Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 87 88 89 90 91 ... 129 הבא »

חדשות| סטפאני לוקחת הפסקה, החוזה של נעמי, בריאן דניאלסון נפצע? ועוד

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| סטפאני לוקחת הפסקה, החוזה של נעמי, בריאן דניאלסון נפצע? ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-20-2022, 02:48 AM
[Image: 221-1.gif?resize=500%2C281&ssl=1]

- סטפאני מקמה'ן הכריזה בטוויטר שהיא יוצאת לחופשה מתפקידה כ-CBO בWWE:
Stephanie McMahon כתב:"החל ממחר, אני לוקחת חופשה ממרבית המחויביות שלי בWWE. WWE היא מורשת רבת שנים עבורי ואני מצפה לחזור לחברה שאני אוהבת לאחר שאקח את הזמן הזה להתמקד במשפחה שלי."
לפי ברנדון ת'רסטון, ניק קהאן יהיה האיש שיקח בידיו את מרבית הסמכויות של סטפאני בחברה בהעדרותה. 
לפי האינסיידר, נראה שרק האנשים במעגל הפנימי הקרוב לסטפאני היו מודעים לתוכנית שלה לקחת חופשה, וההכרזה תפסה את מרבית האנשים בWWE בהפתעה גמורה. 
לעומת זאת, שון רוס סאפ מדווח שסטפאני הייתה פחות מעורבת בWWE בתקופה האחרונה וכבר היו שמועות בחברה שהיא תיקח חופשה מהתפקיד שלה בקרוב.

- במהדורה האחרונה של WOR, דייב מלצר העלה נקודה שיכולה להיות משמעותית בסיפור העזיבה של סשה בנקס ונעמי.
מלצר ציין שהחוזה של נעמי בWWE מתקרב לסיומו, ולאחרונה היא הייתה במשא ומתן מול החברה בנוגע לחוזה חדש. מרבית האנשים שחותמים על חוזים חדשים בWWE בימים אלה מקבלים העלאות משמעותיות לשכר שלהם, כך שיכול להיות שזו הייתה נקודה שגרמה לניתוק מסויים בין נעמי לWWE.

- במהלך הקלטות ראמפייג', בריאן דניאלסון היה מעורב בברול בין הבלאקפול קומבט קלאב לחברה להערכת ג'ריקו, ובמהלכו הוא החליק והרגל שלו נתקעה בין הזירה לבין הרמפה. דניאלסון היה תקוע למשך מספר דקות לפני שחולץ, והסיטואציה עוררה דאגות של אנשים שחשבו שהאמריקן דרגון ספג פציעה.
לפי בריאן אלברז, הרושם הנוכחי הוא שמדובר בוורק של דניאלסון ולא פציעה אמיתית.

- בראיון לפודקאסט הרשמי של AEW, טוני סטורם דיברה על הסגמנט שבו קיבלה פאי לפרצוף משארלוט פלייר בסמאקדאון. טוני תיארה את הסגמנט בתור אחד הזכרונות הטובים יותר שלה מWWE, והסבירה שהוא היה הרבה יותר טוב מהרעיון המקורי שהיה בשבילה באותו ערב:
Toni Storm כתב:"הייתי דיי מרוצה עם הסגמנט הזה באותו היום, כי זה היה הרבה יותר טוב מהרעיון המקורי. הרעיון המקורי היה... הם קראו לי ושאלו אם אני ארגיש בנוח אם יקרעו לי את החולצה או משהו כזה. הם רצו לעשות את כל האנגל הזה שבו יקרעו לי את החולצה ואני אהיה... מובכת בהלבשה תחתונה, אני מניחה. אני לא יודעת. כששואלים אותך אם את מרגישה בנוח לעשות משהו כזה, ואנשים מפוטרים כל שבוע, אז כן... כנראה שאני מרגישה בנוח עם זה. אני מניחה שאעשה את זה. אבל אז המון אנשים נלחמו בשביל שזה לא יקרה, כי זה היה נוראי. רעיון נוראי. אז בכנות, הפאי היה... זה היה דיי מתוק ביחס למה שיכל להיות. במבט לאחור, לא באמת אכפת לי. יודעים מה? אני אפילו לא כועסת. אנשים חושבים שאני כועסת על זה, אבל אני חושבת שזה קורע. לעמוד שם מכוסה בפאי, זה היה יום טוב. לא זיכרון כואב בכלל, זה היה אחד טוב, אחד הזכרונות הטובים יותר שלי."

- ג'וני אליט (נייטרו, מוריסון, מונדו) נחשף בתור הג'וקר בטורניר הגברים לזכר אואן הארט כאשר ערך את הדביוט שלו בדיינמייט, ומצא את עצמו מפסיד לסמואה ג'ו.
לפי האינסיידר, ג'וני לא חתום על חוזה בAEW ונכון לעכשיו ההופעה בדיינמייט הייתה חד פעמית, אבל הדלת נשארת פתוחה לחזרה שלו להופעות נוספות בעתיד.

- במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, ג'ים רוס חשף שהוא חתם על הארכה של שנה וחצי לחוזה שלו בAEW.
Jim Ross כתב:"אני לא חושב שעשינו את ההכרזה הזאת, אבל חתמתי על הארכת חוזה בAEW לא כל כך מזמן. אני מעריך את הבטחון של טוני קהאן ואת המוכנות שלו להשאיר אותי כחלק מהצוות ולאפשר לי לתרום. לא הלכנו על המון זמן, אבל חתמתי לשנה וחצי, משהו כזה, בשביל להישאר באותו התפקיד שלי. אני מאוד מרוצה מכך שבגיל 70 עדיין יש לי עתיד, ובגיל 70 אני עדיין אוהב את מה שאני עושה. כל מי שאומר 'אתה זקן מידי' - לכו תזדיינו. אני ממש רוצה להגיע לשנת 2024. זה יהיה 50 שנה בביזנס. לא המון אנשים יכולים להגיד שהם באותה עבודה למשך 50 שנה בעסק הפכפך, מטורף ולא צפוי כמו פרו רסלינג."

- למרות שבינתיים אין לנו עדכון לגבי תאריך חזרה לזירה, לפי האינסיידר קני אומגה חזר לעבוד מאחורי הקלעים בתוכניות של AEW בשבועות האחרונים. בין השאר, אומגה חזר לתפקיד שלו עם מחלקת הנשים והיה האייג'נט של מספר קרבות במחלקה. 

- בעדכון בנושא הלו''ז של רומן ריינס: האלוף הבלתי מעורער הנוכחי מפורסם כעת לשתי תוכניות בחודש יולי - סמאקדאון ב22/7 בבוסטון וגם ראו ב25/7 במדיסון סקוור גארדן. בנוסף רומן מפורסם לתוכנית של סמאקדאון בחודש אוגוסט - ב19/8 במונטריאול.

- בגיל 73 ועם קוצב לב, ריק פלייר הכריז לאחרונה שהוא יחזור לזירה לקרב נוסף בחודש יולי. במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, פלייר התייחס לדאגות שיש לאנשים בנוגע לבריאות שלו:
Ric Flair כתב:"אני רוצה להתייחס לכמה דברים שאני חושב שאנשים צריכים לשמוע. אני חושב ש70% היו חיוביים, אבל ל30% מהאנשים שמודאגים בנוגע לכך שאכנס לזירה ואתאבק שוב, קודם כל, אני מבטיח לכם שהייתי בזירה הרבה יותר ממה שהראתי ברשתות החברתיות. אני צריך להיות מהיר יותר, אני צריך להיות זריז יותר, אני בכושר טוב יותר משהייתי כל חיי מבחינת קרדיו, כי אני מתאמן עם רוב, המאמן האישי של ג'ון סינה. מעולם לא הייתי נער פלא קוסמטי, אז אני אצטרך ללבוש חולצה, אבל אני מבטיח לכם שבעוד חודשיים וחצי אני אעלה קליניקה של מה שרסלינג אמיתי צריך להיות."
פלייר הסביר בנוסף שהסיבה לחזרה שלו היא לא כסף:
Ric Flair כתב:"אתם לא רואים כמה כסף אני מרוויח מקמיאו. אני יכול לחיות רק מזה לשארית חיי. בדיוק צילמתי פרסומת לקארשילד. החיים שלי טובים, אני לא צריך את הכסף, אבל אני אוהב את התהילה. אני לא יכול לעזוב את זה. אם יש לי הזדמנות להוציא את עצמי אובר, אני אעשה את זה. זה מה שעשיתי כל חיי. אם אני יכול להתרסק במטוס עם טייס הרוג ושני אנשים משותקים ואז לעלות על מטוס נוסף כעבור שישה חודשים, אז הכל אפשרי. אז כמעט מתתי לפני 4 שנים, יש לי קוצב לב, כמעט מתתי מקריש דם, היו לי ארבעה ניתוחי לב בתוך שבעה שבועות. אני בסדר. אני זה שיחליט מתי אני רוצה ללכת. הכסף לא משנה, מה שמשנה זה שאני אעשה את מה שעשיתי במשך כל חיי."

- הסיפור של טסה בלנצ'ארד וארגון WOW ממשיך להתפתח, ונראה שהוא עלול ללכת לכיוון מכוער.
לפי שון רוס סאפ, בלנצ'ארד לא שוחררה נכון לעכשיו מהחוזה שלה בWOW, אך היא כבר לא חלק מתוכניות הקריאטיב של הארגון ולא הייתה חלק מהקלטות הTV שלהם בשום צורה.
SRS ציין בנוסף שהוא שמע ממספר מקורות שהסיטואציה בין הצדדים עלולה להגיע לבית המשפט, אם כי כרגע לא ברור מה בדיוק ההאשמות שנזרקות שם.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • GobbledyGooker
חפש
הגב
the one מנותק
Day One Ish
תגובות: 29
אשכולות: 0
Likes Given: 1
05-20-2022, 07:13 AM
תודה רבה על החדשות כמו תמד Smile
קצת מבוזבז מבחינתי שפלייר יחזור להתאבק יופי הבןאדם אוהב את התהילה אבל בחייאת יש גבול בעיקר בגלל הגיל
לגבי סטאפני- לא מפתיע במיוחד במיוחד עם האנטר שפרש לאחרונה מהאבקות פעילה, אולי יש קשר מי יודע...
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
05-20-2022, 10:39 AM
מקווה שהחוזה עם נעומי יגמר, שלום ולא להתראות.

שמח שבראיין דניאלסון לא נפצע.

מצחיק שסטורם סוג של מתלוננת על זה שרצו לקרוע לה את החולצה בזמן שהיא הפכה לכוכבת אונליפנס חחח בסדר...

אם אומגה חזר למאחורי הקלעים יכול להיות שהוא סיים עם הניתוחים ועכשיו הוא רק צריך להחלים ולהתאמן לקראת חזרה לזירה(מקווה שזה נכון והוא סיים עם הכל).

ריק פלייר בקצב הזה הולך למות, לא יודע מה הסיבה שהוא רוצה לקחת באמפים בגיל הזה אבל הגוף שלו מתפרק. מקווה שזה תא יקרה ואם כן הוא יתן דקה שתיים ויתן טאג.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
05-20-2022, 01:00 PM
(05-20-2022, 10:39 AM)Jon_M0xley כתב:  מצחיק שסטורם סוג של מתלוננת על זה שרצו לקרוע לה את החולצה בזמן שהיא הפכה לכוכבת אונליפנס חחח בסדר...

כן, חשבון אונליפאנס זה בול אותו דבר כמו הנחיה מברוס פריצ'ארד, בן 59 שלא ראה את הבולבול שלו מאז שנות ה80 המוקדמות, כחלק מסטוריליין מטומטם שלא יילך לשום מקום.

הגב
The following 4 users Like KillSwitch's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, SaHBK, TwistedBliss
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-20-2022, 01:48 PM
תודה רבה על החדשות וההשקעה

-סטף לוקחת הפסקה, בסדר האמת שלא הרגשתי את טביעת הרגל שלה בתקופה האחרונה בחברה אז לא יחסר לי

- הסיפור עם נעמי וסשה יוצא מכל פרופורציה, חבל שהWWE עשו את זה כ"כ ציבורי ולא סגרו את זה בתוך החברה

-ראיתי את הסרטון מקווה שזה באמת וורק ובריאן בסדר

-מקווה שאליט יקחו את ג'וני אליט לחברה זה מצוין
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
05-20-2022, 01:55 PM
(05-20-2022, 01:00 PM)McRainmaker כתב:  כן, חשבון אונליפאנס זה בול אותו דבר כמו הנחיה מברוס פריצ'ארד, בן 59 שלא ראה את הבולבול שלו מאז שנות ה80 המוקדמות, כחלק מסטוריליין מטומטם שלא יילך לשום מקום.

שמע אין הבדל בין זה שהיא תעמוד שם עם חולצה קרועה שרואים לה את החזייה לבין לפרסם תמונות שלה ככה ואפילו יותר חושפניות ברשתות חברתיות...
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,334
אשכולות: 8
Likes Given: 11,046
05-20-2022, 02:29 PM
(05-20-2022, 01:55 PM)Jon_M0xley כתב:  שמע אין הבדל בין זה שהיא תעמוד שם עם חולצה קרועה שרואים לה את החזייה לבין לפרסם תמונות שלה ככה ואפילו יותר חושפניות ברשתות חברתיות...

אני חושב שיש הסבר בין בחירה אישית בנושא הזה לבין זה שהבוס מבקש ממך לעשות את זה
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,728
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-20-2022, 02:38 PM
(05-20-2022, 01:55 PM)Jon_M0xley כתב:  שמע אין הבדל בין זה שהיא תעמוד שם עם חולצה קרועה שרואים לה את החזייה לבין לפרסם תמונות שלה ככה ואפילו יותר חושפניות ברשתות חברתיות...

גם אם אין לה בעיה לחשוף זה חתיכת סגמנט מטומטם. האנשים בקריאייטיב מתעסקים בבידור איפה שלא צריך ופוגעים במוצר עם רעיונות כאלה. אם אני ארצה לראות פורנו של טוני סטורם אני אכנס לאינסטגרם, אם היא נמצאת בזירה שתתאבק.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,728
אשכולות: 19
Likes Given: 1,269
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-20-2022, 03:04 PM
הייפ ענק לחזרה של קני אומגה. אני מקווה שהוא בריא והכל בסדר, יש הרבה דברים שהוא יכול לעשות עם הרוסטר הקיים וצריך לקוות שקול והבאקס לא ידרדרו אותו ביחד איתם. בראש הרשימה אני רוצה לראות את אומגה נגד פאנק ואומגה נגד דניאלסון 2.0.

אני יכול להבין את ריק פלייר. הוא חווה את המוות הרבה פעמים ורוצה לעשות את מה שהוא אוהב, לא אכפת לו מה אנשים יגידו או כמה זה יפגע בבריאות השבורה ממילא שלו. זאת גישה מסוימת לחיים שאני יכול להבין אותה. יש אנשים כמו סטימבואט שרוצים לשמור על המורשת שלהם, ויש את ריק פלייר שרוצה לעשות את מה שהוא אוהב עד שהוא ימות.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
05-20-2022, 03:12 PM

אין הבדל בין זה שחברה שלך מעלה תמונה בביקיני לאינסטגרם לזה שהבוס שלה יגיד לה להגיע בביקיני לעבודה?
אתה בטוח שאין הבדל? בכלל בכלל?

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • TwistedBliss
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 08:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר