Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 25 26 27 28 29 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 25.5.2022

עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 25.5.2022
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-26-2022, 12:12 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-26-2022, 12:58 PM על ידי master of doom.)
[Image: 94b54e_270507a3a3f942eba0b271fcd4343859~mv2.webp]

קרב 1: שון ספירס נגד וורדלו בכלוב ברזל, MJF שופט מיוחד. אם וורדלו תוקף את MJF הוא נפסל. אם וורדלו מנצח, הוא יפגוש את MJF ב-DON.

וורדלו פותח את הקרב אזוק באזיקים אחרי שפרידמן שוכח את המפתח, אבל הוא שובר אותם בעצמו. לאחר מכן שון ספירס מכה את MJF עם כיסא בטעות וגורם לשופט נוסף להגיע.
מנצח: וורדלו אחרי סימפוניית הפאוורבומבס והוא יפגוש את MJF ב-DON.

פרומו של JAS מאחורי הקלעים. דניאל גרסיה אומר שב-DON הם יראו ל-BCC, אדי קינגסטון, סנטנה ואורטיז כמה ספורטס אנטרטיינמנט יכול להיות אלים. הם נתקלים בעובד עם חולצה של ג'ון מוקסלי, מקניטים אותו ואז ג'ריקו זורק עליו כדור אש.

טוני שובאני בזירה מדבר על הקרב בין אלוף AEW האנגמן פייג' ל-CM פאנק לקראת מפגש הפנים אל פנים שלהם היום. CM פאנק יוצא החוצה, האנגמן פייג' מיד אחריו. פאנק מספר על זה שהרגע הגדול בקריירה שלו קרה בלאס וגאס. הוא אומר שהוא אסיר תודה להיות במקום שהוא נמצא בו, אומר שהוא אוהב את כל הקהל ברחבי העולם, ואומר שהוא מגיע ל-DON כמאתגר ויוצא משם כאלוף. טוני שובאני פונה להאנגמן ואומר לו שרמת הביטחון של פאנק מאוד גבוהה. האנגמן אומר שפאנק לא יכול לעשות שום דבר כדי לקחת את האליפות ממנו. פאנק אומר שהוא לא מבין למה האנגמן לוקח את זה כל כך אישי, הוא אומר שהוא אלוף מסיבה מסוימת, כנראה הבן זונה הקשוח ביותר ב-AEW, ובשבילו (פאנק) זה בסה"כ ביזנס. האנגמן אומר שהוא אמר לפני 3 שבועות שהוא עומד להרוס את פאנק, למחוק אותו, להביך אותו, ואז אומר שהוא לא התכוון ל-DON, אלא לכאן ועכשיו. האנגמן אומר שהוא חיכה לרגע הזה כבר חודשים, הוא אומר שהוא דמיין את עצמו עושה פייפבומב על הרמפה כמו פאנק, אבל עכשיו הוא מבין שהוא לא יכול לעשות את זה. לא כי הוא מפחד שיפטרו אותו או כי הוא מפחד מפאנק, אלא כי זה מה שפאנק היה עושה והוא לא חושב שזה הדבר הנכון לעשות. אז האנגמן אומר שהוא יגיד לו רק מה הוא חושב עליו בפנים - הוא לא שונא אותו, הוא כמעט מרחם עליו. אין לו כבוד אל מה שהוא עשה מאז שהוא הגיע ל-AEW. האנגמן אומר שפאנק לא יודע מה זה אומר להיות אלוף אחרי כל השנים האלה. הוא אומר שפאנק מדבר על זכויות עובדים, אבל עושה בדיוק הפוך. האנגמן אומר שהוא אוהב את המקום הזה, אכפת לו מהמקום הזה, וב-DON הוא לא יגן על האליפות מול פאנק, הוא יגן על AEW מפני פאנק. פאנק אומר שהוא עדיין לא מבין למה האנגמן כועס כל כך. הוא אומר שהאנגמן חוזר על עצמו וזאת חידה, אבל הוא פה והאנגמן ייאלץ לעשות משהו כדי להזיז אותו. פאנק אומר שהוא מכבד את האנגמן, אבל מוסיף ואומר שהדרכים שהאנגמן עשה כדי להגיע ל-AEW פולסו על ידי פאנק, הבית שהאנגמן נמצא בו נבנה על ידי עצים שפאנק כרת, שהעולם שהאנגמן עבר כדי להגיע ל-AEW קרה כי פאנק נתן לו את תכנית האב. פאנק מבקש מהאנגמן ללחוץ לו את היד. האנגמן מסרב, פאנק דוחף אותו וחוטף אגרוף. האנגמן הולך.

