11-17-2022, 04:51 PM
- לפי האינסיידר, התוכנית הנוכחית למאין אבנט של SVS היא קרב וואר גיימס של רומן ריינס, האוסוס, סמי זיין וסולו סיקואה נגד דרו מקנטייר, הברולינג ברוטס וקווין אואנס.
כרגע אואנס עדיין מתוכנן לקרב למרות הפציעה שלו, ונראה שWWE מקווים שהוא יהיה כשיר או שיוכל לעבוד באירוע עם הפציעה.
דייב מלצר ציין בWOR שאואנס היה בPC בימים האחרונים בשביל השיקום שלו, והוא שמע שאואנס "לא זז טוב במיוחד" כרגע.
- בראיון לDAZN, ג'ייק פול חשף שהפציעה של אחיו היא פחות חמורה מהצפוי:
Jake Paul כתב:"הוא במצב יותר טוב מהצפוי. הם חשבו שזו פציעת ACL, אבל זה רק MCL ומניסקוס, שזה טוב יותר. הוא משתקם בלוס אנג'לס ומקווה לטוב ביותר."במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, לוגאן דיבר על כך שהוא מעוניין להיות היריב של ג'ון סינה ברסלמניה 39, מה שאומר שהוא כנראה מצפה להיות כשיר לאירוע.
Logan Paul כתב:"זה החלום שלי. תחשבו על זה, הוכחתי את המודל כבר פעמיים. הוכחתי כבר פעמיים את המודל של ילד האינטרנט הנחוש והמוכשר נגד הGOAT, המוביל של התעשיה ברמה הגבוהה. עם פלויד מייוות'ר זה עבד, עשה 60-75 מיליון דולר. קראון ג'ול הפך לPPV הבינלאומי הכי נצפה שWWE איי פעם עשו. עשיתי את זה כבר פעמיים והסיבה היא שברגע שמצמידים אותי לאגדה המובילה בתעשיה, המודל עובד. אחרי האירוע של קראון ג'ול ג'ון סינה העלה אותי לאינסטגרם שלו, ואז ראיתי כתבה שהוא מחפש יריב לרסלמניה, סימנתי את זה במועדפים והגבתי עם העיניים, כי אני באמת חושב שאני נגד ג'ון ישבור את האינטרנט. שלחתי מייד הודעה לטריפל H ואמרתי 'רוצה לשבור את האינטרנט שוב?'. זה קרב חלומות. ברסלמניה, בLA, ביום ההולדת שלי. טריפל H, זרוק לי עצם. תן לי מתנת יום הולדת ותן לי להוריד את ג'ון סינה, זה יהיה מטורף."לוגאן המשיך והדגיש שלדעתו המודל שלו נגד שמות גדולים זה המודל שWWE צריכים לפעול לפיו עם הבוקינג שלו:
Logan Paul כתב:"אני חושב שזה המודל שאני הולך להציע לWWE. יש לי פגישה איתם השבוע, ואני פשוט הולך להגיד שזה מה שעובד בשבילי. שימו אותי נגד הטובים ביותר שיש לכם, ואני הולך לספק את הסחורה. אתם יכולים להיות בטוחים בזה, ולא רק שאתן קרב טוב, אני גם אשים ישבנים בכסאות. אני הולך להדביק עיניים למסכים. זה מה שאני עושה, זה מה שאני יודע, ואני יכול להבטיח לכם שזה מה שאני הולך לעשות בכל פעם. אני חושב שבשבילי, בגלל שאני אאוטסיידר, הם צריכים להתייחס לקריירה שלי בWWE בצורה קצת שונה משאר המתאבקים. הבעיה היחידה היא שאני יכול לראות מתאבקים אחרים ומעריצי רסלינג זורקים את הידיים באוויר. 'למה הוא מקבל שוט נגד סינה? למה הוא מקבל שוט נגד רנדי אורטון?' או מי שלא יהיה היריב שלי. התשובה היא בגלל שאני הולך לעשות פאקינג כסף."
- עם השמועות על חזרה של צ'לסי גרין לWWE, לאחר שעזבה את אימפקט רסלינג רשמית בשבוע שעבר, נראה שיש סיכוי שהיא לא חוזרת לבד.
לפי WrestleVotes, טריפל H מאוד מעריך את העשיה של מאט קרדונה באינדיז ויהיה מעוניין להחזיר אותו בעסקה כפולה ביחד עם צ'לסי, אך כרגע לא ידוע האם קרדונה קיבל הצעה רשמית מWWE בשלב הזה.
WrestleVotes ציין שהתומך הכי גדול של צ'לסי גרין בWWE כרגע הוא שון מייקלס שמאוד נהנה לעבוד איתה בNXT, אם כי הכיוון כרגע הוא להחזיר אותה לרוסטר הראשי ולא למחלקת הפיתוח. לפי דייב מלצר, גם אם צ'לסי עדיין לא חתמה על חוזה, אנשים בWWE מדברים עליה כאילו הדיל כבר נסגר והיא בוודאות בדרכה חזרה לחברה.
בראיון עם סאם רוברטס בשבוע שעבר, מאט קרדונה רמז שהוא כבר דיבר עם WWE בנוגע לחזרה לחברה ודיבר על התנאי שיש לו בנוגע לחזרה:
Matt Cardona כתב:"אני אשמח לנהל איתם שיחה. אני לא אומר שלא דיברנו כבר, מי יודע? אני חושב שזאק ריידר מת. האם זה יהיה מגניב? Woo Woo Woo יקבל פופ גדול יותר מAlwayz Ready ללילה אחד. כנראה בגלל שזה מוכר יותר למעריצי הWWE והקהל שלהם. אבל אם אני חוזר, אני חושב שזה צריך להיות בתור מאט קרדונה, כמו שרייזר ראמון חזר בתור סקוט הול."
- לפי רינגסייד ניוז, מקור ותיק מצוות הקריאטיב אמר להם שחזרה של ברונסון ריד (AKA ג'ונה) לWWE נראית כרגע כמו הימור מאוד בטוח.
לפי דייב מלצר, ברונסון ריד אכן קיבל לאחרונה הצעה מWWE, וכרגע הוא נמצא במקום שהוא צריך לקבל החלטה ולבחור בניהם לבין NJPW, שנתנו לו פוש משמעותי בתקופה שלו בחברה.
- לפי שון רוס סאפ, מרבית המתאבקים שחזרו לWWE לאחרונה תחת טריפל H חתמו על חוזים של 3 שנים - עד לקיץ 2025.
שלושת חברי היט רואו קיבלו דילים תואמים לחלוטין שמסתיימים באותו היום. נאמר שמספר מתאבקים אחרים הכניסו לחוזה תנאים שלהם שיאפשרו להם לקחת פרוייקטים מחוץ לWWE.
- לפי האינסיידר, סשה בנקס הגישה בשבוע שעבר בקשה למספר טריידמארקס, דרך Soulnado, חברה בע''מ שהיא פתחה בחודש אוגוסט. המונחים יכולים לרמוז לכך שהיא מתכוננת לחייה אחרי WWE, כשזה נראה שאחד מהם יכול להיות שם הזירה החדש שלה - מרצדס מונה' (Mercedes Mone')
מונחים נוספים הם Mone' Talks, Bank Mone' וגם Statement Maker, כשאנשים מאמינים שהאחרון אמור להיות שם חדש לפינישר שלה.
- אחרי דיינמייט, AEW העלו לרשתות החברתיות שלהם ראיון מאחורי הקלעים של לקסי נייר עם AR פוקס וטופ פלייט, שמצאו את עצמם בצד המפסיד בקרב על אליפות השלשות בתוכנית.
במהלך הראיון, נייר ציינה שAR פוקס קיבל הצעת חוזה מטוני קהאן, פוקס הגיב בחיוך ולא הוסיף שום מילים. כרגע לא ידוע האם AR פוקס הוא רשמית אול אליט ואם הוא חתם על החוזה שהוצע לו.
- ג'ייק רוברטס פרסם בטוויטר שלו שהוא לא מחובר יותר למכונת חמצן, ויעשה את חזרתו למסך בAEW בקרוב. רוברטס היה מאחורי הקלעים בדיינמייט אתמול וככל הנראה יחזור למסך כבר בראמפייג' לצידו של לאנס ארצ'ר.
- לפי שון רוס סאפ, WWE ערכו מספר שינויים לתסריט של ראו במהלך יום שני.
הקרב של דומיניק מסטריו נגד שלטון בנג'מין לא היה חלק מהתסריט המקורי ונוסף במהלך היום. אותו תסריט כלל גם קרב זוגות של מאט רידל ואליאס נגד אלפא אקדמי, שהוחלף בסופו של דבר בקרב יחידים של מאט רידל נגד צ'אד גייבל. הקרב של סת' רולינס נגד פין באלור הופיע בתסריט המוקדם בתור קרב נון טייטל, אך שונה לקרב אליפות במהלך היום.
- אנדראדה אל אידולו, שמושעה כרגע מAEW, העלה לפייסבוק שלו סרטון שבו הוא מעדכן שיחמיץ מופע אינדי שפורסם אליו בקליפורניה בגלל "בעיה רפואית מינורית". אנדראדה נראה לובש חלוק בית חולים בסרטון. כרגע לא ידוע בדיוק מה הבעיה הרפואית של אנדראדה ולכמה זמן זה אמור להשבית אותו.
- בראיון לערוץ היוטיוב של ריפ רוג'רס, מיקי ג'יימס חשפה שהיא שקלה לפרוש מרסלינג לפני שקיבלה את ההצעה מWWE לחזור לקרב נגד אסקה בטייקאובר ב2015:
Mickie James כתב:"הייתה לי את ההזדמנות לפרוש כשילדתי את דונובן. ממש לפני שחזרתי לWWE ב2016 ולפני הקרב עם אסקה, עמדתי לפרוש. זה לא שלא יכולתי להתאבק ולא יכלתי להמשיך, אבל אני לא רוצה לפרוש באינדיז בהובוקן מול 200 איש. העדפתי ללכת בשקט לעבר השקיעה, להפסיק לקחת בוקינג ופשוט לחשוב על השלב הבא, אבל אז NXT קרה ובסופו של דבר חתמתי מחדש והיה לי ראן שני, שזה היה מדהים ואני אסירת תודה על כך, ועכשיו יש את אימפקט רסלינג. יש לי כרגע המון דברים ברסלינג ומחוץ לרסלינג, אבל כן - אני חושבת שזה הראן האחרון, ואז הגיע הזמן ללכת ולעשות דברים של החיים האמיתיים."
- בראיון לפודקאסט Two Men Power Trip, בלייק כריסטיאן חשף שטריפל H דחה רעיון לשינוי גימיק שלו, שמשמש כרגע מתאבק אחר ברוסטר:
Blake Christian כתב:"טריפל H היה שם כשהתחלתי. היה גימיק אחד שהוצע לי שהייתי לגמרי בסדר איתו. באותו זמן רציתי להיות בTV ושישתמשו בי בצורה הכי טובה שאפשר, חשבתי שאולי זה מה שצריך. הם הציעו לי את זה, אבל טריפל H דחה את זה. הוא אמר 'לא, הבחור הזה מתאבק, תנו לו להתאבק. שימו אותו שם עם קושידה'. אני מאוד מודה לו על כך, על ההזדמנות הזאת, אבל כש2.0 הגיע, כשטריפל H היה בחוץ עם בעיות הלב שלו, הוא התאושש מזה ולא לקחנו את העניינים שלנו אליו. זו הייתה התוכנית של שון, שון ניהל את העניינים. אני מעדיף לא לומר מה היה הגימיק, זה שם בTV. הבחור שהם נתנו לו את זה הוא מתאבק אדיר ואני מת עליו. אני שמח שהם נתנו את זה למישהו שעושה עם זה עבודה טובה. כשדיברנו על זה בהתחלה, זה הרגיש שהם דחו את זה כי זה לא התאים לNXT, אבל NXT הפך למשהו שונה כשזה הפך ל2.0 עם יותר צבעים, קהל צעיר יותר ודברים כאלה. הגימיק הזה התאים מאוד לקהל של 2.0, ואפילו ג'ון לורנייטיס מאוד בנה עליי, אבל לפעמים דברים פשוט לא מסתדרים ואתה משוחרר. הכל בסדר, זה חלק מהחיים. ידעתי למה אני נכנס כשחתמתי על החוזה. לא רציתי להעביר את כל הקריירה שלי בWWE cפחד שיפטרו אותי. רציתי לעשות כיף, יהיה מה שיהיה."
- לוחמת UFC מירנדה מאבריק פרסמה בטוויטר שלה שהיא התחילה להתאמן בפרו רסלינג ביום שני, באקדמיית רוקי מאונטיין פרו של אל סנואו.
מאבריק הבהירה שלמרות תחילת האימונים שלה, היא עדיין מתכוונת להמשיך כלוחמת MMA בעתיד הקרוב ולא מתכננת לשנות לגמרי את הקריירה שלה.
- MLW הכריזו רשמית על החתמה של טאג חדש לרוסטר שלהם - הבילינגטון בולדוגז. מארק ותומס בילינגטון, שהם האחיינים של דיינמייט קיד המנוח.
הבולדוגז עשו את הדביוט שלהם בהקלטות הTV האחרונות של MLW בקרב שלשות בו שיתפו פעולה עם דייבי בוי סמית' ג'וניור נגד מיירון ריד, אלכס קיין ומר. תומס.

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
![[Image: 625140151.png]](http://www.uploads.co.il/uploads/images/625140151.png)

![[Image: ezgif-com-effects.gif]](https://i.postimg.cc/0ybMRn59/ezgif-com-effects.gif)