Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1974): « הקודם 1 ... 755 756 757 758 759 ... 1974 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,561
09-17-2023, 09:29 PM
(09-17-2023, 08:09 PM)Triple T כתב:  היום היה המירוץ הכי מותח בכל העונה. Cool

בהחלט כך.

אנחנו בעצם מתחילים את המרוץ כששני נהגי קבוצת רדבול, מקס ורסטאפן וצ'קו פרז, שניהם לא הצליחו לעבור לשלב השלישי של מקצי הדירוג אתמול, ולכן הם מזנקים מהעמדות ה11 ו13 בהתאמה.
הספרדי קרלוס סיינז מפרארי התחיל ראשון, כשאחריו ג'ורג' ראסל ממרצדס, שארל לקלר מפרארי שלישי, לנדו נוריס ממקלארן רביעי ולואיס המילטון האגדי במקום החמישי, גם הוא ממרצדס.
המרוץ מתחיל עם ראסל שלא מזנק טוב ומאבד את המקום ללקלר, ככה ששני הפרארי מובילים את המרוץ. נרשמת עוד תקרית כשהמילטון מהמקום החמישי נאלץ לצאת מהגבול של המסלול כדי להימנע מהתנגשות, ועוקף ככה את ראסל ונוריס. אחרי 2 הקפות בערך הוא החזיר את 2 המקומות.
מאחורי החמישיה המובילה, בלאגן. היפני יוקי טסונודה מסיים את המרוץ בהקפה הראשונה בגלל התנגשות, הסיני גוואניו ז'ו נכנס להחליף גלגלים בהקפה הראשונה בעקבות התנגשות, הרבה מאוד תקריות קורות בגלל תנאי המסלול בסינגפור, שנחשב למסלול מאוד טכני עם הרבה פניות איטיות ומסלול מאוד צר, שמשאיר הרבה מעט מקום לטעויות.
פרארי, שמאוד מאוכזבת מהשנה הזאת ולא מגיעה לביצועים לה ציפתה, מבקשת בשלב הזה מלקלר, שבמקום השני, לפתוח פער אחורה של 3 שניות (ובהמשך 5 שניות) מסיינז, כדי שיוכל להגדיל את הפער מהנהגים שמאחור בהובלת ג'ורג' ראסל, על מנת לסייע "להבטיח" את הניצחון לקבוצה. קבוצת רדבול מאחורה מצליחה מעט להתקדם, אבל לא יותר מדי עד להקפה ה20.
לוגן סרג'נט, האמריקאי הטירון של קבוצת וויליאמס, נכנס בקיר ונשבר לו חלק מהכנף הקדמית של הרכב, ולאחר שמתחיל לנסוע לרחבת הטיפולים נשאר על הכביש הרבה מאוד "שאריות" מאותה כנף, לכן יוצא רכב בטיחות. הרכב בטיחות הוא רכב של הנהלת המרוץ שמחייב את הנהגים לנהוג מאחוריו, ללא אפשרות לעקיפות, בקצב איטי שמאפשר לטפל בבעיות שנוצרו. בזמן הזה, בגלל שהנהיגה איטית בין כה, מומלץ לרוב הנהגים להיכנס להחליף צמיגים, ככה הם "מפסידים" פחות זמן בגלל המהירות האיטית יחסית של המתחרים. אכן רוב הנהגים עשו כך, למעט הנהגיל שהתחילו על צמיגים בעלי תרכובת "קשה", אשר יידרשו בכל זאת לבצע חילוף צמיגים בהמשך, בהם 2 נהגי רדבול. ככה 2 הנהגים התקדמו במיקום למקומות 2 ו4. שתי תקריות קרו בגלל העצירות ההמוניות, הראשונה היא ששארל לקלר, שהיה שני, נדרש להמתין ביציאה מהעצירה שלו בגלל העומס והפסיד הרבה מקומות. תקרית נוספת היא של הספרדי הוותיק פרננדו אלונסו מאסטון מרטין, שחצה את הקו שמפריד בין המסלול לכניסה לרחבת הטיפולים וקיבל עונש זמן לאחר מכן.
אחרי החזרה למרוץ, מכוניות הרדבול איבדו את מקומן לנהגים עם הצמיגים הטריים יותר. היו מספר אירועים לנהגים שדורגו באמצע הדירוג, כולל פרישה של ולטארי בוטאס שלא השפיעה יותר מדי על המרוץ, עד כניסה של 2 מכוניות רדבול לרחבת הטיפולים ואיבוד משמעותי של מיקום. ממש הקפה וחצי לאחר מכן, אסטבן אוקון הצרפתי מאלפין, במרוץ טוב כשהוא בעשרייה הראשונה, נאלץ לפרוש בגלל תקלה טכנית. זה מוציא מכונית בטיחות וירטואלית, כשהבדל בינה לבין "רגילה" הוא שאין מכונית פיזית ש"אוספת" את כל הנהגים מאחורייה, אלא פשוט הגבלת מהירות טוטאלית. קבוצת מרצדס מחליטה להמר, ושולחת את שני הנהגים שלה ממקומות 3 ו4 להחליף לצמיגים טריים ורכים יותר, ועל כך מאבדת מיקום. בחידוש המרוץ, הפער למוביל בין ראסל שהיה רביעי לסיינז שעדיין ראשון הוא כ20 שניות, ובין ראסל ללקלר שהיה שלישי הוא כ15 שניות, עם כ15 הקפות שנותרו. ביש מזל היה לקבוצת רדבול, שאם הייתה "מחכה" 2 הקפות היו מפסידים פחות זמן (כמובן שאי אפשר לחזות מקרים מהסוג הזה).
כבר במהרה רואים שקבוצת מרצדס נוהגת מאוד מהר, בקצב של כ2 שניות להקפה. לאחר כמה הקפות הם עוקפים את לקלר, לא עומד בקצב ויסיים את המרוץ חמישי. לאחר כמה הקפות הם מגיעים לסיינז שראשון ובפער של כשנייה ממנו נוריס עדיין מחזיק, עם מכונית פחות עדיפה, עם מספר מאוד קטן של הקפות שנותרו.
במקביל, קבוצת רדבול ש"הפסידה" בגלל החלפת הצמיגים המוקדמת, הצליחו להתקדם משמעותית והצליחו לסיים במקומות 5 ו8 בהתאמה, כשאני מזכיר שדירוג ב10 הראשונים מביא ניקוד אישי וקבוצתי.
וחוזרים למובילים, בכל ההקפות עד האחרונה כל ארבעת הנהגים המובילים שומרים על פערים של פחות משנייה אחד מהשני, ולא מצליחים לבצע עקיפות. נכנסים להקפה האחרונה והלחץ באוויר, ראסל שממוקם שלישי מנסה לבצע מהלך אך הוא נכנס בקיר ונאלץ לפרוש! במקום לסיים את הפודיום הוא לא מסיים את המרוץ, סיום טרגי אחרי מרוץ טוב שלו. סיינז מצליח לשמור על המקום ולנצח את המרוץ, נוריס הצעיר מסיים שני והמילטון הותיק שלישי.
ראוים לציון: אוסקר פיאסטרי ממקלארן וליאם לאוסון מאלפאטאורי. פיאסטרי האוסטרלי התחיל את המרוץ מאחור לאחר שלא הצליח לקבוע זמן טוב במקצה דירוג (בגלל תאונה שגרמה להפסקת המרוץ, ולכן גם למנוע ממנו לשפר את הזמן כשכבר היה בסוף ההקפה שלו) והצליח לשפר 10 מקומות ביחס לדירוג. מדהים לנהג צעיר. לאוסון הניוזילאנדי מגיע למירוץ כשהוא המחליף של המחליף (דניאל ריקארדו פצוע אחרי תאונה, אחרי שהחליף את ניק דה וריס בקביעות לאור ביצועים לא מספקים). לאוסון במרוץ השלישי שלו מצליח לסיים בניקוד, אחרי שגם זינק מהמקום ה10 אחרי מקצה דירוג מעולה.
בקיצור, מרוץ מדהים אחרי עונה מאוד מנומנמת עם מנצח מאוד ברור לכל המרוצים, מרוץ שמזכיר למה הספורט הזה מרגש.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 3 users Like Mad King's post:
  • Bam Bam Bigelow, orgibor, Triple T
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#7,562
09-17-2023, 10:14 PM
(09-17-2023, 09:10 PM)Adam Cole כתב:  ללכת לקולנוע נהייתה חוויה מזעזעת.
הגעתי לאולם מפוצץ, אחלה, אין בעיה.
ואז קלטתי - השורות הראשונות מלאות בילדים. ילדות פותחות לייב בטיקטוק באמצע הסרט, ילדים שמים שירים בכוונה כדי "להצחיק", שורה מאחורינו יושב ילד שצורח בממוצע כל 3 שניות, פלאשים בלי סוף של סלפי כי מי לא עושה סלפי באולם חשוך.
ואם זה לא מספיק, ממה שאיכשהו עוד הספקתי לראות אשכרה מהסרט, לא מתקרב בכלל לסרט הראשון. 
עשיתי לעצמי טובה שיצאתי באמצע.

אני כבר ערוך מראש לזה שחמישה לילות אצל פרדי תהיה החוויה הכי בלתי נסבלת שהייתה לי בקולנוע איי פעם, וזה מתסכל כי אני כן רוצה לתפוס את הסרט על המסך הגדול.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#7,563
09-17-2023, 10:30 PM
אני הולך לקולנוע רק כשיש באמת סרט שאני רוצה לראות שם ולא באלי לחכות(בעיקר מארוול).
אחרי זה אני מחפש הקרנה באמצע שבוע בשעה מאוחרת והולך, טפו טפו עד עכשיו לא נתקלתי בילדים חרא שהרסו לי את החוויה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
#7,564
09-18-2023, 12:06 AM
(09-17-2023, 10:14 PM)KillSwitch כתב:  אני כבר ערוך מראש לזה שחמישה לילות אצל פרדי תהיה החוויה הכי בלתי נסבלת שהייתה לי בקולנוע איי פעם, וזה מתסכל כי אני כן רוצה לתפוס את הסרט על המסך הגדול.

מעניין איזה טרנד מסריח הולך להיות בטיקטוק בגלל הסרט הזה.

אני אפילו לא אוהב סרטי אימה, אבל הסרט הזה נשמע מעניין.

הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#7,565
09-18-2023, 10:07 AM
(09-17-2023, 09:10 PM)Adam Cole כתב:  ללכת לקולנוע נהייתה חוויה מזעזעת.
הגעתי לאולם מפוצץ, אחלה, אין בעיה.
ואז קלטתי - השורות הראשונות מלאות בילדים. ילדות פותחות לייב בטיקטוק באמצע הסרט, ילדים שמים שירים בכוונה כדי "להצחיק", שורה מאחורינו יושב ילד שצורח בממוצע כל 3 שניות, פלאשים בלי סוף של סלפי כי מי לא עושה סלפי באולם חשוך.
ואם זה לא מספיק, ממה שאיכשהו עוד הספקתי לראות אשכרה מהסרט, לא מתקרב בכלל לסרט הראשון. 
עשיתי לעצמי טובה שיצאתי באמצע.
הכל תלוי בזמן שאתה בוחר
עצה שלי- לילה. מת שם אין אף אחד. ובאיזו טריטוריה אתה נמצא ד"א
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#7,566
09-18-2023, 11:45 AM
(09-18-2023, 10:07 AM)karusi כתב:  הכל תלוי בזמן שאתה בוחר
עצה שלי- לילה. מת שם אין אף אחד. ובאיזו טריטוריה אתה נמצא ד"א

נאיבי מצידך לחשוב שערסים בני 14 לא פוקדים את הקולנוע גם בלילה.
יש דברים שהם לא יילכו לראות, אבל בלוקבאסטרים זו בעיה.

השעות הכי טובות הן דווקא המוקדמות. ב16:00 יהיה לך אולם ריק.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • karusi
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
#7,567
09-18-2023, 11:56 AM
(09-17-2023, 09:17 PM)master of doom כתב:  אחת מתצוגות הבלם הכי גרועות שראיתי בחיים. דגו היה צריך להוציא אותו אחרי השער השני במקום להוציא את סונדגרן.

לגמרי, אבל חשוב לזכור שגם סק ופלאניץ' פתחו בצליעה.
בסך הכל משחק ראשון, אסור להרוג אותו מוקדם מדי.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,027
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
#7,568
09-18-2023, 02:22 PM
מחר בסטרימינג :

[Image: MV5-BMz-Ix-YTFl-ZGYt-YThl-Ny00-ODAw-LWEx...DM2-MQ.jpg]  [Image: MV5-BYz-My-Yz-Fk-Nm-Ut-N2-Zk-Ni00-NTYw-L...MTg5-O.jpg]

בית מטבחיים(Slotherhouse, משחק מילים של עצלן בית) - עצלן משוגע שרוצח אנשים... יאפ, קראתם נכון.
עד שהמוות יפריד בינינו(Til Death Do Us Part) - מהיוצרים של יעד סופי, כלה נוטשת את החתונה שלה ואז חייבת להלחם מול החתן והשושבינים שלו.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cofindrop מנותק
Rookie
*
תגובות: 93
אשכולות: 1
Likes Given: 6
הצטרף בתאריך: Feb 2023
#7,569
09-18-2023, 08:15 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-18-2023, 08:16 PM על ידי Cofindrop.)
(09-14-2023, 02:06 PM)lidoradir כתב:  אני אוהב את הנושא אז אענה על זה ועל הדרך ארחיב :

- סרט מופץ קודם כל לבתי הקולנוע.
- לפני תקופת הקורונה לקח לסרט להגיע מבתי הקולנוע לשירותי הסטרימינג בתשלום תקופה של 3 חודשים.
- מאז הקורונה נכנסו לתקופה שהרבה סרטים שוחררו במקביל גם בבתי הקולנוע וגם בשירותי הסטרימינג.
- אחרי שפחות או יותר יצאנו מתקופת הקורונה... סרטי קולנוע מגיעים לשירותי הסטרימינג אחרי 1-2 חודשים, לפעמים אפילו פחות.
- לשאלתך : ניקח לדומגא את הסרט במלכוד של ליאם ניסן שעדיין מוקרן בקולנוע :
[Image: Screenshot-1.png]

מחר ב-15 בספטמבר הוא משתחרר בסטרימינג של אמאזון ואייטונס(אם אתה רוצה לדעת את התאריכים שהסרטים מגיעים לסטרימינג זה פשוט לעשות חיפוש מהיר בגוגל או לבדוק בטוויטר, אני שלחתי פה הרבה מידע על זה), זה עונה לך על השאלה של איך אני יודע שמחר זה יהיה בטורנטים, יש המון קבוצות גדולות ברשת שהעבודה שלהם היא להפציץ את הסרטים האלה, יש להם ציוד יקר, הם רוכשים את הסרט, מקליטים אותו ואז משחררים אותו ומשם זה מגיע לכל חור ברשת.
בתאכלס ? גם אתה וכל אחד אחר יכול לעשות את זה, זאת כמובן עבודה לא קלה בכלל, צריך את הציוד המתאים ואתה כמובן לוקח פה סיכון מטורף כמו הסיפור למטה.

Black Adam 2022 2160p WEB-DL DDP5 1 Atmos HDR H 265-EVO
אני מניח שפעם אחת ב-15 השנים האחרונות יצא לך להוריד סרט/סדרה של EVO, אחת הקבוצות הכי גדולות שהיו אי פעם, שחררו כל דבר שיצא ראשונים בכל האיכויות האפשריות.
בסוף 2022 הם הפסיקו משום מקום לשחרר תכנים לרשת... ואז התגלה שעצרו אותם, הרשויות בפורטוגל פשטו עליהם וזה הפך לאחד הסיפורים הגדולים.

אם באלך לקרוא על זה :
https://torrentfreak.com/prolific-piracy-release-group-evo-goes-mysteriously-quiet-221128/
https://torrentfreak.com/authorities-arrested-leaders-of-prolific-piracy-release-group-evo-230315/
https://www.techspot.com/news/97955-anti-piracy-coalition-helped-dismantle-evolution-piracy-group.html

כמה סוגי סטרימינג יש ובאיזה אתר אתה ממליץ להשתמש?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,027
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
#7,570
09-18-2023, 10:30 PM
(09-18-2023, 08:15 PM)Cofindrop כתב:  כמה סוגי סטרימינג יש ובאיזה אתר אתה ממליץ להשתמש?

שירותי סטרימינג הכי גדולים שזמינים בישראל :
- נטפליקס.
- דיסני פלוס.
- אמאזון פריים.
- אפל TV+.

בקשר לאתרים אז היום האתר הכי טוב וחימני הוא :
https://torrentgalaxy.to
יש כמובן את https://thepiratebay3.co המוכר.

אתרים סגורים שצריך לקבל הזמנות כדי להרשם אליהם :
https://www.iptorrents.com/t
https://www.torrentleech.org
* באתרים הסגורים צריך לשתף בחזרה את הקובץ שאתה מוריד, אתה לא יכול למחוק אותו מהמחשב.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Cofindrop
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1974): « הקודם 1 ... 755 756 757 758 759 ... 1974 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 01:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר