Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 86 87 88 89 90 ... 131 הבא »

חדשות היאבקות | שיר חדש לאורנג', פייג' תחזור? , וואיט חוזר?

מצבי תצוגת אשכול
RVDחדשות היאבקות | שיר חדש לאורנג', פייג' תחזור? , וואיט חוזר?
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-26-2022, 01:31 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-26-2022, 01:32 PM על ידי RVD.)
חדשות AEW

* לפי Fightful Select מתאבק AEW אורנג' קאסידי מקבל שיר כניסה חדש.
אורנג' קאסידי רמז במוצאי שבת בטוויטר כשאמר "שהוא מקבל משהו חדש" , נודע כי אורנג' יקבל שיר חדש אך מוכר בשם "JANE" של ג'פרסון סטארשיפ , אורנג' השתמש בעבר בשיר באינדיז ו AEW השיגה אישור להשתמש בשיר.

* ג'ייד קרגיל אלופת TBS התייחסה לראיונות וידאו שנערכו עם אתנה ( אמבר מון ) בהם אמרה שב WWE נאמר למתאבקות להיות יותר כמו מנדי רוז , "אני אפילו לא יכולה לפרסם מה שאני רוצה לפרסם , אולי כדאי שהיא תחזור לאיזה גימיק מטורף במקום שפוטרת בו"

* דאץ' מנטל לא מעריך את העבודה של רונדה ראוזי , "רונדה היא דמות מקטבת ( סליחה על התרגום ) ב WWE , היא לא חביבה על כולם באופן שווה , חלק אחד שנמצא באופן מתמיד תחת ביקורת אצלה זה הדמות שלה , יש לה אישיות של מגב רטוב , אני מבולבל כשהיא נכנסת לארינה היא מייכת ואז נכנסת לזירה ומנסה להיות רצינית , היא the baddest woman on the planet למה לא נותנים לה להיות עם הגימיק הזה מההתחלה ועד הסוף".

* בראמפייג' האחרון הופיעו טוני בלנצ'רד, בראיין קייג' , טואה ליונה וקון שהם כולם חלק מ ROH החדש , כמו כ הופיעו אלוף ROH ג'ונתן גרשם ואלופי ROH כמובן FTR , ככול הנראה תצא הודעה על אירוע חדש של ROH בו ישתתפו גם סמואה ג'ו , ווילר יוטה שמחזיקים באליפויות בארגון ומחכים להגן עליהם.

* AEW הודיעה שהירומו מחוץ לאירוע הקרוב בגלל חום , הקרב שונה ויהיה יאנג באקס ואל פאנטסמו מול סטינג דארבי אלן ושינגו טאגאגי , הירומו לא היחיד שלא יופיע כמו כן סי אם פאנק שנפצע , בראין דניאלסון וטומוהירו יישי לא יופיעו.

* מלאכי בלאק שיתף את המעריצים על קרב החלומות שלו מול יריב ב NJPW : "בשבילי זה תמיד היה טנאהאשי. אני חושב שהוא ואני נשתלב כל כך טוב. אני מבסס את זה רק על מה שהוא מציג כמתחרה, איך הוא זורם, עבודת הרגליים שלו, הקצב שלו, התזמון שלו ,ואני מבין שזה הסבר קצת מעורפל אבל הדרך שבה הוא מתאבק זה משהו שבאמת אני מתחבר אליו"

* ג'ונגל בוי נעדר השבוע מדינמיט , במחשב ראשונה היה נראה שהוא מוכר את המתקפה מכריסטיאן בשבוע שעבר אבל נראה שלא זה המקרה , על פי העדכון היומי של Wrestling Observer נאמר שאפשר להוסיף את ג'ונגל בוי לרשימת פציעות המתמשכת של AEW , עדיין לא ידוע מה חומרת הפציעה וכמה זמן הוא ייעדר.

