Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 87 88 89 90 91 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 24.5.2022

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 2.0 - 24.5.2022
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-25-2022, 03:32 PM
[Image: 20220517_NXT_Match_BronDuke_FC_Tonight--...aab82c.jpg]

צ'נינג לורנזו וטרוי דונובן לצד טוני דאנג'לו ניצחו את אדריס אנופה ומאליק בלייד, לקראת סוף הקרב לגאדו דל פנטזמה יצאו החוצה, טרוי דונובן הצמיד את מאליק בלייד לניצחון אחרי שדונובן ולורנזו נתנו לו דאבל בוט לראש. אחרי הקרב לגאדו דל פנטזמה נכנסים לזירה ומתפתח ברול גדול בין כולם עד ששופטים יוצאים להפריד אותם.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את ווס לי, ווס לי מדבר על סאנגה ואומר שהוא חייב לפגוש מתאבקים כאלה על מנת להוכיח לכולם ולעצמו שהוא יכול.

סאנגה ניצח את ווס לי, סאנגה הצמיד את ווס לי לניצחון אחרי צ'וקסלאם, אחרי הקרב זאיון קווין נכנס לזירה ואומר כמה מילים לווס לי ומתגרה בו, סאנגה חוזר לזירה ומעיף את זאיון קווין ממנו, סאנגה עוזר לווס לי לקום.

רוקסן פרז וקורה ג'ייד בלוקר רום, רוקסן פרז מדברת על חצי גמר טורניר הפריצה של הנשים, היא מדברת על לאש לג'נד ואומרת שזה יהיה קרב קשה, קורה ג'ייד מדברת על הקרב של אלקטרה לופז ואלבה פייר ואומרת שהיא רוצה לצפות בקרב מהקהל.

מוקדם יותר אלוף NXT ברון ברייקר נכנס ללוקר רום, הוא רואה ליד הלוקר שלו תמונה מהילדות מלפני 20 שנה.

אלבה פייר ניצחה את אלקטרה לופז, קורה ג'ייד צופה בקרב מהקהל ואוכל פופקורן, פייר הצמידה את לופז לניצחון אחרי סואנטון. אחרי הקרב אלקטרה לופז מעיפה לקורה ג'ייד את הפופקורן, לופז אומרת לג'ייד שהיא התעסקה עם האישה הלא נכונה.

מתחם האימונים של דיימונד מיין, דמון קמפ מדבר בפלאפון, האחים קריד ואייבי נייל מגיעים ושואלים איפה סטרונג, קמפ אומר להם שסטרונג סובב את הקרסול והקרב זוגות הערב התבטל. האחים קריד אומרים שזה לא עובד ככה בדיימונד מיין. קמפ אומר שהוא ילך להתעדכן במה קורה עם רודריק סטרונג. האחים קריד אומרים שהמזל של פריטי דדלי יסתיים ב-IYH.

מקנזי מיטשל מראיינת את פאלון הנלי מאחורי הקלעים, מקנזי מודיעה שניקיטה ליונס נפצעה והיא מחוץ לטורניר הפריצה, פאלון הנלי אומרת שזה רגע מתוק לעבור לגמר אבל היא רצתה להיות בזירה מול ניקיטה. טיפאני סטראטון מגיעה ואומרת לפאלון שהיא לוקחת את הדרך הקלה לגמר, היא אומרת לה שהיא לא הרוויחה תספוט הזה. פאלון אומרת לטיפאני שתקבע תקרב והיא תפגוש אותה.

חצי גמר טורניר הפריצה של הנשים
רוקסן פרז ניצחה את לאש לג'נד, פרז הצמידה את לג'נד לניצחון אחרי קוד רד. רוקסן פרז מעפילה לגמר.

טוקסיק אטרקשן הולכות מאחורי הקלעים, מנדי רוז מדברת על אינדי הארטוול, משום מקום קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס קופצות על ג'יג'י דולין וג'ייסי ג'יין, מודיעים למנדי שהיא צריכה להתקדם לקראת הקרב שלה.

אלופת הנשים של NXT מנדי רוז ניצחה את אינדי הארטוול, לקראת סוף הקרב טוקסיק אטרקשן ממשיכות בברול מול קרטר וצ'אנס, בתוך הזירה ג'ייסי ג'יין מעיפה את קאטאנה צ'אנס החוצה, אינדי נותנת ביג בוט לג'ייסי. מנדי מיד נותנת לאינדי ראנינג ני ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב קיידן וצ'אנס ממשיכות בברול עם ג'יג'י וג'ייסי אל מאחורי הקלעים. מנדי רוז מגיעה לרמפה, ונדי צ'ו יוצאת החוצה ומעיפה עליה שק, אחר כך ונדי פותחת את השק ונופלים משם כדורים על מנדי רוז.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלוף NXT ברון ברייקר, מאחוריהם על המסך מופיע סרטון של ברון ברייקר מבית ספר כאשר הוא משחק פוטבול. ברייקר אומר שאבא שלו הבטיח לו להיות במשחק הזה אבל הוא לא הגיע כי היה ביפן, מקנזי שואלת את ברייקר איך הוא מרגיש, ברייקר אומר שהוא בסדר וזה לא יעבוד לגייסי.

אלופי הזוגות של NXT פריטי דדלי נותנים פרומו קצר מאחורי הקלעים לקראת הקרב שלהם נגד האחים קריד ב-IYH.

חצי גמר טורניר הפריצה של הנשים
טיפאני סטראטון ניצחה את פאלון הנלי, טיפאני הצמידה את פאלון לניצחון אחרי טויסטינג ויידר בומב, טיפאני מעפילה לגמר, אחרי הקרב גרייסון וולר נכנס לזירה וחוגג איתה.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס, הן מאתגרות את טוקסיק אטרקשן לקרב על אליפות זוגות הנשים של NXT ב-IYH. ונדי צ'ו מגיעה והיא מאתגרת את מנדי רוז לקרב על אליפות הנשים של NXT ב-IYH.

אלוף NXT ברון ברייקר בלוקר רום, דוק הדסון נכנס ואומר לברייקר שהוא יודע שזה לא הוא. ברייקר אומר שהוא יודע שזה ג'ו גייסי, הדסון אומר שאין לו מה להפסיד ושהוא מסוכן, ברייקר אומר לו שהוא יראה אותו בזירה, הדסון אומר לברייקר שיש לו בעיות עם אבא שלו ושיתבגר, ברייקר תופס את הדסון ומצמיד אותו ללוקר רום, הדסון אומר לברייקר שגייסי צדק לגביו, ברייקר משחרר אותו.

ואן ואגנר ניצח את איקמן ג'ירו, ואגנר הצמיד את ג'ירו לניצחון אחרי נקברייקר. אחרי הקרב סופיה יוצאת החוצה ומסמנת לואגנר שימשיך לתקוף את ג'ירו, הוא מנסה לעשות זאת אך ג'וש בריגס יוצא החוצה ומעיף את ואן ואגנר מהזירה בקלוזליין.

לפני מספר דקות טוני דאנג'לו, צ'נינג לורנזו וטרוי דונובן עוזבים את האולם, דאנג'לו אומר שזה צריך להסתיים ב-IYH. דאנג'לו דורש מאסקובר פגישה אחת אחרונה, הוא אומר הפעם הם יגיעו אליהם.

טוקסיק אטרקשן מופיעות על המסך ומדברות על האתגר של ונדי צ'ו, קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס, הן מסכימות לקרבות מולם ב-IYH.

כרמלו הייז וטריק ויליאמס נמצאים במספרה - הייז אומר שעוד שבועיים IYH והוא צריך להחזיר את אליפות צפון אמריקה, הייז אומר שמאז שהפסיד את האליפות הוא לא מזהה את עצמו, טריק ויליאמס אומר להייז שהוא עדיין הבחור הזה. אלוף צפון אמריקה קמרון גריימס מגיע למספרה ומתיישב מול כרמלו הייז, הייז אומר לגריימס שיש לו מזל ולא מגיע לו האליפות הזאת. הייז אומר לגריימס שהוא לא אלוף כמו שהוא היה, הוא לא ה-A צ'מפיון. גריימס אומר שהוא הרוויח את זה. הייז אומר שהוא A צ'מפיון וגריימס רק מחזיק באליפות. גריימס מדבר על נייתן פרייזר, הוא אומר שחלק אומרים שהוא יותר מהיר מהייז ואולי יותר טוב ממנו, גריימס אומר שבשבוע הבא הוא יפגוש את פרייזר, הוא אומר שהוא יעשה הכל כדי להתכונן כי ב-IYH הוא ידע שהוא יותר טוב מכרמלו הייז.

ג'ובאני וינצ'י מגיע בקרוב ל-NXT.

מוכרז לשבוע הבא :
- פגישה בין טוקסיק אטרקשן לונדי צ'ו, קאטאנה צ'אנס וקיידן קרטר.
- נייתן פרייז נגד אלוף צפון אמריקה קמרון גריימס.
- אלקטרה לופז נגד קורה ג'ייד.
- הדביוט של ת'יאה הייל.

דוק הדסון ניצח את אלוף NXT ברון ברייקר בפסילה, ג'ו גייסי ו-2 הדרואידים היו מחוץ לזירה, לקראת סוף הקרב הדרואידים מנסים לתקוף את ברייקר אך הוא מחסל אותם, בינתיים ג'ו גייסי נותן כיסא לדוק הדסון, הדסון מנסה להכות את ברייקר אך לא מצליח, ברייקר מחזיק את הכיסא והדרואידים נכנסים לזירה אך הוא מעיף אותם. גייסי עולה על האפרון וברייקר מנסה להכות אותו בעזרת הכיסא אך גייסי קופץ בזמן, הדסון מסובב את ברייקר, ברייקר מכה את הדסון בעזרת הכיסא והקרב נפסל. ברייקר עוצר את עצמו מלהמשיך. ג'ו גייסי מרוצה מחוץ לזירה.
[Image: 079-NXT-05242022-EJ-34588-652bf0aeafe90c...a280b4.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,062
אשכולות: 213
Likes Given: 1,384
05-25-2022, 04:56 PM
ווס לי ממשיך להרשים אותי בראן הזה ואני לגמרי בעדו, אחלה קרב עם סאנגה שבעצמו ממשיך להתקדם ולעגל את הדמות שלו, אני מקווה לקבל עוד משניהם.

פרז - לג'נד היה מצוין, כנראה קרב הנשים הטוב ביותר בפרק ששוב התרכז בהן. הקרב הטוב ביותר שראיתי מלג'נד עד עכשיו, אמנם קרב קצר יחסית אז אין הרבה מרווח לטעויות שזאת הייתה עיקר הביקורת שלי כלפי לאש עד עכשיו אבל הפעם היא ידעה להגיב בקאונטרים יפים ומהלכים יצירתיים בזמן שפרז נתנה עוד הופעה גדולה והרוויחה בצדק את מקומה בגמר כשאם זה תלוי בי היא גם צריכה לזכות בו בהיעדרותה של ניקיטה.

רוז - הארטוול לא התעלה לרמה גבוהה במיוחד והייתי מוכן לסיום בולשיט שהיה ברור שיגיע אבל אני כן מפרגן לאינדי ורוצה לראות אותה מתאבקת ביותר קרבות סינגלס עכשיו כשאין לה עוגן שמונע ממנה לעזוב את הנמל בדמות קנדיס או דקסטר. אני רוצה לראות את הריין של מנדי מסתיים כבר אבל אני לא חושב שאני רוצה שצ'ו תהיה זאת שגודעת אותו.

הנלי - סטראטון היה לא רע, זאת הייתה בעיקר סטראטון שניצלה את הבמה של טורניר הפריצה כדי להפגין את היכולות שלה וגם פה בהיעדרותה של ניקיטה היא הבחירה הנכונה להעפיל לגמר. הנלי צריכה עוד להשתפשף לפני שתתקדם הלאה, לבל אפ נועדה בדיוק בשביל הדברים האלה.

אני אוהב את ואן ואגנר וחושב שאם ידע להרחיב קצת את הארסנל שלו ועם בוקינג נכון אפשר לבנות כאן מונסטר היל אמיתי שיהווה איום אמיתי על הרוסטר, בהתחלה של NXT ואח"כ על הראשי. בקרב הזה הוא פרגן בדי הרבה אופנס לג'ירו שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב קרבות חד צדדיים והעיקר שהוא ידע להתעלם מהרעשים ולמחוץ אותו בסוף.

למיין אבנט לא היה לי הייפ כל כך כי אני לא אוהב את הגימיק של הדסון, זה גימיק של 24/7. הוא יודע להתאבק וגם כאן ברייקר פרגן לו בהרבה דקות של שליטה אבל בכל פעם שהוא ניסה איזה טאונט או פוזה לקהל הוא לא הצליח לגרור שום תגובה ומשהו בדמות שלו צריך להשתנות לשם כך. אני כן אהבתי את הסיום, לאף אחד אין ספק שברייקר המתאבק הטוב ביותר והניצחון שלו מובטח אז הדרך היחידה של גייסי היא באמצעות משחקי המוחות שברייקר טוען שלא משפיעים עליו אבל אפשר לראות בבירור שכן.
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,168
אשכולות: 14
Likes Given: 726
05-25-2022, 07:21 PM
הקטע הטוב בפרק מבחינתי היה התגובה של ווייד בארט שמנדי החזירה אליו את השידור, זהב. חוץ מזה לא יודע מי זה ג'ובאני וינצ'י הזה אבל כרגע זה נראה בדיוק אותו גימיק כמו טוני דאנג'לו וזאת בעיה, אני מקווה שאני טועה אבל אם שניהם באותו גימיק אז אחד מהם בוודאות ימחק.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-25-2022, 08:29 PM
(05-25-2022, 07:21 PM)ANYS כתב:  הקטע הטוב בפרק מבחינתי היה התגובה של ווייד בארט שמנדי החזירה אליו את השידור, זהב. חוץ מזה לא יודע מי זה ג'ובאני וינצ'י הזה אבל כרגע זה נראה בדיוק אותו גימיק כמו טוני דאנג'לו וזאת בעיה, אני מקווה שאני טועה אבל אם שניהם באותו גימיק אז אחד מהם בוודאות ימחק.

פביאן אייכנר כנראה.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,168
אשכולות: 14
Likes Given: 726
05-26-2022, 10:28 AM
(05-25-2022, 08:29 PM)lidoradir כתב:  פביאן אייכנר כנראה.
הנקודה שלי היא לא מי זה, הנקודה היא שזה נראה אחד לאחד כמו הגימיק של טוני דאנג'לו וזאת בעיה. שניים אם גימיק זהה לחלוטין זה לא טוב והם יפגעו מזה.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-26-2022, 04:33 PM
ניקיטה ליונס פרסמה שהיא סובלת מקרע חלקי ב-MCL ולא תצטרך לעבור ניתוח.
החלמה מהירה.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-26-2022, 06:43 PM
(05-26-2022, 04:33 PM)lidoradir כתב:  ניקיטה ליונס פרסמה שהיא סובלת מקרע חלקי ב-MCL ולא תצטרך לעבור ניתוח.
החלמה מהירה.

לא מתלהב מניקיטה ליונס אבל החלמה מהירה שלפו את המתאבקת הכי טובה ברוסטר טיפאני סטרטון סליחה איו שראי אמן והיא תנצח את הטורניר ותקבל את הפוש שפשוט מתבקש
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-26-2022, 09:35 PM
עוד תוכנית טובה השבוע, דעות :

- מהקרב זוגות שפתח את התוכנית יותר התלהבתי מאדריס אנופה ומאליק בלייד מאשר לורנזו ודונובן, קרב אחד שלהם ראיתי בלבל אפ וזה השני ונכון לעכשיו עדיין אני לא רואה מהם משהו שיגרום לי להתלהב, אולי זה בגלל שהם בקושי קיבלו אופנס ואז אנופה ובלייד דפקו אחלה ספוטים בקרב הזה. מקווה שירשימו יותר בהמשך.

- מצטרף לאורגיבור בנושא ווס לי, אני מאוד נהנה ממנו ומהסטוריליין החדש שהוא נמצא בו. גם סאנגה התעורר לחיים אחרי שהיה משעמם תחת ליד גרייסון וולר, נראה לאן זה ימשיך, מעניין.

- אלבה פייר נהדרת ויש לה סואנטון מעולה שלא מבייש את פריים ג'ף הארדי.

- רוקסן פרז עולה לגמר ומנצחת את לאש לג'נד המשעממת, תודה לאל שהם הלכו על התוצאה הזאת, הן נתנו יופי של קרב לזמן שקיבלו.

- מנדי רוז אוספת עוד ניצחון  Heart 
בהחלט ארצה לראות את אינדי הארטוול ממשיכה בסינגלס. אחלה פיוד בין טוקסיק אטרקשן לונדי צ'ו, קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס. אני לא יודע אם התכנון שלהן זה שטוקסיק יפילו את כל האליפויות באותו אירוע. מנדי רוז חייבת לשמור על האליפות נגד ונדי צ'ו, ונדי צ'ו אחלה אבל אני לא רואה סיכוי שיתנו לה לקחת את האליפות בגימיק כזה. קרטר וצ'אנס זוג מעולה וכבר תקופה ארוכה שאני רוצה לראות אותן זוכות.

- באסה על הפציעה של ניקיטה ליונס שהגיעה בתקופה הכי חמה שלה, היא הייתה המתאבקת הכי אובר בפער ב-NXT.
טיפאני סטראטון פשוט מצוינת, באמת שאין לי מילים על השיפור שלה שאנחנו רואים משבוע לשבוע, פתאום הכל זורם לה בקרב, הכל קל לה, המהלכים יוצאים לה כמו שצריך. טיפאני סטראטון נגד רוקסן פרז זה גמר מצוין.

- כיף לראות את ואן ואגנר מתעלל באיקמן ג'ירו, פיוד של ואן ואגנר נגד ג'וש בריגס לא מרגיש לי מי יודע מה, אבל זה חלק במסע ההתקדמות של ואן ואגנר שאמור לחסל אותו ולעבור לאט לאט ליריבים יותר משמעותיים.

- ברון ברייקר נגד דוק הדסון היה סבבה, אחלה של קרב מרכזי. כמובן הסיפור ממשיך בין ברייקר לג'ו גייסי, גייסי לאורך כל התוכנית מנסה לגרום לברייקר להשתגע ובסוף גורם לו לפסול את עצמו ולהשתמש בכיסא, פיוד נחמד סך הכל. הדסון יוכל להשתמש בעתיד בזה שהוא ניצח את ברייקר, כן זה בפסילה אבל עדיין.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 01:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר