05-09-2022, 06:04 PM
רק אני חושב שעם הבנייה הנכונה והסיפור הנכון, מאט רידל יכול לאט לאט להפוך לסוג של דניאל בריאן הבא?
דונו על זה
דונו על זה
|
|
|
05-09-2022, 06:04 PM
רק אני חושב שעם הבנייה הנכונה והסיפור הנכון, מאט רידל יכול לאט לאט להפוך לסוג של דניאל בריאן הבא?
דונו על זה
05-09-2022, 06:36 PM
אני נוטה לא להסכים,
אבל @cenation מוזמן לומר לי למה אתה חושב ככה, אני מחבב את מאט רידל.
05-09-2022, 09:01 PM
יש להם סגנון ייחודי (כל אחד שונה מהשני) ושיער ארוך (לפחות לבריאן היה). מה גורם לזה שהם יהיו דומים לדעתך?
רידל כן יכול להצליח כמו בריאן בWWE. אבל את זה אפשר להגיד על עוד מתאבקים ברוסטר ונאמר על הרבה שלא היו קרובים בגלל בוקינג רע. ![]()
05-09-2022, 09:32 PM
אני חושב שהתכוונת לזה מבחינת הסיפור והבנייה שלו למיין איוונט? של מישהו שלא יכול להיות אלוף מבחינת החברה והוא צריך להיתקע במיד קארד ולהיות בדיחה אבל הוא נלחם נגד התדמית הזאת?
כי משאר הבחינות לא הבנתי מה הקשר חח
05-09-2022, 10:22 PM
טוב אז אני איכשהו אנסה להסביר את עצמי ואת הכוונה שלי, נקווה שתבינו
קודם כל הסיפור ההתחלתי של שניהם קצת דומה לי רידל מתחיל כמתאבק דיי אלמוני שלאט לאט רואים שבחברה מנסים לתת לו פוש ולקדם אותו כסופרסטאר משמעותי אחריי תקופה מסוימת הוא חובר לאורטון לטאג שמצליח ונהייה משמעותי, בדיוק כמו שבריאן חבר לקיין שהיה סופרסטאר ותיק ומשמעותי אז, מישהו שהיה יכול בעצם לעזור בפוש לבריאן, בדיוק כמו שאורטון עושה עם רידל מעבר לזה, משהו בסגנון התאבקות שלהם קצת מזכיר לי אחד את השני, ולדעתי עם הבנייה והסיפור הנכון, לגמרי אפשר להפוך אותו למקרה בריאן 2 את כל הבנייה ההתחלתית כבר ישר, אהבה מהקהל יש, סגנון התאבקות טוב ומעניין יש עכשיו רק חסר הפוש האמיתי, אני כבר מת שיפצלו אותם, יתנו להם איזה קרב מגניב ואז אורטון ילך להילחם נגד ריינס וימשיכו לבנות את רידל כסופרסטאר
05-09-2022, 10:25 PM
אני חושב שיש פה תגובות קצת ציניות באשכול,
אבל אני מבין בגדול מאיפה אתה בא. העניין הוא שבריאן הגיע לWWE מלכתחילה פחות או יותר בתור המתאבק הטכני הטוב ביותר בעולם, רידל היה בתקופה מעולה באינדיז ב2016 ומשם ישר לWWE. אפשר באמת לחשוב על רידל של 2022 כבריאן המצחיקול של 2012, השאלה היא אם רידל יקבל את התמיכה שבריאן יקבל - בתור האנדרדוג האולטימטיבי.
05-09-2022, 11:19 PM
טום רידל >>>>> מאט רידל
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|