Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 54 55 56 57 58 ... 129 הבא »

תוצאות| WWE Monday Night RAW 18/9/23

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| WWE Monday Night RAW 18/9/23
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,480
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-19-2023, 04:16 PM
(09-19-2023, 02:19 PM)KillSwitch כתב:  מצחיק שאתה אומר את זה. האגדה מספרת שהאנטר צפה המון בAEW כשהוא היה בחופשה אחרי התקף הלב שלו והביא משם את החלוקה לסטייבלים של הרוסטר.

אני מניח שבסופו של דבר זה קשור בעיקר לותק וניסיון.
הבלאדליין ו-JD היו קיימים לפני שהאנטר קיבל את השליטה אבל הם לא היו ברמה שהם היום, בטח לא יום הדין.
מסטייבל משעמם שהיה לפני פירוק האנטר הצליח להחיות את הסטייבל הזה למצב שהם חלק מרכזי מאוד גם בראו וגם ב-NXT (ועכשיו גם בסמאקדאון).
גם LWO זאת הצלחה של האנטר מבחינתי, לשים את ריי כמנהיג סטייבל מוסיף לו עוד מסגרת שהייתה חסרה לו.
כמובן שהסטייבל היה חם יותר לקראת האירוע בפורטו ריקו אבל הם עדיין מקבלים זמן מסך ויש בנייה לקראת אסקובר -ריי.
גם הסטייבל החדש של לאשלי והסטריט פרופיטס נראה מעניין וניתן לו זמן להתקדם.
אימפריום מצד אחד מציג את גונת'ר, אחד המתאבקים החזקים והמוגנים ברוסטר, מצד שני הוא מציג 2 מתאבקים נוספים לא כל כך מעניינים שמקבלים זמן מסל שצריך להפסיד קרב זוגות או להפסיד למשהו שצריך לצבור מומנטום לקראת קרב נגד גונת'ר.
הסטייבל של שיימוס, פיט דאן והולנד משעמם ואפשר לפרק אותו.
אני חושב שגם WYATT6 היה אמור להיות פרויקט מעניין אבל לצערי לעולם לא נדע.

כמה סטייבלים מוצלחים קיימים כיום בבוקינג של טוני שאפשר לכתוב עליהם ככה?
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,982
אשכולות: 14
Likes Given: 1,287
09-19-2023, 04:25 PM

לא יודע למה, מרגיש לי שריקושט בדרך לעשות טרן בקרוב
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
09-19-2023, 04:31 PM
(09-19-2023, 04:16 PM)KB24 כתב:  אני מניח שבסופו של דבר זה קשור בעיקר לותק וניסיון.
הבלאדליין ו-JD היו קיימים לפני שהאנטר קיבל את השליטה אבל הם לא היו ברמה שהם היום, בטח לא יום הדין.
מסטייבל משעמם שהיה לפני פירוק האנטר הצליח להחיות את הסטייבל הזה למצב שהם חלק מרכזי מאוד גם בראו וגם ב-NXT (ועכשיו גם בסמאקדאון).
גם LWO זאת הצלחה של האנטר מבחינתי, לשים את ריי כמנהיג סטייבל מוסיף לו עוד מסגרת שהייתה חסרה לו.
כמובן שהסטייבל היה חם יותר לקראת האירוע בפורטו ריקו אבל הם עדיין מקבלים זמן מסך ויש בנייה לקראת אסקובר -ריי.
גם הסטייבל החדש של לאשלי והסטריט פרופיטס נראה מעניין וניתן לו זמן להתקדם.
אימפריום מצד אחד מציג את גונת'ר, אחד המתאבקים החזקים והמוגנים ברוסטר, מצד שני הוא מציג 2 מתאבקים נוספים לא כל כך מעניינים שמקבלים זמן מסל שצריך להפסיד קרב זוגות או להפסיד למשהו שצריך לצבור מומנטום לקראת קרב נגד גונת'ר.
הסטייבל של שיימוס, פיט דאן והולנד משעמם ואפשר לפרק אותו.
אני חושב שגם WYATT6 היה אמור להיות פרויקט מעניין אבל לצערי לעולם לא נדע.

