Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 126 127 128 129 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 12.2.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 12.2.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,063
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,117
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-13-2021, 01:17 PM
[Image: 123.jpg]

האלוף האוניברסאלי רומן ריינס, פול היימן וג'יי אוסו פותחים את התוכנית, אדם פירס כבר נמצא בזירה, ריינס אומר לפירס שימהר כי הוא לא אמור לחכות לו אלא ההפך, ריינס אומר לפירס שהוא לא קובע שום דבר, ריינס אומר לפירס שהוא כאן בגללו, ריינס אומר שהוא לא מחכה לאדג', ריינס אומר שאדג' הסתכל לו בעיניים והוא מפחד בגלל שהוא יודע מה הוא הולך לעשות לו, ריינס אומר שהוא יקרע את אדג' כל כך חזק שיצטרכו להחתים אותו על חוזה אגדות והוא יצטרך להיות שגריר של ה-WWE, ריינס אומר שאדג' מקווה שמישהו יקח ממנו את אליפות ה-WWE בצ'יימבר, ריינס אומר שהוא יחזיק באליפות עד מתי שהוא ירצה, ריינס שואל את פירס אם הוא רוצה לדבר על הצ'יימבר, אדם פירס אומר לריינס שהוא יגן על האליפות בתוך הצ'יימבר כמו מקנטייר, רומן ריינס צוחק, ריינס נותן להיימן להמשיך מכאן, היימן אומר שיש לריינס הסכם להופיע באירועים גדולים כמו הצ'יימבר, היימן אומר שריינס לא צריך להגן על האליפות בתוך הקרב עצמו אלא רק באירוע, היימן אומר לפירס שיכניס את מי שהוא רוצה לקרב והאחרון שישרוד את הברוטאליות של הצ'יימבר יקבל הזדמנות לקרב נגד רומן ריינס על האליפות האוניברסאלית, היימן אומר שאין לפירס מה לעשות נגד זה, היימן אומר לפירס שהוא יכול לפטר את ריינס אבל איך רסלמניה תתקיים בלעדיו ? היימן אומר ששנה שעברה רסלמניה בלי ריינס שברה את השיא של כמות הצופים הנמוכה אי פעם, פירס אומר שהערב יתקיימו קרבות העפלה לצ'יימבר, הוא מציין שיש 2 מתאבקים שלא צריכים להעפיל לקרב והוא מכריז עליהם, הראשון הוא ג'יי אוסו, פירס יוצא מהזירה ומכריז שהמתאבק השני הוא קווין אואנס, ריינס יוצא מהזירה עצבני ועומד מול אדם פירס, היימן מרגיע את ריינס ואומר לו שהם יסתדרו.

אדם פירס הולך מאחורי הקלעים ופוגש את סוניה דוויל, פירס אומר לסוניה שיש להם שעתיים לדאוג לקרב של הצ'יימבר, סוניה אומרת לפירס שאפשר להפוך את קרב הזוגות בין המיסטריוס לקורבין/זיין לקרב העפלה, פירס מסכים ואומר לסוניה שזאת חשיבה טובה.

קרב ההעפלה לאלימיניישן צ'יימבר
קינג קורבין וסמי זיין ניצחו את ריי ודומיניק מיסטריו
, זיין הצמיד את דומיניק לניצחון אחרי הלובה קיק, קורבין וזיין העפילו לאלימיניישן צ'יימבר.

אלופי הזוגות של סמאקדאון דולף זיגלר ורוברט רוד מדברים מאחורי הקלעים עם אדם פירס וסוניה דוויל, זיגלר ורוד מציעים להם להכניס אותם לצ'יימבר, סוניה ופירס אומרים להם שהם יצטרכו להרוויח את זה בקרב נגד סזארו ודניאל בריאן.

מאחורי הקלעים סשה בנקס מדברת עם קאליסטו, רג'ינלד מגיע ומתנצל בפני סשה בנקס ואומר שזה לא יקרה יותר, סשה שואלת אותו אם הוא באמת התכוון לזה שהיא יכולה לנצח את ביאנקה, הוא אומר שכן, רג'ינדל מביא לסשה שמפניה לשתות והולך.

האלוף הביניבשתי ביג אי יוצא לזירה, ביג אי מדבר על ההגנה האחרונה על האליפות הביניבשתית כאשר ניצח את אפולו קרוז וסמי זיין, ביג אי אומר שהוא הבטיח להיות פייטינג צ'מפיון, ביג אי אומר שהחלק של קרוז וסמי זיין מאחוריו, אפולו קרוז יוצא החוצה, קרוז אומר שאין מישהו אחר שטוב לעבודה הזאת והוא מסכים לאתגר של ביג אי, ביג אי אומר לקרוז שאכן יהיה אתגר פתוח אבל זה לכולם חוץ ממנו, קרוז אומר לביג אי שכל עוד הוא יחזיק את האליפות הזאת הוא לא יפסיק, ביג אי צועק שיכניסו את המתאבק שיהיה נגדו, שינסקה נקאמורה יוצא החוצה וזה מוביל לקרב הבא.

ביג אי ניצח בפסילה את שינסקה נקאמורה בקרב על האליפות הביניבשתית, קרוז היה מחוץ לזירה במהלך הקרב וניסה להפריע לביג אי, אחר כך קרוז נכנס לזירה ונתן לביג אי דרופקיק ופסל את הקרב, קרוז מחייך והולך.

סת' רולינס חוזר לסמאקדאון, כל הרוסטר של סמאקדאון יוצא ועומד מסביב לזירה, רולינס חוזר בשיר הישן שלו, רולינס אומר שזה טוב לחזור וזה מרגיש נכון, רולינס אומר שלכאן הוא שייך, רולינס אומר שהמון השתנה מאז שהוא הקריב את עצמו בסורבייבר סיריס, רולינס אומר שהדברים שהכי הרבה השתנו זה הוא בעצמו, רולינס אומר שלאחרונה הוא הפך להיות הורה בפעם הראשונה אי פעם, רולינס אומר שהחיים שלו השתנו, רולינס אומר שהשינוי הזה נתן לו חזון חדש, רולינס מסתכל על כל המתאבקים ואומר שהם מהמוכשרים בהיסטוריה, רולינס אומר שהוא מסתכל על כמה סמאקדאון טובה והוא שואל את עצמו היכן הוא נכנס, רולינס אומר שאחרי הרבה מחשבות התשובה ברורה לו, רולינס אומר שהוא המנהיג הגדול שסמאקדאון צריכה כדי להפוך ליותר גדולה ממה שהיא היום, רולינס אומר שזה לא מה מה שהם יכולים לתת לו אלא שזה מה שהוא יכול לתת להם, כל המתאבקים חוזרים אל מאחורי הקלעים, רולינס אומר שהוא יכול להיות המנהיג, המורה, האבא והמנטור, רולינס אומר שזה קל וכל מה שאתם צריכים בשביל מחר יותר טוב, סמאקדאון יותר טוב, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לאמץ את החזון, רולינס מסתכל סביבו ורואה שכולם הלכו, רק סזארו נשאר, רולינס אומר לסזארו שהוא ידע שהוא יבין את החזון שלו מכולם, סזארו לא מסכים והולך, רולינס מתעצבן, יוצא מהזירה ותוקף את סזארו, רולינס ממשיך בתקיפה על סזארו וצועק עליו, שופטים יוצאים להפריד, רולינס ממשיך לתקוף את סזארו, בריאן מגיע ומעיף את רולינס, בריאן בודק את סזארו, רולינס מסתכל על בריאן וסזארו מחוץ לזירה.

ביילי ניצחה את ליב מורגן, רובי ריוט עמדה מחוץ לזירה, לקראת סוף הקרב בילי קיי יוצאת החוצה, היא מביאה לרובי ריוט מלא תמונות שלה איתם כדי להצטער על שבוע שעבר, רובי מתעצבנת, לוקחת את הדפים ממנה ומעיפה אותם, חלק מהדפים נכנסים לזירה, השופט מוציא אותם החוצה, ביילי מנצלת את המצב ומכניסה את האצבע שלה לעין של ליב מורגן ואחר כך מצמידה אותה אחרי רוז פלנט.

סטריט פרופטס ניצחו את אוטיס וצ'אד גייבל, מונטז פורד הצמיד את גייבל לניצחון אחרי ספלאש.

אלופת הנשים של סמאקדאון סשה בנקס יוצאת לזירה, סשה אומרת שהיא אוהבת את ביאנקה בלאייר והיא כמו אחות גדולה שלה, סשה אומרת שהבחירה היחידה של ביאנקה צריכה להיות היא, ביאנקה בלאייר יוצאת החוצה, ביאנקה אומר לסשה שגם היא אוהבת אותה אבל היא לא הבוסית שלה, ביאנקה אומרת שזה הזמן שלה והיא נהנית מזה, אלופות הזוגות של הנשים שיינה בייזלר וניה ג'קס יוצאות החוצה, ניה אומרת לביאנקה שלאף אחד לא אכפת במי היא תבחר, שיינה בייזלר אומרת שאף אחד לא מדבר על כך שהם פעמיים אלופות הזוגות של הנשים, ניה אומרת שהם על הגל, סשה בנקס מראה על המסך את הניצחון של נעומי על בייזלר מראו, אחר כך הם מראים את הקרב של לאנה נגד ניה ג'קס והנפילה המפורסמת של ניה ג'קס על הישבן שלה, סשה וביאנקה צוחקת על ניה ג'קס והחור, זה מוביל לברול, סשה וביאנקה מפילות את ניה ג'קס על האפרון, הפעם ניה ג'קס לא אומרת כלום, אחר כך בזירה סשה וביאנקה תוקפות את שיינה בייזלר.

קרב ההעפלה לאלימיניישן צ'יימבר
דניאל בריאן וסזארו ניצחו את דולף זיגלר ורוברט רוד
, במהלך הקרב זיין וקורבין יצאו החוצה, סזארו סובב את זיגלר בסווינג ואחר כך הכניע אותו בשארפשוטר, בריאן וסזארו העפילו לקרב אלימיניישן צ'יימבר, מיד אחרי הקרב ג'יי אוסו תוקף את סזארו בעזרת כסא, זיין וקורבין נכנסים לזירה ומתחילים לתקוף אות כולם, זיין תוקף את קורבין, בריאן נותן רנינג ני לזיין, קווין אואנס יוצא החוצה, אואנס נותן סטאנר לקורבין, בריאן, סזארו וג'יי אוסו אחד אחרי השני, מראים את ריינס והיימן מסתכלים על המסך, אואנס לוקח כסא ומתיישב בזירה, אואנס אומר לריינס שהם עדיין לא סיימו.
[Image: 123.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,045
אשכולות: 14
Likes Given: 1,298
02-13-2021, 01:24 PM
רולינס-סזארו הולך להיות פיוד על.
עם נגיעות גם של בריאן בפנים
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-13-2021, 02:21 PM
אז ביג E הוא פייטינג צ'אמפיון שיש לו את השכל להגיד למישהו "חלאס, קיבלת מספיק הזדמנויות, לך הביתה". הייתכן?
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-13-2021, 04:13 PM
פרק טוב השבוע, דעות :
- סגמנט פותח ממש טוב של ריינס, לא מאמין שאני אומר את זה אבל הגענו למצב שכיף לשמוע את ריינס על המיק, השורה שהוא אמר שהוא יפרק את אדג' ויצטרכו להחתים אותו על חוזה אגדות ושהוא יצטרך להיות שגריר של ה-WWE הייתה אדירה, אהבתי שמראים את הכח שיש לריינס והיימן, ריינס לא צריך לעבור את כל הצ'יימבר, הוא יחכה שכולם יחסלו אחד את השני והוא יגיע אחר כך לקרב שלו.
- חששתי לרגע שהם הולכים לתת למיסטיריוס מקום בצ'יימבר, החלטה נכונה לתת לקורבין וזיין את הניצחון.
- ביג אי מצוין, הייתי שמח לראות קרב שלם של ביג אי נגד נקאמורה שקצת עלה על הגל, משולש של ביג אי-נקאמורה-קרוז באלימיניישן צ'יימבר ?
- סת' פריקינג רולינס חוזר, תודה שזכינו, שמח שהוא חזר לשיר הישן והאדיר שלו, רולינס ברמה אחרת שהוא היל, הוא מצוין, גימיק חדש 'לאמץ את החזון', אני כבר אוהב את זה, מרפי חי ! ראיתי אותו שם מסביב לזירה לצד כל המתאבקים.
- ביילי הרצתי.
- אוטיס כמובן הרצתי.
- אני חושב שאפשר להפסיק את המשחקים סשה וביאנקה ולהכריז כבר על הקרב רשמית ויאלה בלאגן.
- המרכזי היה טוב, אחלה ציוות בריאן וסזארו, סזארו כזה טוב, כיף לראות אותו ככה, צריך להיות יופי של צ'יימבר, התקיפה של אואנס בסוף כמובן מעולה, סטאנרים לכולם כמו שצריך, ריינס מתוסכל.

