05-16-2022, 09:53 AM
![[Image: 613-1.gif?resize=543%2C305&ssl=1]](https://i0.wp.com/wanabrar.com/blog/wp-content/uploads/2015/11/613-1.gif?resize=543%2C305&ssl=1)
- בעדכון האחרון בסיטואציית MJF, לפי וויל וושינגטון מפייטפול - טוני קהאן הבהיר שאין לו שום בעיה לתת לMJF העלאה בשכר שלו, בתנאי שהוא יחתום על הארכה של מספר שנים לחוזה שלו. MJF מצידו הבהיר שכרגע הוא לא מעוניין לחתום על הארכה לחוזה שלו בAEW.
וושינגטון ציין שמרבית המתאבקים ברוסטר של AEW לא בצד של MJF בנושא הזה ומאמינים שאם הוא רוצה העלאה בשכר שלו, הוא צריך לחתום לטווח ארוך יותר.
שון רוס סאפ לעומת זאת מדווח שהדעות בנושא MJF חלוקות יותר. אנשים מסויימים מאמינים שMJF באמת התעלה מעל החוזה הנוכחי שלו, בעוד אחרים מאמינים ששינוי בתנאים של חוזה קיים עלול ליצור תקדים בעייתי שיאפשר למתאבקים אחרים "לסחוט" את החברה בעתיד.
לפי שון רוס סאפ, כרגע אין סימנים שמראים שהיו מגעים רשמיים על חוזה חדש בין MJF לבין טוני קהאן, אך זה נראה שפרידמן נותר מאוד מתוסכל מהשיחה בניהם לפני כחודש. SRS ציין שהוא שמע ממתאבק אחד בAEW שטוני קהאן הבהיר שהוא יהיה מוכן לשלם לMJF סכומים שמשתווים לכוכבים הגדולים האחרים של החברה.
- במהלך טוקינג סמאק השבוע, WWE אמרו שמאדקפ מוס ספג פגיעה בצוואר כתוצאה מהתקיפה של מאדקפ מוס בסמאקדאון.
האנגל כמובן נעשה במטרה להוריד את מאדקפ מוס מהמסך לזמן מה, אך כרגע לא ידוע האם מדובר בניסיון לכסות על פציעה אמיתית או סיבה אחרת.
פול דייביס מדווח שהוא שמע לאחרונה שהיו מספר הצעות בWWE להוריד את האלמנטים הקומיים בדמות של מוס וגם דיבורים על שינוי בגיר ושיר הכניסה שלו.
- לפי בראד שפארד, התוכנית הנוכחית של WWE היא שפין באלור יהיה החבר הרביעי בסטייבל 'יום הדין' של אדג', לאחר שיעשה היל טרן על AJ סטיילס. כרגע לא ידוע מתי התוכנית צפויה לצאת לפועל.
- בעדכון לגבי סיטואציית היקארו שידה, שון רוס סאפ מדווח שהמקורות שלו בAEW היו תחת הרושם ששידה עודכנה שהיא לא תיקח חלק בטורניר אואן הארט לפני ההכרזה על כך בראמפייג'.
- לפי שון רוס סאפ, אריה דיווארי שהיה לאחרונה בתקופת התנסות כאייג'נט בWWE קודם לתפקיד פול טיים בחברה וכנראה חתם על דיל חדש.
קורטיס אקסל שגם עבד בתקופת התנסות ביחד עם דיווארי ככל הנראה לא קיבל הצעה דומה נכון לעכשיו.
- בראיון עם בליצ'ר ריפורט, וויליאם ריגל דיבר על הגימיק של דנהאוזן והסביר למה אין לו בעיה למכור למתאבק קומי במידת הצורך:
Willliam Regal כתב:"דנהאוזן, הוא מבין את זה. יופי לו. אני לא הולך להגיד 'הבחור הזה נראה ככה וככה', אני הולך להגיד 'יופי לך'. אני שמח בשבילו. אני יותר משמח לשים את הדברים שלו אובר. זה היה אחד התפקידים שלי בWWE כי אני מרגיש מאוד בנוח עם עצמי. אם תסתכלו על זה, שמו אותי עם המון אנשים בשביל לגרום לדברים שלהם להיראות מצחיק ולהוציא אותם אובר. אני מוכן לעשות את זה, כי אני לא מנסה להעמיד פנים שאני איזה בחור קשוח. אני יכול לעשות את הסוויץ' בשבריר שניה ולגרום לאנשים לשנוא אותי. אני טוב בזה, אבל אני גם יודע לגרום לאנשים לצחוק עליי או להיות מושא ללעג, ואז אני יכול להפוך את זה בתוך שניה, להוריד מישהו למטה ולנצל את המבוכה הזאת בשביל לקבל היט מהקהל, כי אני מאוד נינוח עם עצמי. אני לא חושב שאני בחור קשוח ואני לא מתנהג כמו אחד. אני יודע שאנשים חושבים שאני משהו, אבל אני לא חושב ככה, אני לא מתנהג ככה, אני מאוד נינוח עם עצמי. מר. מקמה'ן הביא אותי למשרד שלו פעם אחת בשביל לעבוד עם ויטו בשמלה, והוא אמר 'דארן, אתה יכול לעבוד עם הבחור הזה? כי נתתי לו את הדמות הזאת ואף אחד אחר לא יוציא אותו אובר כמוך'. אם תחזרו ותצפו בזה, זה היה אני, שאמור להיות בחור קשוח, עם הראש בתוך השמלה שלו ומוכר לו. אם הוא היה שם עם מישהו אחר, זה לא היה עובד כל כך טוב. עשיתי אותו דבר עם סנטינו, בשביל לוודא שהדברים שלו עובדים כמו שצריך. עזרתי לו עם המון דברים, הוא יגיד את זה בעצמו. אתה חייב לעבוד עם האנשים הנכונים בשביל להוציא את הדברים האלה אובר. דנהאוזן הוא עוד מישהו כזה. אני יוצא לשם ואני שמח להוציא אותו אובר, כי אני יודע שאני יכול להחזיר את זה אם אצטרך. אני אוציא את זה אובר ואני אעשה את זה כי זאת העבודה שלי. אני מקצוען והתפקיד שלי הוא למכור לאדם האחר שנמצא שם איתי, כי אם אני אעשה את זה בשבילו והוא יעשה את זה בשבילי - אז זה עובד. אם תעבדו בNJPW, ואני עבדתי שם, כולם מדברים על 'כולם הורגים אחד את השני', אבל כשאתה בדרכים יש שם המון הומור. עכשיו יש להם את יאנו שעושה את הדברים האלה, אבל זה תמיד היה שם. אם יש 1000 אנשים שעושים קומדיה, אני אשמח לשים את זה אובר."
- פרדי פרינז ג'וניור התארח השבוע בפודקאסט של JBL וג'רי בריסקו וחשף מספר פרטים נוספים לגבי התוכניות לארגון הרסלינג שהוא מקים.
Freddie Prinze Jr. כתב:"הפילוסופיה שלי היא כזאת, יש מעל 200 דרמות בטלוויזיה, יש מעל 150 קומדיות בטלוויזיה, יש מעל 400 תוכניות ריאליטי בטלוויזיה, ויש שלוש תוכניות רסלינג, אז יש עוד המון מקום. אבל התוכנית שלי היא קצת שונה. אני לא מחפש TV דיל מהתחלה. אני רוצה שיהיו לנו כמה שנים שבהן עדיין נצלם הכל, אבל אני צריך זמן להיכשל."פרינז ציין שהוא פנה לייעוץ לאנשים בהוליווד וגם אנשים ברסלינג וציין ספציפית את שמו של קודי רודס:
Freddie Prinze Jr. כתב:"יש לי חבר שניהל את רשת CW ב20 השנים האחרונות, ויש להם מודל עסקי ממש טוב. ככה הם מתחזקים את כל הסדרות של DC במשך כל כך הרבה זמן. שאלתי המון אנשים המון שאלות, ודיברתי גם עם מתאבקים ואנשים שהקימו דברים. דיברתי עם קודי, שוחחתי איתו כמה פעמים. יש המון ללמוד, אבל אני מרגיש שאני מתקדם לאט ובזהירות ואני לומד בדרך הנכונה."
- בתוכנית האחרונה של ראו, אדג' הציג לוק חדש עם תספורת חדשה.
מתברר שאדג' הוא אחד המתאבקים ברי המזל שיכולים להשתמש בספר מאחורי הקלעים בWWE לשינויי הלוק שלו, מכיוון ששון רוס סאפ דיווח השבוע שיש רשימה מסויימת של מתאבקים שיש להם את האישור לכך:
AJ סטיילס, בובי לאשלי, קודי רודס, דמיאן פריסט, דולף זיגלר, דרו מקנטייר, אדג', פין באלור, האפי קורבין, האוסוס, קווין אואנס, קופי קינגסטון, מאדקפ מוס, המיז, פול היימן, רנדי אורטון, ריקושט, מאט רידל, רומן ריינס, סמי זיין, סת' רולינס, שיימוס ואקסבייר וודס.
שאר המתאבקים ברוסטר צריכים לדאוג לתספורות שלהם בעצמם ועל חשבונם.
- אלברטו דל ריו ואחיו הצעיר, היחו דל דוס קאראס, היו מעורבים בתקרית לא נעימה מאחורי הקלעים במופע אינדי במקסיקו בשבוע שעבר.
אלברטו היה אמור לעבוד במופע של הארגון KAOZ לוצ'ה ליברה. ההנחיה שהוא קיבל מהפרומוטר, אלונסו בוטלו, הייתה להגיע לאולם בשעה 3 אחר הצהריים, אך הוא הגיע באיחור של שעתיים. הפרומוטר נתן למאבטחים הנחיה לא להכניס את דל ריו לחדר ההלבשה.
אחיו של דל ריו יצר המון דרמה לאחר שהתחיל לצעוק על הפרומוטר ולהאשים אותו בכך שהוא מזלזל באלברטו בשביל לעשות כותרות ולהיות בחדשות. כל זה קרה לעיניי המצלמות והסרטונים עלו כמובן לרשת.
למרות הבעיות, דל ריו עדיין התאבק במופע בסופו של דבר, כך שנראה שדברים כן הסתדרו בין הצדדים.
- ג'ים דאגן פרסם בפייסבוק שלו שסרטן הערמונית שלו חזר, והוא יתחיל כעת תוכנית טיפולים של 8 שבועות בשביל להלחם בו בפעם השניה.

![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 8a7819170f35c03e5c62b9c2a3eac3c3de3db00b.jpg]](https://i.imagesup.co/images2/8a7819170f35c03e5c62b9c2a3eac3c3de3db00b.jpg)
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)