משודר פרומו של ג'ייד קרגיל ואנה ג'יי לקראת הקרב ב-DON על אליפות TBS. ג'ייד אומרת שלאנה ג'יי לא מגיעה עוד הזדמנות, אנה ג'יי אומרת שמאז ההפסד שלה היא הסתובבה עם הנשים הטובות בארגון, רובי סוהו, היקארו שידה וסטטלנדר, ועכשיו היא מוכנה להיות אלופה.

וויליאם ריגל מצטרף לשולחן השדרנים, כשהחברה להערכת ג'ריקו יוצאת החוצה. ג'ריקו קוטע את המוזיקה באמצע, אומר שללאס וגאס אין מה שדרוש כדי לשיר את ג'ודס ומבקש מהם לסתום. המוזיקה של ג'ון מוקסלי קוטעת אותו והוא יוצא עם אדי קינגסטון לקרב. ג'ריקו מצטרף גם לשדרנים.

קרב 2: ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון נגד פרייבט פארטי.

מנצחים: ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון אחרי שמוקסלי מצמיד את קאסידי עם פארדיים שיפט בזמן שאדי קינגסטון מכניע את קוון. אחרי הקרב ה-JAS רצים לזירה כדי לתקוף את מוקסלי וקינגסטון, בריאן דניאלסון וסנטנה ואורטיז מגיעים כדי להשוות כוחות בברול שנפתח. הברול מסתיים כשג'ריקו תוקף את הרגל הפצועה של דניאלסון ושופטים ואנשי צוות מרחיקים בין הצדדים.

משודר פרומו על הטורניר ע"ש אואן הארט.

קרב 3 על אליפות הזוגות של ROH: רוקי רומרו וטרנט בארטה נגד FTR (א').

מנצחים: רוקי רומרו וטרנט בארטה בפסילה אחרי שגרייט או קהאן וג'ף קוב מ-NJPW תוקפים אותם. FTR נשארים אלופי הזוגות של ROH. ג'ף קוב וגרייט או קהאן מנקים את הזירה, ג'ף קוב מעביר את דאקס הארווד דרך שולחן וגרייט או קהאן מעביר את טרנט בארטה עם איירון קלאו דרך שולחן. ג'ף קוב וגרייט או קהאן מניפים את חגורות אליפות הזוגות של ROH באוויר.

ההארדיז חותכים פרומו מאחורי הקלעים. מאט מדבר על קווי הדימיון בינם לבין הבאקס. הוא אומר שההארדיז נכנסו לתעשייה בסוף שנות ה-90 לתעשייה שונה ותרבות שונה, ברוטאלית יותר שהיאנג באקס לא היו שורדים, וההארדיז לא רק ששרדו אלא הפכו לטאג טים פורץ דרך. הוא אומר שהיאנג באקס הם אול אליט, אבל כשהוא וג'ף מסתכלים עליהם וגם כשאוהדי היאבקות מסתכלים עליהם הם רואים תחפושת של ההארדיז. הוא אומר שהסיבה שהם ב-AEW היא כדי לסמן את עצמם כגואט של מחלקת הזוגות. ג'ף אומר שהם אחרי השיא שלהם ולכן הלחץ עליהם לנצח. ג'ף אומר ש-AEW זה הדף החלק שלו, הדרך החדשה שתגיע לסופה בסופו של דבר אבל כרגע הריצה הזאת, האחרונה, תהיה הטובה ביותר שלהם ולכן ב-DON היאנג באקס יהיו לא יותר מאשר קרש קפיצה בדרך לזכייה באליפות הזוגות של AEW. מאט מסיים בזה שהיאנג באקס אולי אליט, אבל ב-DON הם ימחקו אותם, ואין להם סיכוי לנצח את הגיבורים שלהם.

קרב 4: אלוף FTW ריקי סטארקס נגד ג'אנגל בוי נגד סוורב סטריקלנד.

מנצח: סוורב סטריקלנד אחרי סוורב סטומפ מהטופ רופ על ריקי סטארקס. אחרי הקרב פאוורהאוס הובס נכנס לזירה ומוריד את סוורב, לוצ'אזורס מגיע אחר כך ובסוף גם קית' לי שבסופו של דבר קופץ על שניהם מחוץ לזירה.

פרומו בבאקסטייג' של דן למברט. למברט יורד על סמי גאוורה, טאי קונטי ופרנקי קאזריאן. למברט אומר שהוא יציג בראמפייג' את אליפות ה-TNT החדשה שהוא הזמין לסקורפיו סקיי.

ת'אנדר רוזה יוצאת לפרומו על הרמפה. רוזה יוצאת בלי איפור, והיא אומרת שאלה הפנים של בנאדם שעבד כל החיים שלו כדי להשיג כל מה שיש לו, של בנאדם שמעולם לא התלונן, כי זה מה שאלופים עושים. היא פונה לסרינה ואומרת שהיא לא אלופה. היא אומרת שסרינה מתלוננת, קטנונית, היא אומרת שסרינה מצביעה על אנשים וארגונים, אבל היא צריכה להסתכל במראה ולהאשים את עצמה. רוזה אומרת שביום ראשון צבעי המלחמה יחזרו לפנים שלה והיא תלמד את סרינה שיעור על כבוד. היא אומרת שהיא תרדוף את סרינה לתמיד.

טוני שובאני מראיין מאחורי הקלעים את רד וולווט. טוני מזכיר את ההפסד של וולווט לקריס סטטלנדר ברבע הגמר של טורניר אואן הארט, וולווט אומרת שהיא הייתה אמורה לנצח ולהילחם נגד רובי סוהו, רובי סוהו מגיעה ושואלת אם לוולווט יש משהו להגיד לה, וולווט עונה שכן ומביאה לה ספר שמספר על החולשות של סטטלנדר כדי שהיא תוכל לנצח אותה. רובי אומרת שבפעם האחרונה שהיא נפגשה עם סטטלנדר היא ניצחה בשיניים אבל בראמפייג' היא לא תפגוש את אותה סטטלנדר ולכן הספר מיותר, אז היא זורקת אותו. היא בכל זאת אומרת שהיא תיקח לתשומת ליבה חלק מהדברים שרד וולווט אמרה.

קרב 5: חצי גמר טורניר אואן הארט - בריט בייקר DMD נגד טוני סטורם.
במהלך הקרב ג'יימי הייטר יוצאת החוצה.
מנצחת: בריט בייקר ברולאפ כשהיא תופסת בחבל. בריט בייקר תתאבק בגמר טורניר אואן הארט נגד רובי סוהו או קריס סטטלנדר.

------------------------------------------------------------------------

מוכרז לראמפייג':

חצי גמר טורניר אואן הארט: רובי סוהו נגד קריס סטטלנדר במיינאבנט, המנצחת תפגוש את בריט בייקר בגמר טורניר אואן הארט.

בריאן דניאלסון נגד מאט סיידל

הופעה של היאנג באקס.

--------------------------------------------------------------------------

קרב 6: חצי גמר טורניר אואן הארט - אלוף הטלוויזיה של ROH סמואה ג'ו נגד קייל אוריילי.

מנצח: סמואה ג'ו בהכנעה אחרי שהוא שולח את קייל אוריילי לישון והוא יתאבק בגמר טורניר אואן הארט נגד אדם קול.

[Image: AEW-Dynamite-Samoa-Joe-Kyle-OReilly.png]
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-26-2022, 12:26 PM
לאט גו המאסטר פותח תוצאות.
רק תוסיף תוצאות לכותרת.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
Thumbs Up  05-26-2022, 12:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-26-2022, 12:30 PM על ידי master of doom.)
(05-26-2022, 12:26 PM)The Tribal FISH כתב:  לאט גו המאסטר פותח תוצאות.
רק תוסיף תוצאות לכותרת.

קיבלת
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-26-2022, 02:37 PM
הפרומו של פאנק - האנגמן כל כך מבלבל אותי. אני הייתי בטוח עד עכשיו שהאנגמן לוקח. עכשיו אני חושב שהיל טרן של פאנק מגיע בצעדי ענק ואם זה קורה אז אין מצב שהוא עושה את הטרן ומפסיד. מצד שלישי אני לא חושב שפאנק צריך את החגורה כרגע או שאנחנו צריכים אותו כאלוף. מצד רביעי אני לגמרי יכול לדמיין אותם רצים על גרסת AEW לסאמר אוף פאנק. 
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,054
אשכולות: 212
Likes Given: 1,365
05-26-2022, 03:20 PM
לא אוהב GHS, הפרק הזה רק מחזק את דעתי
הגב

•
חפש
הגב
matan55 מנותק
Rookie
*
תגובות: 166
אשכולות: 0
Likes Given: 25
05-26-2022, 06:42 PM
[Image: ref-mjf.jpg]
[Image: ref-shawn.jpg]
הגב
The following 5 users Like matan55's post:
  • DarkArts, KillSwitch, RoeeHardy, Roger, SwitchBlade
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
05-26-2022, 08:16 PM
פרק מעולה, קרב השלשות של ריקי VS ג'אנגל בוי VS סוורב היה מצוין, וגם המיין איבנט של סמואה ג'ו וקייל אוריילי היה נהדר, אני דווקא הייתי בטוח שיהיה קייל מול אדם קול, אבל שמח לראות שהפתיעו אותי ונתנו לג'ו את הבמה, כי עד עכשיו הוא מראה כמה טוב הוא בזירה, ותמיד כיף לראות את סמואה ג'ו, הבנאדם רוצח בזירה.
הקארד של DON מרגיש לי מנופח מידיי והייתי מוריד 2-3 קרבות כמו :
ג'ייד - אנה, שגם כך לא קיבל בניה
השלשות של דת טריינגל מול האוס אוף בלאק - אפשר גם לראות בדינמייט
ובטוח יש עוד קרב אחד שאני לא זוכר כרגע שאפשר היה להוריד.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
05-27-2022, 01:20 AM
היו דברים ממש ממש טובים,
כמו וורדלו-MJF-ספירס שבעיניי היה בול מה שצריך להיות,
המשולש סטריקלנד-ג'ק-סטארקס שהיה חלק לאללה,
הפרומו של ההארדיז,
בגדול יש הרבה מה לתפוס.

את פאנק-פייג' אני עדיין מעכל?
כי אני לא כל כך מבין את האנגל של פייג' בדיוק? אשמח שמישהו יסביר לי למה פייג' עצבני כל כך על פאנק. הוא לא מכבד אותו, הוא כועס עליו, כל זה הבנתי, אבל לא הבנתי מה הטיעון שלו בדיוק. למה פאנק מניאק? כי הוא טאלנט בכיר בארגון? גם פייג' כזה. מבלבל.
אחרי הפרומו הזה מרגיש לי שפייג' הולך לכיוון הפסד (בהקשר של ההימורים - פייג' הולך לנצח חבר'ה, תאמינו לי), ופאנק הולך להיות טווינר-היל בקרב הזה. מישהו מבניהם הולך להיות ההיל, מניח שזה יהיה פאנק.
בדיעבד הסגמנט הזה קצת חושף את פייג'. פאנק כאילו החזיר את פייג' של 2016 שהיה אינטנסיבי בלי שום סיבה, לא לוק מחמיא במיוחד לאלוף הראשי. עדיין היו דברים ממש ממש טובים, עדיין זה מאצ'אפ נפלא, עדיין ההייפ שלי בשמיים. אני פשוט קצת מבולבל. מה שבטוח - הוא שאני מחכה מאוד לקרב הזה.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
05-27-2022, 01:59 AM
(05-27-2022, 01:20 AM)SwitchBlade כתב:  את פאנק-פייג' אני עדיין מעכל?
כי אני לא כל כך מבין את האנגל של פייג' בדיוק? אשמח שמישהו יסביר לי למה פייג' עצבני כל כך על פאנק. הוא לא מכבד אותו, הוא כועס עליו, כל זה הבנתי, אבל לא הבנתי מה הטיעון שלו בדיוק. למה פאנק מניאק? כי הוא טאלנט בכיר בארגון? גם פייג' כזה. מבלבל.
אחרי הפרומו הזה מרגיש לי שפייג' הולך לכיוון הפסד (בהקשר של ההימורים - פייג' הולך לנצח חבר'ה, תאמינו לי), ופאנק הולך להיות טווינר-היל בקרב הזה. מישהו מבניהם הולך להיות ההיל, מניח שזה יהיה פאנק.
בדיעבד הסגמנט הזה קצת חושף את פייג'. פאנק כאילו החזיר את פייג' של 2016 שהיה אינטנסיבי בלי שום סיבה, לא לוק מחמיא במיוחד לאלוף הראשי. עדיין היו דברים ממש ממש טובים, עדיין זה מאצ'אפ נפלא, עדיין ההייפ שלי בשמיים. אני פשוט קצת מבולבל. מה שבטוח - הוא שאני מחכה מאוד לקרב הזה.  

אני חושב שזה פרומו ענק, אחד מהיותר טובים שראיתי בשנה האחרונה. פייג' לאורך כל הריין לאט לאט נראה אגרסיבי וקנאי יותר ויותר לגבי האליפות, לעומת ההתחלה שבה הוא היה די צ'יל ועם רצון להוכיח את עצמו. אי אפשר להבין את פייג' כי מי שנוטה לכיוון ההיל זה דווקא פייג', שנותן טיעונים לא רציונאלים ללמה פאנק לא יכול ולא צריך להיות אלוף, בניגוד לפאנק שכל מילה שהוא אמר אמת לאמיתה. הוא מכבד את האנגמן, יודע שהוא בחור קשוח שנלחם כדי להשיג את כל מה שיש לו, אבל בו זמנית גם מבין את הערך האמיתי שלו והעובדה שפייג' יוצא נגדו בלי שום בסיס, אז הוא מזכיר לו למה הוא צריך לכבד אותו. אני חושב שהסגמנט הזה הוא הניצן המשמעותי הראשון לפני היל טרן או שינוי בדמות של האנגמן, ואני בטוח שזה יהיה מלאכת מחשבת כי רואים שזה לא אותו בחור שניצח את קני אומגה בפול גיר. ההייפ לחלוטין בשמיים, רק באמת חורה לי שהספוט של זה בקארד הוא באמצע.

הקרב של וורדלו וספירס היה מעולה, בדיוק מה שהיה צריך להיות כמו בספר. וורדלו יצא מפלצת, ספירס פיצץ את פרידמן, לא צריך יותר.

הקרב המשולש של סוורב-סטארקס-מוגלי היה מעולה, כל אחד נתן הופעה טובה. ריקי סטארקס איכשהו מצליח להיות שילוב של בנאדם ערס וילד חנון, מצד אחד הפרצוף שלו משדר רוע ומצד שני אני רואה אותו בכניסה שלו מניף את האליפות כמו ילד קטן בצורה שגרמה לי לצחוק. סוורב אוסף ניצחון טוב, שמח שזה נגמר חד משמעית ובלי בולשיט.

ההארדיז ממש חופרים.

ג'ו-אוריילי היה קרב טוב. ג'ו-קול היה שחקן כדורגל אנגלי פעם ועכשיו זה גם קרב בגמר טורניר אואן הארט, נחמד.

עוד כמה מילים על DON - אני חושב שזה האירוע הכי לא צפוי בשנה שנתיים האחרונות ואולי יותר. מלבד קרב אחד או שניים אין לי מושג מי עומד לנצח, מה המטרות של הדמויות והכיוון שלהן. כל קרב יכול ללכת לכל כיוון וזה ייראה הגיוני.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,342
אשכולות: 92
Likes Given: 1,235
05-27-2022, 08:39 AM
יופי של תוכנית.
אני חושב שרוב הדברים באמת התנהלו בצורה די מדויקת.

אף אחד לא ציין עדיין, אז אתן את הכפיים לבריט בייקר וטוני סטורם. זה היה קרב מעולה בעיניי.

אני ממש מופתע מהתוצאה של המאיין אבנט.
לא מזמן כתבתי שאני מעדיף לראות את קול נגד ג'ו, אבל זה משהו שכנראה לא יקרה - והנה זה קורה.
אני ממש שמח שהם הלכו עם המאצ'אפ הזה, כי:
1. האמת שממש אין לי כוח לקול נגד אוריילי שוב. זאת היריבות הגדולה שאפשר להגיד סגרה את התקופה שלהם בNXT, ככה שאני מרגיש שזה משהו שעדיין לא אמור לקרות בניהם. 
2. אדם קול-סמואה ג'ו זה קרב שאני מת לראות, ואם זה לא היה קורה בטורניר הזה, אולי זה כבר לא היה קורה יותר לעולם.

דבר אחד שלא יפתיע אותי - זאת התוצאה בגמר בDON. כולנו יודעים מי הולך לנצח, כן?
[Image: 47a1f67667d12fcf9980e0c0469ac2905bde8247.gifv]
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 01:46 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר