10-04-2023, 04:08 PM
|
תגיד את האמת
|
|
10-04-2023, 08:05 PM
(10-04-2023, 09:50 AM)DDJ כתב: ובנוגע לנושא - ריה ריפלי כוכבת, פשוט וואו, לא זוכר שהתלהבתי ככה ממתאבקת, אפילו לא משארלוט פלייר. 2023 הייתה השנה של ריה ריפלי. אם אתה רוצה לראות גם ראן מעולה שמתחיל ממש עכשיו לצבור תאוצה - טוני סטורם. טוני סטורם הולכת להיות המתאבקת הטובה ביותר ב2024. או היא - או ג'ייד.
10-06-2023, 03:26 PM
אני לא מעוניין בעוד קרב של סינה נגד ריינס, היה להם אחד ב2017 אם אני לא טועה ועוד אחד כראש השבט. לא צריך עוד אחד, מעדיף לקבל את סטיילס או לאשלי או שיימוס שכן יוציאו קרב טוב יותר.
![]()
10-06-2023, 10:10 PM
(10-06-2023, 03:26 PM)Jon_M0xley כתב: אני לא מעוניין בעוד קרב של סינה נגד ריינס, היה להם אחד ב2017 אם אני לא טועה ועוד אחד כראש השבט. לא צריך עוד אחד, מעדיף לקבל את סטיילס או לאשלי או שיימוס שכן יוציאו קרב טוב יותר. בשביל מה? לשלושתם אין סיכוי לקחת ממנו את החגורה. סביר להניח שהוא ייאבד את החגורה במניה, אז לפחות לפני הייתי שם כמה טאלנטים מולו שעוד הגיוני שהוא יפסיד להם, סולו סיקואה, אל איי נייט, גונתר, תכלס זהו אולי…
10-06-2023, 11:47 PM
(10-06-2023, 10:10 PM)Lazynutcracker כתב: בשביל מה? לשלושתם אין סיכוי לקחת ממנו את החגורה. סביר להניח שהוא ייאבד את החגורה במניה, אז לפחות לפני הייתי שם כמה טאלנטים מולו שעוד הגיוני שהוא יפסיד להם, סולו סיקואה, אל איי נייט, גונתר, תכלס זהו אולי… את גונת'ר הייתי שם מול ריינס רק אם גונת'ר ינצח. האמת אחרי החודשים האחרונים אני מת שדרגונוב יהיה זה שינצח את ריינס, הוא יעשה את זה כל כך טוב כמו עם וולטר וכמו הייז. הייתי עושה דרגונוב נגד ריינס בראמבל, ריינס מנצח כמובן לא נקי. אחרי זה בצ'מבר הוא זוכה בשוט על האליפות במניה. בדרך למניה קרוב לאירוע יש לו קרב עם סיקואה ושם הוא מחסל אותו תוך כדי הקרב. במניה הוא מנצח את ריינס בהכנעה כמו גונת'ר. אני מת על דרגונוב, הוא ישחק את זה מושלם עם הפרומואים עם ההפעות פנים עם הכל. ![]()
10-06-2023, 11:52 PM
(10-06-2023, 11:47 PM)Jon_M0xley כתב: את גונת'ר הייתי שם מול ריינס רק אם גונת'ר ינצח. הוא בדיוק זכה באליפות NXT אז כנראה פחות סביר אבל לא הייתי מתנגד, מצד שני הייתי מעדיף שהקרב הראשון ביניהם יהיה במניה. אני פחות מתחבר לזה שמיינאבנטים של מניה הם קרב חוזר
10-07-2023, 12:24 AM
(10-06-2023, 11:52 PM)Lazynutcracker כתב: הוא בדיוק זכה באליפות NXT אז כנראה פחות סביר אבל לא הייתי מתנגד, מצד שני הייתי מעדיף שהקרב הראשון ביניהם יהיה במניה. אני פחות מתחבר לזה שמיינאבנטים של מניה הם קרב חוזר כן אכן הוא עדיין בnxt, זה היה סתם פינטוזים. לא חייב, אם הפיוד באמת טוב ויש לו בוקינג נכון אז גם אם זה קרב שני או שלישי זה יכול להיות מצויין. ![]()
10-08-2023, 12:38 PM
הסיבה העיקרית שהקאמבק של אדג' בwwe היה מאכזב ולא טוב במיוחד זה בגלל ההתעקשות שלו ושל הwwe שהוא יהיה פייס לרוב במקום לחזור למה שהפך אותו לכוכב מלכתכילה וזה להיות היל מגעיל וחכם שמנצל הזדמנויות.
ועד שהפכו אותו להיל זה היה באנגל ההזוי עם יום הדין והחלק האפל שבו, זה היה גרוע מזל שהם נפטרו ממנו בהתחלה, הם לא היו כל כך אובר אם אדג' היה מוביל את הסטייבל הזה.
10-08-2023, 12:56 PM
זה לא עניין של פייס או היל. הקהל בנקודה הזאת רוצה לתמוך באדג' ולעודד אותו וזה הורגש שההיל טרן על סטיילס לא עבד.
הראן הזה הלך ברגע שאדם החליט שהוא צריך לקחת את הדמות בכיוון אפל ורכב יותר מידי על הנוסטלגיה לברוד. זה התחיל עוד בפיוד נגד רולינס, אבל יצא מכלל שליטה אחריו. הפייס טרן אחרי זה גם בוצע בצורה מאוד עקומה. אני מאמין שגם WWE זיהו שזה לא עבד ובגלל זה הם לא רדפו אחריו יותר מידי. מהדברים שהוא וטריפל H אמרו - לדעתי הוא רצה להיות מתאבק פול טיים, הם לא רצו אותו בתור מתאבק פול טיים ושם באו גם חילוקי הדעות בנוגע לכסף.
10-13-2023, 04:51 PM
ברון ברייקר צריך לעלות לרוסטר הראשי, כמה שיותר מהר יותר טוב. הוא ספג יותר מדי הפסדים ב-NXT בתקופה האחרונה ואני מרגיש את הדלילות באמינות שלו, זה הזמן שלו לעזוב שם. הוא מיצה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)