NEXT
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
02-13-2021, 05:06 PM
(02-13-2021, 04:13 PM)lidoradir כתב:  החלטה נכונה לתת לקורבין וזיין את הניצחון.
למה? למה קורבין צריך להיות בכל דבר? הוא משעמם ברמות אתה צודק לגבי דומיניק את ריי דווקא כן הייתי רוצה לראות את דומיניק הייתי שולח לnxt הוא עדין לא מוכן בשביל הראשי. הפרק לא היה כל כך טוב למה ריינס לא מגן על האליפות כמו מקינטייר? אני לא אוהב את זה מהסיבה שאני רואה לאן זה הולך וזה עוד קרב נגד קווין אוונס באותו ערב...אז בשביל מה? הלוואי ואני טועה וזה יהיה סזארו אבל חבל סתם לפתח ציפיות ולהתאכזב. איזה סיום עלוב לביג אי נאקמורה במקום לתת לנו עוד קצת משני אלה בזירה מסיימים את הקרב עם פסילה עלובה כמו שהם אוהבים,ואגב גם עם היל טרן אפולו קרוז עדיין לא מעניין.אבל מה שכן אני אוהב מה שביג אי עושה עם הבינבשתית עם האתגרים הפתוחים מקוה שזה יימשך ככה בסמאקדאון וטאלנטים מוכשרים יקבלו את השוט הזה(ולא אפולו כל שבוע).חשבתי שסת חוזר להיות פייס אבל זה כל עוד הוא מקבל כיוון חדש ומעניין אין לי בעיה אשמח לראות קרב שלו עם בריאן או סזארו זה בטוח יהיה מעולה. משהו עם הציימבר של סמאקדאון לא מסתדר לי למה קורבין שם והוא חייב להיות מעורב בכל דבר גדול בסמאקדאון? למה זיין שם? למה אוסו העלוב שם? ולמה קווין אוונס ממשיך לקבל הזדמנויות על האליפות? רק בריאן וסזארו אני אוהב שנמצאים שם אבל עם משווים את זה עם הציימבר של ראו זה עלוב...
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-13-2021, 05:55 PM
(02-13-2021, 05:06 PM)the beast כתב:  למה? למה קורבין צריך להיות בכל דבר? הוא משעמם ברמות אתה צודק לגבי דומיניק את ריי דווקא כן הייתי רוצה לראות את דומיניק הייתי שולח לnxt הוא עדין לא מוכן בשביל הראשי. הפרק לא היה כל כך טוב למה ריינס לא מגן על האליפות כמו מקינטייר? אני לא אוהב את זה מהסיבה שאני רואה לאן זה הולך וזה עוד קרב נגד קווין אוונס באותו ערב...אז בשביל מה? הלוואי ואני טועה וזה יהיה סזארו אבל חבל סתם לפתח ציפיות ולהתאכזב. איזה סיום עלוב לביג אי נאקמורה במקום לתת לנו עוד קצת משני אלה בזירה מסיימים את הקרב עם פסילה עלובה כמו שהם אוהבים,ואגב גם עם היל טרן אפולו קרוז עדיין לא מעניין.אבל מה שכן אני אוהב מה שביג אי עושה עם הבינבשתית עם האתגרים הפתוחים מקוה שזה יימשך ככה בסמאקדאון וטאלנטים מוכשרים יקבלו את השוט הזה(ולא אפולו כל שבוע).חשבתי שסת חוזר להיות פייס אבל זה כל עוד הוא מקבל כיוון חדש ומעניין אין לי בעיה אשמח לראות קרב שלו עם בריאן או סזארו זה בטוח יהיה מעולה. משהו עם הציימבר של סמאקדאון לא מסתדר לי למה קורבין שם והוא חייב להיות מעורב בכל דבר גדול בסמאקדאון? למה זיין שם? למה אוסו העלוב שם? ולמה קווין אוונס ממשיך לקבל הזדמנויות על האליפות? רק בריאן וסזארו אני אוהב שנמצאים שם אבל עם משווים את זה עם הציימבר של ראו זה עלוב...

כמובן שאם היה קרב העפלה בין קורבין לריי הייתי רוצה שריי ינצח, אני אומר שבסיטואציה של קרב הזוגות שקיבלנו - הם לקחו את ההחלטה הנכונה, מוקדם מידי בשביל דומיניק להשתתף בקרב כזה.
שמע זאת הדמות של רומן ריינס, מקנטייר הוא זה שילחם בכולם בכל זמן וכל מקום, רומן ריינס שונה מזה, כמו שזכה באליפות שהגיע בסוף הקרב, הוא מנצל את ההזדמנויות שלו ואת הכח שיש לו.
גם אני כמוך הייתי רוצה לראות את סזארו מנצח את הצ'יימבר, מגיע לסזארו אליפות עולם.
למה אואנס ממשיך לקבל הזדמנויות ? זה גם אני לא יודע, הוא כבר חוסל בכל סוגי הקרבות נגד ריינס - אבל מעולם לא הפסיד נקי, תמיד היה הסחת דעת שזה מעצבן.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-13-2021, 06:21 PM
אואנס מקבל הזדמנות בגלל שהם משלבים את הבוץ' של השופט בראמבל בסטוריליין. זה איכשהו הגיוני.

קורבין הוא המתאבק עם הכי הרבה הפסדים ברוסטר לשנת 2020. הוא מקבל קרב העפלה (ונכנס לקרב).
נקאמורה לפני חודש היה אמור להיות הN1C אחרי קרב גאונטלט. הוא אפילו לא בתמונה, הם שכחו ממנו לגמרי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-13-2021, 09:35 PM
אנשים מזלזלים ב-GOAT, קינג קורבין הגדול.

- אלוף גולדן גלובס באיגרוף.
- אלוף ארה"ב לשעבר.
- זוכה באטל רויאל לזכרו של אנדרה הענק ברסלמניה.
- זכה ב-MITB.
- זוכה טורניר מלך הזירה.
- הפריש את קורט אנגל ברסלמניה.

[Image: corking.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
02-13-2021, 09:59 PM
(02-13-2021, 09:35 PM)lidoradir כתב:  אנשים מזלזלים ב-GOAT, קינג קורבין הגדול.

- אלוף ארה"ב לשעבר.
- זכה ב-MITB.
- זוכה טורניר מלך הזירה.

רק כמה חבל שכפכף יותר כריזמטי ממנו.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
02-13-2021, 10:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-13-2021, 10:58 PM על ידי the beast.)
(02-13-2021, 09:35 PM)lidoradir כתב:  אנשים מזלזלים ב-GOAT, קינג קורבין הגדול.

- אלוף ארה"ב לשעבר.
- זכה ב-MITB.
- זוכה טורניר מלך הזירה.

חחחחחח פתאום שומע בראש את הקולות של הכרוז שתמיד היה מציג אותו עם ההישגים האלה
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 06:37 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר