסטינג הקטן מתראיינים. סטינג הקטן אומר שהוא התחיל להתאמן, כולם פקפקו בו כי הוא היה קטן מאוד. הוא הקשיב להם ומת מבפנים, אבל ברגע שהפסיק והקשיב לעצמו - הוא הפך לחי, והפך לאלוף. אלין לא יודע אם בסיאטל יתמכו בו, ושואל את סטינג אם הוא תומך בו, ואם לא - אז סטינג הגדול הוא כמו כולם. סטינג מפסיק לרגע למצוץ לאלין את הקריירה ואומר שמה שחשוב זה לא מה שאחרים חושבים על סטינג הקטן, מה שחשוב הוא מה שסטינג הקטן חושב (ואם אפשר שיחשוב ליד סטינג הגדול ויתן לו עוד זמן מסך, מה טוב).
קרב 2
פאנלופה פורד (עם קיפ סביאן, שהוא למעשה, על הזירה) מול (דארק)
מנצח: קיפ סביאן לאחר אורנג׳ פאנץ. סקווש.
מראיינים את פרו פליגרוסו מאחורי הקלאים. פרו פליגרוסו (הלא הוא 10, הלא הוא פרסטון ואנס) אומר שעד עכשיו הוא לבש מסיכה מטופשת, כעת יש לו שם מטופש.
הוא שואל מול מי הוא מתאבק שבוע הבא, בתכלס זה לא כל כך אכפת...
מוקסלי בזירה ואומר שהעימות בינו ובין פייג׳ היה בלתי נמנע. הוא נגמר בכך שאחד ישן במיטה, ואחד בבית חולים. מועדון הקרב של בלאקפול תמיד מצליח ולא אכפת לו לפצוע אחרים. הרופאים אומרים שבגלל שכואב לפייג׳ הוא לא כשיר? למוקסלי כואב כבר שנים. פייג׳ צריך לדעת שזה עסק לאנשים גדולים.
ג׳יי ליטל מאחורי הקלעים - באם באם מריץ
קרב 3 על אליפות TNT
ג׳ייד קארגיל (עם הבאדיז) מול קיירה הוגאן
במהלך הקרב וולוט גריי מונעת מג׳ייד קארגיל לסתור לקיירה.
המנצחת: ג׳ייד. כרגיל.
סרטון על הייטר. היא אומרת שהיא קשוחה מאוד. ולא משנה את מי סארייה תביא, הייטר תפגע בה קשה, והיא ובריט ינצחו.
מארק הנרי מראיין את מועדון הקרב ואת סוורבי סוורב והקעקועים. יוטה אומר שהוא לא צריך עזרה בקרב כמו סוורבי סוורב, ומבקש ממוקסלי וקסטיולני לא לעלות לזירה.
מוכרז לדינמיט:
אליפות TNT - סמואה ג׳ו מול סטינג הקטן
אליפות הזוגות: האקליימד מול ג׳ף גארט וליטל ג׳יי.
מג׳ף חייב להופיע על פי חוזה
בריאן דנילסון מול טוני נס.
ג׳ייד קארגיל ורד וולוט מול קארה הוגן וסקיי בלו
ג׳ריקו מול סטארקס
עדכון על האנגמן פייג׳.
מוכרז לבאטל אוף דה בלטס:
אליפות בין אטלנטית: קיפ סביאן מול אורנג׳ קאסידי
קרב 4
ווילר יוטה מול סוורבי סוורב (עם הקעקועים)
לקראת סוף הקרב סוורבי מתעופף, יוטה מתחחפף, והשופט חוטף.
סוורבי מנצל את המצב, נותן ליוטה מכה בשמוקס, ומנצח לאחר הפינישר שלו.
המנצח:
סוורבי סוורב.

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)