Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 25 26 27 28 29 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite Road Rager 2022

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite Road Rager 2022
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
06-16-2022, 10:04 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-16-2022, 10:10 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
[Image: FVPf-IKYXw-AA7a6g-jpeg.jpg]

כריס ג׳ריקו ניצח את אורטיז בקרב שיער נגד שיער
ג׳ריקו יצא עם כל החברה (המצוננת) להערכת ג׳ריקו, אורטיז יצא רק עם קינגסטון, כי מה כבר יכול לקרות?
בחוץ התפתח ברול, לאחר מכן הצטרפו גם סנטנה ווילר יוטה כדי להשוות. קינגסטון ניצל את ההזדמנות וחבט בג׳ריקו, אורטיז ניסה להצמיד ללא הצלחה,
ואז... פואגו דה לה סול הופיע (!) וחבט באורטיז עם המחבט של ג׳ריקו. ג׳ריקו מצמיד ומנצח.
מה יותר טוב מכך שפואגדו דה לה סול הצטרף לג׳ריקו? פואגו דה לה סול מוריד את המסכה וזה... סאמי גואררה. מאז ששאגי וסקובי דו הורידו לרוח רפאים את המסכה וגילו שזה השוטר, לא הופתעתי ככה.

אורטיז מסתפר וקורא לג׳ריקו שהוא יפגוש אותו בBlood & Guts

וודרלו ניצח 20 מאבטחים.
סקורפיו סקי ודן למברט מזהירים את וודרלו שלא יתעסק איתם, ושולחים אליו את מאט׳ יוז וטיירון וודלי (לוחמי UFC). וודרלו אומר שכולם עובדים קשה, אבל בסוף כולם באותו הצד. יוז זורק את סטרלינג על וודרלו שנותן לו פאוור בומב. כולם לוחצים ידיים.

וויל אוספריי ניצח את דקס הארדווד לאחר Hidden blade elbox (אם כך קוראים לפינישר שלו)
לאחר מכן יונייטד אמפריי נכנסו לזירה והחלו להכות את דקס, קאש ווילר ביחד עם הבסט פרינדס (מה הקשר?) באים להצלה.
פתאום האורות כבים ונשמע צלצול של פעמון... סתם נשמעת הנעימה Where is my mind ואורנג׳ קסידי מגיע ונעמד מול אוספריי.

פייסאוף בין מוקסלי לטנאהאשי.
מוקסלי אומר שהוא רדף אחרי טנא המון זמן וסוף סוף הוא הגיע, שמאז שהוא בניו ג׳פן הוא תמיד היה אחריו, ישנם הרבה תארים והרבה חגורות (צודק, הוא כנראה גם קורא את הביקורות בפורום פה), אבל יש רק אדם אחד שקוראים לו האס וזה טנאהשאי. אבל לא לאורך זמן. שהאבק ישקע מוקסלי יהפוך להאס.

פתאום, ג׳ריקו והפמליה המשודרגת (הייפ) מגיעים. ג׳ריקו מאיים על מוקס שהוא ישרוף את פניו ומגחך על טנא שהוא כבר הובס על ידיו.
ג׳ריקו קורא לשאר החברים לצאת. בזמן שהם יוצאים לאנס הארצ׳ר ודספרדו תוקפים מאחור את מוקס וטנא.
ג׳ריקו מציג את גווארה, קונטי והארצ׳ר כחברים החדשים בJAS, ודספרדו שהושאל מסוזוקי גאן.
ג׳ריקו מכריז על קרב שלשות (יש) בינו (יש!) סאמי גואררה (יש!!) וסוזוקי מול יוטה, אומינו וקינגסטון בפורדבידן דור.

משודר וידאו על התקיפה של אורליי וסטינג. לא יודע אם היה שם משהו מעניין, העברתי.

טוני סטורם מתראיינת לפני הקרב של מול בריט בייקר וטועה (שגיאת הכתיב הינה פרודיאנית) אם אנחנו רוצים לראות אותה בתור אלופת עולם.

מירו ניצח את אית׳ן פייג׳ ועלה לגמר על האליפות הכלל אטלנטית.

מרטין וסיידל מדברים על הקרב של מרטין ביום שישי מול מוקסלי - מרטין מספר שכוכב חדש יוולד בקרב, והכוכב הזה הוא לא אנושי.

טוני סטורם ניצחה את בריט בייקר לאחר Storm Zero Piledriver.
במהלך הקרב הייטר ניסתה להתערב, טאנדר רוסה הופיעה משום מקום ורדפה אחריה.
בסוף הקרב יש פייסאוף בין רוסה לסטורם.

ווילו (מי?) מתראיינת ורוצה קרב מול ג׳ייד על החגורה בראמפייג׳. האם גם אני יכול לקבל קרב?

פייג׳ עולה לבמה, ומספר שכאשר אתגר את אוקאדה על החגורה, הוא לא חשב שהוא יפסיד אותה לג׳יי וויט.
אדם קול יוצא ואומר לו שהוא באמת טיפש, ובירך את וויט על הזכיה. קול טוען שהיחיד שיכול לערער על התואר זה הוא.
פייג׳ טוען שהפורבידן דור עוסק אך ורק בשמנה וסולתה של עולם ההאבקות, ועל כן הוא צריך להתמודד מול וויט.
קול אומר שאוקדה בכלל לא יתאבק באירוע, ומספר שמישהו רוצה להגיד שלום.
המוזיקה של וויט נשמעת, קול מסתובב וקורא לוויט לצאת מהמנהרה, אבל וויט יוצא מאחורי פייג׳ ומבצע עליו בליידראנר.
וויט כורע מעל פייג׳ ואומר שהוא הקטליסט של האבקות המקצועית ואלוף העולם של IWPG. הוא לא מבין מה גרם לפייג׳ לחשוב שהוא קובע את החוקים, הרי הוא אפילו לא נצח את פאנקֿ, ובכלל וויט ניצח את פייג׳ בשני המפגשים הקודמים שלהם, ועל כן, אם הוא בכלל יתכוון לשים את החגורה בפורבידן דור, זה לא מול פייג׳.
ובטח לא מול קול. הוא מתפאר שזה העידן של הסוויצ׳בלייד, יוצא מהזירה ומניף את החגורה מול קול המבולבל.

מוכרז לפורבידן דור:
קרב של אורנג׳ קסידי מול אוספריי (כנראה שפייג׳ באמת טיפש)
קרב על אליפות הנשים: רוזה מול סטורם.

היאנג באקס ניצחו את חוויה בג׳ונגל וזכו באליפות הזוגות.
היאנג באקס השליכו את לוצארזאורוס על ערימת שולחנות ולאר מכן ביצעו על ילד ג׳ונגל BTE טריגר.
לאחר הקרב כריסטיאן בודק לשלומו של לוצאזאורוס, עוזר לילד ג׳ונגל לצאת מהזירה... לא! הוא מבצע עליו קילסוויץ וקונצ׳רטו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-16-2022, 10:31 AM
(06-16-2022, 10:04 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  וויל אוספריי ניצח את דקס הארדווד לאחר Hidden blade elbox (אם כך קוראים לפינישר שלו)

הפינישר אכן נקרא Hidden Blade, לפניט זה הוא השתמש במהלך שנקרא StormBreaker.

(06-16-2022, 10:04 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  פתאום, ג׳ריקו והפמליה המשודרגת (הייפ) מגיעים. ג׳ריקו מאיים על מוקס שהוא ישרוף את פניו ומגחך על טנא שהוא כבר הובס על ידיו.
ג׳ריקו קורא לשאר החברים לצאת. בזמן שהם יוצאים לאנס הארצ׳ר ודספרדו תוקפים מאחור את מוקס וטנא.
ג׳ריקו מציג את גווארה, קונטי והארצ׳ר כחברים החדשים בJAS, ודספרדו שהושאל מסוזוקי גאן.
ג׳ריקו מכריז על קרב שלשות (יש) בינו (יש!) סאמי גואררה (יש!!) וסוזוקי מול יוטה, אומינו וקינגסטון בפורדבידן דור.

כשצפיתי בזה לייב, קפצתי מאושר שראיתי את דספי.
גם שמחתי שהזכירו את אומינו, הבן של מוקסלי חוזר ובגדול.

(06-16-2022, 10:04 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  לאחר הקרב כריסטיאן בודק לשלומו של לוצאזאורוס, עוזר לילד ג׳ונגל לצאת מהזירה... לא! הוא מבצע עליו קילסוויץ וקונצ׳רטו.

סוף סוף, רק חיכינו שזה יקרה וזה קרה.

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
06-16-2022, 10:42 AM
רגע רגע וואו וואו עצרו הכל - אוקדה לא ב-FD? אוספריי נגד קאסידי?!

הלכתי לדפוק את הראש בקיר.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
06-16-2022, 10:47 AM
(06-16-2022, 10:42 AM)RoeeHardy כתב:  אוקדה לא ב-FD? אוספריי נגד קאסידי?!

אני מניח שאוקדה מעדיף להישאר קרוב לאשתו, היא בהריון מתקדם אחרי הכל.

אוספריי נגד קאסידי זאת בחירה מטומטת, אני מניח שגם נקבל יונייטד אמפייר נגד רופונגי וייס נגד FTR על אליפות הזוגות של ROH או NJPW?

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
06-16-2022, 11:00 AM
(06-16-2022, 10:47 AM)DarkArts כתב:  אני מניח שאוקדה מעדיף להישאר קרוב לאשתו, היא בהריון מתקדם אחרי הכל.

אוספריי נגד קאסידי זאת בחירה מטומטת, אני מניח שגם נקבל יונייטד אמפייר נגד רופונגי וייס נגד FTR על אליפות הזוגות של ROH או NJPW?

הבנתי… אז מה לעזאזל נראה לאגואיסט הזה שהוא מרשה לעצמו לפספס את המופע רק כי אשתו בהריון? זה נשמע לו מוצדק? בולשיט אחד גדול. שיזדיין אוקדה (בעצם שלא, כי זה מה שיצר את הבלאגן הזה מלכתחילה).
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • HandsomeDevil, KillSwitch
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
06-16-2022, 11:03 AM
(06-16-2022, 11:00 AM)RoeeHardy כתב:  הבנתי… אז מה לעזאזל נראה לאגואיסט הזה שהוא מרשה לעצמו לפספס את המופע רק כי אשתו בהריון? זה נשמע לו מוצדק? בולשיט אחד גדול. שיזדיין אוקדה (בעצם שלא, כי זה מה שיצר את הבלאגן הזה מלכתחילה).

גם תאריך הלידה של התינוקת/ת שלהם זה באמצע הG1, אז יש סיכוי שהוא יפרוש מהטורניר באמצע.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
06-16-2022, 11:18 AM
אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לעקוב אחרי AEW. לא הגיוני שמאז שהחלטתי לעקוב הכל משעמם ותראו מה קרה :

- האירוע DON היה על הפנים.
- CM פאנק נפצע.
- בריאן דניאלסון לא מופיע.
- MJF לא מופיע.
- וורדלו עסוק במאבטחים.
- סמי גווארה הקרינג' חזר לכריס ג'ריקו.
- היאנג באקס המשעממים שוב אלופי זוגות.
- אליפות עולם זמנית משעממת.
- אליפות אטלנטית לא נחוצה.
- ג'ף הארדי שיכור ומושעה.
- האיש שחטף נוקאוט מג'ייק פול הופיע בתוכנית.
- אורנג' פאקינג קאסידי הליצן הכי גדול בעולם ההאבקות חזר ומקבל קרב נגד אוספריי המצוין.

כמו שאמרתי - 0 הייפ.

ג'יי וייט > AEW.
הוא הדבר הכי מעניין, הוא אמר שהוא לא יתאבק נגד האנגמן ולא נגד אדם קול. ג'יי וייט נגד קני אומגה ? הו בייבי.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
06-16-2022, 12:40 PM
אירוע של AEW וניו ג׳פן בלי קני אומגה ואוקדה.

זה בערך כמו הסרט מלחמת האזרחים בלי איירון מן וקפטן אמריקה.
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • karusi
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
06-16-2022, 01:01 PM
תכנית מאוד מעורבת.
אבל מה - ראיתי חלק גדול ממנה.

החלק הראשון של התכנית היה בלגאן אחד גדול.
ג'ריקו הוא אקט נורא בשלב הזה. אני לא מסוגל לראות אותו, פשוט לא מסוגל.
אורטיז נהדר, באמת, פשוט נהדר. הוא מעביר רגש כמו גדול, אבל כל הג'ריקו שיט הזה פשוט יותר מידי בשבילי, אני לא מסוגל לראות אותו שוב קובר וקובר וקובר.
כשסאמי גווארה חשף את עצמו בתור סאמי גווארה שמתחפש לפואגו שמחתי - כי עכשיו במקום להריץ שני סגמנטים בתכנית, אני צריך להריץ רק אחד. זה מעולה לקבץ גם את גווארה וגם את ג'ריקו לאותו סגמנט. עכשיו רק צריך שאורנג' קאסידי ואדם קול יצטרפו לJAS וביחד הם יקימו את הסטייבל FFC - Fast Forward Club. 

וורדלו מנצח 20 מאבטחים הרצתי חזק.
אני לא מחבב את הפרק החדש של וורדלו עם ATT. אני מחכה כבר לסינגלס שלו מול סקיי וזהו התוצאה ידועה מראש.
וואו, מי זה? זה טיירון וודלי?

[Image: Template-1.png]

הייפ משוגע לטיירון וודלי נרדם שוב מול אולם מלא.
טיירון וודלי מול CM פאנק בFD בקרב "מי הכי הביך את עצמו בזירה אמיתית".

אוספריי/דקס היה קרב TV טוב.
אני מחבב את דקס אבל הייתי שמח אם מישהו אחר היה מקבל את ההזדמנות הזאת לקרב סינגלס מעולה - כי אוספריי יוציא קרב כזה מכולם.
הייתי מעדיף אוספריי/פאק, אוספריי/מרפי, אם היו נותנים לי אוספריי/פיניקס הייתי בוכה מהתרגשות.
דקס כנראה הפך להיות ילד טיפוחיו של פאנק.

אחרי הקרב המעולה הייתי במצב רוח מרומם - העפנו מהדרך את כל השיט. את כל החרא.
ואז אורנג' קאסידי נכנס לסטיירדאון מלא משמעות מול אוספריי.
בשלב הזה הפרצוף שלי מול המסך היה בערך ככה:

[Image: ragecomic.png]

כי אני לא מבין ולא מצליח לעכל כיצד הם מערבים אחד בשני.
כן כן הבנתי כאוס מול UE ניניני בסדר. ועדיין.
אוספריי מול מלך המתנ"סים אורנג' קאסידי זה כמו לקחת מנה במסעדת גורמה ולמרוח עליה קטשופ פג תוקף. לעזאזל. וכל המארקים באולם שרים את השיר של קאסידי כאילו הוא מסוגל בכלל לצאת לרגע אחד מהאקט המשמים שלו. 

אחרי הפייסאוף הייתי במצב רוח מרומם #2.
עכשיו העפנו את כל החרא מהדרך. אפשר להמשיך לעניינים החשובים.
הו? מה זה? זה סטיירדאון מוקס מול טנהאשי? קאונט מי אין.

מוקס חותך פרומו טוב מאוד אך בינוני בסטנדרט שלו.
טנהאשי מרגיש כמו אלוהים עלי אדמות.
אני בטוח בסגמנט הזה, אי אפשר להרו-- רגע רגע כריס ג'ריקו נכנס עוד פעם לאולם הו שיט באס-- מה הנה אחריו מגיע סאמי גוו- אוי נפלנו לפח טאי קונטי רשמית חלקה סגמנט עם הירושי טנהאשי הגיע הזמן לזרוק את פרו-רסלינג לפח סיימנו די זהו נגמר. 
והנה הפרצוף שלי כשזה קרה:

[Image: 41ATuFETDPL._AC_SY355_.jpg]

וכשגיליתי שטאי קונטי רשמית זיהמה את הירושי טנהאשי עם הנוכחות שלה:

[Image: Rage_5610657.jpg]

באמת עכשיו בדיחות בצד - מבחינתי, הירושי טנהאשי זה מישהו שצריך להתייחס אליו עם חרדת קודש.
באמת.
הבן אדם הוא לא 'אגדה' כמו שטורי ווילסון או קלי קלי הן אגדות, או סנופ דוג או מארק הנרי.
הירושי טנהאשי זה אגדה בין אגדות. 1 ל100 שנה? פחחח.. 1 ל1000 אולי. הבן אדם זורח. אני מסתכל עליו מול מוקס ואני מרגיש כאילו יפן וארה"ב מתנגשות פעם נוספת. מקווה שייגמר יותר טוב עבורם הפעם.

לא מאמין שטוני קאהן שם בקאנון של רסלינג סגמנט של טאי קונטי והירושי טנהאשי. איזו בושה, איזו מבוכה. 
בפרק הבא של AEW דינמייט - טוני קאהן מוצא את גביע הקודש וכריס ג'ריקו מכניס לשם את דניאל גרסיה וקובר אותו עוד יותר. 

"פליטת פה פרואדיאנית" גאוני שלך BBB. 
אכן זה המצב.
שכחתי שת'אנדר רוזה אלופת הנשים של AEW.
מבוכה גדולה. 
היא לא רק עושה sandbagging בזירה, אלא גם מטאפורית לאליפות הנשים. 

בשלב הזה הייתי במצב רוח מרומם #3.
עכשיוווו העפנו את כל החרא. אפשר להמשיך לדברים הרציניים.

או איזה יופי האנגמן פייג' עולה לחתוך פרו-- רגע שיט אדם קול יוצא החוצה אוי לא.
הכוכב של פרו רסלינג סוויצ'בלייד ג'יי ווייט מגיע להציל את המצב.
ג'יי ווייט > AEW בפער ענק.
מביך גם את אדם וגם את אדם במרווח של 3 דק' אחד מהשני.
פייג' צריך לזכור מי קבר לו את הצורה והביך אותו בפרומו לפני 4 שנים.

אדם קול יצא גבר אפסילון.
סוויצ'בלייד האמת הביך אותו לגמרי. באמת שהרגשתי קצת רע בשבילו. 
בשביל ג'יי ווייט זה מאוד מתאים - הוא נחש, תמיד היה, ככה הוא הצליח. למה שהוא יתן לאדם קול סתם ככה שוט על האליפות? הוא המתאבק החכם ביותר בפרו-רסלינג, לא סתם. 
ג'יי ווייט עומד כמו מלך ליד קול הקטן והעלוב והמצומק ממש היה עבורי התמונה המייצגת של "יש דרג ויש זרג". 
אני מבסוט בשביל ג'יי, בכנות - אני מובך בשביל אדם קול וגם בשביל עומר Smile 
ג'יי ווייט > אדם קול , סופי, סגור, חתום.

באקס/דינוזאורים היה אחלה ודי רפרפתי עליו.
הסיום היה נהדר.
הבאקס יעלו את האליפות חזרה לערך שיא,
כריסטיאן היה מעולה עם התקיפה. פשוט מעולה.
בטח סלביק בכה מהתרגשות, מה שהוא ציפה לו במשך 39 שנים עכשיו מתממש. 
אתן לכריסטיאן את זה - הוא עשה תקיפה יותר טובה מכל אלו שאדג' עשה בשנה האחרונה. 

בגדול תכנית שעירבה ועירבבה המון דברים מעולים במלא חרא.
NJPW על הגל עם טאלנטים מעולים כמו אוספריי ו-ווייט. 
AEW נמצאים במצב מבולבל. חוסר הטאץ' של אומגה מאוד מורגש, במיוחד על פייג'. עלילות עומק נעלמות לאט לאט מAEW ואנחנו נשארים לחסדי טוני "THIS IS BULLSHIT" קאהן. מפחיד. 

MJF וסוויצ'בלייד מחזיקים את האלטרנטיבה בידיים. שני המתאבקים הכי אובר בעולם כרגע. חזון אחרית הימים. 
ועדיין,
כל עולם הרסלינג עוצר את נשמתו בציפייה לאדם אחד עם כנף אחת. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 5 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, master of doom, Roger, Shalev_the rock
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
06-16-2022, 02:34 PM
מביך מביך שמכל הלוחמים בעולם הם בחרו בוודלי הליצן. הוא לא יביא אפילו צופה אחד כי הוא בדיחה ענקית בקהילת ה-MMA.
אפילו לא בדיחה מהסוג שעושה מעצמו צחוק אבל לפחות מביא טראפיק, אלא בדיחה מהסוג שעצוב לראות לאן הבן אדם הזה הגיע ושבשלב הזה פשוט עדיף להתעלם מהקיום שלו.

אוספריי-קאסידי? אם כבר בבדיחות עסקינן. תחליטו אתם מי הבדיחה הגדולה כאן. אוספריי שבפעם הראשונה שלו ב-TV בארה"ב מסכים לקרב מול אורנג' קאסידי או טוני קהאן שמשתמש ככה באוספריי בפעם הראשונה שלו ב-TV בארה"ב. כך או כך, כולם מפסידים, ואחרי FD לא יהיה שום ערך לשם שאוספריי בנה לעצמו בשנים האחרונות. לפרטים פנו לאדם קול.
זוכרים את הפעם ההיא שברט הארט וסקוט הול הגיעו לניטרו והפיוד הראשון שלהם היה מול דיסקו אינפרנו? אה, לא? גם אני לא.

עוד טורנירים, עוד אליפויות חדשות, עוד סטיפולוציות, עוד דביוטים - עוד מאותו דבר. תוכנית שאדלג עליה בראש שקט.
הקארד של FD זוועה. צריך כישרון כדי לחרבן את האירוע ככה.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 02:33 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר