Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1975): « הקודם 1 ... 743 744 745 746 747 ... 1975 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#7,441
09-09-2023, 11:55 AM
(09-09-2023, 11:12 AM)lidoradir כתב:  לא שיחקתי במחשב כל כך הרבה זמן חחחחחחחחח, אני רק בקונסולות ככה שלא יכול להגיד לגבי זה.
הדברים היחידים שאני מוריד למחשב בטורנטים זה סרטים וסדרות.

--

לגבי הגרסאות של ה-4K תשים לב שהרבה אתרים מעלים קידודים שונים ופחות איכותיים, למשל סרט 4K ששוקל 4 ג'יגה... זה לא באמת.

לדוגמא הסרט האחרון שיצא : דוגי סטייל(Strays) שעדיין רץ פה בבתי הקולנוע :

[Image: Screenshot-1.png]

הגרסא הכי איכותית של ה-4K שוקלת 16.5 ג'יגה.
יש לך גרסאות DV = דולבי ויז'ן.
יש לך גרסא MA = היא נלקחה משירות הסטרימינג של moviesanywhere.com.
DTS זה אכן סאונד אבל גוגל באמת יסביר לך את זה כמו שצריך ואת ההבדלים בין כל הסוגי האודיו, אני לא ממש חזק בנושא הזה.

שים לב בשחרורים לזה :
Strays 2023 Hybrid 2160p MA WEB-DL DDPA5 1 HDR DV HEVC-FLUX
Heels.S01.2160p.STAN.WEB-DL.DDP5.1.x265-TEPES

moviesanywhere.com
stan.com.au

כמעט כל הקבוצות שמשחררות דברים ברשת מציינות את המקור שלהן.

אני עדיין חושב שאתר הטורנטים החינמי הכי טוב היום הוא :
https://torrentgalaxy.to

הם הפסיקו את הפעילות שלהם בסוף מאי, וואלה הם היו אתר מצוין וחינמי.

אשכרה נהרס לנו עוד קלאסיקה של נובאק-אלקרז  Sad

וואלה, מגניב. אז ככה הגעת ל-stan. באמת שאלתי את עצמי מאיפה אתה מכיר אתה אוסטרלי.
Hevc-flux זה שם הקבוצה ששיחררה?

האם לכל סדרה ישנה יש 4k? שמתי סתם לדוגמה בחיפוש Roswell באתר ששמת אליו לינק. יש לי דרך למיין מי הגרסה הכי איכותית? (הכוונה לרוזוול המקורי ולא ניו מקסיקו)
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,065
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,442
09-09-2023, 01:13 PM
(09-09-2023, 11:55 AM)wwehof כתב:  וואלה, מגניב. אז ככה הגעת ל-stan. באמת שאלתי את עצמי מאיפה אתה מכיר אתה אוסטרלי.
Hevc-flux זה שם הקבוצה ששיחררה?

האם לכל סדרה ישנה יש 4k? שמתי סתם לדוגמה בחיפוש Roswell באתר ששמת אליו לינק. יש לי דרך למיין מי הגרסה הכי איכותית? (הכוונה לרוזוול המקורי ולא ניו מקסיקו)

flux זה שם הקבוצה.
hevc זה קידודים וסוג של דחיסת וידאו.

לצערי לא לכל סדרה ישנה יש 4K, חיפשתי גם את הסדרה שרשמת מ-1999 ואין לזה איכויות גבוהות. הדבר היחידי שמצאתי זה dvdrip.
דרך אגב בכללי ממליץ על האתר הזה - justwatch.com, אתה רושם בחיפוש את הסדרה שאתה רוצה והוא מראה לך איפה היא זמינה בסטרימינג.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#7,443
09-09-2023, 05:29 PM
(09-09-2023, 01:13 PM)lidoradir כתב:  flux זה שם הקבוצה.
hevc זה קידודים וסוג של דחיסת וידאו.

לצערי לא לכל סדרה ישנה יש 4K, חיפשתי גם את הסדרה שרשמת מ-1999 ואין לזה איכויות גבוהות. הדבר היחידי שמצאתי זה dvdrip.
דרך אגב בכללי ממליץ על האתר הזה - justwatch.com, אתה רושם בחיפוש את הסדרה שאתה רוצה והוא מראה לך איפה היא זמינה בסטרימינג.

תודה. אני מכיר את האתר הזה (משתמש גם ברוטן טואמטוס).
החלטתי לעשות עוד ניסיון עם פלקס וקודי. עברתי לרשת 5 במקום 2.4. זה אמור לתת מהירות גבוהה יותר.
אני מבין שאולי טעיתי והבעיה היא דווקא באפלואד כי אני מקבל
Source too slow

איזה אינטרנט יש לך?
פלקס לפחות רושם כמה הוא מוריד בכל רגע כדי לשדר. זה לא מצליח לסחוב 70 מגה (ביט? בייט?) לשניה למרות שבספיד טסט אני מקבל 100 העלאה במחשב. מוזר.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#7,444
09-09-2023, 08:15 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-09-2023, 08:22 PM על ידי master of doom.)
גמר אליפות ארה"ב נקבע אתמול בלילה, כשדניל מדבדב נתן את אחד המשחקים הטובים בקריירה שלו והדיח את האלוף המכהן והמדורג מספר 1 בעולם (עד יום שני), קרלוס אלקרז.

קודם כל, אכלתי את הכובע. כמו שאפשר היה להבין מהתגובות שלי לא חשבתי שמדבדב מסוגל להיות דומיננטי מול אלקרז או לחילופין להצליח להישאר בקצב מולו כשאלקרז יוזם, וטעיתי. המשחק של מדבדב היה על גבול השלמות. הוא הגיע לכל כדור כולל כמה אבודים, היה סבלני, עמד בלחץ בנקודות הנכונות ושמר על הסרב שלו בצורה אדירה (הוא נשבר רק פעם אחת לאורך כל המשחק). מדבדב ואלקרז שיחקו פעמיים השנה, פעמיים אלקרז ניצח בקלות, אז מדבדב הגיע מוכן מנטלית למשחק אתמול וזה ניכר במיוחד במערכה הרביעית, שבה הוא שבר את הסרב של אלקרז אחרי משחקון שבו היו לאלקרז 7 (!) נקודות כדי לנצח את המשחקון. מדבדב לא ויתר על נקודה לאורך המשחק וזה השתלם לו, הוא בגמר ובצדק.

כמו שלידור אמר כנראה הפסדנו קלאסיקה. אלקרז מוציא את המיטב מג'וקוביץ' והפוך. מדבדב וג'וקוביץ' הם יריבים ותיקים שכבר התמודדו בגמרים של גראנד סלאם וטורנירי מאסטרס 1000, אבל הטניס של שניהם בעיניי לא ממש איכותי, במיוחד בהשוואה לאלקרז וג'וקוביץ'.

זה יהיה המשחק ה-15 ביריבות בין ג'וקוביץ' ומדבדב, כשהמאזן עד כה הוא 9-5 לג'וקוביץ'. ב-2023 הם שיחקו פעם אחת, בטורניר דובאי במרץ, שם מדבדב ניצח ב-2 מערכות קלילות יחסית. זאת תהיה הפעם השלישית שבה הם משחקים בגמר גראנד סלאם והפעם השנייה שבה הם משחקים בגמר אליפות ארה"ב, הפעם הראשונה הייתה ב-2021:

שם מדבדב ניצח את ג'וקוביץ' ב-3 מערכות, כשג'וקוביץ' קורס תחת הלחץ של לעבור את פדרר ונדאל בכמות הגראנד סלאמים ולהיות הראשון מזה יותר מ-50 שנה לזכות בכל ארבעת טורנירי הגראנד סלאם בשנה אחת. המשחק הזה מאוד דומה למשחק שמדבדב שיחק אתמול מול אלקרז. הוא היה ב-100% ריכוז, הגיע לכל כדור, הסרב שלו היה אדיר ובקושי נתן לג'וקוביץ', הריטרנר הטוב בכל הזמנים בפער, הזדמנות להגיב לו, והיה מאוד חזק מנטלית (המשחק מול ג'וקוביץ' ב-2021 זה המשחק שהקהל תמך בג'וקוביץ' בצורה הכי גדולה שראיתי. כולם רצו לראות אותו משיג את ההישג ההיסטורי הזה, ברמה שמדבדב לא הפסיק לקבל שריקות בין הסרבים והם ניסו להוציא אותו מהכלים בכל דרך שיכלו. מדבדב עמד בלחץ למרות שהם גרמו לו לכמה וכמה שגיאות כפולות במהלך המערכה האחרונה, כולל איבוד משחקון ההגשה היחיד שהוא איבד באותו משחק בגלל 3 שגיאות כפולות שנבעו מקריאות בקהל). באותה שנה הם נפגשו גם בגמר אליפות אוסטרליה, שם כמובן ג'וקוביץ' ניצח ב-3 מערכות.

זה יהיה גמר הגראנד סלאם החמישי של מדבדב, כולם הושגו על המשטחים הקשים (ארה"ב 3 פעמים - 2019 כשהוא הפסיד לנדאל ב-5 מערכות, 2021 כשהוא ניצח את ג'וקוביץ' ב-3 מערכות והשנה. אוסטרליה פעמיים - הפסד ב-2021 לג'וקוביץ' ב-3 מערכות והפסד ב-2022 לנדאל ב-5 מערכות). אחרי ההדחה ההזויה באוסטרליה מול סב קורדה בסיבוב השלישי מדבדב זכה ב-3 טורנירים - רוטרדם, דוחא ודובאי, והמשיך בהגעה לגמר באינדיאן וולס (הפסיד לאלקרז), זכייה ראשונה במיאמי, וזכייה ראשונה בטורניר חימר, דווקא בטורניר רומא היוקרתי (שבר את הדואופול של ג'וקוביץ' ונדאל בטורניר, אבל זה סיפור לפעם אחרת). אחר כך הייתה ירידה ביכולת, כשהוא מודח בסיבוב הראשון ברולאן גארוס בצורה מאכזבת, מפסיד בחצי גמר ווימבלדון לאלקרז בקלות וגם בטורנירי ההכנה הגדולים לארה"ב, במונטריאול וסינסינטי, הוא סבל מהדחות מוקדמות מול אלכס דה מינור (שהוא הדיח בדרך לגמר) ומול סשה זברב בהתאמה. בסה"כ הייתה לו שנה טובה מאוד, והוא בלי ספק ראוי להיות בטופ 3 מיד אחרי ג'וקוביץ' ואלקרז.

שימו לב לנתון הזוי - מדבדב מוביל 5-3 במפגשים מול ג'וקוביץ' כשג'וקוביץ' מדורג כמספר 1 בעולם, ובפיגור 0-6 מולו כשג'וקוביץ' לא מדורג מספר 1 בעולם. נכון להיום, ג'וקוביץ' הוא המדורג 2 בעולם...

אגב, ג'וקוביץ' הבטיח לפחות 1200 נקודות מהישגיו בתחרות (כמות הנקודות שמרוויח המפסיד בגמר) בעוד אלקרז הפסיד 1280 נקודות כי הוא נכשל להגן על תוארו. אם ג'וקוביץ' יזכה בטורניר הוא ישיג 2000 נקודות, מה שיגדיל את הפער מאלקרז ל-3200 נקודות לקראת הישורת האחרונה של השנה, ויחזק את האפשרות שג'וקוביץ' יסיים את השנה כמספר 1 בעולם בפעם השמינית בקריירה (שיא שכבר שייך לו). בנוסף, במקרה כזה סביר להניח שג'וקוביץ' יעבור את רף 400 השבועות כמספר 1 בעולם, גם כן שיא כמובן.
אם מדבדב זוכה בטורניר, הוא יתקרב עד 400 נקודות מאלקרז שנמצא במקום השני.

בקיצור, יש היסטוריה, יש על מה לשחק, יש שני שחקנים מצוינים ודי דומים בסגנון שלהם. צפו להרבה נקודות ארוכות כשכל אחד מנסה להתיש את יריבו (למרות שאני לא שולל שג'וקוביץ' ינסה לשחק יותר אגרסיבי, כי הוא מודע לגיל שלו ולעייפות המצטברת אחרי הטורניר הזה ואחרי סינסינטי). ההימור שלי: אני מת על מדבדב והוא נראה מצוין מול אלקרז, אבל ג'וקוביץ' הוא חיית טרף בגראנד סלאמים והוא יגיע במטרה לנקום על ההפסד לפני שנתיים. ג'וקוביץ' ב-5 מערכות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#7,445
09-09-2023, 09:57 PM
אוסקררררררררררררר גלוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#7,446
09-09-2023, 11:50 PM
(09-09-2023, 09:57 PM)master of doom כתב:  אוסקררררררררררררר גלוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

תשמע הקורה שלו... אני לא מאמין שזה לא נכנס איזה דיכאון.

מחצית ראשונה שיחקו כרגיל כמו טיפשים וגלזר נותן מתנה. מחצית שנייה איזה הבדל שמיים וארץ אמלה, שיחקו כמו לא יודע מה היה כל כך כיף לראות אותם. איזה פיספוס כי יכולנו לנצח את המשחק ובאסה שלא. חייב חלוץ אם לא זהבי שימצאו פיתרון למה אין חלוץ לנבחרת.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,065
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
#7,447
09-10-2023, 12:10 AM
(09-09-2023, 11:50 PM)Jon_M0xley כתב:  תשמע הקורה שלו... אני לא מאמין שזה לא נכנס איזה דיכאון.

מחצית ראשונה שיחקו כרגיל כמו טיפשים וגלזר נותן מתנה. מחצית שנייה איזה הבדל שמיים וארץ אמלה, שיחקו כמו לא יודע מה היה כל כך כיף לראות אותם. איזה פיספוס כי יכולנו לנצח את המשחק ובאסה שלא. חייב חלוץ אם לא זהבי שימצאו פיתרון למה אין חלוץ לנבחרת.

אחד המשחקים הכי טובים של הנבחרת שלנו בשנים האחרונות.
מחצית שנייה ללקק את האצבעות, לא יאומן שלא ניצחנו את המשחק הזה רבאק. היינו חייבים לנצח שם, פעם אחת לעקוץ בחוץ משחק גדול.
הילדים האלה פשוט תענוג, עכשיו אסור לאבד נקודות(מוציא את שוויץ), צריך לנצח עד המלחמה נגד רומניה בבית.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
Likes Given: 90
#7,448
09-10-2023, 10:23 AM
UFC 293

א.. אני לא מצליח להבין מה ראיתי עכשיו. שון סטריקלנד מרסק את אדסנייה עם 49-46 וזוכה באליפות ה-MW.
סטריקלנד לא הראה שום דבר מרשים בקריירה עד כה והוא התפרסם בעיקר בזכות האישיות האינפנטילית שלו. בפעמים הקודמות שהוא התקרב לטופ 5 נגד פריירה וקנונייר הוא נראה לחלוטין לא שייך לרמה. הוא קיבל את הקרב הזה בעיקר כי אדסנייה ניקה את המחלקה ובגלל שדו פלסיס נפצע, זה היה אמור להיות סוג של קרב חימום בשביל אדסנייה שאוהב להישאר פעיל ולהילחם כל כמה חודשים... ואז הוא ניצח. הזוי.
ערב מחריד לאדסנייה. הטקטיקה שלו קרסה ואיכשהו סטריקלנד הצליח לחדור את ההגנה שלו פעם אחרי פעם. גם כשהיה ברור שהוא בדרך להפסיד הוא לא ניסה להכריע את הקרב בעצמו וכאילו השלים עם זה. פשוט ערב רע. מכה קשה ללגאסי שלו מול GOATS כמו סילבה וג'ונס.
מניח שהוא יקבל קרב חוזר וגם ינצח ועדיין זה אחד האפסטים הכי גדולים שראיתי. אין על הספורט הזה
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#7,449
09-10-2023, 12:00 PM
(09-10-2023, 12:10 AM)lidoradir כתב:  אחד המשחקים הכי טובים של הנבחרת שלנו בשנים האחרונות.
מחצית שנייה ללקק את האצבעות, לא יאומן שלא ניצחנו את המשחק הזה רבאק. היינו חייבים לנצח שם, פעם אחת לעקוץ בחוץ משחק גדול.
הילדים האלה פשוט תענוג, עכשיו אסור לאבד נקודות(מוציא את שוויץ), צריך לנצח עד המלחמה נגד רומניה בבית.

חייבים חלוץ שפיץ, גלוך ומנור מכניסים כדורים זהב אבל אין משהו שמצליח לעשות מזה משהו. מנור לצערי עדיין לא הסקורר שכולם חשבו שיהיו, הוא כן האיש לדריבל, לעבור ולמסור אחרי שהוא מושך שחקן אבל אין לו את זה בגולים. תורג'מן לא הורגש וחבל שבמכבי הוא לא מקבל זמן משחק כי מרגיש שאם הוא היה קצת יותר משופשף הוא יכול לתת הופעות כמו בצעירה. וייסמן זה לא זה למרות שהוא מנסה וגם כשחטף את הכדור לשוער החליט לבעוט לשער מזווית לא זווית במקום שנייה למסור למי שנכנס לרחבה. וליאל עבדה הוא אולי מפציץ בסלטיק אבל בנבחרת הוא פולישוק(אהבת רעי?). דין דוד חלוץ טוב אבל יש לו המון החמצות ולדעתי הוא טיפה כבד.
את זהבי הם לא יזמנו, חייב למצוא פתרון אולי ענאן חלאילי אם יביאו לו צ'אנס לא יודע אבל חייב חלוץ.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#7,450
09-10-2023, 12:18 PM
(06-16-2023, 09:48 PM)RoeeHardy כתב:  מישהו פעם אשכרה ראה משחק טוב של ליאל עבדה?

מרגיש לי שהשחקן הזה הוא תרמית פירמידה.

@לידורמוקסלי
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1975): « הקודם 1 ... 743 744 745 746 747 ... 1975 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 11:09 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר