09-30-2023, 01:45 AM
- לפי דיווחים של דייב מלצר ושון רוס סאפ, פציעת הרגל של אדם קול היא אמיתית והוא אכן צפוי לעבור בקרוב ניתוח שישבית אותו לתקופה ארוכה. SRS ציין כי במידה ומדובר בוורק, מעטים האנשים בחברה שעודכנו בעניין.
- לפי האינסיידר, אדג' הוסר רשמית מכל רשימות הרוסטר הפנימיות של WWE השבוע, לאחר שהועבר לקטגוריית "שונות" לפני שלושה שבועות (קטגוריה לאנשים שנמצאים תחת חוזה, אבל הם לא חלק פעיל מהרוסטר).
נכון ליום ראשון הקרוב - אדג' יהיה פרי אייג'נט ויוכל לחתום ולהופיע בכל ארגון אחר. BWE דיווח השבוע שאדג' "קרוב מתמיד" למעבר לAEW ואמר שהוא לא מאמין שיש לWWE כוונות לחזור לאדג' עם הצעה כספית גדולה יותר ממה שכבר הוצעה לו.
- לפי WrestlePurists, לפני שחרורו של CM פאנק מAEW היו דיבורים בינו לבין את'נה בנוגע לשילוב שלה בתוכניות של קוליז'ן.
עם השחרור של פאנק, הנושא נדחה לבינתיים, אם כי AEW עדיין מתכננים לשלב את את'נה מחדש בתוכניות של AEW בעתיד.
- באשר למתאבקת AEW נוספת שנעלמה מהמסך - שון רוס סאפ דיווח השבוע שיש שתי גרסאות סותרות בנוגע לסיבה שלא ראינו את סרינה דיב מופיעה כבר המון זמן.
SRS ציין שסרינה הורדה מהמסך בגלל היט רציני מאחורי הקלעים. סרינה לא הייתה מרוצה מהצורה שAEW השתמשו בה והייתה "קולנית מאוד" בנושא. ספציפית נאמר שסרינה לא הייתה מרוצה ממספר מקרים בהם קוצץ זמן ממה שהוקצב לקרבות שלה והדרך שבה היא העלתה את הטענות וההאשמות שלה מול טוני קהאן והמפיקים נכנסה לטריטוריות של חוסר כבוד.
מנגד, SRS שמע מאנשים מקורבים לסרינה שהיא אמרה להם שהיא בחוץ עם פציעה כרגע.
שני הצדדים לא הכחישו או הפריכו את השמועות המנוגדות, כך שהאמת היא כנראה איפשהו באמצע.
- לפי שון רוס סאפ, הפציעה של ג'ון מוקסלי הובילה לא רק לחילוף אליפות לא מתוכנן בשבוע שעבר, אלא גם לשינוי משמעותי בקארד של קוליז'ן.
התוכנית לדיינמייט השבוע הייתה שמתאבק שמגיע מחוץ לAEW יופיע ויאתגר את מוקסלי לקרב אליפות ברסלדרים, דבר שכמובן לא יצא בסופו של דבר לפועל.
- באשר לריק נוקס, ששפט את הקרב בין ג'ון מוקסלי לפניקס בו מוקסלי ספג את זעזוע המוח. שון רוס סאפ מדווח כי הוא שמע ממספר אנשים בAEW שאף על פי שהוא כן נחשב לאישיות אהובה בקרב הרוסטר, יש עליו היט רציני מאוד בעקבות התקרית, בעיקר מאחר וזו לא הפעם הראשונה שתקרית דומה מתרחשת במשמרת שלו.
- לפי WrestlePurists, כאשר טריפל H קיבל את הכוח בקריאטיב בWWE באוגוסט 2022, הגישה שלו הייתה שמאט רידל יוכל להיות מאין אבנטר בחברה במידה והוא יראה בגרות ויוכיח שאפשר לסמוך עליו.
זמן קצר לאחר אקסטרים רולז, האירוע שבו רידל ניצח את סת' רולינס במאין אבנט, רידל התחיל להגיע לתוכניות באיחור. WWE דורשים מהמתאבקים להיות באולם כבר בשעות אחר הצהריים בשביל שהם יתעדכנו בנוגע למה שהם עושים בתוכנית, יישבו עם היריב שלהם והמפיקים ויעברו על הקרב ויצלמו דברים נוספים שנדרשים מהם לפני התוכנית (בין אם זה סגמנטים מוקלטים או תוכן לרשתות החברתיות). רידל פיתח נטיה להגיע לאולם ממש לפני עליית התוכנית לשידור.
ההתנהגות של רידל הובילה לכך שהוא התבקש לעשות בדיקת סמים. התוצאה שלה כמובן הובילה להשעיה שלו, ורידל נשלח לגמילה על חשבון WWE.
כאשר רידל חזר למסך, הרעיון היה להוריד מהפוש שלו, אבל לתת לו הזדמנות להוכיח את עצמו מחדש. התקרית בשדה התעופה הייתה הקש ששבר את גב הגמל. WWE הודיעו לרידל שהם מתכוונים לחקור את התקרית, אבל לא יענישו אותו בזמן שהם מנהלים את החקירה וקראו לו להגיע לראו. ביום התוכנית, רידל הודיע לWWE שיש לו דלקת באוזניים והוא לא יוכל להגיע, מה שהוביל לכך שהוא הוסר לגמרי מכל התוכניות ולבסוף גם לשחרור שלו.
לפי דייב מלצר, סיבה נוספת שהיה היט על מאט רידל בWWE הייתה כשהוא חרג מהתסריט בפרומו והזכיר את זה שרנדי אורטון סבל מכאבים והיה פצוע במשך חודשים לפני אנגל התקיפה של הבלאדליין שהוריד אותו מהמסך.
בנוגע לאפשרות שרידל יגיע לAEW - התשובה של כל אדם בחברה שנשאל בנוגע לכך הייתה "לא" חד וברור.
- לפי שון רוס סאפ, מספר אנשים בAEW ניסו לאחרונה לדחוף את החברה להחתים את שלטון בנג'מין, שבדיוק שוחרר מWWE לפני שבוע.
SRS ציין שהיה פוש בAEW להביא את שלטון עוד לפני מספר חודשים, כאשר עלו שמועות שהחוזה שלו בWWE מתקרב לסיומו.
במידה וAEW אכן ילחצו על ההדק ויחליטו להחתים את שלטון - הוא יוכל להגיע לחברה רק בסוף חודש דצמבר, לאחר שיעברו 90 הימים משחרורו.
- לפי שון רוס סאפ, מספר אנשים בWWE היו מאוד מתוסכלים מההחלטה של החברה לשחרר את מוסטפה עלי ומחוסר התקשורת בין הרוסטר הראשי לNXT - ספציפית מקבלי ההחלטות בNXT שלא עודכנו מראש שעלי בדרך החוצה ושילבו אותו בסטוריליינים ממש עד הרגע האחרון. עלי היה הN1C לאליפות צפון אמריקה של דומיניק מסטריו והיה אמור לפגוש אותו בנו מרסי לפני שהגיעה הידיעה שהוא שוחרר מWWE.
- לפי WrestlePurists, מי שהוביל את המהלך להחתמה של ג'ייד קארגיל לWWE היה ניק קהאן.
- בסרטון שהעלה לאינסטגרם, מלאכי בלאק הפריך את השמועות שהוא התאבק לאחרונה רק בקרבות שלשות בגלל פציעת גב:
Malakai Black כתב:"משהו שאני רוצה להתייחס אליו בזריזות, ואני מבין שזה תמיד היה ממקום של אכפתיות אז לפני שאומר משהו - אני מעריך את זה שאכפת לאנשים ושזה מגיע ממקום טוב. לפני שנה בערך העלתי סרטון על שיקום מפציעת גב שהייתה לי, הסרטון מראה את התהליך ואני מדבר על ההתגברות על הפציעה, חיזוק הגב שלי וכו'. הסרטון הזה עלה ואנשים התחילו לרוץ עם הרעיון הזה ש'יש לו גב רע, ולכן א', ב' וג'', שזה לא המצב. מסיבה מסויימת זה עלה שוב והדיבור הוא שלא היו לי קרבות יחידים בגלל הגב שלי, שכמעט פרשתי בגלל זה, הדברים האלה לא נכונים. למה אין לי קרבות יחידים? אני לא יודע. אני חושב שזה פשוט בגלל שהם רוצים אותנו בקרבות שלשות. אני לא בקרבות שלשות בשביל להסתיר את הפציעה שלא קיימת. שוב, אין לי פציעת גב והסיבה שאני בבית עכשיו היא פציעה מינורית, היה לי קרע קל בשריר התאומים ומתיחה בברך שכמעט החלימו ואני כמעט מוכן לחזור לדרכים. שוב, אני מעריך את הדאגה, אבל האמת היא שאני בסדר ואתם תראו אותי בקרוב."
- לפי בריאן אלברז, הקרב המשולש של ניק ג'קסון, קלאודיו קסטניולי ובריאן קייג' נוסף לתוכנית של דיינמייט בשלב מאוחר יחסית. ניק ג'קסון הגיע לאולם בלי הגיר שלו, כי הוא לא היה אמור להתאבק בתוכנית ומה שהוא לבש בקרב היה משהו שהוא הרכיב בהשאלה ממתאבקים אחרים מאחורי הקלעים.
- לפי דייב מלצר, מריה מאי אמרה לאנשים ביפן שהיא עדיין מתכוונת לחזור לסטארדום ופשוט לקחה הפסקה כרגע בשביל להיות עם המשפחה שלה בבריטניה, דבר שלפחות שם את השמועות על מעבר שלה לAEW על הולד.
סיבה אפשרית מאוד לעיכוב במעבר שלה לארה''ב יכולה להיות בעיית הויזה הידועה כמובן טוב מאוד עם מתאבקים בריטיים.
- WWE רשמו בשבוע שעבר טריידמארק על המונח "לוקליזציה גלובלית" (Global Localization). מדובר במונח בו טריפל H השתמש לפני מספר שנים כשהוא דיבר על התרחבות גלובלית של NXT עם סניפים במקומות שונים בעולם.
האם זה אומר שהתוכנית הגלובלית של האנטר חזרה לאג'נדה של WWE? נותר רק לחכות ולראות.
- בראיון לפודקאסט Getting Over, בריאן דניאלסון דיבר על כך שהוא ויתר על חלום הG1 שלו:
Bryan Danielson כתב:"לפעמים יש לי דלוזיות על להתאבק בG1, אבל אני חושב שזה כל מה שהן. הן הזיות. זה משהו שרציתי לעשות כבר נצח ומעולם לא יכלתי. אז השנה תהיה השנה לעשות את זה, או שלא? כי בזמן שהG1 הבא יגיע, אני אהיה בן 43. אני אוהב את זה, אבל זה לא שווה את המחיר הבריאותי מאוחר יותר בחיים וכבר היו לי מספיק פציעות גם ככה. אני חושב שלעשות G1 יהיה קצת חסר אחריות מצידי ביחס למטרות הכלליות שלי לטווח הארוך, שהן להיות שם בשביל הילדים ובשביל המשפחה שלי. אני אפילו לא מדבר רק על החודש של הG1, אני מדבר על מה שזה יעשה לגוף שלי. הגוף שלי סולח לי המון על הדברים שאני בוחר לעשות לו, אני לא רוצה לנצל את זה יותר מידי. הגוף שלי היה טוב אליי ואני צריך להיות נחמד אליו בשנה האחרונה."
- נקודות ממסיבת העיתונאים הטלפונית של טוני קהאן לקראת רסלדרים:
טוני נשאל לגבי החתימה של ג'ייד קארגיל בWWE. טוני אומר שהוא שמח בשביל ג'ייד ומאחל לה בהצלחה. הוא אומר שהדלת של AEW תמיד תהיה פתוחה בשבילה.
טוני נשאל לגבי השמועות על מעבר למודל PPV חודשי. טוני אומר שהוא מעולם לא אמר משהו כזה ומבהיר שהם יריצו יותר אירועים בהמשך, אבל זה לא יהיה מודל חודשי. הוא כמובן מנצל את ההזדמנות בשביל לקדם את רסלדרים ואומר שהמשפחה של אנטוניו אינוקי תהיה נוכחת באירוע.
טוני נשאל גבי השמועות שהוא רכש או מתכוון לרכוש את NJPW. טוני מכחיש מייד את השמועות ואומר שאין לו מושג מאיפה הן הגיעו.
דייב מלצר שואל את טוני לגבי האפשרות שWBD יקנו בעלות מסויימת על AEW. טוני מאשר שהיו לו דיונים כאלה עם WBD, אבל כרגע הארגון הוא 100% שלו.
טוני מאשר שוורדלו עדיין נמצא תחת חוזה בAEW ואומר שהוא יחזור למסך "בזמן הנכון".
טוני נשאל לגבי הופעות אורח נוספות של RVD. טוני אומר שהוא נהנה לעבוד עם RVD ומקווה שיהיו עוד הזדמנויות להופעות שלו בעתיד.
טוני נשאל לגבי האפשרות שAEW יעברו לשדר בפוקס לאחר שהחוזה שלהם עם WWE יסתיים. טוני אומר שWBD לקחו סיכון עם AEW ונשארו נאמנים אליהם, ולכן הוא מקווה להישאר איתם ולא מתכנן לעבור לרשת אחרת.
- נקודות ממסיבת העיתונאים של שון מייקלס לקראת נו מרסי:
מייקלס נשאל לגבי NXT אירופה. הוא מדבר על ההתרגשות שלו לפרוייקט ואומר שהבראנד יושק בשנת 2024.
מייקלס נשאל לגבי השילוב של המתאבקים האירופאים בNXT. מייקלס אומר שהוא נהנה לעבוד עם המתאבקים האירופאיים בNXT UK והציע להביא אותם לארה''ב המון פעמים. הוא שם אובר את העבודה שלהם ומדבר גם על התרומות שלהם מאחורי הקלעים.
מייקלס נשאל לגבי גייבל סטיבסון ומסביר שהם מנסים כרגע למצוא את האיזון הנכון עם הלו''ז שלו מחוץ לחברה.
מייקלס נשאל לגבי השחרור של מוסטפה עלי שהוביל לשינוי בקארד של האירוע. מייקלס מביע את האכזבה שלו ואומר שהוא מאוד מעריך את עלי והתרומה שלו לNXT. מייקלס אומר שהוא גילה על השחרור של עלי ממש לפני שעלי עודכן על כך בעצמו ואומר שזה פשוט הטבע של העסק. מייקלס מאמין שעלי יצליח לאן שהוא לא יילך, אבל אומר שהוא יתגעגע לעבוד איתו.
מייקלס אומר שגם השחרור של דנה ברוק תפס אותו בהפתעה, כי היא הייתה באמצע סטוריליין. מייקלס אומר ששינויים פתאומיים הם דבר נפוץ בNXT והוא לא נותן לזה להשפיע עליו יותר מידי ובעיניו כל תקופה שמתאבק מעביר בNXT היא חיובית.
מייקלס נשאל בנוגע לחתימה של ג'ייד קארגיל. מייקלס אומר שעכשיו כשהוא פגש את ג'ייד, הוא מבין לחלוטין את הבאז שיש סביבה. מייקלס לא יודע אם היא תגיע לNXT, אבל מאמין שהם יוכלו למקסם את הפוטנציאל שלה במידה וזה יקרה.
מייקלס נשאל לגבי טריק וויליאמס ומדבר על אתיקת העבודה שלו. מייקלס מתאר את טריק בתור אחד מה2-3 האנשים שעובדים הכי קשה בPC.
בנוגע לשאלה על זכויות הTV של NXT, מייקלס אומר שזה לא תחום ההבנה שלו ושזו שאלה שצריך להפנות לאנשים מנוסים ממנו. מייקלס מדבר על כך שבעיניו המוצר של NXT צריך לפנות לקהל יעד צעיר יותר.
מייקלס שם אובר את טיפאני סטראטון ואומר שהיא עשתה התקדמות משמעותית בNXT, בעיקר מבחינת בטחון עצמי בפרומואים ובזירה. מייקלס מאמין שעם עוד קצת זמן והשקעה, היא תעשה עוד התקדמות משמעותית עד לרסלמניה ומדבר על כך שלהיות בדרכים עם הרוסטר הראשי ולעבוד עם מתאבקות כמו בקי לינץ' זה משהו שמאיץ את ההתקדמות הזאת. מייקלס אומר שהוא לא מקבל את ההחלטות בנוגע להעלאות לרוסטר הראשי, אבל הוא מאוד מאמין בפוטנציאל שיש לטיפאני.
מייקלס נשאל לגבי חזרה אפשרית של CM פאנק לWWE. מייקלס אומר ש"כמובן" שהוא היה רוצה את פאנק בNXT ומדבר על כך שהוא תמיד התחבר ופאנק ונהנה לעבוד איתו, למרות שהם לא עבדו המון ביחד. מייקלס אומר שבסופו של דבר ההחלטה להחתים את פאנק לWWE או להביא אותו לNXT זה משהו שלא תלוי בו.

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 555.png]](https://i.ibb.co/2NJ2FdY/555.png)
![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)

![[Image: ezgif-com-effects.gif]](https://i.postimg.cc/0ybMRn59/ezgif-com-effects.gif)