Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 72 73 74 75 76 ... 129 הבא »

חדשות| אואנס ומסטריו פצועים, מגעים בין WWE לאוסטין, הפוש של וולטר ועוד

מצבי תצוגת אשכול
חדשות| אואנס ומסטריו פצועים, מגעים בין WWE לאוסטין, הפוש של וולטר ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-15-2022, 04:28 PM
[Image: d05f8fcff399360cd3efe231c8ed1683b78059d9.gifv]

- לפי דייב מלצר, קווין אואנס ספג פציעת ברך - נקע בMCL - במהלך קרב נגד אוסטין ת'אורי בלייב אבנט ביום ראשון. אואנס הצליח לקום על הרגליים לאחר הפציעה ולסיים את הקרב עם סטאנר, אך נזקק לעזרה של השופט בשביל לחזור אל מאחורי הקלעים. 
הצפי הוא שהפציעה תשבית את אואנס לתקופה של חודש בערך, מה שאומר שהוא כמעט בוודאות יחמיץ את SVS.

- לפי רינגסייד ניוז, ריי מסטריו מתמודד כרגע עם פציעת רגל כלשהי "לטווח קצר", וכתוצאה מכך הוסר מטורניר הוורלד קאפ בסמאקדאון שהיה אמור לקחת בו חלק והוחלף ע''י מוסטפה עלי. מסטריו היה מאחורי הקלעים בסמאקדאון עם מגף רפואי.
לפי שון רוס סאפ, ההשתתפות של מוסטפה עלי בטורניר לא מצביעה על מעבר שלו לרוסטר של סמאקדאון וכרגע הוא עדיין מוגדר כחלק מהרוסטר של ראו.

- בהמשך לדיווחים על קרב נוסף של סטיב אוסטין ברסלמניה, שון רוס סאפ מדווח שבעוד שההנהלה של וינס מקמה'ן כן קיוו שאוסטין יחזור לקרב נוסף, טריפל H העלה בפני אוסטין הצעה ספציפית בנוגע לקרב הזה.
SRS ציין שההנחה הרווחת בקרב המקורות שלו היא שההצעה הייתה לקרב ברסלמניה ולא סעודיה, אם כי אף אחד לא יכול לאשר את זה רשמית, ואף אחד גם לא יודע מי היריב שהוצע לאוסטין. 
אחד המקורות של SRS אמר שבתחילת הדיונים, אוסטין וWWE היו מאוד רחוקים מבחינת התנאים שלהם ולא ידוע כמה התקדמות הייתה מאז.
אוסטין העלה לאחרונה סרטון של עצמו מתאמן לאינסטגרם שלו, מה שהוביל לספקולציות שהוא התחיל להתכונן לקרב רסלינג נוסף.

- התוכנית של ראו ב4/7 הייתה יכולה להיות הסוף בשביל וולטר ברוסטר הראשי. 
WrestleVotes דיווח בעבר שוינס מקמה'ן איבד עניין באלוף הIC הנוכחי לאחר התוכנית הזאת, ותכנן לקבור אותו על המסך. WV מוסיף כעת שהתוכנית של וינס באותה תקופה הייתה לשלוח את וולטר חזרה לNXT.
לפי WrestleVotes, וולטר הוא כנראה האדם שהכי הרוויח מחילוף ההנהלה שבועיים לאחר התקרית, מכיוון שטריפל H רואה בו כרגע מישהו שיכול להיות כוכב ברוסטר הראשי ל10-12 השנים הקרובות - יכול לפתוח אירועים וגם להיות במאין אבנט של אירועים גדולים במידת הצורך. 
נאמר שהקרב של וולטר נגד שיימוס בCATC היה הקרב שבעצם "מכר" את וולטר ואת החזון של טריפל H בשבילו להמון אנשים מאחורי הקלעים שעדיין הטילו בו ספק ולא היו בטוחים לגמרי עד אז.

- לפי האינסיידר, WWE מאוד מרוצים מדרו מקנטייר והעבודה שלו לאחרונה והוא זוכה להמון מחמאות על העבודה הקשה והמחוייבות שלו לחברה. מקנטייר עבד בקראון ג'ול וכמה מופעים באירופה לאחר מכן כשהוא חולה בשפעת - ולאחר מכן עדיין טס להודו בשביל לקדם את הטור המתקרב של החברה שם ולהתראיין בתוכניות אירוח מקומיות.

- לפי WrestleVotes, מאחורי הקלעים בראו השבוע היו דיבורים על "אירוע בינלאומי גדול" שיתקיים ב18/1 או ב19/1. כרגע לא ידוע מה המיקום של האירוע המדובר והאם מדובר באירוע שישודר או לייב אבנט גדול. 

- לפי שון רוס סאפ, אלוף ארה''ב לשעבר קליסטו עבד כמאמן אורח בPC בשבוע שעבר, וגם כאייג'נט של מספר קרבות נשים בלייב אבנט של NXT ביום שישי. 
כרגע לא ידוע האם מדובר במשהו חד פעמי, או טרייאאוט לתפקיד חדש בשביל קליסטו בחברה.

- רשימת האייג'נטס לתוכנית האחרונה של סמאקדאון:
האוסוס נגד הניו דיי - מייקל הייז
שינסקה נקאמורה נגד סנטוס אסקובר - אביס
ליב מורגן נגד ראקל רודריגז נגד שוטזי נגד סוניה דוויל נגד זיה לי נגד לייסי אוונס - טייסון קיד
ברון סטרומן נגד ג'ינדר מהאל - אדם פירס
B-פאב נגד זלינה ווגה, החזרה של הויקינג ריידרס - קני דייקסטרא
הברול לסיום התוכנית - מייקל הייז

- בראיון לפודקאסט של קורט אנגל, ג'יי לית'ל דיבר על נאמנות בפרו רסלינג ואמר שהוא מאמין שיהיה בAEW עד לרגע שהוא לא יהיה רצוי יותר:
Jay Lethal כתב:"אם לא הייתי מפוטר, חלק ממני מאמין שעדיין הייתי באימפקט רסלינג, כי אני ואבא שלי תמיד דיברנו על נאמנות ברסלינג ולא ללכת לכל המרבה במחיר. אם החברה דואגת לך ואתה אוהב אותם, אתם מסתדרים ואין שום בעיות אמיתיות, אתם תמיד תוכלו לדבר על הכסף מאוחר יותר. לנאמנות שלך והמילה שלך צריכה להיות משמעות. אני מאמין שעדיין הייתי באימפקט רסלינג עד היום אם הם לא היו משחררים אותי. אם ROH לא היו נסגרים, עדיין הייתי מתאבק בשבילם עד היום. אני מאמין שדברים קורים מסיבה מסויימת. עכשיו אני בAEW וזה מדהים, זו מתנה משמים, והם קנו את ROH. אני אהיה בAEW עד שהחברה תיסגר או שהם יפטרו אותי, כי בעיניי, ברסלינג, אם אני הולך לסכן את הגוף, החיים והקריירה שלי בשבילך, אני חייב להעריך ולאהוב אותך. יש קשר מסויים בנינו, ואני אעשה כל מה שביכולתי בשביל לא להפר את הקשר הזה."

- WWE רשמו השבוע טריידמארק על המונח "Iron Survivor Challenge" לשימוש בתוכנית חדשה. כרגע לא ידוע מה מהות התוכנית ובאיזו פלטפורמה היא תשודר במידה ותצא לפועל.

- אמן הלחימה הידוע לשמצה, בובי פיש, מחזיק עכשיו רשמית ברקורד של 1-0 באיגרוף, לאחר שניצח את בואטנג פרמפה בקרב הבכורה שלו בדובאי עם נוקאאוט בסיבוב השני.
פיש חתום על דיל של שני קרבות עם Global Titans Fight ואמר שהוא מקווה שהקרב השני שלו יהיה קרב קיקבוקסינג.

- מתאבקת AEW אבאדון שברה את עצם הבריח במופע אינדי בסטייטן איילנד, ניו יורק ביום שבת האחרון. אבאדון נחתה בצורה לא טובה בספוט של הוריקנרנה, הקרב נעצר מייד והיא הובהלה לבית החולים. אבאדון צפויה להיות בחוץ 3-4 חודשים עם הפציעה. 

- לאחר אירוע שזכה להמון ביקורות שליליות והסתיים עם זכיה של טיירוס באליפות הNWA, ניק אלדיס המשיך את מלחמת המילים שלו נגד הNWA באינסטגרם:
Nick Aldis כתב:"אני מקווה שאתם רואים עכשיו למה היה חשוב לי ליידע אתכם שהודעתי על ההתפטרות שלי לפני הPPV הזה. מה שהיה פעם מאמץ מבטיח שויתרתי על הזדמנויות גדולות לטובתו, הפך לבראנד הכי רעיל ברסלינג. אני מודה לכם על התמיכה."
אלדיס הבהיר את הכוונות שלו בפוסט בראיון לרסלינג INC, והסביר שהכוונה שלו לא הייתה קשוה לדעותיו הפוליטיות של טיירוס:
Nick Aldis כתב:"אני לא רוצה להכנס לדברים הפוליטיים, זה לא מעניין אותי. הפוליטיקה במדינה הזאת היא מאוד חלוקה, מאוד מפולגת. אני איש מרכז. אני גם מאמין שבתור בראנד צריך לעשות את מיטבך בשביל להיות א-פוליטי... זה לא לב העניין. זה נוגע יותר לכך שהצופים אמרו להם משהו מסויים במשך המון זמן, ובילי ספציפית מתעלם מהם ועושה בדיוק ההפך, כמעט מתוך רצון לעשות דווקא. בנקודה הזאת זה מרגיש כאילו הוא הולך בכוונה נגד מה שהמעריצים רוצים, וזאת גישה דיי רעה. אני לא חושב שזה קשור לביזנס, זה עניין של אגו."
בראיון לפודקאסט של JBL וג'רי בריסקו, בילי קורגן הגיב למבקרים ואמר שאנשים יכולים לצפות מNWA לקרבות נוספים כמו טרבור מורדוך נגד טיירוס:
Billy Corgan כתב:"זה מאוד קשה לקהילת הרסלינג הכללית להבין, NWA זה מוצר מאין סטרים. אני רוצה להחזיר מוצר מאין סטרים מסורתי לטלוויזיה לאומית או בינלאומית. זה לא מסובך. מבחינת וייב, אני אוהב את הוייב של השוטר הזקן. אני רוצה שתצפו באנשים שאתם מאמינים שיכולים לכסח אתכם, זה הכל. אני רוצה שהקשוח ביותר ינצח, ושהמתאבק הקשוח ביותר ירגיש כמו הכוכב הכי גדול בארגון. עברתי לכיוון הזה ב18 החודשים האחרונים ובניתי את החברה סביב האנשים הקשוחים ביותר, לא תמיד הגדולים ביותר, אבל הקשוחים ביותר. אני רואה איך זה מתחיל להתחבר. למעשה, חיברתי את התשוקה שהייתה לי לברוזר ברודי כשהייתי ילד לגרסא המודרנית של NWA. המון אנשים בקהילת הרסלינג אוהבים את מה שאני קורא לו 'קרבות 8 כוכבים של מלצר', וגם אני אוהב את הדברים האלה, אבל אם אנחנו מדברים ביזנס. רק ביזנס, לא דברים של מעריצים, אני עדיין מאמין בברוק לסנר נגד בובי לאשלי ובמאין אבנט של הארד טיימס 3. מאט קרדונה שהמציא את עצמו מחדש בתור הכוכב שהוא נגד טיירוס שהוא 2 מטר גובה, 375 פאונדס נגד טרבור מורדוך שהוא 1.90 ועוד 350 פאונדס. אני רוצה לראות את הקרב הזה. אם אתם לא רוצים לצפות בזה, אל תצפו בNWA כי זה מה שאני הולך לתת לכם. עוד ועוד מזה ככל שאנחנו עולים למעלה ואני יכול לפתח עוד כישרונות צעירים שמתאימים לתבנית של NWA. אנחנו הולכים להיות הארגון הכי קשוח והכי פיזי בעולם. אני יודע שיש את הסטרונג סטייל ביפן, אבל בעיניי זו פסיכולוגיה שונה."

- שדרן הרסלינג הוותיק קווין קלי הכריז שהוא מקים ארגון משלו - AXW - American eXcellence Wrestling. הארגון יריץ את המופע הראשון שלו בהמבורג, פנסילבניה ב7/1. קווין קלי הבהיר שהוא לא יהיה חלק מצוות השדרנים של הארגון בתחילת הדרך, אבל ישקול להצטרף ברגע שהארגון יהיה מבוסס יותר.

- הצד המכוער יותר של האינדיז חשף את עצמו שוב במהלך מופע של ארגון בשם New Evolution Wrestling בניו יורק ביום ראשון, כאשר מספר שמות גדולים מצאו את עצמם מתאבקים ללא שכר.
הארגון פרסם למופע מספר שמות גדולים - אלברטו דל ריו, ג'וש אלכסנדר, אולטימו דרגון ונאומיצ'י מארופוג'י, אך במהלך המופע עצמו התברר כי לפרומוטר אין הכסף לשלם להם. בשלב מסויים הפרומוטר טען שהוא צריך ללכת לבית החולים ונטש את המופע. ג'וש אלכסנדר ספר פיזית את הכסף שנשאר מאחור מאירוע החתימות שנערך לפני המופע, וגילה שעדיין חסרים 14 אלף דולר בשביל לשלם לכולם.
למרות הסיטואציה, המאין אבנט עדיין התקיים והקהל קיבל קרב שלשות של ג'וש אלכסנדר, אלברטו דל ריו וריקרדו רודריגז נגד אולטימו דרגון, נאומיצ'י מארופוג'י וקאטסוהיקו נקאג'ימה. לאחר הקרב, דל ריו חתך פרומו לקהל על כך שהפרומוטר לא שילם להם והם התאבקו בחינם.
נאמר שמתאבקי NOAH ספציפית היו אלה שנותרו ללא שכר בכלל ויצטרכו לרדוף אחרי הפרומוטר בשביל הכסף שהוא חייב להם. הפרומוטר התעקש שמעריצים שמגיעים למופע יוכלו לשלם על כרטיסים רק דרך אפליקציות כמו פייפאל ולא במזומן, כך שלא היה שום כסף מזומן ממכירות כרטיסים שיכל לשמש לשלם למתאבקים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
אשכולות: 0
Likes Given: 90
11-15-2022, 10:13 PM
לא בא לי על עוד קרב של אוסטין. הקרב עם אואנס היה מושלם מבחינתו מכל הבחינות. לא רואה אותם מוצאים יריב ראוי מבחינתו.
היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זה פאנק ו.... זה לא יקרה.

מצד אחד זה תמיד מכעיס לשמוע על פרומוטרים חרא, מצד שני זה שמקרים כאלו הפכו לכ"כ נדירים זה הישג נחמד בפני עצמו.
לפני עשור-שניים היו ארגוני אינדיז בכירים שמתאבקים היו מגיעים אליהם בידיעה שאם הם יצאו משם עם נקניקיה ולחיצת יד זה די והותר.

התערבות אלוהית הצילה לוולטר את הקריירה ולנו את הטאלנט הכי טוב ברסלינג כיום. הוא היה מאבד את ההילה שלו לנצח בבת אחת אם הוא היה סופג 2-3 הפסדים זולים ברצף.

תודה על החדשות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
11-16-2022, 12:40 AM
העתיד של הwwe נראה טוב: וולטר, גרגאנו, דאן, אדם קול(בלי נדר) וצ'אמפה.
שמח שהאנטר מנע את הנפילה של הרינג גנרל ומחכה לראות מה מחכה לנו איתו בעתיד.
אגב ידוע מה קרה שוינס ירד מימנו ככה?

מקווה שאוסטין לא יחזור, לא הייתי בעד זה גם בקרב עם אואנס ואני לא בעד גם עכשיו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
11-16-2022, 12:12 PM
זה כזה וינס לא לאהוב טאלנט כמו וולטר וזה כזה וינס לקבור טאלנט שאתה לא אוהב כי אתה לא אוהב אותו.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
11-16-2022, 02:48 PM
(11-16-2022, 12:40 AM)Jon_M0xley כתב:  אגב ידוע מה קרה שוינס ירד מימנו ככה?

הוא אוסטרי מידי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&amp;name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
11-16-2022, 03:52 PM
(11-16-2022, 02:48 PM)KillSwitch כתב:  הוא אוסטרי מידי.
פאק זה כזה וינס
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
11-16-2022, 09:17 PM
לא מאמין לחדשות על וולטר.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 06:02 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר