10-26-2022, 04:27 PM
![[Image: 20221025_NXT_CarterChanceLyonsStark_FC_T...ea12dd.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/all/2022/10/20221025_NXT_CarterChanceLyonsStark_FC_Ton--659c24cf0cc6f4c5810c783951ea12dd.jpg)
קרב על אליפות זוגות הנשים של NXT
קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ניצחו את זואי סטארק וניקיטה ליונס ושמרו על אליפות זוגות הנשים של NXT, לקראת סוף הקרב קיידן נותנת טאג לקאטאנה אך השופט מפספס את זה, זואי סטארק מצמידה את קאטאנה לניצחון ברולאפ, זואי וניקיטה חוגגות את הזכייה שלהן. קיידן וקאטאנה מתלוננות בפני השופט על הטאג שלא ראה, שופט נוסף מגיע ומסביר מה שקרה, הקרב מחודש, קאטאנה וקיידן מצמידות את ניקיטה לניצחון אחרי נקברייר & 450 ספלאש.
משודר סרטון על הלואין האבוק ואיליה דרגונוב אומר שזה היה הרגע שלו אחרי 3 חודשים, הוא אומר שהוא היה קרוב שנייה אחת אך עדיין מאוד רחוק, הוא אומר שמקדונה גנב את הגורל שלו, דרגונוב אומר שמקדונה היה סרטן ב-UK והוא הסיר אותו, דרגונוב אומר שאף אחד לא בטוח, לא הוא ולא ברון ברייקר עד שמקדונה יוסר שוב והערב הוא אומר שהוא יסיר אותו אחת ולתמיד.
משודר סרטון בו רואים מישהו זורק מסיכה לתוך אש(המסיכה של טי באר) וברקע הוא אומר : ההתגלות השנייה לא עוסקת ברטרביושן אלא בצדק.
אלוף צפון אמריקה החדש ווס לי יוצא החוצה, ווס לי מקבל צ'אנטים של 'מגיע לך' מהקהל. ווס לי אומר שהוא בחיים לא חשב שהוא יהיה אלוף ב-WWE ובטח שלא לבדו, ווס לי מודה ל-NXT על המקום שלו ועל זה שהוא שייך לשם. ווס לי מדבר על הזכייה שלו בהלואין האבוק והוא אומר שאי אפשר לתאר את ההרגשה הזאת. גרייסון וולר יוצא החוצה, וולר אומר שלא מגיע לווס לי כלום, וולר אומר שהוא שונא את הלואין, ווס לי אומר לוולר שהוא לא יכול לרדת עליו רק בגלל שהוא הפסיד, וולר אומר שטכנית הוא ניצח, וולר שואל את ווס לי מה הוא עשה והוא אומר לו שהוא רק טיפס על הסולם. וולר אומר שמבחינתו הוא 1-0 על אפולו קרוז. ר' טרות' יוצא החוצה, טרות' אומר : ברוכים הבאים להלואין האבוק. וולר שואל את טרות' מה הוא עושה, טרות' יורד על המבטא הבריטי של וולר, וולר אומר לטרות' שהוא אוסטרלי. וולר אומר לטרות' שהלואין האבוק כבר היה לפני 3 ימים, ווס לי מראה לטרות' שהוא זכה באליפות צפון אמריקה, טרות' שמח, טרות' שואל את וולר איך היה לו בהלואין האבוק. ווס לי אומר לטרות' שוולר הפסיד לאפולו קרוז, וולר מתעצבן ואומר שהוא ישמח לקרוע את טרות' בבית שלו, וולר אומר לטרות' שהוא יתן לו שבוע. וולר מנסה להפתיע את טרות' באגרוף אך הוא מתחמק, ווס לי נותן לוולר אגרוף, טרות' תוקף את וולר ומעיף אותו מהזירה.
מאליק בלייד ואדריס אנופה בלוקר רום, מאליק אומר לאדריס שהוא לחוץ כי זה הערב הכי גדול בחיים שלהם והם יכולים להיות אלופי הזוגות של NXT, אדריס מצטט משפט של אמינם על הזדמנות אחת שיש להם, הם אומרים שהגיע הזמן שלהם לזכות ולהדהים את העולם.
מקנזי מיטשל מראיינת את אפולו קרוז מאחורי הקלעים, קרוז אומר שגרייסון וולר מאחוריו אבל הוא נותן לו קרדיט. קרוז אומר שהפוקוס שלו חוזר והוא רוצה להפוך להיות אלוף NXT, קרוז אומר שהעיניים שלו יהיו על המסך שבוע הבא כי הוא שמע שברון ברייקר חוזר ומאוד יעניין אותו לשמוע מה יש לו להגיד.
שוטזי ניצחה את לאש לג'נד, שוטזי הצמידה את לג'נד לניצחון אחרי DDT.
האחים קריד יוצאים לזירה, ג'וליוס מדבר על הכאב שלו אחרי קרב האמבולנס בהלואין האבוק, ג'וליוס אומר שהוא כתב את המשפט האחרון אבל עכשיו הגיע הזמן שאח שלו יסיים את זה. ברוטוס מודה לג'וליוס על מה שהיה בהלואין האבוק, ברוטוס אומר שעכשיו הזמן שלו ושדמון קמפ הבטיח לו 5 דקות איתו, הוא מזמין אותו החוצה ואומר שהוא יסיים את זה. דמון קמפ מופיע על המסך ושואל אותם אם הם עדיין עצבנים, קמפ אומר לג'וליוס שהיה לו מזל, קמפ אומר שהוא לא כשיר הערב אך עדיין 5 דקות של גיהנום מחכות לו. ברוטוס אומר שכל יום הוא יחכה זה יגרום לקריעה שלו להיות גרועה יותר. ויר מאהן וסאנגה נכנסים לזירה מצד שני ומחסלים את האחים קריד, סאנגה תופס את ג'וליוס לצ'וקסלאם אבל נראה שהוא חושב על זה, ויר מאהן צועק לו שיעשה את זה, ויר מאהן מוריד את ג'וליוס בקלוזליין, אחר כך סאנגה תוקף את ברוטוס ונותן לו צ'וקסלאם. ויר מאהן וסאנגה יוצאים מהזירה, אייבי נייל יוצאת לבדוק את האחים קריד ובדרך שואלת את סאנגה 'למה'.
אלופי הזוגות של NXT פריטי דדלי בלוקר רום, הם מדברים על הקרב שלהם הערב נגד מאליק בלייד ואדריס אנופה.
משודר סרטון על טוקסיק אטרקשן, הן מדברות בפייס טיים, מנדי רוז נמצאת ברכב שלה, ג'יג'י דולין משתזפת ליד הבריכה. הן מכניסות את ג'ייסי לשיחה והיא מתאמנת בחדר כושר. הן מדברות על כך שמנדי עדיין אלופת הנשים של NXT ושהן ניצחו את אלבה פייר במשחק שלה. מנדי מודיעה לג'יגי' וג'ייסי שבשבוע הבא הן יחגגו את זה שהיא שנה אלופת הנשים של NXT.
קרב על אליפות הזוגות של NXT
פריטי דדלי ניצחו את מאליק בלייד ואדריס אנופה ושמרו על אליפות הזוגות של NXT, פריטי דדלי הצמידו את מאליק לניצחון אחרי ספילט מילק.
משודר סרטון על הלואין האבוק ו-JD מקדונה מדבר על מה שהיה בקרב המשולש, מקדונה אומר שדרגונוב אומר עליו שהוא סרטן, מקדונה אומר שדרגונוב הוא זה שמופיע אחריו בכל מקום, מקדונה אומר שיש כינוי אחד שהוא אוהב וזה רוע הכרחי. מקדונה מדבר על הפרצוף של דרגונוב אחרי שהוא מנע ממנו לזכות באליפות NXT. מקדונה אומר שהוא מחפש עוד הבעת פנים מדרגונוב של כאב, מקדונה אומר שדרגונוב לא יעזוב את האולם על הרגליים.
מקנזי מיטשל מראיינת את זואי סטארק בלוקר רום, זואי אומרת שהיא החזיקה באליפות הזוגות וזה נלקח ממנה, היא אומרת שיש לקיידן וקאטאנה מזל, ניקיטה מגיעה ומתנצלת ואומרת שזאת אשמתה, זואי אומרת לה שזאת לא אשמתה, היא מתעצבנת על איך השופט לא ראה את הטאג. היא אומרת שיהיה להן קרב חוזר והן יזכו באליפות הזוגות הנשים של NXT.
סקיזם יוצאים לזירה, מסיכות על הפנים של סקיזם, ג'ו גייסי מוריד את המסיכה שלו ומדבר על כך שלהיות ביחד זה ההישג הכי גדול, הוא אומר שהמשימה שלהם ברורה והיא להוריד את המסיכה ולהצטרף לסקיזם או להיות מחוסל. ריפ וג'אגר מדברים אחר כך ואומרים שהם צריכים לעבוד כיחידה. גייסי אומר שיש אנשים בעולם שאפשר לחשוב שיש להם כל מה שהם רוצים אבל הם ריקים מבפנים, גייסי אומר שריפ וג'אגר למדו שהדרך להיות ביחד היא להראות את הפנים שלהם. גייסי פונה לאישה בקפוצ'ון האדום ואומר לה לחשוף את עצמה ושאין דרך חזרה, האישה בקפוצ'ון האדום חושפת את עצמה ומורידה את המסיכה, היא אומרת שהאהבה והקבלה שהסקיזם נתנו לה מראים לה מי היא אמורה להיות, היא אומרת שהמשפחה הזאת משלימה אותה, היא מציגה את עצמה בתור :
אווה ריין(הבת של דה רוק). הסקיזם מתחבקים.
מקנזי מיטשל מראיינת את סול רוקה לפני הקרב השני שלה ב-NXT נגד אינדי הארטוול, סול אומרת שהיא מתרגשת, היא אומרת שאינדי היא באדאס אבל היא... אינדי מופיעה ונותנת לה עצה, היא אומרת לה לעשות טריקים בפני הקהל זה מגניב אבל זה לא יקח אותה רחוק, היא אומרת שהכל קשור לנצחונות והיא תגלה על כך עכשיו.
על המסך מראים שיחה ל-PC, מהקבלה לא עונים ומבקשים להשאיר הודעה, מישהו מיסתורי בקול מצונזר משאיר את ההודעה הבאה :
''תשחרר את כל הכאבים שלך
לשטוף את הפחדים הכי גדולים שלך
תקשיב בעזרת העיניים, תדבר בעזרת האוזניים שלך
להתעורר מן הבורות שאתם קוראים לו חושך
להיפתח לדוח שיח שלי זאת רק ההתחלה
תראו אותי מגיע ומשאיר את הסימן שלי
כאשר אני מתכנן לקרוע את NXT לגמרי''
- בכנות, סקריפטס. (Scrypts)
אינדי הארטוול ניצחה את סול רוקה, אינדי הצמידה את סול לניצחון אחרי מרפק לעורף, אחרי הקרב אלקטרה לופז עושה את החזרה שלה ומחסלת את אינדי הארטוול וסול רוקה. אלקטרה לופז מסתכלת למצלמה ואומרת שהיא חזרה.
האוניברסיטה של אנדרה צ'ייס, בודהי היוורד לא מופיע לשיעור, דוק הדסון אומר לאנדרה צ'ייס שהוא לא מצא אותו, דוק הדקסון מתיישב בכיסא של בודהי, ת'יאה אומרת לו שזה המקום של בודהי, צ'ייס אומר שזה בסדר כי בודהי לא כאן. אנדרה צ'ייס מדבר על אירועי ההאבקות בחודש נובמבר, העט של ת'יאה לא עובד והדסון מביא לה את שלה, הוא אומר לה שיש לו זיכרון. אנדרה צ'ייס מתעצבן עליו ואומר לו שהוא צריך לרשום את מה שהוא אומר, הדסון מתנצל ולוקח עט מבחורה נוספת שלא שמה לב.
משודר סרטון על הקרב בין רוקסן פרז וקורה ג'ייד מהלואין האבוק, רוקסן פרז אומרת שהיא לא אהבה את מי שהיא הייתה בהלואין האבוק והיא לא מאמינה שזאת היא, היא אומרת ש-2 חברות הכי טובות עשו הכל כדי לחסל אחת את השנייה, היא אומרת שהיא לא מצטערת על מה שעשתה, היא אומרת שקורה פחדה ממנה, היא אומרת היא יכולה להיות לבד, היא אומרת שחברים באים והולכים אבל היא צריכה להשאר נאמנה לעצמה ולסיבה שהיא פה.
אדריס אנופה ומאליק בלייד יוצאים מאוכזבים מהאולם, מכונית מגיעה והנהג הוא אודסי ג'ונס שעושה את החזרה שלו מפציעה, הרכב מלא בנשים שמחות, אודסי אומר להם שהם היו קרובים אבל הערב הם יהנו והם יחזרו לשיגרה בשבוע הבא, אדריס אנופה ומאליק בלייד עולים לרכב והם נוסעים משם.
מוכרז לשבוע הבא :
- אלוף NXT ברון ברייקר חוזר.
- מנדי רוז חוגגת שנה כאלופת הנשים של NXT.
- גרייסון וולר נגד ר' טרות'.
JD מקדונה ניצח את איליה דרגונוב, איליה דרגונוב עדיין פצוע בצלעות אחרי הלואין האבוק, במהלך הקרב מקדונה עובד לדרגונוב על הצלעות ומעיף אותו מהאפרון לשולחן השדרנים, השופט בודק את דרגונוב ורופאים מגיעים לבדוק אותו מחוץ לזירה, הקרב ממשיך אחרי הפרסומות. לקראת סוף הקרב דרגונוב בפינה של הזירה מתכונן לטופרדו, דרגונוב סובל מכאבים ומקדונה צוחק, דרגונוב לאט לאט נעמד והבעת הפנים של מקדונה משתנה, מקדונה רץ ומנסה טורפדו אך מקדונה תופס אותו מהאוויר ישר להכנעה וחונק אותו, מקדונה מוחץ את הפנים של דרגונוב בלי הפסקה וצועק עליו שיכנע, דרגונוב מתחיל לדמם ומתעלף, השופט עוצר את הקרב ו-JD מקדונה מוכרז כמנצח. צוות רפואי מגיע ומפנה את איליה דרגונוב על אלונקה. מקדונה חוגג את הניצחון בזירה.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
תבכו

![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)