09-09-2022, 05:43 PM
- לפי שון רוס סאפ, מתאבקי AEW עודכנו השבוע שמלאכי בלאק סיים עם החברה כרגע. נאמר שבלאק קיבל את השחרור שלו בתנאי, ויש מגבלות כבדות שכנראה ימנעו ממנו לחתום בארגון אחר בחודשים הקרובים.
מלאכי בלאק פורסם לקרב נגד מאט טייבן בארגון האינדי NEW ביום שישי, אך אתמול הוסר מהמופע בגלל סיבות בריאותיות וג'יי לית'ל הוכרז בתור המחליף שלו.
- בדיווחים האחרונים לגבי הפציעה של CM פאנק, דייב מלצר מדווח שפאנק קרע את הטרייספס שלו. הרושם כרגע הוא שפאנק יהיה בחוץ 6-8 חודשים. השאלה כמובן היא האם הוא יחזור.
כרגע נראה שפאנק הושעה ביחד עם שאר המעורבים בקטטה אחרי אול אאוט, אך לפי SI העתיד של CM פאנק ואייס סטיל עדיין נמצא בסימן שאלה ויכול להיות שהם יפוטרו מAEW לגמרי.
- דייב מלצר מדווח שAEW שכרו חברה צד שלישי שתנהל את החקירה בנוגע לקטטה מאחורי הקלעים באול אאוט. החוקרים ישוחחו עם כל המעורבים שהושעו: CM פאנק, היאנג באקס, קני אומגה, אייס סטיל, פאט באק, מייקל נקזאווה, ברנדון קאטלר וכריסטופר דניאלס וגם עם עדי ראיה נוספים, בניהם MJF והיועצת המשפטים של AEW, מגה פארק שלפי מספר דיווחים הגיעה לחדר ההלבשה של פאנק ביחד עם היאנג באקס. כל ההשעיות ימשכו עד תום החקירה, ולאחר מכן יוחלט מה יהיו הצעדים הבאים לגבי כל אחד מהם.
הגרסאות של הקטטה שיוצאות משני הצדדים הן נורא שונות למעט פרטים מסויימים שכולם מסכימים עליהם: היאנג באקס נכנסו לחדר ההלבשה של פאנק בלי לדפוק ושני הצדדים היו כועסים, פאנק נתן אגרוף למאט ג'קסון, אייס סטיל זרק כסא על ניק ג'קסון, משך בשיער של קני אומגה ונשך אותו. רוב האנשים מסכימים שפאנק היה הראשון להתדרדר לאלימות ולתקוף את הבאקס פיזית.
אנשים שמקורבים לCM פאנק אומרים שהיאנג באקס פרצו פיזית את הדלת לחדר ההלבשה של פאנק. אנשים שמקורבים לאליט אומרים שהבאקס באו לדבר עם פאנק כמו שהוא עצמו אמר למי שיש לו בעיות איתו, ופאנק מייד התנפל עליהם פיזית. לפי המקור המקורב לאליט, קני אומגה הוציא מהחדר את הכלב של פאנק שנכנס ללחץ וניסה להפריד, אבל אייס סטיל חשב שהוא תוקף את פאנק ונשך אותו.
דייב מלצר ציין שהוא שמע מאדם אחד שפאנק אמר לו לפני שבועיים שמסיבת העיתונאים אחרי אול אאוט תהיה מעניינת, כך שיש סיכוי שהוא תכנן את כל ההתפרצות שלו מראש.
- במהלך הפרומו שלו בדיינמייט, ג'ון מוקסלי ציין שהוא היה אמור לצאת לחופשה ולא היה אמור להיות בתוכנית. שון רוס סאפ אישר שמוקס אכן היה אמור לצאת לחופשה ממושכת לאחר אול אאוט, כאשר הרעיון היה שהוא יחזור בזמן לתוכנית של דיינמייט בסינסנטי ב18/10.
מוקס החליט לדחות את החופשה שלו בגלל שהיה לו חשוב להיות חלק מהפגישה עם הרוסטר לפני התוכנית ובשביל להוסיף סטאר פאוור לתוכנית ולטורניר על אליפות העולם.
- לפני התוכנית התקיימה כמובן פגישה עם הרוסטר. לפי שון רוס סאפ, האנשים שניהלו את הפגישה היו בעיקר ג'ון מוקסלי, כריס ג'ריקו ובריאן דניאלסון. לפי בריאן אלברז, השיחה הייתה בעיקר שיחת מוטיבציה לרוסטר. אלברז ציין שהתחושה בקרב רוב הרוסטר הוא שהשיחה עזרה והמורל מאחורי הקלעים השתפר ואנשים מרגישים כאילו הבעיות כבר מאחוריהם. דייב מלצר ציין באובזרבר שאחד המקורות שלו אמר לו שהפגישה הייתה "הכי טובה מהסוג הזה" שאותו אדם איי פעם נכח בה.
שון רוס סאפ ציין שהמתאבקים שהוא דיבר איתם אמרו לו שהם הרגישו שהיה וייב חיובי לתוכנית של דיינמייט, ושרוב המתאבקים ברוסטר פשוט רצו לבוא לעבודה ולעשות את מיטבם בשביל לגרום לצופים לשכוח את הבעיות בזכות קרבות טובים וקידום של טאלנטים חדשים על המסך.
- שון רוס סאפ ציין שהוא דיבר עם מספר אנשים בWWE שיצרו איתו קשר בשביל לדבר על מה שהלך מאחורי הקלעים באול אאוט ולקבל פרטים נוספים על הסיפור.
SRS ציין שהוא שמע ממאין אבנטר ותיק אחד בWWE שההתנהגות של פאנק הייתה לא מקצועית והוכיחה שהוא לא המנהיג שהוא חושב שהוא, אלא אדם יהיר ואנוכי. מספר אנשים שיצרו איתו קשר אמרו דברים דומים, כולל אנשים שעבדו עם פאנק בתקופה שלו בפוקס.
מתאבק בכיר נוסף בWWE אמר שאם הגורמים המעורבים לא ישימו את הבעיות שלהם בצד ויהפכו את זה לסטוריליין על המסך, אין לאף אחד מהם שום זכות לדבר על למלא אולמות או למשוך מעריצים, כי זה יכול להיות הסטוריליין הכי גדול של החברה.
עובד מאחורי הקלעים בWWE אמר לSRS שעימותים מהסוג הזה לא קורים בWWE, כי אנשים ידעו שוינס מקמה'ן יפטר אותם מייד על התנהגות כזאת.
- למה הסיום של CATC היה כל כך מוזר?
פרדי פרינז ג'וניור אמר בפודקאסט שלו שהוא שאל אנשים בחברה, ונאמר לו שWWE פשוט שכחו לחתוך את השידור בזמן ושהחלק שבו דרו מקנטייר וטייסון פיורי שרו לקהל לאחר הקרב לא היה אמור לעלות לשידור והיה אמור להיות סגמנט לצופים באולם בלבד.
לפי דייב מלצר, WWE אכן שקלו להעביר את אליפות הWWE לדרו מקנטייר בPPV, אך בסופו של דבר החליטו שהם עדיין מחוייבים לרומן ריינס לטווח הארוך ורוצים לבסס אותו בתור "האגדה של הדור הנוכחי".
- לפי שון רוס סאפ, הסיבה שבובי פיש לא חתם על חוזה חדש בAEW היא בגלל ששני הצדדים לא הסכימו על עניינים כספיים, למרות עניין הדדי להגיע להסכם על דיל חדש. נראה שפיש סיים בתנאים טובים עם AEW והדלת נשארת פתוחה לחזרה שלו בעתיד.
בינתיים, פיש מצא את עצמו מעורב באופן מסויים בסיטואציה של פאנק והאליט, לאחר שאיתגר את פאנק להילחם בו במציאות לאחר התקרית.
בראיון לNBC ספורטס בוסטון, פיש דיבר על הקרב שלו נגד פאנק בחודש אוקטובר ואמר שהוא הרגיש מובך שהוא היה צריך למכור לו ושפאנק התפרץ עליו לאחר הקרב:
Bobby Fish כתב:"פיל לא רע בפרו רסלינג, מה שהוא לא זה אמן לחימה. אני עושה אמנויות לחימה מגיל 8 ואני נורא מתגאה בזה. זה משהו שאעשה עד יום מותי. יש אנשים אחרים בפרו רסלינג כמו בריאן דניאלסון וקייל אוריילי, אנשים שמתאמנים ומשלבים את זה ברסלינג שלהם. הם עושים את זה כי פרו רסלינג בנוי בצורה שאנחנו לוקחים חתיכה מעצמנו ומשלבים אותה במה שאנחנו עושים, כי אלה הגורמים המשתנים שאנחנו יכולים לשלוט בהם. אתה יכול לצייר בכל צבע שתרצה, אבל אתה צריך לבחור צבע שנמצא בארגז הכלים שלך. אם אין לך צבע כחול, אתה לא תצייר בכחול. CM פאנק הוא לא אמן לחימה. הוא הראה לעולם שהוא לא אמן לחימה בPPV. הוא מתאבק. הכל בסדר, בתחום הזה יש לו כישרון. כשזה מגיע לאמנויות לחימה, אתה מעליב את האינטיליגניה של הקהל כי אנחנו אמורים ליצור אווירה שבה הם יכולים להשעות את הספק שלהם. אתה מעליב את האינטיליגנציה של הקהל, וזה מעליב אותי בתור אחד העמיתים שלך לעבודה. בתור אמן לחימה, מבקשים ממני לצאת החוצה ולמכור ולהוציא אובר את אמנויות הלחימה הזבל שלך. זה מעליב את הצופים וזה מעליב אותי. אני עובד בשביל AEW, הם משלמים את השכר שלי, אם מבקשים ממני לצאת החוצה ולשכב ל3 בשביל פיל ברוקס אני אצא החוצה ואעשה את זה. באופן מעניין, היה משהו קטן שקרה בקרב שהיה לנו ופיל היה... אחרי הקרב, פיל היה שמוק. בכנות, בתור אמן לחימה אני שכבתי לספירת 3 עבורך ואתה צריך להודות לי על זה, כי אם הייתי רוצה הייתי יכול לעשות לך האקו בלייב TV. אתה איום עד כדי כך קטן בעולם שלי. אני לא ג'ון ג'ונס או אנדרסון סילבה, אבל התאמנתי באמנויות לחימה מספיק זמן בשביל לדעת שאני יכול להוריד אותך כמו פלוץ, פיל ברוקס. זה שהיית שמוק אחרי זה על טעות שאתה עשית, זה לא יושב בטוב. שלא נדבר על זה שהמהלך שהוא סיים איתו אפילו לא היה מהלך שלו, זה מהלך של קנטה. פיל, אתה לקחת מהלך מסיים של מישהו אחר. כל מי שמבין פרו רסלינג יודע שזה דפוק. אפילו לא היית נחמד מספיק לשנות את השם."
- לפי קרמיט125 (מדליף ידוע ואמין ברדיט), בקי לינץ' צפויה לעשות את חזרתה לזירה כבר בחודש הקרוב, משמעותית מוקדם יותר מהצפי המקורי.
- לפי דייב מלצר, המון אנשים מאחורי הקלעים בAEW מאמינים שת'אנדר רוסה מקצינה את פציעת הגב שלה, גם אם מדובר בפציעה לגיטימית. מלצר ציין שרוסה דיווחה לAEW על הפציעה מספר שעות לאחר שעודכנה שהיא תפסיד את אליפות הנשים לטוני סטורם באול אאוט, מה שעורר את החשד של אנשים מסויימים והשוואות לשון מייקלס בשנות ה90.
מלצר ציין שהפציעה של רוסה היא אכן פציעה אמיתית ואחת שמרבית הרופאים לא ימליצו להתאבק איתה, אך ממה שהוא שמע מדובר בפציעה שהמון מתאבקים עדיין היו עובדים איתה, לפחות בשביל להפיל את האליפות בזירה לפני שלוקחים הפסקה.
- EC3 התארח השבוע בפודקאסט של וינס רוסו, וסיפר שבמהלך מסיבה בבית שלו, פטריק קלארק (וולווטין דרים) ניסה לצלם איברי מין של מתאבקים בשירותים ללא ידיעתם:
EC3 כתב:"הוא נעצר שוב. מתי הוא יוחתם מחדש? כנראה שאף פעם אם זה ברקורד שלו, ובנוסף יש לו עוד המון שדים בארון. למה אני מתכוון? אני שמח ששאלתם, למה לא? בNXT תמיד היו ספקולציות שהוא קצת לא בסדר, אבל מקבלים את זה. אפשר להיות חברים. הייתה לנו מסיבה וזה היה בבית שלי והזמנתי אותו, כי אני חברותי ואני טופ גאי וניסיתי לקבל את כולם. הוא השאיר את הטלפון בשירותים שלי עם המצלמה דלוקה וניסה לצלם אנשים משתינים, אז הנה. איך ידעתי? אלה השירותים שלי, אז כשנכנסתי וראיתי טלפון במוד סלפי עומד ומצלם במקום שבו אם מישהו נכנס להשתין, זה יתפוס את איבר המין שלו בחוץ משתין למים. אני לא אשקר, זו הייתה מסיבה בשעה מאוחרת, אולי היו כמה קוקטיילים ומי יודע על מה כל אחד היה. אני שואל את עצמי 'מה קורה פה? אני הוזה?', לא יכול להיות כי אני לא עושה סמים שיגרמו לי להזיות, אז זה באמת קורה. לקחתי את הטלפון, עצרתי את ההקלטה, ווידאתי שהסרטון פיפי של הוויווי שלי נמחק. זה קרה בבית שלי, אגב. אז מחקתי והחזרתי את הטלפון למקום, שזה יראה כאילו זה עדיין קורה. אני יוצא מהשירותים שלי, כי אני גר שם, מתיישב על הספה ומחכה. הוא נכנס לשירותים, אני חוזר לשם מייד אחריו והטלפון נעלם. אני לא מאמין לזה. הנה הבעיה, מתאבקים שאני לא אזכיר את שמם כנראה עשו דברים אחרים בשירותים האלה, אז במקום עימות ישיר פשוט אמרתי 'כולם החוצה, אני הולך לישון, החוצה'. עדכנתי אנשים מסויימים שהיו שם במה שקרה. בזמן שעדכנתי אותם שקלתי את הצעד הבא שלי ורציתי שהם יידעו קודם. מה עושים עם משהו כזה? אני גבר מבוגר שהוטרד בבית שלו, במובן מסויים, ומי יודע מה עוד הלך שם. החבר'ה האלה צריכים לדעת. מסתבר שאחד מהם הוא חבר שלו, סיפר לו את זה, ואז זה נהיה דבר דרמטי ומישהו האשים אותי שצילמתי את עצמי. זה מגוחך. אבל נחשו מה, אני מקצועי, אז היה לנו מיני פיוד שהגיע לטייקאובר: ברוקלין ושם בתור מקצוען אתה שם את הגוף שלך בידי היריב. אתה מגן על היריב שלך, אפילו אם אתה לא אוהב אותו, אפילו אם אתה מתעב אותו, אפילו אם הוא צילם אותך עושה פיפי. אז מה קרה בקרב הזה? זעזוע מוח 3 דקות לתוך הקרב, אני לא זוכר שום דבר ממנו. הנה, הנה הסיפור שלכם."
- פאט מקאפי חשף בפודקאסט שלו שהוא יקח הפסקה מהתפקיד שלו בשולחן השדרנים של סמאקדאון לאורך עונת הפוטבול הקרובה לטובת תפקיד כמנחה בתוכנית הבוקר קולג' גיימדיי ברשת ESPN. מקאפי הבהיר שהוא קיבל את ברכתם של WWE ומתכוון לחזור לתפקיד פול טיים לאחר שיסיים את המחוייבות לESPN.
- לפי וויל וושינגטון, ההיל טרן של סוורב סטריקלנד היה מתוכנן כבר מספר חודשים, אך נדחה מעט בגלל המעצר של ג'ף הארדי שגרם להמון שינויים בתוכניות במחלקת הזוגות. הרעיון כרגע הוא להמשיך עם הדינמיקה של סוורב בתור היל וקית' לי בתור פייס לפחות לעתיד הקרוב.
- בראיון עם אלכס מקארת'י, כריס ג'ריקו נשאל האם הוא יהיה מעוניין בתפקיד של EVP בAEW. ג'ריקו ענה בשלילה:
Chris Jericho כתב:"אני לא צריך תואר רשמי בשביל לעזור לחברה, אני עושה את זה בכל יום. כשאני מגיע לTV, זה תמידי. עבודה רציפה מהשעה 2 ועד שהתוכנית מסתיימת, בין אם אני מתאבק או לא. ככה זה צריך להיות. אין המון אנשים שעושים את זה כל כך הרבה זמן כמוני, בחדר ההלבשה שלנו יש את סטינג, את דאסטין רודס ואותי. אני אחד מהחבר'ה המקוריים של AEW, כנראה הייתי מאוד אינטגרלי בלהרים את החברה מהקרקע בהמון דרכים. אין לי בעיה לתת עצות ולעזור לאנשים, זה חלק מהעבודה שלי. לא צריך לכתוב את זה על כרטיס עובד, מנהל הEVP או משהו, למי אכפת מזה? אני כריס ג'ריקו, זה מתעלה על הכל."
- באותו ראיון, כריס ג'ריקו חשף שג'ייק הייגר חתם לאחרונה על הארכה לחוזה שלו בAEW.
- בראיון לפודקאסט של כריס ג'ריקו, אלן אנג'לס הסביר את המניעים מאחורי ההחלטה שלו לעזוב את AEW לפני מספר חודשים:
Alan Angeles כתב:"נאמר לי שהם לא יחדשו את החוזה שלי בערך 45 ימים לפני שהוא הסתיים, בעיקרון הם פשוט לא התכוונו להציע לי את אותו דיל. הם היו מוכנים לתת לי חוזה הופעות אם הייתי רוצה. הבנתי שכנראה הגעתי לגבול של איפה שאני יכול להגיע שם כרגע, בראן הנוכחי, בשלב הזה של הקריירה שלי. הגעתי לAEW בתור נובאדי, התאבקתי בערך 3 שנים לפני, בניתי קצת קהל מעריצים, אבל אני מרגיש שהייתה תפיסה מסויימת ממני. אני יודע שאנשים שונאים את המילה הזאת, אבל דיי הייתי הג'ובר של דארק אורדר, המתאבק בתחתית של דארק אורדר. אני מרגיש שברגע שהמעריצים בונים את התפיסה הזאת, זה קשה לשנות אותה. אני חושב שברגע שזה הוחלט והם חושבים ככה, זה בלתי אפשרי לשנות את זה אלא אם כן אתה נבנה ונבנה ונבנה בהדרגה. אני מרגיש שזה היה לוקח המון זמן בAEW."
- בראיון לפודקאסט 'רסלינג פרספקטיב', צ'אבו גאררו נשאל לגבי האפשרות של קרב אחרון בדומה לקרב הפרישה של ריק פלייר. צ'אבו ענק "גאררו אף פעם לא פורש" והסביר שהכוונה שלו כרגע היא להמשיך להתאבק מספר מוגבל של קרבות מדיי שנה ושהוא לא רואה את עצמו מכריז על פרישה סופית מרסלינג בשום שלב. צ'אבו הבהיר שהוא לא רואה את עצמו מתאבק פול טיים שוב והוא בסדר עם זה.
- NJPW הכריזו רשמית על הקמה של בראנד חדש - טמאשי (Tamashii). הבראנד יהיה ממוקם באוסטרליה ויהיה בעצם המקביל שלהם לNJPW סטרונג, עם מופעים שיתמקדו במתאבקים מקומיים מסצנת הרסלינג האוסטרלית ומהדוג'ו של NJPW בניו זילנד, בשילוב עם הטאלנטים של NJPW מיפן.
- לפי האינסיידר, דילו בראון שעבד כאייג'נט וראש קשרי הטאלנטים באימפקט רסלינג מאז שנת 2019 סיים השבוע עם החברה.
בראון ערך מספר הופעות על המסך במהלך תקופתו בחברה, האחרונה שבהן הייתה בתור מנג'ר של ווס בריסקו וגארט בישוף באיחוד חד פעמי של A&8 בחודש יוני.
- דני ליימלייט פרסם בטוויטר שלו שהחוזה שלו עם MLW הגיע לסיומו והוא רשמית פרי אייג'נט.
ליימלייט היה מתאבק קבוע בדארק וNJPW סטרונג לפני שחתם בMLW בשנה שעברה. במהלך הראן בMLW הוא היה חלק מהגלגול החדש של LAX ביחד עם סלייס בוגי.
- NOAH הכריזו שלראשונה מאז שנת 2005, הארגון יקיים מופע בטוקיו דום בחודש פברואר הקרוב. המאין אבנט של האירוע יהיה קרב הפרישה של קייג'י מוטו AKA הגרייט מוטה.

![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)