כמה סטייבלים מוצלחים קיימים כיום בבוקינג של טוני שאפשר לכתוב עליהם ככה?

בסט פריינדס והאמבאסי. זהו זה.
BCC זה חרא סטייבל, האליט זו קבוצה שתוקעת את כל המעורבים, האוס אוף בלאק לא מסוגלים להחזיק מומנטום ועניין.
אין מה לדבר על פלאנט ג'ארט ועל QTV.

המבחן האמיתי של טריפל H עם הסטייבלים יהיה ככל שהזמן חולף. יש רגע נכון לפירוק של חלק מהם, אחרים יכולים להישאר ביחד שנים. צריך לדעת לזהות את זה.
גאלוס ואנדרסון כבר מרגישים כמו משקל עודף שסטיילס סוחב עליו. עם הבלאדליין היה להם המון מזל, סמי זיין הפיח חיים בסטייבל הזה וקנה להם עוד 8 חודשים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
09-19-2023, 04:37 PM
(09-19-2023, 04:31 PM)KillSwitch כתב:  בסט פריינדס והאמבאסי. זהו זה.
BCC זה חרא סטייבל, האליט זו קבוצה שתוקעת את כל המעורבים, האוס אוף בלאק לא מסוגלים להחזיק מומנטום ועניין.

המבחן האמיתי של טריפל H עם הסטייבלים יהיה ככל שהזמן חולף. יש רגע נכון לפירוק של חלק מהם, אחרים יכולים להישאר ביחד שנים. צריך לדעת לזהות את זה.
גאלוס ואנדרסון כבר מרגישים כמו משקל עודף שסטיילס סוחב עליו. עם הבלאדליין היה להם המון מזל, סמי זיין הפיח חיים בסטייבל הזה וקנה להם עוד 8 חודשים.

ואף מחדד, למעט הJD הנהדרים והבלאדליין המאוסים, כל שאר הסטייבלים הם העתק הדבק לסטייבלים של aew - ״אנחנו מפארים את מנהיג הסטייבל ובשאר הזמן סתם ג׳וברים״
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,517
אשכולות: 73
Likes Given: 2,480
09-19-2023, 05:00 PM

מסכים לגמרי
עוד מבחן לא פחות חשוב זה מה קורה ביום שאחרי הסטייבל.
יותר מדי מתאבקים בעבר איבדו כיוון אחרי שהסטייבל/טאג שלהם התפרקו.
יום הדין יאבדו כנראה בהמשך את פריסט או באלור, אסקובר - ריי גם יפרדו, ג'יי אוסו יוצא לריצת סינגלס, ואולי הכי מעניין מה יהיה עם ריינס ביום שאחרי?
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
09-19-2023, 07:27 PM

המבחן האמיתי של H מאז ומעולם היה ויהיה לגרום לריינס להפסיד נקי בסינגלס. אבל הבנתי מה אתה אומר.
אני לא רואה את BF בתור סטייבל, אני חושב שהם ספציפית פשוט קבוצה אורגנית למדי שמשייטת בAEW בלי עלילה אמיתית, ונאחזים אחד בשני נטו כי הם באמת חברים הכי טובים.
האמבסי הם הסטייבל היחיד שאני באמת חושב שהוא מוצלח.
גם את BCG אני מכניס כרגע תחת המטרייה של 'סטייבל לא מוצלח'.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
09-19-2023, 07:30 PM
זו התקופה הזאת בשנה שנטליה חוזרת ל3 שבועות עם פרצוף חדש לגמרי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, KillSwitch, NoamRR, NovemberMan
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,465
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
09-20-2023, 01:39 PM
פרק מעולה של ראו. דעות :

- קודי רודס נגד דומיניק מיסטריו היה קצר והפתיע אותי, ב-MITB יצא לי לראות את הקרב היותר ארוך וטוב שלהם.
הסגמנט אחרי הקרב של קווין אואנס, סמי זיין וקודי רודס היה מעולה. קודי מסביר את הסיבה שלו ואומר שירד חבר אחד מהבלודליין, זיין מנסה לשכנע את אואנס לתת הזדמנות לג'יי. אואנס ממשיך בשלו ובוחר לא להאמין לג'יי, כל הסיפור של ג'יי אוסו בראו והבלאגן סביבו מצוין.

- קופי קינגסטון נגד אייבר היה פאקינג MOTN. מה לעזאזל ראינו פה... זה באמת הגיע משום מקום, השניים קיבלו רבע שעה וקיבלנו קרב סטייל טייקאובר מפעם, הם היו מדהימים פה, כל אחד מהם הפגיז חבל על הזמן, ספוטים גדולים, קצב טוב, הקהל היה ממש בתוך הקרב הזה, המתאבקים גרמו לזה להרגיש כמו קרב חשוב. שאפו.

- ריקושט נגד שינסקה נקאמורה היה טוב, הופעה מאוד טוב של שניהם, הריצה הזאת של נקאמורה פשוט פנטסטית. אהבתי שריקושט לא יצא פראייר ובחר לדפוק בנקאמורה את הכיסא. אחר כך נקאמורה מצליח להשתלט עליו ומנסה לפצוע אותו, רולינס יוצא החוצה ושוב נקאמורה מצליח לפגוע לו בגב מספר פעמים, מכירות מדהימות של רולינס. נקאמורה בסוף היה מצחיק חבל על הזמן שלקח ממישהו בקהל את הפרצוף של רולינס.
אני לא רואה את רולינס מחזיק באליפות העולם לעוד הרבה זמן, משבוע לשבוע הוא ממשיך לסבול מכאבי גב, אולי הוא יצליח שוב לנצח את נקאמורה משום מקום... זה רק עניין של זמן עד שדמיאן פריסט יפדה את המזוודה.

- ביטדאון מעולה של ניה ג'קס על שיינה בייזלר, זואי סטארק, צ'לסי גרין ופייפר ניבן.

- ברונסון ריד נגד צ'אד גייבל היה טוב מאוד, וואלה ניצחון מפתיע של ברונסון ריד על צ'אד גייבל הפנטסטי, ריד קפץ על גייבל שהרים את הברכיים כדי למנוע פגיעה אך 'נפצע' תוך כדי, שמרו עליו יפה. ריד מנצח אחרי צונאמי אדיר, צונאמי אחד הפינישרים היותר חזקים שיש היום בעולם ההאבקות, ברגע שריד נוחת על מישהו ככה מהטופ רופ... הקרב נגמר.
אני חושב כמו לידור מוקסלי בנושא הזה, גונת'ר הולך לקבל יריבים שונים קצת כמו ברונסון ריד ותומאסו צ'אמפה. גייבל הולך לחזור לתחילת התור אחרי הפסדים נקיים לגונת'ר וריד, בהמשך ינסה להרוויח את ההזדמנות שלו שוב.

- בקי לינץ' נגד נטליה היה טוב, היה דיווח של שון רוס סאפ בתחילת השבוע שנטליה קיבלה מילים טובות מלמעלה, בהודו היא התאבקה פעמיים בלילה אחד כאשר החליפה את בקי לינץ' שלא יכלה להגיע. אז נתנו לה את הקרב הזה כבונוס... בסדר מבחינתי, למה לא.
בקי לינץ' לפי הדיווחים ביקשה להתאבק נגד טיגן נוקס, קרב שאני מאוד רוצה לראות ובטח נקבל אותו בהמשך, אני גם מקווה שיחזרו לקטע הזה שבקי לינץ' הולכת להתמודד כל שבוע נגד מתאבקות שפחות מקבלות הזדמנויות, זה יכול להיות מגניב מאוד.

- אחלה תומאסו צ'אמפה, צ'אמפה נגד גונת'ר 2 ? הו בייבי, הקרב הקודם שלהם בסטאנד & דליבר היה אדיר.

- דרו מקנטייר נגד ג'יי אוסו היה קרב מרכזי נהדר, הקרב הזה באמת הרגיש גדול וראוי לסגור את התוכנית של ראו. הכניסה של ג'יי אוסו ממשיכה להיות אדירה. רק לי ג'יי הרגיש פה ושם בקרב קצת כבד ? היו כמה מהלכים שנראו איטיים מהצד שלו. מקנטייר כבר איזה שבועיים ברציפות דופק קליימורים פסיכים. מקנטייר נראה פנטסטי.
ג'יי נותן את התשובה ליום הדין ומפוצץ אותם, אחרי הקרב יום הדין תוקפים אותו, הסיום של התוכנית היה מצוין, מקנטייר צופה בביטדאון ומחליט לא לעזור לג'יי, הוא זוכר מה הוא עשה לו. קודי רודס עושה את ההצלה ומקבל שוב פופים גדולים מהקהל.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
09-20-2023, 07:40 PM
בגדול זו הייתה תוכנית טובה. כמה דברים קטנים שהציקו לי (וניה ג'אקס, שהיא ממש לא דבר קטן), אבל סה''כ נהנתי.

כמו שכבר כתבתי - מה שנוגע לג'יי אוסו ממשיך להיות מעולה. עלילה גדולה ומרכזית שמתפתחת לעלילות משנה לחלק גדול מהרוסטר של ראו. שמח שסיימנו את הפרק של "האם הוא מצטרף לJD?" כבר עכשיו. כולנו ידענו שזה לא קורה ואין טעם למרוח את זה מעבר.
היה לי מוזר שהם פשוט שכחו מג'ורדן דבלין השבוע. יכול להיות שפספסתי משהו, אבל הוא אפילו לא הוזכר. זה לא שהוא ייחסר לי יותר מידי, אבל זה מרגיש מאוד כמו החלטה שבאה מוינס. 
אני מניח שזה הולך לוואר גיימס בSVS עם JD וג'ימי אוסו (מרגיש שיש סיבה שהם מזכירים אותו) נגד קודי רודס, ג'יי אוסו, סמי זיין, קווין אואנס ועוד מישהו. 

דרגון לי בראו זה מארקאאוט מומנט קטן.
אני לא חושב שדומיניק הוא היריב הכי טוב בעולם לקרב שואוקייס ראשון, אבל זה לא שצריך הרבה בשביל לגרום לדרגון לי להיראות טוב. 

קופי קינגסטון נגד אייבר היה קרב מצויין. שני מתאבקים שקיבלו זמן וניצלו אותו בצורה הכי טובה שאפשר. זה היה אמור להיות טאג של 2/3 הכרעות, אני מתאר לעצמי שטריפל H פשוט נתן לקופי ואייבר את אותו הזמן שהיה מתוכנן לזוגות ולא קיצץ ממנו. מרגיש מאוד נדיר שקרב סינגלס כזה בין שני מידקארדרים שלא נמצאים גבוה בשרשרת המזון מקבל יחס כזה. 
זה לא מפתיע אותי שאייבר הוא מתאבק סינגלס טוב, ראיתי מספיק ממנו בROH, אבל עבר כל כך הרבה זמן מאז שהוא קיבל את ההזדמנות להראות בדיוק למה הוא מסוגל. ממש קרב פריצה. בסוף התבאסתי שהוא לא ניצח, ואני מהמעריצים של קופי. מבחינתי אייבר יכול לקבל עכשיו פוש בסינגלס ושוט נגד וולטר.

לא אכפת לי משינסקה נקאמורה בזירה יותר. הוא לא עושה לי כלום. כריזמטי, דמות מעולה כרגע - ואז הפעמון מצלצל ואנחנו בארץ הבינוניות.
מה שמעניין בקרב הזה היה הסיום. הם מגנים על ריקושט עם הפסילה הזאת. הם בונים עליו למשהו, אחרת לא הייתה להם שום בעיה לתת לשינסקה להצמיד אותו נקי ולהריץ את אותו אנגל בדיוק אחרי הקרב. 
ההימור הבטוח הוא קרב משולש של רולינס נגד ריקושט נגד נקאמורה, ואם זה קורה - שאף אחד לא ישקר לכם שאליפות העולם במשקל כבד זו לא אליפות מידקארד בתחפושת. 

מחלקת הנשים השבוע הייתה החלק הכי גרוע בראו. 
לתת לניה ג'אקס לרצוח את מחלקת הזוגות זה בוקינג דוחה. שנאתי כשסטרומן עשה את זה, אני שונא את זה יותר כשזאת בהמה חסרת תועלת. כל ארבעת המתאבקות שהיו בקרב הזה מוכשרות יותר ממנה.

אני קצת פרנואיד לגבי צ'אד גייבל.
הכיוון מרגיש ברור. וולטר מגן על האליפות נגד צ'אמפה (היה להם קרב מעולה בNXT), נגד ריד, אולי נגד עוד מישהו, ואז בעוד כמה חודשים מחממים את גייבל מחדש, מחזירים אותו לתמונה ונותנים לו לסיים את הריין. על הנייר? מעולה. גייבל מנצח את וולטר באזור ינואר, וולטר עובר לדברים גדולים וטובים יותר לרסלמניה. בין אם זה אליפות עולם או פיוד עם לסנר. גייבל בעיניי גם יכול לעשות קפיצה למאין אבנט בהמשך כי הוא הדבר הכי קרוב שיש היום לקורט אנגל.
אבל אני פשוט פרנואיד בטירוף כשזה מגיע לבוקינג של WWE עם דברים כאלה. אני פשוט מדמיין את וינס מקמה'ן עורב מעבר לפינה ומחליט בדקה ה90 שהם לא שמים את האליפות על שורטי G, אלא על אוטיס. 
אני רוצה להיות אופטימי, עדיין קשה לי.
מה שקורה עם אימפריום זו אחת הסיבות שקשה לי. זה מרגיש לי אישית שבכל פעם שוינס נוכח ומעורב - אימפריום עושים פרצופים למישהו. זוכרים את התקופה שוולטר היה מחלק לקייזר צ'ופים אחרי כל קרב, ואז טריפל H נכנס ופשוט זרק את הסטוריליין הזה לפח?
עכשיו הם עושים פרצופים לוינצ'י - מה זה יעזור אם נוציא אותו מהטריו? אף אחד לא מרוויח מזה. הדבר היחיד שמשתנה זה שקייזר יאכל יותר הצמדות. 
אימפריום זה שילוב שעובד. אפשר לשפר, אבל הדרך לשפר היא לתת יותר לוינצ'י וקייזר, לא לפרק את החבילה. 

פעם אנשים היו נחנקים מהפלוצים של נטליה, היום אני נחנק מלראות אותה מקבלת 10 דקות בראו.
אני לא רוצה פייס טרן, היל טרן, שינוי בדמות - עברנו הכל איתה. אני רוצה אותה על תקן משהו כמו המתאבקים הזקנים של NJPW. כמו טנזן - פילר בטורנירים, באטל רויאלים וטאגים. עד שיגיע הזמן לסטוריליין פרישה.
ולמה סיום מעאפן כל כך? למה נטליה לא יכולה להפסיד לפינישר במרכז הזירה? 
לדעת שזו הייתה אמורה להיות טיגן נוקס במקומה מעצבן אפילו יותר. 

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,277
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
09-20-2023, 11:17 PM
ההודים קיבלו 2 קרבות של נטליה??? חחחחחחחחחחח הייתי מבקש את הכסף חזרה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 11:11 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר