09-19-2023, 02:41 PM
אני אוהב את המהלך קאנדיאן דסטרויר.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
09-19-2023, 03:18 PM
אחד הדברים האהובים עליי בקרבות שהפך לשנוא עליי בשנתיים האחרונות -
כשמתאבקים עומדים אחד מול השני (אחד מול אחד, טאג מול טאג או סטייבלים) בפייסאוף אחרי כמה ספוטים ואז מתחילים בבראול עם מלא אגרופים כשאף אחד לא מוכר. אוברייטד, אובר-יוזד, לא יותר מצ׳יפ פופ ברמות הכי נמוכות שאפשר באין-רינג. זה לא פוסח על דינמייט, קוליז׳ן, ראו, סמאק, אירועים, NXT, קלאסי מאוד של וורגיימס. ![]()
09-19-2023, 04:14 PM
הפליפי שיט שהכי מציק לי זה ספניש פליי. זה לא שחוק כמו דסטרוייר, אבל זה גם נראה פחות מגניב. שיתוף פעולה בוטה בין המתאבקים.
יש גם המון אנשים שמנסים לשחזר את סופלקס סיטי של לסנר או סופרקיק פארטי של הבאקס. למצוא איזה מהלך ולהספים אותו. זה אף פעם לא עובד.
09-19-2023, 04:40 PM
הרבה יותר גרוע מאינפלציה של סופלקים\סופרקיקס\קנדיאן דיסטרויר\פליפי שיט, היא אינפלציה של פינישרים. אין דבר שמבאס אותי כמו זה. לראות את סינה עושה 2-3 AA כדי להצמיד מידקארדר, את זיגלר פוגע עם סופרקיק\זיג זג בשביל קיקאאוט כל פעם מחדש, הכאוס ת'אורי של גייבל, האינסוף קרוס רודס. כל כך מאוס. פינישר אמור לסיים קרב.
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
09-19-2023, 05:16 PM
(09-19-2023, 04:40 PM)WheelerYUTA כתב: הרבה יותר גרוע מאינפלציה של סופלקים\סופרקיקס\קנדיאן דיסטרויר\פליפי שיט, היא אינפלציה של פינישרים. אין דבר שמבאס אותי כמו זה. לראות את סינה עושה 2-3 AA כדי להצמיד מידקארדר, את זיגלר פוגע עם סופרקיק\זיג זג בשביל קיקאאוט כל פעם מחדש, הכאוס ת'אורי של גייבל, האינסוף קרוס רודס. כל כך מאוס. פינישר אמור לסיים קרב.לודוויג קייסר הפסיג לBLUE THUNDER BOMB וזה הפעם היחידה שראיתי מישהו מפסיד לזה
09-19-2023, 07:22 PM
כל הדברים שתיארנו פה הם למה סגנון האין-רינג של וולטר מנצח כרגע על עולם הפרו-רסלינג.
סטרונג סטייל היה גם פופולרי מאוד כשכולם עברו לNJPW, אבל עד מהרה הזאב הוריד את המסכה וקיבלנו מנת יתר של PWG לפרצוף. וולטר הוא המתאבק הכי מעניין היום בזירה בגלל שהוא מקדש את האסכולה לפיה רסלינג זה במהות שלו קרב, ולא פלטפורמה להצגה של יכולת אתלטית. באופן אישי, אם אוכל להוסיף, אני לא אוהב 99% מהוריאציות של פינישרים מהטופ-רופ. לקחת פינישר, הוספת 500% ברמת הסיכון, שמת את המילה 'סופר' לפני השם האמיתי, והורדת את האפקטיביות ואת הרמה הויזואלית ב80%. בפשטות זה פשוט מסוכן ונראה גרוע. סופר-פרדיים-שיפט, סופר-סטיילס-קלאש, סופר-נקברייקר כמו שאיבושי/נאיטו היו עושים אחד לשני, סופר OWA, סופר RKO, סופר טוויסט-אוף-פייט, הכל הכל הכל. היוצא מן הכלל היחידי שאני יכול לחשוב עליו בשנה האחרונה זה הDDT המבחיל שאומגה עשה לאוספריי בWK. זה היה המהלך המכונן של הקרב, והייתי בשוק מרמת הביצוע.
09-19-2023, 08:49 PM
אני דווקא שונא לפני טאג שמי שבזירה זוחל לאט לאט טמחכים אחד לשני כדי שיביאו טאג ביחד. זה מטריף אותי.
![]()
09-19-2023, 10:37 PM
(09-19-2023, 04:14 PM)KillSwitch כתב: הפליפי שיט שהכי מציק לי זה ספניש פליי. זה לא שחוק כמו דסטרוייר, אבל זה גם נראה פחות מגניב. שיתוף פעולה בוטה בין המתאבקים. ??? קאנדיאן דיסטרויר זה האם אמא של השיתוף בין מתאבקים. זה מהלך שבתכלס מבצע מי שנפגע ממנו וכל מה שעושה המבצע הוא להידבק למי שאמור להיפגע מהמהלך |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|