10-03-2023, 02:50 PM
מדבדב מנצח את זברב בשתי מערכות ויחכה בגמר למנצח בין אלקרז לסינר.
|
|
|
10-03-2023, 05:19 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-03-2023, 05:20 PM על ידי master of doom.)
בחצי הגמר השני של טורניר בייג'ין יאניק סינר מנצח את קרלוס אלקרז ב-2 מערכות כולל 6-1 די משפיל במערכה השנייה, והוא יפגוש את דניל מדבדב לשחזור גמר טורניר מיאמי של השנה, בו מדבדב גבר על סינר ב-2 מערכות. למעשה, השניים שיחקו 6 פעמים אחד נגד השני בקריירה, בכל הפעמים מדבדב ניצח, מאזן ספקטקולרי מול אחד כמו סינר שמשחק ברמה גבוהה כבר 3 שנים.
השנה הם נפגשו פעמיים, בגמר טורניר מיאמי היוקרתי כמו שציינתי וגם בגמר טורניר רוטרדם שנערך באולם, שם מדבדב ביצע מהפך וניצח 2-1 במערכות. בקיצור, מאזן הראש בראש הוא חד צדדי לטובת מדבדב, ואין לי ספק שסינר מודע לעניין וייתן כל מה שיש לו כדי לעצור את רצף ההפסדים מול מדבדב. אני גם רוצה לתקן משהו שכתבתי בתגובה קודמת - (10-02-2023, 10:34 PM)master of doom כתב: אלקרז וסינר נפגשו 7 פעמים בסה"כ כשאלקרז מוביל 4-3 במפגשים. הם שיחקו פעמיים עד כה השנה, פעמיים בטורנירי מאסטרס 1000, עם ניצחון אחד לכל אחד - אלקרז ניצח את סינר ב-2 מערכות בחצי גמר אינדיאן וולס והמשיך לזכייה בטורניר, וסינר ניצח את אלקרז בחצי גמר מיאמי ב-3 מערכות והפסיד בגמר ל... מדבדב. אחד מהמשחקים בין אלקרז לסינר נערך במסגרת טורניר צ'לנג'ר ב-2019 (כשאלקרז היה בן 15 וסינר בן 17), שם אלקרז ניצח. בסבב ה-ATP כולל גראנד סלאמים, המאזן אחרי הניצחון של סינר עומד על 4-3 לטובתו.
10-03-2023, 08:06 PM
לילה של צ'מפיונס ליג מתקרב אלינו.
יונייטד-גלא ריאל-נאפולי אין שאלה בכלל שבתור אוהד ניטרלי ריאל-נאפולי זה ה-משחק, נראה איך אני מצליח לקמבן 2 שידורים במקביל. ![]()
10-03-2023, 08:21 PM
דור ה-V(ספין אוף של הבנים) פאקינג סדרה אדירה, הולי שיט.
ראיתי את 3 הפרקים הראשונים ששוחררו ביחד, פאקינג זהב טהור, בלבל של הבנים. ![]()
כל פעם אני צריך לחפש את ההודעות של לידור עם הלינקים. נראה לי שאחפש את שלוש ההודעות הרלוונטיות וארשום את כולן בהודעה. זה יקצר בשליש את החיפושים
![]() התחלתי לראות את האיחוד לרגל 20 שנה של הארי פוטר. לא ראיתי הרבה, אבל בינתיים אני ממש נהנה. מדהים שהם שומרים את הצילומים של האודשינים שהיו בזמנו. ממש לא ציפיתי לזה. השנים לא כל כך עשו טוב לשחקנים. רדקליף נראה כמו טרול עם הזקן הזה שהוא גידל. אמה ווטסון (תמיד אני לא אזכור אם זה אמה ווטסון או סטון) היתה ממש חמודה בשנות העשרים שלה. או שהגיל מתחיל להשפיע או שהאיפור שהיא בחרה איום. בסך הכל נראה לי שאני ממש אהנה מההמשך. יש רק מישהו אחד קצת מעצבן, וזה השחקן ששיחקן את דארקו מאלפוי. הוא מרגיש ממש מריר ומתנשא, כאילו הוא יודע הכל. יצא למישהו לצפות? אני חייב לומר שרולינג פיקששה את הספרים האחרונים. לדעתי הפיק היה באסיר מאזקבאן ואז הגיעה ירידה. הדמות של לופין נוצרה באופן מושלם. חבל שהיא קצת נהרסה בספרים המאוחרים יותר.
10-03-2023, 10:45 PM
אוננה חתיכת אפס מסריח.
שמישהו יצטט לי את ההודעה של רועי עליו. טאן האח חסר מושג. שמישהו יצטט לי את ההודעה של לידור עליו. נשבר הזין. מגילת דעות מחר. עצבני מדי. ![]()
10-04-2023, 01:21 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-04-2023, 01:28 PM על ידי master of doom.)
היה ערב מעניין של אלופות אתמול עם הרבה הפתעות, אני כמובן לא נהניתי כי ריאל ניצחה.
ג'וד בלינגהאם הוא ס-ו-פ-ר-ס-ט-א-ר, כל אחד שטוען אחרת לא מבין בכדורגל. אני שונא אותו מן הסתם, אבל הוא כוכב על. איכשהו כמעט כל שחקן שפרז מביא בשנים האחרונות מתפוצץ, למרות שהיה ברור שבלינגהאם עצמו אמור לתפוס משבצת של אחד הקשרים הכי טובים באירופה אף אחד לא חשב שהוא יתפוצץ ככה. הוא עשה מההגנה של נאפולי מרגרינה בשער השני. ריאל עשתה צעד סופר חשוב בדרך להעפלה מראש הבית, והוא אפילו יותר משמעותי כשנזכרים כמה היא התקשתה מול אוניון ברלין בברנבאו לפני שבועיים. בראגה, שעשתה מהפך אדיר נגד אוניון ברלין בגרמניה כולל שער ניצחון בדקה ה-94, היא לא מאריות אירופה אבל אני צופה שריאל תתקשה ועדיין תוציא 6 נקודות מלאות ממנה, שיבטיחו לה את ההעפלה. כמו שכבר כתבו פה, אלה ימים קשים להיות אוהד יונייטד. כל פעם שנראה שמשהו דופק טוב במועדון הזה הוא איכשהו נדפק, כאילו יש מעליו עננה שחורה שמסרבת לעזוב אותו (היי האנגמן). ההפסד ההזוי הזה לגלאטסראיי באולד טראפורד הוא לא רק נקודת שפל ספציפית, הוא מעמיד את יונייטד במצב לא נוח בכלל לגבי ההעפלה לשמינית. המזל שלה הוא ששני המשחקים הבאים שלה הם מול קופנהאגן, על הנייר הקבוצה הכי פחות מאיימת בבית (למרות שהיא עשתה בעיות לבאיירן אתמול), ויונייטד חייבת להוציא שם 6 מ-6 ובנוסף לקוות שגלא תפסיד פעמיים לבאיירן. אחר כך יונייטד תטוס לטורקיה למשחק שכנראה יכריע מי עולה לשמינית ביחד עם באיירן. לא נוח ולא פשוט בכלל. ארסנל גם ספגה הפסד הזוי ללאנס בצרפת. עם כל הכבוד לצרפתים החביבים מהמקום ה-15 בצרפת, ארסנל לא צריכה להפסיד להם. כדי להוסיף לצרות גם בוקאיו סאקה נפצע, ממה שהבנתי יש סיכוי שזאת תהיה פציעה ארוכה. הדבר היחיד החיובי עבורה הוא התיקו שאיינדהובן חילצה בדקה ה-95 מסביליה בהולנד (כש-3 שערים נכבשו החל מהדקה ה-86), מה שמותיר את האנדלוסים מתחתיה לפני צמד המשחקים ביניהן. יהיה מאוד מעניין, למרות שאני חושב שארסנל תוציא 4 מ-6 שיספיקו לה על מנת להעפיל. בבית ד' של זלצבורג וגלוך, אינטר השיגה ניצחון סופר חשוב על בנפיקה אחרי התיקו באנואטה במחזור הראשון, וריאל סוסיאדד ניצחה באוסטריה את זלצבורג ועלתה ל-4 נקודות לפני צמד המשחק המעניין מול בנפיקה. הפורטוגלים שהגיעו אחרי הניצחון על פורטו בשישי נמצאים במצב הכי קשה בבית עם 0 נקודות, ויהיו חייבים להוציא תוצאות טובות מריאל סוסיאדד כדי להתקרב להעפלה. זה אחד הבתים הכי פחות "סקסיים" אבל בעיניי הכי מעניינים, יש כאן 3 קבוצות חזקות ובערך חזקות באותה מידה (אם אני צריך לדרג אז אינטר הכי חזקה, אחר כך בנפיקה ואז סוסיאדד, אבל הפערים לא עצומים), יהיה קרב מעניין על ההעפלה לשמינית. היום גם יהיה יום חזק מאוד. בית המוות ייכנס לקצב עם דורטמונד-מילאן וניוקאסל-פאריס, בכר והכוכב האדום יארחו את יאנג בויז ימח שמם, לייפציג תארח את מנצ'סטר סיטי למשחק מעניין והמשחק שהכי יעניין אותי באופן אישי זה פורטו-בארסה מן הסתם. שנים שאנחנו סוחבים כישלונות ופדיחות בצ'מפיונס, והדרך לשמינית עוברת בפורטוגל, במשחק נגד הקבוצה הכי חזקה בבית הזה אחרי בארסה. על הנייר בארסה צריכה לנצח, אבל איבדנו את ראפיניה במחזור הקודם ואנחנו בלי פדרי ודה יונג, 3 שחקני הרכב. יהיה לא פשוט. אני לא אבכה אם בארסה תסיים בתיקו, עד כדי כך אנחנו בטראומה. העיקר להעפיל לשמינית, רצוי מאוד מהמקום הראשון שימנע מאיתנו לקבל את באיירן או סיטי (וזה בית שבתקופת מסי היינו מנקנקים בלי להתאמץ).
10-04-2023, 04:27 PM
יאניק סינר עושה את זה בענק, מנצח את מדבדב לראשונה בקריירה שלו אחרי 6 הפסדים וזוכה בטורניר בייג'ין! ריספקט לאיטלקי הצעיר שניצח את אלקרז בחצי הגמר וגבר גם על מדבדב ב-2 מערכות (שני שוברי שיוויון) נטולות שבירות. הזכייה הזאת צפויה להעלות אותו עד למקום הרביעי בדירוג העולמי, רגע לפני שני טורנירי המאסטרס הסוגרים של השנה ועונת האולמות. הזכייה גם מחזקת את מעמדו לכיוון ה-ATP FINALS ולהצטרף לג'וקוביץ', אלקרז ומדבדב שכבר הבטיחו את מקומם בטורניר.
התחנה הבאה - טורניר שנגחאי, טורניר מאסטרס 1000 שחוזר אלינו לראשונה מאז 2019 (כמו בייג'ין). נובאק ג'וקוביץ' כבר הודיע שלא ישתתף, אבל שאר השמות הגדולים צפויים לשחק - אלקרז, מדבדב, סינר, רונה, זברב, רוד, רובלב וכו'. ההדחה של אנדי מארי במוקדמות לפני שעה משאירה לנו רק את מדבדב בתור השחקן היחיד שזכה בטורניר, הוא עשה זאת במהדורה האחרונה שלו ב-2019 (אני לא חושב שיהיו לו נקודות דירוג להגן עליהן בגלל שעבר הרבה זמן ובסבב יתחשבו בזה, אבל לא בטוח). הזוכים האחרונים בין 2019 ל-2010 הם מדבדב, ג'וקוביץ', פדרר, מארי, ג'וקוביץ', פדרר, ג'וקוביץ', ג'וקוביץ', מארי, מארי. רק שמות גדולים זוכים בטורניר הזה בדר"כ.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|