* טוני חאן לא ייתן לג'ף הארדי הזדמנות נוספת.
במה שמרגיש כמו לפני עידנים, ג'ף הארדי נעצר באשמת DUI השלישית שלו. AEW תשעה את הארדי ללא הגבלת זמן, והוא לא יורשה לחזור לחברה עד שישלים את הטיפול בבעיות השימוש שלו בסמים.
בזמן שדיבר במהלך שיחת תקשורת לקראת הדלת האסורה של יום ראשון, נשיא AEW, טוני חאן, חשף שג'ף הארדי נמצא כעת בהזדמנות האחרונה שלו ב-AEW.
"אני ממש שמח שאף אחד לא נפגע, - ג'ף צריך לעשות את הדבר הנכון אם הוא רוצה להישאר עם AEW. כי זו ההזדמנות האחרונה שלו".

* היום יהיו מספר רב של קרבות באירוע Forbidden Door של AEW ובראמפייג' האחרון נוספו עוד שני קרבות , סוורב וקית לי יתמודדו מול אל דספרדו ויושינובו קאנמרו בנוסף יהיה קרב בין QT מארשל ואהרון סולו נגד הירוקי גוטו ויושי האשי.

* קזוצ'יקה אוקאדה הוא חובב כדורגל גדול.
אוקאדה הוא אחד המתאבקים המפורסמים ביותר מחוץ לארגוןה-WWE. הייתה לו ריצה מדהימה והוא הפך להיות גם אחד המתאבקים הטובים בעולם, ב-Dynamite של יום רביעי בערב, אוקאדה ערך את הופעת הבכורה שלו ב-AEW, והציל את האנגמן פייג' מג'יי ווייט ואדם קול.
טוני חאן הזכיר במהלך שיחת התקשורת של AEW x NJPW של Forbidden Door שאוקאדה אמר לו 17 פעמים שהוא אוהד מנצ'סטר סיטי.
"בשביל הכיף, הוא בטח אמר לי 17 פעמים שהוא אוהד של מנצ'סטר סיטי. [צוחק]. הבנתי, אוקאדה, אתה אוהב את מנצ'סטר סיטי,הוא מעולה, מאוד אהבתי לבלות איתו ואני יודע שאני אדבר איתו כשפולהאם תשחק במאן סיטי, שזה משחק קשה, זה המשחק הכי קשה בעסק.
הוא יודיע לי מה הוא חושב על זה, אני מקווה שפולהאם תוכל להשיג שם תוצאה טובה, אני תמיד רוצה שפולהאם תשיג תוצאה טובה, אבל עכשיו, אני אשמח לקבל קצת זכויות התרברבות עם אוקאדה, במיוחד נגד, ללא ספק מועדון הכדורגל הטוב בעולם".

חדשות IMPACT

* ג'וש אלכסנדר אלוף העולם של אימפקט התראיין ואמר שרובי סוהו היא אחת מהיריבים האהובים עליו בכול הזמנים , לאחר שחזר מפציעת צוואר הקרב הראשון שהיה לו היה נגד רובי סוהו ב AAW , "יש לי כמות עצומה של כבוד ואמון כלפייה , אני חושב שהיא אחת המתאבקות הטובות בעולם , בלי קשר לזה שהיא אישה היא יכולה להתחרות עם כול אחד.

* לאחרונה, אלופת הדיוות לשעבר של ה-WWE, פייג', הודיעה שהיא עוזבת את ה-WWE לאחר שנפצעה ב2017, לא ראינו את פייג' מתאבקת מאז.
אבל, זה לא מונע מג'ורדן גרייס לחלום, ג'ורדן ישבה לאחרונה עם סקוט פישמן מ-SE Scoops, שם הצהירה שהיא בהחלט תשמח להתמודד מול פייג'.
אני חושב שהיא תהיה מדהימה, היא כל כך מוכרת ,היא אחת הנשים שהתחילו את מהפכת הנשים,אז אני חושבת שזה יהיה חיוני לכל חברה לקבל אותה ולנצל אותה, גם אם היא לא בתפקיד היאבקות, משהו שבלט לי הוא שלדעתי היא אמרה שהיא מרגישה 100%, אבל לא קיבלה אישור חזרה לזירה, אז אני לא יודעת אם היא לא דיברה עם רופא או מה הקטע עם זה, אבל ברור, אני ממש אשמח להיאבק איתה. אבל אם היא לא יכולה להתאבק, אני חושב שהיא יכולה לעשות כל מיני דברים בהיאבקות.

* הבריסקוס לא יכולים להתאבק ב AgainstAllOdds, לאחר המתקפה של HNM הם לא כשירים לקרב וגימס סטרום וגאלוס ואנדרסון יצטרכו למצאו מחליפים לקרב.

חדשות WWE

* ביילי מוכנה לחזור להופעות ונאמר שהיא במצב של "בכול יום " , ביילי שלחה רמז לזה באינסטגרם עם תמונה שלה מחזיקה את מזוודת MITB .

* נראה שסזארו מתכונן לחזרה לזירה , השבוע בדינמיט בראין דניאלסון הודיע כי לא יוכל להתחרות ב Forbidden Door או Blood and Guts אבל הודיע שיהיה יריב ראוי אחר לסייבר ג'וניור כאשר הכול מצביע על סופרמן השווצרי.
ראה שמספר אמרגנים פנו לפני מספר חודשים לסזארו שמיצדו לא הראה נכונות רבה לחזרה באותו שלב , בשבועות האחרונים הוא נראה הרבה באזור אורלנדו והתאמן בזירה .

* ריאה ריפלי כרגע בחוץ עם פגיעה מוחית ולא תתחרה מול בל אייר על האליפות , וינס רוסו כתב עליה " אני חושב שריאה ריפלי היא רוצחת, אני חושב שהם משתמשים בה לא נכון. אין להם מושג איך להשתמש באישה הזאת אבל אני חושב שהיא כוכבת."

* הוגאן היה במחלוקת כה רבה לאורך השנים, הוא הוצא מהיכל התהילה של ה-WWE בשנת 2015 לאחר התבטאויות גזעניות, אפילו אמר "אני מניח שכולנו קצת גזענים",הוגאן גם הוסר מהתוכנית "קשוחה מספיק" באותה תקופה, שם היה שופט,בסופו של דבר, הוגאן הוחזר להיכל התהילה ב-2018 לאחר שריצה השעיה של שלוש שנים,הוגאן בסופו של דבר נכנס להיכל התהילה בפעם השנייה כחלק מה-NWO בשנת 2020 ובכל זאת, הוגאן לא אוהב את מעריציי ועמיתיי הרבים כאחד אחרי כל מה שהוא עשה.
לאחרונה, מפיק ה-WWE לשעבר, דן רייקר, הגיע לדבר ב-"MinnMax", שם דיבר על אינטראקציה עם הוגאן עצמו.
האלק הוגאן הוא חתיכת חרא ענקית, הוא אדם נורא, ואתה יודע עבדתי במידה מסוימת עם רוב הסגל הייתי אומר ,ועם הרבה אגדות וכאלה, בסופו של דבר הרבה מהאנשים האלה, הם מקצוענים.

* נראה שווייאט יחזור לזירה מוקדם ממה שאנחנו חושבים.
במהלך החודש האחרון לערך, היו ספקולציות רבות בנוגע לחזרתו של בריי וויאט להיאבקות מקצועית, היו שחשבו שהוא עשוי לחזור ל-WWE, אבל עם החדשות ש-WWE רצה במיוחד להוריד את וואיט מסגל 2K22, לא סביר שהוא יחזור ל-WWE בקרוב.
כעת, וויאט הגיש סימן מסחרי עבור שם זירה חדש אפשרי, Wyatt הגיש לאחרונה בקשה לסימן מסחרי עבור "Wyatt 6" למטרות ביגוד.
אוכל העולמות שמר על שירותיו של מייקל אי. דוקינס, שהוא אותו עורך דין שמטפל בנושאי סימנים מסחריים עבור מתאבקים מקצועיים רבים, כולל מתאבקים רבים שעובדים עבור AEW.

* הערב בסמאקדאון, פאט מקאפי הודיע בפרשנות שאלייה בחוץ עם פציעה.
לא ראינו את אלייה בזירה מאז ה-3 ביוני שבו היא הפסידה בקרב שישייה. אלייה הייתה אמורה להתמודד מול שוצי במשחק מוקדמות Money In The Bank, אך הוצאה והוחלפה על ידי טמינה.
[Image: 625140151.png]
הגב
The following 3 users Like RVD's post:
  • Kamigoye, Shalev_the rock, TheRedScarf
חפש
הגב
Hard2Reach מנותק
זוכה ראמבל WIL השני
תגובות: 396
אשכולות: 24
Likes Given: 1,404
הצטרף בתאריך: Aug 2021
06-26-2022, 05:19 PM
תע"ה!
[Image: 555.png]

KEEP CHASING YOUR DREAMS
הגב

•
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-26-2022, 05:20 PM
תודה על החדשות!

אכתוב את דעותיי אחר כך, אבל שאפו שכתבת אשכול חדשות אחרי יותר מדי זמן שלא היה. הכתיבה מאוד מבולגנת ולא הבנתי לא מעט ידיעות, אבל עדיין סחתיין שכתבת ואם תוכל לתקן טיפה את הכתיבה יהיה נחמד
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב
The following 1 user Likes ParadigmShift's post:
  • RVD
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-26-2022, 06:06 PM
תודה רבה על החדשות!

- היחס של טוני לג'ף נכון.
גמילה, הזדמנות אחרונה, הכל נכון.
לג'ף יש בעיניי הזדמנות אחרונה (בקושי, אולי אין לו) גם עם הקהל. הרוב המוחלט של האנשים רוצים שהוא יפרוש כבר, הן מחוסר עניין והן מדאגה. לדעתי לג'ף יש כמות חד ספרתית של קרבות TV במיכל הדלק.

- מלאכי בלאק מול טנא זה קרב ענק, 
אם מלאכי בלאק אשכרה היה אובר. 
הערך שלו צנח לאחרונה, הוא צריך סוף סוף להפסיק לתת פרומואים אפלים בחדר חשוך, אחר כך נדבר על קרב מול הכישרון של פעם במילניום.

- אני שמח לשמוע שקאסידי מקבל שיר חדש!
אולי נרענן את הדמות שלו עוד יותר?
נגיד.. 
ארגון חדש?
תכנית יוטיוב חדשה? (דארק או אלביישן, שתיהן מתאימות לי)
מקצוע חדש?

-  ג'וש אלכסנדר מול רובי סוהו זה הקרב הכי גדול אי פעם שאף אחד לא יראה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Day One Ish
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
06-26-2022, 06:49 PM
תודה רבה על החדשות, אחלה עבודה עשית כאן.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
06-26-2022, 06:49 PM
(06-26-2022, 06:06 PM)SwitchBlade כתב:  - אני שמח לשמוע שקאסידי מקבל שיר חדש!
אולי נרענן את הדמות שלו עוד יותר?
נגיד.. 
ארגון חדש?
תכנית יוטיוב חדשה? (דארק או אלביישן, שתיהן מתאימות לי)
מקצוע חדש?

שמעתי שיש לו הסמכה להיות ארכיטקט, שיעשה עם זה משהו.
(ואני אוהב אותו, אבל פשוט הוא לא מתאים בקארד אם זה לא קרב נגד יאנו).

הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,255
אשכולות: 0
Likes Given: 289
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-27-2022, 07:56 AM
אוי לא ביילי... איזה כיעור מחריד.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,762
אשכולות: 11
Likes Given: 1,732
06-27-2022, 03:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-27-2022, 04:13 PM על ידי karusi.)
תודה
טוני חאן לטוב או לרע, יש לו ערוץ תקשורת ישיר עם הטאלנטים ולדעתי זה מאוד מאוד חשוב

הביקורת של דאץ' מנטל במקום. (זב קולטר)
ראוזי צריכה שיעורי משחק. מהרגע שהרכב שלה נכנס לאולם עד שהרכב שלה יוצא ממנו - היא צריכה להיות בדמות

המוסיקה של קאסידי- טוני אמר שיש לו 97% זכויות יוצרים והוא במסע ומתן על ה3% האחרונים כדי שיהיה אפשר להשתמש בו, ושזה כרגע שווה ל0% כי או שיש לך הכל או כלום.
הוא אמר שזה ממש מטומטם שיש הדלפה למשהו כזה שהוא כל כך מינורי ולא מעניין, ושזה הפתעה חמודה לקהל ולא יותר מזה, שלא שווה הדלפה.
הוא אמר גם שאת הדברים החשובים עוד לא הדליפו והוא שמח שזה ככה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-05-2026, 10:12 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר