10-06-2023, 10:46 AM
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
|
|
10-06-2023, 10:46 AM
![]()
10-06-2023, 10:53 AM
(10-05-2023, 11:20 PM)lidoradir כתב: פאק תוכנית 4 שנים לדיינמיט הביאה 800k? מקווה שnxt ינצחו בראש בראש שבוע הבא. ![]()
10-06-2023, 12:38 PM
(10-06-2023, 08:47 AM)Adam Cole כתב: בקיצור... לא הייתי שולל שזה וורק והם מגזימים בפציעה.
10-06-2023, 12:53 PM
(10-06-2023, 07:20 AM)Kingslayer כתב: שמועות חזקות שנקבל בקראון ג'ול את רומן ריינס נגד ג'ון סינה. ![]() זה סתם היה עוד ניחוש של מלצר הטיפש שגם אמר את סטיילס כיריב אפשרי של ריינס בקראון ג'ול. פשוט ספקולציה שלו ואנשים ממהרים להגיד שזה דיווח רשמי, פה בציוץ הוא לא מאשר את זה. ![]()
10-06-2023, 12:55 PM
עדכון את'נה - בילי השבועי:
את'נה פגשה השבוע את ליילה הירש לקרב על אליפות הנשים של ROH שקצת הזוי לי להגיד את זה אבל זה מועמד רציני לקרב הנשים של השנה. כאילו, היריבה והפלטפורמה קצת יקשו לזה להתעלות על הקרב שלה מול ווילו מDBD ועל קרבות מסוימים מהמזרח או ריפלי-שארלוט מרסלמניה אבל אם להתייחס לרשימה של לידור ברצינות אז זה לגמרי טופ 2 שם ובוודאות מתעלה על הקרב שבקי וטיפאני העלו השבוע, קרב מדהים. ולמיטיבי לכת ימתין בהמשך הפרק קרב של בילי סטארקז מול טריש אדורה, 2 מ4 מתאבקות בלבד שהשתחלו לPWI 500 השנה(הקריטריון עבור נשים הוא שהן צריכות להיות כאלה שמתאבקות גם נגד גברים או מחזיקות באליפות שמשויכת לגברים), עוד אחלה קרב שמומלץ לצפייה במידה ולא אספיק להעלות היום טופ3 יומי. כמובן שבילי ליוותה את את'נה לקרב שלה ולהפך והסטוריליין שלהן ממשיך לבעבע גם מעבר לסרטון שלמעלה, בקיצור, יש רסלינג בשישי. ![]()
10-06-2023, 03:48 PM
יש לי תחושה שפאנק בדרך לwwe לקרב עם סת' רולינס.
לא בטוח שזה נכון אבל רולינס בזמן האחרון מזכיר אותו הרבה גם בראיונות וגם באיזכורים בפרומואים שלו. לפני שפאנק הועזב רולינס התראיין ואמר שהוא סרטן ולא רוצה אותו בחברה אבל גם אמר שהוא עזר לו וכן יסכים לעבוד איתו(משהו כזה). בפרומואים בפיוד עם נקאמורה הוא משתמש בביטויים של פאנק כמו: כשאני נותן מעצמי 100% אני הכי טוב בעולם(best in the world), בשבוע האחרון מייקל קול אמר שהוא בובה(מונח שפאנק משתמש). לא יודע אולי אני מדמיין, נראה אחרי svs שזה בשיקאגו. ![]()
10-06-2023, 04:05 PM
ובינתיים באמת צצים עוד ועוד דיווחים שפאנק מתקרב לWWE.
גם לי נראה שמבחינתו הוא עדיין לא סיים ברסלינג ושהוא רוצה לתת עוד שנתיים-שלוש לפחות אבל חשבתי שמעבר ליפן יותר ריאלי מאשר אשכרה לחזור לידיים של וינס והאנטר. אם הוא עד כדי כך נואש (או עם מוטיבציה, תבחרו אתם את המילה) אז פתאום גם הדיווח שגם אימפקט היא אופציה מבחינתו לא נראה כזה מגוחך. מצד אחד זה מהלך שסופית יחריב את ההילה שנוצרה סביב פאנק מאז הפייפבומב הראשון, מצד שני הביזנס תמיד טוב יותר כשאנשים כמו פאנק מופיעים בTV וזה ימשוך עיניים של צופים מזדמנים כמוני. ![]()
10-06-2023, 04:37 PM
מניח פה את הדיווח המלא :
There is obviously tons of talk regarding CM Punk returning. There have been rumors that it’s happening, but those in WWE have only said that no deal is completed and those close to Punk have told us that it is his intention to return and the two sides are in talks. One would expect if such a deal is made that Survivor Series weekend in Chicago would be the time to do the surprise return. One WWE source told ‘Haus of Wrestling’ they feel it is a “safe bet” that CM Punk will be at WWE’s Survivor Series 2023 event in Chicago. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|