Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 6.4.2022

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 6.4.2022
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-07-2022, 09:50 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-07-2022, 09:32 PM על ידי Mad King.)
[Image: FPoh_3mXsAMjxkN?format=jpg&name=large]

קרב 1:
אדם קול נגד כריסטיאן קייג'.
המנצח: אדם קול אחרי הבום. אחרי הקרב, רדרגון תוקפים את קייג', ג'ורסיק אקספרס עושים את ההצלה.
אדם קול מתכנן לצאת מהזירה, אבל "האנגמן" אדם פייג' יוצא לזירה. פייג' אומר שהוא מבין שאדם קול חושב שזה שגנב לו את האליפות ייתן לו קרב אבל זה לא עובד כך, הוא אומר שבשבוע הבא יש ראמפייג' לייב בטקסס, והוא יפגוש אותו לקרב אליפות בטקסס דת' מאץ'.

קרב 2: העפלה לטורניר קרן אואם הארט.
סמואה ג'ו נגד "פלטינום" מקס קסטר.
המנצח: ג'ו אחרי מאסל באסטר.

ג'יי ליט'ל חותך פרומו על סמואה ג'ו. הוא אומר ששבוע הבא, ניו אורלינס, הוא ייתן לו מתנה שלא יישכח.

קרב 3:
"הקפטן" שון דין נגד "היו"ר" שון ספירס.
MJF בשולחן השדרנים.
במהלך הקרב, וורדלו מופיע ביציע ומנסה להגיע לזירה, הוא נעצר על ידי המאבטחים.
המנצח: שון דין אחרי רול-אפ כאשר ספירס מוסח על ידי וורלדו. אחרי הקרב, פרידמן מגיע לדבר עם ספירס אך האחרון עוזב את הזירה בכעס.

סמי גווארה וטאי קונטי עם השלטים, הם אומרים שלא יעצרו עד שינקמו בATT.

מוקרן ביטדאון של אדי קינגסטון, סנטנה ואורטיז על הJAS שהיה מוקדם יותר היום.
בזירה, חברי LAX לשעבר מאתגרים את הJAS לקרב שלשות שבוע הבא.

טוני שבאוני מראיין ברמפה את אלופת הTBS ג'ייד קרגייל ו"סמארט" מארק סטרלינג, היא חותכת פרומו על מרינה שפיר.

אלכס מברז מאחורי הקלעים עם MJF ושון ספירס. פרידמן אומר לוורדלו ששבוע הבא האבטחה תהיה כפולה וששבוע הבא יכסח את שון דין בקרב.

קרב 4: קרב שולחנות
הבוצ'ר והבלייד נגד ההארדיז (מאט וג'ף הארדי)
המנצחים: ההארדיז אחרי סוונטון של ג'ף על הבלייד דרך שולחן.

אחרי הקרב, אנדראדה וAFO מגיעים לרמפה ורוצים להתחיל בברול, סטינג מגיע ומחסל את פרייבט פארטי, אנדראדה מתחמק על ידי שמשתמש בבאני כמגן אנושי.

מאחורי הקלעים, ג'ורסיק אקספרס מאתגרים את רדרגון לקרב שבוע הבא.

קרב 5: העפלה לטורניר קרן אואן הארט
היקארו שידה נגד ג'וליה הארט.
המנצחת: שידה אחרי ספינינג ניי סטרייק. אחרי הקרב, סרינה דייב מנסה לתקוף את שידה, האחרונה שמה לב בזמן.

אלכס מברז מראיין את "סוורב" סטריקלנד מאחורי הקלעים, פאוורהאוס הובס וריקי סטארקס תוקפים את "סוורב", לי מגיע להצלה.

קרב 6: אליפויות הזוגות של AAA וROH
FTR (דאקס הארווד וקאש ווילר)(א') נגד היאנג באקס (מאט וניק ג'קסון)
המנצחים: FTR אחרי ביג ריג.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,046
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,116
04-07-2022, 10:10 AM
[Image: 1.gif]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
04-07-2022, 10:28 AM
(04-07-2022, 10:10 AM)lidoradir כתב:  [Image: 1.gif]

עגלה
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
04-07-2022, 11:39 AM
[Image: 3-CE41-F39-F0-F6-4848-89-FD-65-B23-E922-C47.jpg]

זה כאילו כל מוחתם חדש ב-AEW חייב לעבור את המסלול:

האקליימד->AFO->טים טאז->גאן קלאב->ATT לפני שקורה איתו משהו מעניין.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
04-07-2022, 11:44 AM
דעותיי:

אדם קול נגד כריסטיאן קייג' היה קרב TV מעולה. כמה מפתיע. 
אולי זה המארק של כריסטיאן שמדבר, אבל אני חושב שהוא הוציא מקול קרב מעולה דווקא בגלל שהוא לא זרם עם חלק מהבולשיט שאופייני לקול. לא היה קיקאאוט מפנמה סאנרייז, כי לא היה פנמה סאנרייז. זה נראה שכריסטיאן גרם לקול להאט קצת, אבל אי אפשר לומר שהיה קרב איטי, זה פשוט לא היה קרב מהיר ברמה מטומטמת.
האנגמן מרגיש כאילו הוא כמה רמות מעל קול בנקודה הזאת. איך שהוא פשוט לקח לו את המיק' גרם לקול להיראות כמו לוזר קטן. אם הקרב ברבולושן היה צפוי, הקרב בשבוע הבא ממש ברור מאליו. 

טוני אמר שהוא הולך לעשות כמה דברים בשביל לטפל בבעיית הרייטינג של ראמפייג'. השבוע באמת יש קארד מעולה ואני הרבה יותר מצפה למוקס-יוטה שוב מאשר האנגמן-קול. באופן כללי, אני הרבה יותר מתעניין בסטוריליין של יוטה/בסט פריינדס/BCC מאשר סצנת אליפות העולם. אולי פאנק ישנה את המצב.
אני באמת סקרן לראות איך הם ייצאו ממוקס-יוטה. אני מרגיש שהגיע הזמן של יוטה לנצח אותו, אפילו אם זה ברול אפ.

הסקוואש של ג'ו על קאסטר היה דביוט מושלם לג'ו. בדיוק מה שזה היה צריך להיות. פחדתי מאוד שזה ילך לקרב תחרותי של 10 דקות, אבל זה נגמר תוך 3 וזה היה מצויין. הקהל היה ממש חם לג'ו, הוא היה המתאבק הכי אובר בתוכנית. 
זה מצחיק שג'ו-לית'ל אמור להיות סטוריליין שמתקשר לROH, אבל בראש מתנגן לי הפתיח של אימפקט משנת 2008. במיוחד עם סנג'אי דאט לייד לית'ל. אולי זה בגלל שלא שמעתי אותו שנים, אבל סנג'אי הפתיע אותי לטובה בפרומו שלו. יכול להיות מנג'ר מעולה ללית'ל ואולי למישהו אחר בעתיד.

ספירס-קפטן היה בגדול הסגמנט של וורדלו. הוא היה מצויין וכל הג'אברוניז מכרו לו בטירוף. זו אולי הפעם היחידה שאני בסדר עם הסחת דעת לתוך סקול בוי רול אפ, כי וורדלו היה כל כך מוצלח. הסטוריליין הנוכחי של וורדלו פשוט ואפקטיבי. הקהל מגיב לזה והוא נראה כמו סופרמן כל שבוע מחדש. 
ההמשכיות עם שון דין משעשעת וזה עושה את הקרב בשבוע הבא קצת פחות צפוי. אני יכול לראות אותם נותנים לו עוד ניצחון על MJF בדרך כזו או אחרת.

הפרומו של קינגסטון, סנטנה ואורטיז היה מצויין. כרגיל. נשמע מאוד משכנע. כרגיל. הקטע עם הטלוויזיה שהפך לבדיחה רצה לאורך התוכנית היה מעולה ולגמרי מסוג הדברים הקטנים שאני אוהב.
אולי זה רק אני, אבל סנטנה נראה בכושר יותר טוב עכשיו. מתכונן לסינגלס ראן המיוחל.

קרב שולחנות היה רע. קרב מבלבל וסלופי.
מאט הארדי מנסה לעורר רגש נוסטלגי להארדיז של שנות ה90 עם הגיר שלו, אבל זה נראה רע עליו. הנוסטלגיה היא ההארדיז עצמם, הכניסה שלהם, הגיר לא נחוץ כאן באמת. אני רוצה להאמין שהסיבה היא בשביל ליצור הבדל משמעותי כשהם יציגו לוק חדש עם שינוי גימיק כלשהו במוקדם או במאוחר, אבל זה בגלל שאני אופטימי.
ההדחה-לא הדחה של ג'ף הייתה ספוט מוזר, כי השולחן לא נשבר, אבל השדרנים דיברו על זה אחרי זה כאילו הוא הודח.
אני מניח שהסוואנטון מהסולם זה תמיד ספוט מגניב, במיוחד לקהל. 

ג'וליה-שידה היה הקרב החלש של הערב מבחינת הקהל. הם היו מטורפים כל הערב וכאן הם נרדמו. קשה להאשים אותם, מחלקת הנשים הייתה ונשארת הצד החלש של AEW. כן מגיע לג'וליה קרדיט - היא מעולה כדמות. יש לה את כל האספקט של הבעות פנים. ההשוואה הכי טובה שאני יכול לתת היא אלכסה בליס, ואני מאמין שבזירה ג'וליה תגיע לרמה שלה ותוכל גם להתעלות עליה בעתיד. היא בת 20 ובקושי שנה לתוך הקריירה שלה נכון לעכשיו.

FTR נגד היאנג באקס היה MOTN. 
בעיניי זה היה יותר טוב מהקרב הקודם שלהם, בין השאר בגלל שהיה קהל הפעם. לא חושב שזה עמד ברף של FTR-בריסקוס מיום שישי, אבל זה חתיכת רף גבוה לעמוד בו. 
אם הסיפור בקרב הקודם היה שFTR ניסו להתאבק בסגנון של הבאקס וזה עלה להם - הקרב הפעם היה כולו הסטייל של FTR. היו איזה שני סופרקיקס והפליפי שיט של הבאקס היה מאוד מוגבל. 
FTR לגמרי מצאו את עצמם כפייסים באופן מפתיע. בתור הילים הם היו ארן וטולי, בתור פייסים הם ההארט פאונדיישן. הם בפיק שלהם עכשיו ורוכבים על גל מטורף. עכשיו תנו לי FTR-רדרגון בPPV.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
04-07-2022, 11:53 AM
(04-07-2022, 11:39 AM)RoeeHardy כתב:  זה כאילו כל מוחתם חדש ב-AEW חייב לעבור את המסלול:

האקליימד->AFO->טים טאז->גאן קלאב->ATT לפני שקורה איתו משהו מעניין.

אני חושב שג'ו קופץ ישר ללית'ל.

זה נראה בחודשיים האחרונים שיש מי ששומע את הביקורות על אקטים מאוסים.
הIC פורקו ופינו את דרכם לאקט שונה של ג'ריקו. בסט פריינדס אחרי תקופה ארוכה שהיו אקט משעמם מעורבים עכשיו באחד הסטוריליינים המעניינים יותר בAEW.
עכשיו רק צריך לעשות משהו עם AFO וטים טאז. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
04-07-2022, 12:12 PM
המיין איבנט היה מצוין, אני ממש נהנה מהפייס ראו הזה של FTR, לא ידעתי כמה אני מוכן לעודד אותם.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
04-07-2022, 06:03 PM
(04-07-2022, 11:44 AM)Rainmaker כתב:  עכשיו תנו לי FTR-רדרגון בPPV.
FTR נותנים קרבות טובים. יאנג באקס לא מאכזבים.

מקס קאסטר הרג אותי חחח וסמואה ג'ו הנהן עם הראש כי היו לו נקודות טובות.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
04-07-2022, 06:08 PM
הקרב של ההארדי בויז היה עצוב בעיניי. 
אני לא רוצה לראות את ג'ף בגיל 45 מתייסר, בקושי עולה על סולם, מאמץ את הרגליים השבורות שלו ומכאיב לגב המסכן שלו. מאט הארדי בן ה48 לובש חולצה צמודה בצבע אדום ממש כאילו שנות ה-90 לא עזבו מעולם.
חלאס, הגיע הזמן. 
לדעתי הראן הזה צריך להיות מאוד סלקטיבי מבחינת ההופעה של שני אלה בזירה - לג'ף יש כמה שמות שהוא חייב לפגוש בזירה לפני שהוא פורש, מאט יכול להיות מנג'ר ולהתאבק פעם ב- , זהו, אני לא רוצה לראות שני חבר'ה בני 50-45 לוקחים את הבאמפים הכי משוגעים של הערב, בזמן שכל בני ה-20 לא מעיזים לעשות חצי מזה ובצדק. 

אדם קול מרגיש כמו פצלוח מעפן ליד פייג'. איזה fall from grace. וואו. 
היריבות הזאת מצדיקה קרב לא תחרותי בניהם על האליפות - סקוואש של פייג' על קול והמשכנו הלאה. 

ווילר יוטה הוא מהטופ 5 שמות הכי מעניינים ברסלינג כרגע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-07-2022, 06:15 PM
(04-07-2022, 06:08 PM)SwitchBlade כתב:  הקרב של ההארדי בויז היה עצוב בעיניי. 
אני לא רוצה לראות את ג'ף בגיל 45 מתייסר, בקושי עולה על סולם, מאמץ את הרגליים השבורות שלו ומכאיב לגב המסכן שלו. מאט הארדי בן ה48 לובש חולצה צמודה בצבע אדום ממש כאילו שנות ה-90 לא עזבו מעולם.
חלאס, הגיע הזמן. 
לדעתי הראן הזה צריך להיות מאוד סלקטיבי מבחינת ההופעה של שני אלה בזירה - לג'ף יש כמה שמות שהוא חייב לפגוש בזירה לפני שהוא פורש, מאט יכול להיות מנג'ר ולהתאבק פעם ב- , זהו, אני לא רוצה לראות שני חבר'ה בני 50-45 לוקחים את הבאמפים הכי משוגעים של הערב, בזמן שכל בני ה-20 לא מעיזים לעשות חצי מזה ובצדק. 

אדם קול מרגיש כמו פצלוח מעפן ליד פייג'. איזה fall from grace. וואו. 
היריבות הזאת מצדיקה קרב לא תחרותי בניהם על האליפות - סקוואש של פייג' על קול והמשכנו הלאה. 

ווילר יוטה הוא מהטופ 5 שמות הכי מעניינים ברסלינג כרגע. 

מה אתה חושב על הקרב זוגות?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 01:25 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר